Το ότι δεν έχει όψεις μπορεί να είναι ερμηνεία 1ου επιπέδου. Μπορούν να βρεθούν συσχετίσεις έμμεσες. Π.χ. ο Κρόνος στον Αιγόκερω που είναι κι αυτός στο δέκατο, αν ήταν στον ένατο θα είχες αμοιβαία υποδοχή σε επίπεδο οίκων μεταξύ Δία και Κρόνου.
Printable View
Αν ένας πλανήτης δεν έχει όψεις μπορεί να συνδέεται με άλλους τρόπους με τους άλλους πλανήτες. Να βρίσκεται π.χ. σε αμοιβαία υποδοχή (από ζώδιο ή οίκο). Π.χ. στο δικό μου ωροσκόπιο ο Ήλιος είναι στον Καρκίνο και η Σελήνη στο Λέοντα. Δεν κάνουν όψη μεταξύ τους, αλλά είναι σε αμοιβαία υποδοχή, οπότε συσχετίζονται μέσω αυτής.
χμμ.. τώρα το κατάλαβα! Αγνοούσα την "αμοιβαία υποδοχή"!
ευχαριστώ και πάλι
Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει όψη μεταξύ ήλιου και σελήνης όταν είναι σε αμοιβαία υποδοχή, το δωδεκάγωνο. Μπορεί βέβαια να μην είναι πρωτίστης σημασίας αλλα την όψη τους την έχουν. :bigsmile: Στο λέω γιατί έχω ήλιο στον Κριό και σελήνη στον Ταύρο :bigsmile:
Σωστό, αλλά μπορεί να μη σχηματίζουν γωνία 30 μοιρών. Κι επιπλέον η αμοιβαία υποδοχή έχει ισχύ συνόδου. Είναι προτιμότερο νομίζω να λάβουμε αυτή υπόψη από το δωδεκάγωνο που είναι ελάσσονα όψη.
Οχι φίλη μου λάθος δικό μου στον όρο αμοιβαία υποδοχή στην δική μου βέβαια περίπτωση:embarrest στην περίπτωση όμως του Βασίλη είναι σωστή. Ηλιος στον Καρκίνο και Σελήνη στο Λιοντάρι. Εγω απλά ήθελα να πω ότι υπάρχει όψη το δωδεκάγωνο (πρέπει όμως να είναι 30 μοίρες οπως σωστά συμπλήρωσε ο Βασίλης):bigsmile: