Αααααχχχ ναιιιι...το προσεξατε???και ειναι και το αγαπημενο μου!:love:Σε λιγο θα παρω και κρανος και ασπιδα και θα μπω στον αγωνα...ως νεα Λιλιθ...
Printable View
Αααααχχχ ναιιιι...το προσεξατε???και ειναι και το αγαπημενο μου!:love:Σε λιγο θα παρω και κρανος και ασπιδα και θα μπω στον αγωνα...ως νεα Λιλιθ...
Βρε emmalene μου.... :embarrest τί είπαμε;
Δεν είπαμε ότι δεν θα τρωγόμαστε δημοσία; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση :toung: και όχι τίποτα άλλο, θα αναγκαστώ να αποχωρήσω και να χάσω το χρωματάκι μου το φούξια... :cry:
Επίσης: δεν είμαστε εναλλακτικοί, αλλά ανταλλακτικοί. ΑΑ (Αστρολόγοι Ανταλλακτικοί)
Ζέστη σήμερα ε;;;; :toung::laugh:
Καλααααα Μαρουλιτα μου...:sad:οτι πεις εσυ....ουφ..και ειχα ορεξη......:bigsmile:
Παλιοκόριτσα!
Χρυσο μου και αγαπητο παιδι νομιζα οτι ηθελες σπιτι και ουχι Δωρικο ναο....Για δωρικο ναο παρακαλω οπως απευθυνθεις σε επιστημονα εξ Ιταλιας..να σου φτιαξει και πορτα σε 2ο οροφο χωρις μπαλκονι οπως ενας γνωστος μου...:love:εκ Ιταλιας ορμωμενος θελω να πιστευω..:cry:(να προτεινω κατι?ναι!Λοιπον εκτος απο ελληνικους χαρακτηρες να καθιερωσουμε και την καθαρευουσα...θα προσθεσει κυρος νομιζω!):bigsmile:
:embarrest
Με πληγώνεις ασυστόλως και ενστόλως. Ξέρεις πόσο ευαίσθητη είμαι σε γλωσσικά θέματα. Μην αρχίζουν να τρίζουν τα κόκαλα του Κακριδή και του Ψυχάρη... ¶κου εκεί καθαρεύουσα... ώρε να μου λες ότι συμμερίζεσαι τις σχετικές απόψεις του Πολυdonus για τα γλωσσικά... Μαρία; Μαρία;
Ααααα Μαρουλιτα μου....αλλο κυρος η καθαρευουσα..με τους τονους,τις περισπωμενες τις ψιλες...Εκει να τα δω τα master και τα ιατροβιολογικα.....τι ετσι???:love::bigsmile:
Είσαι αχάριστη... έχεις ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ αστεράκι και μιλάς;;;;;;;; :nuts: Αυθάδεια............η παλαιά νεολαία έχει ξεφύγει...:weird:
Θα σου πω εγώ που την έχεις την Γη σου....
Από κάτω σου :nuts:.... ναι ναι από κάτω σου!!!!!!!!
Για άλλη μια φορά είσαι αχάριστη....
Εγώ επειδή είμαι και Υδροχοάκι επαναστάτρια, δεν ακολουθώ ποτέ την γραμμή...... ούτε την καμπύλη..... Μόνο οδοντωτή γραμμή...
Να έτσι: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
Επειδή είμαι καλός άνΤρωπος /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
Και το σκάφος, κότερο.... Πάμε μια βόλτα; :bigsmile:
Αν χτίζει σπίτια, στην άμμο, όπως τα αστροταιριάσματά του :sick: τότε προβλέπεται να περάσει απ' έξω ο μπαρμπα λύκος (βλ. φαρμακοτρίφτης και με ένα φου να το γκρεμίσει.....
Ουρανία λουβ δεν ξεκολάς από το μέλι έτσι;;;;; Με ενημερώνουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ότι πριν προλάβουμε να πατήσουμε υποβολή μηνύματος έχει διαβάσει κιόλας το ποστ.
Ωραία πάντως η προσπάθειά σου. Η συνήθεια του βρείτε το αστροταίρι σας έχει περάσει στο κύτταρο σου.
Κατά τ' άλλα καλά; Η αγγελιαφόρος σου έγραφε ότι και ο τελευταίος δικτυακός τόπος να ήμασταν στο νετ δεν θα πατούσες. Το μπετόν αρμέ ξαναλέω είναι ΜΟΥΦΑ...
Το βιβλίο δεν πλήρωσες ακόμη. Μην ξεχνιόμαστε...
Και ο αστρομαΓΑΖΗΣ τα 20 κείμενα που έχει σουφρώσει με την παρέα των καθαγιασμένων σουρεάλ από εδώ, δεν τα έβγαλε....
Έκκληση για βοήθεια
Παρακαλούνται εταιρίες φιλοξενίας (hosting) να βοηθήσουν διάσημο αστρολογικό φόρουμ με 2-3 κιλά hosting γιατί οι άνθρωποι πραγματικά πεινάνε, έπειτα από εξοντωτικούς αστρο-αγώνες εναντίων των τούλων........
Παρακαλούνται όσα μέλη μας επιθυμούν να δώσουν αίμα (εγγραφή) στο ίδιο διάσημο φόρουμ της 9ης αρμονικής χιλιετίας να επικοινωνήσουν μαζί μου να τους καθοδηγήσω. Θα ναυλωθεί πλοίο ή και πτήση τσάρτερ για την αεροαστρομεταφορά.
Τέλος... διατάσσονται τα "παιδάκια" του myhoroscope να διαθέσουν χρηματικό ποσόν για αγορά λουλουδιών υπό μορφή στέφανου το οποίο και θα αποσταλλεί σε πρώην οχτρούς (μάχης 2 ημερών, τόσο άντεξαν). Οι αρχισυντάκτες καλούνται να συντάξουν τη συλλυπητήρια επιστολή....
Αντίο παιδιά του Ποσειδώνα......... Αιωνία η μνήμη............
Σκουλικοφτιυαράκια; Όλο αποχωρείτε και όλο εκεί είστε....
Είστε κακοί ανθρώποι και δεν θα πάτε στον παράδεισο. Η τιμωρία σας θα είναι να είστε κατώτερες ενσαρκώσεις την επόμενη φορά και να βολοδέρνετε (Μαρουλίτα, πώς γράφεται αυτό; ) σε ιστοτόπο παγκόσμιας κλάσης που η ηχώ θα σου τρυπάει τα αυτιά και οι αράχνες θα κάνουν πάρτι. Η διοίκηση του εν λόγω ιστοτόπου, η οποία θα ασκείται από τριμελή ομάδα ενός ατόμου με καμένο Ποσειδώνα, θα σας υποβάλει σε φρικτά τεστ αστροταιριάσματος και σε καθημερινή βάση θα γράφετε 30 ποστ για να έχετε το δικαίωμα να ρωτήσετε αν μπορείτε να πάτε στην τουαλέτα.
Αυτά και άλλα πολλά θα πάθετε γιατί δεν είστε ικανοί να συλλάβετε το εύρος της προσωπικότητας του παγκοσμίου φήμης τρώγομαιμεταρούχαμου ποιοτικού και ανιδιοτελή Thoma le petite του 1ου.
Συγγνώμη ΚΙΟΛΑ που επεμβαίνω στας εκκλησεις σας μεσιέ Δελπιεγό, αλλά προτείνω το ποσό που θα συγκεντρωθεί για αγορά λελούδων και στεφάνων να κατατεθεί σε λογαριασμό εις το όνομα της ΡΗΜΑΔΑΣ εκείνης, που τόσα παλικάρια εχάθησαν για πάρτη της. Ως αρχισυντάκτρια, θα δώσω τον καλύτερό λογοτεχνικό εαυτό μου. :embarrest
Εύγε Δ.Μ. από ορθογραφία καλά πάμε. Από κάρμα πάσχουμε.
Επιθυμώ να συνδράμω.................................. ......
μόλις πληρωθώ :embarrest
ΑΑΑΑΑ εγω δεν συνδραμω πουθενα γιατι δεν με αφηνεται να εκφραστω πια εδω μεσα....αμα αρχισω να γραφω με ροζ και φουξια γραμματα θα δειτε...Και επιτελους..
Ενα γενεθλιο του Χριστου ζητησα η γυναικα να κανω εξασκηση τιποτα πια????
Αντε φερτε του Λεωνιδα απο τους 300 και αυτο μουκανει.....:love:
Η αλήθεια είναι ότι η αγάπη εξυψώνει.
Αυτούς που μπορούν να εξυψωθούν.
Γιατί όμως δεν μιλάμε απευθείας;
Έτσι, για να γνωριστούμε καλύτερα;
Aμαν πια, πολύ άπληστη (γιατί το άπληστος μου κάνει συνειρμό με το άπλυτος; ) μας βγήκες! Είσαι λέμε χαζό, αφελές παιδί που παίζει με τα τουβλάκια του ( βλ. κατασκευές οικιών) και που το εκμεταλλεύεται η εξουσία των admin... Οι λοιπές, είμαστε καλοβολεμένες γιατί εκμεταλλευόμαστε τους νεότερους editors ως ψαρούκλες (ουφ μπόχα)!:toung:
Ρε άδειασε το μαΓαζή και θα κηρύξει πτώχευση. Για χάρη, λοιπόν, της οικονομικής του επιβίωσης συνεισφέρουμε και εμείς που είμαστε ευρώδουλοι μαγαζάτορες!
Διαχειρισταί ξυλωθείτε:love:
Τελικά ο ένας μπορεί να αποτελεί ομάδα;
Μία φίλη ενός γνωστού μου, ο οποίος είναι των γραμμάτων και των τεχνών βεβαίως βεβαίως, με πληροφόρησε ότι κάποιοι που προβάλλουν και την λογοτεχνική τους ικανότητα αγνοούν μία σειρά από λέξεις.
Ξεκινώ την παράθεση των άγνωστων λέξεων και παράλληλα την ερμηνεία τους, στο πλαίσιο της δωρεάν προσφοράς σε ΑΚΠ (¶τομα με Καμένο Ποσειδώνα, δηλαδή αυτά που αποτελούν την ανώτερη οκτάβα των Ατόμων με Φλεγόμενο Ποσειδώνα).
Αυτοκριτική
η [aftokriti<k>í] : η κριτική που κάνει κάποιος για τις δικές του πράξεις, ιδίως τις παραλείψεις ή τα σφάλματα: Eίχε το θάρρος και την εντιμότητα να κάνει δημόσια την ~ του. [λόγ. < γαλλ. autocritique < auto- = αυτο- + critique = κριτική] Και στα ιταλικά auto-critica
Μου φαίνεται ότι είναι καλύτερο να αλλάξουμε μάθημα και από την Γραμματική και την ερμηνεία των άγνωστων λέξεων να το γυρίσουμε στα ...Οικοκυρικά :laugh:
Πότε ξεκινούν τα μαθηματα;
Θερινά και εντατικά; Μπα, δεν το νομίζω. Αυτήν την περίοδο κυριαρχεί η τάση της ενδοσκόπισης με σκοπό την αυτο-βελτίωση και τον αυτο-έλεγχο, για να επέλθουν η αυτο-κάθαρση και η αυτο-εξέλιξη. Πιο απλά, τώρα είμαστε σε φάση αυτο-περιορισμού γιατί δεν μας παίρνει, οπότε κάνουμε τον κινέζο μέχρι να περάσει η μπόρα (καύσωνας) :cheesy:
Πάρε το αυτο-κίνητο τότε και πήγαινε στην πιο κοντινή παραλία και αυτό-ματα θα περάσεις στο πρώτο στάδιο του αυτο-σκοπού σου.:toung:
και.. μειναμε με την απορια ... το αυτοπεριορισες ή το αφησες να τρεμοπαιξει στην αμμουδια ?
σημ. χαιρετω τους υπολοιπους , καλο μηνα ...
Προβληματίστηκα αρκετά πριν γράψω για το συγκεκριμένο θέμα :unsure:
Σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα αν είχα έναν ιστοτόπο (sic) που παράπαιε να τον κάνω να αποκτήσει περισσότερα μέλη. Ως επιφοίτηση μου ήρθε μια φοβερή :idea:
Αφού οι Έλληνες με έχουνε γραμμένο, γιατί μάλλον δεν το λέω καλά το ποίημα (και δεν σκέφτομαι ο καημένος ότι μπορεί και κάπου να κάνω εγώ λάθος και να μην είναι όλοι οι άλλοι λάθος), εγώ θα απευθυνθώ σε ...άλλους. Οπότε, αρχίζω όχι με αγγλικά ή γαλλικά που είναι τετριμμένα, αλλά στα σουαχίλι και στα βιετναμέζικα!
Πού να ξέρουν τώρα αυτοί ποιος είμαι και τι κάνω. Θα δηλώσω μελετητής και συγγραφέας, αστρολόγος επιστήμονας με ειδίκευση στην μεσαιωνική αστρολογία, θα τσιμπήσουν τα αφρικανάκια και τα βιετναμεζάκια με το κλέος που περιβάλλει τον τόπο καταγωγής μου, θα κάνω εγγραφές και θα σας μπω στην μούρη :nuts:
(μετά ...ξύπνησα :lol: )
καταπληκτικη ιδεα και εγω που ειμαι σκουλικι και θα ειμαι στο φυσικο μου περιβαλλον θα με εχετε σαν δολωμα να ψαρευω πελατακια-σουαχιλακια..
σημ .λες να κοιμαμαι και εγω και να πρεπει να ξυπνησω ?:weird:
:laugh: Βάζει ο Μέλος τη στολή του
και στην τσέπη το βιολί του
γιΆ άλλη μια φορά
και τραβάει για το κανάλι
σΆ όλα μια σειρά να βάλει
ως μια προσφορά.
Ωωωωωχ,
ωχ πονάει η ψυχή του γιατί μια φορά
σένα μα-γαζί πιο πέρα σπέρνει συφορά
Αχ piero, θα τρελαθώ piero
αχ που την βρήκα τέτοια διάθεση δε ξέρω..
αχ piero, θα τρελαθώ piero
πια δεν κοιμάμαι
έχω τύψεις και ¨ιππο¨ φέρω.
Είχε πιάσει το βιολί του
και την πένα την καλή του
κΆ έγραφε καλά
και με κυβερνήτη ¶ρη
το α-μα-γαζί τριπλάρει
μάλλον σταθερά.
Ωωωωωχ,
ο α-μα-γαζής κοντράρει τον επροκαλεί,
μα του τράβηξε απΆ τα πόδια όλο το χαλί.
Αχ τσιάνο
θα τρελαθώ τσιάνο
με τους dell Μέλους τι μου ήρθε να τα βάνω?
Βάζει το ψηλό καπέλο
και αρπάζει το σκαρπέλο
αντε και εξωρμά
την καημένη αρθρογαλία
έκανε παπαγαλία
και την κυβερνά.
Ωωωωωχ,
της τα βγάλανε τα μάτια και την τυραννούν
την εκάνανε κομμάτια και την ξεπουλούν.
Αχ τσιάνο
θα τρελαθώ τσιάνο..
με τους dell Μέλους τι μου ήρθε να τα βάνω?
Ωωωωωωχ,
στα πανέρια και στους πάγκους και στη λαϊκή
καμιά διάκριση δεν κάνουν πια φυλετική.
Αχ τσιάνο
θα τρελαθώ τσιάνο
ωαίο τρόπο βρε που βρήκα
να τα πιάνωωωωωωω…
Αφιερωμένο εξαιρετικά στο φίλο Δ. Μ.
το αστέρι τις tv.
για το ωαίο χιούμορ που διαθέτει και
για την επέτειο της ονομαστικής του εορτής.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :bigsmile:
Είναι καταπληκτικό αυτό που μου συμβαίνει: Μου έρχονται οι ιδέες η μία πίσω από την άλλη :idea: Θα πρέπει βέβαια να το προσέξω, γιατί είμαι και σε ηλικία κρίσιμη :cheesy:
Που λέτε, σκέφτηκα το εξής: όλοι (όχι και όλοι βέβαια, αλλά αρκετοί) μου προσάπτουν τον επιθετικό προσδιορισμό του τσίπη, γιατί ενώ έχω ουσιαστικά δωρεάν φιλοξενία στο διαδίκτυο, κλαίγομαι ότι πληρώνω για αυτήν (περίπου 15 ευρώ το μήνα και αν).
Έτσι λοιπόν, για να αποδείξω ότι δεν είμαι τσίπης, αλλά και να κάνω το κομμάτι μου στον χώρο και να δείξω ότι εγώ άμα λάχει είμαι και Μαικήνας, θα διοργανώσω έναν διαγωνισμό με έπαθλο ένα χιλιαρικάκι κάθε μήνα για αυτόν που θα μου απαγγείλει το καλύτερο ποίημα μέσω της φωνητικής υπηρεσίας που παρέχει το msn.
Κριτική επιτροπή θα βάλω τον κουμπάρο μου και την κουνιάδα μου και εμένα, φυσικά, θα μαγνητοφωνώ 3-4 απαγγελίες και από τους 3-4 διαφορετικούς λογαριασμούς που έχω στο διαδίκτυο και θα τις στέλνω και θα κερδίζω το βραβείο! :nana1: Για το ξεκάρφωμα ενίοτε θα κερδίζει και ο αδελφός του κουμπάρου μου ή η ανιψιά μου η Χάιδω!
Βέβαια αυτές τις φαεινές ιδέες μου σας τις λέω εμπιστευτικά και δεν θα ήθελα να βγούνε παραέξω, μην και εκτεθούμε. Τώρα, αν κάποιοι εξακολουθήσουν να με θεωρούν κλουβιοκέφαλο και να μην μπορούν να καταλάβουν το γιατί ενώ μπορώ να διαθέτω ένα χιλιαρικάκι τον μήνα για μόστρα δεν δίνω ούτε το 1/10 για να έχω έναν ιστοτόπο της προκοπής ε, τόσο το χειρότερο για αυτούς :laugh:
Ο μαΓΑΖΗΣ έχει καλύτερες ιδέες αλλά και η δικιά σου δεν είναι άσχημη.
Ρίχνω άλλη μια στην στρογγυλή τράπεζα. Το πιο επιστημονικό SMS θα βραβεύεται σε όλα τα ηλιοστάσια και με τα διπλά χρήματα.
Θέλει να εκδόσει βιβλιαράκι μάλλον ΤΟ άτομο και χρειάζεται κάποιον να του το δώσει έτοιμο.
Αστρο σουρεάλ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Αν γράψει κάποιος εμένα να με χε..... Έχει να πέσει μεταφρασούλα και αλλοιωσούλα που θα την ποστάρει με τους άλλους 50 λογαριασμούς του που θα πάει σύννεφο.
Και για το αδιάβλητο της διαδικασίας ας κατεβάσει πρώτα όσα κείμενα έκλεψε από εδώ
ΤΟ ΚΛΟΥ όμως το αστρο-σουρεαλ-ποστ είναι η σύσταση επιστημονικής επιτροπής που θα αξιολογεί τα θέματα........ ΑΤΣΑ ΤΟΜΑΣ.
Πάω να αναχαιτίσω την επίθεση