-
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Ευχαριστώ για τον κόπο σου!
Μάλιστα! Έχει να κάνει δηλαδή περισσσότερο με οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, κατα τη γνώμη σου?
Αν θες ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα του 7ου μου. Σου κάνω ένα copy paste από προηγούμενη σελίδα:
Λοιπόν, ακμή του 7ου μου στον Ταύρο, περιέχει Β. Δεσμό (τελευταία μοίρα του Ταύρου), Σελήνη (Δίδυμοι, 1η μοίρα) και Χείρωνα (Δίδυμοι). Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο στην Παρθένο (10ος), τετράγωνο με Ερμή στην Παρθένο (10ος) Αφροδιτούλα στο Ζυγό, στον 11ο, σε τετράγωνο με Κλήρο Τύχης (Καρκίνος, 9ος) και εξάγωνο με ¶ρη (Τοξότης, 1ος). Ωροσκόπος στις 17,... του Σκορπιού.
Μου απάντησαν ήδη 2 μέλη και τα ευχαριστώ πολύ, απλά συλλέγω απόψεις! Μην εκληφθεί στραβά!
-
Quote:
Originally Posted by
melit
Ευχαριστώ για τον κόπο σου!
Μάλιστα! Έχει να κάνει δηλαδή περισσσότερο με οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, κατα τη γνώμη σου?
Αν θες ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα του 7ου μου. Σου κάνω ένα copy paste από προηγούμενη σελίδα:
Λοιπόν, ακμή του 7ου μου στον Ταύρο, περιέχει Β. Δεσμό (τελευταία μοίρα του Ταύρου), Σελήνη (Δίδυμοι, 1η μοίρα) και Χείρωνα (Δίδυμοι). Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο στην Παρθένο (10ος), τετράγωνο με Ερμή στην Παρθένο (10ος) Αφροδιτούλα στο Ζυγό, στον 11ο, σε τετράγωνο με Κλήρο Τύχης (Καρκίνος, 9ος) και εξάγωνο με ¶ρη (Τοξότης, 1ος). Ωροσκόπος στις 17,... του Σκορπιού.
Μου απάντησαν ήδη 2 μέλη και τα ευχαριστώ πολύ, απλά συλλέγω απόψεις! Μην εκληφθεί στραβά!
Αγαπημενη μου ημουν σαφης στην απαντηση μου ...:embarrest
θα σου απαντησω ειλικρινα ολοι ψαχνουμε τον προσωπικο μας αναλυτη του χαρτη μας αλλα εσυ εδω εχεις καταστρωσει ολο το γενελθιο ρε αγαπη......:embarrest
:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love:
-
Καλα, όλος ο χάρτης δεν είναι, αυτά που αφορούν τον 7ο μόνο... Δεν υπάρχει πρόβλημα, βέβαια! Αλίμονο αν περιμένουμε να έχουν όλοι του πόνου μας το χαβά! :laugh:
Ευχαριστώ και γι' αυτά που έγραψες, ήταν βοηθητικά!
-
Γάμος και άδειος 7ος οίκος
αν καποιο μελος εχει χρονο και διαθεση θα μπορουσε να μου πει για την κορη μου ;7 0ικος αδειος στους ιχθεις ο κυβερνητης ποσειδωνας της ειναι στον αιγοκερω 5 οικος με βερτεξ παλι στον αιγοκερω παρακαλω θερμα δωστε μου μερικες απαντησεις .
5\6\1987 αθηνα 11.30 πμ
-
Παρακαλώ αυστηρά, μην μεταφέρετε τα προσωπικά σας μηνύματα στο φόρουμ και μην βγάζετε το θέμα οφ τόπικ!
-
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ_ΚΟΥΚΙ
αν καποιο μελος εχει χρονο και διαθεση θα μπορουσε να μου πει για την κορη μου ;7 0ικος αδειος στους ιχθεις ο κυβερνητης ποσειδωνας της ειναι στον αιγοκερω 5 οικος με βερτεξ παλι στον αιγοκερω παρακαλω θερμα δωστε μου μερικες απαντησεις .
5\6\1987 αθηνα 11.30 πμ
Πρωτα απ'όλα δεν είναι άδειος.Εχει την κατ'εξοχήν προστάτιδα του γάμου Ήρα(Ιχθείς) και κάνει απ΄την μία τρίγωνο με Ερμή κι απ' την αλλη με Πλούτωνα.Ανεκτική,ευαίσθητ η,με ταση να ωραιοποιεί και τα χειρότερα στις ερωτικές της σχέσεις και στον γάμο, κατι που φαινεται κι απ΄την οικοθεσία του Ποσειδώνα(άσχετο ζωγραφίζει; )και απο την θέση της Ηρας.Επίσης "παίζει" και το παιχνίδι του "ποιος εχει το πανω χέρι" στις ερωτικές ή νομιμοποιημένες σχέσεις της, μέσω κυρίως ψυχολογικών χειρισμών. Πρέπει να μάθει να διεκδικεί περισσότερα απ' τους άλλους και να προβάλει το εγώ της πιο δυναμικά όπως συνοπτικά προστάζει ο Β.Δ. της.
-
καλησπέρα! έχω τον 7ο οίκο στουσ ιχθείς και κανέναν πλανήτη σε αυτόν. τι σημαίνει αυτό παρακαλώ? ευχαριστώ!
-
Quote:
Originally Posted by
ΧΑΜΕΝΗ
καλησπέρα! έχω τον 7ο οίκο στουσ ιχθείς και κανέναν πλανήτη σε αυτόν. τι σημαίνει αυτό παρακαλώ? ευχαριστώ!
Από πάρα πολλά και καλά μέχρι πάρα πολλά και κακά :bigsmile:
Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν διαβάσεις από την αρχή το θέμα, μπορεί να σου δημιουργηθούν πολλές απορίες, αλλά τουλάχιστον θα σου λυθεί αυτή που έχεις τώρα :love:
-
Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω και γω μια ερωτηση σχετικα με τον 7ο οικο. Στην περιπτωση μου, ξεκινα απο το λεοντα, περιλαμβανει ολη την παρθενο, τελειωνει στις αρχες του ζυγου και δεν εχει κανενα πλανητη μεσα. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να κοιταξω πού βρισκεται ο ηλιος-ερμης-αφροδιτη που ειναι οι αντιστοιχοι κυβερνητες (σωστα τα λεω;) για να βγαλω καποιο συμπερασμα; δηλαδη..ποιες οψεις μας ενδιαφερουν; Να σας πω ακομα οτι ειμαι παντρεμενη, οποτε η ερωτηση δεν καταχωρειται στις προσωπικες, σωστα ; :toung:
merci
-
Αχ αυτα τα smiles που μπαινουν οπου θελουν! " σωστα τα λεω" ειναι ερωτηση ..
-
Διάβασα καπου οτι ο οίκος του γαμου στη γυναικα ειναι ο 7ος, και του ανδρα ειναι ο 10ος. Ισχυει κατι τετοιο, κι αν ναι, αυτος δεν ειναι ο οίκος καριερας/πατερα/καταξιωση/προτυπα κλπ?
-
Quote:
Originally Posted by
dream_on
Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω και γω μια ερωτηση σχετικα με τον 7ο οικο. Στην περιπτωση μου, ξεκινα απο το λεοντα, περιλαμβανει ολη την παρθενο, τελειωνει στις αρχες του ζυγου και δεν εχει κανενα πλανητη μεσα. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να κοιταξω πού βρισκεται ο ηλιος-ερμης-αφροδιτη που ειναι οι αντιστοιχοι κυβερνητες (σωστα τα λεω;) για να βγαλω καποιο συμπερασμα; δηλαδη..ποιες οψεις μας ενδιαφερουν; Να σας πω ακομα οτι ειμαι παντρεμενη, οποτε η ερωτηση δεν καταχωρειται στις προσωπικες, σωστα ; :toung:
merci
Κατά κύριο λόγο κοιτάς Ήλιο και Ερμή.Αν θυμάμαι καλά επίσης έχω διαβάσει ότι οι οίκοι, που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα του χάρτη, δείχνουν σε ποιόν τομέα της ζωής μας δίνουμε περισσότερο βάρος.
-
Quote:
Originally Posted by
dominia77
Διάβασα καπου οτι ο οίκος του γαμου στη γυναικα ειναι ο 7ος, και του ανδρα ειναι ο 10ος. Ισχυει κατι τετοιο, κι αν ναι, αυτος δεν ειναι ο οίκος καριερας/πατερα/καταξιωση/προτυπα κλπ?
Από διάφορες συζητήσεις αστρολογικές και χωρίς να ξέρω αν υπάρχει σε βιβλιογραφία και ο 7ος αλλά και ο 10ος ( ο 10ος με διελεύσεις ) τους κοιτάμε για οίκους γάμου. Σε αυτό που δε με βρίσκει σύμφωνη είναι ο διαχωρισμός του 7ου σαν γυναικείος οίκος γάμου και ο 10ος σαν αντρικός πολύ απλά γιατί άλλη είναι η ερμηνεία του 7ου και άλλη του 10ου. Ο δέκατος μπορεί να δείχνει τι συμβαίνει, τα γεγονότα κατά τη διάρκεια του γάμου αλλά αυτή απλά είναι μία σκέψη μου και όχι τελικό συμπέρασμα.
-
-
καλησπερα σας.θα ηθελα να σας πω οτι στον 7ο οικο μου βρισκονται η αφροδιτη και ο χειρωνας παρεα.τι μπορει να σημαινει αραγε αυτο αναρωτιεμαι!πασα προσφορα δεκτη.σας ευχαριστω.
-
Καλησπερα ....... θα ηθελα να μαθω τι σημαινει οταν ο 7ος οικος ειναι κενος .... και στον 10 οικο υπαρχει η σεληνη ....... ειμαι παρθενος με ωροσκοπο τοξοτη! ο 7ος πιανει λιγο δυδιμο και πολυ καρκινο :blink: και ο 10ς στον ζυγο :worried: σημαινουν κατι ολα αυτα ? Αν θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει ..... και να με διαφωτισει .......... Ευχαριστω οπως και να χει !!!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Από διάφορες συζητήσεις αστρολογικές και χωρίς να ξέρω αν υπάρχει σε βιβλιογραφία και ο 7ος αλλά και ο 10ος ( ο 10ος με διελεύσεις ) τους κοιτάμε για οίκους γάμου. Σε αυτό που δε με βρίσκει σύμφωνη είναι ο διαχωρισμός του 7ου σαν γυναικείος οίκος γάμου και ο 10ος σαν αντρικός πολύ απλά γιατί άλλη είναι η ερμηνεία του 7ου και άλλη του 10ου. Ο δέκατος μπορεί να δείχνει τι συμβαίνει, τα γεγονότα κατά τη διάρκεια του γάμου αλλά αυτή απλά είναι μία σκέψη μου και όχι τελικό συμπέρασμα.
Εγώ ως τώρα ήξερα τον 10ο(άρχουσα τάξη) ν'αντιπροσωπευει τον γονέα με την μεγαλύτερη επιρροή,αυτόν που έχει το "πάνω χέρι".
-
Και γω πρωτη φορα τ ακουω αυτο!!!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
black moon
Εγώ ως τώρα ήξερα τον 10ο(άρχουσα τάξη) ν'αντιπροσωπευει τον γονέα με την μεγαλύτερη επιρροή,αυτόν που έχει το "πάνω χέρι".
Κι εγω μεχρι ωρας,απο τα λιγα που γνωριζω , ο άξονας 4ου/10ου ειναι οικογενεια-καριερα κλπ.
Θεωρησα λιγο "άκυρο" αυτο που διαβασα και σχεδον εσπευσα να ζητησω τις αποψεις σας. Πάντως, υπαρχει και η περίπτωση να θεωρειται και ο γαμος σε καποιον άνδρα ενα ειδος "κοινωνικής καταξιωσης", σε πολυ ελευθερη μεταφραση? :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Καλησπερα ....... θα ηθελα να μαθω τι σημαινει οταν ο 7ος οικος ειναι κενος .... και στον 10 οικο υπαρχει η σεληνη ....... ειμαι παρθενος με ωροσκοπο τοξοτη! ο 7ος πιανει λιγο δυδιμο και πολυ καρκινο :blink: και ο 10ς στον ζυγο :worried: σημαινουν κατι ολα αυτα ? Αν θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει ..... και να με διαφωτισει .......... Ευχαριστω οπως και να χει !!!!!!!!
Μην ανησυχεις ιδιαιτερα για τον κενο 7ο οικο! Κι εγω κενο στον εχω και μαλιστα στον καρκινο, και μεχρι στιγμης εχω ...δυο γαμους! χεχεχεχε:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
(Ξερω ξερω,ασχετο!)
-
Quote:
Originally Posted by
dominia77
Κι εγω μεχρι ωρας,απο τα λιγα που γνωριζω , ο άξονας 4ου/10ου ειναι οικογενεια-καριερα κλπ.
Θεωρησα λιγο "άκυρο" αυτο που διαβασα και σχεδον εσπευσα να ζητησω τις αποψεις σας. Πάντως, υπαρχει και η περίπτωση να θεωρειται και ο γαμος σε καποιον άνδρα ενα ειδος "κοινωνικής καταξιωσης", σε πολυ ελευθερη μεταφραση? :bigsmile:
Ίσως!Αλλά και πάλι ο γάμος δεν παύει να θεωρείται συναιταιρική σχέση(για όποιους λόγους έχει γίνει), και ως τέτοια πιστεύω πως πρέπει να υπάγεται στον 7ο.Μήπως δείχνει όμως έναν άντρα που μέσα στον γάμο, θέλει να'χει τον έλεγχο σε όλα,μιας και ο 10ος ειναι αντρικό πρότυπο;Με ψιλοπροβλημάτισες...:wacko:
-
Μπορει να ειναι κι ετσι.
Αλλωστε, το παραδοσιακό καθεστως που ισχυε στην εποχη των μαμαδων μας, ειναι πως ο άνδρας που θελει να καταξιωθει,(αιγόκερως-10ος) πρεπει πρωτα να εχει εξασφαλισει μια υποστήριξη, ένα back up, κάνοντας εναν γαμο, με μια γυναικα που του παρεχει ασφαλεια, γαλήνη και στήριξη, πισω απο την "αυλαία" (καρκίνος-4ος).
Να σου πω τη αλήθεια, κι εμενα με εβαλε σε σκεψεις, χωρις ομως να μπορω να καταληξω σε ξεκαθαρο συμπερασμα.
Το βιβλίο που έπεσε στα χερια μου (Εγχειρίδιο Αστρολογιας, ΟΛΓΑΣ ΚΑΣΣΑ, εκδοσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ) ανελυε ως συναστρια "αρμονιας και δημιουργιας", την οψη που εμφανίζει τα φωτα και τον ωροσκοπο της γυναικας, τοποθετημενα στον 10ο οίκο του ανδρα.
Πάσα αποψη δεκτη προς προβληματισμο και εμβαθυνση..
-
Quote:
Originally Posted by
dominia77
Το βιβλίο που έπεσε στα χερια μου (Εγχειρίδιο Αστρολογιας, ΟΛΓΑΣ ΚΑΣΣΑ, εκδοσεις ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ) ανελυε ως συναστρια "αρμονιας και δημιουργιας", την οψη που εμφανίζει τα φωτα και τον ωροσκοπο της γυναικας, τοποθετημενα στον 10ο οίκο του ανδρα.
Πάσα αποψη δεκτη προς προβληματισμο και εμβαθυνση..
Αγαπητη dominia77, μολις χθες διαβασα καπου και ρωτησα ακριβως ακριβως αυτο που αναφερεις παραπανω!!! και πραγματικα τωρα εχω εκπλαγει με αυτο που γραφεις αφου κατα καποιο τροπο επιβεβαιωνει αυτο που διαβαζα μολις χθες. Διαβασα λοιπον οτι σε μια συναστρια οταν ο ηλιος της γυναικας πεφτει στον 10ο οικο του αντρα τοτε ειναι το πεπρωμενο του. Αναρωτιομουν κατα ποσο ισχυει αυτο...
-
Quote:
Originally Posted by
nak
Αγαπητη dominia77, μολις χθες διαβασα καπου και ρωτησα ακριβως ακριβως αυτο που αναφερεις παραπανω!!! και πραγματικα τωρα εχω εκπλαγει με αυτο που γραφεις αφου κατα καποιο τροπο επιβεβαιωνει αυτο που διαβαζα μολις χθες. Διαβασα λοιπον οτι σε μια συναστρια οταν ο ηλιος της γυναικας πεφτει στον 10ο οικο του αντρα τοτε ειναι το πεπρωμενο του. Αναρωτιομουν κατα ποσο ισχυει αυτο...
Mήπως ,αφού "φωτίζει" ο Ήλιος της τον 10ο του,τον βοηθάει ν'ανεβάσει τι κοινωνικό του επίπεδο (status) ;
-
Quote:
Originally Posted by
black moon
Mήπως ,αφού "φωτίζει" ο Ήλιος της τον 10ο του,τον βοηθάει ν'ανεβάσει τι κοινωνικό του επίπεδο (status) ;
Ίσως, τι άλλο να πω κι εγω...
Μπορει για κάποιους άνδρες που επιθυμουν να ανελιχουν και να βάλουν τον εαυτο τους σε "ακριβή κορνίζα", ενας γαμος πιθανον να τους βοηθα, και να τους "επικυρωνει" κοινωνικα, με τη σφραγιδα του οικογενειάρχη, συζυγου, πατερα κλπ.
Καπως ετσι, φανταζομαι σε συναστρια τον ηλιο της γυναικας στο 10ο οικο του ανδρα, αλλα σιγουρα σε καμια περιπτωση δεν "βλεπω" γαμο απο αγαπη, οπως θα ηταν τα φωτα, η αφροδίτη, κλπ στον 7ο.
-
Κι εγώ μόνο αυτην την ερμηνεία μπορω να σκεφτώ!
-
Quote:
Originally Posted by
dominia77
Καπως ετσι, φανταζομαι σε συναστρια τον ηλιο της γυναικας στο 10ο οικο του ανδρα, αλλα σιγουρα σε καμια περιπτωση δεν "βλεπω" γαμο απο αγαπη, οπως θα ηταν τα φωτα, η αφροδίτη, κλπ στον 7ο.
Εγω αυτό το βρίσκω απόλυτο. Και διαφωνώ με τα απόλυτα!!! Δεν αποκλείω το γάμο από αγάπη αλλά κάνω και την σκέψη ότι μπορεί αυτοί οι δύο ΜΑΖΙ να ανέβουν κοινωνικά(ΜΑΖΙ) και όλες τις ερμηνείες του 10ου.
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Εγω αυτό το βρίσκω απόλυτο. Και διαφωνώ με τα απόλυτα!!! Δεν αποκλείω το γάμο από αγάπη αλλά κάνω και την σκέψη ότι μπορεί αυτοί οι δύο ΜΑΖΙ να ανέβουν κοινωνικά(ΜΑΖΙ) και όλες τις ερμηνείες του 10ου.
Το "βρισκεις" απολυτο σημαινει πως ειναι η ΔΙΚΗ σου άποψη, απο τη δικη σου "σκοπια".
Σε καμια περιπτωση, δεν απαγορευεται ο καθενας να εκφερει τις ΔΙΚΕΣ του αποψεις.
Η δικη μου "σκοπια" βλεπει καπως ...συνεταιριστικο το γαμο στο 10ο οικο,αποτελεσμα πειρας ή λογικής (επιρροή Κρονου), και ερωτικο-ρομαντικο το γαμο στο 7ο οίκο, (επιρροή Αφροδίτης)
Αλλωστε, εδω μεσα βρισκομαστε να αλλαζουμε αποψεις και οχι μονο να καταδεικνυουμε ερμηνειες, συμφωνα με προσωπικα κριτήρια ή και βιωματα.
Φαντασου, πως η συγκεκριμενη εκδοχη επεξήγησης της οψης, έπεσε στην αντιληψη μου, με μορφη βιβλιου, μολις πριν 5 μερες, και όπως οι περισσότεροι εδω μεσα, μου προκαλεσε προβληματισμο και μια δευτερη σκεψη-γνωμη-αποψη.
-
Ό,τι δεν κινείται, είναι νεκρό
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Να σου πω...Πολλές ερμηνείες θα μπορούσαν να δωθουν μιλώντας ετσι αόριστα.
Αν όμως ας πουμε η γύναικα,με τον Ηλιο της στον 10ο του αντρα είναι η "κόρη του Λάτση" και ο αντρας, είναι το παιδί της οικοδομής απέναντι ...πιστευεις οτι θ'ανέβουν ΜΑΖΙ ;;;:nea:
-
Καλημέρα σε πρώτη φάση.
Σε συνέχεια λοιπόν του διαλόγου μας και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου θεωρώ ότι οι αστρολογικές ερμηνείες είτε αφορούν γενέθλιο χάρτη είτε προβλέψεις λειτουργούν σε πολλά επίπεδα. Οπότε όταν χρησιμοποιούμε λέξεις όπως "ποτέ" θεωρώ κατα την προσωπική μου άποψη ότι δεν μπορούν να ευσταθήσουν στην πραγματικότητα και περιορίζουν την αστρολογία γιατί το ποτέ από μόνο του βάζει κάποιο όριο και στη ζωή δεν υπάρχουν όρια όταν υπάρχει και η ελεύθερη βούληση που μπορεί να τα ανατρέψει. Όταν λοιπόν η αστρολογία έτσι όπως εγώ την έχω αντιληφθεί και έτσι όπως μου την έχουν μάθει σου δείχνει το δρόμο για να μάθεις τον εαυτό σου ( έναν από τους τρόπους) και για να οδηγηθείς λοιπόν στην ελεύθερη βούληση και άρα δεν υπάρχει λοιπόν μία πεπατημένη, δεν μπορεί για όλους να ισχύει μία ερμηνεία για μία όψη. Πάνω λοιπόν στις απόψεις τέτοιου τύπου έχω τις αντιρρήσεις μου και σε καμία περίπτωση ούτε υπονόησα ούτε επέβαλα τη μη ύπαρξη κάποιου διαλόγου, αφού το forum από τον ορισμό του είναι τέτοιο ώστε να ακούγονται τα πάντα για αυτό και εγώ την άποψη μου την σχολίασα δημόσια γιατί επιζητώ την κριτική και την άλλη άποψη.
Ευελπιστώ σε μία θετική κριτική και σε έναν δημιουργικό διάλογο.
-
Quote:
Originally Posted by
dominia77
Μην ανησυχεις ιδιαιτερα για τον κενο 7ο οικο! Κι εγω κενο στον εχω και μαλιστα στον καρκινο, και μεχρι στιγμης εχω ...δυο γαμους! χεχεχεχε:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
(Ξερω ξερω,ασχετο!)
Ο 7ος οικος μου εχει ακμη στους διδυμους και εμπεριεχομενο τον καρκινο ..( που πιανει και καρκινο ) Ο κυβερνητης των διδυμων - ερμης μου βρισκεται στην παρθενο ( στον 8 οικο ) [ για να σας ειναι πιο ευνοητο 7ος οικος διδυμοι , 8ος λεοντας , 9ος παρθενος , 10ος ζυγος ] ο ερμης μου συνοδευεται απο τον Ηλιο στην παρθενο ( στον 9ο οικο )(δλδ ο Ηλιος στον 9ο οικο ) , επισης ειναι και ο Αρης στην παρθενο ( στον 8ο οικο ) . Απο οτι καταλαβα ψαχνω συντροφο με διδυμισια χαρακτηριστικα ? η μερκουριακα καλυτερα ? :weird: Αυτο σημαινει οτι μπορει ο συντροφος μου να ειναι η διδυμος η παρθενος ? η μπορει να ειναι καποιου αλλου ζωδιου ασχετο με αυτα ? η να εχει ωροσκοπο πανω σε αυτα τα ζωδια ? :embarrest:embarrest και τι σημαινει οτι υπαρχει στην παρθενο ο κυβερνητης πλανητης του διδυμου ? :wacko: Απο οσο γνωριζω ... ο ερμης ειναι κυβερνητης και των δυδιμων αλλα και της παρθενου .... !!! :nuts: Το οτι ερμης κανει συνοδο με τον Ηλιο μου στον 9ο και ειναι και οι δυο στην παρθενο .. σημαινει οτι μπορω να γνωρισω το εταιρο ημισυ στο εξωτερικο ( καθ οτι 9ος οικος - εξωτερικο ) η δεν εχει καμια σχεση αυτο ? Ποιους αλλους πλανητες πρεπει να κοιταξω ? Επισης στον 7ο οικο εχω και τον Χειρων , και την Pallas... Εχω την Αφροδιτη στον λεοντα ( στον 8ο οικο ), την Σεληνη στον ζυγο ( στο 9ο οικο ) , Πλουτωνας στον σκορπιο ( στον 10ο οικο ) , [εχω και τον juno στον 10ο ..:blink::blink: δεν ξερω αν αυτο λεει κατι :toung: ] Σας επρηξα ε ? Τα πα πολυ μπερδεμενα ? ? ? Ελπιζω οχι !!! Ευελπιστω στην βοηθεια σας ... :love::love::love::love::love::love::love:
-
Καλησπερα :bigsmile:
Εγώ που έχω τον 7ο οίκο στο ζυγό και μέσα στον οίκο αυτό εχω τον Πλούτωνα(Σκορπιό)..προσπάθη σα και βρήκα τις όψεις που κάνει η ¶φροδιτη(κυβερνήτης 7ου) και ο Πλούτωνας μεσα στον γενέθλιό μου χάρτη!...Αλλα και που τα βρήκα συμπερασμα δεν έβγαλα κανένα!...Θα σας παραθέσω ό,τι βρήκα μήπως καταλείγετε εσείς κάπου!!
Όψεις Αφροδίτης(και η Αφροδίτη μου βρίσκεται στον 10ο οίκο μου στον Αιγοκερώ)
α. τετράγωνο με σελήνη
β. εξάγωνο με Δία
γ. ενάμιση τετράγωνο με Χείρωνα
δ. εξάγωνο με Pallas
ε. σύνοδο με Juno
Όψεις Πλούτωνα
α. εξάγωνο με Ποσειδώνα
β. τετράγωνο με Juno
γ. εξάγωνο με Mc
δ. τρίγωνο με Λίλιθ
Θα βρεθεί ήρωας να με αποκαταστήσει αραγέ...??:toung::toung:
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
μπορειτε,σας παρακαλω,να μου πειτε τι σημαινουν τα εξης??
εχω κενο 7ο, ακμη καρκινο(10,22). σεληνη στους διδυμους(7) που κανει αντιθεση με αρη(στο σκορπιο 28,21, αναδρομος), αντιθεση με ουρανο (στον τοξοτη 13 αναδρομο) και συνοδο με Β.Δ.
επισης ο ηλιος μου στον κριο (16,21)
η αφροδιτη μου στους ιχθυες(27μ42)
ο φιλος μου: κενο 7ο, ακμη ιχθυες (16,10)
ποσειδωνα στον τοξοτη (15,3) που σχηματιζει τετραγωνο με ηλιο στην παρθενο(20,01)και τριγωνο με σεληνη στον υδροχοο(10,25)
επισης η αφροδιτη του στο σκορπιο (5,09) και αρη ζυγο (25,31)
τι μπορει να δειχνουν ολα αυτα?εχω μπερδευτει!!:embarrest ευχαριστω!
-
διορθωση: η σεληνη στον υδροχοο στις 0,26 μοιρες και οχι 10,25!
-
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Ο 7ος οικος μου εχει ακμη στους διδυμους και εμπεριεχομενο τον καρκινο ..( που πιανει και καρκινο ) Ο κυβερνητης των διδυμων - ερμης μου βρισκεται στην παρθενο ( στον 8 οικο ) [ για να σας ειναι πιο ευνοητο 7ος οικος διδυμοι , 8ος λεοντας , 9ος παρθενος , 10ος ζυγος ] ο ερμης μου συνοδευεται απο τον Ηλιο στην παρθενο ( στον 9ο οικο )(δλδ ο Ηλιος στον 9ο οικο ) , επισης ειναι και ο Αρης στην παρθενο ( στον 8ο οικο ) . Απο οτι καταλαβα ψαχνω συντροφο με διδυμισια χαρακτηριστικα ? η μερκουριακα καλυτερα ? :weird: Αυτο σημαινει οτι μπορει ο συντροφος μου να ειναι η διδυμος η παρθενος ? η μπορει να ειναι καποιου αλλου ζωδιου ασχετο με αυτα ? η να εχει ωροσκοπο πανω σε αυτα τα ζωδια ? :embarrest:embarrest και τι σημαινει οτι υπαρχει στην παρθενο ο κυβερνητης πλανητης του διδυμου ? :wacko: Απο οσο γνωριζω ... ο ερμης ειναι κυβερνητης και των δυδιμων αλλα και της παρθενου .... !!! :nuts: Το οτι ερμης κανει συνοδο με τον Ηλιο μου στον 9ο και ειναι και οι δυο στην παρθενο .. σημαινει οτι μπορω να γνωρισω το εταιρο ημισυ στο εξωτερικο ( καθ οτι 9ος οικος - εξωτερικο ) η δεν εχει καμια σχεση αυτο ? Ποιους αλλους πλανητες πρεπει να κοιταξω ? Επισης στον 7ο οικο εχω και τον Χειρων , και την Pallas... Εχω την Αφροδιτη στον λεοντα ( στον 8ο οικο ), την Σεληνη στον ζυγο ( στο 9ο οικο ) , Πλουτωνας στον σκορπιο ( στον 10ο οικο ) , [εχω και τον juno στον 10ο ..:blink::blink: δεν ξερω αν αυτο λεει κατι :toung: ] Σας επρηξα ε ? Τα πα πολυ μπερδεμενα ? ? ? Ελπιζω οχι !!! Ευελπιστω στην βοηθεια σας ... :love::love::love::love::love::love::love:
Αυτο που σίγουρα πρέπει να κάνεις είναι να μην αγχωνεσαι!:nuts::nuts::nuts:
Όλα αυτά που είπες εχουν μια βάση, αλλά περισσότερο άσε τη διαίσθηση σου να σε καθοδηγήσει.
Ξεκίνα βημα-βημα την ερμηνεία, αφου έχεις πληρη στοιχεία όψεων και οικοθεσίας, και θα δεις μόνη σου στοιχεία απο τον/τους υποψηφιο/ους!
Ο τονισμένος 9ος οίκος, εχει πολλα να σου πει.
-
Kαλή σας μέρα!!
Διάβασα τις διαφορες αναλύσεις για τον 7ο οικο, αλλα περαμένω με κάποιες απορίες.
Βλέπετε έχω Ουρανό στον πρώτο (Σκορπιό) και στον 7ο τον Ταύρο με τον Χείρωνα μοναδικό κάτοικο.
Συνεπώς, εκει που θελω να χωρίσω, ερχεται η θεραπεία με τον Χείρωνα?
Η' μηπως η αναγκη αυτή έχει να κάνει και με τους δεσμούς της σεληνης, που στη περιπτωσή μου ειναι ο Βόρειος στον Παρθένο , στο 10ο (σύμφωνα με άλλο άρθρο)?
Σελήνη και Αφροδίτη στον 3ο , στον Αιγόκερω.Ηλιος στον Τοξότη.
Διαβάζοντας τα διάφορα άρθρα, δεν επρεπε να εχω παντρευτεί , αλλα έγινε...χαχα
(Σηζυγος Υδροχόος με ωροσκόπο Τοξότη και με σελήνη στο Τοξότη...Του ειπα οτι στη προηγούμενη ζωη έκανε κάτι πολυ κακο ,γι αυτο του ετυχα εγω στη τωρινή..χαχαχαχα)
Ευχαριστώ:love::love::love:
-
Με αφορμη το αρχικο ποστ 8α8ελα να ρωτησω κι εγω με την σειρα μου οταν καποιος εχει στον 7ο οικο του αφροδιτη και χειρωνα και εναν τελειωμενο γαμο ηδη τι να περιμενει;Να συμπληρωσω οτι ο 7ος ειναι στον υδροχοο.Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Quote:
Originally Posted by
lolitsa
Με αφορμη το αρχικο ποστ 8α8ελα να ρωτησω κι εγω με την σειρα μου οταν καποιος εχει στον 7ο οικο του αφροδιτη και χειρωνα και εναν τελειωμενο γαμο ηδη τι να περιμενει;Να συμπληρωσω οτι ο 7ος ειναι στον υδροχοο.Ευχαριστω εκ των προτερων!
με βάση αυτό από το μέλος esse:
Quote:
Διαβάζοντας τα διάφορα άρθρα, δεν επρεπε να εχω παντρευτεί , αλλα έγινε...χαχα
μπορείς να περιμένεις από το καλύτερο μέχρι το χειρότερο :bigsmile: