Re: Αφροδίτη - Πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς
Quote:
Originally Posted by
leila
«Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Τοξότη είσαστε γενναιόδωροι, πιστοί, και εκλεπτυσμένοι.”Μεχρι εδώ καλα λοιπον..
«Και επί πλέον έχετε αρκετή ενεργητικότητα, ενθουσιασμό, και αγάπη για να τα βγάλετε πέρα με δυο συγχρόνως.»
Αυτό τωρα που κολάει? Τι από τα δυο είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη..
Εγω ξέρω ότι ουδέποτε υπηρξα άπιστη αλλα αυτό είναι απόρροια του χαρακτήρα μου και για να μιλήσουμε αστρολογικά, αποτέλεσμα ενός αστρολογικού χαρτη . Θέτω λοιπόν αυτό το ερώτημα, ως προς την τοποθέτηση που κάνει το άρθρο και την βρίσκω ασαφη..
Εχεις την ενεργητικότητα για να κουλαντρίσεις 2, αλλά δεν σου λέει πήγαινε να κουλαντρίσεις 2. Είναι απλό. Μπορώ αλλά δεν είναι και απαραίτητο να το κάνω :cheesy:
Quote:
Originally Posted by
leila
«Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Τοξότη είσαστε γενναιόδωροι, πιστοί, και εκλεπτυσμένοι.
Με όλο το θάρρος... Αυτό το κομμάτι δε νομίζω ότι ισχύει ως έχει... Ειδικά το πιστοί και εκλεπτυσμένοι...
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
Με όλο το θάρρος... Αυτό το κομμάτι δε νομίζω ότι ισχύει ως έχει... Ειδικά το πιστοί και εκλεπτυσμένοι...
Συμφωνώ για την Αφροδίτη στον τοξότη...:nuts:
Με καλύπτει απόλυτα η Αφροδίτη στο Σκορπιο καο συμφωνώ επίσης απόλυτα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο..
Βρε την αφροδητουλα μου στο ζυγο! κοιτα να δεις!
Μήπως γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει αν κάποιος έχει αφροδίτη στο ζυγό και κάνει αντίθεση με Δία και Σελήνη;
Καταπληκτικό άρθρο αλλα έχω μια απορία
Η Αφροδίτη σε αναιρετική μοίρα σε ποια ερμηνεία αντιστοιχίζεται???
Στο ζώδιο που φεύγει? Στο ζώδιο που έρχεται ή πρέπει να διαβάσουμε και τα δυο???
Quote:
Originally Posted by
plutoprincess
Καταπληκτικό άρθρο αλλα έχω μια απορία
Η Αφροδίτη σε αναιρετική μοίρα σε ποια ερμηνεία αντιστοιχίζεται???
Στο ζώδιο που φεύγει? Στο ζώδιο που έρχεται ή πρέπει να διαβάσουμε και τα δυο???
Θεωρητικά, και τα δύο, αν και περισσότερα θα είναι τα στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται.
Αφροδιτη στον Λεοντα βαστατε Τουρκοι τα αρματα!!!!! :)