Re: Θέσεις πλανητών - part 2
Quote:
Originally Posted by
Fryni
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τις πολλές καλές συμμετοχές στο φόρουμ. Έχω δύο βασικές αστρολογικές απορίες: 1) Δεν είμαι σίγουρη για τον ωροσκόπο μου,καθώς άλλοι μου λένε Ταύρος και άλλοι Δίδυμος, και 2) θα ήθελα να μάθω τους Δεσμούς της Σελήνης μου. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, 24/08/1975, 00:30.
Ευχαριστώ!
Γειά σου Fryni :bigsmile:
Μπορείς να βάλεις τα στοιχεία σου εδώ και να μάθεις το προσωπικό σου ωροσκόπιο! Απ' ότι βλέπω για τα στοιχεία που δίνεις, ο Ωροσκόπος σου βρίσκεται στους Διδύμους (7η μοίρα 31'45'') και ο ΒΔ στο Σκορπιό (25η μοίρα 44'19'' ανάδρομος). Όσο για το ΝΔ προφανώς θα βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το ΒΔ, δηλαδή στον Ταύρο.:love:
Quote:
Originally Posted by
Fryni
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τις πολλές καλές συμμετοχές στο φόρουμ. Έχω δύο βασικές αστρολογικές απορίες: 1) Δεν είμαι σίγουρη για τον ωροσκόπο μου,καθώς άλλοι μου λένε Ταύρος και άλλοι Δίδυμος, και 2) θα ήθελα να μάθω τους Δεσμούς της Σελήνης μου. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, 24/08/1975, 00:30.
Ευχαριστώ!
Εδώ θα βρεις τα βασικά στοιχεία http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php, μεταξύ των οποίων και τον ωροσκόπο σου και τη θέση του Β. Δ. (ακριβώς απέναντι από αυτόν είναι ο Ν. Δ. ).
Αν θες, ρίξε και μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E4%E9%E1.html
αλλά και σε αυτό, μια και σε ενδιαφέρουν οι Δεσμοί http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html :bigsmile:
:bigsmile: Ευχαριστώ πολύ όλους για τις -αμεσότατες!- απαντήσεις σας. Επανέρχομαι όμως γιατί εντόπισα την πηγή της σύγχύσής μου ως προς το αν ο ωροσκόπος μου είναι Δίδυμος η Ταύρος: στο πρόγραμμα με το γενέθλιο χάρτη που μου προτείνετε, διαφορετικό "σύστημα οικοθεσίας" μου δίνει διαφορετικό ωροσκόπο (ενδεικτικά: το vehlow δίνει Ταύρο, αλλά το Placidus Δίδυμο) :wacko:
Θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει ή να με παραπέμψει σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω να μη σας κούρασα... :unsure:
Quote:
Originally Posted by
Fryni
:bigsmile: Ευχαριστώ πολύ όλους για τις -αμεσότατες!- απαντήσεις σας. Επανέρχομαι όμως γιατί εντόπισα την πηγή της σύγχύσής μου ως προς το αν ο ωροσκόπος μου είναι Δίδυμος η Ταύρος: στο πρόγραμμα με το γενέθλιο χάρτη που μου προτείνετε, διαφορετικό "σύστημα οικοθεσίας" μου δίνει διαφορετικό ωροσκόπο (ενδεικτικά: το vehlow δίνει Ταύρο, αλλά το Placidus Δίδυμο) :wacko:
Θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει ή να με παραπέμψει σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω να μη σας κούρασα... :unsure:
Ξεκίνα να πειραματίζεσαι και να παρατηρείς τι σου βγαίνει με το Πλάσιντους, για αρχή και μιας και είναι το πιο διαδεδομένο, και άσε τα άλλα συστήματα για αργότερα :bigsmile:
γεια σας θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως ειναι το βερτεξ και τι σημαινει οταν αυτο ειναι στη παρθενο?
ευχαριστω πολυ
Quote:
Originally Posted by
vickaki1982
γεια σας θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως ειναι το βερτεξ και τι σημαινει οταν αυτο ειναι στη παρθενο?
ευχαριστω πολυ
με μια γρηγορη αναζητηση -ειναι πανω αριστερα-
βαλε την λεξη βερτεξ και θα τα μαθεις ολα:toung:
ολες οι αποριες σου για το βερτεξ θα λυθουν..
Μήπως μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία υπολογισμού της θερινής ωρας για άλλη ήπειρο?
Γεννήθηκα στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στη Μελβουρνη στις 26/9/80.
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως μπορώ να δω αν ίσχυε ή οχι η θερινή ώρα τότε.
Υπάρχει κάποιο "ευανάγνωστo" και περιεκτικό site?
Quote:
Originally Posted by
popupalbum
Μήπως μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία υπολογισμού της θερινής ωρας για άλλη ήπειρο?
Γεννήθηκα στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στη Μελβουρνη στις 26/9/80.
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως μπορώ να δω αν ίσχυε ή οχι η θερινή ώρα τότε.
Υπάρχει κάποιο "ευανάγνωστo" και περιεκτικό site?
Αν πατήσεις σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php και βάλεις τα στοιχεία σου, θα διαπιστώσεις ότι και το site που ζητάς υπήρχε και ότι η ώρα ήταν θερινή :bigsmile:
(απλώς στην επιλογή πόλης χρησιμοποίησε λατινικούς χαρακτήρες)
Καλησπέρα μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που εχώ equal ascendant?Είμαι γεννημένη 8-02-1982,θεσσαλονικη.
Quote:
Originally Posted by
DONNNIE
Καλησπέρα μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που εχώ equal ascendant?Είμαι γεννημένη 8-02-1982,θεσσαλονικη.
Θα πρέπει να δώσεις και ώρα γέννησης.