Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Γεια σου ergi!:bigsmile:
Στον γενέθλιο χάρτη στην αρχική σελίδα βάζοντας τα στοιχεία σου, όπως πιθανό να έκανες, σου εξηγεί για τον Κρόνο στον Λέων και για τον οίκο, εναλλακτικά μπορείς να δεις για τη ζωδιακή θέση του εδώ:
http://www.myhoroscope.gr/?page=planets
επίσης πατώντας στην αναζήτηση ''7ος οίκος'' θα ανοίξεις συζητήσεις και άρθρα που μπορείς να διαβάσεις και να σε διαφωτίσουν ανάλογα με τις απορίες σου..
ένα απόσπασμα απο το κύριο άρθρο είναι:
''Αν αναλύσουμε το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του Έβδομου οίκου, θα δούμε ότι μας δείχνει τον τύπο του ατόμου που ελκύει κάποιον να προχωρήσει σε μία προοπτική γάμου ή να συνάψει μία σχέση. Επίσης μας δείχνει με ποιο τύπο ατόμου μπορεί ο κάτοχος του γενέθλιου ωροσκοπίου να συνεργαστεί καλύτερα, όταν θέλει να προχωρήσει σε μια ερωτική σχέση. Για παράδειγμα, εάν η ακμή του Έβδομου βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, τότε το άτομο ελκύεται από ανθρώπους που η προσωπικότητας τους έχει την φύση του Υδροχόου. Φυσικά οι επιρροές αυτές διαφοροποιούνται ανάλογα με τις διελεύσεις που γίνονται από την ακμή του οίκου, καθώς και από τους πλανήτες που τοποθετούνται εκεί στο γενέθλιο ωροσκόπιο.''
οπότε ίσως έχει κάποια σχέση ότι ο ένας έχει στην ακμή 7ου τον ωροσκόπο του άλλου. δεν είναι και στάνταρ αυτό πάντα βέβαια, αλλά ναι είναι σχετικό!κάποια χαρακτηριστικά βρήκατε ο ένας στον άλλον που ήταν σημαντικά στο τι ζητούσατε απο έναν άνθρωπο.
αν ψάξεις θα βρεις πολλά εδω μέσα!
καλό βραδάκι!:bigsmile:
ξερει καποιος τι μπορει να σημαινει η λιλιθ οταν βρισκεται στον 7ο οικο?
Στη ενότητα Πλανήτες και πλανητοειδείς θα βρείτε άρθρο για την Λίλιθ σε ζώδια και οίκους:bigsmile:
καλημέρα και καλή εβδομάδα. Διαβάζω το συγκεκριμένο Post και έχω μπερδευτεί αρκετά. Κάνοντας το γενέθλιο χάρτη μου εδώ στο site, έδειξε να έχω 7ο οίκο στους ιχθείς. Μπορεί να με διαφωτίσει κανείς τι σημαίνει αυτό?
Quote:
Originally Posted by
FEROX01
καλημέρα και καλή εβδομάδα. Διαβάζω το συγκεκριμένο Post και έχω μπερδευτεί αρκετά. Κάνοντας το γενέθλιο χάρτη μου εδώ στο site, έδειξε να έχω 7ο οίκο στους ιχθείς. Μπορεί να με διαφωτίσει κανείς τι σημαίνει αυτό?
Αφού έβγαλες το χάρτη σου, δεν είδες ότι από κάτω έχει και ερμηνείες και για τις θέσεις των πλανητών, και για τις όψεις αλλά και για τους Οίκους ;
Quote:
Originally Posted by
FEROX01
καλημέρα και καλή εβδομάδα και σε εσένα!
ειχα και εγω την ιδια απορια εχω ακμη 7 στους ιχθεις και κανενα πλανητη στον 7.στις πρωτες σελιδες του θεματος ρωτησα και εγω ακριβως το ιδιο και μου ειπαν οτι ''θα αντιμετωπιζεις τα θεματα σχεσεων, γαμου, συνεργασιων με τον τροπο των Ιχθυων. [Μπορεις να διαβασεις τα χαρακτηριστικα των ζωδιων στο καταλληλο φορουμ!] Επισης μπορεις να δεις σε ποιο ζωδιο και οικο βρισκεται ο Κυβερνητης των Ιχθυων και τι οψεις με αλλους πλανητες κανει. ''
αν καποιο μελος ξερει κατι παραπανω θα σε βοηθησει περισσοτερο:toung:
φιλια!
Quote:
Originally Posted by
KALIANA
καλημέρα και καλή εβδομάδα και σε εσένα!
ειχα και εγω την ιδια απορια εχω ακμη 7 στους ιχθεις και κανενα πλανητη στον 7.στις πρωτες σελιδες του θεματος ρωτησα και εγω ακριβως το ιδιο και μου ειπαν οτι ''θα αντιμετωπιζεις τα θεματα σχεσεων, γαμου, συνεργασιων με τον τροπο των Ιχθυων. [Μπορεις να διαβασεις τα χαρακτηριστικα των ζωδιων στο καταλληλο φορουμ!] Επισης μπορεις να δεις σε ποιο ζωδιο και οικο βρισκεται ο Κυβερνητης των Ιχθυων και τι οψεις με αλλους πλανητες κανει. ''
αν καποιο μελος ξερει κατι παραπανω θα σε βοηθησει περισσοτερο:toung:
φιλια!
Καλιάνα καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Το ίδιο με εσένα είμαι και εγω. 7ο οίκο στους ιχθείς και κανέναν πλανήτη στον 7. Θα κοιτάξω για τους ιχθείς. Σε ευχαριστώ και πάλι
Καλό σου βράδυ!!!!
καλησπερα ηθελα να ξερω τι μπορει να σημαινει οταν εχεις ακμη 7 στους διδυμους και δυο πλανητες στον 7 σεληνη(καρκινο) και Δια (διδυμο) μπορει να σημαινει 2 γαμους
Quote:
Originally Posted by
envogue
καλησπερα ηθελα να ξερω τι μπορει να σημαινει οταν εχεις ακμη 7 στους διδυμους και δυο πλανητες στον 7 σεληνη(καρκινο) και Δια (διδυμο) μπορει να σημαινει 2 γαμους
Καλησπερα!
Πολυπλευρος 7ος οικος θα λεγαμε που δινει, τασεις για δυο η κ περισσοτερους γαμους αφου κ η ακμη βρισκεται σε διπλο ζωδιο,αλλα κ ο Διας φερνει επεκτατικοτητα κ πληθωρα σχεσεων κ γεγονοτων γενικα.
Επισης η Σεληνη φερνει ασταθεια στα θεματα του 7ου οικου για τον απλο λογο οτι ειναι ευμεταβλητη η φυση της με αποτελεσμα να δειχνει αρκετες εναλλαγες.
Παντως αυτες οι ενδειξεις θα μπορουσαν να δειχνουν οτι ο συντροφος θα μπορουσε να ειναι διπλοπαντρεμενος, επικοινωνιακος , ευστροφος κ ισως να εχει επαγγελμα που σχετιζεται με το εξωτερικο, με τα μεσα μαζικης ενημερωσης, με εμποριο κτλ..
Το σιγουρο ειναι οτι με τετοιο 7ο οικο δυσκολα θα βαρεθεις κ ισως ανακαλυπτεις συχνα πυκνα μια ευνοια τυχης σε θεματα γαμου κ συνεργασιων.
Καλο ειναι να κοιταξεις σε ποιο οικο βρισκεται ο Ερμης κ τι οψεις κανει αλλα κ τις οψεις της Σεληνης κ του Δια.
Να πω κατι και εγω βρε κοριτσια αλλα να μην με παρεξηγησετε.ειναι μαλλον που εχω αφροδιτη στον τοξοτη και 7 οικο στον υδροχοο...δεν με ενδιαφερει ο γαμος παρα να ειμαι με εναν ανθρωπο και να συννενοοουμαι η γυναικα.τοσες σελιδες για να μαθουμε αν θα παντρευτουμε μου βγαζει μια ανασφαλεια και μετα απο ενα γαλλλικο μαη :bigsmile:δεν περιμενα να τρελαινομαστε τοοοοσο πολυ αν θα τους παντρευτουμε.δηλαδη θα μας χαλασει μια μακροχρονια σχεση χωρις δεσμευσεις?οι πολλες σχεσεις?ετσι και αλλοιως αν τελικα μαθατε οτι δεν θα παντρευτηται τελικα με τον καλο σας λογο ποσειδωνα κρονου η οποιοδηποτε πλανητη θα τον χωριζατε απο τωρα?η αστρολογια ειναι μια μορφη γνωση λιγο η πολυ αποδεκτη.και εγω εχω αγωνια με τις σχεσεις μου και πολυ μαλιστα αλλα ασχολουμαι περισσοτερο για να μαθω για μενα,τι κανω εγω μεσα στην ζωη,γιατι εχω αυτη την συμπεριφορα.τωρα αν με παντρευτει ο Μπαμπης καλως αλλα αν δεν με παντρευτει δεν χαλασε και το συμπαν.μεινετε ηρεμες και καπου εκει εξω σας ευχομαι να βρειτε το πριγκιπα που θα θελει να σας οδηγησει στην εκκλησια με το ασπρο του αλογο.αλλα αν εχετε τοση αγωνια για γαμο ,πριν ακομα παρκαρει το αλογο του βγαλετε το αστρολογικο χαρτη και του πειτε να δω τι συναστριεσ κανουμε και αν παντρευτουμε τον βλεπω να γκαζςνει το αλογο και να γινεται πηγασος.:laugh:stay cool κοριτσια.