Χαος χαος, εχω κατοχικό σύνδρομο και γεμιζω τα ντουλάπια/συρταρια/ντουλαπες....
Παντως σε ταυρους εχω δει ψήγματα τσιγκουνιας:bigsmile:
Printable View
Χαος χαος, εχω κατοχικό σύνδρομο και γεμιζω τα ντουλάπια/συρταρια/ντουλαπες....
Παντως σε ταυρους εχω δει ψήγματα τσιγκουνιας:bigsmile:
Εγώ πιστεύω οι παρθένοι.. (για τους άντρες) και μάλιστα με ωροσκόπο Σκορπιό!
Για τις γυναίκες δεν ξέρω..
Εγώ πάντως ως Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη.. Πότε είμαι σπάταλη.. πότε απλά συγκρατημένη.. και άλλωτε υπερβολικά γενναιόδωρη..
Βγάλτε τώρα άκρη.. :)
Εγω πάλι εναν άξιο εκπρόσωπο των Παρθένων που γνωριζω, εχει την τάση να ξοδεύει μέχρι και την τελευταια του δεκάρα για τους άλλους, αλλα αν κάποιος "τολμήσει" (απονενοημένο) να του πάρει δωρο, τον κατηγορει οτι ειναι σπάταλος!!!!:wacko: :wacko:
Ξέρω μια Καρκίνα με ωροσκόπο Τοξότη που είναι λίγο εώς πολυ σφιχτοχέρα!!!!
Και το αστείο είναι ότι λέει στην παρέα της γιατι δεν αφηνουν 2 ευρω μπορμπουάρ αντι για 1 που έχουν δώσει ας πουμε, ενώ εκείνη μετράει λεπτό λεπτό τα χρηματα της και ακόμη και αν δε τα εχει ακριβώς, λέει "ε δεν πειράζει για 50 λεπτά τωρα ... θα σου τα δωσω άλλη στιγμή"....
Μα τόσο μετρημένα τα χει;;;; :laugh:
ο αιγοκερος για μένεειναι ο ποιό τσιγκούνης
Ως ταύρος μπορώ να πω πως ναι ώρες ώρες έχουμε ένα κάτι από τσιγκουνιά ίσως γιατί όταν δεν έχουμε φράγκο νιώθουμε σαν χαμένοι και το κυριότερο για μας ανασφάλεια...
Επίσης μπορώ να πω ότι οι Τοξότες έχουν μια τάση του τύπου "τα δικά σου δικά μου αλλά τα δικά μου δικά μου" και εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ...Χαλάνε με ευκολία χρήματα άλλων αλλά όχι τα δικά τους...:cheesy:
κορίτσια συγνώμη αλλά δεν είμαστε τσιγκούνιδες εγώ το αντίθετο όταν έχω και μου ζητούν δίνω και το ωραίο είναι ότι δεν τα ξεχνάω ή ντρέπομαι να τα ζητήσω
εκτος και είναι πολλα
για τους τοξότες μιλάω
Συμφωνω κι εγω οτι οι Τοξοτες δεν ειναι τσιγγουνηδες! Και οτι σκορπανε αρκετα απλοχερα τα δικα τους λεφτα...
Μπορει να μην πολυταιριαζουν τα χνωτα μας, αλλα το σωστο, σωστο!
βρε παιδιά, καλή σας μερα καταρχήν, χρόνια πολλά και χριστός ανέστη.
Το συγκεκριμένο θέμα πρώτη φορά έτυχε να το δω σήμερα και βγήκα απο τα ρούχα μου. Οπως καταλαβαίνεται τίθεται θέμα ευθιξίας μου με τα τόσα που διάβασα γιατί ανήκω στην Παρθένο με ωροσκόπο στον Αιγόκερο, και κάμποσους πλανήτες στο ζυγό.
Εχω να πω σε όλους εσας που μας βαλατε στο στόχαστρο και πυροβολείται αδιάκοπα, μακάρι να είχα καποιο είδος τσιγγουνιάς πανω μου. Εγώ έχω χαλάσει τα χρηματά μου πριν ακόμα τα πάρω στα χέρια μου.
Οσον αφορά στις σχέσεις μου με τους άντρες, εγώ είμαι αυτή που δίνω πάντα τα περισσότερα. Δεν ξέρω πως καταφέρνω και το κάνω πάντα αυτό αλλά ΠΑΝΤΑ έτσι γίνεται. Σκορποχέρα με όλη τη σημασία της λέξης. Οί μοναδικοί αντρες απο τους οποίους έχω βρει οικονομική υποστήριξη ειναι ο αδελφός μου και ο γαμπρός μου, καρκίνοι και οι δύο, που κάθε φορά που βρίσκομαι στα όρια της χρεωκοπίας με τσονταρουν καθότι και οι δυο τους είναι πολυ ανοιχτοχέρηδες και γεναιοδωροι.
Μήπως λοιπόν δεν είναι μόνο καθε αυτού το ζώδιο αλλα και κάτι αλλο, καποιες όψεις ίσως που δίνουν καποια τσιγγουνιά στον άνθρωπο?
Εγώ έχω συναντήσει και Παρθένο τσιγγούνη, και Ζυγό και Κριό και κυρίως Σκορπιούς.
Ανθρώπους επίσης που στην εξοδό τους με την παρέα ξοδευουν ενα σωρό χρήματα και στο σπίτι τους τσιγγουνεύονται τα έξοδα για το supermarket. Μήπως λοιπόν εχει να κάνει και με το πόσο σκεφτόμαστε και υπολογίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους?
Εχεις δικιο!! Αλλα ειμαστε σε χιουμοριστικο θεμα, και το παιρνουμε οσο ελαφρυτερα γινεται..........:sick:
Αλλιως θα πρεπε ολοι οι Παρθενοι, Αιγοκεροι και Καρκινοι μελη, να "πλακωσουμε" στο ξυλο οσους λενε αυτα τα απαραδεκτα για εμας!!!!:nuts: :toung: :laugh: :laugh:
το είπα εγώ οι τοξότες είμαστε μέχρεις αιδείας σπάταλοι και σήμερα το ξανάκανα ................αλλά για μένα ωραίο το παντελόνι
DrMaroulita δεν υπάρχει σωτηρία, οπότε καλού κακού κρύψε καλά το πουγκί. Βλέπεις τα μικρότερα αδέρφια έχουν την τάση να μας κάνουν ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ:mad:
:love: :love: :love: :love:
kia, σεβασμό στην αδερφή σου, να της πλένεις, να της μαγειρεύεις για να ανταποδώσεις!!!!:toung: :toung: :toung: :toung:
Ε δεν είναι και όλα τα αδέλφια το ίδιο :toung: Ενίσταμαι, μας αδικείτε εμάς τα μικρότερα :cry:
Εγώ τουλάχιστον είμαι και ευγενικό παιδί και το ζητάω αντί να το πάρω μόνη μου, όπως κάνουν μερικοί μερικοί. :toung:
Ναι, ναι φυσικά... και αντί για αράπη, θα της κάνω εγώ αέρα :laugh: :laugh: :laugh:
Εμένα πάλι μου έτυχε πολύ τσιγγούνης σκορπιός!!!6 μήνες κ ούτε ένα λουλούδι από κήπο δεν έφερε!!!Ενώ ένας τοξότης ή ένας υδροχόος είναι αρκετά ανοιχτοχέρης!
Τωρα η συζητηση περι τσιγγουνιας ειναι σχετικη παιδια.Εγω ειμαι ταυρος και αποτελω ντροπη για το ζωδιο και γι ατον ωροσκοπο μου (καρκινο)επισης! ειμαι το πιο ΣΠΑΤΑΛΟ ον που υπαρχει.Οχι τοσο για μενα οσο για τους αλλους,Τωρα για Παρθενους θα διαφωνησω γιατι ο μπαμπας μου που εχει και πολλους πλανητες στην Παρθενο μονο τσιγγουνης δεν ειναι.
Συμπερασμα: "τσιγγουνης στην τσεπη, τσιγγουνης στην καρδια" και το τελευταιο ΒΛΑΠΤΕΙ!:bigsmile:
Τσιγγούνηδες γενικά θεωρώ τους Καρκίνους και τους Παρθένους, αν και από προσωπική μου εμπειρία δεν ήταν καλύτερη περίπτωση ένας Ταύρος με ωροσκόπο Λέων: μια-δυο φορές κέρασε στην αρχή και από εκεί και πέρα για κάποια χρόνια όλοι οι λογαριασμοί δια δύο!
Χα, τώρα είδα πως είσαι απο τα Χανιά. Ναι, εκεί συνήθως δεν αφήνουν τη γυναίκα να πληρώσει. :laugh:
Καλό μήνα!
Επανέρχομαι στο θέμα για τους τσιγγούνηδες.
Φυσικά και εργάζομαι όπως και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι από εμάς και υπολογίζω και εγώ τι ξοδεύω. Αλλά φροντίζω να προσφέρω κάτι παραπάνω στους δικούς μου ανθρώπους όταν κρίνω ότι πρέπει.
Λέγοντας τσιγγουνιά δεν την εννοώ μόνο από την άποψη του κεράσματος, αλλά γενικότερα για τη συμπεριφορά, όπως π.χ. να αγνοεί κάποιος σημαντικές ημερομηνίες (επέτειοι, γιορτές, γενέθλια, κ.ά.) για να μην μπει στη διαδικασία να προσφέρει κάτι ως δώρο ή π.χ. να μην σκεφτεί να συνεισφέρει ποτέ σε έξοδα μετακίνησης (βενζίνη για Ι.Χ.) το οποίο χρησιμοποιούσε τακτικά, αν και αυτό ειλικρινά δεν θα το έθετα ποτέ ως θέμα.
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση ατόμου πάντως, που αφορούσε σχέση 6 περίπου χρόνων, ήταν έτσι και χειρότερη η όλη κατάσταση. 2-3 φορές κέρασε στα πρώτα ραντεβού και από εκεί και πέρα ήταν πλέον παραπάνω από δεδομένο ότι θα πλήρωνε ο καθένας τα δικά του. Πολύ πεζά πράγματα...
Κοιτα αγαπητη nekt...το θεμα ειναι πολυ πονεμενο!Γιαυτο και παραπανω ειπα οτι η τσιγγουνια ειναι συνολικη συμπεριφορα και δεν εχει να κανει μονο με τα οικονομικα.Πιστευω ακραδαντα οτι δεν διορθωνεται.εγω ειχα σχεση την οποια προσφατα χαλασα διοτι το μισο μισο καλο στον καφε και στο φαι αλλα οταν πας να ανοιξεις σπιτι και ο αλλος σου λεει οτι θα εχουμε ενα κοινο ταμειο μονο για τα εξοδα του σπιτιου και τα υπολοιπα ο καθενας τα δικα του με προβληματισε!Γενικα παντως ο ανθρωπος δεν αλλαζει και αμα κατι δεν σου κανει καλυτερα να φευγεις γιατι οι συζητησεις περι οικονομικων ειναι δυσαρεστες και σε κανουν να αισθανεσαι και ζητιανος στο τελος!Αυτα.:bigsmile:
Αγαπητη Emmalene, αυτο που περιγραφεις ειναι μια πολυ συνηθισμενη κατασταση πλεον -ασχετα απο το αν συμφωνουμε η οχι μ αυτην-. Και νομιζω πως "πιανει" ηλικιες απο τα 40 και κατω.
Οσο για την Nekt, οντως πολυ πεζα πραγματα! Δεν ειμαι καθολου υπερ του να πληρωνει σωνει και καλα ο ενας, αλλα κατανταει γελοιο σχεδον, ενα ζευγαρι να πληρωνει καθε φορα σαν να προκειται για συναντηση ξενων..
Όντως η πληρωμή διά του δύο ξενίζει κάπως.... Είναι κάπως ξενέρωτο να το πω;
Αντ' αυτού, προσωπικά, θα προτιμούσα να πληρώνει την μία ο ένας, την άλλη ο άλλος, ή κάπως έτσι τέλος πάντων, με αυτό το "σύστημα", διότι και γω δεν το βρίσκω σωστό να πληρώνει πάντα μόνο ο ένας (στην προκειμένη περίπτωση ο άντρας).
Αν ο άνθρωπος είναι ανοιχτοχέρης...ή και σπάταλος (με την καλή έννοια) εεεεε;;; :embarrest :embarrest :embarrest :embarrest
Ναι είναι αλήθεια πως είναι κάπως "άνοστο" το να πληρώνονται όλες οι έξοδοι δια δύο. Ειδικά όταν η κατάσταση μεταξύ των δύο ατόμων είναι ακόμα στα σκαριά. Όσο για το αν θα είναι ο άντρας ο κουβαλητής και ο μονίμως χρεωμένος τις εξόδους... μήπως να πάψουμε να περιμένουμε τον ιππότη στο άσπρο άλογο; Από τη στιγμή που είμαστε χειραφετημένες, έχουμε και υποχρεώσεις.
Οπότε καλή λύση μου ακούγεται αυτή της kia, μία ο ένας μία ο άλλος να πληρώνει.
Ωστόσο είναι διαφορετικό από το να υπάρχει κοινό ταμείο για το σπίτι και ξεχωριστοί λογαριασμοί για καθέναν από το ζευγάρι. Είναι σαν να εξαρτάται το πώς θα κινηθεί ο καθένας από το τι θα προσφέρει και ο άλλος στον κοινό λογαριασμό(όχι για τα έξοδα του σπιτιού). Αναφορικά με τα έξοδα όμως ενός σπιτιού, δεν χωρούν ξεχωριστοί λογαριασμοί. Και οι δύο μένουν άρα και οι δύο θα πληρώνουν.:bigsmile:
Δηλαδη φανταστειται να πρεπει να πας να γεννησεις και να μην εχεις πληρωσει την πιστωτικη και λογω χωριστων ταμειων να μην υπαρχει μια...τι το κανεις τοτε το μωρο?το τρως???Παντως νομιζω οτι στο σπιτι πρεπει να συμμετεχουν και οι δυο αλλα το παλιο καλο μοντελο ο αντρας αφεντης μου κανει μια χαρα!:nuts:
Δεν μιλάω για τέτοιες περιπτώσεις, άλλωστε δεν γίνεται μόνο του το παιδί.
Αναφέρομαι σε περιπτώσεις που η γυναίκα(κυρίως) έχει υπερκαταναλωτικές τάσεις. Τότε τι φταίει να την πληρώνει και ο σύζυγος; Αγοράζουμε μόνο με όσα χρήματα έχουμε... όχι με όσα έχει και ο σύζυγος!!:embarrest
Αν θέλεις το μοντέλο άντρα αφέντη θα πρέπει να είσαι γενικά υπό:weird: ... όχι μόνο να σου πληρώνει(δεν εξελίχθηκαν ποτέ τόσο:cry: )
Tα έξοδα του σπιτιού είναι κοινά. Και οι δύο προσφέρουν, και οι δύο καταναλώνουν (αν όχι περισσότερα άτομα της οικογένειας, βλ. plus παιδιά) και δεν χωρούν τσιγγουνιές διότι κάποια στιγμή αν μόνο ο ένας αναλαμβάνει τα συγκεκριμένα έξοδα, τότε το ταμείο θα είναι μείον σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τώρα για το θέμα του μαιευτηρίου (:toung:) καλό είναι όταν με το καλό μάθεις τα ευχάριστα, να κρατάς και κάτι στην άκρη (:laugh:)...............(άσε που εγώ δεν είμαι και υπέρμαχος των καρτών :bigsmile:)
Το παλιό μοντέλο θα σε κάνει μάλλον να εξαρτάσαι από τον άνδρα και να είσαι συνέχεια στην ζήτα... δώσμου να κάνω αυτό, δώσμου να κάνω εκείνο ...και ΝΑ οι γκρίνιες από την άλλη μεριά αν σε λέει σπάταλη ενώ δεν είσαι... και ΝΑ οι γκρίνιες να τον λες από την άλλη τσιγγούνη :laugh:
Παιδια οταν ειπα οτι προτιμω το παλιο μοντελο εννοουσα εκεινο στο οποιο ο αντρας αντιλαμβανοταν οτι αλλο ισοτητα και αλλο ομοιοτητα των δυο φυλλων.Πρεπει να ειμαστε ισοτιμοι και οχι ομοιοι.Ο αντρας ειναι αντρας και οχι σπονσορας βεβαια αλλα τωρα οταν παντρευεσαι σαφως και πρεπει να μοιραζεσαι τις ευθυνες ομως τα οικονομικα ετσι και αλλιως δεν ειναι ισα.Μια γυναικα σημερα δουλευει,κανει παιδια ,μαζευει το σπιτι,σιδερωνει οποτε ετσι και αλλιως οι ευθυνες ειναι περισσοτερες.Δεν μιλαω για παραλογα και τραβηγμενα πραγματα αλλα δεν ειμαστε ιδιοι μην το ξεχναμε.:bigsmile: Ουφ τα 'πα και ξελαφρωσα!:love:
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ.
ΟΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ ΔΕ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.
ΞΕΡΩ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.
πορκα μιζερια!
VIVET