-
Re: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
Ούτως ή άλλως ειμαστε πιο υποψιασμένοι αναφορικά με τις ερωτικές μας σχέσεις. Ενώ αντίθετα με τις φιλίες μας πάντα ελπίζουμε ότι όλα θα συνεχίσουν για πολύ να ειναι ρόδινα.:love: Προσωπικά δεν απορρίπτω την περίπτωση όντως να υπάρχει καθαρή φιλία ανευ ερωτισμού μεταξύ μιας γυναίκας και ενός άντρα. Όλα είναι πιθανά!!!
-
Εμένα δεν μου έχει συμβεί να ερωτευτώ κάποιον φίλο μου αλλά το αντίθετο. Και δεν μπορείτε να φανταστείτε σε πόσο δύσκολη θέση ήρθα... Στο τέλος αποφασίσαμε να μην βλεπόμαστε για αρκετό διάστημα γιατί εκείνος δεν μπορούσε να με βλέπει φιλικά. Δεν το άντεχε. Πιστεύω στη φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας. Αρκεί κάποια πράγματα να ξεκαθαρίζονται από την αρχή!;)
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Πιστεύω στη φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας. Αρκεί κάποια πράγματα να ξεκαθαρίζονται από την αρχή!;)
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Οι 2 καλύτεροί μου φίλοι είναι άντρες, με τον ένα που έχουμε διαφορά ηλικίας 6 χρόνια, κάνουμε παρέα αρκετό καιρό και από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα γαι να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που είμαστε τώρα. Ο άλλος που είναι 15 χρόνια μεγαλύτερός μου με βλέπει σαν κόρη του είναι η δεύτερη οικογένεια μου εδώ στην Αθήνα μια και οι γονείς μου είναι μακριά. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει θέμα έρωτα ή έλξης μεταξύ μας, θα κατέστρεφε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και οι απώλειες θα ήταν πολύ μεγάλες...:cry:
-
Δεν πιστεύω στη φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας, διότι δεν την καταλαβαίνω.. Έκανα παρέα κατά καιρούς με αγόρια, αλλά πάντα υπήρχαν υπονοούμενα και περίεργες ματιές.. Πιθανόν να σφάλλω, μα ειλικρινά δύσκολα μπορώ να πιστέψω σε μια τέτοια φιλία που να αντέχει σε οποιαδήποτε συζήτηση, στο χρόνο και το βάθος.. έστω κι από τη μια πλευρά τα πράγματα στην πορεία θα αποκτήσουν ερωτικό ενδιαφέρον και συγκίνηση.
-
Και εγώ πιστεύω στη φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας!! Εγώ όποιο άντρα θεωρώ φίλο μου, δεν θα μπορούσα να τον ερωτευτώ στη συνέχεια. ¶ν εκείνος όμως μετά άλλαζε και με έβλεπε διαφορετικά, πολύ απλά θα τελείωνε η φιλία μας.:blink: Δεν αποκλείω τέτοια γεγονότα.:cry:
-
εγω ψηφιζω οχι,μεχρι στιγμης ειχα πανω απο 8 φιλους αγορια κανεις στο τελος η και απο την αρχη δεν με εβλεπε φιλικα....το ιδιο συνεβη και απο την πλευρα μου πολυ προσφατα,η μια φυση ειναι ετσι φτιαγμενη ωστε να ελκει την αλλην για ποια φιλια μιλαμε??!
-
Το ερωτημα ειναι δυσκολο αλλα τολμω να πω οτι αν δεν υπαρχει χημεια μεταξυ δυο ανθρωπων ειναι φιλοι αν υπαρχει καποια στιγμη θα γινει κατι περισσοτερο...ειναι θεμα αν μετραει η φιλια με αυτο το ατομο η αν αξιζει να το διακινδυνευσεις να κανεις σχεση μαζι του.:love:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Το ερωτημα ειναι δυσκολο αλλα τολμω να πω οτι αν δεν υπαρχει χημεια μεταξυ δυο ανθρωπων ειναι φιλοι αν υπαρχει καποια στιγμη θα γινει κατι περισσοτερο...ειναι θεμα αν μετραει η φιλια με αυτο το ατομο η αν αξιζει να το διακινδυνευσεις να κανεις σχεση μαζι του.:love:
Η χημεία πρέπει να υπάρχει ΚΑΙ για να είναι φίλοι αφού πρόκειταιο για σχέση και επαφή. Απλά όταν είναι ερωτικό το ζήτημα τότε πρ΄πει να συνδράμουν άλλα χημικά στοιχεία. Και αν λες ότι είναι σημαντικό το τι μετράει, μάνι μάνι θεωρητικά αποδέχεσαι ότι είναι δύσκολο να υπάρξει φιλία αναμεσα σε αντίθετα φύλα αφού τίθεται θέμα επιλογής επειδή στην πορεία δημιουργούνται συναισθήματα που δεν είναι φιλικά μόνο :cheesy:
-
Ο καλός μου έχει φίλες και μάλιστα κάποιες πρώην και νυν φίλες και με ενοχλεί υπερβολικά. Αρνείται ότι συμβαίνει κάτι άλλο. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
-
Quote:
Originally Posted by
GELLO
Ο καλός μου έχει φίλες και μάλιστα κάποιες πρώην και νυν φίλες και με ενοχλεί υπερβολικά. Αρνείται ότι συμβαίνει κάτι άλλο. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Ε τι Ζυγός θα ήσουνα αν δεν το πολυσκεφτόσουν :cheesy: Αλήθεια, Δίδυμος είναι το παλικάρι; (Μεταξύ μας τώρα, τον ζηλεύω :laugh: )
-
Quote:
Originally Posted by
GELLO
Και εμένα ο φίλος μου είχε στο παρελθόν κάποιες φίλες αλλά τελικά ξεκόψαν. Μόνο μία φίλη έχει και αυτή του είχε εκφράσει ότι της ψιλοάρεσε, γεγονός το οποίο μου το εξομολογήθηκε... Τώρα βέβαια μετά από 1,5 χρόνο σχέσης δεν ανησυχώ.Βέβαια ότι μέσα μου θα ζηλέψω λιγουλάκι θα ζηλέψω, αλλά δεν θα το δείξω. Και ξέρεις γιατί;; ¶μα με θέλει πραγματικά δεν θα με "προδώσει". ¶ν το κάνει θα πληγωθώ μέν αλλά θα μου ανοίξουν τα μάτια δε και θα το πάρω απόφαση. Με το να τον περιορίσεις να μην έχει φίλες και να γκρινιάζεις πίστεψε με θα τον ωθείσεις να τις δεί με άλλο μάτι τελικά γιατί θα είναι σαν να μειονεκτείς απέναντι σε αυτές. Επομένως ψηλά το κεφάλι και άμα είναι κάτι να γίνει θα γίνει δυστυχώς. Για να μην γίνει θα πρέπει να φροντίσεις να είσαι ψηλά στα μάτια του και όχι χαμηλά! Το έχω ζήσει και ξέρω τι σου λέω!:cry:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Η χημεία πρέπει να υπάρχει ΚΑΙ για να είναι φίλοι αφού πρόκειταιο για σχέση και επαφή. Απλά όταν είναι ερωτικό το ζήτημα τότε πρ΄πει να συνδράμουν άλλα χημικά στοιχεία. Και αν λες ότι είναι σημαντικό το τι μετράει, μάνι μάνι θεωρητικά αποδέχεσαι ότι είναι δύσκολο να υπάρξει φιλία αναμεσα σε αντίθετα φύλα αφού τίθεται θέμα επιλογής επειδή στην πορεία δημιουργούνται συναισθήματα που δεν είναι φιλικά μόνο :cheesy:
Μητσακο...δεν φτανει που εχω ηλιο αφροδιτη συνοδο στον 11ο και ειμαι ηδη μπερδεμενη πανω που παω να κατασταλαξω με μπερδευεις χειροτερα!
:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Μητσακο...δεν φτανει που εχω ηλιο αφροδιτη συνοδο στον 11ο και ειμαι ηδη μπερδεμενη πανω που παω να κατασταλαξω με μπερδευεις χειροτερα!
:laugh:
Εγώ αυτή την όψη την έχω για καλή :nuts: Εσένα γιατί σε χαλάει? Κοινωνικότητα δείχνει, ομαδικό πνεύμα δείχνει, γοητεία δείχνει :toung:, κάποιο ροναντισμό δείχνει, ίσως κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις δείχνει (που άμα σε παίρνει τις έχεις, αν δεν σε παίρνει πρέπει να σφυρίξεις κλέφτικά και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια).
Από την άλλη εγώ είμαι και ψιλοάσχετος οπότε εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις :toung:
-
Επειδη λοιπον η Αφροδιτη κυβερναει 5ο κανει και ενα τετραγωνο με Δια μου δημιουργει ενα θεμα με φιλους αισθηματικα..οσο για την κοινωνικοτητα..αυτη μας εφαγε...:bigsmile:Παντως εχω αντρες φιλους και μια χαρα χωρις προβληματα τα παμε..:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Επειδη λοιπον η Αφροδιτη κυβερναει 5ο κανει και ενα τετραγωνο με Δια μου δημιουργει ενα θεμα με φιλους αισθηματικα..οσο για την κοινωνικοτητα..αυτη μας εφαγε...:bigsmile:Παντως εχω αντρες φιλους και μια χαρα χωρις προβληματα τα παμε..:bigsmile:
Αυτοί το ξέρουν αυτό? :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Αυτοί το ξέρουν αυτό? :laugh:
Ποιο Μητσακο?οτι τα παμε μια χαρα...:bigsmile:Ε ναι...με πληγωνεις τωρα...:embarrest
-
με κινδυνο να βγω off topic ρωτω...ποιος ειναι ο πλανητης της φιλιας και κατ΄επεκταση ζωδιο?
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
με κινδυνο να βγω off topic ρωτω...ποιος ειναι ο πλανητης της φιλιας και κατ΄επεκταση ζωδιο?
Μπορείς να διαβάσεις το σχετικό άρθρο εδώ
-
Εγώ αυτό που πιστεύω ειναι οτι δεν τον είδες ποτε σαν φίλο. Πάντα σου άρεσε απλά δεν μπορουσεσ να το παραδεχτείς. Έχω έναν φίλο κολήτό από το δημοτικό και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του. ¶πλα σε σένα το αίσθημα υπέβοσκε.
-
ego pistevo oti einai sto xeri tis ginaikas afto genikotera
-
παντος αυτο που ξερω ειναι οτι καποιοι εχουν "φιλες"(σημειωτεον οτι ειμαι στην εφηβεια)για να καλυψουν το κενο επαφης....δηλαδη ενα χερι απο εδω,κατι πεταχτα και "χαριτωμενα" υποννουμενα απο εκει...κατι λιγο τα εχω χασει...ευχαριστω πολυ για το αρθρο:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ε τι Ζυγός θα ήσουνα αν δεν το πολυσκεφτόσουν :cheesy: Αλήθεια, Δίδυμος είναι το παλικάρι; (Μεταξύ μας τώρα, τον ζηλεύω :laugh: )
Λεών είναι με ωροσκόπο Λέοντα... Τι ζηλεύεις, Μήτς; Η επιτυχία - κατά τη γνώμη μου- βρίσκεται στις υγιείς, έντιμες και ξεκάθαρες σχέσεις.
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Και εμένα ο φίλος μου είχε στο παρελθόν κάποιες φίλες αλλά τελικά ξεκόψαν. Μόνο μία φίλη έχει και αυτή του είχε εκφράσει ότι της ψιλοάρεσε, γεγονός το οποίο μου το εξομολογήθηκε... Τώρα βέβαια μετά από 1,5 χρόνο σχέσης δεν ανησυχώ.Βέβαια ότι μέσα μου θα ζηλέψω λιγουλάκι θα ζηλέψω, αλλά δεν θα το δείξω. Και ξέρεις γιατί;; ¶μα με θέλει πραγματικά δεν θα με "προδώσει". ¶ν το κάνει θα πληγωθώ μέν αλλά θα μου ανοίξουν τα μάτια δε και θα το πάρω απόφαση. Με το να τον περιορίσεις να μην έχει φίλες και να γκρινιάζεις πίστεψε με θα τον ωθείσεις να τις δεί με άλλο μάτι τελικά γιατί θα είναι σαν να μειονεκτείς απέναντι σε αυτές. Επομένως ψηλά το κεφάλι και άμα είναι κάτι να γίνει θα γίνει δυστυχώς. Για να μην γίνει θα πρέπει να φροντίσεις να είσαι ψηλά στα μάτια του και όχι χαμηλά! Το έχω ζήσει και ξέρω τι σου λέω!:cry:
Έχεις απόλυτο δίκιο, Ζέτα μου.. Τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν από τη στιγμή που έπαψα να γκρινιάζω.. Αποφάσισα να τον κερδίσω με την αξιοπρέπειά μου.. Τον άφησα ελεύθερο και οι επιλογές του σταδιακά με εντυπωσιάζουν.. Ανάμεσα σε κείνες και σε μένα επιλέγει εμένα πλέον.. Κι αυτές μάλλον το πήραν το μήνυμα!! Να είσαι καλά.. Φιλιά
-
Quote:
Originally Posted by
GELLO
Έχεις απόλυτο δίκιο, Ζέτα μου.. Τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν από τη στιγμή που έπαψα να γκρινιάζω.. Αποφάσισα να τον κερδίσω με την αξιοπρέπειά μου.. Τον άφησα ελεύθερο και οι επιλογές του σταδιακά με εντυπωσιάζουν.. Ανάμεσα σε κείνες και σε μένα επιλέγει εμένα πλέον.. Κι αυτές μάλλον το πήραν το μήνυμα!! Να είσαι καλά.. Φιλιά
Πρώτον, δεν πρέπει να τον περιορίζεις και δεύτερον, πρέπει να τον σπρώχνεις να βλέπει τους φίλους και τις φίλες του. Και μέσα σε 2 μήνες, θα έχει σταματήσει να τους βλέπει όλους:laugh:Perfect
-
Quote:
Originally Posted by
GELLO
Λεών είναι με ωροσκόπο Λέοντα... Τι ζηλεύεις, Μήτς; Η επιτυχία - κατά τη γνώμη μου- βρίσκεται στις υγιείς, έντιμες και ξεκάθαρες σχέσεις.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :cheesy:
Και να έχεις υπόψη σου ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κοιμηθεί κάποιος. Μη με πιέσεις δεν πρόκειται να σου πω.
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :cheesy:
Και να έχεις υπόψη σου ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κοιμηθεί κάποιος. Μη με πιέσεις δεν πρόκειται να σου πω.
και να ξυπνήσει...
-
το να γίνει ένας άντρας πραγματικός και ο καλύτερος φίλος με μία γυναίκα γίνεται σε μία και μόνο περίπτωση....: να είχαν πριν ερωτική σχέση! Woody Alen!!
-
-
Quote:
Originally Posted by
maer8
το να γίνει ένας άντρας πραγματικός και ο καλύτερος φίλος με μία γυναίκα γίνεται σε μία και μόνο περίπτωση....: να είχαν πριν ερωτική σχέση! Woody Alen!!
Δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τον συγκεκριμένο κύριο κρίνοντας ειδικά από τις ερωτικές του επιλογές και σχέσεις.. Μπορεί να είναι καταξιωμένος στη δουλειά του δεν με πείθει όμως με τις φιλοσοφικές του ρήσεις.. Κατ΄επέκταση λοιπόν διαφωνώ, δεν νομίζω ότι το σεξ είναι αναγκαία προϋπόθεση για να γίνει ένας άνδρας φίλος με μια γυναίκα και αυτό το υποστηρίζω από προσωπική άποψη και εμπειρία.. Στη ζωή μας υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις στους κανόνες και καλό είναι να προσπαθούμε να μην περιστρέφονται όλα γύρω από το προφανές (βλέπεις ένα άνδρα με μια γυναίκα να κάνουν παρέα, το συμπέρασμα είναι ότι έχουν ερωτική σχέση..). Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν να κάνουν μαζί, φυσικά το ερωτικό είναι ένα από αυτά αλλά δεν είναι και το Νο 1!!
-
Quote:
Originally Posted by
kritikia
Δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τον συγκεκριμένο κύριο κρίνοντας ειδικά από τις ερωτικές του επιλογές και σχέσεις.. Μπορεί να είναι καταξιωμένος στη δουλειά του δεν με πείθει όμως με τις φιλοσοφικές του ρήσεις.. Κατ΄επέκταση λοιπόν διαφωνώ, δεν νομίζω ότι το σεξ είναι αναγκαία προϋπόθεση για να γίνει ένας άνδρας φίλος με μια γυναίκα και αυτό το υποστηρίζω από προσωπική άποψη και εμπειρία.. Στη ζωή μας υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις στους κανόνες και καλό είναι να προσπαθούμε να μην περιστρέφονται όλα γύρω από το προφανές (βλέπεις ένα άνδρα με μια γυναίκα να κάνουν παρέα, το συμπέρασμα είναι ότι έχουν ερωτική σχέση..). Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν να κάνουν μαζί, φυσικά το ερωτικό είναι ένα από αυτά αλλά δεν είναι και το Νο 1!!
Συμφωνώ απόλυτα, φίλη Ζυγίνα...
-
kali mou Mirto! na eisai vevei pos ekanes to kalitero! I agapi einai to oreotato sinestima pou eiparxi ke kratai ayto to kozmo,ke i zoi einai sintomi gia na tin spatalame krivondas ta omorfa sinestimata mas!Ke fantasu ke kati alo: Ta iteles esi an kapios estanotane gia sena paromia sinestimata na sta dilosi? Sigoura .....nai.........
-
καλημερα.....
πιστευω στην προσωρινη φιλια αναμεσα σε εναν αντρα & μια γυναικα.....
η φιλια τους παρατεινετε οσο εχουν λογους να μην ειναι εραστες....
-
Quote:
Originally Posted by
GELLO
Πραγματικά χαίρομαι πολύ για αυτό γλυκιά μου Ζυγίνα!! Να ξέρεις πως πάντα η γκρίνια σκοτώνει την σχέση, ενώ η ηρεμία και η γλυκύτητα καθώς και η ψυχραιμία την σώζουν! Εύχομαι ακόμα περισσότερη ευτυχία!!! Μάκια:love:
-
Κατα κάποιο τρόπο πιστευω πως δεν υπάρχει πραγματική φιλία μεταξυ των δυο φύλων...καποια στιγμή θα τον/την σκεφτεις ερωτικά...ιδιαίτερα αν είναι κάποιος από αυτους ωραίος! Αν και πιστευω σήμερα οι φιλίες ιδιαίτερα μεταξύ γυναικών ειναι "δύσκολες".οπότε αν ήταν να διαλέξω θα προτιμούσα να είχα εναν φίλο αντρα παρά γυναίκα....Ωστόσο πιστευω Μυρτώ μου ότι έκανες το σωστό, γιατι η φίλια που είχατε δεν είναι πλέον φιλία..εστω και για τον εναν..οπότε δεν θα ήσουν ειλικρινής μαζί του...κάτι που σίγουρα δεν θα το εκτιμούσε...:)
-
λοιπον φιλτατη μυρτω, τα οποια συναισθηματα σου γεννα καποιος [ειτε φιλος, ειτε απλος γνωστος] ποσο μαλλον ερωτικα, παθους, ενδιαφεροντος ειναι σαν δωρο. οφειλεις εσυ αυτο το δωρο να το δεχεσαι κ να το ανταποδιδεις εκφραζοντας του τα δικα σ συναισθηματα.οποια κ αν ειναι η καταληξη πρεπει να δινουμε την μαχη κ θα ειμαστε ευχαρηστημενοι κ μονο απο τα γεγονος του οτι προσπαθησαμε.γιατι χαμενη μαχη ειναι αυτη που δεν δοθηκε ποτε.καταλαβαινω το ποσο δυσκολο ειναι γιατι διακινδυνευεις να χασεις κατι αλλα το οτι τον ειδες ερωτικα σημαινει οτι πλεον δεν σε καλυπτει φιλικα. ειναι αυτο που λεμε η εξελισσιμοτητα των παντων...