Originally Posted by
Natalia10
Καλησπερα σε ολους:bigsmile:
Το συγκεκριμενο θεμα εμφανιζει μεγαλο ενδιαφερων.
Στην δικη μου ηλιακη επιστροφη για το 2010 υπαρχει μεγαλος συσχετισμος για οτι εχει σχεση με καριερα.
Στο χαρτη της ηλιακης επιστροφης το μεσουρανημα βρισκεται στην 21 μοιρα του Αιγοκερου,με συνοδο του Βορειου Δεσμου.
Στο γενεθλιο η Αφροδιτη μου βρισκεται στην 23 μοιρα του Αιγοκερου στον 6-7 οικο.Οποτε η γενεθλια Αφροδιτη κανει συνοδο με το ηλιακο Μεσουρανημα.
Τον Ιουνιο τελειωσα την σχολη μου και τον Αυγουστο ξεκινησα πρακτικη.Τον ιδιο μηνα βρηκα δουλεια ημιαπασχολησης (προς το παρον) πανω στο αντικειμενο σπουδων μου., και ξεκινησα να εργαζομαι απο 1 Σεπτεμβριου.:bigsmile:...(ευχομα να πανε ολα καλα):bigsmile:
Επισης ο Γενεθλιος Ωροσκοπος πεφτει στον 4 οικο της Ηλιακης επιστροφης,κατι το οποιο με κανει να σκεφτομαι πολυ εντονα να μετακομησω (αν ολα πανε καλα οικονομικος).
Αυτο που σκεφτομαι ειναι αν αυτο θα μπορουσε να σημαινει μετακομηση (μονη μου) η συγκατοικηση με τον συντροφο μου ?
Επισης πιστευω πως η επομενη χρονια (2011) θα ειναι σημαντικη γιατι ο Ηλιακος Ωροσκοπος πεφτει στον 1 οικο μου και σχεδον ενεργοποιειτε ολος ο γενεθλιος χαρτης μου.
Το ευχαριστο ειναι πως 3 σημαντικοι εσωτερικοι πλανητες μαζι και ο Ηλιος (ο οποιος θα ειναι ο Ηλιακος μου Ωροσκοπος -Λεων-) θα βρισκοντε στον 7 οικο (Ηλιακος χαρτης) με καλες οψεις,οπου και στον γενεθλιο θα βρισκοντε στον 7-8 οικο,παλι με καλες οψεις (και ιδιαιτερα με ενα τριγωνο του Κρονου ο οποιος θα βρισκεται στην ακμη του 4 οικου).Οποτε σκεφτομαι πως θα ειναι καλη χρονια οσο αφορα τα αισθηματικα-σχεσεις (η εγω το ερμηνευω λαθος)?
Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι πως στον Ηλιακο χαρτη για το 2011 η Αφροδιτη κανει συνοδο με τον Πλουτωνα ιδιομοιριας:blink: στον 6 οικο και στον γενεθλιο πεφτει στον 6 οικο μου,ενεργοποιοντας το γενεθλιο τετραγωνο Αφροδιτης-Πλουτωνα (δεν ειναι στις ιδιες μοιρες η συνοδος και το τετραγωνο).
Απο αυτην την θεση και οικοθεσια τι θα μπορουσα να περιμενω???Αυτο πως θα μπορουσε να ερμηνευτει?Η αληθεια ειναι πως με τρομαζει αυτο (Πλουτωνας γαρ).
Θα το εκτιμουσα αν θα μπορουσατε να μου δωσετε τα φωτα σας.
Φιλικα:bigsmile: