Re: Χάρτης, "τελειώνει" την στιγμή που πεθαίνουμε?
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Με αφορμή αυτο το ποστ να μου επιτρεψετε να κάνω μια παρένθεση που τη θεωρώ σχετική...Διαβάζοντας τη δημοσίευση της jungle μου ήρθε στο νου
αυτό
Μια ερώτηση τώρα,
με αυτό το σκεπτικό ένας (ενεργοποιημένος)Δίας σε διέλευση απ τον 8ο ή και τον 12ο οίκο...τι μπορεί να σημαίνει ? :unsure:
Λευκη!!! αυτο το βιντεακι μου θυμισε την ταινια =αορατος εραστης=...την ειδες?
κ οσον αφορα την διελευση του Δια απο τον 8ο, θα σου πω προσωπικες εμπειριες.
Εχω τον ηλιο μου στον 8ο, κ την προτελευταια φορα που περασε ο Διας απο εκει
κ εκανε συνοδο με τον ηλιο μου, προκυψανε θεματα κληρονομικα (πεθανε
ο πατερας μου). Την τελευταια δε φορα που περασε προκυψανε θεματα
γυναικολογικα. Το τι επεισοδια θα φερει λοιπον μια διελευση Δια απο τον 8ο,
εξαρταται πιστευω κ απο τις οψεις που θα κανουν κ οι υπολοιποι πλανητες
απο τους υπολοιπους οικους. Κ σε τι φαση θα βρισκονται κ τα προχωρημενα.
Παντως σε μενα κ τις δυο φορες προκυψανε θεματα του 8ου......
Quote:
Originally Posted by
kassy
Τελικά μπορεί να προβλεφθεί ο θάνατος ενός ανθρώπου μελετώντας το ωροσκόπιό του; Και αν ναι, θα μπορούσε να αποφύγει το θάνατό του;
Οπως εχω διαβασει πολλες φορες εδω μεσα, ο χαρτης μας σε συνδιασμο με τις διελευσεις προβλεπει απλως τασεις, ευχαριστων ή δυσαρεστων περιοδων στη ζωη μας. Δεν πιστευω οτι μπορει καποιος να προβλεψει στα σιγουρα......
ΝΑΙ....ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ....χεχε!
Οποτε γι αυτο δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να αποφυγει και
την ...εξοδο του Μεσολογγιου του!
jungle,έτυχε στα δικά μας παραδείγματα να έχει να κάνει ο Ποσειδώνας,δεν σημαίνει ότι εμπλέκεται κάθε φορά.Τώρα που το λες όμως,αν οι συνθήκες σχετίζονται με"ποσειδώνιες"καταστάσεις (αλκοόλ-νερό γενικά κτλ),από κάπου θα φαίνεται.Τι εννοώ..αλλο είναι να σπάσουμε ένα πόδι επειδή πέσαμε με τη μηχανή,και άλλο πέσαμε με τη μηχανή επειδή είχαμε πιει.Ετσι δεν είναι?Πάντως και ο 12ος που είπε η Λευκή,παρατηρώ ότι συνήθως δεν φέρνει καλά νέα,και εννοείται ο 8ος!Μπρρρρρρρρρρρρρρ...:cheesy:
Τι νοημα εχει να γνωριζουμε ποτε θα φυγουμε απο την ζωη?
Οι ανθρωποι ειμαστε το δυστυχεστερο πλασμα της γης, ακριβως γιατι εχουμε την γνωση, οτι ειμαστε φθαρτοι και καποτε θ αποχωρησουμε απο εδω.
Δεν ειμαστε <προγραμματισμενοι> να γνωριζουμε το τελος μας, διαφορετικα η φυση θα μας ειχε χαρισει αυτη την γνωση. Ομως εχει προνοησει για το αντιθετο ακριβως.
Οσον αφορα στη διελευση του Δια απο τον 8ο οικο μου, συναντησε την γενεθλια συνοδο ηλιου-πλουτωνα. Εκεινη τη εποχη, οι γονεις μου προχωρησαν σε συμβολαιογραφικη πραξη γονικης παροχης και οταν η διελευση ενεργοποιησε με ακριβεια την συνοδο που ανεφερα πριν, χωρισα απο μια σοβαρη σχεση τετραετιας, χωρις ομως ν αφησει τελικα πληγες.
Πάντως έχω διαβάσει κάπου ότι ο ουρανός στον 8ο μπορεί να σημαίνει και αιφνίδιο θάνατο. Όντως έτσι είναι;
Συνήθως ναι ή περίεργο όπως κάνοντας ένα περίεργο σπορ ή ηλεκτροπληξία κα.
Quote:
Originally Posted by
kassy
Πάντως έχω διαβάσει κάπου ότι ο ουρανός στον 8ο μπορεί να σημαίνει και αιφνίδιο θάνατο. Όντως έτσι είναι;
Kι αν δεν είναι αιφνίδιος θάνατος και είναι αιφνίδια κληρονομιά?Η μια μεταβίβαση,θα περιμένουμε εμείς ωστόσο να πεθάνουμε?
Βρε παιδιά, τι λέμε νυχτιάτικο?
Η μικρή μου εχει ηλιο ουρανό σε 8ο, μη με τρομάζετε έτσι!:sad:
Quote:
Originally Posted by
kassy
Εμενα με ξεχασε τοτε.....:toung:
Εχει και παρεα τον πλουτο εκει και εχουν πιασει ψιλοκουβεντα :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
taurine
Βρε παιδιά, τι λέμε νυχτιάτικο?
Η μικρή μου εχει ηλιο ουρανό σε 8ο, μη με τρομάζετε έτσι!:sad:
Μην τρομάζεις φιλενάδα.Επαγγελματικό μου ακούγεται αυτό.Από συμβολαιογράφος,μέχρι και γραφείο τελετών ή πνευματίστρια!Θα το ψάχνει γενικά το ποιοι είμαστε που πάμε,μπορεί και ερασιτεχνικά.