Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Μπαα! Μια χαρα ειναι.Ιδανικη σχεση κατα την γνωμη μου.
Εγω τουλαχιστον,με ακμη εβδομου στον τοξοτη,..δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να περασει τοξοτης ετσι..., αδιαφορα.!!
Στο τελος...παντρευτηκα και τοξοτη ( εν-νο-ει-ται!!), του οποιου η ακμη εβδομου κανει συνοδο με τον ηλιο μου,αντιστοιχα.
κοιτα να δεις!!!!! :nuts:
Quote:
Originally Posted by
cancerian
ρε συ ! απλα δεν μου αρεσει λιγο το γενογονος οτι κανει αντιθεση με το ac !!!!!!
και η ερωτηση του πανασχετου, τι ειναι το ac ?:love:
Quote:
Originally Posted by
VAFIKOS
και η ερωτηση του πανασχετου, τι ειναι το ac ?:love:
Βρε Μαγια μελισσα!Ο Ωροσκόπος είναι:weird:
Quote:
Originally Posted by
black moon
Βρε Μαγια μελισσα!Ο Ωροσκόπος είναι:weird:
ναι, συγνωμη :embarrest !εκανα ενα μπανιο και μου ηρθε...:idea:!με μπερδεψε και το ουδετερο αρθρο...:love::love::love:
Το ατομο που με ενδιαφέρει έχει Ήλιο στον Σκορπιό και Σελίνη στου Διδύμους,
εγώ αντίστοιχα έχω Ήλιο στους Διδύμους και Σελίνη στον Σκορπιό.
Την ίδια αντιστοιχία έχει και ο Ερμής μας, εγώ Δίδυμοι εκείνος Σκορπιό.
Η δε Σελίνη μου πέφτει στον 7ο οίκο κι εκείνου ο Ήλιος του.
Σχέση εδώ και 3 χρόνια δεν έχει γίνει.
Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες απομάκρινσης... μα ούτε κι αυτό πετυχένει.
Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να σημαίνου όλα αυτά ?
Αντιλαμβάνομαι αλλά πολύ γενικά.
Το δε μεσουράνημα μας είναι και των δύο στον Αιγόκερω...
Ποιος θα με βοηθήσει ?
αχ αχ αχ, έχω μία 1000χτυπημένη σελήνη στον 7ο οίκο(Διδύμους),όσες όψεις κάνει αντιθέσεις είναι(ουφ), τον Χείρωνα στον 7ο(Καρκίνος) και τον Δία στον 7ο(Διδύμους).. Δύσκολα τα πράγματα μου φαίνονται, γενικά όσα δείγματα σχέσεων έχω κάνει, δεν έχει στεριώσει τίποτα και πάρα πάρα πολλά περίεργα άτομα.να ετοιμάσω τις πλερέζες;!!
γειά σας!!! στον έβδομο οίκο έχω σκορπιό και επίσης τους πλανήτες λίλιθ και πλούτωνα... πώς μπορεί αυτό να επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή γενικότερα των σχέσεων??? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Quote:
Originally Posted by
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητά μέλη
Σίγουρα το σύνολο του χάρτη θα παίξει ρόλο, όπως ειπώθηκε. Επίσης, για την γυναίκα, θα μετρήσει και ο Ήλιος (σύζυγος) ενώ για τον άντρα η Σελήνη (η σύζυγος).
Η ακμή του 7ου στον Υδροχόο, έχει τον Κρόνο και τον Ουρανό ως κυβερνήτες. Εξετάζετε πού έχουν πάει, τι όψεις κάνουν και γενικά την εικόνα τους. Οι πλανήτες μέσα στον 7ο οίκο, φέρνουν πληροφορίες για την κατάσταση του γάμου, ή στοιχεία περιγραφής του συζύγου. Όχι τον αριθμό των γάμων.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Σε αυτό πάνω έχω να ρωτήσω πως εγώ έχω έναν άδειο 7ο οίκο από πλανήτες .. τον 7ο οικο στους ιχθύες και μου είπαν πως επειδή είναι διπλό ζώδιο δύο τεινά θα συμβούν ή είμαι υποψήφια για διαζύγιο ή θα πάρω άντρα που έχει διαζύγιο στο ενεργητικότου ή χωρισμό από μακροχρόνια σχέση ..
δεν ισχύει ??
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
Σε αυτό πάνω έχω να ρωτήσω πως εγώ έχω έναν άδειο 7ο οίκο από πλανήτες .. τον 7ο οικο στους ιχθύες και μου είπαν πως επειδή είναι διπλό ζώδιο δύο τεινά θα συμβούν ή είμαι υποψήφια για διαζύγιο ή θα πάρω άντρα που έχει διαζύγιο στο ενεργητικότου ή χωρισμό από μακροχρόνια σχέση ..
δεν ισχύει ??
Όχι καλή μου δεν ισχύει.... Θα σου πρότεινα να διαβάσεις καλά το ζώδιο των ιχθύων για να δεις πως λειτουργείς εσύ σε μια μακροχρόνια σχέση, σε γάμο, με τους εχθρούς σου με δικαστικούς αντιπάλους κτλ, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και τέτοια πράγματα. Και μόνο αυτά.
καλή μου Σέβη πληροφορίες τέτοιου τύπου μπορεί να αντλήσει κανείς απο το γεννέθλιο χαρτι του .?? δηλαδή αν κάποιος κάνει 2 γάμο ή αν θα χωρίσει ? ή να θα πάρει άτομο ήδη διαζευγμένο ?