Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Quote:
Originally Posted by
annakriari
γειά σας και πάλι!!! υποβάλλω ξανά την ερώτησή μου σε περίπτωση που κανεις δεν την έχει δει...
στον 7ο οίκο έχω πλούτωνα και λίλιθ στον σκορπιό, ακμή του 7ου και πάλι στον σκορπιό... τί μπορεί να σημαίνει αυτό???:embarrest ευχαριστώ!!!
Σημαίνει ότι έχεις ωροσκόπο Ταύρο :bigsmile:
Πέρα από την πλάκα, σε παλαιότερο ποστ σε άλλο θέμα έχεις παραθέσει τα στοιχεία γέννησής σου που σε βγάζουν με ωροσκόπο Κριό
Quote:
Παλιό post 29-09-08, 22:10 [11]
Re: Σχετικά με το επάγγελμα...
χαίρεται!!!
θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα πάνω στα επαγγελματικά... αν και σπουδάζω φιλολογία αυτόν τον καιρό, μπορώ να πω, όπως κι η φίλη stabie, ότι μου αρέσουν πολλά πράγματα ταυτόχονα και δυσκολέυτηκα αρκετά στο να πάρω ορισμένες αποφάσεις... εκτός από τις σπουδές μου με ενδιαφέρει επίσης και ό,τι έχει σχέση με καλλιτεχνικά... και όχι μόνο...
θα ήθελα απλά να μου πείτε τί κλίσεις τυχαίνει να έχω σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη και τί επαγγέλματα θα μου ταίριαζαν περισσότερο... είμαι γεννημένη στις 25/3/1990, στις 7:20 το πρωί στη sochi ρωσσίας...
(έτσι για να ξέρεις ότι είσαι φακελωμένη:embarrest)
Quote:
Originally Posted by
annakriari
γειά σας και πάλι!!! υποβάλλω ξανά την ερώτησή μου σε περίπτωση που κανεις δεν την έχει δει...
στον 7ο οίκο έχω πλούτωνα και λίλιθ στον σκορπιό, ακμή του 7ου και πάλι στον σκορπιό... τί μπορεί να σημαίνει αυτό???:embarrest ευχαριστώ!!!
Οτι αντιμετωπιζεις τα θεματα του 7ου [γαμος, συνεργασιες, εταιροι, εχθροι κλπ] με καθαρα Σκορπισιο τροπο. :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
annakriari
http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EF%F5%F2.html
Να ξαχνουμε και λιγο στο forum ετσι??????
Quote:
Originally Posted by
starfish
Οτι αντιμετωπιζεις τα θεματα του 7ου [γαμος, συνεργασιες, εταιροι, εχθροι κλπ] με καθαρα Σκορπισιο τροπο. :bigsmile:
αυτό το σκορπίσιο πάντως δεν το κατάλαβα...:embarrest
Quote:
Originally Posted by
leoma
Σημαίνει ότι έχεις ωροσκόπο Ταύρο :bigsmile:
Πέρα από την πλάκα, σε παλαιότερο ποστ σε άλλο θέμα έχεις παραθέσει τα στοιχεία γέννησής σου που σε βγάζουν με ωροσκόπο Κριό
(έτσι για να ξέρεις ότι είσαι φακελωμένη:embarrest)
όντως έχω ωροσκόπο ταύρο...(τουλάχιστον αυτό μου βγάζει όταν βάζω τα στοιχεία μου... - παλαιότερα, τη μια έβγαινε ιχθύς, την άλλη κριός και την τρίτη ταύρος... και σε άλλες ιστοσελίδες που είχα ψάξει... -αλλά και η ώρα είναι λίγο περίεργη γιατί όταν γεννήθηκα -7:21- γύρισαν την ώρα μπροστά -άρα 8:21-... τέλος πάντων πολύ μπέρδεμα...:wacko:)
ευχαριστώ και την γιάννα και όλους σας για τις απαντήσεις...:cheesy:
καλημέρα !!
εγώ όπως πάντα πρωινή στην παρέα .. παιδία εμένα γιατί δεν με βοηθάει κανείς ??
:love::dizzy::dizzy:
είδα κάποια πράγματα για την πολυαστρία .. ότι έβγαλε δηλαδή η αναζήτηση .. πρέπει να έθεσα και εκεί το ερωτημά μου αλλά δεν έλαβα απάντηση ..
φιλικά πάντα .!
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
καλημέρα !!
εγώ όπως πάντα πρωινή στην παρέα .. παιδία εμένα γιατί δεν με βοηθάει κανείς ??
:love::dizzy::dizzy:
είδα κάποια πράγματα για την πολυαστρία .. ότι έβγαλε δηλαδή η αναζήτηση .. πρέπει να έθεσα και εκεί το ερωτημά μου αλλά δεν έλαβα απάντηση ..
φιλικά πάντα .!
Καλημέρα! :bigsmile:
Ποιο είναι το ερώτημά σου :unsure:
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
Καλημέρα!
να κάνω άλλη μια ερώτηση ??
το άτομο που με ενδιαφέρει έχει ακμή του 7ου στον Λεων ,
επίσης στον 7ο οίκο έχει τους κατωθι πλανήτες ,
ήλιο , σελήνη , ερμή , αφροδίτη , ουρανο , πλούτωνα , κ β.δεσμό (σχεδόν τα πάντα )
αυτό το φαινόμενο λέγετε πολυαστρία αν δεν κάνω λάθος πως ερμηνεύεται ως φαινόμενο στην συγκεκριμένη περίπτωση ?
τι στοιχεία δειχνει για τον γαμο του ? έχει κάνει ήδη έναν ..
9ο οικο στον Σκορπιό επισης έχει ποσειδώνα στον Σκορπίο σε οικο 8ο
έχει μεσουράνημα στον Τοξότη (ήλιος μου)
σεληνη , Β.Δ. , αφροδίτη κ πλουτωνα ολοι στην Παρθένο (ωροσκόπος μου)
επίσης η αφροδίτη του κάνει εξάγωνο με τον ΒΔ μου
και εγώ έχω κρόνο στον λεων (ηλιος του)
αυτά .. για την ώρα ένα ένα θα τα ρωτάω γιατί μπερδεύομαι και γω
φιλικά πάντα ... για να μαθαίνω :))
το παραπάνω !! μια ερωτησούλα !!
φιλικά πάντα
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
το παραπάνω !! μια ερωτησούλα !!
φιλικά πάντα
Α, είπα και εγώ ότι ήταν κάτι δύσκολο. Ευτυχώς θες μόνο μια σχεδόν πλήρη ανάλυση συναστρίας χωρίς να δίνεις και όλα τα στοιχεία :nuts:
Πάντως, εγώ τύπο με Πλούτωνα και Ουρανό στον 7ο δεν θα τον ήθελα για συνέταιρο :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Α, είπα και εγώ ότι ήταν κάτι δύσκολο. Ευτυχώς θες μόνο μια σχεδόν πλήρη ανάλυση συναστρίας χωρίς να δίνεις και όλα τα στοιχεία :nuts:
Πάντως, εγώ τύπο με Πλούτωνα και Ουρανό στον 7ο δεν θα τον ήθελα για συνέταιρο :laugh:
ερωτησούλα δεν είπα !!! :bigsmile::love:
οχι εντάξει δεν θέλω να είμαι υπερβολική απλά το να έχει κανείς τόσους πλανητες στον 7ο τι δείχνει για τον χαρακτήρα του
και αυτό με τον ουρανό και τον πλούτωνα τι εννοείς ??
φιλικά πάντα
παντως αν θες παραπάνω στοιχεία με ημερομηνίες ευχαρίστως ..