Re: Ελξη σε μεγαλύτερες γυναίκες !!
Τελικά πολύ εποικοδομητική η συζήτηση με βοηθήσατε να βγάλω ένα συμπέρασμα:
Εχω 2Τοξότες ο ένας κυνηγάει μικρές και ό άλλος μεγαλύτερες σε ηλικία
Εντόπισα του δεύτερου Κρόνος στον 7ο με Αφροδίτη στον Ζυγό στον 6ο χωρίς μεταξύ τους όψη ιδιαίτερη. Πάντως με τις προσωπικές σας εμπειρίες αποκτό και'γω γνώσεις:blink:
Αυτές οι σεξιστικές ερμηνείες στην αστρολογία ομολογώ πως με διασκεδάζουν αρκετά... Αν είσαι άντρας και έχεις σύντροφο 5 ή 6 χρόνια μικρότερή σου, κανείς δεν το αντιμετωπίζει ως διαφορά ηλικίας και δεν ψάχνει αντίστοιχους δείκτες στον χάρτη σου. Αν όμως είσαι γυναίκα και έχεις σύντροφο μικρότερό σου κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, πρέπει να ψάξουμε να βρούμε ενδείξεις στο χάρτη του που να υποδηλώνουν προτίμηση σε μεγαλύτερες γυναίκες. Πλάκα έχει...
Ανεξαρτήτως φύλου πάντως, έχω δει να επαληθεύεται σε μεγάλο βαθμό αυτό που πολύ σωστά επισημάνθηκε ως προτίμηση σε ώριμα άτομα, η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου και η οικοθεσία του Κρόνου στον 7ο.
Από ότι έχω παρατηρήσει [σε ανδρικά ωροσκόπια] το "φταίξιμο" ανήκει κυρίως στην Σελήνη/Αφροδίτη στον Αιγόκερω ή τεσπά δυνατή Κρόνια επιρροή.
Λογικά σωστό μου ακούγεται για την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου...Αλλά εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται και από οίκο και ζώδια που πραγματοποιείται η όψη..Εγώ με σύνοδο Κρόνου-Αφροδίτης στο ζώδιο του τοξότη και στον ένατο οίκο,ποτέ δεν κοίταζα τους πολύυυυ μεγάλους άντρες...Γιατί θεωρώ πως ο άντρας που είναι ώριμος δεν θα κοιτάξει μικρότερη (υπάρχουν εξαιρέσεις φυσικά,αλλά για την ηλικία μετα των 28 και όχι στα 20 που είμαι εγώ)....Καλύτερο ως παράδειγμα θα θεωρούσα την παρουσία του Κρόνου στον έβδομο.:embarrest
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Λογικά σωστό μου ακούγεται για την σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου...Αλλά εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται και από οίκο και ζώδια που πραγματοποιείται η όψη..Εγώ με σύνοδο Κρόνου-Αφροδίτης στο ζώδιο του τοξότη και στον ένατο οίκο,ποτέ δεν κοίταζα τους πολύυυυ μεγάλους άντρες...Γιατί θεωρώ πως ο άντρας που είναι ώριμος δεν θα κοιτάξει μικρότερη (υπάρχουν εξαιρέσεις φυσικά,αλλά για την ηλικία μετα των 28 και όχι στα 20 που είμαι εγώ)....Καλύτερο ως παράδειγμα θα θεωρούσα την παρουσία του Κρόνου στον έβδομο.:embarrest
χμ, εχω Κρονο στον 7 και Ζυγο στο 10 αλλα οι "μεγαλοι" δεν με ελκυουνε...
προφανως δεν ειναι τοσο απλο να βγει τετοιο συμπερασμα..
Quote:
Originally Posted by
kphssa
χμ, εχω Κρονο στον 7 και Ζυγο στο 10 αλλα οι "μεγαλοι" δεν με ελκυουνε...
προφανως δεν ειναι τοσο απλο να βγει τετοιο συμπερασμα..
Δηλαδη ας πουμε βρε παιδια ..οτι αν σας τυχει ενας τυπου Τζορτζ Κλουνει ή Σαρκοζι (εχω παθει πλακα με τη παρτη του..πρεπει να το κοιταξω αυτο)..εσεις θα λεγατε οχι..???..:love::love:
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Δηλαδη ας πουμε βρε παιδια ..οτι αν σας τυχει ενας τυπου Τζορτζ Κλουνει ή Σαρκοζι (εχω παθει πλακα με τη παρτη του..πρεπει να το κοιταξω αυτο)..εσεις θα λεγατε οχι..???..:love::love:
:laugh: εμεις μιλαμε για κοινους θνητους, οι θεοι ανηκουν σε αλλη κατηγορια!
Quote:
Originally Posted by
kphssa
:laugh: εμεις μιλαμε για κοινους θνητους, οι θεοι ανηκουν σε αλλη κατηγορια!
Σωστή σε βρίσκω φιλενάδα:laugh: