Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Quote:
Originally Posted by
KALIANA
εγώ πάλι δεν καταταλαβαίνω ποιά απορία πρέπει να έχουμε και πάνω σε ποιό θέμα για να αξίζουμε μια απάντηση και να μην εισπράξουμε ειρωνία????ξέρω :offtopic:
:bigsmile:
Όλοι αξίζουν μία απάντηση - και πέντε, και δέκα. Μερικές φορές από εκεί και πέρα αρχίζουν τα προβλήματα, οι μεν (λιγότεροι ενεργοί) γνώστες μπορεί να έχουν κουραστεί να απαντούν στο ίδιο πράγμα συνέχεια και συνέχεια, οι δε (περισσότεροι) απορούντες να κατακλύζουν με εύλογες αλλά πολλές απορίες τις συζητήσεις. Προσπάθησε να το δεις κι από τις δύο πλευρές...
Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θέλει να ειρωνευτεί τον άλλον. :love: Και το πιο αθώο αστείο όμως δυστυχώς στην Ιντερνετική επικοινωνία που δεν υπάρχει η αμεσότητα του ήχου και της εικόνας μπορεί να παρεξηγηθεί. Σκέψου τώρα μόνη σου, υπάρχει λόγος να (σε) ειρωνευτεί κάποιος? :) Απεναντίας, ένα καλοπροαίρετο αστείο συνήθως μας φέρνει πιο κοντά.
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
:bigsmile:
Όλοι αξίζουν μία απάντηση - και πέντε, και δέκα. Μερικές φορές από εκεί και πέρα αρχίζουν τα προβλήματα, οι μεν (λιγότεροι ενεργοί) γνώστες μπορεί να έχουν κουραστεί να απαντούν στο ίδιο πράγμα συνέχεια και συνέχεια, οι δε (περισσότεροι) απορούντες να κατακλύζουν με εύλογες αλλά πολλές απορίες τις συζητήσεις. Προσπάθησε να το δεις κι από τις δύο πλευρές...
Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θέλει να ειρωνευτεί τον άλλον. :love: Και το πιο αθώο αστείο όμως δυστυχώς στην Ιντερνετική επικοινωνία που δεν υπάρχει η αμεσότητα του ήχου και της εικόνας μπορεί να παρεξηγηθεί. Σκέψου τώρα μόνη σου, υπάρχει λόγος να (σε) ειρωνευτεί κάποιος? :) Απεναντίας, ένα καλοπροαίρετο αστείο συνήθως μας φέρνει πιο κοντά.
το καταλαβαίνω αυτό που λες και συμφωνώ μαζί σου οτι πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για δηκτικές απαντήσεις. καταλαβαίνω επίσης οτι μπορεί κάποιος να κουράζεται να απαντά. μήπως όμως θα ήταν καλύτερα σε μια τέτοια περίπτωση να μην απαντήσει καθόλου? εκφράζονται απορίες και εναπόκειται στην καλή (ή μη )διάθεση των μελών να απαντήσουν. όποιος μπορεί και θέλει λοιπόν απαντά. όποιος για τον οποιόνδηποτε λόγο δεν το επιθυμεί γιατί να μπει στην διαδικασία να απαντήσει "επιτιθέμενος"? έτσι το σκέφτομαι εγώ και μπορεί να κάνω λάθος. ζητώ συγγνώμη αν έχω παρερμηνεύσει κάτι ή αντέδρασε υπερβολικά.
συγγνώμη που μέσω αυτού του θέματος εξέφρασα αυτή μου την απορία
φιλικά
:love::love:
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ!!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α ! ! !
Quote:
Originally Posted by
MARIA1982
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ!!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α ! ! !
ΩΧΧΧΧ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ :laugh:
Quote:
Originally Posted by
MARIA1982
Quote:
Originally Posted by
Beladona
ΩΧΧΧΧ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ :laugh:
Τι εγινε ρε παιδια επανασταση στον 7ο οικο εχουμεεεε!!!:nuts:
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
........
το φόρουμ είναι τεράστιο πραγματικά και μέχρι να το εξαντλήσω θα έχουν γραφεί άλλα τόσα .. θέλω να μου προτείνεις κάποιες βασικές ενότητες για έναν αρχάριο .. έχω μπεί σε διάφορες ενότητες .. έχω εκτυπώσει πολλές πληροφορίες .. αλλά μου μοιάζουν λίγο ξεκομένη γνώση το ένα με το άλλο και φαντάζομαι μου λείπουν οι συνδετικοί κρίκοι .. άρα μάλλον κάτι δεν ξεκίνησα σωστά δεν έκανα τα βήματα ένα ένα άλλα μπερδεμένα ..
με δυο λόγια πες μου τι πρεπει να μελετήσω βασικό για αρχή ..
αυτά να μην σας κουράζω ..
Στο σύνδεσμο που επισυνάπτω παρακάτω υπάρχει μια σειρά άρθρων σαν εισαγωγή στην αστρολογία. Πιστεύω ότι διαβάζοντάς τα ένα ένα από την αρχή, θα βοηθηθείς πολύ :bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html
Καλησπέρα σας ...έχω και εγώ κάποιες απορίες σχετικά με τον 7ο οίκο και τον κυβερνήτη του στην περίπτωση που δεν υπάρχουν πλανήτες.
Όντως σε μένα δεν υπάρχουν πλανήτες μέσα στον 7ο οίκο μου, αλλά η ακμή του βρίσκεται στους ιχθύες. ¶ρα ο κυβερνήτης τους είναι ο ποσειδώνας και βρίσκεται στις 0 52 του αιγώκερου....σαυτή την περίπτωση αυτό θα σημαίνει κάτι για τον γάμο ή για τον συζυγο...?
Επίσης ακόμη ήθελα να ρωτήσω σχτικά με αυτό που αναφέρθηκε για τα εμπεριεχόμενα ζώδια, δηλαδή, ας πούμε ότι η ακμή του 7ου είναι στους ιχθείς ενώ η ακμή του 8ου είναι στον Κριό....δηλαδή το εμπεριεχόμενο είναι ο Κριός ή όχι?
Τέλος, υπάρχουν ποτέ κάποιες όψεις που να υποδεικνύουν δυνατότητα για επανασύνδεση στο ζευγάρι?
:)
Quote:
Originally Posted by
xrin2309
Καλησπέρα σας ...έχω και εγώ κάποιες απορίες σχετικά με τον 7ο οίκο και τον κυβερνήτη του στην περίπτωση που δεν υπάρχουν πλανήτες.
Όντως σε μένα δεν υπάρχουν πλανήτες μέσα στον 7ο οίκο μου, αλλά η ακμή του βρίσκεται στους ιχθύες. ¶ρα ο κυβερνήτης τους είναι ο ποσειδώνας και βρίσκεται στις 0 52 του αιγώκερου....σαυτή την περίπτωση αυτό θα σημαίνει κάτι για τον γάμο ή για τον συζυγο...?
Επίσης ακόμη ήθελα να ρωτήσω σχτικά με αυτό που αναφέρθηκε για τα εμπεριεχόμενα ζώδια, δηλαδή, ας πούμε ότι η ακμή του 7ου είναι στους ιχθείς ενώ η ακμή του 8ου είναι στον Κριό....δηλαδή το εμπεριεχόμενο είναι ο Κριός ή όχι?
Τέλος, υπάρχουν ποτέ κάποιες όψεις που να υποδεικνύουν δυνατότητα για επανασύνδεση στο ζευγάρι?
:)
Καλησπερα xrin2309 . Θα σου προτινα να διαβασεις απο την αρχη αυτη την συζητηση και όοολα τα ποστ περι αδειου 7ου οικου . Εχουν δωθει πολλες απαντησεις σε ερωτηματα μελων , ειτε απο αλλα μελη πιο εμπειρα , ειτε απο την κ. Σιμου η οποια συμμετεχει στις συζητησεις μας οικειοθελως .
Οσο για τον γαμο τωρα , μπορεις να διαβασεις το ακολουθο αρθρο : http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F1%F4%E7.html
Μπορεις να ριξεις μια ματια και σε αυτο : http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E5%EE.html
Επισης σε εναν γυναικειο γενεθλιο χαρτη ο Αρης δηλωνει τον αντρα που μας ελκει και η σημασια του για ερωτικα ζητηματα ειναι σημαντικη . Μπορεις να διαβασεις αυτο :
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DF%EA%E1.html
Αν και η αναλυση του γενεθλιου Αρη σου υπαρχει και στην ολοκληρωτικη αναλυση του χαρτη σου που μπορεις να την βρεις στη αρχικη σελιδα του site μας !
Εκτος αυτου , να εξετασεις και την Αφροδιτη μιας και ειναι φυσικος κυβερνητης του 7ου οικου ( σε ποιο οικο,ζωδιο βρισκεται και οψεις που κανει ) . Και φυσικα τον κυβερνητη του 7ου οικου σου , που ειναι ? σε ποιον οικο ? σε ποιο ζωδιο ? τι οψεις κανει με αλλους πλανητες κτλ ..
Γενικοτερα ομως μπορεις να διαβασεις πολλα που θα σε βοηθησουν εδω :
Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις - Αστρολογία για όλους
Και τελος , μπορεις να διαβασεις το link που παραθετει ο Μητσάκος , ενα ποστ πιο πανω απο το δικο σου :bigsmile:
ΥΓ: Οσο για τα εμπεριεχομενα ζωδια που ρωτας , στην συγκεκριμενη περιπτωση ο Κριος δεν ειναι εμπεριεχομενο ζωδιο .
Καλησπέρα, θα ήθελα κι εγώ μια βοήθεια στην ερμηνεία. Η ακμή του 7ου είναι στον Υδροχόο και οι κυβερνήτες του- Ουρανός και Κρόνος- είναι ό μεν πρώτος στον 4ο και ο δεύτερος στον 12ο. Δηλαδή εγώ θα κάνω σοβαρή σχέση από προξενιό (4ος) και με άτομο που θα έχει σχέση με κάποιο ίδρυμα πχ. νοσηλευτής ή θα έχει ψυχολογικά προβλήματα (12ος); Αν είναι να πάω από τώρα στο μοναστήρι.
Προς Athinoula85: Σευχαριστώ για τα links...και για την απάντηση!!!Είναι πολύ κατατοπιστικά!....Παρόλαυτά θα ήθελα και εγώ μια διευκρίνηση για τους οίκους.....
Ενώ η Αφροδίτη μου είναι στον 11ο και ο ¶ρης στον 12.....(Να υποθέσω ότι σχέση σημαίνει μέσω φίλων, γνωστών κλπ..?..και ο 12ος ότι είναι άνθρωπος της προσφοράς?) Ενώ από όψεις: Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνο(??), Σύνοδο ¶ρη(?????), Εξάγωνο Πλούτωνα, τρίγωνο Ποσειδώνα, Εξάγωνο Μεσουράνημα, και ¶ρης ημιεξάγωνο Δία(??), εξάγωνο Πλούτωνα, τρίγωνο Ποσεδώνα και τετράγωνο Ουρανό.
Πάντως θα ήθελα μια γνώμη για το τι σημαίνει ο Ποσειδώνας (κυβερνήτη του 7ου μου) στον Αιγόκερο! και στον 4ο!Αν μπορείτε!
Runaway για τον 4ο....ας ελπίσουμε ό,τι θα είναι από σπίτι!:toung: