Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις συνοδους αποριες που μου δημιουργηθηκαν μεσα απο τα διαφορα διαβασματα.Η συνοδος ειναι μια ισχυρη οψη αυτο το εχω καταλαβει (καθε φορα που καποιος κοιτα τον χαρτη μου αναφωνει "εχεις κρονο σε συνοδο με τον ηλιο...πολυ βαρυ " ...ευχαριστω για την υποστηριξη :toung:..).ειχα μια σχεση ( ειχα ..εχω ..ποιος ξερει ..:toung:)με καποιον με τον οποιο η σεληνη του εκανε συνοδο με τον ηλιο μου και οπως σωστα μπορω να πω ενα αρθρο αναφερει οτι υπαρχει ισχυρο δεσιμο ακομα και αν εχει τελειωσει (?) η σχεση...αναρωτιεμαι γιατι πραγματικα ειναι σαν να "τον κουβαλω μαζι μου".τελοσπαντων...θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει απλα τις συνοδους σε συναστριες φιλων μου?οπως ηλιος σε συνοδο με πλουτωνα,αρης σε συνοδο με κρονο και αφροδιτες σε συνοδο?ξερω οτι στο σαιτ υπαρχουν διασπαρτα αρθρα με επεξηγησεις αυτων .αλλα στα περισσοτερα και συγγνωμη κιολας επικρατει ενα χαος.μπαινει ο ενας και ο αλλος γραφει μια προταση ,μετα καποιος λεει κατι αλλο ,μετα καποιος παρεξηγειτε,αλλος ρωτα ασχετο θεμα δικο του,η συζητηση παει αλλου σε αλλες οψεις και καπου το θεμα χανεται ...επειτα κατι που αφορα εμενα ειναι ασχημες οι οψεις σε προοδευτικο αρης σε συνοδο με αφροδιτη και ηλιος σε συνοδο με αφροδιτη?θελω να πω οτι εγω τοσο την οψη του ηλιου σε συνοδο με τον κρονο την νιωθω ασχημα μεχρι τωρα (αλλωστε το εχω γραψει πολλες φορες ) αλλα και η σχεση η οποια προανεφερα δεν ηταν οτι καλυτερο.αρα ερχονται δυσκολες μερες για την "μουγκη μου αφροδιτη?:toung:να αγορασω απο τωρα κρανος γιατι η πρωτη συνοδος αρη με αφροδιτη γινεται σε ενα χρονο..