Re: Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Μητσακο αυτο το μυνημα μαλλον πηγαινε σε συγκεκριμενο παραληπτη.... κι αν οχι τοτε λεω χαζομαρες:laugh:
Που ήθελες να πάει αν όχι σε συγκεκριμένο παραλήπτη? Σε συγκεκριμένο παραλήπτη πήγαινε, σε αυτόν που έπρπε πήγε, για αυτό και η παράθεση :wacko:
:nuts:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Που ήθελες να πάει αν όχι σε συγκεκριμένο παραλήπτη? Σε συγκεκριμένο παραλήπτη πήγαινε, σε αυτόν που έπρπε πήγε, για αυτό και η παράθεση :wacko:
:nuts:
το μυνημα της Natasa1987 εννοουσα οτι ηταν σαν να απευθυνοταν σε καποιον σαν να τα ελεγε σε καποιον συγκεκριμενο.....
συννενοηση μπουζουκι:laugh::laugh:
Quote:
Originally Posted by
skorpion
το μυνημα της Natasa1987 εννοουσα οτι ηταν σαν να απευθυνοταν σε καποιον σαν να τα ελεγε σε καποιον συγκεκριμενο.....
συννενοηση μπουζουκι:laugh::laugh:
εμ έτσι όπως τα λες :laugh::laugh::love:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Με όλο το θάρρος, εκτός από ψιλοτούβλα μερικοί-ες είναι και διχασμένες προσωπικότητες που σημαίνει ότι παίρνουν ηγετική θέση στο κλαμπ. Πως εξηγηται το γεγονός ότι εδώ λες αυτά και αλλού κοπανάς το κεφάλι σου στον τοιχο γιατί δεν σε καταλαβαίνουν? :nuts:
ναι ρε μητσακο δεν βγαζω στην απ εξω τον εαυτο μου. αυτο που εγραψα το πιστευω και θεωρω οτι ουτε και εγω καταλαβαινω τους αλλους ενιοτε...καταλαβες?ειναι αμφιδρομο.με παρεξηγησες λιγο...:unsure:
Quote:
Originally Posted by
natasa1987
ναι ρε μητσακο δεν βγαζω στην απ εξω τον εαυτο μου. αυτο που εγραψα το πιστευω και θεωρω οτι ουτε και εγω καταλαβαινω τους αλλους ενιοτε...καταλαβες?ειναι αμφιδρομο.με παρεξηγησες λιγο...:unsure:
Καμία παρεξήγηση :love:
Αν και μάλλον έχει δίκιο η skorpion : συνενόηση μπουζούκι :nuts::nuts:
νομίζω πως όλοι έχουμε τις αδύνατες στιγμές μας...¶λλος γιατί αγαπάει πολύ,άλλος γιατί έχει ανάγκη από δουλειά,άλλος από φίλους,άλλος είναι απλά καλοπροαίρετος...:embarrest