-
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Καλησπέρα...Σας ευχαριστώ πολύ Φωτεινή...Θα ψάξω τα θέματα που μου αναφέρατε....Έχετε δίκιο γα την εξιδανικευση μετην οποία αντιμετωπίζω τους ανθρώπους καθώς και οτι ο Ποσειδώνας μου δημιουργει προβλήματα κάνοντας με να θέλω να "σώσω" άρα και επιλέγω λάθος άτομα.......Θα κινηθώ προς την κατεύθυση όσων αναφέρατε......Και θα το ψάξω....Ναείστε καλά!
-
γεια σας!!! ειμαι γεννημενη στις 11 ιουνιου 1989 ωρα 02.40 στη θεσσαλονικη εχω 7 οικο στο ζυγο κ αυτο που παρατηρω ειναι οτι η αφροδιτη μου σχηματιζει δυσμενεις οψεις κατα κυριοτητα (σε αντιθεση με τον κρονο, σε αντιθεση με τον ουρανο, σε αντιθεση με τον ποσειδωνα, σε τετραγωνο με τον ωροσκοπο, σε αντιθεση με το μεσουρανημα) κ τριγωνο με τον πλουτωνα..επισης ο 5 οικος μου βρισκεται στον καρκινο αλλα δεν εχω κανεναν πλανητη εκει..τι σημαινουν ολα αυτα?δε θα υπαρξει γαμος ουτε παιδια????αν μπορει καποιος ας βοηθησει...το ψαχνω γενικοτερα αλλα δεν εχω βγαλει καποιο συμπερασμα...οποιος μπορει να με διαφωτισει σχετικα...ευχαριστω εκ των προτερων....:cry:
-
Rozoulitsa μην ανησυχεις! Τι αγχωνεσαι που ειναι αδειοι οι οικοι. Κι εγω εχω αδειο 7ο αλλα παντρευτηκα. Ξερω και ατομα με αδειους 5ους και απο παιδια μια χαρα τα πηγαν. Μην τρελλενεσαι!:love: Για τις οψεις δεν ξερω να σου πω αλλα οπως και να εχει δεν πρεπει να πιανομαστε απο το χαρτη και να μας παιρνει απο κατω!
-
Quote:
Originally Posted by
rozoulitsa
γεια σας!!! ειμαι γεννημενη στις 11 ιουνιου 1989 ωρα 02.40 στη θεσσαλονικη εχω 7 οικο στο ζυγο κ αυτο που παρατηρω ειναι οτι η αφροδιτη μου σχηματιζει δυσμενεις οψεις κατα κυριοτητα (σε αντιθεση με τον κρονο, σε αντιθεση με τον ουρανο, σε αντιθεση με τον ποσειδωνα, σε τετραγωνο με τον ωροσκοπο, σε αντιθεση με το μεσουρανημα) κ τριγωνο με τον πλουτωνα..επισης ο 5 οικος μου βρισκεται στον καρκινο αλλα δεν εχω κανεναν πλανητη εκει..τι σημαινουν ολα αυτα?δε θα υπαρξει γαμος ουτε παιδια????αν μπορει καποιος ας βοηθησει...το ψαχνω γενικοτερα αλλα δεν εχω βγαλει καποιο συμπερασμα...οποιος μπορει να με διαφωτισει σχετικα...ευχαριστω εκ των προτερων....:cry:
Αχ μήν αγχώνεσαι απο τώρα! Δεν ξέρω να σου απαντήσω εμπεριστατωμένα αστρολογικά ,εκείνο που ξέρω οτι αν το θελήσεις σίγουρα θα σου συμβεί, αν......και δεν πρέπει να έχεις αγχος για αυτό"ΑΔΡΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ" και θάρθει και αυτό!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
rozoulitsa
Οι αντιθέσεις σού δείχνουν τη δυνατότητα να ισορροπίσεις κάποιες καταστάσεις, δεν είναι απαραίτητα δυσμενείς όψεις. Στον τέταρτο Οίκο που έχεις την Αφροδίτη δεν είναι άσχημη θέση, παρά τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν -σύμφωνα με τις όψεις που λες ότι κάνει.
Εξέτασε και τις όψεις που κάνει η Σελήνη, καθώς είναι ο κυβερνήτης του 5ου σου.
Το κυριότερο από όλα όμως, όπως σου λέει και η "παλίρροια" πιο πάνω, είναι να μην ...αγχώνεσαι. Είσαι μόλις 20 χρονών :nuts:
-
Γεια και χαρά φίλοι!
Ερώτηση: 7ος οίκος θεωρείται και ο dexcendant, δλδ η κατοπτρική όψη του ascendant? Εγώ, π.χ., έχω ωροσκόπο καρκίνο και ο descendant είναι στον αιγόκερω...
Μπορεί κάπιος φωτισμένος φίλος να μου πει τι σημαίνει αυτό??
Μερσί!!!:toung:
-
Σας ευχαριστω ολους πολυ για τις απαντησεις σας!!!! γενικα ειμαι πολυ αγχωδης ανθρωπος κ αρκετα ανασφαλης...:unsure: οσον αφορα τον 5 οικο μου τον εχω στο ζωδιο του καρκινου..ξερω οτι κανονικα για να βρισκοταν σπιτι του θα επρεπε να ειναι στο λεων...κυβερνητης του καρκινου ειναι η σεληνη αν δεν κανω λαθος την οποια εχω στον 6 οικο μου..το προβλημα ειναι οτι δεν εχω κανενα πλανητη στον 5 οικο..οσο αφορα τη σεληνη που την εχω στο ζωδιο της παρθενου κανει τις ακολουθες οψεις τετραγωνο με τον ηλιο (πολυ κακη οψη εχω διαβασει) τετραγωνο με το δια (επισης οχι καλη οψη) τριγωνο με τον κρονο κ εξαγωνο με τον πλουτωνα.. σε συνδυασμο με τον 6 οικο οπου βρισκεται η σεληνη μου και τις οψεις που σχηματιζει τι συμπερασμα μπορει να συναχθει για τον 5 οικο μου? ανησυχω ιδιαιτερα γτ ξερω οτι ο 6 οικος ειναι ο οικος που αφορα την υγεια τις ασθενειες κλπ..αν γνωριζει καποιος κατι σχετικο να μου πει....σας ευχαριστω....
-
Quote:
Originally Posted by
rozoulitsa
Σας ευχαριστω ολους πολυ για τις απαντησεις σας!!!! γενικα ειμαι πολυ αγχωδης ανθρωπος κ αρκετα ανασφαλης...:unsure: οσον αφορα τον 5 οικο μου τον εχω στο ζωδιο του καρκινου..ξερω οτι κανονικα για να βρισκοταν σπιτι του θα επρεπε να ειναι στο λεων...κυβερνητης του καρκινου ειναι η σεληνη αν δεν κανω λαθος την οποια εχω στον 6 οικο μου..το προβλημα ειναι οτι δεν εχω κανενα πλανητη στον 5 οικο..οσο αφορα τη σεληνη που την εχω στο ζωδιο της παρθενου κανει τις ακολουθες οψεις τετραγωνο με τον ηλιο (πολυ κακη οψη εχω διαβασει) τετραγωνο με το δια (επισης οχι καλη οψη) τριγωνο με τον κρονο κ εξαγωνο με τον πλουτωνα.. σε συνδυασμο με τον 6 οικο οπου βρισκεται η σεληνη μου και τις οψεις που σχηματιζει τι συμπερασμα μπορει να συναχθει για τον 5 οικο μου? ανησυχω ιδιαιτερα γτ ξερω οτι ο 6 οικος ειναι ο οικος που αφορα την υγεια τις ασθενειες κλπ..αν γνωριζει καποιος κατι σχετικο να μου πει....σας ευχαριστω....
αγαπητο μελος το θεμα εδω λεει'' Γαμος και αδειος 7ος οικος''
ολες τι ερωτησεις που λες θα πρεπει να τις θεσεις στην καταλληλη ενοτητα-θεμα:bigsmile:
φιλικα :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Astronautissa
Γεια και χαρά φίλοι!
Ερώτηση: 7ος οίκος θεωρείται και ο dexcendant, δλδ η κατοπτρική όψη του ascendant? Εγώ, π.χ., έχω ωροσκόπο καρκίνο και ο descendant είναι στον αιγόκερω...
Μπορεί κάπιος φωτισμένος φίλος να μου πει τι σημαίνει αυτό??
Μερσί!!!:toung:
Διάβασε πρώτα αυτό: http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%E1%F6%DE.html
και μετά αυτό:
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F5%ED%3B.html :bigsmile:
-
Καλημέρα και από εμένα!
Εχω τον 7ο οίκο μου στον Κριο, κυβερνήτης λοιπόν είναι ο ¶ρης ο οποίος είναι στους Διδύμους ((στον 9ο οίκο ή μάλλον ο 9ος έχει τον ¶ρη μέσα). Ο ¶ρης κάνει αντίθεση με την σελήνη, αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Πλούτων (που είναι στο Ζυγό), τρίγωνο με τον Ωροσκόπο (που είναι στον Ζυγό) και τετράγωνο με τον Δία. Ο 10ος είναι στον Καρκίνο όπως και ο ήλιος μο είναι στον καρκίνο και κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Ο 5ος είναι στον Υδροχόο. Όλα αυτά δείχνουν ότι πιθανόν να κάνω δύο γάμους (λόγω Διδύμων), τρώω εξαπάτηση (λογω αντίθεσης με Ποσειδώνα) και όλα θα γίνονται με ξαφνικό τρόπο? Θα εκτιμούσα πολύ μία βοήθεια.
Ευχαριστώ!
Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους!
-
Γειά σας και από εμένα................μπερδεύτηκα αρκετά και θα ήθελα μια καθοδήγηση. Τί γίνεται όταν στον 7ο οίκο μου έχω μόνο Β.Δεσμό και η ακμή του είναι στον Κριό και μάλιστα στις 16 μοίρες?? Ο σύντροφός μου έχει στον 7ο ¶ρη και Ποσειδώνα στον Τοξότη και η ακμή του 7ου είναι στον Σκορπιό στις 25 μοίρες. Πολύ μπερδεύτηκα..........................
Ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα! Θα ήθελα την άποψή σας για τον άδειο 7ο οικο.
Η ακμή του 7ου είναι στον Αιγόκερω.
Ο κρόνος είναι στην Παρθένο σε σύνοδο με τον 4ο οίκο.
Κρόνος τρίγωνο με Σελήνη στον Ταυρο.
Κρόνος τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Κρόνος εξάγωνο με Ουρανο.
:embarrest
-
Έχω και εγώ άδειο 7ο οίκο αλλά με κυβερνήτη 7ου πολύ...τσαχπίνη αν μη τι άλλο:cheesy:. Πρόσφατα με τη βοήθεια του Δείμωνα διαπίστωσα την ύπαρξη ενός χαρταετού στο χάρτη μου. Το μεγάλο τρίγωνο αποτελείται από:
1. Χείρωνα στους Διδύμους από τον 9ο οίκο
2. ¶ρη στο Ζυγό, από τον 1ο οίκο - Κυβερνήτης του 7ου οίκου που είναι στον Κριό
3. Δία στον Υδροχόο, από τον 5ο οίκο, Κυβερνήτης του 3ου οίκου στον Τοξότη και του 6ου στους Ιχθείς
Απέναντι από το Χείρωνα υπάρχουν σε σύνοδο οι Ερμής και Ουρανός (από τον 3ο οίκο στον τοξότη), οι οποίοι κάνουν εξάγωνα με Δία και ¶ρη.:bigsmile:
Ο ¶ρης λοιπόν κάνει τρίγωνο με Χείρωνα και Δια και εξάγωνο με Ερμή (κυβερνήτη του 9ου και του 12ου) και Ουρανό (κυβερνήτη του 5ου) και όλοι αυτοί οι πλανήτες αλληλεπιδρούν ως μέλη της όψης χαρταετού.
Προσπαθώντας να αναλύσω τον ¶ρη μου καταλήγω στα εξής συμπεράσματα (και θα ήθελα τη γνώμη σας για τα λεγόμενά μου):
1. ¶ρης στον 1ο οίκο: Οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για μένα και έντονο στοιχείο της προσωπικότητάς μου. Επίσης, οι σχέσεις έρχονται...φυσικα; προς εμένα;
2. ¶ρης σε τρίγωνο με Χείρωνα στου Διδύμους: Ο γάμος θα με βοηθήσει να γιατρέψω επικοινωνιακές πληγές του παρελθόντος;
3. ¶ρης σε εξάγωνο με Ερμή, κυβερνήτη του 9ου, και τρίγωνο με Χείρωνα από τον 9ο: Το έτερον ήμισι είναι πιθανό να είναι από άλλη χώρα, ή να έχει ανώτερη εκπαίδευση.
4. ¶ρης σε τρίγωνο με Δία από τον 5ο και σε εξάγωνο με Ουρανό, κυβερνήτη του 5ου: Ο γάμος θα είναι από έρωτα!!:love:
5. ¶ρης σε τρίγωνο με Δία κυβερνήτη του 3ου, σε εξάγωνο με Ερμή και Ουρανό από τον 3ο: Η σχέση θα βασίζεται πολύ στην επικοινωνία, τα ταξίδια και τα πολλαπλά ενδιαφέροντα!:bigsmile:
6. ¶ρης σε εξάγωνο με Ουρανό στον Τοξότη: Σύζυγος νεωτεριστής που του αρέσει το φιλοσοφείν.
7. ¶ρης σε τρίγωνο με Δία στον Υδροχόο: Σχεση καλότυχη με άτομο αντισυμβατικό και καινοτόμο.
Αυτά από μένα για τις όψεις μία προς μία. Έχετε να προσθέσετε/διορθώσετε κάτι;
Επίσης: Τώρα για το ότι όλοι αυτοί οι πλανήτες παίζουν μπάλα μεταξύ τους λόγω χαρταετού:nuts:, δεν ξέρω τι να πω. Τι σημαίνει αυτό για τον 7ο οίκο μου;
-
Quote:
Originally Posted by
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητά μέλη
Σίγουρα το σύνολο του χάρτη θα παίξει ρόλο, όπως ειπώθηκε. Επίσης, για την γυναίκα, θα μετρήσει και ο Ήλιος (σύζυγος) ενώ για τον άντρα η Σελήνη (η σύζυγος).
Ο ήλιος είναι στον 12 σε σύνοδο με τον κρόνο (η μοναδική όψη που σχηματίζει) και
ο κυβερνήτης του 7 οίκου μου είναι ανάδρομος (ερμής) στον τοξότη με κυβερνήτη το Δία, τετράγωνο με τη σελήνη, εξάγωνο με ¶ρη, εξάγωνο με Δία, σύνοδο με ουρανό τοποθετημένος ή στον 12ο ή στον 1ο (πρόσφατα ανακάλυψα ότι η ώρα γέννησης μου μπορεί να διαφέρει κατά 20 λεπτά από αυτή που πίστευα).
Από όπου και να το πιάσει κανείς...
Αστρολόγος πάντως μου είχε πει ότι στα αισθηματικά το ωροσκόπιο μου μου δίνει την κυριότερη υπόσχεση. Αυτό μάλλον είναι θέμα 5 ου ? Και ότι ο ιδανικός σύντροφος θα είναι άπιαστο όνειρο γιατί οι απαιτήσεις μου είναι πολλές, αλλά θα ζήσω μικρότερα όνειρα...
Όχι ότι το θέμα γάμου και οικογένεια με απασχαλεί πολύ. Δεν το απορρίπτω αλλά δεν το κυνηγάω κιόλας, έχω άλλους στόχους και να μην παντρευτώ ποτέ δεν με πειράζει. Συζήτηση να γίνεται ...
-
Kαλησπέρα σας και από εμένα.Ο δικός μου οίκος είναι επίσης άδειος μόνο τον χείρωνα έχει.Η ακμή του είναι στον Ταύρο και εφόσον κοιτάμε τους κυβερνήτες η Αφροδίτη είναι στον 9ο οίκο σε εξάγωνο με τον χείρωνα,τετράγωνο με Πλούτωνα και Δία,τρίγωνο με Ουρανό και χιαστί με Ποσειδώνα.Αυτό πως μπορω να το ερμηνεύσω γιατί με τις όψεις και με την οικοθεσία γίνεται πιο δύσκολο.
-
Quote:
Originally Posted by
paraskeyh
Kαλησπέρα σας και από εμένα.Ο δικός μου οίκος είναι επίσης άδειος μόνο τον χείρωνα έχει.Η ακμή του είναι στον Ταύρο και εφόσον κοιτάμε τους κυβερνήτες η Αφροδίτη είναι στον 9ο οίκο σε εξάγωνο με τον χείρωνα,τετράγωνο με Πλούτωνα και Δία,τρίγωνο με Ουρανό και χιαστί με Ποσειδώνα.Αυτό πως μπορω να το ερμηνεύσω γιατί με τις όψεις και με την οικοθεσία γίνεται πιο δύσκολο.
Εγώθα σου το κάνω ακόμα πιο ...δύσκολο:cheesy:
Ναι μεν κοιτάμε τον κυβερνήτη και τις όψεις του αλλά και αυτές δεν είναι αυθύπαρκτες. Για παράδειγμα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία είναι και μια ένδειξη υπερβολής, ή "άσκοπου δοσίματος", ενός ενθουσιασμού και μιας αισιοδοξίας που το πιθανότερο είναι να μην έχουν πραγματική βάση. Αν όμως ο Δίας κάνει καλή όψη με τον Κρόνο, αυτό το πράγμα θα έχει διαφορετική έκφραση και είναι πιθανό να "μαζεύει" τις υπερβολές. Αν όμως δέχεται κάποιο τετράγωνο από τον ¶ρη, π.χ., αλλάζει τελείως το σκηνικό. Ομοίως και ο Ουρανός. Παρ' όλο που δίνει ευχάριστες και πρωτότυπες εκφράσεις, αν τετραγωνίζεται από τον ¶ρη, ή από τα φώτα, ας πούμε, έχει τελείως διαφορετική έκφραση...
-
καλημέρα κι από μένα! έχω στον 7ο οίκο τη σελήνη,. Ακμή του 7ου μου είναι στους ιχθύες, αλλά η σελήνη στον κριό( δλδ ο 7ος πιάνει κατά το ήμισυ τον κριό). είχα διαβάσει σε παλιότερο άρθρο ότι ο 7ος στους ιχθύες δείχνει 2 τουλάχιστον γάμους ή μακρές σχέσεις! α, ο κυβερνήτης των ιχθύων, Δίας, στην παρθένο σε σύνοδο με τον κρόνο. Τώρα τι να πω, ο δεσμός που παραλίγο θα κατέληγε σε γάμο, ήταν παρθένος! α, και αφροδίτη στην παρθένο έχω, σε σύνοδο με ωροσκόπο(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Τι μπορεί να φαίνεται από αυτό τον 7ο οίκο? Να ρωτήσω και κάτι , ίσως είμαι σε λάθος ποστ, αλλά δεν ξέρω που να το ανεβάσω. μέχρι πριν λίγο καιρό ο γενεθλιος χάρτης μου έδειχνε σελήνη σε όψη χιαστή με τον ήλιο. τελευταία που ξαναμπήκα, δεν φαίνεται να κάνει κα΄μία όψη με τον ήλιο. υπάρχει περίπτωση να αλλαξε΄κάτι στην βάση δεδομένων από το σύστημα? .....(περίεργό...)
-
Quote:
Originally Posted by
Alaia
καλημέρα κι από μένα! έχω στον 7ο οίκο τη σελήνη,. Ακμή του 7ου μου είναι στους ιχθύες, αλλά η σελήνη στον κριό( δλδ ο 7ος πιάνει κατά το ήμισυ τον κριό). είχα διαβάσει σε παλιότερο άρθρο ότι ο 7ος στους ιχθύες δείχνει 2 τουλάχιστον γάμους ή μακρές σχέσεις! α, ο κυβερνήτης των ιχθύων, Δίας, στην παρθένο σε σύνοδο με τον κρόνο. Τώρα τι να πω, ο δεσμός που παραλίγο θα κατέληγε σε γάμο, ήταν παρθένος! α, και αφροδίτη στην παρθένο έχω, σε σύνοδο με ωροσκόπο(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Τι μπορεί να φαίνεται από αυτό τον 7ο οίκο? Να ρωτήσω και κάτι , ίσως είμαι σε λάθος ποστ, αλλά δεν ξέρω που να το ανεβάσω. μέχρι πριν λίγο καιρό ο γενεθλιος χάρτης μου έδειχνε σελήνη σε όψη χιαστή με τον ήλιο. τελευταία που ξαναμπήκα, δεν φαίνεται να κάνει κα΄μία όψη με τον ήλιο. υπάρχει περίπτωση να αλλαξε΄κάτι στην βάση δεδομένων από το σύστημα? .....(περίεργό...)
Αποκλείεται να διάβασες σε άρθρο του myhoroscope ότι "ο 7ος στους ιχθύες δείχνει 2 τουλάχιστον γάμους ή μακρές σχέσεις!" Κάτι άλλο ίσως να διάβασες, ή μπορεί να συνδυαζόταν η φράση με κάποια άλλη, ή μπορεί να μην ήταν άρθρο αλλά κάποια ερώτηση μέλους.
Περισσότερο βαραίνει το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η ακμή του Οίκου και όχι το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης.
Ως κυβερνήτη των Ιχθύων λαμβάνουμε τον Ποσειδώνα και όχι τον Δία.
Αν δεν έχεις διαβάσει αυτό το άρθρο http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...%F3%E7%F2.html διάβασέ το. Αν το έχεις διαβάσει, ξαναδιάβασέ το.
Ρίξε μια ματιά και σε αυτά: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F4%EF%F5.html
Σε αυτήν μου την απάντηση http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...tml#post102300 αναφέρονται τα διπλά ζώδια ως ένας από τους πολλούς δείκτες δεύτερου γάμου και αυτό πάλι από ορισμένους αστρολόγους...:bigsmile:
-
Καλημέρα!Μήπως θα μπορούσε να μου πεί κάποιος πώς ερμηνευεται η όψη Αφροδίτη τετράγωνο με το Μεσουράνημα; με ανοχή 4.27 επηρεάζει αρκετά;
Σας ευχαριστώ πολύ!
-
Quote:
Originally Posted by
joanna1975
Καλημέρα!Μήπως θα μπορούσε να μου πεί κάποιος πώς ερμηνευεται η όψη Αφροδίτη τετράγωνο με το Μεσουράνημα; με ανοχή 4.27 επηρεάζει αρκετά;
Σας ευχαριστώ πολύ!
Τι σχέση έχει με τον γάμο και τον άδειο 7ο Οίκο; :wacko:
Επιπλέον, αν δεν κάνω λάθος, περισσότερο αφορά τις επαγγελματικές σχέσεις και συνθήκες υπό τις οποίες καλείται να λειτουργήσει το άτομο (αντιξοότητες, παρεξηγήσεις με συναδέλφους, αλαζονεία και έπαρση)...
-
Σαν πρώτη εντύπωση όμως τι δείχνει γιατί μετα θα κοιτάξω τα υπόλοιπα.Εννοώ η οικοθεσία της Αφροδίτης συν την ύπαρξη του χείρωνα;
-
Σ' ευχαριστώ πολύ Μητσάκο για την απάντησή σου! Απλά παρασύρθηκα απο την αφροδίτη και έθεσα εδώ το ερώτημά μου!
-
Στον δικό μου χάρτη δείχνει πως στον 7ο οίκο έχω τον Β Δεσμό που είναι στην 3η μοίρα του Ταύρου.............αυτό τί μπορεί να δείχνει ??
Ευχαριστώ
-
Στον 7ο οίκο μου πέφτει ο Νότιος μου δεσμός μου που είναι στον Ταύρο , και κάνει τετράγωνο με την αφροδιτη (Λεων) που βρισκεται στον 10ο και τριγωνο με τον ηλιο μου (Παρθενος) στον 11ο .... αυτό τι σημαίνει για τον γάμο ????
ευχαριστώ
-
-
Τα διάβασα αλλά δεν μπορώ να πω ότι έδωσα και απάντηση στο ερωτημά μου !!!!
-
και εγω εχω το ιδιο προβλημα απουσιαζει πλανητης απο τον εβδομο που εχω τον καρκινο.Ηλιο εχω στον αιγοκερω πλουτωνα και κρονο στον σκορπιο και ουρανο στον τοξοτη.Εχω ηδη ενα γαμο στο ενεργητικο μου και ενα διαζυγιο ....
-
Quote:
Originally Posted by
DRIFTER
και εγω εχω το ιδιο προβλημα απουσιαζει πλανητης απο τον εβδομο που εχω τον καρκινο.Ηλιο εχω στον αιγοκερω πλουτωνα και κρονο στον σκορπιο και ουρανο στον τοξοτη.Εχω ηδη ενα γαμο στο ενεργητικο μου και ενα διαζυγιο ....
Λες και μου περιγραφεις το χάρτη μου....:weird:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Λες και μου περιγραφεις το χάρτη μου....:weird:
Xωρίς τον γάμο και το διαζύγιο βέβαια(μέχρι στιγμής:toung:)
-
Μητσάκο ευχαριστώ για την απάντηση. Τα άρθρα στα οποία παραπέμπεις τα έχω διαβάσει. Ωστόσο κανείς δεν φαίνεται να μου απαντάει, που πήγε εκείνη η χιατί όψη που έβγαινε μέχρι πέρσι μεταξύ ήλιου- σελήνης? οέο?
-
Kοιτάς γενέθλιους χάρτες από το πρόγραμμα "Γενέθλιος Special" ή από τον "Natal-East Point";
Προφανώς από τον πρώτο. Στον δεύτερο πιθανόν να την δεις, διότι εκεί οι ανοχές είναι πιο μεγάλες. Στον πρώτο έχω ορίσει ανοχές στις 150αρες 3 μοίρες αλλά θα τις κάνω 2 μοίρες σύντομα και στα εξάγωνα 3.
Ο Natal-East Point έχει μεγάλες ανοχές στις 150αρες
-
Quote:
Originally Posted by
ScP
. Στον πρώτο έχω ορίσει ανοχές στις 150αρες 3 μοίρες αλλά θα τις κάνω 2 μοίρες σύντομα και στα εξάγωνα 3.
:cry: :cry:..τα εξάγωνα μην τα :cry: :cry: ..πειράξετε.. παρακαλώ..:cry: :cry:.. έχω λίιιγα..:cry: :cry:
:love:
-
να ρωτησω κ εγω για τον 7ο οικο?
σεληνη μου ειναι στον λεωντα στον 7ο οικο οποτε ο πλανητης κυβερνητης ειναι μαλλον ο αρης αν δεν κανω λαθος πως επηρεαζει αυτο?
-
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
να ρωτησω κ εγω για τον 7ο οικο?
σεληνη μου ειναι στον λεωντα στον 7ο οικο οποτε ο πλανητης κυβερνητης ειναι μαλλον ο αρης αν δεν κανω λαθος πως επηρεαζει αυτο?
Ειρήνη μου, ο 7ος σου δεν είναι άδειος! Έχει ακμή στον καρκίνο, άρα κυβερνήτης καρκίνου και 7ου είναι η Σεληνούλα, η οποία βρίσκεται μέσα στον 7ο σου, στο ζώδιο όμως του Λέοντα. Βρισκόμενη η σελήνη σου ως κυβερνήτης του 7ου, μέσα στον 7ο, ενισχύονται οι ιδιότητές της. Διάβασε λίγο και την δωρεάν ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη σου και πιστεύω θα σου λυθούν κάποιες απορίες:
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/natalreport.php
-
Quote:
Originally Posted by
parkat
Ειρήνη μου, ο 7ος σου δεν είναι άδειος! Έχει ακμή στον καρκίνο, άρα κυβερνήτης καρκίνου και 7ου είναι η Σεληνούλα, η οποία βρίσκεται μέσα στον 7ο σου, στο ζώδιο όμως του Λέοντα. Βρισκόμενη η σελήνη σου ως κυβερνήτης του 7ου, μέσα στον 7ο, ενισχύονται οι ιδιότητές της. Διάβασε λίγο και την δωρεάν ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη σου και πιστεύω θα σου λυθούν κάποιες απορίες:
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/natalreport.php
δεν μου ανοιγει το σαιτ που μου εδωσες ... επισης δεν το επιασα ακριβως γινετε με πιο απλα λογια?
-
εγω που εχω τοξοτη στον 7ο οικο δηλαδη υπαρχει ταση στο να μην παντρευτω???
-
Πως κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα...αναρωτιέμαι.
Με κυβερνήτη 7ου οίκου τον Δία μάλλον πας για 2ο ή και 3ο στεφάνι!!!!!!
Ακόμη κι αν δεν παντρευτείς με τον Δία να κυβερνά την ακμή 7ου, δεν μένεις για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς σχέση, ανεξάρτητα από το γεγονός πως πολλές εξ αυτών, είναι επιπόλαιου χαρακτήρα.
-
το απεδωσα στην ελευθερια του τοξοτη:weird:,ειμαι μονος για πολυ μεγαλα χρονικα διαστηματα οσο κι αν δεν το θελω και δεν κανω ποτε σχεσεις επιπολαιου χαρακτηρα.δε λεω πως επεσες εξω η' κατι τετοιο απλα ετσι ειναι η ζωη μου εως τωρα(σιγουρα παιζουν και αλλα πολλα στον χαρτη μας),ευχαριστω παντως:bigsmile:
-
Να ρωτήσω κατι?? Και ο 4ος οικος δεν σημαίνει οικογένεια?? Και νομίζω πως μία γωνία με σελήνη του ενός με την ακμή του 4ου οίκου του αλλου ειναι αρκετή για να γίνει ένας γάμος. Επίσης νόμιζα πως ο 7ος οίκος ηταν ο οίκος των φίλων και των εχθρών!! Σιγουρα, μπόρει να δημιουργηθεί μια σχέση ή έμας γάμος από τον 7ο οίκο αλλά ειναι σωστό να το βασίζουμε μόνο στον 7ο οίκο?? Ακόμα πιστεύω πως ο πέμπτος οίκος αντιπροσωπεύει τους εράστες μας και τις απλές ή επιπόλαιες σχέσείς που μπορεί να κάνουμε...:weird:
-
Quote:
Originally Posted by
FLOROS
το απεδωσα στην ελευθερια του τοξοτη:weird:,ειμαι μονος για πολυ μεγαλα χρονικα διαστηματα οσο κι αν δεν το θελω και δεν κανω ποτε σχεσεις επιπολαιου χαρακτηρα.δε λεω πως επεσες εξω η' κατι τετοιο απλα ετσι ειναι η ζωη μου εως τωρα(σιγουρα παιζουν και αλλα πολλα στον χαρτη μας),ευχαριστω παντως:bigsmile:
Αρκετά σωστή η άποψη σου περί ελευθερίας του Τοξότη, πράγματι οι έννοιες δέσμευση, υποχρεώσεις κτλ δεν είναι στις προτεραιότητες του ωστόσο, όσοι έχουν έντονα Τοξοτίσια στοιχεία δεν είναι μοναχικοί άνθρωποι.
Πάρε για παράδειγμα τους Υδροχόους, οι Υδροχόοι κύριο χαρακτηριστικό τους έχουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία, δεν μένουν όμως ανύπαντροι.
Η σχέση/γάμος με κυβερνήτη τον Δία για να διατηρηθεί στον χρόνο χρειάζεται χώρο ώστε να μπορούν να εκφράζονται τα μέλη της ελεύθερα χωρίς να καταπίεζονται.
Ο γάμος αστρολογικά και πάντα κατά την άποψη μου δεν είναι φύσης Αφροδίτης Δία μόνο αλλά Αφροδίτης Κρόνου, όλες οι σχέσεις χτίζονται, δοκιμάζονται και μέσα από τις δοκιμασίες αντέχουν ή όχι στον χρόνο, ο Δίας φέρνει εύνοια στα θέματα του γάμου όμως δεν φέρνει διάρκεια γι αυτό συνήθως έχουμε παραπάνω από έναν γάμο ή πολλές σχέσεις γενικότερα.
Για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη θα πρέπει να μελετήσεις σε ποιον οίκο πηγαίνει ο κυβερνήτης του 7ου, τις όψεις που σχηματίζει, την Αφροδίτη σου, την Σελήνη σου ( όχι τόσο γιατί είναι δείκτης γάμου αλλά γιατί δίνει πληροφορίες για την γυναίκα που θα ήθελες να μοιραστείς την ζωή σου, ως πρότυπο) και το μεσοδιάστημα γάμου.
Επιπλεόν για να έχεις κυβερνήτη 7ου τον Δία σημαίνει ότι έχεις ωροσκόπο Δίδυμο, ο Ήλιος σε ποιον οίκο βρίσκεται στον 11ο ή στον 12ο???
Αν βρίσκεται στον 11ο τονίζονται τα στοιχεία της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας ενώ αν βρίσκεται στον 12ο έχουμε μια προσωπικότητα σεμνή, χαμηλών τόνων που έχει ανάγκη την απομόνωση και που σαφέστατα τον περισσότερο χρόνο για συντροφιά έχει ....την μοναξιά.
Υγ Ακριβώς όπως το είπες, παίζουν πολλά στον χάρτη μας :bigsmile: