Καλά έκανες... και γω στη θέση σου αυτό θα έκανα. :laugh:Quote:
Originally Posted by kiaRRa
Printable View
Καλά έκανες... και γω στη θέση σου αυτό θα έκανα. :laugh:Quote:
:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Βόδιαφον εγώ θα το έσπαγα
Πολυ κακό για το τίποτα!
Μια χαρά τους βρήκα τους Φινλανδούς! Ωραία κοστούμια, εξαιρετικό promotion, μια χαρά ρυθμός για όσους είναι εξοικειωμένοι με το rock και αρέσκονται στο είδος. Δεν είναι αυθεντικοί, αλλά τι πειράζει... Μια ιδέα είχαν οι άνθρωποι και την πλασσάρισαν όπως έπρεπε. Για τα πιτσιρίκια σας, μην φοβάστε, λατρεύουν τα τερατάκια και όλα έχουν την δική τους προσωπική συλλογή. Μάλλον είμαστε υπερβολικοί και τέλος πάντων βρήκαμε έναν άριστο λόγο να νιώθουμε ... αδικημένοι!
Τους ψηφίσαμε σύσσωμοι στην παρέα. Αλλοι ως outsiders και άλλοι ως favoured. Και είχε πλάκα τελικά! Σαρκάζουμε την άδεια τσέπη μας...
Γιατι βρε παιδια τα βαζετε με τους Λιθουανους; Επιτελους και λιγο χιουμορ σ ενα σοβαροφανες και ανευ ταυτοτητας πανηγυρι. Και το υποστηριξαν μια χαρα και ηταν φανερο οτι το διασκεδαζαν! Πρωτης ταξεως παρωδια!! :) :)
Quote:
Μπα, μην ανυσυχείς kiaRRa....τελικά όλες οι εταιρίες ήταν στο κόλπο...όλες υπέκλεπταν...τι cosmote, τι vodafone, τι tim....όλες το ίδιο και το αυτό! :laugh: :laugh:
Εμένα προσωπικά μ αρέσει πολύ το HARD ROCK HALLELUJAH....και το ακούω συνέχεια...
Τι φρικιά και σατανάδες τους λένε...εγώ άκουσα ότι οι περισσότεροι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. Και τι έγινε που εμφανίστηκαν έτσι? Αυτό πουλάει...και αυτό δίνει την επιτυχία.Η εικόνα μετράει σήμερα. Εμείς δηλαδή τι πετύχαμε που στείλαμε την Αννούλα, δίχως όυτε μια απλή χορογραφία...και ας πάει στο καλό το μπαλέτο....ένα πιο εντυπωσιακό φόρεμα δεν μπορούσε να βαλει για να δείξει περισσότερο???
Το μάθημα θα γίνει πάθημα...αν και η ένατη θέση μια χαρούλα είναι. Αρκεί που δεν έχουμε να περάσουμε πάλιαπο κανέναν ημιτελικό. Του χρόνου θα προσέξουμε περισσότερο...
Quote:
Originally Posted by kia
Τι να προσεξουμε?Παλι το ιδιο θα γινει και ολοι θα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι.!?!:blink:
Ωστοσο εμενα μου αρεσε η Νορβηγια και θα ηθελα να παει πιο καλα.Οσο για τους Φινλανδους,ειδα χτες στις ειδησεις τα προσωπα τους και μπορω να πω οτι ειναι σχετικα ωραια ατομα.Αν ομως εβγαιναν χωρις αυτο το μακιγιαζ,αμφιβαλλω αν κανεις θα τους προσεχε.Και στο κατω κατω καλα εκαναν,τα επαιξαν ολα για ολα και τελικα βγηκε για πρωτη φορα η χωρα τους νικητρια!:idea: :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by ScP
Σου το δινω να το σπασεις!Θα μου παρεις ενα καινουργιο που εχω δει?:toung: :toung:
Συμφωνώ και θα το κάνω. Όμως τα οικονομικά του myhoroscope τα χειρίζεται ο Dell Piero και πρέπει να εγκρίνει το κονδύλι!
Καλα-καλα!Θα βρεθει τροπος να τον ριξουμε και να παρεις το πολυποθητο(για μενα) κονδυλι!Πιστευω οτι 700 ευρω ειναι καλα!Αλλιως θα βαλω τους φινλανδους(για να μην φευγουμε εντελως απο το θεμα) να τον τρομαξουν στον υπνο:toung: :toung: :toung: :toung:Quote:
Originally Posted by ScP