Re: 12ος οίκος και φυλακές...
Quote:
Originally Posted by
Natalia10
Καλησπερα:bigsmile:
Η αδερφη μου εχει 3 πλανητες στον 12 οικο, Ηλιος (Αιγοκερως) ,Σεληνη (Τοξοτης), Αρης (Αιγοκερως), και τον Κληρο της Τυχης (Αιγοκερως). Ολοι κανουν καλες οψεις αν εξαιρεσω το τετραγωνο του Αρη της (σε συνοδο με τον ωροσκοπο) με τον Πλουτωνα.Δουλευει σε νοσοκομειο.Δυο φορες νοσηλευτηκε σε νοσοκομειο με σοβαρο προβλημα υγειας.Ευτυχως ξεπεραστηκε και ειναι καλα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Αυτο που εχω να πω και το πιστευω απολυτα ειναι πως ειναι ενα πραγματικα πολυ δυνατο ατομο,θα ελεγα ειναι η ηρεμη δυναμη (Ηλιος σε συνοδο με Αρη στον Αιγοκερω) και σε συνοδο(με ανοχη 8 μοιρων) με την Σεληνη της (ειναι ταξιδιαρα ψυχη,τουλαχιστον 2 ταξιδια τον χρονο στο εξωτερικο , Τοξοτης 29 μοιρα).Αυτο που δεν μπορω να ερμηνευσω ειναι για τον Κληρο της τυχης,πως μπορει να ερμηνευτει που ειναι στον Αγοκερω και στον 12 οικο και σε συνοδο (ακριβειας με τον Αρη) και τον Ηλιο,τριγωνο με τον Κρονο,τριγωνο με τον Χειρων και τετραγονω με τον Πλουτωνα.
Οποιο μελος γνωριζει να μου απαντησει, η αν εχει τον κληρο της τυχης στον 12 οικο και στον Αιγοκερω ας μου πει πως το ερμηνευει και πως το βιωνει.
Φιλικα:bigsmile:
Αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%F7%E7%F2.html το έχεις διαβάσει;
Η αφροδίτη στον 12ο οίκο οταν κάνει τετράγωνο με τον ποσειδώνα στον 3ο οίκο.θα μπορούσε να επηρεάσει την υγεία; ή μονο μόνο τα αισθηματικά;
Σας ευχαριστώ
Μητσακο σε ευχαριστω:bigsmile:
Για οσους ενδιαφερονται για τον κληρο της τυχης στον αιγοκερω το αποσπασμα ειναι αυτο
Στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Δίνει μια τάση αυστηρότητας και πειθούς στην παράδοση. Κάνει την σκέψη περισσότερο βαθιά παρά πλατιά, συχνά ποιοτική. Υπάρχει μια υπευθυνότητα για κάθε τι το κοινωνικό ή πνευματικό. Τακτικά δημιουργεί στα άτομα μια δυνατή πίστη για την αποστολή και την σκοπιμότητα του έργού τους. Παραδείγματα βλέπουμε τους Νοστράδαμο, Ράλφ Βαλντό Εμερσον, Αβραάμ Λίνκολν.
(Δημοσιευτηκε απο το μελος Retrograde)
Και για οταν βρισκεται στον 12 οικο (στην ερωτηση μελους απαντησε η Κυρια Λιλιαν Σιμου)
Έχετε εύνοια στην προσωπικότητά σας στα θέματα του 12ου οίκου, δηλαδή αν εργάζεστε σε νοσοκομείο, χώρους εγκλεισμού, ή σε κλειστό χώρο (πχ ένα στούντιο) ή καλό είναι να απομονώνεστε και να αναζητάτε την εσωτερική σας γνώση, να αφυπνήσετε το υποσυνείδητό σας. Είναι καλός για εσωτερική φιλοσοφική διδασκαλία.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
και εγω εχω ηλιο κ ερμη στον 12ο ...θα παω κ γω φυλακη;:bigsmile::laugh:
μη τρελαθουμε με τα αστρα......:laugh: τη μοιρα μας τη φτιαχνουμε εμεις!θα μπορουσα να πω κ γω οτι ο ηλιος στον 12ο με κανει να θελω να μενω μονη μου,να κλεινομαι στον ευατο μου καποιες στιγμες οπως ολοι μας δε γινεται παντα..!
για να μη με παρεξηγησουν καποιοι..θελω να πω οτι αλλα αυτα ειναι τασεις μπορει να μην γινουν και ποτε, ας μην επηρεαζομαστε τοσο απο την αστρολογια
Quote:
Originally Posted by
Roxanne
και εγω εχω ηλιο κ ερμη στον 12ο ...θα παω κ γω φυλακη;:bigsmile::laugh:
μη τρελαθουμε με τα αστρα......:laugh: τη μοιρα μας τη φτιαχνουμε εμεις!θα μπορουσα να πω κ γω οτι ο ηλιος στον 12ο με κανει να θελω να μενω μονη μου,να κλεινομαι στον ευατο μου αλλα αυτο δε γινεται παντα.........................!!!!
Και αμφιβάλεις ότι ο Ήλιος στο 12ο οίκο σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου και -συμπληρώνω- ο Ερμής εκεί να σου δίνει ίσως μια μυστικοπάθεια και να προτιμάς τον κόσμο της φαντασίας σου από την "φυσική" επικοινωνία;:love::love:
Εννοείται ότι μόνο από έναν Ήλιο κι έναν Ερμή στον 12ο δεν θα βγούν συμπεράσματα σχετικά με το αν θα καταλήξει κανείς στη φυλακή, στο ψυχιατρείο ή στο νοσοκομείο (αυτό μας έλειπε κιόλας...)
Ούτε και οι θέσεις αυτές από μόνες τους σε κάνουν να θέλεις μόνιμα να είσαι μόνη σου, απλώς μια τάση περιγράφουν, αλλά όταν ενεργοποιούνται κατά περιόδους από διελεύσεις ή από προόδους μπορεί να σε κάνουν πιο επιρρεπή στο να προτιμήσεις την απομόνωση...
Και όπως έχεις ειπωθεί πολλές φορές στο site, από μεμονωμένες όψεις ή θέσεις δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα...
Φιλικά,
wind*1:love::love:
εχω αμφιβολίες!ειμαι απιστος Θωμάς!:laugh:
Quote:
Originally Posted by
Roxanne
εχω αμφιβολίες!ειμαι απιστος Θωμάς!:laugh:
:laugh::laugh::laugh:
Έτσι πρέπει, αλλιώς δεν προωθείται η έρευνα και η γνώση :bigsmile:
Καλησπερα Roxanne:cheesy:
Κανεις δεν υποστηριξε πως αν εχει καποιος Ηλιο στον 12 οικο θα παει σιγουρα φυλακη:weird:
Μην ξεχναμε πως η αστρολογια ειναι τασεις.
Ο 12 οικος δεν συμβολιζει μονο τις φυλακες αλλα και αλλα θεματα.
Επειδη ειναι ο οικος του Ιχθει συμβολιζει και την φαντασια,την καλλιτεχνια,την εσωτερικοτητα κ.α.
Στην δικη σου περιπτωση απ'οτι γραφεις κλεινεσαι στον εαυτο σου δηλαδη τεινεις στον εσωτερισμο (αν εχω καταλαβει καλα):unsure:
Σε καθε ανθρωπο θα επιδρασει διαφορετικα (αναλογα με τις οψεις και με τον υπολοιπο χαρτη).
Οπως και να'χει ευχομαι ολοψυχα να μην αντιμετωπισεις ποτε θεματα με νοσοκομεια,φυλακες κ.λ.π.:bigsmile:
Τελικά ξέρει κανένας να μας πει τι όψεις του ήλιου με άλλους πλανήτες
είναι ένδειξη φυλακίσεως:blink:?
Η΄ δεν παίρνουμε από το χάρτη τέτοιου είδους πληροφορίες?:wacko:
¨Οχι ειδικά αλλά σε γενικές γραμμές...
Παντως σε χαρτη φιλου με ηλιο ερμη β.δ κ λιλιθ στον 12 ειχε προσφατως την εμπειρια της φυλακης εστω κ αδικα.....:laugh: