Re: Προοδευμένη Σελήνη: ανακαλύπτοντας τα "κρυμμένα κλειδιά" της πρόγνωσης
Καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα σε εσάς κα Ζαχαριάδου, που οφείλω να ομολογήσω ότι τις απαντήσεις, τα σχόλια και τα άρθρα σας τα διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον! Θα ήθελα παρακαλώ και εγώ μία απάντηση σε ένα θέμα που με απασχολεί πολύ.. μιας και είμαι αρχάρια και η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.. Ο γιός μου έχει κρόνο στην 25η52 της παρθένου σε σύνοδο με τον ήλιο στην 1η58 του ζυγού και όλα αυτά στον 4ο οίκο με ακμή στις 24ο38΄της παρθένου. Έχει γεννηθεί στις 25/9/2009 στις 12:50 το βράδυ. Όπου και άν διαβάσω, παντού, αναφέρεται πως η συγκεκριμένη θέση του κρόνου σημαίνει απώλεια ενός γονέα κατά την παιδική ηλικία ή μεγάλη καταπίεση από την οικογένεια.. δεδομένου ότι κάθε άλλο παρά καταπιεστικοί είμαστε σαν χαρακτήρες τότε.. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:o
Υ.Γ.: επ΄ευκαιρία θα ήθελα να σας πω συγχαρητήρια για το άρθρο σχετικά με την γυναίκα του Άγιου Βασίλη! και να προσθέσω πως και εγώ είμαι ταύρος με ωροσκόπο καρκίνο και σελήνη στον τοξότη!
(Συγχωρήστε με αν το έγραψα σε λάθος σημείο.. είναι η πρώτη φορα..!)
Re: Προοδευμένη Σελήνη: ανακαλύπτοντας τα "κρυμμένα κλειδιά" της πρόγνωσης
Καλησπέρα θα ηθελα και εγω με την σειρά μου να ρωτησω ακμη του 4ου στον τοξοτη με δια στον κριο στον 8ο.Πως θα μπορουσα να το ερμηνευσω αυτό σε σχεση με την οικογενεια και με το τελος της ζωης όταν εμπλεκεται ο 8ος οικος;:)