Re: Αστρολογία και αυτοκίνητο
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αν και έχω τον ήλιο μου στον Τοξότη και όντως προτιμώ αυτοκίνητα που παρέχουν ασφάλεια στον οδηγό και τους επιβάτες, μάλλον αυτό που με αντιπροσωπεύει στην παρούσα φάση (αλλά ίσως και στο διηνεκές...) είναι ο ωροσκόπος μου στον Καρκίνο... ούτε θάρρος, ούτε πυγμή στην οδήγηση... έτσι εξηγείται ότι έχω το δίπλωμα να "κάθεται" εδώ και 3 χρόνια και έχω οδηγήσει 3 φορές... :weird:
κ
Και γιατί δεν προπονείσαι για να κάνεις καμια βόλτα?
Τι μηχανακια, τζιπ ,αυτοκινητα και πρασινα αλογα...
Απο F-22 και πανω λεει το μηχανημα :cheesy:
Μάλλον μου ταιριάζει ο ωροσκόπος μου στον Ταυρο γιατί όντως δεν ειμαι καθόλου fun της οδήγησης αλλά γεννημένη να παραμείνω συνοδηγός και φυσικά δεν εχω κάν δίπλωμα.Επιπλέον θα γινόμουν άθλια οδηγός(ο χάρος βγήκε παγανιά) καθώς θα χαζευα συνεχώς !:embarrest
πολυ καλο αρθρο!! σκορπιος με σκαραβαιο..
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Και γιατί δεν προπονείσαι για να κάνεις καμια βόλτα?
Σκέφτομαι τους συνανθρώπους μου...:toung: , ίδιον και αυτό του ωροσκόπου μου (ένα μαμαδέ κάπως) και άλλων θέσεων στο προσωπικό μου ωροσκόπιο!
Αν βγήκα :offtopic: !!! δε φταίω εγώ...
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Τα τζίπ φίλε μου δεν είναι και τόσο ασφαλή όσο λες. Τοξότης είμαι και μου αρέσει η ασφαλής οδήγηση τζιπ όμως δεν θα έπαιρνα γιατί δεν τρέχουν όσο θέλω.
Ο πατέρας μου πάντως που είναι Καρκίνος δεν εμπιστεύεται τα τζιπ γιατί λέει ανατρέπονται εύκολα και τα θεωρεί ανασφαλή:)
Κατά τα άλλα εγώ που έχω αφροδίτη και άρη στα ατίθασα κριάρια μάλλον δεν θέλω να οδηγήσω αυτοκίνητο γιατί είμαι λίγο ανυπόμονη και σε μποτιλιάρισμα είμαι ικανή να φάω αρκετές μηνύσεις για μη αρμόζουσα συμπεριφορά...:toung: Θα προτιμούσα κάτι σε μοτοσυκλέτα που είναι πιο ευέλικτο,συμπαθητικό και ...μουράτο:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Ο πατέρας μου πάντως που είναι Καρκίνος δεν εμπιστεύεται τα τζιπ γιατί λέει ανατρέπονται εύκολα και τα θεωρεί ανασφαλή:)
Κατά τα άλλα εγώ που έχω αφροδίτη και άρη στα ατίθασα κριάρια μάλλον δεν θέλω να οδηγήσω αυτοκίνητο γιατί είμαι λίγο ανυπόμονη και σε μποτιλιάρισμα είμαι ικανή να φάω αρκετές μηνύσεις για μη αρμόζουσα συμπεριφορά...:toung: Θα προτιμούσα κάτι σε μοτοσυκλέτα που είναι πιο ευέλικτο,συμπαθητικό και ...μουράτο:bigsmile:
Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο επικίνδυνο το ψηλό αυτοκίνητο! Αλλά, δεν ανατρέπονται εύκολα! Εκτός εάν κάνεις κόντρες και τρέχεις σαν τρελλός.;)
Quote:
Originally Posted by
panther
Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο επικίνδυνο το ψηλό αυτοκίνητο! Αλλά, δεν ανατρέπονται εύκολα! Εκτός εάν κάνεις κόντρες και τρέχεις σαν τρελλός.;)
Τι να σου πω...Κάτι για κέντρα βάρους μου έλεγε...Μαθηματικοί...Τι να πείς...:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Τι να σου πω...Κάτι για κέντρα βάρους μου έλεγε...Μαθηματικοί...Τι να πείς...:bigsmile:
Στα ψηλά αυτοκίνητα το κέντρο βάρους τους είναι ψηλά, κατ' επέκταση είναι επικύνδυνο να τρέχεις ειδικά στις στροφές. Το χαμηλό αυτοκίνητο ενδείκνυεται για τη γρήγορη οδήγηση, για αυτό και τα αγωνιστικά είναι αρκετά χαμηλά;)
Εντυπωσιάστηκα :nuts:
Το χετε οι καρκίνοι το ...αυτοκινητιστικό :toung: