Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
Πες τα Μαίρη μου!
Ειδικά τις τελευταίες μέρες έχω στερέψει το δύστυχο από την γενναιδωρία μου!!!!
:cry: :cry: :cry:
Επίσης έχω και καλή μνήμη ακι γι' άυτο προσοχή σε ό,τι λέτε (Κρόνος στον σκορπιό)!!!:toung: :toung: :toung: :toung: :toung:
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Κουκλίτσες μου στον άντρα οι μόνοι μυς που πρέπει να είναι αναπτυγμένοι είναι οι "τσεπιαίοι".Επίσης "πέτρα" πρέπει να είναι η περιοχή κάτω των κοιλιακών................................ ....................................τώρα αν τα έχει αυτά και το Δία:laugh: σε πτώση να έχει θα κυκλοφορεί με κουκλάρα:laugh:
Γιώργο δεν μας τα λες καλά!!!:nuts: Τσεπιαίους μυς έχουν και οι γυναίκες σήμερα ;)
Εάν δεν έχει τους απίστευτους κοιλιακούς αλλά έχει το απίστευτο:
1. Πρόσωπο
2. Μάτια
3. Χαμόγελο
4. Sex appeal
Μπορώ να κάνω μια παραχώρηση :love:
Γιατί είμαι και καλός άνθρωπος :toung:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Γιώργο δεν μας τα λες καλά!!!:nuts: Τσεπιαίους μυς έχουν και οι γυναίκες σήμερα ;)
Μαρίνα μου εννοείς οτι τον έχεις τον τρόπο σου?
Να δώσω τηλ ή θα να πούμε prive:bigsmile:
Οπως αναφέρθηκε από τους περισσότερους η εμφάνιση ειναι υποκειμενική .Γενικά πάντως οι Ταυροι αναζητάμε την συμμετρία στα χαρακτηριστικά και όχι απαραίτητα τον κλασσικό διμετρο ή διμετρη.
Προσωπικά ίσως λόγω επιρροης του Ουρανού ,με τραβάνε οι ολίγον τί τρελοί (εως τελειως τρελοί με χαρτί και βούλα)και με ασυνήθιστη εμφάνιση ή ενασχόληση!:nuts:
Απληστοι είμαστε λίγο,αλλά σίγουρα δεν είμαστε τόσο της επιφάνειας όσο του να βρούμε αυτό που καλύπτει τις αναγκες μας ;)
Και επίσης δίνω ιδιαιτερη βαση στο 2 δλδ στα μάτια!
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Ο γυμναστής εκτός από Ζυγός, έχει και άλλα "κουσούρια".....:toung: Με τους ευγενικούς παχουλούλιδες δεν μου είπες όμως, τί κάνουμε? Τους βάζουμε στην κατηγορία "φύγε εσύ"? ή ρωτάμε πρώτα το ζώδιο?:laugh: :laugh: :laugh:
Αν δεν μας κάνουν σε κανέναν τομέα, και αναφέρομαι σε πνευματικό, κοινωνικό και όχι σε έπιπλα του σπιτιού:banana , τότε μάλλον τους κάνουμε και μια διάλεξη για το πόσο κακό κάνει η παχυσαρκία (αυτό ήταν κακία)!!! Αλλά σκέψου ο έχω-κοιλιακούς-φέτες να μην έχει τίποτα στο κεφλι του επειδη το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει σφιχτερμαν! Θα ήθελες να σε ξυπνά αχάραγα για να τρέξετε 5 χιλιόμετρα καθημερινα, να πηγαινετε σε μπαρ υγιεινής διατροφής και να τρώς σαν τα κουνέλια μόνο καρότα?:weird:
Από την πείρα μου ακόμα και 10 παραπάνω κιλά να εχει, ο άντρας και έναν μόνο ενιαίο κοιλιακό(οι άλλοι ντρέπονται και κρύφτηκαν) χαίρεσαι και απολαμβάνεις μαζί του την ζωή!!!
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Εάν δεν έχει τους απίστευτους κοιλιακούς αλλά έχει το απίστευτο:
1. Πρόσωπο
2. Μάτια
3. Χαμόγελο
4. Sex appeal
Μπορώ να κάνω μια παραχώρηση :love:
Γιατί είμαι και καλός άνθρωπος :toung:
Το 4 παίζει καθοριστικό ρόλο, επίσης και το 3:cheesy: :cheesy:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Οπως αναφέρθηκε από τους περισσότερους η εμφάνιση ειναι υποκειμενική .Γενικά πάντως οι Ταυροι αναζητάμε την συμμετρία στα χαρακτηριστικά και όχι απαραίτητα τον κλασσικό διμετρο ή διμετρη.
Προσωπικά ίσως λόγω επιρροης του Ουρανού ,με τραβάνε οι ολίγον τί τρελοί (εως τελειως τρελοί με χαρτί και βούλα)και με ασυνήθιστη εμφάνιση ή ενασχόληση!:nuts:
Απληστοι είμαστε λίγο,αλλά σίγουρα δεν είμαστε τόσο της επιφάνειας όσο του να βρούμε αυτό που καλύπτει τις αναγκες μας ;)
Αλήθεια λέει.:toung:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Αν δεν μας κάνουν σε κανέναν τομέα, και αναφέρομαι σε πνευματικό, κοινωνικό και όχι σε έπιπλα του σπιτιού:banana , τότε μάλλον τους κάνουμε και μια διάλεξη για το πόσο κακό κάνει η παχυσαρκία (αυτό ήταν κακία)!!! Αλλά σκέψου ο έχω-κοιλιακούς-φέτες να μην έχει τίποτα στο κεφλι του επειδη το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει σφιχτερμαν! Θα ήθελες να σε ξυπνά αχάραγα για να τρέξετε 5 χιλιόμετρα καθημερινα, να πηγαινετε σε μπαρ υγιεινής διατροφής και να τρώς σαν τα κουνέλια μόνο καρότα?:weird:
Από την πείρα μου ακόμα και 10 παραπάνω κιλά να εχει, ο άντρας και έναν μόνο ενιαίο κοιλιακό(οι άλλοι ντρέπονται και κρύφτηκαν) χαίρεσαι και απολαμβάνεις μαζί του την ζωή!!!
Kiarra, έχεις βάλει κρυφή κάμερα στο σπίτι μου?:nuts: Πάντως με βοήθησες να καταλάβω γιατί δεν τα πάω καλά με τους παχουλούληδες, ασχέτως ζωδίου...Φταίνε μάλλον αυτά τα 5 χιλιόμετρα καθημερινά στο διάδρομο που τους βάζω να κάνουν και τα καρότα που τους ταϊζω:laugh: :laugh: :laugh:
Και να θέσω και το εξής ερώτημα:
Τι γίνεται αν τον γνωρίσεις με τους άψογους κοιλιακούς αλλά επειδή ξέρεις και μαγειρεύεις καταλήξει με έναν κοιλιακό? :toung: