-
Re: Επανασύνδεση σε σύνθετο
Quote:
Originally Posted by
giannas
Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας….:love:
Ο ωροσκόπος είναι 29 των διδύμων και όντως είναι « μια πολύ επικοινωνιακή, '"εγκεφαλική" σχέση, που κι οι δυο τους να θεωρούν πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή στην ζωή τους και να τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.» όπως ανέφερε η Κοραλλία.
Ο Ερμής είναι στον 1 οίκο σε σύνοδο με τον ήλιο στον καρκίνο και αντίθεση με τον Κρόνο
Ο Κρόνος όπως είπα ήδη είναι στον 8 οίκο και η ακμή του 8 οίκου στον αιγόκερο
Όσο για τον ποσειδώνα είναι στον 5 οίκο σε τετράγωνο με την σελήνη στον υδροχόο (8 οίκος) και τρίγωνο με τον ήλιο στον 1 οίκο στον καρκίνο….(και τον Ερμή…όχι από μοίρες αλλά αν τον συμπεριλάβουμε στην σύνοδο που κάνει με τον ήλιο)
Ευχαριστώ …είναι λίγο….!!!!
Ελπίζω να μην κούρασα πολύ…..:embarrest
Giannas,
Με τον Ερμή (κυβερνήτη ωροσκόπου) σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Καρκίνο και στο 1ο σπίτι, πιστεύω ότι εκτός από την ιδιαίτερη επικοινωνία που έχουν αυτά τα δύο άτομα τρέφουν και τρυφερά αισθήματα ο ένας για τον άλλο και φροντίδα.
Ο Ποσειδώνας στο 5ο σε τετράγωνο με την Σελήνη στο 8ο ευθύνεται περισσότερο για την μη ολοκλήρωση της σχέσης καθώς και η αντίθεση του Κρόνου από το 8ο με τον Ήλιο.
Αν ο Ερμής τώρα ανάδρομος επιστρέφοντας στην Παρθένο εξαγωνίζει τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί η σχέση αυτή να επανέλθει. Θα μπει κι η Αφροδίτη στην Παρθένο σύντομα.
-
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Giannas,
Με τον Ερμή (κυβερνήτη ωροσκόπου) σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Καρκίνο και στο 1ο σπίτι, πιστεύω ότι εκτός από την ιδιαίτερη επικοινωνία που έχουν αυτά τα δύο άτομα τρέφουν και τρυφερά αισθήματα ο ένας για τον άλλο και φροντίδα.
Ο Ποσειδώνας στο 5ο σε τετράγωνο με την Σελήνη στο 8ο ευθύνεται περισσότερο για την μη ολοκλήρωση της σχέσης καθώς και η αντίθεση του Κρόνου από το 8ο με τον Ήλιο.
Αν ο Ερμής τώρα ανάδρομος επιστρέφοντας στην Παρθένο εξαγωνίζει τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί η σχέση αυτή να επανέλθει. Θα μπει κι η Αφροδίτη στην Παρθένο σύντομα.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ…..:cheesy:
θα περιμένω την Αφροδίτη να πάει στην παρθένο…και να εξαγωνίσει τον ήλιο –ερμή….γιατί ο ερμής δεν εξαγωνίζει….
Και μια διευκρίνηση…ο ερμής κάνει αντίθεση με τον κρόνο…όχι ο ήλιος από μοίρες, μόνο από την συνοδό…
-
Δημήτρη, (εσύ το ζήτησες:toung:), πραγματικά εκπλήσσσομαι. Διακρίνω μια.... υπερβάλλουσα ευθιξία, ή και γι΄ αυτό ευθύνεται ο ανάδρομος Ερμής;:toung:
Ασφαλώς και δεν "μάλωσα" κανέναν.. Από πότε το να καταθέτει κάποιος την άποψη του θεωρείται επίπληξη;
Προσωπικά, δε τη μόνη πρόταση που σου απηύθυνα ήταν να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στην απάντησή σου για την συγκεκριμένη όψη ("Σωστός. Εγώ αυτό το'χω πάντως για παράνομη σχέση (Δίας 180- Αφρ/Ουρ. Απελευθέρωση, η χαρά του καινούριου και της περιπέτειας") και πιστεύω πως το έκανα όσο πιο ευγενικά μπορούσα..
Εκτός και αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να "καταλαβαίνεστε" μεταξύ σας οι γνωρίζοντες Αστρολογία και δεν σας αφορά το κατά πόσο γίνεστε κατανοητοί από εμάς τους "πληβείους"....:toung:
Εν πάση περιπτώσει... δεν έχω την παραμικρή διάθεση να εμπλακώ σε "άγονες" αντιπαραθέσεις, ούτε κι εσύ, υποθέτω.....
Ο.Κ. Μητσάκο. Κατατανοητόν... :bigsmile:
Mε "κάλυψες"!
"......και ελπίζω να θεωρήσεις τα λεγόμενά μου σαν να μην ειπώθηκαν"
Αυτό ακριβώς θα κάνω! :love:
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Να σημπληρωσω, οτι για τα θεματα χωρισμου και επανασυνδεσης τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα κατα την γνωμη μου, αντιθετως ειναι περιπλοκα.Σαφως στον συνθετο, το ζωδιο που βρισκεται ο Ηλιος, η οικοθεσια του και τελος οι οψεις του δινουν μια εικονα, αλλα εξισου σημαντικο ειναι να παρακολουθουμε τους τρανζιτ αν πιανουν γωνιακους οικους. Αν για πχ.ο Κρονος περνα απο εκει, σημαινει οτι η σχεση περνα κριση που μπορει να φερει χωρισμο. Αν το ζευγαρι ειναι ηδη χωρισμενο μπορει να επανασυνδεθει με δεδομενο οτι ο Κρονος ειναι το παλιο. Αν περνα ο Ουρανος μπορει να φερει ξαφνικη ρηξη η ξαφνικη επανασυνδεση. Γενικα οι διελευσεις απο γωνιακους οικους δειχνουν κατι σημαντικο για την σχεση. Τωρα αν εχουμε τρανζιτ αναδρομους σε 5 οικο το ζευγαρι παλι μπορει να επανασυνδεθει. Αλλες ενδειξεις βλεπουμε και στον Προοδευμενο συνθετο και μπορουμε να παρουμε σημαντικα στοιχεια απο το Ωροσκοπιο της σχεσης παντα βεβαια σε συναρτηση με τους γενεθλιους, πραγμα που δεν ειναι συνηθως εφικτο αφου οταν ξεκιναμε μια σχεση δεν ειμαστε με το ρολοι στο χερι. Επισης , απο την συναστρια κοιταμε τις οψεις με Κρονο που ειναι δεικτης μακροβιοτητας. Αν δουμε εντονες οψεις με Ουρανο τοτε θα εχουμε μια συναρπαστικη σχεση με αβεβαιο μελλον Αν μετα απο ολα αυτα δεν βγαλατε ακρη, εχει σειρα η Ηλιακη επιστροφη που δινει αρκετα στοιχεια.-Ακομα δεν ικανοποιηθεικατε? Επιτελους βαλτε ενα ΩΡΙΑΙΟ!!! και αν δεν υπαρχουν απαγορευτικοι κανονες ισως παρετε ευθεια απαντηση!
Για τη διέλευση των "κακοποιών" από γωνιακούς οίκους του Σύνθετου συμφωνώ απόλυτα και το'χω δει στην πράξη όταν μιλάμε για χωρισμούς. Για επανασυνδέσεις με πολλά ερωτηματικά και επιφυλάξεις. Η ηλιακή και η σεληνιακή επιστροφή πιστεύω ότι ούτε κατά διάνοια λένε κάτι για τέτοια θέματα επανασύνδεσης και ότι ο κόσμος χάνει τον καιρό του ψάχνοντας στις επιστροφές για τέτοια ζητήματα. Από παρατηρήσεις και τα δυο συμπεράσματα μου, Οι ανάδρομοι μέσα στον 5ο ως διέλευση όμως ναι, αλλά και πάλι μόνο ως έντονη επιθυμία ή τάση. Επιστρέφουν δηλαδή διάφοροι από το παρελθόν ή πέφτεις τυχαία επάνω τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επανασυνδέεσαι κιόλας. Σχετικά με το γενέθλιο τώρα, πιστεύω ότι από αυτό δεν βγάζεις τίποτα για το πόσο θα διαρκέσει μια σχέση και αν θα διαλυθεί σε 1 χρόνο ή σε 5 ή ποτέ. Καλά αυτά που γράφτηκαν κάπου αλλού για ευνοικές όψεις Πλούτωνα ούτε που τα συζητάω.
-
Η ηλιακή και η σεληνιακή επιστροφή πιστεύω ότι ούτε κατά διάνοια λένε κάτι για τέτοια θέματα επανασύνδεσης και ότι ο κόσμος χάνει τον καιρό του ψάχνοντας στις επιστροφές για τέτοια ζητήματα. Από παρατηρήσεις και τα δυο συμπεράσματα μου, Οι ανάδρομοι μέσα στον 5ο ως διέλευση όμως ναι, αλλά και πάλι μόνο ως έντονη επιθυμία ή τάση. Επιστρέφουν δηλαδή διάφοροι από το παρελθόν ή πέφτεις τυχαία επάνω τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επανασυνδέεσαι κιόλας.
Γεια σου Δημήτρη και Χρόνια πολλά!
Αυτό που έχω παρατηρήσει σε ηλιακές επιστροφές και δείχνουν επανασύνδεση είναι τα εξής:
1ο) Ανάδρομοι πλανήτες σε γωνιακούς και σε 5ο οίκο.
2ο) Ο Κρόνος πολύ σημαντικός είτε είναι ανάδρομος είτε όχι, όταν πιάνει γενέθλια Αφροδίτη, ακμές γωνιακών και 5ου οίκου, ειδικά σε άτομα που έχουν γενέθλια όψη Αφροδίτης Κρόνου.
3ο) Αφροδίτη ηλιακής επιστροφής στην γενέθλια θέση της.
4ο) Ακμή 5ου 7ου ηλιακής σε ανάδρομο πλανήτη γενέθλιο.
5ο) Επίσης πολύ σημαντικό- όταν φυσικά έχουμε τον χάρτη του συντρόφου-, η ηλιακή επιστροφή του ενός "να φωτίζει" σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου του άλλου, για παράδειγμα να έχουμε ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στις 15 Καρκίνου και στις 15 Καρκίνου να έχει ο σύντροφος μας τον Ήλιο του.
Όσο αναφορά τον γενέθλιο συμφωνώ πως δεν μπορεί να σου πει πόσο θα διαρκέσουν οι σχέσεις , όμως, άτομα που έχουν όψεις Αφροδίτης Κρόνου, έχουν την τάση να διατηρούν μακροχρόνιους δεσμούς επίσης και την τάση να επανασυνδέονται ενώ όσοι 'εχουν όψη Αφροδίτης Ουρανού όσο και να θέλουν να "προβλέψουν" την διάρκεια μιας σχέσης η την επανασύνδεση, πάντα θα αδυνατούν να το πράξουν. :wacko:
Όλα αυτά βέβαια όπως είπα παραπάνω σύμφωνα με τις δικές μου παρατηρήσεις , γι αυτό και διαφωνώ μαζί σου Δημήτρη μου περί ηλιακής. Οποιαδήποτε άλλη διαφωνία έχεις, ευχαρίστως την συζητάμε.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Γεια σου Δημήτρη και Χρόνια πολλά!
Χρόνια πολλά
Quote:
1ο) Ανάδρομοι πλανήτες σε γωνιακούς και σε 5ο οίκο.
Με ποιό σκεπτικό όλοι οι γωνιακοί στο ίδιο τσουβάλι ; Στον 7ο άντε πες το καταλαβαίνω, ο 4ος για παράδειγμα όμως τι σχέση μπορεί να'χει με τις σχέσεις ;
Quote:
2ο) Ο Κρόνος πολύ σημαντικός είτε είναι ανάδρομος είτε όχι, όταν πιάνει γενέθλια Αφροδίτη, ακμές γωνιακών και 5ου οίκου, ειδικά σε άτομα που έχουν γενέθλια όψη Αφροδίτης Κρόνου.
Σε ανάδρομη πορεία άντε πες ναι, σε ορθή γιατί ; Μοναξιά και καταπίεση.
Quote:
3ο) Αφροδίτη ηλιακής επιστροφής στην γενέθλια θέση της.
Με ποιό σκεπτικό ; Επειδή λέγεται "επιστροφή" ; Tότε με το ίδιο σκεπτικό κάθε επιστροφή 'Ηλιου μπορεί να φέρει στις διαζευγμένες πίσω τον σύζυγο και κάθε επιστροφή 'Αρη τον σεξουαλικό παρτενέρ που την έκανε κάποτε για αλλού.
Quote:
5ο) Επίσης πολύ σημαντικό- όταν φυσικά έχουμε τον χάρτη του συντρόφου-, η ηλιακή επιστροφή του ενός "να φωτίζει" σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου του άλλου, για παράδειγμα να έχουμε ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στις 15 Καρκίνου και στις 15 Καρκίνου να έχει ο σύντροφος μας τον Ήλιο του.
Συναστρία ηλιακής επιστροφής του ενός ατόμου με το γενέθλιο του άλλου ατόμου δεν το έχω ακούσει πάντως ποτέ έως σήμερα. Ξέρω ότι δουλεύει άριστα η συναστρία προοδευμένου του ενός με γενέθλιο του άλλου. Αυτό το κοιτάω για τυχόν επανασυνδέσεις αλλά με μεγάλη επιφύλαξη κι αυτό. Μου φαίνεται ότι από κει και πέρα χανόμαστε στο υπερπέραν επινοώντας κι άλλες δέκα συναστρίες, όπως συναστρία του τόξου του ενός με το γενέθλιου του άλλου και δεν συμαζεύεται πια. Επιστροφή στο μινιμαλισμό τουλάχιστον για μένα. :bigsmile:
ΥΓ Ως ένα από τα "πειραματόζωα" σου λέω ότι στο δικό μου 5ο πρόσφατα ούτε οι απλές διελεύσεις ανάδρομου δεν λειτούργησαν, πόσο μάλλον της επιστροφής, επειδή το Σύνθετο είχε γονατίσει κυριολεκτικά. 'Αμα μια σχέση κάνει τον κύκλο της τον κάνει. Οι επανασυνδέσεις πιστεύω χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα Αστρολόγο είναι κυρίως θέμα - τροφή για πελατεία επειδή ο κόσμος καίγεται να ξαναγυρίσει στο παρελθόν που έχει ασφάλεια αλλά καθόλου ευτυχία (αλλιώς δεν θα χώριζαν). Οι Αστρολόγοι πρέπει να τον αποτρέπουν να επιστρέφει κατά την γνώμη μου, Immer vorwarts ! Πάντα μπροστά και καλή χρονιά σε όλους !
-
Με ποιό σκεπτικό όλοι οι γωνιακοί στο ίδιο τσουβάλι ; Στον 7ο άντε πες το καταλαβαίνω, ο 4ος για παράδειγμα όμως τι σχέση μπορεί να'χει με τις σχέσεις
Όταν μιλάμε για γωνιακούς, μιλάμε για άξονες, ο άξονας του ωροσκόπου δεν σχετίζεται με τις σχέσεις και τον γάμο? Ο 4ος 10ος δεν σχετίζεται με τον γάμο? η μήπως οι γωνιακοί δεν δείχνουν σημαντικά γεγονότα στην ζωή ενός ανθρώπου? μου κάνει εντύπωση η ερωτήση σου.
Σε ανάδρομη πορεία άντε πες ναι, σε ορθή γιατί ; Μοναξιά και καταπίεση.
Γιατί ο Κρόνος είτε είναι ανάδρομος είτε όχι σχετίζεται με το παλιό. Όσο για την καταπίεση και την μοναξιά δεν χρειάζεται να είσαι χωρισμένος για να τις νιώσεις, είναι συναισθήματα τα οποία ενδεχομένως τα βιώνεις και μέσα σε μια σχέση. Επιπλέον όταν ενεργοποιεί ένα τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, εγω τουλάχιστον δεν θα το ερμηνεύσω ως καταπίεση η μοναξιά.
Με ποιό σκεπτικό ; Επειδή λέγεται "επιστροφή" ; Tότε με το ίδιο σκεπτικό κάθε επιστροφή 'Ηλιου μπορεί να φέρει στις διαζευγμένες πίσω τον σύζυγο και κάθε επιστροφή 'Αρη τον σεξουαλικό παρτενέρ που την έκανε κάποτε για αλλού.
Δημήτρη δεν μίλησα για επιστροφή Αφροδίτης αλλά για την Αφροδίτη της ηλιακής επιστροφής, να τύχει να είναι στην ίδια θέση με την γενέθλια. Και φυσικά δεν μιλάω ποτέ για μια μεμονωμένη ένδειξη.
Συναστρία ηλιακής επιστροφής του ενός ατόμου με το γενέθλιο του άλλου ατόμου δεν το έχω ακούσει πάντως ποτέ έως σήμερα. Ξέρω ότι δουλεύει άριστα η συναστρία προοδευμένου του ενός με γενέθλιο του άλλου. Αυτό το κοιτάω για τυχόν επανασυνδέσεις αλλά με μεγάλη επιφύλαξη κι αυτό. Μου φαίνεται ότι από κει και πέρα χανόμαστε στο υπερπέραν επινοώντας κι άλλες δέκα συναστρίες, όπως συναστρία του τόξου του ενός με το γενέθλιου του άλλου και δεν συμαζεύεται πια. Επιστροφή στο μινιμαλισμό τουλάχιστον για μένα
Για το συγκεκριμένο σχόλιο δεν έχω να σου πω τίποτα, από το να τσεκάρεις να δεις αν ισχύει.
Ως ένα από τα "πειραματόζωα" σου λέω ότι στο δικό μου 5ο πρόσφατα ούτε οι απλές διελεύσεις ανάδρομου δεν λειτούργησαν, πόσο μάλλον της επιστροφής, επειδή το Σύνθετο είχε γονατίσει κυριολεκτικά. 'Αμα μια σχέση κάνει τον κύκλο της τον κάνει. Οι επανασυνδέσεις πιστεύω χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα Αστρολόγο είναι κυρίως θέμα - τροφή για πελατεία επειδή ο κόσμος καίγεται να ξαναγυρίσει στο παρελθόν που έχει ασφάλεια αλλά καθόλου ευτυχία (αλλιώς δεν θα χώριζαν). Οι Αστρολόγοι πρέπει να τον αποτρέπουν να επιστρέφει κατά την γνώμη μου, Immer vorwarts ! Πάντα μπροστά και καλή χρονιά σε όλους !
Το γεγονός πως σε εσένα δεν λειτούργησε δεν σημαίνει ότι δεν λειτπουργει σε άλλους. Θεωρώ πως είσαι πολύ σκληροπυρινικός στις απόψεις σου γιατί έχω δει σχέσεις που ήταν κυριολεκτικά τελειώμενες να αναγεννώνται από τις στάχτες τους.
Τον κύκλο της κάθε σχέσης κανείς δεν τον γνωρίζει , πράγμα που σημαίνει ότι μια σχέση μπορεί να ολοκληρώσει τον κύκλο της μετά απο αλλεπάλληλους χωρισμούς και ναι, κάποιες σχέσεις δεν καταλήγουν απαραίτητα στον χωρισμό. ( το παράδειγμα το έχω μέσα στην οικογένεια μου). :bigsmile:
Καλό να είναι να πηγαίνουμε μπροστά αφού όμως έχουμε τελειώσει με το παρελθόν, εκείνοι οι οποίοι γυρίζουν πίσω γυρίζουν για κάποιο λόγο και άσχετα με το πόσοι αστρολόγοι θα προσπαθήσουν να τους αποτρέψουν, εκείνοι με την πρώτη ευκαιρία πάλι, θα γυρίσουν πίσω.
Πέρυσι λίγες ημέρες πριν τις γιορτές προσπαθούσα να εξηγήσω σε κάποια γιατί δεν πρέπει να γυρίσει πίσω, σε ότι της έλεγα εκείνη συμφωνούσε, 10 ημέρες μετά γύρισε στον σύντροφο της και τρεις μήνες μετά χώρισε. Με πήρε τηλέφωνο να μου πει πόσο δίκιο είχα και ότι την επόμενη φορά θα ακολουθήσει την συμβουλή μου. Και την ακολούθησε, τι να σου πω με πόση ευλάβεια, λίγο διάστημα αργότερα ξαναγύρισε κοντά του. Και πάντα θα γυρίζει πίσω αν δεν τον βγάλει εντελώς από μέσα της αφού δηλαδή εξαντλήσει όλη της την υπομονή και αφού θα έχει πιάσει πάτο. Τουλάχιστον δεν θα καταλογίσει στον εαυτό της πως δεν προσπάθησε γι αυτήν την σχέση ή ότι δεν έδωσε ευκαιρίες στον σύντροφο της να επανορθώσει.
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Όταν μιλάμε για γωνιακούς, μιλάμε για άξονες, ο άξονας του ωροσκόπου δεν σχετίζεται με τις σχέσεις και τον γάμο? Ο 4ος 10ος δεν σχετίζεται με τον γάμο? η μήπως οι γωνιακοί δεν δείχνουν σημαντικά γεγονότα στην ζωή ενός ανθρώπου? μου κάνει εντύπωση η ερωτήση σου.
'Οχι ο 1ος όμως ότι θα μας δείξει κάποιο γεγονός σε σχέση με επανασύνδεση. O 7oς ναι αλλά και πάλι γιατί αναφερόμαστε στον άξονα του γάμου ; Επανασύνδεση αφορά σε απλές σχέσεις τις περισσσότερες φορές. Στον 5ο το καταλαβαίνω, 10ο και 1ο και 4ο όχι. Το ότι πλανήτες στους γωνιακούς οίκους θα φέρουν συγκλονιστικά γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου δεν διαφωνώ, αλλά για επανασυνδέσεις πολύ αμφιβάλλω. Τέλος πάντων, τις θέσεις μου για τα υπόλοιπα τις κατέθεσα ήδη, έχουμε άλλη άποψη. Τον Κρόνο επάνω στην Αφροδίτη όχι μόνο δεν τον θεωρώ ικανό να διορθώσει παλιό δεσμό, αλλά τον αποτελειώνει κιόλας επειδή το άτομο ωριμάζει και ο Κρόνος μάλλον ψυχρότητα και αδιαλλαξία φέρνει παρά "ανάγκη" για συμβιβασμούς. Να συμπληρώσω τέλος κάτι που δεν αναφέραμε ακόμα για επανασυνδέσεις, τον άξονα δεσμών Σελήνης, πιστεύω υπό όρους κάτι μπορεί να προκαλέσει.
-
Quote:
Originally Posted by
Δημήτρης Στασινός
'Οχι ο 1ος όμως ότι θα μας δείξει κάποιο γεγονός σε σχέση με επανασύνδεση. O 7oς ναι αλλά και πάλι γιατί αναφερόμαστε στον άξονα του γάμου ; Επανασύνδεση αφορά σε απλές σχέσεις τις περισσσότερες φορές. Στον 5ο το καταλαβαίνω, 10ο και 1ο και 4ο όχι. Το ότι πλανήτες στους γωνιακούς οίκους θα φέρουν συγκλονιστικά γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου δεν διαφωνώ, αλλά για επανασυνδέσεις πολύ αμφιβάλλω. Τέλος πάντων, τις θέσεις μου για τα υπόλοιπα τις κατέθεσα ήδη, έχουμε άλλη άποψη. Τον Κρόνο επάνω στην Αφροδίτη όχι μόνο δεν τον θεωρώ ικανό να διορθώσει παλιό δεσμό, αλλά τον αποτελειώνει κιόλας επειδή το άτομο ωριμάζει και ο Κρόνος μάλλον ψυχρότητα και αδιαλλαξία φέρνει παρά "ανάγκη" για συμβιβασμούς. Να συμπληρώσω τέλος κάτι που δεν αναφέραμε ακόμα για επανασυνδέσεις, τον άξονα δεσμών Σελήνης, πιστεύω υπό όρους κάτι μπορεί να προκαλέσει.
Πιστεύεις ότι ένας Κρόνος στον 1ο οίκο της ηλιακής και ειδικά κοντά στην ακμή δεν μπορεί να φέρει σχέση από το παρελθόν? όσο για τον 7ο δεν σχετίζεται μόνο με τον γάμο αλλά με τις σχέσεις γενικότερα, άσε που δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο συγκεκριμενοποίησες την επανασύνδεση στις απλές σχέσεις, εκτός αν για επανασύνδεση αναρωτιουνται μόνο οι ελεύθερες και όχι οι παντρεμένες. Για τους δεσμούς της Σελήνης, συμφωνώ, μαζί με άλλες ενδείξεις βάζουν και αυτοί το χεράκι τους ως ένα βαθμό.
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Πιστεύεις ότι ένας Κρόνος στον 1ο οίκο της ηλιακής και ειδικά κοντά στην ακμή δεν μπορεί να φέρει σχέση από το παρελθόν? όσο για τον 7ο δεν σχετίζεται μόνο με τον γάμο αλλά με τις σχέσεις γενικότερα, άσε που δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο συγκεκριμενοποίησες την επανασύνδεση στις απλές σχέσεις, εκτός αν για επανασύνδεση αναρωτιουνται μόνο οι ελεύθερες και όχι οι παντρεμένες. Για τους δεσμούς της Σελήνης, συμφωνώ, μαζί με άλλες ενδείξεις βάζουν και αυτοί το χεράκι τους ως ένα βαθμό.
'Oχι, με ποιό σκεπτικό ο 1ος να σχετίζεται με γάμο, ειδικά μάλιστα αφού ο Κρόνος θα κάνει αντίθεση με ακμή 7ου ; Για την επανασύνδεση ναι, ο νους μου πήγε κυρίως σε απλές ερωτικές σχέσεις, γιατί πιστεύω ότι επανασύνδεση μετά από διαζύγιο είναι απίθανη των απιθάνων γιατί για να χωρίσεις από γάμο πιστεύω η κατάσταση θα έχει φτάσει στο απροχώρητο και τουλάχιστον εγώ όσες χωρισμένες από γάμο ξέρω, καμμία δεν ξαναγύρισε στον σύζυγο.
-
Quote:
Originally Posted by
Δημήτρης Στασινός
'Oχι, με ποιό σκεπτικό ο 1ος να σχετίζεται με γάμο, ειδικά μάλιστα αφού ο Κρόνος θα κάνει αντίθεση με ακμή 7ου ; Για την επανασύνδεση ναι, ο νους μου πήγε κυρίως σε απλές ερωτικές σχέσεις, γιατί πιστεύω ότι επανασύνδεση μετά από διαζύγιο είναι απίθανη των απιθάνων γιατί για να χωρίσεις από γάμο πιστεύω η κατάσταση θα έχει φτάσει στο απροχώρητο και τουλάχιστον εγώ όσες χωρισμένες από γάμο ξέρω, καμμία δεν ξαναγύρισε στον σύζυγο.
Με το σκεπτικό ότι ακόμη και οι αρνητικές όψεις ενεργοποιούν τον άξονα του γάμου και των σχέσεων. Αν κάποιος βρίσκεται σε σχέση με τον Κρόνο στον ωροσκόπο θα περάσει δοκιμασίες.. Αν όμως είναι χωρισμένος ενδέχεται να του φέρει επανασύνδεση. Πως θα είναι η σχέση μετά την επανασύνδεση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, επανασύνδεση όμως μπορεί να φέρει.
Σχέσεις δεν είναι μόνο οι απλές ερωτικές η ο γάμος, υπάρχει και η συμβίωση, που και σε αυτήν την περίπτωση πάλι 1ο 7ο κοιτάμε.
Δημήτρη εγώ πάλι ξέρω πολλές παντρεμένες που ψάχνονται για επανασύνδεση για τον απλό λόγο, ότι ο χωρισμός δεν ήταν επιλογή δική τους αλλά του συζύγου.
-
......μπαινω σφηνα στο θεμα..:bigsmile:.εγω εχω ακριβως αυτο που ειπε η τινα ωροσκοπο ηλιακης επιστροφης και ω ναι τι συμπτωση ακριβως στις 15 καρκινου(.ουτε να με διαβαζε!!! )πανω στον ηλιο του στις 15 και κατι:love:.με απασχολει το θεμα της επανασυνδεσης μαζι του....βεβαια περναει κι ο ερμης αναδρομος πανω στον ωροσκοπο του συνθετου σαν κυβερνητης.(ωροσκοπος 21 και κατι παρθενου).επισης ο ερμης στον αιγοκερω αναδρομος (ακμη συνθετου αιγοκερως).εγω τα θεωρω δεικτες επανασυνδεσης.(Εγω)....ο νηστικος καρβελια ονειρευεται..απλα ηθελα να δω αν θα ισχυσουν πολλα που ειπωθηκαν..
.....χρονια πολλα σε ολους!!!!:cheesy:
-
.....γραψτε λαθος για τον ηλιο του στις 15 και τον ωροσκοπο μου...αναδρομος ερμης...δεν ηξερα πως να το σβησω γιατι δευτερη φορα γραφω εδω.τα αλλα ισχυουν.και αν το σκεφτω λιγο ακομη στον δικο μου ετησιο ο ερμης γινεται αναδρομος στον 7.στον δικο του γινεται αναδρομος στν γενεθλιο 7.επισης ο κυβερνητης του 5 στο γενεθλιο μου ειναι ο ερμης.ακμη 5 γενεθλιου στον κριο.αν θεωρησουμνε και τον αρη που κυβερναει ωροσκοπο και 5 αναδρομο παλι δεν δειχνει κατι τετοιο?οπως και στον δικο του ακμη 5 στον σκορπιο(κυβερνητης ο αρης αναδρομος).ουφ!!!!:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
attartina
.....γραψτε λαθος για τον ηλιο του στις 15 και τον ωροσκοπο μου...αναδρομος ερμης...δεν ηξερα πως να το σβησω γιατι δευτερη φορα γραφω εδω.τα αλλα ισχυουν.και αν το σκεφτω λιγο ακομη στον δικο μου ετησιο ο ερμης γινεται αναδρομος στον 7.στον δικο του γινεται αναδρομος στν γενεθλιο 7.επισης ο κυβερνητης του 5 στο γενεθλιο μου ειναι ο ερμης.ακμη 5 γενεθλιου στον κριο.αν θεωρησουμνε και τον αρη που κυβερναει ωροσκοπο και 5 αναδρομο παλι δεν δειχνει κατι τετοιο?οπως και στον δικο του ακμη 5 στον σκορπιο(κυβερνητης ο αρης αναδρομος).ουφ!!!!:cheesy:
Αγαπητή attartina η αλήθεια είναι πως μας τα μπέρδεψες λίγο αλλά δεν πειράζει Ερμή ανάδρομο 'εχουμε. Με ανάδρομους πλανήτες μας δίνεται η δυνατότητα να θυμηθούμε, να επαναπροσδιορίσουμε και να επανεκτιμήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν. Με την λογική αυτή και το γεγονός πως οι ανάδρομοι πλανήτες σχετίζονται με οίκους και πλανήτες που αφορούν τα ερωτικά μας μιλάμε για επανασύνδεση. Κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι θα έχεις επανασύνδεση 100% όμως ενδέχεται να γίνουν συζητήσεις και κινήσεις για επανασύνδεση.
-
Επομένως, αν σε μια συναστρία υπάρχει σύνοδος Κρόνου με Κρόνο, δείχνει μακροβιότητα, ενώ αν σε μια άλλη υπάρχει αντίθεση Κρόνου με Ωροσκόπο, δείχνει πιθανό τέλος;
-
......katarxas euxaristo...nai to ksero pos den mporei kaneis na moy pei gi auto...den zitisa auto...apla diavasa oli tin sizitisi.ki evgala ki ego ta porismata mou!!!!aples skepseis einai me skopo na proseggiso kai na eksigiso tin diki mou katastasi..polles apo tis endeikseis iparxoun kai se emena.opte an tha simvei tha ertho na to tekmirioso.:bigsmile:
-
Και επίσης, αν συγκρίνουμε δύο προοδευτικούς σύνθετους και δούμε ότι στον ένα υπάρχει αφθονία όψεων μεταξύ όλων των πλανητών, ωροσκόπου, μεσουρανήματος, ενώ στον άλλο οι όψεις είναι λιγοστές, βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα;
-
Εμένα, πάλι, μου δημιουργήθηκε μια απορία: Αν έχω ήδη δεσμό αλλά επιθυμώ επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν, αυτό πώς θα φανεί; Ή οι επανασυνδέσεις αφορούν άτομα που δεν έχουν δεσμό;
-
Quote:
Originally Posted by
PRATIMA
Επομένως, αν σε μια συναστρία υπάρχει σύνοδος Κρόνου με Κρόνο, δείχνει μακροβιότητα, ενώ αν σε μια άλλη υπάρχει αντίθεση Κρόνου με Ωροσκόπο, δείχνει πιθανό τέλος;
Σύνοδο Κρόνου - Κρόνου έχουν όμως όλοι όσοι γεννήθηκαν την ίδια εποχή με σένα, καθόλου σημασία για προσωπική σχέση κατά τη γνώμη μου. Περισσσότερη αξία θα είχε μια όψη Κρόνου με Σελήνη, 'Ηλιο, Αφροδίτη.
-
Και κάτι ακόμα, τώρα που με έχει πιάσει η μανία να προσπαθήσω να αποκρυπτογραφήσω (τρομάρα μου!) πράγματα. Σύνοδος Δία με Ουρανό και με Πλούτωνα στον 7ο Οίκο σε σύνθετο έχει κάποια σημασία; Υπόσχομαι να μην ρωτήσω άλλα...μέχρι του χρόνου! Σε όλους ευχές για μια πολύ όμορφη χρονιά!!!
-
Quote:
Originally Posted by
Δημήτρης Στασινός
Σύνοδο Κρόνου - Κρόνου έχουν όμως όλοι όσοι γεννήθηκαν την ίδια εποχή με σένα, καθόλου σημασία για προσωπική σχέση κατά τη γνώμη μου. Περισσσότερη αξία θα είχε μια όψη Κρόνου με Σελήνη, 'Ηλιο, Αφροδίτη.
Δημήτρη, σ' ευχαριστώ! Πράγματι στον έναν βλέπω Κρόνο χιαστί με Ήλιο, σύνοδο με Σελήνη και τρίγωνο με Αφροδίτη. Στον άλλο τετράγωνο με Ήλιο και τρίγωνο με Αφροδίτη. Κάπως ισοδύναμες μου φαίνονται
-
Αγαπητή PRATIMA όψεις Αφροδίτης Κρόνου δείχνουν μακροβιότητα. Η σύνοδος Κρόνου με Κρόνο σε συναστρία συνήθως δείχνει ότι τα άτομα είναι σχεδόν της ίδιας ηλικίας. Η αντίθεση δεν δείχνει απαραίτητα άσχημο τέλος όσο μια σχέση που αντέχει στον χρόνο και τις δοκιμασίες οι οποίες πιθανόν να είναι πολλές, με εκείνον που έχει τον Κρόνο να είναι λιγότερο εκδηλωτικός από τον άλλον. Ως προς την άλλη σου απορία, μάλλον κάνεις κάποιο λάθος η εγώ δεν την έχω καταλάβει σωστά, διότι ένας είναι ο σύνθετος χάρτης και όχι δύο για να τους συγκρίνουμε εκτός αν εννοείς ένα χάρτη σύνθετο σε σχέση με τον προοδευτικό του? Τέλος πάντων ζητώ συγνώμη γιατί δεν έχω καταλάβει την απορία σου.
Πολύ εύστοχη η απορία σου Μητσάκο, είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα έχουν την ίδια απορία αλλά πιθανότατα για κάποιους λόγους να μην έχουν την επιθυμία να την εκφράσουν. Οι επανασυνδέσεις αφορούν όποιον θέλει την επανασύνδεση είτε είναι δεσμευμένος είτε όχι. Πολλοί είναι εκείνοι που διατηρούν δύο σχέσεις, με την μία να διαλύεται και να επιθυμούν την επανασύνδεση της εκ νεόυ. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως γνωρίζεις παίζουν αρκετά τα διπλά ζώδια και ο Ποσειδώνας συν τις ενδείξεις επανασύνδεσης που έχουν αναφερθεί παραπάνω και που είναι περιττό να αναφέρουμε πάλι.
Για εμένα όμως σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη μέθοδος είναι η ωριαία όπου εκεί τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Αγαπητή PRATIMA όψεις Αφροδίτης Κρόνου δείχνουν μακροβιότητα. Η σύνοδος Κρόνου με Κρόνο σε συναστρία συνήθως δείχνει ότι τα άτομα είναι σχεδόν της ίδιας ηλικίας. Η αντίθεση δεν δείχνει απαραίτητα άσχημο τέλος όσο μια σχέση που αντέχει στον χρόνο και τις δοκιμασίες οι οποίες πιθανόν να είναι πολλές, με εκείνον που έχει τον Κρόνο να είναι λιγότερο εκδηλωτικός από τον άλλον. Ως προς την άλλη σου απορία, μάλλον κάνεις κάποιο λάθος η εγώ δεν την έχω καταλάβει σωστά, διότι ένας είναι ο σύνθετος χάρτης και όχι δύο για να τους συγκρίνουμε εκτός αν εννοείς ένα χάρτη σύνθετο σε σχέση με τον προοδευτικό του? Τέλος πάντων ζητώ συγνώμη γιατί δεν έχω καταλάβει την απορία σου.
Πολύ εύστοχη η απορία σου Μητσάκο, είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα έχουν την ίδια απορία αλλά πιθανότατα για κάποιους λόγους να μην έχουν την επιθυμία να την εκφράσουν. Οι επανασυνδέσεις αφορούν όποιον θέλει την επανασύνδεση είτε είναι δεσμευμένος είτε όχι. Πολλοί είναι εκείνοι που διατηρούν δύο σχέσεις, με την μία να διαλύεται και να επιθυμούν την επανασύνδεση της εκ νεόυ. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως γνωρίζεις παίζουν αρκετά τα διπλά ζώδια και ο Ποσειδώνας συν τις ενδείξεις επανασύνδεσης που έχουν αναφερθεί παραπάνω και που είναι περιττό να αναφέρουμε πάλι.
Για εμένα όμως σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη μέθοδος είναι η ωριαία όπου εκεί τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα
Συγγνώμη που σε μπέρδεψα, κι ευχαριστώ που ασχολείσαι! Για να μπορέσω να δω στην πράξη τι σημαίνει ανάλυση, έχω βάλει κάτω τον σύνθετό μου και τον σύνθετο της ξαδέλρφης μου - γι'αυτό μιλώ για δύο χάρτες!
-
.....ναι η ωριαια γλυτωνει πολυ ψυχικο κοστος τινα!ουτε παιδευεσαι με συνθετο και συναστρια.ξερεις ναι η οχι..απλα οσοι εχουμε θεματα τα ψαχνουμε με ολους τους τροπους.να βγαλουμε απο τιν μυγα ξυγκι.οχι οτι απορριπτω τα αλλα συστηματα προβλεψεων!!!ειμαι λατρης της ωριαιας αλλα απο μακρια μιας κι ειναι δυσβατο κομματι αυτο για εμενα:cheesy:
....α κι οσον αφορα για καποιον που εχει μι α σχεση και θελει να δει αν θα γυρισει καποιος αλλος δεν μπορουμε απλα να κοιταξουμε τον συνθετο χαρτη της καθε σχεσης:ξεχωριστα?:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
attartina
.....ναι η ωριαια γλυτωνει πολυ ψυχικο κοστος τινα!ουτε παιδευεσαι με συνθετο και συναστρια.ξερεις ναι η οχι..απλα οσοι εχουμε θεματα τα ψαχνουμε με ολους τους τροπους.να βγαλουμε απο τιν μυγα ξυγκι.οχι οτι απορριπτω τα αλλα συστηματα προβλεψεων!!!ειμαι λατρης της ωριαιας αλλα απο μακρια μιας κι ειναι δυσβατο κομματι αυτο για εμενα:cheesy:
....α κι οσον αφορα για καποιον που εχει μι α σχεση και θελει να δει αν θα γυρισει καποιος αλλος δεν μπορουμε απλα να κοιταξουμε τον συνθετο χαρτη της καθε σχεσης:ξεχωριστα?:unsure:
Αγαπητή attartina φυσικά και μπορούμε να κοιτάξουμε τον σύνθετο με το 2ο άτομο που μας ενδιαφέρει όπως και τις διελευσεις του, την ηλιακή του κτλ. κανείς δεν το απαγορεύει ούτως η άλλως στην αστρολογία όλα λειτουργούν συνδυαστικά.
-
Kαι συνδυαστικά αλλά και μόνο ενδεικτικά. Όπως παντού έτσι και στις επανασυνδέσεις πρέπει να γνωρίζουμε το εξής: χίλιες ενδείξεις να δείχνουν επανασύνδεση, το μόνο που σημαίνουν είναι ότι συντρέχουν ευνοϊκοί όροι για να επιτευχθεί μια εν δυνάμει επανασύνδεση, εάν και μόνο εάν τα μέρη το θέλουν. Εάν ο ένας από τους δύο δεν το επιθυμεί φυσικά τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Μπορεί ο άλλος να το σκέφτεται μεν (όπως υποδεικνύει η αστρολογική εύνοια) αλλά μέχρι το σημείο οι δύο να ξαναβρεθούν μαζί είναι από χλωμό έως αδύνατον. Τα άστρα δεν είναι ματζούνια να τα ρίχνουμε στον καφέ ούτε η αστρολογία κάποιο είδος βουντού και τα λοιπά. :)
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
χίλιες ενδείξεις να δείχνουν επανασύνδεση, το μόνο που σημαίνουν είναι ότι συντρέχουν ευνοϊκοί όροι για να επιτευχθεί μια εν δυνάμει επανασύνδεση, εάν και μόνο εάν τα μέρη το θέλουν. Εάν ο ένας από τους δύο δεν το επιθυμεί φυσικά τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Μπορεί ο άλλος να το σκέφτεται μεν (όπως υποδεικνύει η αστρολογική εύνοια) αλλά μέχρι το σημείο οι δύο να ξαναβρεθούν μαζί είναι από χλωμό έως αδύνατον.
Ναι αλλά το θέμα είναι ότι οι χάρτες των δυο το δείχνουν αν το επιθυμούν ή όχι και ποιός το επιθυμεί. Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι διελεύσεις και τρέχοντα αστρολογικά φαινόμενα σε σχέση με το Σύνθετο λένε πολύ περισσότερα από τις διελεύσεις ανάδρομων σε γενέθλιους οίκους. 'Ενα πρόσφατο παράδειγμα η έκλειψη αυτή που ενεργοποίησε τη Σελήνη ενός Σύνθετου στον 1ο οίκο την ώρα που όλες οι διελεύσεις από τους γενέθλιους χάρτες ήταν υπέρ της επανασύνδεσης. Μια έκλειψη επάνω σε ζωτικά σημεία του Σύνθετου μπορεί να τερματίσει οριστικά μια σχέση.
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Αγαπητή attartina η αλήθεια είναι πως μας τα μπέρδεψες λίγο αλλά δεν πειράζει Ερμή ανάδρομο 'εχουμε. Με ανάδρομους πλανήτες μας δίνεται η δυνατότητα να θυμηθούμε, να επαναπροσδιορίσουμε και να επανεκτιμήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν. Με την λογική αυτή και το γεγονός πως οι ανάδρομοι πλανήτες σχετίζονται με οίκους και πλανήτες που αφορούν τα ερωτικά μας μιλάμε για επανασύνδεση. Κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι θα έχεις επανασύνδεση 100% όμως ενδέχεται να γίνουν συζητήσεις και κινήσεις για επανασύνδεση.
.....τα μπερδεψα λιγο τοτε λογω αναδρομου ερμη αλλα τωρα ειναι ολα ξεκαθαρα σε αυτη την ζωη ακομη και το πως να γραφω εδω:nuts:.επρεπε να δωσω feedback γιατι οντως ειχα κανει αναλυσεις επι αναλυσεων για επανασυνδεση..τωρα λοιπον που αφροδιτη και ηλιος περασανε στον 5 οικο του συνθετου εγινε η επανασυνδεση.μαλλον το ξεκαθαρισμα των πραγματων..για επανασυνδεση ισως ειναι δυσκολο ακομη...αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη που μπορεσα να κουβεντιασω να ξεκαθαρισω να καταθεσω την ψυχη και να παμε αυτη την σχεση ενα βημα παραπερα απο τα εγωιστικα κινητρα...να πω εκεινη την μερα η σεληνη στον καρκινο εκανε συνοδο με αφροδιτη και ηλιο του μεσουρανηματος του συνθετου...ισως γι αυτο να υπηεχε η οικειοτητα η ασφαλεια κι η γλυκυτητα..χωρις να θελω να το τραβηξω ηθελα να θεσω μια ερωτηση που μπορει και να μην απαντηθει...γιατι θελουμε επανασυνδεση?μηπως δεν αντεχουμε την απορριψη η θελουμε να κρατησουμε το αλλο πλασμα δεσμιο μας?...εγω παντως χαρηκα κι ακομη κι αν με ποναει νομιζω σε αυτη την σχεση με πλουτωνα στον 1 και συνοδο με σεληνη ...δουλεψε σωστα..αλλαξε τον τροπο που βλεπω τις σχεσεις....δεν μπορουμε να παρουμε ολους τους ανθρωπους μαζι μας...μονο να τους κουβαλαμε στο ταξιδι της ζωης...συγνωμη για το αν βγηκα εκτος θεματος.:embarrest
-
εγω απο που να κοιταξω για επανασυνδεση? :blink:
-
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
εγω απο που να κοιταξω για επανασυνδεση? :blink:
Κοίτα από την αρχή το θέμα, έχει πολλές διαφωτιστικές απαντήσεις. Ακόμα, αν χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση, θα βρεις και ένα άρθρο για το συγκεκριμένο ζήτημα :bigsmile:
-
Σε σύνθετο χάρτη συναστρίας υπάρχουν οι παρακάτω όψεις
Αφροδίτη Σύνοδος Ήλιος 7.89
Αφροδίτη Σύνοδος Ερμής 3.76
Αφροδίτη Σύνοδος Κρόνος 3.50 ¨
Σελήνη Τετράγωνο Ωροσκόπος
Η Αφροδίτη, ο Κρόνος, ο Ερμης και ο ήλιος είναι ολοι στον 7ο οίκο. Φαντάζομαι οτι
όλα αυτά είναι καλές ενδείξεις όμως έχουμε χωρίσει εδω και δύο χρόνια. Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης?
Ο ωροσκόπος είναι στον Αιγόκερω.
-
Quote:
Originally Posted by
mple
Σε σύνθετο χάρτη συναστρίας υπάρχουν οι παρακάτω όψεις
Αφροδίτη Σύνοδος Ήλιος 7.89
Αφροδίτη Σύνοδος Ερμής 3.76
Αφροδίτη Σύνοδος Κρόνος 3.50 ¨
Σελήνη Τετράγωνο Ωροσκόπος
Η Αφροδίτη, ο Κρόνος, ο Ερμης και ο ήλιος είναι ολοι στον 7ο οίκο. Φαντάζομαι οτι
όλα αυτά είναι καλές ενδείξεις όμως έχουμε χωρίσει εδω και δύο χρόνια. Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης?
Ο ωροσκόπος είναι στον Αιγόκερω.
Αυτά αποτελούν μεμονωμένες όψεις και με μεμονωμένες όψεις ούτε εκτίμηση δεν μπορεί να κάνει κάποιος. Επιπλέον, και ως όψεις είναι ημιτελείς, καθώς λείπουν οι Οίκοι και οι κυβερνήτες τους, αλλά και οι όψεις που κάνουν (αν κάνουν).
Διάβασε στην αρχή της ενότητας τα δύο συνεχόμενα ποστ της κ. Ζαχαριάδου και μετά διάβασε και αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%DF%E1.html
Δεν είν αι κακό πριν κάνουμε την ερώτησή μας να ρίχνουμε μια ματιά στα προηγούμενα ποστ, ούτε να χρησιμοποιούμε το εργαλείο της αναζήτησης που βρίσκεται σε κάθε σελίδα επάνω δεξιά :bigsmile:
-
παιδια δεν καταλαβα τιποτα! εχω κι εγω αθτη την απορια, αν μπορει να προβλεφτει μια επανασυνδεση σε ενα συνθετο χαρτη και αν ναι πως μπορουμε να το κανουμε εμεις οι απλοι θνητοι που δεν γνωριζουμε και πολλα και αν δεν μπορουμε σε ποιον να απευθυνθουμε να μας βοηθησει??
-
Quote:
Originally Posted by
alexula
παιδια δεν καταλαβα τιποτα! εχω κι εγω αθτη την απορια, αν μπορει να προβλεφτει μια επανασυνδεση σε ενα συνθετο χαρτη και αν ναι πως μπορουμε να το κανουμε εμεις οι απλοι θνητοι που δεν γνωριζουμε και πολλα και αν δεν μπορουμε σε ποιον να απευθυνθουμε να μας βοηθησει??
Αυτό ειναι το θέμα. Εμείς οι κοινοι θνητοι, λόγω περιορισμένων ακόμα γνώσεων, διαβάζουμε ό,τι πεσει μπροστά μας και μελετάμε παραδείγματα, προκειμένου να μάθουμε!!!
Μετά δεν ειμαστε πλέον τόσο αρχάριοι και δειλά δειλα προχωράμε σε πιο πολύπλοκα. Αν δεν μπορούμε να φτιάξουμε ενα αυγο βραστό, κάνουμε στιφάδο? :embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Αν δεν μπορούμε να φτιάξουμε ενα αυγο βραστό, κάνουμε στιφάδο? :embarrest
Σε αυτή την περίπτωση, μέχρι να μάθουμε να το κάνουμε μόνοι μας καταφεύγουμε σε έναν επαγγελματία. Αστρολόγο, μηχανικό, μάγειρα, ότι μας χρειαστεί. Δεν αποτελεί εξαίρεση η αστρολογία :love:
-
Συν Αθηνά και χείρα κινει...
Θα καταφύγουμε σαφώς, όταν και όπου δούμε ότι δεν μπορούμε να κανουμε αλλιως. Κοινως εξαντλούμε πρώτα τις δυνατότητες μας. Αλλά φοβάμαι ότι θα βγούμε off topic:embarrest
-
σε ποιον αστρολογο μπορω να απευθυνθω?
-
Quote:
Originally Posted by
alexula
σε ποιον αστρολογο μπορω να απευθυνθω?
Αυτο ειναι δική σου επιλογή!
Μπορείς να ρωτήσεις και αυτούς που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα μας! :bigsmile:
-
δεν γραφετε ενα ωραιο αρθρο για το συνθετο?αγαπω πολυ συνθετο...αλλα ακομη δεν εχω αγορασει ενα βιβλιο που βρηκα για αυτο.αλλωστε υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον:love:
-