-
Re: Η Ζήλεια στον γενέθλιο χάρτη.
Αν μιλάμε γενικά για την Σελήνη στον Σκορπιό, προσωπική μου άποψη είναι ότι πρώτα ζηλευει και μετά της αρέσει ίσως να την ζηλευουν ή να της δείχνουν συνεχώς οτι την επιθυμουν οι σύντροφοι.
Και παλι γενικά μιλώντας ειναι μια σελήνη με έντονο το αίσθημα του ανταγωνισμού και ειναι και κτητική και ισως γι αυτό το λόγο ζηλευει.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Αν μιλάμε γενικά για την Σελήνη στον Σκορπιό, προσωπική μου άποψη είναι ότι πρώτα ζηλευει και μετά της αρέσει ίσως να την ζηλευουν ή να της δείχνουν συνεχώς οτι την επιθυμουν οι σύντροφοι.
Και παλι γενικά μιλώντας ειναι μια σελήνη με έντονο το αίσθημα του ανταγωνισμού και ειναι και κτητική και ισως γι αυτό το λόγο ζηλευει.:bigsmile:
Τι να πω γλυκια μου roadrunner, περι ορεξεως....Ξενερωνω μονο με την ιδεα οτι καποιος θα μου εκανε σκηνη ζυλοτυπιας..Βαριεμαι να ζηλευω και να με ζηλευουν..:toung:
-
σαφώς περί ορέξεως:laugh:
Κι εγω σαν Καρκίνος (και με συνοδο Ηλιου-Δια) δεν τα μπορώ καθόλου μα καθόλου αυτά:cry:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Έχω σελήνη στον 8ο, τετράγωνο με πλούτωνα (η σελήνη μάλιστα είναι κυβερνήτης του ωροσκοπίου μου).
Roadrunner αυτό που λες για το έντονο αίσθημα του ανταγωνισμού, μπορώ από προσωπική πείρα να το επιβεβαιώσω απόλυτα...Είναι κάτι όμως που σε πάει πίσω και σε κάνει να βγάζεις τα μάτια σου με τα χέρια σου...
-
Quote:
Originally Posted by
katerina2
Έχω σελήνη στον 8ο, τετράγωνο με πλούτωνα (η σελήνη μάλιστα είναι κυβερνήτης του ωροσκοπίου μου).
Roadrunner αυτό που λες για το έντονο αίσθημα του ανταγωνισμού, μπορώ από προσωπική πείρα να το επιβεβαιώσω απόλυτα...Είναι κάτι όμως που σε πάει πίσω και σε κάνει να βγάζεις τα μάτια σου με τα χέρια σου...
Ειναι μια προκλητική όψη στον χειρισμό (την εχω κι εγώ στο χάρτη μου εις την τρίτην δλδ και με ηλιο και δια, εκτος σεληνης:cheesy: ).
Ωστοσο, θεωρώ οτι ναι μέν πιθανότατα οδηγεί σε τετοια λάθη, αλλά μέσα απο αυτά μαθαινουμε (και λόγω πλουτωνα δεν τα ξεχναμε τα μαθηματα).
Τα τετράγωνα συνηθως απαιτούν εμπειρίες και βιώματα για να μάθουμε να τα διαχειριζόμαστε.:bigsmile::bigsmile :
-
H Σελήνη στον Σκορπιό είναι όντως πολύ περίεργη και κτητική αρκετά..Πάντως γένικά με την ζήλεια όχι απλά βγάζουμε τα μάτια μας,καταστρέφουμε τον εαυτό μας και φθειρόμαστε πολύ...:cry:Ο Ερμής που είναι κυβερνήτης 7ου εμένα ειναι στον σκορπιό,στον όγδοο οίκο και σε σύνοδο με Πλούτωνα!!!Μπορούμε να το βάλουμε και σαν το ύστατο παράδειγμα της ζήλιας,τον συγκεκριμένο συνδυασμό!!:laugh:Και όντως είμαι ζηλιάρα αλλά στισ σχέσεις..Βέβαια παλιά δεν το είχα καν..Τώρα που έκανα μία πιο σοβαρή σχέση μου βγήκε στον χειρότερο βαθμό και απόρησα εντελώς με τον εαυτό μου!!Εγώ που ήμουν της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας..Ήταν κρυμένο πολύ βαθιά μέσα μου..:cry:
-
O Σκορπιός μπορεί να εκφράσει την αγωνία του και με αυτοκαταστροφή παιδιά. Δηλαδή, αντί να ζηλεύει τον άλλον, να θεωρεί ότι φταίει εκείνος και μάλιστα να έχει άγχος με σωματικά συμπτώματα για τέτοιους λόγους. Ειδικά η Σελήνη στο Σκορπιό που αναφέρατε μπορεί να επηρεάσει πολύ την υγεία για τέτοιους λόγους.
-
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
O Σκορπιός μπορεί να εκφράσει την αγωνία του και με αυτοκαταστροφή παιδιά. Δηλαδή, αντί να ζηλεύει τον άλλον, να θεωρεί ότι φταίει εκείνος και μάλιστα να έχει άγχος με σωματικά συμπτώματα για τέτοιους λόγους. .
Έχεις πολύ δίκιο Βασίλη σε αυτό.Το έχω περάσει...Είναι αυτό που έλεγα για τις έμμονες ιδέες σε προηγούμενο post:cry:
-
Σιγουρα θα θυμαστε το περιστατικο με τη κοπελα που ειχε εξαφανιστει και τελικα αποδειχτηκε οτι το αγορι της ,την ειχε σκοτωσει λογω ζηλειας...Πιστευω οτι καταλαβατε..Οταν τον ειδα να μιλαει ημουν βεβαιη οτι ηταν Σκορπιος..ετυχε μετα να δω την ημερομηνια γεννησης..παιδια 5 πλανητες στο Σκορπιο..Ειναι ικανοι να φτασουν στα ακρα απο τη ζηλεια παντως.:amazed::amazed:
Παντως οσους ξερω ,εχω ακουσει τα απιθανα οταν διεκδικουν καποιον..και αρκετες φορες ..των ακρων πραγματα..Το πιο τραγικο απο ολα ειναι οτι δεν διεκδικουν μονο με αρκετα "βιαιο"τροπο...αλλα δεν 8ελουν να το αποκτησει και καποιος αλλος αυτο που ενδεχομενως κυνηγανε ..Τρέλααααα!!!!:wacko:
Μια παρα πολυ καλη φιλη..Σκορπινα με ωροσκοπο Σκορπιο και Αφροδιτη στο ΣΚορπιο διεκδικουσε παρααα πολλα χρονια τον τωρινο της ανδρα..εφτανε στο σημειο να κανει την αρρωστη μονο και μονο για να τον κραταει στο σπιτι..Τελικα αρρωστησε πραγματικα και μαλιστα παρααα πολυ σοβαρα και τον τυλιξε..Παρθενος αυτος βλεπετε ,μην δει καποιον να ποναει ..Θα μου πειτε οτι μπορει να ειναι τυχαιο το γεγονος οτι αρρωστησε βαρεια..εγω παραυτα ειμαι πεπεισμενη οτι η μανια της να τον κρατησει προκαλεσε την πραγματικη αρρωστια στο σωμα της..
Προς Θεου δεν γενικοποιω ...ετσι???Δεν σημαινει οτι ολοι οι Σκορπιοι ειναι αυτοκαταστροφικοι ..ειναι πολυπαραγοντικο το 8εμα,οπως θα ελεγαν και οι φιλτατοι αστρολογοι μας!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Σιγουρα θα θυμαστε το περιστατικο με τη κοπελα που ειχε εξαφανιστει και τελικα αποδειχτηκε οτι το αγορι της ,την ειχε σκοτωσει λογω ζηλειας...Πιστευω οτι καταλαβατε..Οταν τον ειδα να μιλαει ημουν βεβαιη οτι ηταν Σκορπιος..ετυχε μετα να δω την ημερομηνια γεννησης..παιδια 5 πλανητες στο Σκορπιο..Ειναι ικανοι να φτασουν στα ακρα απο τη ζηλεια παντως.:amazed::amazed:
Παντως οσους ξερω ,εχω ακουσει τα απιθανα οταν διεκδικουν καποιον..και αρκετες φορες ..των ακρων πραγματα..Το πιο τραγικο απο ολα ειναι οτι δεν διεκδικουν μονο με αρκετα "βιαιο"τροπο...αλλα δεν 8ελουν να το αποκτησει και καποιος αλλος αυτο που ενδεχομενως κυνηγανε ..Τρέλααααα!!!!:wacko:
Μια παρα πολυ καλη φιλη..Σκορπινα με ωροσκοπο Σκορπιο και Αφροδιτη στο ΣΚορπιο διεκδικουσε παρααα πολλα χρονια τον τωρινο της ανδρα..εφτανε στο σημειο να κανει την αρρωστη μονο και μονο για να τον κραταει στο σπιτι..Τελικα αρρωστησε πραγματικα και μαλιστα παρααα πολυ σοβαρα και τον τυλιξε..Παρθενος αυτος βλεπετε ,μην δει καποιον να ποναει ..Θα μου πειτε οτι μπορει να ειναι τυχαιο το γεγονος οτι αρρωστησε βαρεια..εγω παραυτα ειμαι πεπεισμενη οτι η μανια της να τον κρατησει προκαλεσε την πραγματικη αρρωστια στο σωμα της..
Προς Θεου δεν γενικοποιω ...ετσι???Δεν σημαινει οτι ολοι οι Σκορπιοι ειναι αυτοκαταστροφικοι ..ειναι πολυπαραγοντικο το 8εμα,οπως θα ελεγαν και οι φιλτατοι αστρολογοι μας!!!!
Και εγώ 100% σίγουρη είμαι για αυτό το περιστατικό που λές..Από τις πολλές έμμονες ιδέες που έχει ο Σκορπιός συνήθως αυτοκαταστρέφεται!¶σε...:cry:
-
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
Τώρα με μπέρδεψες. Πού διαχωρίζεται η μία περίπτωση από την άλλη; Στην ποσότητα της ζήλειας; Δηλαδή αν η ζήλεια είναι μεγάλη και μπορεί να οδηγήσει στο φόνο δεν είναι ζήλεια; Αν είναι μικρή κι απλώς οδηγεί σε τσακωμό ή στο να σπάμε κανένα τασάκι είναι Ok? Η μικρή ζήλεια δεν είναι θέμα ελέγχου; Δεν είναι κτητικότητα; Είναι απλά έρωτας; Ή μήπως έχουμε στο μυαλό μία συγκεκριμένη συμπεριφορά; Δηλαδή το να είναι κανείς ενοχλητικός, επίμονος και κολλητσίδα; Και θεωρούμε μόνο αυτό ζήλια ενώ εξαιρούμε ό,τι περιέχει έκρηξη και το θεωρούμε ασθένεια; Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα. Μάλλον μας πιάνουν πάλι οι φοβίες για τα θέματα υγείας μου φαίνεται και προσπαθούμε να μετρήσουμε τη ζήλεια με το καντάρι... :)
καλησπέρα!
Πιστεύω πως η ζήλια πηγάζει από αισθήματα κατωτερότητας...αν αυτά γίνουν μανία τότε πάμε στην ψύχωση...χωρίς να είμαι ειδικός βέβαια...! :embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Και όντως είμαι ζηλιάρα αλλά στισ σχέσεις..Βέβαια παλιά δεν το είχα καν..Τώρα που έκανα μία πιο σοβαρή σχέση μου βγήκε στον χειρότερο βαθμό και απόρησα εντελώς με τον εαυτό μου!!Εγώ που ήμουν της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας..Ήταν κρυμένο πολύ βαθιά μέσα μου..:cry:
Ζέτα ακριβώς το ίδιο συνέβει και στη δική μου περίπτωση..στην σοβαρή σχέση που έκανα μου βγήκαν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά (ζήλια, κτητικότητα, έλεγχος όχι φανερός) και πραγματικά απορούσα γιατί αντιδρώ έτσι...Βέβαια κατάλαβα ότι μέσα στη σχέση κάνουμε τρομερή ψυχανάλυση :blink:
-
Δεν έχω τις απαραίτητες αστρολογικές γνώσεις για να πω ποιές είναι οι όψεις της ζήλιας, του φθόνου κλπ.
Εκτιμώ όμως ότι θα πρέπει να αναζητούμε σ' εναν αστρολογικό χάρτη τις όψεις εκείνες που αφορούν τον βαθμό αυτοεκτίμησης του ατόμου, το ενδιαφέρον του για προσωπική εξέλιξη, την συναισθηματική νοημοσύνση, τον ιδεαλισμό, τον φιλελευθερισμό κλπ.
Θέλω να πω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η εκδήλωση ζήλειας, στην ακραία και αρρωστημένη μορφή της, δεν είναι παρά η έκφανση βαθύτερων προβλημάτων του ίδιου του ατόμου και συνήθως δεν αφορούν ένα άλλο άτομο.
Αν για παράδειγμα κάποιος ζηλεύει αρρωστημένα τη σύντροφο του αυτό δεν έχει να κάνει με το αν φοράει μίνι φούστα και αν πηγαίνει συχνά για καφέ με τις φίλες της, με το αν δηλαδή "δίνει δικαιώματα". Ακόμα κι αν την κλειδαμπαρώσει σε ενα δωμάτιο με κάμερες, ο τύπος θα συνεχίσει να ζηλεύει, θα δημιουργεί στο μυαλό του χιλιάδες λόγους και "δικαιώματα".
Αν έχεις καλή σχέση με τον εαυτό σου, τον αγαπάς και τον σέβεσαι δεν ζεις με την αγωνία μηπως βρει κάποιον/α καλύτερο/η και δεν επιχειρείς να να δέσεις τον άλλον χειροπόδαρα για να μην τον χάσεις.
Το οποιός αγαπάει ζηλεύει είναι μια ΜΠΟΥΡΔΑ, γιατί η αγάπη εμπεριέχει την έννοια της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης. Αλλιώς δεν είναι αγάπη, είναι κάτι άλλο.
Είμαι της άποψης ό,τι όποιος θέλει μένει. Κανέναν δεν μπορείς να το κρατήσεις με το ζόρι ή με υστερίες.
Βέβαια πολλές φορές υποκρινόμαστε ότι ζηλεύουμε - όχι ακραία πράγματα - κυρίως για να εξιτάρουμε τους συντρόφους μας, ως μέρος του ερωτικού παιχνιδιού.
-
Πιστευω οτι η Ζηλεια ειναι καθαρα θεμα ανασφαλειας. Δεν μιλαω βεβαια για Ζηλεια βαριας μορφης οπως συνανταμε σε αρρωστημενες, παθολογικες καταστασεις. Τετοιες περιπτωσεις εχουν πολυ βαθυτερα αιτια και η εκφραση της ζηλειας αποτελει μονο ενα μερος αυτων. Η μονη λυση ειναι ενας καλος ψυχολογος.
Οι πιο απλες σκηνες ζηλοτυπιας, νομιζω οτι πηγαζουν απο την ανασφαλεια μας για τα συναισθηματα του συντροφου μας για μας. Οταν δεν ξερουμε τι ακριβως νιωθει ο αλλος/η, οταν δεν ξερουμε την ποιοτητα της σχεσης μας, τοτε μεγαλωνει η ανασφαλεια μας και κατα συνεπεια ..η ζηλεια μας. Η εξομολογηση της αγαπης μας στον αλλον ειναι ενα καλο αντιδοτο κατα της ζηλειας...
Η ζηλεια σε μικρες αλλα πολυ αραιες δοσεις :bigsmile: μπορει να κανει και καλο. Υπαρχει δε και η περιπτωση να σας κανουν σκηνη επειδη ..δεν ζηλευετε. weird:, Πιστεψτε με! :cheesy:
και για να παμε στα αστρολογικα μας, η ζηλεια λογω ανασφαλειας πως να εκδηλωνεται σε χαρτη? Παντως δε νομιζω να συμμετεχει ο Πλουτωνας..αυτος ειναι για πιο βαριες καταστασεις!
-
Quote:
Originally Posted by
nanstenka
Η γνώμη μου είναι ότι οποιαδήποτε μορφή ζήλειας, όποια δηλαδή και αν είναι η πηγή ή η στόχευσή της είναι καταστροφική τόσο στα ζευγάρια όσο και σε άλλες σχέσεις φιλικές π.χ. όταν γίνεται υπέρμετρη ή ασφυκτική. Ωστόσο το υποκειμενικό στοιχείο εμποδίζει να βγάλει κανείς σαφή συμπεράσματα εδώ γιατί τα συναισθήματα και ο αντίκτυπός τους βιώνονται διαφορετικά και κυρίως σε διαφορετικό βαθμό από κάθε άνθρωπο.
Η ζήλια πάντα συνδέεται με το εγώ , με έναν εγωισμό δηλ. είτε υπέρμετρο είτε τσαλακωμένο. Κανείς δεν ζηλεύει τον άλλον.Ή για τον άλλον. Ζηλεύει για τον εαυτό του είτε μας αρέσει είτε όχι.
Ο φθόνος είναι ακραίος και απομακρύνεται από τη ζήλια πλησιάζοντας το.... μίσος.Όταν φθονείς, θέλεις να βλάψεις.
Βουαλά!
Απλά να προσθέσω ότι κατά κύριο λόγο οφείλεται στην ανασφάλεια μας σαν άτομα. Πολλές φορές αρνούμαστε να δώσουμε στον εαυτό μας αυτό που του αξίζει και προσπαθούμε να χαρούμε μέσα από την χαρά που προσφέρουμε στους άλλους, ξεχνόντας τελείως τις προσωπικές μας ανάγκες. Και οι άλλοι...το εκμεταλεύονται.
-
Re: Ζώδια - Ζωδιακός κύκλος και ερωτικές σχέσεις
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Ειδικά οι Δίδυμοι ζήλια? :cheesy:
Μπα,μην το λες Δείμωνα,ξέρεις τι ζήλιες μπορούν να σου βγάλουν οι Δίδυμοι;
Όχι πως οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι πάνε πίσω...τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι...
-
Γι αυτο κ εγω παρ'ολο που ειμαι λεων επειδη ο ωροσκοπος κ οι περισσοτεροι πλανητες μ ειναι στο νερο ταιριαζω περισσοτερο με γη???:nuts:
-
Οι Δίδυμοι ζήλια?! Αν είναι ένα ζώδιο που δεν ζηλεύει, είναι αυτό...
Βέβαια πάντα υπεισέρχονται και οι υπόλοιποι παράγοντες του ωροσκοπίου, π.χ. κανένα τετραγωνάκι Αφρό-Πλούτωνα, κανένας πυκνοκατοικημενος 8ος, κανένας ενισχυμένος Σκορπιός.... http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/clover.gif
http://www.myhoroscope.gr/85-%E1%F3%...%E9%EF%FD.html
-
Quote:
Originally Posted by
smaragdi
Γι αυτο κ εγω παρ'ολο που ειμαι λεων επειδη ο ωροσκοπος κ οι περισσοτεροι πλανητες μ ειναι στο νερο ταιριαζω περισσοτερο με γη???:nuts:
Kαλύτερα, παρά με φωτιά! :bigsmile: (Η Γη είναι σταθερή, ήρεμη, και αφήνει πολλά περιθώρια στο Λιοντάρι. Αν και νομίζω ένας καλός υγρός Αέρας θα σου πήγαινε περισσότερο.)
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Kαλύτερα, παρά με φωτιά! :bigsmile: (Η Γη είναι σταθερή, ήρεμη, και αφήνει πολλά περιθώρια στο Λιοντάρι. Αν και νομίζω ένας καλός υγρός Αέρας θα σου πήγαινε περισσότερο.)
Ευχαριστω πολυυυυυυυ..:toung:θα το χω στα υποψιν:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
κανένας πυκνοκατοικημενος 8ος, κανένας ενισχυμένος Σκορπιός....
΄Ντάξει...και να το ΄χει το άθλημα,και πάλι λες Δίδυμος με ωρ.Ζυγό ή Ζυγός με ωρ.Υδροχόο...τι στο καλό...αν μη τι άλλο προχωρημένα ''μυαλά''!
α και ΄μεις ρε αδερφέ έχουμε ενισχυμένο 8ο,δεν κάνουμε έτσι!!!!:laugh::tease1:
-
..δεν ξέρω τι στοιχεία είναι τα ισχυρότερα και δείχνουν ζήλεια σε έναν χάρτη ..
με βεβαιότητα θα έλεγα πως από όπου περνάει η ζήλια αφήνει μόνο αποκαιδια ...
σε οποιαδήποτε σχέση .. οποιαδήποτε μορφή κ να έχει ... και για τις δύο πλεύρες .
αν ζητούμενο σε κάθε σχέση είναι η αγάπη
η αγάπη είναι σαν το ποτάμι που κυλάει φυσικά κ από μόνο του ..
η ζήλια πληγώνει την αγάπη !!
κ απλά την σταματάει δεν την αφήνει να κυλίσει !
-
Aγαπητοι ,
οι ενδειξεις ζηλιας στον χαρτη θα βρεθει μεσα απο την χτυπημενη Γενεθλια Αφροδιτη. Η Αφροδιτη "ζηλευει" περισσοτερο οταν βρισκεται σε σκληρη γωνια με τον Πλουτωνα , τον Αρη ή και τον Κρονο. Μεσα απο αυτες τις θεσεις η Αφροδιτη νιωθει ανεπαρκης και γινεται ζηλοφθονη εξαιτιας της ανασφαλειας της.
με εκτιμηση
Cancerian
-
Μπορείτε σας παρακαλώ να αφήσετε τους Σκορπιούς ήσυχους?Ε?ΟΚ ζηλεύουμε αλλά αγαπάμε και πολύ,δεν είμαστε ξενέρωτοι.Λόγω έντονου ενστίκτου δε ζηλεύουμε χωρίς λόγο.Δε ζηλεύουμε αρρωστημένα δηλ.χωρίς λόγο.Απλά καταλαβαίνουνε πότε κάποιος πάει να μας τη κάνει και πολλές φορές πριν καλά καλά το καταλάβει καν ο ίδιος.Σας πειράζει που είμαστε τσακάλια?Δουλε'υουμε γενικά στα κόκκινα.΄Οποιος δεν αντέχει να ψάξει αλλού σε χλιαρές καταστάσεις.Εμείς τα κάνουμε όλα ή πολύ ή καθόλου.
-
Για να προβληματιστουμε λιγο περισσοτερο, για το θεμα της ζηλιας μεσα στον γενεθλιο θα ηθελα να δωσω καποια παραδειγματα για να αφησουμε τα συμπερασματα του τυπου,οι Υδροχοοι πχ. δεν ζηλευουν.
Αφροδιτη στον Κριο σε τετραγωνο με Αρη του Καρκινου, οι γεννημενοι τον Μαιο του 74.
Αφροδιτη στον Ταυρο σε αντιθεση με Αρη του Σκορπιου, οι γεννημενοι τον Μαρτιο του 76
Αφροδιτη στον Διδυμο (οπως σωστα αναφερε ο Δειμων) σε τετραγωνο με Πλουτωνα, οι γεννημενοι τον Ιουνιο του 60.
Αφροδιτη στον Καρκινο σε τετραγωνο με Αρη του Ζυγου, οι γεννημενοι τον Αυγουστο του 50.
Αφροδιτη στον Λεοντα,μια θεση που την κανει περηφανη κ γενναιοδωρη,αν βρεθει σε εμπλοκη με Αρη του Σκορπιου τι νομιζετε θα γινει η περηφανεια της? οι γεννημενοι τον Ιουλιο- Αυγουστο του 80.
Αφροδιτη στην Παρθενο - μια τις χειροτερες εκδηλωσεις ζηλιας που εχω δει εγω προσωπικα- σε συνοδο με Πλουτωνα,οι γεννημενοι τον Ιουλιο του 59.
Αφροδιτη στον Ζυγο σε τετραγωνο με Αρη του Αιγοκερω οι γεννημενοι τον Νοεμβριο του 35 κ σε τετραγωνο με Πλουτωνα του Καρκινου.
Αφροδιτη στον Σκορπιο, πολλα τα παραδειγματα,χαρακτηριστι α αναφερω σε συνοδο με Αρη κ σε αντιθεση με Κρονο του Ταυρου,οι γεννημενοι τον Δεκεμβριο του 70.
Αφροδιτηστον Τοξοτη, εκεινη η οποια θελει ελευθερια,ποση ελευθερια θα δωσει καποιος που ειναι γεννημενος τον Δεκεμβριο του 64 με Ιανουαριο του 65 οταν η Αφροδιτη του κανει τετραγωνο με Αρη κ
Πλουτωνα απο το ζωδιο της Παρθενου?
Αφροδιτη στον Αιγοκερω σε τετραγωνο με Αρη του Ζυγου, οι γεννημενοι τον Νοεμβριο του 68.
Αφροδιτη στον Υδροχοο, η πλεον φιλελευθερη κ ανεξαρτητη, βαλτε την σε ενα 8ο οικο σε τετραγωνο με Αρη του Ταυρου, οι γεννημενοι τελος Ιανουαριου με αρχες Φεβρουαριου του 42
κ τελος Αφροδιτη στον Ιχθυ σε συνοδο με Κρονο κ αντιθεση Πλουτωνα,οι γεννημενοι τον Φεβρουαριο του 67.
Τελειωνοντας θα ηθελα να πω, πως στα παραδειγματα τα παραπανω δεν ειναι τοποθετημενη η Αφροδιτη σε οικους, πλην ενος η δυο κ φυσικα δεν εχω πιασει Ηλιο, Σεληνη, Ωροσκοπο κ Αρη επομενως για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα πρεπει να μελεταμε στο συνολο του ενα χαρτη κ οψεις με Αρη, κρονο κ Πλουτωνα θετικες δειχνουν ζηλια αλλα σε πιο ηπια μορφη.
-
πάντως μια δόση ανασφάλειας και ζήλειας υπάρχει σε όσους έχουν αφροδίτη στο σκορπιό.ίσως επειδή όντως αγαπάνε δυνατά και φοβούνται μην τους τη ''φέρει'' το ταίρι τους.