-
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Καλησπέρα σε όλους σας κ καλή χρονιά!
Μιας κ κάποιοι έχετε καλή διάθεση κ απαντάτε ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε κ εμένα κάποια πράγματα..
Εγώ έχω 7ο στον υδροχόο κ έχω τη σελήνη στον 7ο αλλά στους ιχθεις, η οποία κάνει τρίγωνο με την αφροδίτη, τετράγωνο με άρη, αντίθεση με κρόνο, τρίγωνο με ουρανό(ανάδρομος),αντίθεση με Β. Δεσμό κ εξάγωνο με Χείρωνα κ με μεσουράνημα..
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει..? :wacko:
-
Γεια σας.Θα ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι.Εχω ακμη 7ου στον Σκορπιο οπου βρισκεται και η Σεληνη μου.Ο Πλουτωνας βς κυβερνητης του 7ου κανει μονο μια οψη με τον Δια (τριγωνο) ο οποιος (Διας) βρισκεταο στις 0 μοιρες του Υδροχοου.Η Σεληνη κανει τετραγωνο με Αφροδιτη και εξαγωνο με Μεσουρανημα.Μια μικρη επεξηγηση αν μπορειτε.
-
Καλησπέρα και απο εμένα και καλή χρονιά. Εγώ έχω τον Ήλιο μου στον Κριό και τον 7ο οίκο στους Ιχθείς. Τι σημαίνει αυτό για το θέμα "γάμος";
-
Quote:
Originally Posted by
mariamilo
Καλησπέρα σε όλους σας κ καλή χρονιά!
Μιας κ κάποιοι έχετε καλή διάθεση κ απαντάτε ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε κ εμένα κάποια πράγματα..
Εγώ έχω 7ο στον υδροχόο κ έχω τη σελήνη στον 7ο αλλά στους ιχθεις, η οποία κάνει τρίγωνο με την αφροδίτη, τετράγωνο με άρη, αντίθεση με κρόνο, τρίγωνο με ουρανό(ανάδρομος),αντίθεση με Β. Δεσμό κ εξάγωνο με Χείρωνα κ με μεσουράνημα..
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει..? :wacko:
Κάνω μια προσπάθεια
Βάσει των απόψεων των περισσοτέρων αστρολόγων ένας 7ος οίκος στον Υδροχόο υποδηλώνει πολλές φορές ότι το άτομο έχει μια δυσκολία να δεθεί με έναν σύντροφο, καθώς φοβάται τις δεσμεύσεις και δύσκολα εγκαταλείπει το ελεύθερο πνεύμα και την ανάγκη ανεξαρτησίας που νιώθει.
Οι Ιχθείς στον 7ο οίκο δείχνει πως το άτομο αναζητά ως σύντροφο άτομα που είναι συμπονετικά και θα κατευνάσουν την συναισθηματική τους αναστάτωση. Τότε, είναι ικανό το άτομο να κάνει τις μεγαλύτερες θυσίες για τον σύντροφο του, αλλά αν νιώσει ότι δεν βρίσκει αυτό που επιθυμεί είναι πιθανόν να εξαπατήσει τους άλλους σχετικά με πτυχές της προσωπικότητας του. Πρόκειται για άτομα διαισθητικά που πολλές φορές προσκολλώνται συναισθηματικά στο ταίρι τους.
Η Σελήνη στους Ιχθείς φανερώνει ένα άτομο ευαίσθητο αλλά και ευάλωτο και συμπονετικό απέναντι στους συνανθρώπους του. Μια προσωπικότητα με μεγάλη φαντασία που διακατέχεται από τάσεις φυγής. Ταυτόχρονα, ούσα η Σελήνη στον 7ο οίκο φαίνεται να αναζητά σχέσεις με άτομα που ανταποκρίνονται στο μητρικό πρότυπο που έλαβε από την οικογένεια της. Τ ο τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φανερώνει ένα άτομο ευχάριστο και στοργικό, τρυφερό. Πρόκειται για ένα άτομο που αγαπά τις τέχνες εξίσου όμως και την οικογένεια.
Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον ¶ρη δείχνει ότι το άτομο αυτό είναι ταυτόχρονα και κυκλοθυμικό. Δείχνει τάσεις εριστικότητας και έχει συχνούς καβγάδες με τους γονείς του, δεν είναι καθόλου ανεκτικό απέναντι στους δικούς του. Η αντίθεση της Σελήνης προς τον Κρόνο, δείχνει πως πρόκειται για ένα άτομο με έλλειψη αυτοπεποίθησης που δυσκολεύεται να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του. Έχει ένα αρκετά ισχυρό μητρικό αρχέτυπο και είναι πιθανόν να είναι απομακρυσμένο ψυχικά από τη μητέρα του, προκειμένου υποσυνείδητα να ξεφύγει από τη σφαίρα επιρροής της. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό υποδηλώνει μαι ψυχρότητα η οποία μπορεί να εξωτερικεύεται από το άτομο κατά καιρούς, καθώς επιζητά την ανεξαρτησία και την ελευθερία του αλλά δυσκολεύεται να την επιτύχει. Είναι σχετικά ασταθές συναισθηματικά.
Η αντίθεση της Σελήνης με το Β. Δεσμό δείχνει πως το άτομο προκειμένου να εξελιχθεί ψυχικά θα πρέπει να αποκολληθεί από το παρελθόν του και να προχωρήσει δυναμικά. Έτσι, και με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Χείρωνα εκμεταλλεύεται τη δύναμη του να βοηθά τους άλλους και να θεραπεύει και τα δικά του τραύματα, οδηγούμενο στην προσωπική του ολοκλήρωση.
Τέλος, το εξάγωνο της Σελήνης με το Μεσουράνημα (Mc) του ατόμου φανερώνει την επιτυχία του ατόμου στους επαγγελματικούς του στόχους και την ανάδειξη των ικανοτήτων του.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ένας Ερμής στον Λέοντα αναδεικνύει τη δημιουργικότητα του ατόμου στην επικοινωνία. Φανερώνει μια προσωπικότητα με δυνατό πνεύμα που αναγνωρίζει τις δυνατότητες της και έχει αυτοπεποίθηση. Ξέρει τι θέλει και μένει σταθερό στις απόψεις του, ενώ ο Λέων προσδίδει και τάση επίδειξης του ατόμου. Όντας στον 7ο οίκο δείχνει ότι σαν προσωπικότητα δίνετε μεγάλη σημασία στην επικοινωνία μέσα στη σχέση, ενώ σας ενοχλεί έντονα η απάθεια και η αδιαφορία. Ένα άτομο με Ερμή στον 7ο οίκο προσελκύεται από άτομα χαρισματικά ως προς την επικοινωνία τους και με δυνατό λέγειν.
Ο Κρόνος στον Λέοντα θέτει περιορισμούς και κανόνες στην δημιουργική αυτοέκφραση του ατόμου. Οι κανόνες αυτοί είναι συνήθως σκληροί για το άτομο μιας και εφαρμόζονται προκειμένου να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα του. Δείχνει μέσα από τον 7ο οίκο ότι πρόκειται για άτομο που ενδιαφέρεται για την ποιότητα όσων είναι κοντά του και εκπέμπει κύρος στις συναναστροφές του. Είναι άτομο προσεκτικό, ίσως και λίγο καχύποπτο που δεν του αρέσουν οι ραγδαίες αλλαγές στις σχέσεις του.
Η Κορυφή στον Λέοντα δείχνει ότι επιθυμείτε να έχετε το πάνω χέρι στις καταστάσεις και τα γεγονότα γύρω σας. Η δημιουργικότητα σας είναι έκδηλη σε κάθε έκφανση της ζωής σας και θέλετε να κερδίζετε την προσοχή των άλλων. Επειδή βρίσκεται στον 7ο οίκο φαίνεται ότι δεν σας αρέσει να μένετε μόνοι σας και επιθυμείτε να δημιουργείτε σχέσεις για να αποφύγετε την μοναξιά. Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ότι είστε διπλωματικοί και συγκρατημένοι με αποτέλεσμα να μην έχετε ξαφνικές εξάρσεις συναισθημάτων.
Για τη Vesta ας βοηθήσει κάποιος γιατί εγώ δεν...
:embarrest
Aγαπητή Κiarra ,
Σε ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση!! Ηθελα να σε ρωτήσω,μπορούμε μέσα απο τον 7ο οίκο και τους πλανήτες που βρίσκονται εκεί να πάρουμε πληροφορίες για το άτομο που θα παντρευτούμε και αν ναι τι είδους πληροφορίες μπορεί να είναι αυτές?
-
Quote:
Originally Posted by
alice7
Ηθελα να σε ρωτήσω,μπορούμε μέσα απο τον 7ο οίκο και τους πλανήτες που βρίσκονται εκεί να πάρουμε πληροφορίες για το άτομο που θα παντρευτούμε και αν ναι τι είδους πληροφορίες μπορεί να είναι αυτές?
O 7ος οίκος είναι ο οίκος των συνεργασιών και του γάμου. Σχετίζεται με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει το άτομο στο ταίρι του και στην ουσία που τον έλκει. Επίσης, δείχνει και το πόσο εύκολα συνάπτει σχέσεις το άτομο και τι δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσει. Δηλαδή, δοκιμάζει το άτομο, έτσι ώστε να προσαρμοσθεί στις συνθήκες εκείνες, ώστε να έρθει κοντά με το ταίρι του.
Στην ουσία, αν έχεις ακμή 7ου πχ στον Κριό, σε έλκουν και αναζητάς άτομα που έχουν Κριαρίσια χαρακτηριστικά κλπ. Συνήθως, αυτό που ψάχνουμε, είναι κάτι που λείπει από εμάς. Εκτός από την ακμή, πρέπει να κοιτάξουμε και ποιοι πλανήτες εμπεριέχονται στον 7ο. Για παράδειγμα, ένας ¶ρης στον 7ο κάνει το άτομο να αναζητά έναν δυναμικό σύντροφο, ένας Ήλιος στον 7ο κάνει το άτομο να αναζητά έναν σύντροφο-πρότυπο του πατέρα, μια Σελήνη στο 7ο δείχνει ότι το άτομο αναζητά το πρότυπο της μητέρας στον σύντροφό του.
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Κάνω μια προσπάθεια
Βάσει των απόψεων των περισσοτέρων αστρολόγων ένας 7ος οίκος στον Υδροχόο υποδηλώνει πολλές φορές ότι το άτομο έχει μια δυσκολία να δεθεί με έναν σύντροφο, καθώς φοβάται τις δεσμεύσεις και δύσκολα εγκαταλείπει το ελεύθερο πνεύμα και την ανάγκη ανεξαρτησίας που νιώθει.
Οι Ιχθείς στον 7ο οίκο δείχνει πως το άτομο αναζητά ως σύντροφο άτομα που είναι συμπονετικά και θα κατευνάσουν την συναισθηματική τους αναστάτωση. Τότε, είναι ικανό το άτομο να κάνει τις μεγαλύτερες θυσίες για τον σύντροφο του, αλλά αν νιώσει ότι δεν βρίσκει αυτό που επιθυμεί είναι πιθανόν να εξαπατήσει τους άλλους σχετικά με πτυχές της προσωπικότητας του. Πρόκειται για άτομα διαισθητικά που πολλές φορές προσκολλώνται συναισθηματικά στο ταίρι τους.
Η Σελήνη στους Ιχθείς φανερώνει ένα άτομο ευαίσθητο αλλά και ευάλωτο και συμπονετικό απέναντι στους συνανθρώπους του. Μια προσωπικότητα με μεγάλη φαντασία που διακατέχεται από τάσεις φυγής. Ταυτόχρονα, ούσα η Σελήνη στον 7ο οίκο φαίνεται να αναζητά σχέσεις με άτομα που ανταποκρίνονται στο μητρικό πρότυπο που έλαβε από την οικογένεια της. Τ ο τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φανερώνει ένα άτομο ευχάριστο και στοργικό, τρυφερό. Πρόκειται για ένα άτομο που αγαπά τις τέχνες εξίσου όμως και την οικογένεια.
Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον ¶ρη δείχνει ότι το άτομο αυτό είναι ταυτόχρονα και κυκλοθυμικό. Δείχνει τάσεις εριστικότητας και έχει συχνούς καβγάδες με τους γονείς του, δεν είναι καθόλου ανεκτικό απέναντι στους δικούς του. Η αντίθεση της Σελήνης προς τον Κρόνο, δείχνει πως πρόκειται για ένα άτομο με έλλειψη αυτοπεποίθησης που δυσκολεύεται να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του. Έχει ένα αρκετά ισχυρό μητρικό αρχέτυπο και είναι πιθανόν να είναι απομακρυσμένο ψυχικά από τη μητέρα του, προκειμένου υποσυνείδητα να ξεφύγει από τη σφαίρα επιρροής της. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό υποδηλώνει μαι ψυχρότητα η οποία μπορεί να εξωτερικεύεται από το άτομο κατά καιρούς, καθώς επιζητά την ανεξαρτησία και την ελευθερία του αλλά δυσκολεύεται να την επιτύχει. Είναι σχετικά ασταθές συναισθηματικά.
Η αντίθεση της Σελήνης με το Β. Δεσμό δείχνει πως το άτομο προκειμένου να εξελιχθεί ψυχικά θα πρέπει να αποκολληθεί από το παρελθόν του και να προχωρήσει δυναμικά. Έτσι, και με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Χείρωνα εκμεταλλεύεται τη δύναμη του να βοηθά τους άλλους και να θεραπεύει και τα δικά του τραύματα, οδηγούμενο στην προσωπική του ολοκλήρωση.
Τέλος, το εξάγωνο της Σελήνης με το Μεσουράνημα (Mc) του ατόμου φανερώνει την επιτυχία του ατόμου στους επαγγελματικούς του στόχους και την ανάδειξη των ικανοτήτων του.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως:embarrest
ΚiaRRa σ'ευχαριστώ πολύ!Πράγματι τα περισσότερα στέκουν υπερβολικά κ τον τελευταίο καιρό αρχίζω να τα συνειδητοποιώ!!Μου είπαν επίσης ότι συνήθως όσοι έχουν ακμή 7ου στον Υδροχόο, παντρεύονται μετά τα 33-34, σχετικά αργά δηλαδή σε σχέση με άλλους. Ισχύει αυτό?
-
mariamilo η ακμή του 7ου στον υδροχόο δείχνει μια έντονη επιθυμία ανεξαρτησίας εκ μέρος του ατόμου. Επιθυμεί να πετύχει πρώτα στην ανάγκη του να εξερευνά οτιδήποτε μυστήριο. Είναι λοιπόν ,πρώτη προτεραιότητα του ατόμου η κατάκτηση της ελευθερίας και όχι ο γάμος. Μπορεί κατά συνέπεια να γίνει μετά τα 30-32.
alice7 κατά κάποιους αστρολόγους το ζώδιο στην ακμή του 7ου οίκου θα μας δώσει κάποια στοιχεία αναφορικά με τον τύπο του συντρόφου που αναζητούμε και μας ταιριάζει. Οι εμπεριεχώμενοι πλανήτες δείχνουν τι περιμένουμε από τις σχέσεις μας και πώς αντιλαμβανόμαστε τον έρωτα.(πολύ γενικά):embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
mariamilo η ακμή του 7ου στον υδροχόο δείχνει μια έντονη επιθυμία ανεξαρτησίας εκ μέρος του ατόμου. Επιθυμεί να πετύχει πρώτα στην ανάγκη του να εξερευνά οτιδήποτε μυστήριο. Είναι λοιπόν ,πρώτη προτεραιότητα του ατόμου η κατάκτηση της ελευθερίας και όχι ο γάμος. Μπορεί κατά συνέπεια να γίνει μετά τα 30-32.
Ευχαριστώ πολύ KiaRRa! Καλή χρονιά να έχουμε!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
mariamilo
Ευχαριστώ πολύ KiaRRa! Καλή χρονιά να έχουμε!:bigsmile:
Χαίρομαι που βοήθησα!:bigsmile:
Καλή Χρονιά και σε εσένα!
-
Ο Πλούτωνας στον Ζυγό φανερώνει άτομο που θέλει να έχει αληθινές σχέσεις και θα ξεριζώσει κάθε τι που κατά τη γνώμη του το απομακρύνει από αυτή του την επιδίωξη, όσο επώδυνο και αν είναι αυτό.
Εγω εχω τον Πλουτονα στο Ζυγο αλλα στον 6-ο οικο,Ουρανος και Βεστα στον 7-ο οικο και τα 2 στον Ζυγο.Τι σημενει αυτο?Ευχαρηστω κα. KiaRRa.Χρωνια πολλα και καλη χρωνια.
-
Καλησπερα αν και δεν ενδιαφερομαι για το αν θα παντρευτω η οχι(προς το παρων):bigsmile:παρολα αυτα θα ηθελα να ρωτησω κατι.Εγω που δεν εχω κανενα πλανητη στον 7ο οικο τι σημαινει?οτι δεν θα παντρευτω?Και ποιους αλλους πλανητες η οικους ψαχνουμε για να δουμε αν τελικα υπαρχει γαμος?στο πολυ πολυ πολυ μελλον παντα:icon_razz:
-
Σας παρακαλώ πολύ να χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση καθώς υπάρχουν παρόμοια θέματα. Επίσης, καλό είναι να διαβάζετε τα θέματα από την πρώτη σελίδα τους. Στο συγκεκριμένο, αναφέρεται από την αρχή αυτό που ζητάτε καθώς ο τίτλος του είναι Γάμος και άδειος 7ος οίκος.
-
εμένα ο 7ος είναι άδειος και βρίσκεται στον ταύρο.μπόρει κάποιος να που πει τι σημαίνει?
-
Θα πρέπει για αρχή να εξετάσεις την Αφροδίτη σου καθώς είναι κυβερνήτης του Ταύρου (δηλ. της ακμής του 7ου οίκου σου), που βρίσκεται (οίκο και ζώδιο) και τις όψεις που κάνει.:bigsmile:
-
Συγγνομη.Εχετε δικιο,απλα επιδει γραψανε και αλοι που εχουν 2 πλανητες στον 7 ο οικο και ο τιτλος λεει και για γαμο,και εχω ενα γαμο με ενα ζυγο,και ειναι απιστευτο τελικα,που εχω τον Ουρανο στο Ζυγο δλδ στον 7ο οικο :nuts:..Ευχαρηστω,θα κοιταξω σε αλοι ενοτιτα τοτε.
-
Kαλή Χρονιά σε όλους !
Συγχαρητήρια σ όλους όσους συμμετέχουν στα forums και μας δίνουν την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα πράγματα σχετικά με την αστρολογία !
Πριν από χρόνια κάποια "ερευνήτρια αστρολογίας" αβίαστα μου είχε πει ότι δε θα βρω ποτέ τον κατάλληλο σύντροφο!
Παραθέτω τα στοιχεία και για τη δική σας άποψη:
Η ακμή του 7ου οίκου μου βρίσκεται στις 12,08 του Καρκίνου και περιέχει Ήλιο στις 14,30 του Καρκίνου, Vesta στις 25 του Καρκίνου, Αφροδίτη στις 7,46 του Λέοντα κι Ερμή στις 3,21 του Λέοντα.
Παραθέτω και τα στοιχεία του 9ου οίκου μου μιας και έχω ήδη ένα γάμο (ξαφνικό, γρήγορο με άτομο από το εξωτερικό) ο οποίος κατέληξε σε διαζύγιο .
Η ακμή του 9ου οίκου βρίσκεται στις 3,09 του Ζυγού και περιέχει Σελήνη στις 7,18 του Ζυγού , Ουρανό στις 18,59 του Ζυγού και Pallas στις 27,01 του Ζυγού . Επίσης ο Πλούτωνας βρίσκεται στις 1,51 του Ζυγού στο τέλος του 8ου. Η Σελήνη κάνει τετράγωνο με Ηλιο και Β.Δ., εξάγωνο με Ερμή, Αφροδίτη και Ποσειδώνα, αντίθεση με ¶ρη , τρίγωνο με Δία, συζυγία με Ουρανό και Πλούτωνα.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.
Με εκτίμηση
Summerwhisper
-
Quote:
Originally Posted by
ramonaki
Γεια σας.Θα ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι.Εχω ακμη 7ου στον Σκορπιο οπου βρισκεται και η Σεληνη μου.Ο Πλουτωνας βς κυβερνητης του 7ου κανει μονο μια οψη με τον Δια (τριγωνο) ο οποιος (Διας) βρισκεταο στις 0 μοιρες του Υδροχοου.Η Σεληνη κανει τετραγωνο με Αφροδιτη και εξαγωνο με Μεσουρανημα.Μια μικρη επεξηγηση αν μπορειτε.
Μια υπενθυμιση απλα.:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
ramonaki
Μια υπενθυμιση απλα.:cheesy:
Λοιπόν ας προσπαθήσω λίγο...
Ο Σκορπιός στον 7ο οίκο δείχνει ότι το άτομο φαινομενικά δεν θέλει να ζήσει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή. Θεωρεί σημαντικό το ζήτημα του γάμου και αναζητά έναν σύντροφο δυναμικό και με κοινωνική επιρροή στον περίγυρο του. Η σχέση θα είναι μια αέναη μάχη διεκδίκησης εξουσίας ανάμεσα στους συντρόφους. Αυτή η διαρκής δραστηριότητα θα είναι που θα κρατά ζωντανή τη φλόγα της σχέσης. Σε ένα τέτοιο άτομο δεν ταιριάζει η ηρεμία!
Η Σελήνη, όμως, στον 7ο δείχνει πως το άτομο κατά βάθος αναζητά την ασφάλεια και την συναισθηματική σταθερότητα. Πως η συνεχής δυναμικότητα του Σκορπιού στον 7ο είναι περισσότερο ένα προσωπείο που προστατεύει συναισθηματικά το άτομο από εμπλοκές με λάθος συντρόφους. Μην ξεχνάμε πως ο έβδομος οίκος είναι και το σπίτι του Ζυγού και της αρμονίας. Επιπλέον, την αυτο-προστατευτικότητα του ατόμου φανερώνει και η Σελήνη στον Σκορπιό που καθιστά το άτομο μυστικοπαθές και με έντονα πάθη. Έχει την τάση να κρύβει τα συναισθήματα του, όσο έντονα κι αν είναι αυτά. ¶λλωστε και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τη Σελήνη δείχνει πως το άτομο δύσκολα θα εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του. Είναι κλειστός χαρακτήρας με αποτέλεσμα να μην αφήνει τους άλλους να το πλησιάσουν.
Σχετικά με το τετράγωνο της Σελήνης με το Mc διακινδυνεύω να πω ότι το άτομο μπορεί μέσα από συναισθηματικές επιδράσεις να αλλάξει είτε την πορεία της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας είτε το υπάρχον στάτους στην οικογένεια του. Αλλά δεν ξέρω πολλά να πω για αυτή την όψη!
Ο Πλούτωνας, από την άλλη, κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Ο Δίας αυτός είναι αλτρουιστής. Θέτει ανώτερους στόχους σε πανανθρώπινο επίπεδο, και αν και πολλές φορές παρεξηγείται ως εκκεντρικός, είναι ένας αυθεντικός και απελευθερωμένος οραματιστής! (Το ότι είναι ο Δίας στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου δείχνει και κάποια επίδραση από τον Αιγόκερω: φιλοδοξία στην καριέρα, αίσθηση καθήκοντος.) Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, όμως, μπορεί να υποδηλώσει κάποιο υποβόσκον σύμπλεγμα κατωτερότητας του ατόμου με αποτέλεσμα ο Πλούτωνας να το ωθήσει σε ένα διαρκές κυνήγι εξουσίας. Μπορεί μέχρι και να φανατιστεί.
-
Εγώ έχω τον ήλιο μου και την ακμή του 7ου στον αιγόκερω . Επίσης τον άρη μου στον 10ο. Δεν είναι τυχαίο ότι μου αρέσουν πολύ οι άντρες αιγόκεροι!!
Ο ήλιος στον 7ο (στον αιγόκερω) τί μπορεί να σημαίνει?
Επίσης έχω διαβάσει ότι όταν ο κυβερνήτης του 7ου βρίσκεται στον 6ο, μπορεί να υπάρξει γάμος με υφιστάμενο. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Τέλος, ο ήλιος μου (που βρίσκεται μέσα στον 7ο) είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Αυτό μπορεί να μας δείξει σύντροφο με καλλιτεχνικές ανησυχίες? ή μήπως και έναν σύντροφο που ''δεν θα τον καταλαβαίνω, θα τον βλέπω θολά''
-
σ ευχαριστώ kiaRRA
ο 7ος είναι άδειος και βρίσκεται στον ταύρο.η αφροδίτη βρίσκεται στον 9ο οίκο στο ζώδιο του λέοντα10.18.η αφροδιτη κανει τετράγωνο με τον άρη 2.24
μπορείς να μου πείς τι σημαίνουν?
-
Quote:
Originally Posted by
saramara
σ ευχαριστώ kiaRRA
ο 7ος είναι άδειος και βρίσκεται στον ταύρο.η αφροδίτη βρίσκεται στον 9ο οίκο στο ζώδιο του λέοντα10.18.η αφροδιτη κανει τετράγωνο με τον άρη 2.24
μπορείς να μου πείς τι σημαίνουν?
Είναι, λοιπόν, η ακμή του 7ου οίκου στον Ταύρο, στοιχείο που μπορεί να δείχνει άτομο που έχει ανάγκη να νιώθει και υλική ασφάλεια στη σχέση του. Είναι άτομο πιστό που ζηλεύει και νιώθει κτητικότητα απέναντι στο σύντροφο του. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές αλλά η σταθερή καθημερινότητα που μπορεί να του προσφέρει ένα μίνιμουμ ασφάλειας. Είναι επίμονο και με επιμονή άτομο, γεγονός που αποτελεί έναν καλό οιωνό για τις συναισθηματικές του σχέσεις, αφού δεν εγκαταλείπει εύκολα το πλοίο. Βέβαια θέλει προσοχή να μην προσκολληθεί κιόλας.
Ούσα η Αφροδίτη (κυβερνήτης του Ταύρου και του 7ου οίκου) στον Λέοντα δείχνει ένα άτομο γενναιόδωρο, που απολαμβάνει το θαυμασμό των άλλων και είναι μεγαλόψυχο. Πολλές φορές όμως δεν αποκλείεται να μην έχει ρεαλιστικές προσδοκίες από τους συνανθρώπους του. Στον 9ο οίκο δείχνει ότι αρέσκεται το άτομο να απασχολείται πνευματικά. Έχει ανοιχτό μυαλό και καλλιεργεί τη διάνοια του. Του αρέσουν τα ταξίδια, να μελετά ξένους πολιτισμούς και θρησκείες αλλά και να ασχολείται με τις τέχνες.
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον ¶ρη δείχνει ότι ως επί το πλείστον οι σχέσεις του ατόμου είναι έντονες και δυσαρμονικές. Κινείται το άτομο πιο εγωιστικά προκειμένου να ικανοποιεί τις επιθυμίες του και αυτό προξενεί καβγάδες στη σχέση.
-
Καλημέρα σε όλους. Και εμένα ο 7 οίκος μου είναι άδειος και βρίσκεται στους ιχθύς. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό? Ποια στοιχεία είναι αυτά που θα πρέπει να εξετάσω σχετικά με τον γάμο μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φιλιά σε όλους
-
το τετραγωνο αρης αφροδιτη μπορει να σημαινει και για τασεις προς ανικανοποιητες σχεσεις...
-
Καλημέρα πολύ ενδιαφέροντα και πολύ πολύπλοκα μου φαίνονται όλα αυτά. Έχω μια απορία έχω ωροσκόπο παρθένο και ο έβδομος οίκος είναι άδειος και βρίσκεται στους ιχθύες. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνω δύο γάμους?
-
Το γεγονος οτι ο 7ος οικος ειναι αδειος δεν σημαινει οτι θα κανεις δυο γαμους
-
Καλημέρα. Σε ευχαριστώ scorpion για την απάντηση σου. μπορείς να με βοηθήσεις τι πρέπει να κοιτάξω? Επειδή είναι άδειος δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει γάμος σωστά? Αλλά τι σημαίνει που βρίσκεται στους ιχθύες?
-
Quote:
Originally Posted by
KALIANA
Καλημέρα. Σε ευχαριστώ scorpion για την απάντηση σου. μπορείς να με βοηθήσεις τι πρέπει να κοιτάξω? Επειδή είναι άδειος δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει γάμος σωστά? Αλλά τι σημαίνει που βρίσκεται στους ιχθύες?
Οτι θα αντιμετωπιζεις τα θεματα σχεσεων, γαμου, συνεργασιων με τον τροπο των Ιχθυων. [Μπορεις να διαβασεις τα χαρακτηριστικα των ζωδιων στο καταλληλο φορουμ!] Επισης μπορεις να δεις σε ποιο ζωδιο και οικο βρισκεται ο Κυβερνητης των Ιχθυων και τι οψεις με αλλους πλανητες κανει. Αυτα σε γενικες γραμμες!!:bigsmile:
-
σε ευχαριστώ πολύ starfish . Μπορείς να μου πεις ποιος είναι ο κυβερνήτης των ιχθύων? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου ελπίζω να μην γίνομαι ενοχλητική. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου
-
Quote:
Originally Posted by
KALIANA
σε ευχαριστώ πολύ starfish . Μπορείς να μου πεις ποιος είναι ο κυβερνήτης των ιχθύων? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου ελπίζω να μην γίνομαι ενοχλητική. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου
Ο Ποσειδώνας!
-
Quote:
Originally Posted by
Μαρία
Ο Ποσειδώνας!
Μήπως "παίζει" κάποιο ρόλο και ο Δίας;
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Μήπως "παίζει" κάποιο ρόλο και ο Δίας;
ο Διας ειναι ο παραδοσιακος κυβερνητης των Ιχθυων. Αλλα ας μην την μπερδεψουμε περισσοτερο!
**Ευχαριστω ... για τις ευχαριστιες σου Κaliana!:bigsmile:
-
σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . θα κοιτάξω που βρίσκεται ο ποσειδώνας και ο δίας. μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω και εγώ αλλά είμαι αρχάρια και δεν 'εχω γνώσεις
-
καλησπέρα. κοίταξα στο χάρτη μου και ο κυβερνήτης των ιχθύων ο δίας που βρίσκεται ο 7 οίκος μου βρίσκεται στον τοξότη όπως και ο ποσειδώνας και οι δύο αυτοί πλανήτες βρίσκονται στον 4 οίκο. δες ξέρω αν τα εκφράζω σωστά ελπίζω να γίνομαι κατανοητή. μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό? είναι καλή αυτή η ''σύμπτωση''?
-
Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε και μένα;είμαι πολύ αρχαρια και αν δεν κάνω λάθος ο 7ος οίκος μου είναι στους ιχθύς??
26/1/1976, 21:15 Αθήνα
ευχαριστώ πολύ!
:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
but_nice
Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε και μένα;είμαι πολύ αρχαρια και αν δεν κάνω λάθος ο 7ος οίκος μου είναι στους ιχθύς??
26/1/1976, 21:15 Αθήνα
ευχαριστώ πολύ!
:bigsmile:
Γεια σου But_nice! Το ιδιο ερωτημα εκανε και η Κaliana λιγο παραπανω, για την ακριβεια απο το post 67 και μετα. Ριξε μια ματια στις απαντησεις που ειναι απλως επιβοηθητικες!
-
ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.... ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 02/04/1976, 12:45 Κ ΔΕΝ ΕΧΩ 7ο ΟΙΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟ????? :sad2:
ΑΓΡΙΜΑΚΙ :dizzy:
-
Quote:
Originally Posted by
agrimaki
ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.... ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 02/04/1976, 12:45 Κ ΔΕΝ ΕΧΩ 7ο ΟΙΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟ????? :sad2:
agrimaki, αποκλειεται να μην έχεις 7ο οίκο..μάλλον εννοείς ότι δεν έχεις κάποιον πλανητη μέσα στον 7ο. Αλλά και πάλι, σε καμία περίπτωση αυτό δεν δηλώνει ότι δεν θα παντρευτείς..Προς Θεού! Κοίταξε σε ποιον οίκο βρίσκεται ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σου και τί όψεις σχηματίζει με άλλους πλανήτες για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες. :bigsmile:
-
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ANEW, Κ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 26ο 4', ΤΡΙΤΟ 10ΗΜΕΡΟ, 00ο 18΄ΥΔΡΟΧΟΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ! ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ....
ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ! :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
agrimaki
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ANEW, Κ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 26ο 4', ΤΡΙΤΟ 10ΗΜΕΡΟ, 00ο 18΄ΥΔΡΟΧΟΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ! ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ....
ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ! :bigsmile:
Θα ήθελα επίσης να προσθέσω (συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά και δεν το πρόσεξα :embarrest) ότι ακόμη και ο γενέθλιος χάρτης ίσως να μην δείχνει πολλά πράγματα για γάμο αλλά ένα προοδευτικό σύστημα να το βγάλει.Επομένως μην ανησυχεί κανείς!!!:bigsmile::toung: