Originally Posted by
maara
Γειά σας.
Γενήθηκα 3-10-76 και έχω τον Δία ανάδρομο στους Διδύμους. Διαβάζοντας όσα αναφέρετε για τον ανάδρομο Δία εντόπισα με κάποια λεπτομέρεια πτυχές του χαρακτήρα μου, που ίσως οφείλονται στην αναδρομή του Δία. Πράγματι πιστεύω αλλά και μου έχουν πεί κι άλλα άτομα, ότι θα ήμουν αρκετά καλή στην μετάδοση γνώσης και στη διδασκαλία.
Ωστόσο θα ήθελα να προσθέσω κάτι λίγο απ' την δική μου προσέγγυση στα χαρακτηριστικά που δίνει ένας ανάδρομος Δίας.
Αρχικά πιστεύω πως ο ανάδρομος Δίας ανάλογα βέβαια και σε ποιό ζώδιο βρίσκεται (εμένα στους Διδύμους) μπλοκάρει την δυνατότητα και την ευχέρια του ατόμου να ξετυλίξει την προσωπικότητα του. Και δεύτερον καθιστά μερικές φορές το άτομο ανίκανο να υπερασπιστεί τον εαυτό του ακόμη κι αν χωρίς καμμία αμφιβολία γνωρίζει πως έχει δίκιο. Λές και παγώνει μπροστά σε μια κατηγορία ή μια έντονη αντιπαράθεση. Δικές μου θέσεις που όμως δεν μπορώ να τεκμηριώσω.
Υπάρχει η δυνατότητα άραγε να σβήσει, να τελειώσει, να ολοκληρώσει ο ανάδρομος πλανήτης ποτέ την ανάδρομη πορεία του με αποτέλεσμα να αποδεσμεύσει το άτομο απο τις αγκυλώσεις και τις δυσκολίες που του εμφανίζει?
Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ