Re: Θέλω να κάνω μια ανακοίνωση
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Μήπως εννοείς περιέργεια?????:weird: :weird: :weird: :weird:
Ε εντάξει, είπε το παιδί τον πόνο του και ησύχασε!:bigsmile:
Όπως και να το κάνουμε έπαιξε μεγάλο ρόλο η περιέργεια:cheesy: Είναι άξιο απορίας, για μένα τουλάχιστον, πώς μπορεί κάποιος να ερωτευθεί κάποια που δεν την γνωρίζει καθόλου:weird: :suspiciou Περισσότερο αυτό περίμενα να μάθω απ'το ΠΑΙΔΙ, παρά ποιά είναι η εκλεκτή του:wacko:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ε εντάξει, είπε το παιδί τον πόνο του και ησύχασε!:bigsmile:
Ενταξει!! Εδω μπορει επισης να αντιτεινει κανεις οτι ολα αυτα ηταν ενα τεχνασμα για καποιους ανεξιχνιαστους λογους, η οτι ηταν κατι, οτοδηποτε εκτος απ αυτο που δηλωνε!
Κινδυνευοντας να θεωρηθω εως και αφελης, προτιμω να πιστεψω οτι ηταν αυτο που δηλωθηκε εξ αρχης. Θα προτιμουσα επισης να μην το ειχαμε ξεχειλωσει. Πραγμα που συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες, αρα συγχωρητεο!! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Και μετά σου λέει γυναικεία αλληλεγγύη :blink:
Και η περιέργεια ένα είδος ενδιαφέροντος είναι! Στην περίπτωσή μας είναι αυτό που λέμε "ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΣ".... άσχετα αν η υποψήφια δεν το ξέρει ή το ξέρει πλέον! (αν το ήξερε όμως θας μας το ελεγε το ΠΑΙΔΙ όπως ακριβώς εκανε και την ανακοίνωσή του!)
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Όπως και να το κάνουμε έπαιξε μεγάλο ρόλο η περιέργεια:cheesy: Είναι άξιο απορίας, για μένα τουλάχιστον, πώς μπορεί κάποιος να ερωτευθεί κάποια που δεν την γνωρίζει καθόλου:weird: :suspiciou Περισσότερο αυτό περίμενα να μάθω απ'το ΠΑΙΔΙ, παρά ποιά είναι η εκλεκτή του:wacko:
Γιατί το λες αυτό;;; Κάποιοι άνθρωποι γοητεύονται απλά και μόνο από τον λόγο του άλλου...... καθόλου απίθανο δεν μου φαίνεται! Πώς είναι που χου τα άτομα που ερωτεύονται κάποιον ακόμη και αν εχουν ακούσει μόνο την φωνή τους;;;; Ε κάπως έτσι! Απλά εδώ έχουμε έντυπο λόγο.
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Είναι άξιο απορίας, για μένα τουλάχιστον, πώς μπορεί κάποιος να ερωτευθεί κάποια που δεν την γνωρίζει καθόλου:weird: :suspiciou
μμμμμμμ έχουμε δει και τα αποτελέσματα των καρμικών σχέσεων :toung: Οπότε στα σίγουρα να έχει και μια καλή δικαιολογία για τον χωρισμό ( Μ είσαι κι εσύ ε; )
Κάτι σε Σιρανό δηλαδή.:cheesy: Υπάρχει όμως και το άλλα μου λεν τα λόγια σου....ποιητική αδεία...μη βαράτε:toung:
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: να στε καλά παιδιά!
Μαρίνα με Μ κεφαλαίο.... πρόσεχε..... μήπως χτυπά για σένα η καμπάνα;;;; :toung:
Quote:
Originally Posted by
kia
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: να στε καλά παιδιά!
Μαρίνα με Μ κεφαλαίο.... πρόσεχε..... μήπως χτυπά για σένα η καμπάνα;;;; :toung:
Γκλουπ......:amazed: :nuts:
Απέκλεισε το Κ, και άρχισε το δούλεμα για το Μ?:laugh: :laugh: :laugh:
Μην πας γυρεύοντας και μαζευτούμε όοοοοοοοοολα τα Κ !:laugh:
kia μου μην λες για γυναικεία αλληλεγγύη γιατί δεν υφίσταται:sad: , αλλά και εγώ αναρωτιόμουν από περιέργεια=κοινωνικό ενδιαφέρον!:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Και σιγά και με τις καρμικές σχέσεις, συμφωνώ με τον Κωστή. Καλύτερα να μείνουν μακρια από εμένα:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Γκλουπ......:amazed: :nuts:
Απέκλεισε το Κ, και άρχισε το δούλεμα για το Μ?:laugh: :laugh: :laugh:
Το είπε ο ίδιος...........
Το νου σου Μαρίνα :love: :laugh:
Quote:
Originally Posted by
ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ' ΑΣΤΡΑ
Για να δώσω ένας τέλος στην περιέργεια πάντως, το γράμμα που ψάχνετε είναι το Μ.
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Μην πας γυρεύοντας και μαζευτούμε όοοοοοοοοολα τα Κ !:laugh:
kia μου μην λες για γυναικεία αλληλεγγύη γιατί δεν υφίσταται:sad: , αλλά και εγώ αναρωτιόμουν από περιέργεια=κοινωνικό ενδιαφέρον!:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Και σιγά και με τις καρμικές σχέσεις, συμφωνώ με τον Κωστή. Καλύτερα να μείνουν μακρια από εμένα:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
Εντελώς :offtopic: , αλλά θα το πω. Υπάρχει γυναικεία αλληλεγγύη, όταν πολλές γυναίκες μαζί θέλουν να εξολοθρεύσουν μια άλλη:toung: :laugh: :laugh: :laugh: