- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Είμαστε χαζοί;
- Voters
- 73. You may not vote on this poll
-
Πολύ
28 38.36% -
Ίσως κάποιες φορές
37 50.68% -
Καθόλου
8 10.96%
Results 71 to 80 of 86
-
22-06-2007, 10:55 PM #71
Re: Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-06-2007, 11:01 PM #72
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
23-06-2007, 08:11 PM #73
Εχω να καταθέσω μια απορία μου προς τους συμμετέχοντες στην κουβέντα.
Η αύξηση της θερμοκρασίας επιβαρύνει τη διανοητική κατάσταση των ήδη χαζών ή όχι?
Αν ναι, τότε δεν μας βλέπω καλά :nuts:
Αν όχι, μας βλέπω χειρότερα :w00t:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
23-06-2007, 09:07 PM #74
Χαζοί, ξε-χαζοί, η ζέστη δεν κάνει διακρίσεις...... Τα έχουμε δει όλα :nuts:
-
18-10-2007, 11:40 PM #75
Ενδιαφέρον το θέμα που ξεκίνησες.. χωρίς καμμία διάθεση να σε προσβάλλω..
Μια φορά στη ζωή μου έχω αισθανθεί χαζή και έκτοτε δε μου έχει ξανατύχει..
Τώρα, εαν κάποιοι θεωρούν ότι απευθύνονται σε χαζή ή θεωρούν τον εαυτό τους ως έξυπνοτερο, δικό τους πρόβλημα.. Εκείνοι εκτίθενται..
Αν μου επιτρέπεις μια προσωπική παρατήρηση, έχω την αίσθηση ότι είσαι από τους ευφυείς της παρεάς.. Αρκετά σχόλιά σου, είναι εύστοχα και έξυπνα..
-
19-10-2007, 12:26 AM #76
Κι εγώ με την Μαρουλίτσα έτσι την είχα πατήσει στην αρχή. Ευτυχώς λόγω του χαρίσματος ΜΟΥ ανασκεύασα άμεσα. Νόμιζα, που λέτε αγαπητή, ότι ήταν ευφυής. Στην πορεία -και αφού διάβασα πολλά θέματα του ζωή και ζώδια και άρχισε η σκέψη μου να καλλιεργείται (από διεθνούς φήμης συγγραφείς) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ.
Διαπίστωσα λέγω ότι: Είτε χρησιμοποιούν συγκεκριμένες φράσεις και ατάκες οι οποίες μετά από λίγο στερεύουν, είτε αναζητούν στα κείμενα της πετυχημένης ΣΤΗΛΗΣ ΜΟΥ το νερό της λησμονιάς....
Ο νοών νοήτω
Με σεβασμΟΝ
Ο ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ :embarrest
Εγώ ρε παιδιά τουλάχιστον έχω πάει και κάμποσα ταξιδάκια, συνεπώς το δικαιούμαιΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
19-10-2007, 09:07 AM #77
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
18-11-2007, 08:11 PM #78
εκτιμω οτι οχι μονο ειμαστε ψιλοτουβλα, αλλα ακομα κ αυτα που καταλαβαινουμε μερικες φορες τα αγνοουμε κ εθελοτυφλουμε.επιτελους ας γινουμε πιο ανοιχτομυαλλοι κ στν προσπαθεια μας να αλλαξουμε τους αλλους να εστιασουμε στο πως θα αλλαξουμε τους εαυτους μας προς το καλυτερο κ για την επιτυχη αξιοποιηση των δυνατοτητων μας.
-
19-11-2007, 06:36 AM #79
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
19-11-2007, 04:51 PM #80
Μητσακο αυτο το μυνημα μαλλον πηγαινε σε συγκεκριμενο παραληπτη.... κι αν οχι τοτε λεω χαζομαρες
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.