Oι λεξεις που φτιαχνονται απο -χ- δεν μας φτιαχνουν ομως συχνα και την ευτυ-χ-ια μας αλλα μας χ-ωριζουν απο αυτη...:sad:
Printable View
Αααα ειπα και γω , μηπως φταιω εγω βρε παιδι μου που βγαζω ατμους απο το κεφαλι ( απο την πολυ ζεστη ) :nuts: Που να δουλευε και με καρβουνο δλδ :laugh: Να το κοιταξεις καλο μου , μηπως και συ ζεσταινεσαι υπερβολικα , ποτε δεν ξερεις :toung:
(καλα.. ναι .. ειναι και η υδροχοισια φυση σου :nuts:)
:love:
ποσο δικιο εχεις...ειμαι δασκαλα κ προσπαθω να μην διαβαζω τις ιδιες γλυκαναλατες ιστοριες..αλλα το παραμυθι ειναι παραμυθι.... για τα παιδια γλυκο για τους μεγαλους αδικο...
Χρυσα........ολοι μα ολοι ζουμε στον κοσμο του παραμυθιου.....ο καθενας με τον δικο του τροπο και στο παραμυθι που εχει διαλεξει.......
Γι αυτό λοιπόν,παίρνοντας δύναμη απο μικρές παιδικές ψυχούλες που συναναστρέφεσαι κάθε μέρα,ψάχνεις να βρείς κάποιο παραμύθι που θα σου αξίζει πραγματικά,που θα αξίζει να το ζήσεις όσο κι αν κρατήσει..Ο ρόλος των παραμυθιών είναι να μας κάνουν να ονειρευόμαστε όμορφα πράγματα,κι αυτό ισχύει για μικρούς και μεγάλους.Αν το παραμύθι είναι άκυρο,δεν αξίζει καν να το ακούσεις:)
Τελευταια στην ζωη μου ανακαλυψα οτι μονο το παιδικο γελιο και η εμπιστοσυνη στα ματια των παιδιων ειναι ανιδιοτελη:love:
και η υπαρξη μωρων στην ζωη αυτη ειναι τελεια και υπερκαλυπτει τα λοιπα τα οποια ομως πρεπει να βιωσεις για να εκτιμησεις την ευτυχια που ερχεται μεσα απο την παρουσια των παιδιων...:bigsmile:
και ακομα δεν εχω γινει μανα...:embarrest