-
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Quote:
Originally Posted by
zafiroula
διαφωτιστε με λιγο:εβδομος οικος σε διδυμους με μοναδικό πλανήτη το χείρωνα.επίσης πέμπτος οίκος στον κριό με πλανήτες λίλιθ και β.δεσμό.έχει αυτό σχέση με τους ανώμαλους και παράξενους που μπλέκω?
Θα κάνω μια προσπάθεια για αρχή!
Λογικά ο Χείρωνας σου είναι και αυτός στους Διδύμους, γεγονός που δείχνει ότι σαν άτομο έχεις μια αδυναμία στην επικοινωνία με τους άλλους, μια πληγη που μπορεί να θεραπευθεί αν μάθεις να εκφράζεις ανοιχτά αυτό που θες και πιστεύεις! Προφανώς όμως αυτή η πληγή, επικεντρώνεται και προσπαθεί να σε διδάξει μέσα από τον τομέα των συναισθηματικών σχέσεων. Δηλαδή μπορεί να στέλνεις λάθος μηνύματα στο συντροφο σου, με αποτέλεσμα και αυτος να μην ξέρει τι θες και πώς να σε προσεγγίσει!
Ο Β. Δεσμός στον Κριο σου λέει ότι πρεπει να μάθεις να διαχωρίζεις τον εγωκεντρισμό από την εξέλιξη του πνεύματος προκειμένου να πετύχεις τον "Συμπαντικό" σου στόχο! Το ότι ο 5ος οίκος έχει ακμή στον Κριό δείχνει ότι πολλές φορές λειτουργείς παρορμητικά είτε στο πώς εκφράζεσαι είτε στο πώς προσεγγίζεις τον έρωτα. Ίσως λειτουργείς κάπως εγωιστικά αλλά και αποφασιστικά. Αν πιστεψεις ότι βρήκες αυτό που έψαχνες αφοσιώνεσαι με επιμονη και δυναμισμό!:embarrest
-
θένκιου θενκιου για την άμεση ανταπόκριση.είσαι εξαιρετική..Β.δεσμός και λίλιθ βρίσκονται και οι δυο πλανήτες στον ταύρο-5ο οίκο-κριός.ευχαριστώ και πάλι.θα τα ξεμπλέξω κάποια στιγμη όλα τα μεταφυσικά παράδοξα.χαχα
-
Quote:
Originally Posted by
zafiroula
θένκιου θενκιου για την άμεση ανταπόκριση.είσαι εξαιρετική..Β.δεσμός και λίλιθ βρίσκονται και οι δυο πλανήτες στον ταύρο-5ο οίκο-κριός.ευχαριστώ και πάλι.θα τα ξεμπλέξω κάποια στιγμη όλα τα μεταφυσικά παράδοξα.χαχα
Τότε αν ο Β. Δεσμός σου είναι στον Ταυρο δείχνει ότι αναζητάς στην πορεία της ζωής σου την ασφάλεια και την σταθερότητα. :embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Θα κάνω μια προσπάθεια για αρχή!
.......
Ο Β. Δεσμός στον Κριο σου λέει ότι πρεπει να μάθεις να διαχωρίζεις τον εγωκεντρισμό από την εξέλιξη του πνεύματος προκειμένου να πετύχεις τον "Συμπαντικό" σου στόχο!
.......
Πόθεν εξάγεται ότι ο Β.Δ. στον Κριό τα κάνει αυτά; :unsure:
-
:bigsmile::bigsmile:γεια σας
1ος συνδυασμος=η ακμη του 5ου ειναι στο σκορπιο αρα ο κυβερνητης?πλουτων η αρης?ο πλουτων βρισκεται στο 4 κ ο αρης στον 5 οικο...τι δειχνει για τις σχεσεις τους?
ενω ο κυβερνητης του 7ου βρισκεται στο 2 οικο κ ειναι αναδρομος!!δειχνει οτι ο γαμος του θα γινει απο συμφερον?:weird:
2ος=κυβερνητης του 5ου ερμης κ βρισκεται στο 1 οικο.δηλ?
κυβερνητης του 7 ου στον 8 οικο..ουτε αυτο το καταλαβαινω
σορυ αν κανω πολλες ερωτησεις
-
Καλημερα σε ολους εχω μια απορια σχετικα με μια οψη σε συνθετο χάρτη συναστριας..Ο κρόνος ειναι στον υδροχόο στον 7ο οίκο (12° 28' 59") με ακμη οίκου στον 7ο Υδροχόο 00° 09' 14". Τι δείχνει αυτό για την σχεση γενικά και την πορεία της..μιας και ο Κρονος ειναι ενας περιοριστικος και συντηρητικός πλανητης (απο αυτά που ξερω) και ο υδροχόος ειναι ενα πιο "ελευθερο" ζώδιο...Ευχαριστώ πολύ
-
Quote:
Originally Posted by
sempreviva24
Καλημερα σε ολους εχω μια απορια σχετικα με μια οψη σε συνθετο χάρτη συναστριας..Ο κρόνος ειναι στον υδροχόο στον 7ο οίκο (12° 28' 59") με ακμη οίκου στον 7ο Υδροχόο 00° 09' 14". Τι δείχνει αυτό για την σχεση γενικά και την πορεία της..μιας και ο Κρονος ειναι ενας περιοριστικος και συντηρητικός πλανητης (απο αυτά που ξερω) και ο υδροχόος ειναι ενα πιο "ελευθερο" ζώδιο...Ευχαριστώ πολύ
Αρχικα πρεπει να σου πω οτι ο 7 στον συνθετο δειχνει ποσο καλη ειναι η συνεργασια των δυο ατομων,πως αντιμετωπιζουν τους αλλους αλλα και τι αποψη εχουν για τον γαμο ή την συνεργασια.
Ετσι με ακμη στον υδροχοο εγω θα ελεγα οτι φαινετε σαν ενα πρωτοπορικο ζευγαρι ,με μια ταση ελευθεριας μεσα στην σχεση,που τους ενωνουν κοινα ιδανικα και ιδεες αλλα που ομως μπορουν να γινουν και δογματικοι ή αυταρχικοι οταν οι αλλοι δεν συμφωνουν μαζι τους ή μεταξυ τους.Το θεμα των σχεσεων ειναι ενα σημειο που το ζευγαρι θα πρεπει να ισορροπησει μιας και μπορει να φαινετε αρκετα εγωκεντρικο και ασυμβιβαστο.Ο κρονος ζηταει πειθαρχια και σοβαροτητα μεσα στην σχεση με τροπο ομως τετοιο ωστε τα μελη να μην συνδεονται με συναισθηματα αλλα με κοινα οραματα,φερνει ευθυνες και υποχρεωσεις στα ατομα της σχεσης απο τριτους ,που πρεπει να απομιστουν και να φερουν σε περας.Οι υποχρεωσεις λοιπον μπορει να ειναι και η αρχη μιας απομακρινσης των ατομων μεταξυ τους.
-
Στον 7 οίκο δεν έχω πλανήτες και είναι στον κριό, ο ¶ρης μου είναι στο Σκορπίο σε συνοδό με τον Δία στον 2 οίκο.Ο άνθρωπός μου έχει Δία στον Κριό(δεν γνωρίζω οίκο).Τι εχετε να πείτε γι'αυτό?!!!
-
Quote:
Originally Posted by
MARIA1982
Στον 7 οίκο δεν έχω πλανήτες και είναι στον κριό, ο ¶ρης μου είναι στο Σκορπίο σε συνοδό με τον Δία στον 2 οίκο.Ο άνθρωπός μου έχει Δία στον Κριό(δεν γνωρίζω οίκο).Τι εχετε να πείτε γι'αυτό?!!!
Δεν έχω κάτι να πω, αλλά εδώ μπορείς να βρεις κάτι που να σου λέει :bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html
Στον πρώτο σύνδεσμο μπορείς να δεις τον δικό σου χάρτη και του ατόμου που σε ενδιαφέρει, και στον 2ο μπορείς να δεις πώς μπορείς να αρχίσεις να συνδυάζεις αυτά τα στοιχεία :bigsmile:
-
κάπου έχω διαβάσει πως αν ο 7ος οίκος είναι σε διπλό ζώδιο δίδυμοι ιχθύς .. δίχνει πως το άτομο έχει μια τάση προς το διαζύγιο ή ότι θα κάνει γάμο με άτομο που προέρχετε από διαζύγιο ..
ισχυεί? κάτι από τα δύο .. σαν μεμονωμένη όψη ..
-
Ο 7 (ακμή) σε διπλό ζώδιο είναι ένδειξη δεύτερου (ή πολλαπλού) γάμου συνεπώς και έξοδου από τον πρώτο. Ένδειξη πολλαπλού γάμου επίσης είναι η παρουσία κυβερνήτη διπλού ζωδίου στον 7 ή παρουσία του κυβερνήτη του 7 σε διπλό ζώδιο.
-
καλησπέρα σ΄ολους ! στο δικο μου γενεθλιο χάρτη εχω 7ο οικο στον 29η μοιρα του τοξότη και ουδεμία παρουσία αλλου πλανητη. Ποση επίδραση θα έχει ο κυβερνητης του τοξότη σάυτη την περίπτωση?
:wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Ο 7 (ακμή) σε διπλό ζώδιο είναι ένδειξη δεύτερου (ή πολλαπλού) γάμου συνεπώς και έξοδου από τον πρώτο. Ένδειξη πολλαπλού γάμου επίσης είναι η παρουσία κυβερνήτη διπλού ζωδίου στον 7 ή παρουσία του κυβερνήτη του 7 σε διπλό ζώδιο.
Eυχαριστώ !!
μπορείτε να μου διευκρινίσετε και το εξής αν ισχύει ..
άτομα με ακμή του 7ο σε διπλό ζώδιο .. μπορεί απλά να δίχνει ότι αυτά τα άτομα θα κάνουν γάμο με άτομο που προέρχεται από διαζύγιο ? η τέλος πάντων περάσαν κάποια δυσκολία στις σχέσεις τους τις προσωπικές ... (κάπου το διάβασα :embarrest)
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
Eυχαριστώ !!
μπορείτε να μου διευκρινίσετε και το εξής αν ισχύει ..
άτομα με ακμή του 7ο σε διπλό ζώδιο .. μπορεί απλά να δίχνει ότι αυτά τα άτομα θα κάνουν γάμο με άτομο που προέρχεται από διαζύγιο ? η τέλος πάντων περάσαν κάποια δυσκολία στις σχέσεις τους τις προσωπικές ... (κάπου το διάβασα :embarrest)
Μια ακμη σε διπλο Ζωδιο θα μπορουσε να δειχνει γαμο με καποιο ατομο που εχει προυπαρξει παντρεμενο, ομως θα μπορουσε να δειχνει και αλλα πολλα, για παραδειγμα
ο συζυγος θα μπορουσε να εργαζεται σε δυο διαφορετικες δουλειες, συμπληρωματικα
μελετησε τον Ηλιο, τον Αρη,αλλα κ την Αφροδιτη .
Οσο για τις δυσκολιες, ολες οι σχεσεις περνουν δυσκολιες ανεξαρτητου ακμης,αλλοι περισσοτερες αλλοι λιγοτερες, καλο ειναι για να δεις τις δυσκολιες του 7ου να ψαξεις να βρεις τι οψεις του κυβερνητη του 7ου.
Και για να δωσω να καταλαβεις τι εννοω, αν ο κυβερνητης κανει δυσκολη οψη με τον Αρη το πιθανοτερο ειναι να υπαρξουν δυσκολιες εξαιτιας το οτι ο συντροφος μπορει να ειναι ευερεθιστος,εγωιστης, ανταγωνιστικος κ ολα τα χαρακτηριστικα που δειχνει ο Πλανητης Αρης.
-
παιδιά γειά σας!έστω οτι υπάρχει στην ακμή του 7ου το ζώδιο των διδύμων(διπλό)και πλανήτης χείρωνας.επίσης ωροσκόπος και σελήνη τοξότης(διπλό) και ήλιος στην παρθένο(διπλό).υπάρχει περίπτωση αποφυγής διαζυγίου?
-
Quote:
Originally Posted by
zafiroula
παιδιά γειά σας!έστω οτι υπάρχει στην ακμή του 7ου το ζώδιο των διδύμων(διπλό)και πλανήτης χείρωνας.επίσης ωροσκόπος και σελήνη τοξότης(διπλό) και ήλιος στην παρθένο(διπλό).υπάρχει περίπτωση αποφυγής διαζυγίου?
Για να τα ξεκαθαρίσουμε παρθενος-τοξότης δεν διπλά είναι μεταβλητά. δηλαδή δυσκολευονται να αποφασίσουν και όταν τελικά το κάνουν υπάρχει πάλι περίπτωση να αλλάξουν γνώμη... Διπλά είναι διδυμοι, ζυγοί, ιχθείς.Που σημαίνει δυο φύσεις,δύο ανθρώπους κτλ (αυτό είναι περιπλοκο αλλά δε σημαίνει διπροσωπία) και τέλος υπάρχει περίπτωση αποφυγής διαζυγίου επειδή θα είναι καθαρά δική σας επιλογή και όχι των πλανητων.
-
...Mα γι αυτό λέμε ότι η αστρολογία δηλώνει τάσεις και δεν είναι μία μαντική μέθοδος - δηλαδή προειδοποιεί για το μέλλον χωρίς να το ορίζει τελεολογικά!
Εν προκειμένω, κάποιος μπορεί και να αποφύγει ένα διαζύγιο για το οποίο έχει ενδείξεις πριν του προκύψει, και να επιτύχει έναν γάμο έστω και εάν δεν του «βγαίνει» από τον χάρτη. Όμως αυτό θα πρέπει να έχει δρομολογηθεί από βάθος χρόνου... και όχι την τελευταία στιγμή που όλα θα έχουν κριθεί στο ζευγάρι (περίπτωση διαζυγίου) ή μόλις αποφασίσουμε τον γάμο να συμβεί άμεσα επειδή θα τον ευνοεί κάποια διέλευση.
Τι εννοώ. Η αστρολογία, εάν την παρακολουθήσουμε συστηματικά, θα μας αποκαλύψει τις επικίνδυνες πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα μας. Θα μας δείξει προς τα πού πορευόμαστε, και πού θα καταλήξουμε εάν δεν δραστηριοποιηθούμε έγκαιρα για να αποτρέψουμε τα μη επιθυμητά γεγονότα (δύσκολες όψεις) ή να υποβοηθήσουμε τα επιθυμητά (εκείνα για τα οποία υπάρχει ευχέρεια να συμβούν - θετικές όψεις). Και όσο πιο νωρίς γνωρίζουμε και έρθουμε σε εγρήγορση, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχει η «δράση» μας. Η σωστή μελέτη από την αρχή μιας σχέσης τού γιατί ο χάρτης δείχνει χωρισμό ή του γιατί δεν ευνοούμαστε στη συναψη κατάλληλων σχέσεων, θα μας δείξει τον τρόπο και τους τομείς που πρέπει να αλάξουμε, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Όπως είπα λίγο πιο πάνω, την τελευταία στιγμή όταν όλα πια έχουν πάρει τον δρόμο τους η αστρολογία δεν μπορεί να μας βοηθήσει αποτρεπτικά... Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, εάν π.χ. αποφασίσουμε να περάσουμε όλη τη ζωή μας απομονωμένοι σε ένα σκοτεινό κελί, κανένα από τα θετικά στοιχεία του χάρτη μας δεν θα ενεργοποιηθεί για να το «εισπράξουμε».
-
Σαφέστατα η αστρολογία αποκαλύπτει τάσεις.Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία για αυτό.Λάθος διατύπωση εκ μέρους μου.Τάση διαζυγίου ήθελα να πω..Επιπρόσθετα, η αστρολογία ως τέτοια δεν έιναι μαντική τέχνη,ωστόσο δεν επικαλείται και την ελεύθερη βούληση εξ ολοκλήρου.Υπάρχει μετενσάρκωση,υπάρχει "τιμωρία",υπάρχει κάρμα..
-
Quote:
Originally Posted by
alexkoutsa
καλησπέρα σ΄ολους ! στο δικο μου γενεθλιο χάρτη εχω 7ο οικο στον 29η μοιρα του τοξότη και ουδεμία παρουσία αλλου πλανητη. Ποση επίδραση θα έχει ο κυβερνητης του τοξότη σάυτη την περίπτωση?
:wacko:
Αν δεν υπάρχουν πλανήτες σε ένα οίκο κοιτάμε τον κυβερνήτη της ακμής σε ποιό οίκο είναι κ τι όψεις κάνει.Στην περίπτωσή σου κοιτάς το Δία ,φυσικό κυβερνήτη του Τοξότη,σε ποιόν οίκο είναι στο χάρτη σου ...για αρχή:bigsmile:
-
Ζαφειρούλα μου εγώ λιγάκι διαφωνώ επάνω σε αυτό :) Πιθανότατα υπάρχει η καρμικότητα που ορίζει τη ζωή μας, όμως και αυτή είναι μία τάση που καλούμαστε να ανατρέψουμε στην τρέχουσα ζωή μας ώστε να εξελιχθούμε στις επόμενες ενσαρκώσεις. Εάν δεν υπήρχε περίπτωση να ανατρέψουμε το καρμικό μας πεπρωμένο, οτιδήποτε μας συνέβαινε θα ήταν μία σαφής πορεία της ψυχής μη αναστρέψιμη - και οι επόμενες ενσαρκώσεις ύστερα από μία «κακή» ζωή απλές ποινές για την παραβίαση του «καλού» που κάναμε σε εκείνη. Και έστω ότι το δεχόμαστε έτσι. Γιατί η καρμικότητα να μας επιτρέπει να πράξουμε άμεσα το κακό και να μην μας επιτρέπει να εξιλεωθούμε για αυτό το ίδιο σύντομα?...
Βέβαια όλα αυτά τα συζητάμε με την επίγνωση ότι αθάνατη ψυχή και μετεμψύχωση υπάρχουν επειδή έτσι πιστεύουμε ή (δι)αισθανόμαστε, και ότι όσο βρισκόμαστε εν ζωή δεν υπάρχει τρόπος κάτι τέτοιο να αποδειχθεί.
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Για να τα ξεκαθαρίσουμε παρθενος-τοξότης δεν διπλά είναι μεταβλητά. δηλαδή δυσκολευονται να αποφασίσουν και όταν τελικά το κάνουν υπάρχει πάλι περίπτωση να αλλάξουν γνώμη... Διπλά είναι διδυμοι, ζυγοί, ιχθείς.Που σημαίνει δυο φύσεις,δύο ανθρώπους κτλ (αυτό είναι περιπλοκο αλλά δε σημαίνει διπροσωπία) και τέλος υπάρχει περίπτωση αποφυγής διαζυγίου επειδή θα είναι καθαρά δική σας επιλογή και όχι των πλανητων.
Διπλα ζωδια πραγματικα ειναι οι Διδυμοι κ οι Ιχθυς κ καποιοι θεωρουν κ την Παρθενο,
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι βαζεις κ τον Ζυγο στα διπλα?
Ο Ζυγος δεν θεωρειται διπλος, αντιθετως ο Τοξοτης θεωρειται διπλος υπο την εννοια, οτι ειναι μισος ανθρωπος κ μισο ζωο κ φυσικα τον κατατασσουν κ σε μια αλλη κατηγορια, στα Θηριωδη Ζωδια.
-
ξεκαθαρίστε σας παρακαλώ και βγαλτε μια κοινή συνισταμένη.πλιζζζζζζζζζζ
-
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%F3%DF%E1.html
Διαβασε το παραπανω μεχρι να αποσαφηνηστει η κατασταση...:wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
giannas
Ίσως αυτό βοηθήσει και εδώ :cheesy:
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...F%F2-3%EF.html
-
ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση!(Οχι ότι ηρέμησα μετά απο αυτά που διαβασα...χαχα..)Ευχαριστώ
-
Με αφορμή τους πλανήτες που βρίσκονται στον 7ο οίκο είδα οτι εχω τον κλήρο της τύχης εκεί και μάλιστα στον τοξότη. θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει ο κλήρος της τύχης, ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
pleiada
Με αφορμή τους πλανήτες που βρίσκονται στον 7ο οίκο είδα οτι εχω τον κλήρο της τύχης εκεί και μάλιστα στον τοξότη. θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει ο κλήρος της τύχης, ευχαριστώ
Ο Κλήρος της Τύχης είναι ένας δείκτης ανάπτυξης της Ηλιο-Σεληνιακής Σχέσης ενός Ωροσκοπίου. Βρίσκεται μετρώντας την απόσταση των δυο Φώτων, δηλαδή του Ηλίου και της Σελήνης.
Φανερώνει τον ιδιαίτερο και πιο ξεκάθαρο ατομικό τρόπο ζωής και συμπεριφοράς. Είναι το σημείο που δείχνει την αντίληψη για την ζωή, την κατανόηση των πραγμάτων, τις δυνατότητες, την δημιουργικότητα και την ποιότητα του χαρακτήρα.
Στον Τοξότη είναι μια ένδειξη για ευρείς πνευματικούς ορίζοντες και μια ζωή μακριά από περιορισμούς ή παραδόσεις. Δίνει αισθητή τάση για μεγάλες ιδέες, τολμηρές πράξεις και αφηρημένες κάπως έννοιες. Πολλές φορές κάνει τους ανθρώπους δεξιοτέχνες της λογοτεχνίας, της διανόησης και σκαπανείς της επιστήμης.
Η παρουσία του στον 7ο οίκο φανερώνει ότι η επιτυχία έρχεται μέσω των άλλων, επειδή το άτομο ψάχνει σταθερά την ένωση μέσω του γάμου ή της επαγγελματικής συνεργασίας. Οτιδήποτε επιθυμεί είναι για χάρη των άλλων και μέσω αυτής της επιθυμίας κρίνει αντικειμενικά τον κόσμο. Αργεί ώσπου να προσανατολίσει τον εαυτό του και όταν το κάνει, θα βρει την αρμονία μέσα του.
-
Quote:
Originally Posted by
pleiada
Αναλυτικά θα βρεις εδώ πολλά στοιχεία http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%F7%E7%F2.html
-
Ευχαριστώ πολύ...Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολύ καιρό που ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αστρολογία - πέρα από τις καθημερινές προβλέψεις - και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Μου αποκαλύπτεται σιγά σιγά ένας καινούργιος κόσμος, ο οποίος με εκπλήσσει διαρκώς..Όσο περισσότερο διαβάζω όμως τόσο συνειδητοποιώ την άγνοιά μου...αλλά έτσι δεν γίνεται πάντα? Έχω ακόμα πολλά να μάθω και νομίζω ότι βρήκα την κατάλληλη ιστοσελίδα
-
Γεια σας!ζηταω συγνωμη για την περιπτωση που οι ερωτησεις μου δεν αφορουν το συγκεκριμενο ποστ...κατατοπιστε με αν εχετε τη καλοσυνη....Λοιπον ειμαι γεννημενη 30-10-1984στις10+20και εχω συνοδο αφροδιτης με ποσειδωνα και ουρανο στο τοξοτη(και ωροσκοπο τοξοτη).Ολα αυτα σε συνδυασμο με αδειο 7ο οικο στους δυδιμους....μπορειτε α μου εξηγησετε λιγο τις παραπανω οψεις?Ξερω πως η πρωτη δινει ουτοπικες σχεσεις ενω η 2η οτι το ατομο αναζητα την ελευθερια και ασφυκτια μεσα στη δεσμευση σωστα?κανω λαθος?ποια εκ των 2 υπερισχυει?μεχρι στιγμης δεν εχω κανει καμια μεγαλη σχεση...προβλημα ανταποκρισης απο το αλλο φυλο δεν υπαρχει δοξα τω τω Θεω.ειμαι παρα πολυ επιλεκτικη ομως,αλλα και παλι τελικα οι ανθρωποι που επιλεγω δεν ειναι καταληλοι η υπαρχει λαθοσ timing...παρ'ολα αυτα εμενα η δεσμευση μου αρεσει παρα πολυ,η αισθηση οτι ανηκω καπου,οτι εχω εναν ανθρωπο δικο μου.με ολα τα παραπανω θεωρειτε πως ειναι εφικτο να βρεθει ενας τετοιος ανθρωπος και κατ επεκταση στο μελλον γαμος δεδομενου και του 7ου οικου?
-
Αν η ακμή του 7 είναι στους Διδύμους (δηλαδή εάν ο 7 ξεκινάει από κάποια μοίρα των Διδύμων και όχι του Ταύρου) κοίταξε που βρίσκεται ο κυβερνήτης των Διδύμων ο Ερμής. Οίκο, ζώδιο, όψεις. Από εκεί θα πάρεις τις πληροφορίες που ζητάς για τα θέματα γάμου. Αντίστοιχα, κοίταξε τον κυβερνήτη του 5 για θέματα φλερτ, σύντομων σχέσεων κλπ.
-
Πόσες φορές να πούμε ότι δεν γίνεται αναλυση χαρτών εδω?
Σκοπός της ενότητας είναι να λύνει απορίες μας για μεμονωμένες όψεις κλπ, όχι να κάνουμε αναλυση του κάθε χάρτη!:embarrest
-
καλημέρα !
θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια όποιου θέλει και μπορεί να μου δώσει κάποιες παραπομπες για το θέμα γάμος και άδειος 7ος οίκος
κ πιο συγκεκριμένα θέλω πληροφορίες για τα παρακάτω (τα αναφέρω δεν ξέρω αν είναι απαρραίτητο)
για 7ο οίκο στους ιχθύες άδειο από πλανήτες με ποσειδώνα στον 4ο οίκο και όψεις σε σύνοδο με ήλιο σελήνη και ερμή
τρίγωνο με δία και 6γωνο με πλούτωνα
ευχαριστώ !
-
Στην περιπτωση που στον 7ο υπαρχει μονο η λιλιθ(αιγοκερω) κ ο 7ος εχει στην ακμη του αιγοκερω(-Ν.δεσμος)) και υπαρχει αντιθεση 1ου οικου(Β.δεσμο)-κ 7ου(Ν.δεσ)
καθως κ αντιθεση 4ου οικου με 10ο μεσουρανημα?
Συνοπτικα το ατομο ειναι δυσκολο να εξελιχθει στα συναισθηματικα του?:cry:
ευχαριστω
-
Quote:
Originally Posted by
smaragdi
Στην περιπτωση που στον 7ο υπαρχει μονο η λιλιθ(αιγοκερω) κ ο 7ος εχει στην ακμη του αιγοκερω(-Ν.δεσμος)) και υπαρχει αντιθεση 1ου οικου(Β.δεσμο)-κ 7ου(Ν.δεσ)
καθως κ αντιθεση 4ου οικου με 10ο μεσουρανημα?
Συνοπτικα το ατομο ειναι δυσκολο να εξελιχθει στα συναισθηματικα του?:cry:
ευχαριστω
Για τον 7ο σου, να κοιτάξεις τις όψεις που κάνει ο Κρόνος.
Για τους δεσμούς, να κοιτάξεις αυτά: http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E4%E9%E1.html
http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html.
Από τον τρόπο όμως που διατυπώνεις τις ερωτήσεις σου αλλά και από το είδος των ερωτήσεων, εκτιμώ ότι θα έπρεπε πρώτα να κατανοήσεις κάποιες βασικές αρχές της αστρολογίας και μετά να ασχοληθείς με την προσπάθεια ερμηνείας και ταιριάσματος των ερμηνειών στον προσωπικό σου χάρτη.
Σίγουρα δε, να μην βιαστείς να καταλήξεις σε οποιοδήποτε συμπέρασμα, καθώς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο 'οτι θα έχεις κενά που δεν θα σου επιτρέπουν να έχεις πλήρη και σαφή εικόνα :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Για τον 7ο σου, να κοιτάξεις τις όψεις που κάνει ο Κρόνος.
Για τους δεσμούς, να κοιτάξεις αυτά:
http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E4%E9%E1.html
http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html.
Από τον τρόπο όμως που διατυπώνεις τις ερωτήσεις σου αλλά και από το είδος των ερωτήσεων, εκτιμώ ότι θα έπρεπε πρώτα να κατανοήσεις κάποιες βασικές αρχές της αστρολογίας και μετά να ασχοληθείς με την προσπάθεια ερμηνείας και ταιριάσματος των ερμηνειών στον προσωπικό σου χάρτη.
Σίγουρα δε,
να μην βιαστείς να καταλήξεις σε οποιοδήποτε συμπέρασμα, καθώς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο 'οτι θα έχεις κενά που δεν θα σου επιτρέπουν να έχεις πλήρη και σαφή εικόνα :bigsmile:
Ta εχω διαβασει ηδη κ εχω ψαξει κ τον κρονο(τον εχω σε ζυγο) (ως παραδοσιακος κυβερ. του αιγοκερω)
κ κανει εξαγωνα με ηλιο σεληνη κ ποσειδωνα.Λογικα θα εχω εξελιξεις μετα τον Νοεμβρη που θα μπει ο κρονος στο ζυγο ....
Οντως εχω κενα που δεν μ επιτρεπουν να βγαλω συμπερασμα.:nuts:
σ ευχαριστω πολυ:love:
-
Quote:
Originally Posted by
smaragdi
Ta εχω διαβασει ηδη κ εχω ψαξει κ τον κρονο(τον εχω σε ζυγο) (ως παραδοσιακος κυβερ. του αιγοκερω)
κ κανει εξαγωνα με ηλιο σεληνη κ ποσειδωνα.Λογικα θα εχω εξελιξεις μετα τον Νοεμβρη που θα μπει ο κρονος στο ζυγο ....
Οντως εχω κενα που δεν μ επιτρεπουν να βγαλω συμπερασμα.:nuts:
σ ευχαριστω πολυ:love:
helloo!
Αφού είναι εξάγωνα μια χαρά είναι!
Και οοοοοο ναι με το που μπει στον ζυγό θα είναι γενικές οι εξελίξεις και δεν θα χουν να κάνουν με 7ο οίκο μόνο..! πρώτη επιστροφούλα κρόνου!!:nuts:
Θα είναι ωραία και καλή για πολλούς...μαθήματα? παθήματα? όπως και να τα πω το ίδιο θα κάνουν!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
κρασακι
helloo!
Αφού είναι εξάγωνα μια χαρά είναι!
Και οοοοοο ναι με το που μπει στον ζυγό θα είναι γενικές οι εξελίξεις και δεν θα χουν να κάνουν με 7ο οίκο μόνο..! πρώτη επιστροφούλα κρόνου!!:nuts:
Θα είναι ωραία και καλή για πολλούς...μαθήματα? παθήματα? όπως και να τα πω το ίδιο θα κάνουν!:bigsmile:
Γλυκο μ κρασακι σ ευχαριστωωωωωω πολυ πολυ για την απαντηση σου:love:
-
γεια σας γεννηθηκα 14-2-88 10.45 αθηνα το πρωι .πειτε μ λιγο για τη ζωη μου .γενικα για την ερωτικη μ ζωη στο μελλον κ με ποιους ταιριαζω!κατι και για το ειδος τ γαμου μ?ευχαριστω πολυ!ειμαι μπερδεμενη.εχω αρη στν τοξοτη,αφροδ στον κριο και 7 οικο στο σκορπιο..ρενατα
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ DESCEDANT ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???? Ο ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΝΕΙ CONJUNCTION ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΝΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΕΛΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ CONJUNCTION ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ. ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΩ???? ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...... :weird::worried::unsure: