Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Δεσποινάκι καλημέρα και χρόνια σου πολλά,
Εύχομαι πάντα πρόσχαρη, χαρούμενη και γεμάτη ευεξία όπως πάντα.
Σε "κατασκοπεύω" στενότατα, άσχετα που λόγω τρελής έλλειψης χρόνου περιορίζομαι στα μηνύματα μου όσο πιο πολύ μπορώ. Σήμερα ομως που είμαι χαλαρή, θέα θάλασσα, και γιορτινή διάθεση λέω να μια καλή ευκαιρία να σου πω δυό λογάκια.
Ενα εκ των οποίων εσχετίζεται με την σούπερ πρόταση κάποιας φίλης μας που αυτή την στιγμη μου διαφεύγει το όνομα της, σχετικά με τα αστρικά δίδυμα.
Το επαναφέρω εδώ και αποτείνομαι σε πιο προσωπικό επίπεδο σε εσένα γιατί ξέρω ότι είσαι σωστό ψαχτούρι και σουπερ διαβολάκι σε αυτά.
Επίσης, νομιζω ότι θα με καταλάβεις -άρα και θα σπρώξεις λιγάκι (ευχαριστώ εκ των προτέρων ) - ότι εγώ ψάχνω διακαώς ένα αστρικο δίδυμο γεννημένο 6.10.1981 - 08.05 π.μ.-Αθήνα. Τώρα αν αυτό το αστρικό δίδυμο δεν είναι γεννημένο ακριβώς αυτή την ώρα ή όχι στην Αθήνα δεν με πειράζει.
Κατάλαβες τώρα..........Το λέω στην νύφη για να το ακούσει στην πεθερά.Χα,χα,.............
Αποτάνθηκα όμως σε εσένα και για έναν άλλο για εμένα πάρα πολύ σημαντικό λόγο.
Ψάχνω διακαώς άτομα -κατά προτίμηση δεκαετίας του 80 αλλά και άλλες δεκαετίες μου κάνουν - που στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους να υπάρχει μία-δύο ευελπιστω όχι περισσότερες όψεις ΧΙΑΣΤΙ!
Ατομα που θα ήθελαν ίσως να μοιραστούν μαζί μου τις εμπειρίες τους σχετικά με αυτή την άκρως καρμική όψη. Αλήθεια εσύ έχεις καμία τέτοια στο γενέθλιο, ή ίσως στο προοδευτικό ή κάποιο γνωστού.................κ.λ.π;
Θα χαρώ λοιπόν ιδιαίτερα να σε ακούσω.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
Xρυσανθη μου χρονια πολλα:love:
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Ναι εχω μια οψη χιαστι στον γενεθλιο χαρτη μου
ΔΙΑ -Κριος 9,40
ΟΥΡΑΝΟ -Παρθενος 9,50
σε ακριβειας 150 μοιρες
:xmas-smiley-003:
Χρόνια πολλά και πάλι!
Δεν φανταζόμουν πως οι χιαστί όψεις έχουν και τόση μεγάλη σημασία στο χάρτη αλλά αφού το αναφέρετε θα σας πω κι εγω:
1.Ηλιος στον 4ο και Ταύρο στις 14ο15' και Ποσειδώνας στον 12ο και Τοξότη στις 15ο
2.Αφροδίτη στον 3ο και Κριό στι 9ο 17΄και Ουρανός στο 10ο και Σκορπιό στις 9ο 34'
3. Ερμής στον 4ο και Ταύρο στις 7ο 13΄και Σελήνη στον Τοξότη στις 3ο 04΄
Βέβαια το αστρικό μου δίδυμο ακόμη δεν το έχω βρει, παρά μόνο με διαφορά γέννησης 9 ωρων, όπου βέβαια υπάρχει μεγάλη απόκλιση! Θα είχε ενδιαφέρον πάντως!:D
Tαυρακι μου χρονια πολλα με το καλο να ελευθερωθεις παιδακι μου [υπομονη πουλακι μου].
Για δες το ξανα με τη Αφρο και ουρανο δεν ειναι 150 αρα οψη
και ο Ερμης με την Σεληνη εχουν πολλες μοιρες ανοχη για 150 αρα οψη
εχω διαβασει οτι πρεπει να ειναι ακριβιας εστω μια μοιρα ανοχη
θα μας πει και η Χρυσανθη ομως που ειναι ειδικη στα θεματα αυτα.
Υ.Γ
Καλο θα ηταν να μην γραφουμε εδω στο τοπικ για συστασεις θα μας μαλωσουν:D:)
;)Εχει θεμα για χιαστι οψεις ,τι λετε
παμε να το βρουμε Ταυρακι μου και Χρυσανθη μου;
:love::love: