Originally Posted by
ATTARTH
εχω τον ηλιο στο ζωδιο των ιχθυων και ειναι στον 4ο ΟΙΚΟ μου Ο ωροσκοπος μου ειναι στον ΣΚΟΡΠΙΟ.εχω συνοδο στον Ιον οικο σεληνης και ΔΙΑ ο διας μου ειναι στον ΤΟΞΟΤΗ εχω ΚΡΟΝΟ στον αιγοκερο στον 2ον ΟΙΚΟ ΑΡΗ στον 7 οικο μου και ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον ΚΡΙΟ που ειναι στον 5 ΟΙΚΟ μου αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στον 11 οικο μου εχω τον ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ και οτι ο 12ος οικος ειναι παλι στονΣΚΟΡΠΙΟ και εχω εκει στον 12 τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΟΝ 4ο ΟΙΚΟ που ειναι στους ΙΧΘΕΙΣ.Α εχω και αναδρομους ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ,ΟΥΡΑΝΟ,ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΩΝΑ.Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στον 9 οικο μου που ειναι στο ζωδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ αναδρομος,ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στον 9 ΟΙΚΟ μου Ο 9ος στις 28 μοιρες ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 2 μοιρες ΠΑΡΘΕΝΟΥ ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις13,15 μοιρες στον ΛΕΟΝΤΑκαι ο 9ος ΟΙΚΟΣ μου αρχιζει στις 28,56 ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ 12 οικο μου ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ που αρχιζει ο οικος ο 12 στις 2,20 μοιρες
α παραλιγο να το ξεχασω ο ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΜΟΥ ειναι στον ΚΡΙΟ στον 5ον ΟΙΚΟ μου στις 14.56.Αυτα!!!!!!!!Τωρα μπορει καποιος να μου πει γιατι ασχοληθηκα με πολεμικες τεχνες και τα συναφη? Μηπως σε προηγουμενες ζωες ειμουν ΑΝΔΡΑΣ πολεμιστης η γυναικα ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ ?Εχω μεγαλη αδυναμια στα αλογα στα σκυλια και αντιπαθω τις γατες εκτος αν ειναι της ΑΓΚΥΡΑΣ.Ξερω να παιζω ποκερ,μπιλιαρδο,ταβλι,αλλα δε μου αρεσει το ποδοσφαιρο το θεωρώ ανοητο.Μου αρεσει το σκοταδι μου ανεβαζει την αδρεναλινη και με εχει σε εγρήγορση.