s
Χάρτης, "τελειώνει" την στιγμή που πεθαίνουμε? - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 42

Re: Χάρτης, "τελειώνει" την στιγμή που πεθαίνουμε?

Αρκετά ενδιαφέρων θα έλεγα ΟΚ και αφού το λύσαμε αυτό ας περάσουμε καλα μου παιδιά στο΄δεύτερο σκέλος, τι είναι ο κλήρος θανάτου που έψαξα και δεν βρήκα πληροφοριες στην σελίδα. μονο για τον κλήρο της τύχης.

Quote Originally Posted by paroulis View Post
    δν είναι ομως παράξενο αυτό? κάπως αντιφατικό? ενας χάρτης, μας μιλάει για την ζωή μας, ποιος ο λόγος να "συνεχίζει" και μετα απ αυτή? δεν υπάρχει λόγος, σωστά? απ την άλλη δν είμαι μαγικό να εξαφανιστεί αλλα θα μπορούσε να δώσει κάποια 'σημάδια' πχ με θέσεις πλανητών κτλ
    Ο χάρτης μιλά και για τη ζωή μας. Ο γενέθλιος Κρόνος που ήταν για εμένα στην 22η μοίρα του Υδροχόου, ήταν στην 22η μοίρα του Υδροχόου και για όλους όσοι γεννήθηκαν 1-2 ημέρες πριν και μετά τη γέννησή μου. Ο Ήλιος μου βρισκόταν στην 15η μοίρα του Καρκίνου όταν γεννήθηκα εγώ αλλά είναι στην ίδια μοίρα και ζώδιο για όλους όσοι γεννήθηκαν την ίδια ημέρα. Όπως και για οτιδήποτε γεννήθηκε εκείνη την ημέρα, είτε αυτό ήταν γέννηση ανθρώπου, είτε ήταν γέννηση κάποιου άλλου ζώου, είτε ήταν η γέννηση ενός γεγονότος, οποιουδήποτε γεγονότος. Ο προσωπικός μας χάρτης απεικονίζει μια κατάσταση στην οποία υπάρχουμε και εμείς. Δεν είμαστε εκεί μόνον εμείς. Απλώς εμείς απομονώνουμε τα στοιχεία που μας ενδιαφέρουν.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρία

Βρε με τις Σκορπίσιες ανησυχίες βραδιάτικα...:bigsmile:
    Ο Κλήρος του Θανάτου είναι ένα απ τα πάμπολλα αραβικά σημεία που κανείς δεν ξέρει να τα χρησιμοποιεί και καθένας γράφει και μια δική του ερμηνεία,και υπολογίζεται θεωρητικά απ τον τύπο Κ.Τ.Θ.= Ωροσκόπος + Κορυφή 8ου Οίκου - Σελήνη
    (ο κληρος της τύχης δίνεται από Κ.Τ.Τ.= Ωροσκόπος + Σελήνη - Ήλιος)

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Να ρωτησω κατι αλλο εγω..,πως σε ενα χαρτη μπορουμε να καταλαβουμε ποτε θα πεθανει καποιος!Ευχαριστω!

Όνομα:
    Γιώργος

αν κάνεις τον χάρτη ενός μεγάλου γλωσσολόγου μας , θα δεις κάτι τετράγωνα που κάνει , για να μην πω ότι είναι κάργα στα τετράγωνα και μάλιστα στον Κρόνο και στον Ουρανό . Και αισίως πάει στα 106. Μήπως δεν προγιγνώσκει τον θάνατο η αστρολογία αλλά κάποιες τάσεις που έχει άτομο , κάποιες ροπές;

Όνομα:
    Μαρία

Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές αναλύσεις επωνύμων που δεν ζουν πια,και σ'αυτές βλέπουμε ότι οι παράγοντες για να πάθει κάποιος κάτι είναι πολλοί,δεν συμβαίνει μόνο μια όψη.Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν πολλές πιθανές ημερομηνίες"εξόδου"για τον καθένα μας,και είναι φυσιολογικό.Πόσες φορές δεν την γλιτώσαμε παρά τρίχα οδηγώντας για παράδειγμα?

Τις προάλλες κοντινό μου πρόσωπο έπεσε κάτω μόνο του,κι έσπασε το χέρι του,τελείως όμως.Και μου λέει,"και την τάδε φορά που είχα χτυπήσει εκεί...Μάιος ήταν πάλι"!Είπα να το κοιτάξω λίγο,και ανακάλυψα τα εξής..
    Ο γενέθλιος Ηλιος του,στους Διδύμους και στον 8ο οίκο,όπως και ο διελαύνων.
    Ηλιος και Ουρανός σε όψη χιαστί με Ποσειδώνα(νερό,γλίστρησε στη βροχή).Επίσης ο Ποσειδώνας τριγωνίζει τον γενέθλιο,πες αργός πλανήτης,οκ.Αλλά..
    Ο διελαύνων Β.Δεσμός είναι στον Τοξότη ανάδρομος στον 2ο(ενεργοποιείται δλδ ο άξονας 2ου-8ου τελικά),σε σύνοδο με τον Κρόνο του ατόμου,που πέφτει επίσης ανάδρομος στον 12ο οίκο(νοσοκομείο).
    Ο γενέθλιος Δίας ανάδρομος στον 12ο οίκο και τώρα πέφτει στον 6ο(υγεία-εργασία),το ατύχημα έγινε εν ώρα εργασίας.
    Αυτά μπόρεσα να καταλάβω και εντυπωσιάστηκα για ακόμα μια φορά.:blink:

[QUOTE=maria76;127761]Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές αναλύσεις επωνύμων που δεν ζουν πια,και σ'αυτές βλέπουμε ότι οι παράγοντες για να πάθει κάποιος κάτι είναι πολλοί,δεν συμβαίνει μόνο μια όψη.Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν πολλές πιθανές ημερομηνίες"εξόδου"για τον καθένα μας,και είναι φυσιολογικό.Πόσες φορές δεν την γλιτώσαμε παρά τρίχα οδηγώντας για παράδειγμα?

Συμφωνώ απολύτως και υπάρχουν τόσες θεωρίες όπως για παράδειγμα με την ηλιακή επιστροφή και τον ωροσκόπο που πέφτει στον γενέθλιο 8ο κτλ.Εμένα περυσι που έπεφτε εκεί δεν έπαθα απολύτως τίποτα,άλλες θεωρίες θέλουν τον Κρονο σε καλή όψη με τον Ηλιο να δίνουν μακροζωία κ.α.,έχω δει τετράγωνα μεταξύ των δυο σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας (άνω των 80) πολλά,κάπου όμως διάβασα κάτι που μου φάνηκε πολύ πιο σημαντικό και για αυτό πιστεύω οτι όλοι λίγο πολύ την έχουμε <<γλυτώσει>>,αυτό υποστηρίζει οτι αν δεν έχεις κάτι να σε κρατάει ή έχεις εκπληρώσει τον σκοπό σου τότε μόνο φεύγεις.Και σε αυτό που είπε η Μαρία για τον γνωστό της και τον Μαιο ισχυει και για μένα λόγω του 8ου που τους καλοκαιρινούς μήνες κάνουν παρέλαση οι πλανήτες και τα στραβα και ανάποδα τότε μου βγαίνουν όλα.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Γεια σας!
    Εχω διαβασει,- αλλα δεν το εχω ερευνησει κ διασταυρωσει ακομα-,
    οτι στις εξοδους, τις περισσοτερες φορες, συμμετεχει ενεργα ο ποσειδωνας
    ως ο πτυχιουχος ψυχοπομπος....κ μαλιστα οχι σε ασχημες οψεις μονο.
    Μπορει να φυγει καποιος δηλ. υπο την επηρεια μιας ευχαριστης διαβασης
    του Ποσειδωνα προς την Αφροδιτη ή τον Δια. Ή απο καποια επιρροη του
    Ουρανου, που σημαινει δυσαρεστη ή ευχαριστη εκπληξη!
    Θα το ερευνησω απο χαρτες γνωστων για να διασταυρωσω.....
    ή κ για να διαψευσω....

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by jungle View Post
    Γεια σας!
    Εχω διαβασει,- αλλα δεν το εχω ερευνησει κ διασταυρωσει ακομα-,
    οτι στις εξοδους, τις περισσοτερες φορες, συμμετεχει ενεργα ο ποσειδωνας
    ως ο πτυχιουχος ψυχοπομπος....κ μαλιστα οχι σε ασχημες οψεις μονο.
    Μπορει να φυγει καποιος δηλ. υπο την επηρεια μιας ευχαριστης διαβασης
    του Ποσειδωνα προς την Αφροδιτη ή τον Δια. Ή απο καποια επιρροη του
    Ουρανου, που σημαινει δυσαρεστη ή ευχαριστη εκπληξη!
    Θα το ερευνησω απο χαρτες γνωστων για να διασταυρωσω.....
    ή κ για να διαψευσω....
    Με αφορμή αυτο το ποστ να μου επιτρεψετε να κάνω μια παρένθεση που τη θεωρώ σχετική...Διαβάζοντας τη δημοσίευση της jungle μου ήρθε στο νου αυτό
    Μια ερώτηση τώρα,με αυτό το σκεπτικό ένας (ενεργοποιημένος)Δίας σε διέλευση απ τον 8ο ή και τον 12ο οίκο...τι μπορεί να σημαίνει ? :unsure:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Τελικά μπορεί να προβλεφθεί ο θάνατος ενός ανθρώπου μελετώντας το ωροσκόπιό του; Και αν ναι, θα μπορούσε να αποφύγει το θάνατό του;

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread