-
Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση)
Quote:
Originally Posted by
laziali
Τι ακριβώς εννοείς;:weird:
Αν ειναι αυτο που νομιζω, μπορεί να εχεις Ποσειδωνα στον Τοξοτη
αυτό που εννοώ είναι ότι συνέχεια πιάνω τον εαυτό μου να ονειροβατεί..να σκέφτομαι διάφορα πράγματα που είναι σημαντικά μεν αλλά εγώ τα σκέφτομαι μέσα από το πρίσμα του ονείρου...ο ποσειδώνας τι ακριβώς κάνει?!?(και μην απαντήσει κανείς καλά είναι με χαιρετάει):bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
-
Ποσειδωνας ο οραματιστης....έχει σχέση με την φαντασια, την παραισθηση, το όνειρο, την ψευδαισθηση
Και ναι καλά είναι και σίγουρα σε χαιρετα :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
mpiskoto
να σκέφτομαι διάφορα πράγματα που είναι σημαντικά μεν αλλά εγώ τα σκέφτομαι μέσα από το πρίσμα του ονείρου...ο ποσειδώνας τι ακριβώς κάνει?!?
κατά την αδερφή μου ζημιά...:toung: :bigsmile:
κατ'εμέ πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!'Ολοι λίγο πολύ γοητεύονται απ το όνειρο,τη φαντασία και τα υψηλά ιδανικά :embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Α όχι, όχι... τουλάχιστον όσοι έχουν ωροσκόπο Ταύρο ή Ζυγό, που η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης τους, θα ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους!!!!:toung: :toung:
Μπορεί να ξεχωρίζουν όμως για άλλα πράγματα και κυριως εξαιτίας του γλυκού χαρακτήρα τους. Η ομορφιά μπορεί να είναι εσωτερική δηλαδή.:bigsmile: ΄
Δε νομίζω ότι ακόμα και από τον ωροσκόπο και μόνο μπορούμε να βγαλουμε συμπεράσματα με ακρίβεια για την εξωτερική εμφάνιση.Ισως ως ένα βαθμό μπορουμε να δούμε τον σωματότυπο αλλά κι αυτό δεν είναι απολυτο.Νομίζω καλύτερα να κοιτάζουμε την θέση του κυβερνήτη του ωροσκοπίου ίσως έτσι ακόμα και λίγα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε να είναι πιό ακριβή.
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
κατ'εμέ πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!'Ολοι λίγο πολύ γοητεύονται απ το όνειρο,τη φαντασία και τα υψηλά ιδανικά :embarrest
Συμφωνώ με την αδελφή σου για τον Ποσειδώνα!:cheesy:
Ωραία τα όνειρα αλλά ...όταν μοιραία προσγειωθείς; :worried:
-
Quote:
Originally Posted by
laziali
Ποσειδωνας ο οραματιστης....έχει σχέση με την φαντασια, την παραισθηση, το όνειρο, την ψευδαισθηση
Και ναι καλά είναι και σίγουρα σε χαιρετα :toung:
οκ κατάλαβα τι κάνει ο Ποσειδώνας...
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
χμμ..ναι ώρες ώρες μια φαντασία μου βγαίνει μαζί με κάτι από υψηλό ιδανικό..σίγουρα τα πάντα έχουν 2 πλευρές..Από την μία μπορεί να είναι ζημιά από την άλλη κάτι ενδιαφέρον...
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Συμφωνώ με την αδελφή σου για τον Ποσειδώνα!:cheesy:
Ωραία τα όνειρα αλλά ...όταν μοιραία προσγειωθείς; :worried:
Λόγω Ταύρου ως κύριο ζώδιο είμαι μονίμως προσγειωμένη..το όνειρο και η φαντασία είναι ώρες ώρες ευτυχώς...:bigsmile: :bigsmile:
-
Γιατί βρε roadrunner μου...φανταστείτε πόσο διαφορετικός μπορεί να ήταν ο κόσμος μας αν όλοι κρύβανε έναν καλά ελεγχόμενο ποσειδώνα γεμάτο έμπνευση...:love:
(ΟΚ,το 'χασα,το ξέρω:toung: :offtopic: )
Για τον ωροσκόπο πάντως επιμένω στις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο εκφράζει τον χαρακτήρα του ατόμου.
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Γιατί βρε roadrunner μου...φανταστείτε πόσο διαφορετικός μπορεί να ήταν ο κόσμος μας αν όλοι κρύβανε έναν καλά ελεγχόμενο ποσειδώνα γεμάτο έμπνευση...:love:
(ΟΚ,το 'χασα,το ξέρω:toung: :offtopic: )
Για τον ωροσκόπο πάντως επιμένω στις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο εκφράζει τον χαρακτήρα του ατόμου.
Καλή μου Λευκή:love: ,με Ποσειδώνα στον 7ο και μαλιστα αναδρομο φαντάζομαι( τις 20 ωρες της μέρας :laugh: )!
Αλλά το θέμα με τον συγκεκριμένο πλανήτη είναι οτι ΔΕΝ ειναι ελεγχόμενος, όπως και η έμπνευση:unsure: (μαζι το χασαμε, ντροπή μου , μου δίνω κοκκινη κάρτα:embarrest )
Ποιά είναι η άποψη σου για τον ωροσκόπο όμως;:idea: Πιστευεις ότι τελικά εκφράζει την εξωτερική εμφανιση , τον χαρακτήρα, ή...;:bigsmile:
-
Αν δέχεται καλές όψεις και συνοδεύεται κι από έναν καλό κρόνο μια χαρά ελεγχόμενος είναι σε όποιον οίκο κ αν είναι τοποθετημένος...:love: το πρόβλημα βρίσκεται στις άσχημες όψεις,όπου τα υψηλά ιδανικά παραμένουν αλλά ο δρόμος πραγματοποίησής τους είναι πολύ νεφελώδης.Ζωντανό παράδειγμα η γράφουσα:embarrest
Στο θέμα μας τώρα!:bigsmile: Γενικά είναι της άποψης πως ο ωροσκόπος είναι σίγουρα ο σωματότυπος και γενικότερα το "φαίνεσθαι".Πχ ένας άνθρωπος με ωροσκόπο αιγόκερω θα έχει οστεώδη φυσική κατασκευή(σαν έκφραση δε είναι πολύ σωστή αλλά νομίζω κατάλαβες τι εννοώ),χωρίς αυτό να αποκλείει το γεγονός ότι μπορεί πχ να έχει ένα τετράγωνο αφροδίτης -δία που να τον ωθεί σε καταχρήσεις με αποτέλεσμα να παίρνει κιλάκια :cheesy: Ξέρω κοπέλα που έχει ωροσκόπο αιγόκερω και τα έχει τα κιλάκια της στα πόδια αλλά τα χέρια της είναι ...ξερακιανά.Έχω την αίσθηση πως αν είχε ωροσκόπο καρκίνο θα είχε παντού τα κιλάκια της :nuts:Από χαρακτήρα όμως,ουδεμία σχέση με αιγόκερω!
Ισχύει όμως και η κίνηση ,πχ ένας άνθρωπος με ωροσκόπο δίδυμο μπορεί να μην είναι απαραίτητα αδύνατος αλλά σίγουρα έχει μια νευρικότητα στην κίνηση,ένα αδιάκοπο σβιν σντινγκ σντογκ από δω κι απο κεί που σε κουράζει και σε εκνευρίζει:blink:Η πρώτη σκέψη μπορεί να είναι ααα αυτός είναι δίδυμος,αλλά αυτό να εκφράζεται μόνο εξωτερικά και κατά τά άλλα να μην έχει καμία σχέση με δίδυμο στον τρόπο σκέψης του.
Αυτά για δύο ωροσκόπους που γενικά θεωρώ αρκετά χαρακτηριστικούς.
Σε μπέρδεψα,ε?:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Αν δέχεται καλές όψεις και συνοδεύεται κι από έναν καλό κρόνο μια χαρά ελεγχόμενος είναι σε όποιον οίκο κ αν είναι τοποθετημένος...:love: το πρόβλημα βρίσκεται στις άσχημες όψεις,όπου τα υψηλά ιδανικά παραμένουν αλλά ο δρόμος πραγματοποίησής τους είναι πολύ νεφελώδης.Ζωντανό παράδειγμα η γράφουσα:embarrest
Στο θέμα μας τώρα!:bigsmile: Γενικά είναι της άποψης πως ο ωροσκόπος είναι σίγουρα ο σωματότυπος και γενικότερα το "φαίνεσθαι".Πχ ένας άνθρωπος με ωροσκόπο αιγόκερω θα έχει οστεώδη φυσική κατασκευή(σαν έκφραση δε είναι πολύ σωστή αλλά νομίζω κατάλαβες τι εννοώ),χωρίς αυτό να αποκλείει το γεγονός ότι μπορεί πχ να έχει ένα τετράγωνο αφροδίτης -δία που να τον ωθεί σε καταχρήσεις με αποτέλεσμα να παίρνει κιλάκια :cheesy: Ξέρω κοπέλα που έχει ωροσκόπο αιγόκερω και τα έχει τα κιλάκια της στα πόδια αλλά τα χέρια της είναι ...ξερακιανά.Έχω την αίσθηση πως αν είχε ωροσκόπο καρκίνο θα είχε παντού τα κιλάκια της :nuts:Από χαρακτήρα όμως,ουδεμία σχέση με αιγόκερω!
Ισχύει όμως και η κίνηση ,πχ ένας άνθρωπος με ωροσκόπο δίδυμο μπορεί να μην είναι απαραίτητα αδύνατος αλλά σίγουρα έχει μια νευρικότητα στην κίνηση,ένα αδιάκοπο σβιν σντινγκ σντογκ από δω κι απο κεί που σε κουράζει και σε εκνευρίζει:blink:Η πρώτη σκέψη μπορεί να είναι ααα αυτός είναι δίδυμος,αλλά αυτό να εκφράζεται μόνο εξωτερικά και κατά τά άλλα να μην έχει καμία σχέση με δίδυμο στον τρόπο σκέψης του.
Αυτά για δύο ωροσκόπους που γενικά θεωρώ αρκετά χαρακτηριστικούς.
Σε μπέρδεψα,ε?:embarrest
Όχι δε με μπέρδεψες καθόλου.:bigsmile:
Η οπτική σου με βρίσκει σύμφωνη !:love:
:idea: Θεωρώ επίσης όμως-κρίνοντας από τον χάρτη μου αλλά και από λίγους ακόμη που έχω δεί για εξάσκηση-παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην προσωπικότητα, η θέση του κυβερνήτη του ωροσκόπου (ζώδιο) και οι όψεις που σχηματίζει.
Παραδειγμα:embarrest .Ωροσκόπος ταύρος , με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στο Λιοντάρι στον 4ο οικο.Μικρή σχέση έχω με τον Ταυρο εξωτερικά(μαλλον κληρονόμησα την τεμπελιά και το πείσμα μόνο:toung: ).
Επίσης νομίζω η υπαρξη πλανητων στον ωροσκόπο η στον 1ο οικο αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τα στοιχεία του ωροσκόπου.
Αποφευγω λοιπόν κι εγώ να καταλήγω σε κρίσεις βάσει ωροσκόπου και μόνο, ακόμα κι όταν πρόκειται για κατι "ανώδυνο" και υποκειμενικό οπως η εξωτερική εμφανιση:bigsmile:
Υγ.Το νεφελώδης είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός;) Τετράγωνο με τον ¶ρη που με καταλήγει ΈΤΣΙ :wacko:
-
συμφωνούμε!άλλωστε όλα είναι αλληλένδετα και κάθε άνθρωπος είναι εντελώς ξεχωριστός :bigsmile:
-
Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου
:idea: μαλιστα αρχιζω να συνειδητοποιώ όλο και περισσότερα!!:blink:
-
Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου
Εμενα παλι μου φαινεται οτι τιποτα απ οσα εχουμε αναφερει για την επιρροη του ωροσκοπου στην εμφανιση δεν ισχυει! Κι εχω κοιταξει μερικους χαρτες φιλων και συγγενων. Ουτε σε μενα!
Συναδελφος με Ηλιο στους Διδυμους στον 10 και ωροσκοπο Παρθενο με τον Ερμη στους Διδυμους, ειναι σχετικα ψηλη και αρκουντως γεροδεμενη! Εχει την Αφροδιτη και τον Αρη σε συνοδο στον Ταυρο.
Συναδελφος επισης, Διδυμοι, με ωροσκοπο Καρκινο. Δεν εχει καμια σχεση η εμφανιση του με τον ωροσκοπο του. Απλως τα ματια του ειναι ματια ζωδιου του νερου!
Εγω με ωροσκοπο Καρκινο, καμια σχεση...
Λυπαμαι που δεν εχω χρονο να παρουσιασω αλλα παραδειγματα...
-
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι αποκλειστικά ο ωροσκόπος έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση ενός ατόμου, αλλά γενικότερα με το πώς παρουσιάζει ο καθένας μας τον εαυτό του προς τους άλλους και πώς μας βλέπουν εν τέλει και οι άλλοι. Εκφράζει γενικότερα τη στάση κα τη διάθεση που έχουμε απέναντι στο περιβάλλον.
Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, αν υπάρχουν και ανατέλλοντες πλανήτες στον ωροσκόπο, πιστεύω πως διαφοροποιείται αρκετά η εικόνα, αλλά και η θέση του Ήλιου παίζει ρόλο. Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο και η θέση της Σελήνης.
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Quote:
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι αποκλειστικά ο ωροσκόπος έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση ενός ατόμου, αλλά γενικότερα με το πώς παρουσιάζει ο καθένας μας τον εαυτό του προς τους άλλους και πώς μας βλέπουν εν τέλει και οι άλλοι. Εκφράζει γενικότερα τη στάση κα τη διάθεση που έχουμε απέναντι στο περιβάλλον.
Perfect Συμφωνώ. Περισσότερο είναι αυτό που βγάζουμε προς τα έξω. Το πως μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι.
Quote:
Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, αν υπάρχουν και ανατέλλοντες πλανήτες στον ωροσκόπο, πιστεύω πως διαφοροποιείται αρκετά η εικόνα, αλλά και η θέση του Ήλιου παίζει ρόλο. Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο και η θέση της Σελήνης.
Αν ας πούμε έχει κάποιος Σελήνη στον Αιγόκερω θα είναι πιο προσεκτικός στην δίαιτά του κι ίσως δεν θα παίρνει εύκολα κιλά. Το αντίθετο θα είναι πιθανότερο με μία Σελήνη στον Ταύρο.
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο και η θέση της Σελήνης.
Ναιιι παίζει παίζειιιιι:bigsmile:
Στου γυαλού τα βοτσαλάκια...:σφύριγμα
:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Ναιιι παίζει παίζειιιιι:bigsmile:
Στου γυαλού τα βοτσαλάκια...:σφύριγμα
:toung:
Παίζει και παραπαίζει και όχι μόνο στα βοτσαλάκια! Βέβαια στη δική μου περίπτωση εκεί συχνάζει ο κύριος καβούρης ο ωροσκόπος μου και ο κυβερνήτης του στον Ταύρο....!! :toung:
Μαρίνα, όντως μία Σελήνη στον Ταύρο δίνει τέτοια χαρακτηριστικά... το επιβεβαιώνω!
-
Starfish και Dr.Maroulita έχουν δίκιο, συμφωνώ απολύτως μαζί τους περί Σελήνης, Ωροσκόπου και 'Ηλιου. Εκτός από Σελήνη, Ωροσκόπο και 'Ηλιο παίζει ρόλο και η κατανομή πλανητών σε οίκους, τεταρτημόρια, και πολλά άλλα, και σίγουρα το να βγάλει κανείς συμπεράσματα από ένα αστρολογικό χάρτη για την εμφάνιση δεν είναι τόσο εύκολο όσο περιγράφεται στα περισσότερα αστρολογικά βιβλία.
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
ο ποσειδωνας ειναι μαλλον χαλια για καποιον γιατι δεν εκτιμαται τη σημερον εποχη και γω τον εχω και πανω πανω αρχηγοπουλο και στον 7ο και στον τοξοτη καμαρωτος καμαρωτος να κοιταει τους αλλους πλανητες που βρισκονται απο κατω. Αστα τα χω παρει γιατι τωρα εχω μια πολυ ωραια διελευσουλα πλουτωνας συνοδο ποσειδωνα...:wacko: Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα περναω κρισουλα...
Για τον ωροσκοπο τι να πω στους διδυμους τον εχω και την σεληνη το ιδιο οντως προσδιδει νεανικη εμφανιση αν κρινω απο μενα και δεν παιρνω κιλα οσο και να τρωω ενα πανω ενα κατω ε καπου θα παιζει κι ο ηλιος το ρολακι του στην εξωτεικη εμφανιση αλλα νομιζω οτι και η αφροδιτη(ζυγος 5ο) για τις γυναικες και ο Αρης για τους αντρες σε πρωτο πλανο αλλα γενικοτερα νομιζω οτι αυτο που ειπε ο Jimy ειναι το πιο σωστο γιατι εχω δει και ταυρο με ωροσκοπο ταυρο που ουτε γλυκα και ομορφια ειχε ουτε παχος.
:toung: :bigsmile: :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
friary
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και το που βρίσκεται ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου.
Καλησπέρα(κ χρόνια πολλά!!)
Μ αρέσει η αστρολογία, και διαβάζω όποτε μπορώ. Είμσι σκορπιός με ωροσκόπο από υδροχοο ως ιχθύ..δυστυχώς δε ξέρω ακριβή ώρα γέννησης. Αν υποθέσουμε ότι ο ωροσκόπος μου είναι ο ιχθύς (κάτι που πραγματικά απέυχομαι!!!)...τότε ο Ποσειδώνας είναι στον 9ο οίκο στον τοξότη, και κάνει σύνοδο με ερμή(9ος τοξότης), εξάγωνο με πλόυτωνα(7ος ζυγός) και τετράγωνο με ac. Αυτό, τι θα μπορούσε να σημαίνει; Αναρωτιέμει μήπως ψάχνω ψύλους στ' άχυρα ώρες ώρες :)
Οποια βοήθεια, είναι ευπρόσδεκτη!!
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Όχι δε με μπέρδεψες καθόλου.:bigsmile:
Η οπτική σου με βρίσκει σύμφωνη !:love:
:idea: Θεωρώ επίσης όμως-κρίνοντας από τον χάρτη μου αλλά και από λίγους ακόμη που έχω δεί για εξάσκηση-παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην προσωπικότητα, η θέση του κυβερνήτη του ωροσκόπου (ζώδιο) και οι όψεις που σχηματίζει.
Παραδειγμα:embarrest .Ωροσκόπος ταύρος , με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στο Λιοντάρι στον 4ο οικο.Μικρή σχέση έχω με τον Ταυρο εξωτερικά(μαλλον κληρονόμησα την τεμπελιά και το πείσμα μόνο:toung: ).
Επίσης νομίζω η υπαρξη πλανητων στον ωροσκόπο η στον 1ο οικο αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τα στοιχεία του ωροσκόπου.
Αποφευγω λοιπόν κι εγώ να καταλήγω σε κρίσεις βάσει ωροσκόπου και μόνο, ακόμα κι όταν πρόκειται για κατι "ανώδυνο" και υποκειμενικό οπως η εξωτερική εμφανιση:bigsmile:
Υγ.Το νεφελώδης είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός;) Τετράγωνο με τον ¶ρη που με καταλήγει ΈΤΣΙ :wacko:
Καλησπέρα (και χρονια πολλά!)
Αν κάποιος έχει ωροσκόπο ιχθύ και εκεί βρίσκεται ο χείρωνας, στον κριο,τι σημαίνει κάτι τέτοιο;
-
Αγαπητή dream_on
Ο Χείρωνας στον Κριό και στον πρώτο οίκο, δηλώνει εν ολίγοις, προβλήματα από την παιδική ηλικία, που το άτομο προσωποποιεί και του δημιουργούν ενίοτε ενοχές, ή αναστολές.
Αν κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο, κάποια ευαισθησία υγείας μπορεί να προκύψει.
φιλικά
Λίλιαν Σϊμου
-
κυρία Σιμου έχω ένα για μένα σοβαρό πρόβλημα
ρ
ωτησα την μητέρα μου αν θυμάται την ώρα γέννησήσ μου πιό πολύ να δω αν συνφωνεί με αύτο που γράφει η λειξιαρχική πράξη γέννησεης και μαθαίνω ότι έχω γεννηθή μια μέρα μετά προς το ξυμέρομα και μου είπε ότι ήταν η γιοττή τις Αγίας ¶ννας 9-12 1966 της είπα ότι με έχουν διλώμενει 8-12 άλλα μου λέει ότι στο χωρίο δεν έδινα και πολύ σημασία σε αυτά εγώ πως μπορώ να μάθω?
υπάρχει τρόπος
αλλάζει η σελήνη μου οι όίκοι και φυσήκα΄ο ωροσκόπος
ευχαριστώ
-
Σας ευχαριστώ πολύ Κα σιμου
-
Αγαπητή ioni
Αυτό που λέτε θέλει διερεύνηση με κάποιον ικανό αστρολόγο, που θα έχει την υπομονή, να ψάξει και να ερευνήσει στοιχεία της ζωής σας, ώστε να διαπιστώσει ποια ημερομηνία από τις δύο ταιριάζει. Είναι δουλειά αρκετή, ίσως πολλή, ανάλογα με τις δυνατότητες που προσφέρουν οι χάρτες και μπορεί να πάρει ώρες ως και μέρες.
Καλά θα είναι να συναντήσετε κάποιον που θα μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα σας και να δείτε πως όντως τα γεγονότα της ζωής σας προκύπτουν με τον χάρτη που θα σας επιλέξει (δηλαδή να μην αφεθείτε απλά στη γνώμη που θα εκφέρει, αλλά με τις ηλιακές επιστροφές των ετών που σας ενδιαφέρουν, να έχετε τις ημερομηνίες των βασικών γεγονότων της ζωής σας - διαφορετικά, το ωροσκόπιο θα είναι λάθος).
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
ευχαριστώ κ.Σίμου
θα το ψάξω
-
Όταν δε γνωρίζουμε ώρα γέννησης, υπάρχει κάποια ώρα που δηλώνουμε ως default για να βρούμε ωροσκόπο;Πχ. 00:00;
Πώς επηρεάζεται η ανάλυση όταν δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης;Δεν υπάρχουν κάποια πράγματα που μένουν σταθερά(πχ σε ποιό ζώδιο έχουμε κάποιους πλανήτες);:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
stormy
Όταν δε γνωρίζουμε ώρα γέννησης, υπάρχει κάποια ώρα που δηλώνουμε ως default για να βρούμε ωροσκόπο;Πχ. 00:00;
Πώς επηρεάζεται η ανάλυση όταν δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης;Δεν υπάρχουν κάποια πράγματα που μένουν σταθερά(πχ σε ποιό ζώδιο έχουμε κάποιους πλανήτες);:unsure:
Με άγνωστη ώρα γέννησης, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την οικοθεσία του γενέθλιου χάρτη (αναφέρομαι σε συστήματα placidus και equal κατά κύριο λόγο), καθώς και για τη θέση της Σελήνης (ίσως και της Αφροδίτης). Οι υπόλοιπες θέσεις πλανητών μένουν ίδιες, καθώς και οι όψεις που σχηματίζονται μεταξύ τους.
Τώρα, αν δεν ξέρουμε ακριβή ώρα γέννησης, απ' όσο ξέρω (γιατί προσωπικά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει) υπάρχουν κάποια συστήματα οικοθεσίας που άρουν κάποια εμπόδια στην ερμηνεία ενός τέτοιου χάρτη (νομίζω το σύστημα με τον Ήλιο στον 1ο οίκο ή το σύστημα με την μηδενική του Κριού). Κάποιοι πάλι ασχολούμενοι με το "άθλημα" βάζουν μία υποθετική ώρα γέννησης, π.χ. την δεκάτη πρωινή. Δεν γνωρίζω ωστόσο, αν υπάρχει μία στάνταρ ώρα που επιλέγεται για κάτι τέτοιο.
-
Αγαπητά μέλη
Όταν δεν υπάρχει ώρα γέννησης, ή έχουμε μεγάλη απόκλιση στην πληροφορία για την ώρα γέννησης, τότε το πιο σαφές σύστημα είναι να κάνουμε το λεγόμενο "Ηλιακό ωροσκόπιο". Δηλαδή να βάλουμε σαν ωροσκόπο την μοίρα του Ήλιου και να χωρίσουμε σε 12 ίσους οίκους τον χάρτη.
Αυτό το σύστημα χρησιμοποιούσαν ευρέως έως πριν μερικά χρόνια οι αστρολόγοι, καθώς δύσκολα κάποιος έβρισκε την ώρα γέννησης. Λειτουργεί, έστω κι αν είναι πιο περιοριστικό από το πλήρες, καθώς λείπει ο ωροσκόπος. Είναι σαφείς οι πληροφορίες του και χρειάζεται λίγη περισσότερη προσπάθεια κι εμπειρία για την πρόγνωση όμως. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να κάνετε Σεληνιακή και Ηλιακή επιστροφή, ή να βρείτε τους Κλήρους, το Βέρτεξ και το Ανατατολικό Σημείο, που απαιτούν ώρα γέννησης. Προσοχή χρειάζεται στην μοίρα της Σελήνης, που διανύει 12-14 μοίρες ανά ημέρα. Εκεί μπορεί να αλλάζει και ζώδιο, κάτι που βοηθά τον έμπειρο αστρολόγο να βεβαιώσει με την βοήθεια του ενδιαφερομένου.
Είναι σύστημα αξιόπιστο όμως, αν δεν έχουμε ώρα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
πιστευω πως το αρθρο είναι μεσα στην προσωπικοτιτα του καθε ατομου με τον αντιστοιχο ωροσκόπο....
& ειδικοτερα εχω ωροσκοπω παρθενο & νομιζω πως ειμαι ακριβως ετσι κατα 85%
επεσε εξω μονο στο αναστημα & στα κιλά ;ο)
-
Quote:
Originally Posted by
Sophia Varsami
πιστευω πως το αρθρο είναι μεσα στην προσωπικοτιτα του καθε ατομου με τον αντιστοιχο ωροσκόπο....
& ειδικοτερα εχω ωροσκοπω παρθενο & νομιζω πως ειμαι ακριβως ετσι κατα 85%
επεσε εξω μονο στο αναστημα & στα κιλά ;ο)
Ακριβώς! Γιατί παίζουν μεγάλο ρόλο και τα υπόλοιπα σημεία του χάρτη σου. Για παράδειγμα η Σελήνη συνδέεται με την θρέψη, με το φαγητό (μιας και ανέφερες τα κιλά:cheesy:). Επομένως, αναλόγως την θέση της ζωδιακά και τις όψεις που σχηματίζει, θα έχεις κάποια άλλα χαρακτηριστικά. ;)
-
εγω ειμαι Σκορπιος με ωροσκόπο Ζυγο.
απο εξωτερική εμφανιση δεν μπορω να πω οτι ταιριάζω αν εξαιρεσεις το χρωμα των μαλλιων και τα λακκάκια. μακαρι να ήμουν ψηλη με καθαρο δερμα οπως αναφερει το αρθρο.
σε αυτο που συμπιμπει με μενα ειναι το κομματι που αναφερεται στην ιδιοτητα του ειρηνοποιου
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Ακριβώς! Γιατί παίζουν μεγάλο ρόλο και τα υπόλοιπα σημεία του χάρτη σου. Για παράδειγμα η Σελήνη συνδέεται με την θρέψη, με το φαγητό (μιας και ανέφερες τα κιλά:cheesy:). Επομένως, αναλόγως την θέση της ζωδιακά και τις όψεις που σχηματίζει, θα έχεις κάποια άλλα χαρακτηριστικά. ;)
Ευχαριστώ πολύ kia.....:idea: με βοηθά αρκετα η απαντησή σου.....
βεβαια΄, αν & δεν ξέρω πολλα, (τώρα μαθαινω) πιστεύω πως το να είμαι σκορπιος με ωροσκόπο παρθένο είναι απο μόνο του πολυπλοκο.... & τώρα καταλαβαίνω γιατι τοσα χρόνια προσπαθώ να εναρμονίσω τις διαφορετικές όψεις του εαυτου μου...
-
λοιπν αληθεια ενας διαφορετικος ωροσκοπος μπορει να μπερδεψει πολλα μιλαω ως παρθενος με σκοριο???κουφος συνδυασμος???
-
Quote:
Originally Posted by
ΕΡΙ
λοιπν αληθεια ενας διαφορετικος ωροσκοπος μπορει να μπερδεψει πολλα μιλαω ως παρθενος με σκοριο???κουφος συνδυασμος???
Εσυ με ποια απο τα 2 ζωδια νιωθεις να ταυτιζεσαι περισσοτερο?και απο εξωτερικη εμφανιση και σαν χαρακτηρας...Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα τα ατομα που εχουν ωροσκοπο σκορπιο ειναι χαρακτηριστικα...παντα εχουν ιδιαιτερο βλεμμα..
-
Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου [Split]
Quote:
Originally Posted by
ZELAJ TE
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΩΚΕΡΟ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!
Δεν είμαι και η πιο ειδική αλλά νομίζω ότι με ήλιο στον Καρκίνο και σελήνη στον Αιγόκερο, ο ωροσκόπος στον Τοξότη σε χαλαρώνει από τα πολλά πρέπει, σε γλιτώνει από τον καθωσπρεπισμό και από την κυκλοθυμία.
-
διαβάζοντας το αρθρο δεν συνφονώ με τίποτα
τοξότης με ωροσκόπο υδροχόο και σελήνη στο ζυγό
ψηλή,αδυνατη, οταν με πιάνει ψηλά το κεφάλι και........σαν ψώνιο,τα φυσικά μου μαλλιά,καθότην βαμένη διαφόρον αποχρώσεων,ξεκίναγαν σκούρα καστανά και μου ελέγαν τη ωραίες αντάβιες,όταν δεν ήξερα τη είναι αντάβια,εμαθα
οπότε μήπως δεν με έχουν την σωστή ώρα δηλώση και ολειξίαρχος εγραψε ότι ηθελε;
-
Αιγοκερως με ωροσκοπο Λιονταρι ουσα παντα ενοιωθα πως ειμαι ο ωροσκοπος μου.Νομιζω πως ο χαρακτηρας μου αλλα και τα χαρακτηριστικα μου ειναι περισοτερο λιονταρισια.
-
Quote:
Originally Posted by
lolitsa
Αιγοκερως με ωροσκοπο Λιονταρι ουσα παντα ενοιωθα πως ειμαι ο ωροσκοπος μου.Νομιζω πως ο χαρακτηρας μου αλλα και τα χαρακτηριστικα μου ειναι περισοτερο λιονταρισια.
Μηπως ο Ηλιος σου και αρκετοί πλανήτες ειναι στον 5ο?
-
Quote:
Originally Posted by
black moon
Μηπως ο Ηλιος σου και αρκετοί πλανήτες ειναι στον 5ο?
Ο Ηλιος μου ειναι στον 6ο αλλα εχω στον 5ο ερμη κρονο και αρη.
-
Quote:
Originally Posted by
lolitsa
Ο Ηλιος μου ειναι στον 6ο αλλα εχω στον 5ο ερμη κρονο και αρη.
Και επομένως μπορεί να κάνουν και τριγωνα με τον Ωροσκόπο σου. :love: