Όταν το πει ... ξυπνήστε με!!!
Printable View
Όταν το πει ... ξυπνήστε με!!!
Α,μα δείξτε λίγο ευαισθησία!Θέλει τον χρόνο του για να εκφραστεί το ΠΑΙΔΙ!;)
Παντως μας έδωσε πολύτιμο στοιχείο!.....Μ
Τι ακριβώς προσδιορίζει το Μ? Από Μ ξεκινάει το όνομα της κοπέλας?:unsure:
Και περιέχει επιπλέον και τα L,N,P,R,S??
Και εγώ Μ είμαι χεχε...:nuts: :laugh: :weird: :wacko: :unsure: :tease1: :huh:
Ωχ!! :weird:
και εγώ!!! :wacko:
Μπορεί να είσαι και εσύ!:toung:
Αλλά δεν το έχω καταλάβει... Τα λέει και μπερδεμένα το ΠΑΙΔΙ! Είναι πολύ κρυψίνους!
Αρχίζει από Μ και περιέχει και όλα τα άλλα γράμματα?:suspiciou :unsure:
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αρχίζει από Μ.
Τώρα βέβαια ελπίζω να αναφέρεται στο ψευδώνυμο που χρησιμοποιούμε στο forum κ όχι στο πραγματικο!!
Όχι gwrgina, δεν πρέπει να περιέχει όλα τ' άλλα γράμματα. Απλώς αρχίζει από Μ.
Τώρα απ' την πλευρά μου να πω στο Παιδί, παρόλο που δεν φαίνεται να θίχτηκε απ' τα δικά μου post:unsure: , ότι αν πλήγωσα τα αγνά αισθήματά του, δεν το ήθελα, δεν είχα πρόθεση.:sorry: :toung:
Όχι τίποτα άλλο, αλλά φοβάμαι και την αδέκαστη δικαστίνα.:scared: ¶σε που ζήτησε και την προστασία των διαχειριστών.:bigsmile: Μπρρρρ.....
Πραγματικά δεν νομίζω ότι τον έθιξα για να ζητήσει την βοήθεια ''προστασία'' των admin! Εάν το έκανα ζητάω ταπεινά συγγνώμη:cry: :amazed: :embarrest
Εχω ακούσει για έρωτα με την πρώτη ματιά, έρωτα με τη δεύτερη ματιά, τώρα έρωτας και από post it!!!:laugh:
Βρε κορίτσια απο Μ μην ενθουσιάζεστε. Τον έχουμε δει τον τύπο;;;;
Μπορεί να ναι χάλια ΚΑΙ Ταύρος και άντε να γλυτώσει μετά η....τυχερή :toung:
Εμμμμ.... sorry ΜΕΝΕΛΑΕ ΛΟΥΝΤΕΜΗ μην το πάρεις προσωπικά :embarrest
Είμαι Ταύρος και ένα φεγγάρι τα είχα με Ταύρο...:embarrest
Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε από την ζωή μας :sad2:
Πάντως εμείς οι Ταύροι πρέπει να ομολογήσω ότι είμαστε ωραία παιδιά!!!
:bigsmile: :love::banana
Και εγώ Ταυρίνα είμαι...
Αλλά ξέρω πολύ καλά τι θέλω από τη ζωή μου, όπως κ κάθε Ταύρος στην πραγματικότητα. Τώρα αν τον τελευταίο χρόνο έχουμε φάει όλα τα τετράγωνα του σύμπαντος του Κρόνου, του Δία κ του Ποσειδώνα κατακούτελα.... ε, νομίζω ότι δεν πρέπει να πάρουμε κ τη βούλα του αναποφάσιστου!! Τετράγωνα είναι θα περάσουν!!!
¶ντε να παιρνάνε οι πλανήτες στον Τοξότη σιγά-σιγά!!! Κουράστηκα!!!! :wacko:
Κανένα νέο ακόμα... Έρωτας ήταν και πέρασε?
Εκανε την υπέρβαση, το δήλωσε δημόσια και ξανακλείστηκε στο καβούκι του....... Μάλλον Καρκινάκι είναι τελικά! :bigsmile:
Η πιο απλη περιπτωση ειναι να θελησε να το μοιραστει με τα μελη, μιας και η κοπελα ανηκει στην παρουσα κοινοτητα. Απο κει και περα μπηκαμε εμεις και φτιαξαμε μια σαλατα με απ ολα!
Αλλωστε ο τιτλος του θεματος ειναι: θελω να κανω μια ανακοινωση. Ε, την εκανε την ανακοινωση, πηγε να παρασυρθει και απο τις αντιδρασεις, ανεκρουσε πριμα και τελος!
:bigsmile: :bigsmile:
Δίκιο έχεις, μάλλον σκιάχτηκε ο άνθρωπος :toung: :toung: :toung:Quote:
Απο κει και περα μπηκαμε εμεις και φτιαξαμε μια σαλατα με απ ολα!
Δεν το κάναμε από κακία.... από ενδιαφέρον και μόνο :cry:
Όπως και να το κάνουμε, είναι ρομαντικό!
Όπως και να το κάνουμε έπαιξε μεγάλο ρόλο η περιέργεια:cheesy: Είναι άξιο απορίας, για μένα τουλάχιστον, πώς μπορεί κάποιος να ερωτευθεί κάποια που δεν την γνωρίζει καθόλου:weird: :suspiciou Περισσότερο αυτό περίμενα να μάθω απ'το ΠΑΙΔΙ, παρά ποιά είναι η εκλεκτή του:wacko:
Ενταξει!! Εδω μπορει επισης να αντιτεινει κανεις οτι ολα αυτα ηταν ενα τεχνασμα για καποιους ανεξιχνιαστους λογους, η οτι ηταν κατι, οτοδηποτε εκτος απ αυτο που δηλωνε!
Κινδυνευοντας να θεωρηθω εως και αφελης, προτιμω να πιστεψω οτι ηταν αυτο που δηλωθηκε εξ αρχης. Θα προτιμουσα επισης να μην το ειχαμε ξεχειλωσει. Πραγμα που συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες, αρα συγχωρητεο!! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Και μετά σου λέει γυναικεία αλληλεγγύη :blink:
Και η περιέργεια ένα είδος ενδιαφέροντος είναι! Στην περίπτωσή μας είναι αυτό που λέμε "ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΣ".... άσχετα αν η υποψήφια δεν το ξέρει ή το ξέρει πλέον! (αν το ήξερε όμως θας μας το ελεγε το ΠΑΙΔΙ όπως ακριβώς εκανε και την ανακοίνωσή του!)
Γιατί το λες αυτό;;; Κάποιοι άνθρωποι γοητεύονται απλά και μόνο από τον λόγο του άλλου...... καθόλου απίθανο δεν μου φαίνεται! Πώς είναι που χου τα άτομα που ερωτεύονται κάποιον ακόμη και αν εχουν ακούσει μόνο την φωνή τους;;;; Ε κάπως έτσι! Απλά εδώ έχουμε έντυπο λόγο.
Κάτι σε Σιρανό δηλαδή.:cheesy: Υπάρχει όμως και το άλλα μου λεν τα λόγια σου....ποιητική αδεία...μη βαράτε:toung:
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: να στε καλά παιδιά!
Μαρίνα με Μ κεφαλαίο.... πρόσεχε..... μήπως χτυπά για σένα η καμπάνα;;;; :toung:
Μην πας γυρεύοντας και μαζευτούμε όοοοοοοοοολα τα Κ !:laugh:
kia μου μην λες για γυναικεία αλληλεγγύη γιατί δεν υφίσταται:sad: , αλλά και εγώ αναρωτιόμουν από περιέργεια=κοινωνικό ενδιαφέρον!:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Και σιγά και με τις καρμικές σχέσεις, συμφωνώ με τον Κωστή. Καλύτερα να μείνουν μακρια από εμένα:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:Quote:
Originally Posted by Marina7771
ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ :laugh: :laugh:
Για να κλείσουμε το:offtopic: ενημερώνω ότι είναι κατ'επίφαση και δεν υπολογίζεται!!!!!:cry: :cry: :cry: :cry:
Και επανερχόμεθαααααααααααααα . Τελικά kia το μέλος 4563 μήπως άρχιζε από Μ?
Κρίμα!
Τώρα να δω πώς θα ηρεμήσει ο ταραγμένος νους μας!!!!
Μια ελπίδα είχαμε και εξανεμίστηκε:embarrest :embarrest
Πω πω!!! Αφηστε το παιδι ελευθερο να εκφρασει τον ερωτα του...Πολυ κακια επεσε!!! :laugh: :laugh:
Ο ερωτας ειναι τυφλος και δεν ειναι παιδι της λογικης κτλ.... αυτα τον δικαιολογουν
Μην τον κανετε να ντραπει και δεν μαθουμε ποτε!!!!:toung:
Εμμμμμ. Μας το πάει απο εδω, μας το φέρνει απο εκει, απαντάει σε άλλα θέματα, εδώ τίποτα. Μούγκα στη στρούγκα :toung:
Μπορεί τις ¶γιες μέρες των Χριστουγέννων να αποφασίσει να μας κάνει πάλι καμιά σημαντική ανακοίνωση!!!!! :bigsmile:
Eμμμμ άντε ντε. Μπας και δει κανείς αγιες μέρες :toung: