Originally Posted by
Μητσάκος
Να υποθέσεις τα εξής:
Ο Ουρανός στον 5ο, πέρα από τα άλλα, μπορεί να υποδεικνύει ευκολία στη σύναψη σχέσεων, επειδή θα ελκύεις το ενδιαφέρον κάποιων (όχι απαραίτητα επειδή είσαι γοητευτική), αυτές όμως δεν έχουν διάρκεια. ¶ρα, από αυτό και μόνον έχεις μόνο κουλούρι και όχι τυράκι :bigsmile:
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ! εγώ τις ονομάζω σχέσεις - κομήτες !
Πιο πολύ ενδιαφέρον και γοητεία προσδίδει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Ζυγό και αυτό ανεξαρτήτως Οίκου. Όμως, άλλο πράγμα η γοητεία και άλλο το να κρατήσεις μια σχέση ή να μπορείς να την απολαύσεις, άλλο πράγμα να έχεις Αφροδίτη/Πλούτωνα στο Ζυγό και Ήλιο στον Λέοντα, άλλο να έχεις Ήλιο στην Παρθένο, άλλο στον Ζυγό, άλλο στον Σκορπιό και άλλο στον Τοξότη. Και σίγουρα, όλο και κάποια άλλη όψη θα κάνει αυτή η σύνοδος...
χμμ μου άρεσε αυτό το ανεξαρτήτως οίκου γιατί προφανώς είναι ισχυρή όψη η αφροδίτη μου κάνει και ε΄να εξάγωνο με ποσειδώνα (τοξότης) στον 6ο ... :blink: και δυστυχώς τετράγωνο με ωροσκόπο :cry:
Ο πλούτωνας απο την άλλη έχει και εξάγωνο επίσης με ποσειδώνα και επίσης τετράγωνο με ωροσκόπο !!!! κάτι γίνεται εδώ :wacko:
Αναφορικά με τον 4ο, η ακμή του είναι στον Ζυγό; Γιατί αν είναι, οι ιδιότητες που της αποδίδονται (και δεν είναι όλες καλές) θα τονιστούν και λόγω ισχυρής θέσης και λόγω συνόδου με τον Πλούτωνα. Πέρα από τον "ερωτισμό" με τον σύζυγο, είναι πιθανό να ισχυροποιείται π.χ. η ανασφάλεια και ο φόβος να μην μείνεις μόνη κι έρημη και εξαιτίας του Πλούτωνα να γίνεται πιο έντονη η προσπάθεια να επιβληθείς στους γύρω σου. Αν θα βρίσκεις ανταπόκριση από αυτούς, έχει καλώς. Αν δεν βρίσκεις όμως, μπορεί να τους παίρνει και να τους σηκώνει...:bigsmile: