Originally Posted by
TheSun
Αγαπητή κ. Κοραλλία!!! Με αφορμή αυτό το υπέροχο άρθρο σας θέλω να ρωτήσω (ως αρχάρια) και μαθαίνοντας λοιπόν:
α. μία Αφροδίτη στον Ζυγό στις πρώτες μοίρες απ' ότι θυμάμαι (θα το δω και θα το διευκρινήσω) θεωρείται ως μία πάρα πολύ καλή θέση απ' όσα διαβάζω - είναι μία Αφροδίτης που της αρέσουν τα ωραία, είναι διπλωμάτης, αρμονική, όλα αυτά τα του Ζυγού κτλ. Έγω γιατί δεν την βλέπω ή δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή την Αφροδιτή μού;;;;;:huh:
β. Μετά βλέπω ότι δίπλα της υπάρχει ο Ουρανός (ο επαναστάτης, αντισυμβατικός, ξαφνικός κτλ). και αναρρωτιέμαι τελικά μήπως φταίει αυτή η σύνοδος. Και αυτός σε μία θέση αν δεν κάνω λάθος καλή (ζυγός). Δεν θα έλεγα ότι είμαι το πλέον διπλωματικό και αρμονικό άτομο. Τις υποθέσεις μου τις χειρίζομαι (απαράδεκτα - θέλω δουλειά΄- αλλά το δουλεύω- προσπαθώ να γίνω πιο διπλωμάτης)...
γ. Και βέβαια και το τελευταίο είναι ότι έχω και έναν Πλούτωνα (Παρθένο) σύνοδο με Αφροδίτη (μία ασύμβατη σύνοδο) Η Αφροδίτη αυτή παίρνει Πλουτώνια χαρακτηριστικά;;;;;; Γι αυτό υπάρχει αυτή όλη αντίφαση;;;;;;
Επίσης εδώ μπορούμε να πάρουμε υπόψιν και τον οίκο που βρίσκεται;;; Ακμή του 2ου στην Παρθένο! Που σημαίνει ως προς την οικοθεσία είναι σε πτώση!!!! :notrust:
Προσπαθώ να καταλάβω και να προσδιορίσω το θέμα! θα ήθελα τη βοήθεά σας!!!
με εκτίμηση