Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!
Για μένα πάντως, πανηγυρικά πιο τσιγγούνης ( για άντρες μιλώντας ), είναι ο Αιγόκερως! Η απόλυτη τσιγγουνιά. Και το λέω, για να το ξεκαθαρίσουμε γιατί πολλές απόψεις είδα περί τσιγγουνιάς: μιλάμε να βγαίνεις με τον άλλο για καιρό, όλα να πάνε καλά, αλλά όταν έρχεται ο λογαριασμός να κάνει τρέχοντας την διαίρεση! πολλές φορές κερνούσα από αντίδραση...όχι έξυπνο, ε; επίσης οι Δίδυμοι, άντρες - γυναίκες κάνουν τον Αλέκο, όταν είναι να πληρώσουν. Διευκρινίζω ότι, μεταξύ φίλων ισχύει το " δεν πειράζει αν δεν έχεις σήμερα, έχω εγώ", αλλά πως τυχαίνει με κάποιους πάντα;:amazed:
Νο 1 & με διαφορα είναι ο Παρθένος (δεν παλευετε)
μετα θα ελεγα & εγώ πως την δευτερη θεση την διεκδικούν αιγοκερος
& διδιμος
Πάντως παιδία το συμπέρασμα απο όλα τα παραπάνω ειναι ότι η τσιγγουνιά βρίσκεται περίσσοτερο στα ζώδια του αιγόκερου και παρθένου! ¶ρα ο συδιασμός των δύο μαλλον θα πρέπει να αποφεύγεται!!!
Θα το υπερασπιστώ εγώ αγαπητή!!
Οι Καρκίνοι είναι αρκετά παρεξηγημένοι σ΄αυτό το θέμα και ο λόγος είναι η "κακή" σχέση που διατηρούν με το χρήμα. Η οικονομική τους ανασφάλεια μεταφράζεται λαθεμένα σε τσιγγουνιά ενώ στην πραγματικότητα ο Καρκίνος μπορεί να γίνει ο ανορθολογικότερος καταναλωτής έβερ σπαταλώντας ό,τι έχει και δεν έχει για το γούστο του, απλά χρειάζεται το χρήμα για να νιώθει ασφαλής. Κι αυτό γιατί δεν του δίνει κ μεγάλη αξία...
Για μένα οι Ταύροι - εκτός από τον εαυτό τους και το ταίρι τους- και φυσικά οι Αιγόκεροι που τα θεωρούν όλα περιττά.
Για μένα οι τσιγγουνιά είναι χειρότερη βέβαια όταν εκδηλώνεται αλλού κι εκεί αλλάζουν τα δεδομένα, τι γνώμη έχετε επ' αυτού??
Για να επιστρεψω και εγω στο θεμα...η τσιγγουνια εχει να κανει με οψεις Ερμη και κυβερνητη συνηθως 2ου οικου.Ετσι αν ενας Παρθενος εχει εναν 2ο οικο στο Λεοντα και Δια τετραγωνο με Ηλιο τοτε ειναι πιο σπαταλος του σπαταλου...Αρα...κατω τα χερια απο τους Παρθενους!Τωρα βεβαια τα ζωδια της γης διαχειριζονται καλυτερα τα οικονομικα και γιαυτο ειναι παρεξηγημενα τα καημενα...Σας μιλαει ο πιο σπαταλος Ταυρος του κοσμου ομως...:toung:
Ένα έχω να πω....Ταύρος!
Τα είδα όλα:sick:
Παρθένος με Ωροσκόπο Αιγόκερως !
Φρίκη, δεν είχαμε βγει ούτε μια φορα έξω!!!! Αντί για σινεμά dvd, η πλέον μιζέρια!
Quote:
Originally Posted by
Yeshoda
Παρθένος με Ωροσκόπο Αιγόκερως !
Φρίκη, δεν είχαμε βγει ούτε μια φορα έξω!!!! Αντί για σινεμά dvd, η πλέον μιζέρια!
Και εισαι σιγουρη πως ηταν αποτελεσμα τσιγγουνιας και οχι αγοραφοβιας;:cry:
Θα διαφωνήσω με τον Παρθένο ίσως και να μην μου έχει τύχει βέβαια αλλά εγώ όσους παρθένους ξέρω όχι απλά δεν είναι τσιγγούνηδες αλλά μάλλον θα τους έλεγα σπάταλους.
Quote:
Originally Posted by
necky
Θα διαφωνήσω με τον Παρθένο ίσως και να μην μου έχει τύχει βέβαια αλλά εγώ όσους παρθένους ξέρω όχι απλά δεν είναι τσιγγούνηδες αλλά μάλλον θα τους έλεγα σπάταλους.
Επιτελους!!!!!:nuts::nuts:
Μια ανασα μετα το ανελεητο σφυροκοπημα!!!
Ευχαριστω εκ μερους των Παρθενων!!:bigsmile::bigsmile: