Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Ε παιδιααα αγαπατε αλληλους βρε!!!
LOL!!!:love:
Χάρη στο κληρονομικό μου χάρισμα "βλέπω" ότι κάποιο θέμα πάει για κλείδωμα και ότι ίσως κάποιο μέλος θα "γκριζάρει" :toung:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Χάρη στο κληρονομικό μου χάρισμα "βλέπω" ότι κάποιο θέμα πάει για κλείδωμα και ότι ίσως κάποιο μέλος θα "γκριζάρει" :toung:
Και γρήγορα μάλιστα. Εγώ ρίχνω ένα κατοστάρικο στο αγγείο σου (ευρώ εννοώ).:bigsmile:
Πριν το κλειδώσει να πω ότι οι Ιχθείς δεν εκδικούνται όντως για τον απλούστατο λόγο ότι είναι οι θύτες και άρα τα αντικείμενα της εκδίκησης και συνεπώς δεν έχουν λόγο να εκδικηθούν κι από πάνω:toung:
(Π Ρ Ο Λ Α Β Α !!!)
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Πριν το κλειδώσει να πω ότι οι Ιχθείς δεν εκδικούνται όντως για τον απλούστατο λόγο ότι είναι οι θύτες και άρα τα αντικείμενα της εκδίκησης και συνεπώς δεν έχουν λόγο να εκδικηθούν κι από πάνω:toung:
(Π Ρ Ο Λ Α Β Α !!!)
Κι αυτός που εκδικείται θύτης γίνεται. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα θυμάτων που στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε θύτες.
Το ξέρω αλλά άσε με να γίνω κακιά:toung:Είμαι σίγουρη ότι οι ιχθείς είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα θύτη:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
leoma
Κι αυτός που εκδικείται θύτης γίνεται. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα θυμάτων που στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε θύτες.
:clapping:Verneigung
Quote:
Originally Posted by
Joca
Τα παραβλεπω ολα εκτως απο το προσωπο της Νεμεσις που φανταζομαι θα ξερεις τι σημαινει ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ σωστα; Αλλο θεια δικη και αλλο εκδικηση γλυκια μου.
Και ηταν το χερι της Νεμεσις που με τραβηξε την τελευταια στιγμη απο τον ταφο.
Αν γνωριζες το πραγματικο της προσωπο σιγουρα δεν θα μιλουσες ετσι.
Mονο θεια δικη ειναι ??
Αληθεια??
Για ανοιξε λιγακι την μυθολογια...
Και μενα το χερι της Νεμεσις με τραβηξε να κανω οτι ηταν να κανω και σημερα να ειμαι μια χαρα. Δηλαδη καμια σχεση με οσα υποστηριξες με τοση σιγουρια πιο πανω.
Αλλα ασε τελοσπαντων το παραβλεπω και εγω αυτο που εγραψες.
Συνεχισε να διαβαζεις το Αρλεκιν σου και να ενισχυεις τον Δον Κιχωτισμο σου και ας πουμε οτι χαρηκα για την γνωριμια. http://www.nvnews.net/vbulletin/images/smilies/bud.gif
Ο καθενας ας πιστευει οτι θελει
Αντε γεια :)
Quote:
Originally Posted by
leoma
Ναι αν και δεν ειμαι υπερ των γενικεύσεων που εξισώνουν το θύμα με τον θύτη.
Ειναι και αναλογος το ατομο και εξαρταται και απο την περιπτωση...
Aσε που υπαρχουν και αυτοι που μιλανε για εκδικηση αλλα στην πραγματικοτητα μενουν μονο στα μεγαλα λογια.
Quote:
Originally Posted by
Mikela23
Εξαλλου απο σταυροφορους που σκοτωσανε χιλιαδες στο ονομα του "ΚΑΛΟΥ" υπαρχουν αρκετα παραδειγματα...απλα ανοιξε ενα βιβλιο ιστοριας.
Πρώτη φορά αναφέρονται οι σταυροφόροι εδώ πέρα, και δεν νομίζω να υποστηρίζει κανείς ότι σκότωσαν στο όνομα του ΚΑΛΟΥ. Είναι κοινό μυστικό ότι για τη μάσα σκότωσαν.
:offtopic:
Quote:
Originally Posted by
leoma
Πρώτη φορά αναφέρονται οι σταυροφόροι εδώ πέρα, και δεν νομίζω να υποστηρίζει κανείς ότι σκότωσαν στο όνομα του ΚΑΛΟΥ. Είναι κοινό μυστικό ότι για τη μάσα σκότωσαν.
:offtopic:
Αγαπητη μου κυρια Λεονα δεν το πιασατε το νοημα...
Καποιοι πιστευανε οτι στο ονομα του Χριστου κανανε το καλο και οτι αυτοι ειχαν το δικαιο με το μερος τους συμφωνα με την δικια τους λογικη. Αυτο συμβαινει και σημερα αρκετα συχνα απο διαφορους αμα δεν το εχετε προσεξει και ας μην κανουν οτι κανουν στο ονομα του Χριστου πλεον...
Το συγκεκριμενο παραδειγμα δεν ειναι εκτος θεματος ηταν παραλληρισμος σε σχεση με καποιες γνωμες που διαβασα εδω μεσα απο συγκεκριμενα μελη που τις θεωρησα υποκριτικες. Οτι γινοτανε τον 10ο και 11ο αιωνα το κανουν ειτε ηθελημενα ειτε και αθελα τους καποιοι ακομα και σημερα σε οτι αφορα τα κηρυγματα περι καλου και κακου.