PDA

View Full Version : Ώρα να συστηθούμε (3)

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-03-2011, 12:06 AM
γεια σας, τυχαία μπήκα στην ιστοσελίδα ψάχνοντας για ζωδιακούς χάρτες και τη σημασία τους στη ζωή μας ,την καθημερινότητα μας και το μέλλον μας!

καλως μας ορισες λοιπον!
καλη συνεχεια ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!!:bigsmile:

didimos24
21-03-2011, 03:42 AM
γεια σας!πολυ ωραια η σελιδα σας!!μου αρεσει η αστρολογια κ νομιζω η σελίδα αυτή θα μου μάθει αρκέτα!καλή συνέχεια!!!

SAGIVI
21-03-2011, 09:33 AM
γεια σας!πολυ ωραια η σελιδα σας!!μου αρεσει η αστρολογια κ νομιζω η σελίδα αυτή θα μου μάθει αρκέτα!καλή συνέχεια!!!
Γεια σου και σενα.
Καλως ηρθες. Ειναι αληθεια, οτι εχεις να ενημερωθεις για πολλα μεσα απο το:horoscope:
Οποτε σου ευχομαστε καλο διαβασμα............

stellamou
21-03-2011, 12:48 PM
καλημερα και καλη πλοηγηση σε ολα τα καινουρια μελη !να ευχηθουμε και καλη αστρολογικη πρωτοχρονια..με την εισοδο του ηλιου στον κριο,χρονια πολλα στα κριαρακια!:bigsmile::love:

OIRANA5
21-03-2011, 04:08 PM
Γεια σας. Ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.Απο πολυ μικρη ειχα την ταση να ασχολουμε με την αστρολογια καθοδηγουμενη απο ενα ενστικτο!Τα τελευταια χρινια αρχισα να διαβαζω αστρολογιαακαι να καταλαβαινω παρα πολλα πραγματα που παλαιοτερα μου φαινονταν δυσνοητα οσο και αν μου τα εξηγουσαν.Ισωσ να ηρθε η ωρα1Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στο γεννεθλιο χαρτη μου ειναι στισ0,14 μοιρες του λεοντα στο 10 οικοκαι κανει ακριβεσ τριγωνο με τον διελαυνοντα Ουρανο.θελω να μαθαινω αστρολογικα νεα,αρθρα ,μαθηματα κλπ.μολις μπηκα στο site και δεν σας εχω ακομη γνωρισει καλα.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!

SAGIVI
21-03-2011, 04:54 PM
Γεια σας. Ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.Απο πολυ μικρη ειχα την ταση να ασχολουμε με την αστρολογια καθοδηγουμενη απο ενα ενστικτο!Τα τελευταια χρινια αρχισα να διαβαζω αστρολογιαακαι να καταλαβαινω παρα πολλα πραγματα που παλαιοτερα μου φαινονταν δυσνοητα οσο και αν μου τα εξηγουσαν.Ισωσ να ηρθε η ωρα1Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στο γεννεθλιο χαρτη μου ειναι στισ0,14 μοιρες του λεοντα στο 10 οικοκαι κανει ακριβεσ τριγωνο με τον διελαυνοντα Ουρανο.θελω να μαθαινω αστρολογικα νεα,αρθρα ,μαθηματα κλπ.μολις μπηκα στο site και δεν σας εχω ακομη γνωρισει καλα.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
Καλως ηρθες λοιπον. Θα δεις οτι εδω θα βρεις τα πιο ενδιαφεροντα αρθρα.

Καλο διαβασμα λοιπον και μακαρι οι ευχες σου να εισακουσθουν για ολους μας.:bigsmile:

YANIS
21-03-2011, 06:34 PM
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ .ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-03-2011, 07:01 PM
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ .ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ

καλως ορισες στην παρεα μας:bigsmile:
Σιγα-σιγα διαβαζοντας θα μαθεις αρκετα πραγματα!!!!

Λακοβίνα
21-03-2011, 09:50 PM
Γεια σας ειμαι η Λακοβινα και χάρηκα που μπήκα στην παρέα σας επειδη μ' ενδιαφερι η αστρολογια
και θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα

Ariete79
21-03-2011, 10:06 PM
Γεια σας ειμαι η Λακοβινα και χάρηκα που μπήκα στην παρέα σας επειδη μ' ενδιαφερι η αστρολογια
και θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα

Καλησπέρα Λακοβίνα!:bigsmile:

:welcome:...Καλή ανάγνωση!

xoxo:love:

bettythess
22-03-2011, 07:28 PM
Καλησπερα και απο μένα. Ειμαι η Μπέτυ και με μια γρηγορη πρώτη ματια μου αρέσει πολύ!!!!!! Σας αφήνω τώρα γιατί έχω ψάξιμο. Φιλία πολλά

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-03-2011, 07:38 PM
Καλησπερα και απο μένα. Ειμαι η Μπέτυ και με μια γρηγορη πρώτη ματια μου αρέσει πολύ!!!!!! Σας αφήνω τώρα γιατί έχω ψάξιμο. Φιλία πολλά

καλως μας ηρθες Μπέτυ:bigsmile:

lynoubiii
24-03-2011, 12:18 PM
:nuts:γεια σας ειμαι η ευαγγελια και ειμαι καινουριο μελος
ειλικρινα το σαιτ σας (αν και το βλεπω πρωτη φορα) μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση
και επειδη ειμαι καινουρια θα ηθελα να με βοηθησετε...
ειμαι σε μια φαση οπου ανακαλυπτω τον εαυτο μου και θα ηθελα να μαθω ποιο ειναι το ωροσκοπιο μου
υπαρχει καποια σελιδα στο σαιτ σας για αυτο το σκοπο;αν ναι ποιο;
ευχαριστω πολυ !

SAGIVI
24-03-2011, 12:48 PM
:nuts:γεια σας ειμαι η ευαγγελια και ειμαι καινουριο μελος
ειλικρινα το σαιτ σας (αν και το βλεπω πρωτη φορα) μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση
και επειδη ειμαι καινουρια θα ηθελα να με βοηθησετε...
ειμαι σε μια φαση οπου ανακαλυπτω τον εαυτο μου και θα ηθελα να μαθω ποιο ειναι το ωροσκοπιο μου
υπαρχει καποια σελιδα στο σαιτ σας για αυτο το σκοπο;αν ναι ποιο;
ευχαριστω πολυ !
Καλημερα σου και καλως μας ηρθες.
Και βεβαια εδω θα μαθεις το ωροσκοπιο σου και οχι μονο.

Λοιπον αρχικα, θα βρεις κατω απο τον τιτλο την ενδειξη <δωρεαν ωροσκοπιο>. θα κλικαρεις και θα επιλεξεις <οι χαρτες μου>. Μετα θα επιλεξεις <γενεθλιο>.Θα διαβασεις προσεκτικα τις οδηγιες και επισης προσεκτικα θα δωσεις τα στοιχεια που ζητουνται για να δημιουργησεις τον αστρλογικο σου χαρτη.

Κατω απο τον χαρτη, θα δεις σε ποιο ζωδιο και σε ποιο οικο βρισκονται οι πλανητες σου.
Ακομη ποιο κατω, θα διαβασεις και μια δωρεαν αναλυση του γενεθλιου ωροσκοπιου σου.

Αν καταλαβα καλα, ειναι τα πρωτα βηματα σου στην αστρολογια, οποτε για να μπορεις να συμμετεχεις και στις συζητησεις η σειρα για να ξεκινησεις ειναι , να πας στο φορουμ και να επιλεξεις <αρθρα αστρολογιας>, Ξεκινησε απο τα παλια αρθρα που αναφερονται στα ζωδια-οικους-οψεις.
Πρεπει να μαθεις οσο το δυνατον καλυτερα τι συμβολιζει καθε ζωδιο και καθε οικος και μετα να μαθεις για τις οψεις .

Αντιστοιχα αρθρα θα βρισκεις και στις επιλογες, <αρθρα μελων> και στα <αρθρα απο μεταφρασεις>

Αυτα ειναι τα πρωτα βηματα απο τα οποια περασαμε ολοι.Το λεω αυτο γιατι στην συγκεκριμενη ιστοσελιδα, θα βρεις εξαιρετικα αρθρα για προχωρημενους, που στην αρχη μαλλον θα σε μπερδεψουν.

Καλο διαβασμα:bigsmile:

kate1
25-03-2011, 02:01 AM
γεια και απο εμενα

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-03-2011, 02:16 AM
:horoscope:
γεια και απο εμενα

καλως ορισες στο :horoscope:

gazoline
25-03-2011, 01:52 PM
Γεια σας παιδια, ειμαι καινουργιο μελος,,συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Έχω μια ερώτηση,,με ΚΡΟΝΟ στον 7ο και ΥΔΡΟΧΟΟ και ΔΙΑ στον 9ο και ΚΡΙΟ,,θα ¨δω" δευτερο γαμο??
:bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-03-2011, 05:25 PM
Γεια σας παιδια, ειμαι καινουργιο μελος,,συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Έχω μια ερώτηση,,με ΚΡΟΝΟ στον 7ο και ΥΔΡΟΧΟΟ και ΔΙΑ στον 9ο και ΚΡΙΟ,,θα ¨δω" δευτερο γαμο??

Καλως ορισες στο:horoscope:

marka
25-03-2011, 05:49 PM
καλησπερα σε ολους!!!ειμαι η Μαρια και χαιρομαι που απο σημερα ανηκω στην παρεα σας!!!

toulis
25-03-2011, 07:09 PM
Καλησπέρα κι απο μένα
ειμαι ο Νίκος
Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-03-2011, 09:22 PM
καλησπερα σε ολους!!!ειμαι η Μαρια και χαιρομαι που απο σημερα ανηκω στην παρεα σας!!!

Καλησπέρα κι απο μένα
ειμαι ο Νίκος
Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

καλως ορισατε στην παρεα μας!:bigsmile:

ΛΙΛΗ
25-03-2011, 10:11 PM
Καλησπερα και απο μενα, δεν ξερω πολλα απο ωροσκόπια, απλα μου αρεσει να τα διαβαζω.
Λιλή.:bigsmile:
Ότι είναι γραφτό θα έρθει!!!

SAGIVI
25-03-2011, 11:41 PM
Καλησπερα και απο μενα, δεν ξερω πολλα απο ωροσκόπια, απλα μου αρεσει να τα διαβαζω.
Λιλή.:bigsmile:
Ότι είναι γραφτό θα έρθει!!!
Καλησπερα και καλως ηρθες κοντα μας. Ελπιζω σιγα -σιγα, εκτος απο το απλο διαβασμα των ζωδιων, ν αποφασισεις να ερευνησεις πιο βαθεια τον κοσμο των αστρων :bigsmile:

princess2
27-03-2011, 02:33 AM
Καλησπέρα και από μένα.
Είμαι η Χάρις και μου αρέσει να σας διαβάζω καθημερινά :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-03-2011, 03:03 AM
Καλησπέρα και από μένα.
Είμαι η Χάρις και μου αρέσει να σας διαβάζω καθημερινά :bigsmile:

καλως ορισες Χαρις:bigsmile:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι !

nedxaroula
27-03-2011, 03:02 PM
:nuts::nuts:γεια σασ ειμαι σκορπινα και ειμαι καινουρια στην σελιδα:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-03-2011, 03:49 PM
:nuts::nuts:γεια σασ ειμαι σκορπινα και ειμαι καινουρια στην σελιδα:love:

Γεια και σε εσενα:bigsmile:
καλως ηρθες στο :horoscope:

Stathou
27-03-2011, 04:24 PM
Γεία σας! δεν είμαι και τόσο καινούργιο μέλος , ωστόσο δεν είχα γράψει ποτέ και είπα τώρα να κάνω μια αρχή... το My Horoscope είναι μακράν το καλύτερο αστρολογικό site στην Ελλάδα!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-03-2011, 06:20 PM
Γεία σας! δεν είμαι και τόσο καινούργιο μέλος , ωστόσο δεν είχα γράψει ποτέ και είπα τώρα να κάνω μια αρχή... το My Horoscope είναι μακράν το καλύτερο αστρολογικό site στην Ελλάδα!

εκανες την αρχη σημερα λοιπον!
ευχομαι να σε βλεπουμε συχνα απο εδω και περα
στις συζητησεις που κανουμε τα μελη !:bigsmile:

annakar
29-03-2011, 09:37 PM
καλησπερα σε ολους ειμαι η αννα και ελπιζω ολοι να ειστε καλα

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-03-2011, 09:52 PM
καλησπερα σε ολους ειμαι η αννα και ελπιζω ολοι να ειστε καλα

καλωσορισες Αννα
καλη συνεχεια σου ευχομαι !:bigsmile:

alex1811
30-03-2011, 12:02 AM
ola ta themata sas einai poly endiaferonta!!

keymaster_12
30-03-2011, 02:31 AM
¶ννα και alex1811 καλησπέρα και απο εμένα και καλως ήρθατε και εσείς στην παρέα μας!

aretiy
30-03-2011, 10:42 AM
Καλησπερα! (δικη μας δλδ) Καλημερα σε σας!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
30-03-2011, 12:11 PM
Καλησπερα! (δικη μας δλδ) Καλημερα σε σας!

καλως την!!:bigsmile:
απο το εξωτερικο μας μιλας ε;:bigsmile:
καλημερα λοιπον απο Ελλαδα και καλησπερα εκει που εισαι!!!!
καλη συνεχεια να εχεις στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ την Ευρωπης
και στην παγκοσμια καταταξη μην σου πω
αφου ειναι αναμεσα στα πρωτα!!!!!!!!!:love:

aretiy
31-03-2011, 12:55 AM
καλως την!!:bigsmile:
απο το εξωτερικο μας μιλας ε;:bigsmile:
καλημερα λοιπον απο Ελλαδα και καλησπερα εκει που εισαι!!!!
καλη συνεχεια να εχεις στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ την Ευρωπης
και στην παγκοσμια καταταξη μην σου πω
αφου ειναι αναμεσα στα πρωτα!!!!!!!!!:love:

Ναι απο Βανκουβερ, Καναδα! 10 ωρες διαφορα εχουμε :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
31-03-2011, 08:33 AM
Ναι απο Βανκουβερ, Καναδα! 10 ωρες διαφορα εχουμε :bigsmile:

χαιρομαι που εισαι μαζι μας ,
σε περιμενουμε στις συζητησεις μας
για να σε γνωρισουμε καλυτερα αγαπημενη φιλη :bigsmile:

καλημερα απο την ομορφη Ελλαδα

φιλικα κουκι:love:

μιμι1985
01-04-2011, 01:46 AM
τελειο σαιτ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
01-04-2011, 10:48 AM
τελειο σαιτ

Για αυτο το αγαπαμε παρα πολυ!:love:

rakoun205
01-04-2011, 10:14 PM
καλησπερα σε ολους χαιρομαι που ειμαι μελος της παρεας

maria76
02-04-2011, 12:20 AM
καλησπερα σε ολους χαιρομαι που ειμαι μελος της παρεας
Καλωσόρισες:love:και μεις χαιρόμαστε που είσαι δω..

djantonyp
02-04-2011, 06:44 PM
gia xara se olous

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
02-04-2011, 07:08 PM
gia xara se olous

Καλωσορισες στο:horoscope:

olgakal66
02-04-2011, 10:59 PM
με λενε olgakal και θα ηθελα περισσοτερες αναλυσεις οψεων .

maria76
02-04-2011, 11:24 PM
με λενε olgakal και θα ηθελα περισσοτερες αναλυσεις οψεων .
Kαλώστην!Δηλαδή διάβασες την γενέθλια ανάλυση σου,και όλα τα posts που υπάρχουν,και δεν σε φτάνουν?:bigsmile:ξαναρίξε μια ματιά και θα βαρεθείς να διαβάζεις!!:cheesy:

Zaira_
03-04-2011, 05:46 PM
καλώς σας βρήκα αν και λίγο αργούτσικα απο οτι βλέπω τις ημερ/νιες των post ... παντως το site σας είναι όλα τα λευτα ! μπραβο !

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-04-2011, 08:23 PM
καλώς σας βρήκα αν και λίγο αργούτσικα απο οτι βλέπω τις ημερ/νιες των post ... παντως το site σας είναι όλα τα λευτα ! μπραβο !

καλως ορισες στο :horoscope:

avid
03-04-2011, 11:37 PM
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
04-04-2011, 12:56 AM
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

Καλως ορισες!:bigsmile:

Aurabell7
06-04-2011, 08:58 AM
:bigsmile: Καλημέρα χαίρομαι που είμαι εδω! Μου αρέσει η Αστρολογία ,γνωρίζω κάποια πράγματα γιατί ειχα ασχοληθεί και παλιότερα αλλά αυτη τη φορά θα τα κανω όλα σωστά ελπίζω να μάθω πολλά μέσα απο το φόρουμ σας ! Σας στέλνω μια όμορφη καλημέρα και την ευχή να είστε όλοι καλά :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
06-04-2011, 10:29 AM
:bigsmile: Καλημέρα χαίρομαι που είμαι εδω! Μου αρέσει η Αστρολογία ,γνωρίζω κάποια πράγματα γιατί ειχα ασχοληθεί και παλιότερα αλλά αυτη τη φορά θα τα κανω όλα σωστά ελπίζω να μάθω πολλά μέσα απο το φόρουμ σας ! Σας στέλνω μια όμορφη καλημέρα και την ευχή να είστε όλοι καλά :bigsmile:

Καλημερα και απο εμας!!!
καλως ορισες και καλη συνεχεια:bigsmile:

GIOPLES
07-04-2011, 10:13 AM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΖΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
07-04-2011, 10:53 AM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΖΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Καλωσορισες GIOPLES στο :horoscope:
Πολλοι απο εμας εδω ,δεν γνωριζουμε να χειριζομαστε καλα τον υπολογιστη
αλλοι ξερουν περισσοτερα αλλοι λιγοτερα
οπως εγω π.χ δεν ηξερα τιποτα
ομως εδω που ηρθες να ξερεις οτι χρειαστεις να μην διστασεις να το ρωτησεις
ολο και καποιο μελος θα σε βοηθησει οπως εκαναν και σε εμενα οταν τους ζητουσα βοηθεια σε τεχνικα θεματα η'' ορους που δεν καταλαβαινα
Θα σου προτεινα να περιηγηθεις στις σελιδες του σαιτ
να διαβασεις τα αρθρα και θεματα
να δεις πως ρωταμε για να λυσουμε τις αστρολογικες μας αποριες
παντα στην καταλληλη ενοτητα και οχι οπου μας ερθει
σε περιμενουμε ενεργη και δυνατη στα θεματα που απασχολουν τα μελη
να συμετασχεις και εσυ!:love:
Αν θελεις μονο γραφε με πεζα -μικρα γραμματα
γιατι οπως θα βλεπεις ολοι ετσι γραφουμε
σε ευχαριστω

Μην δισταζεις λοιπον !Εδω ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια
και αγκαλιαζουμε ολα τα νεα μελη :love:

φιλικα
κουκι

Μίρκα
08-04-2011, 10:42 AM
Kαλημέρα σας. Είμαι η Μίρκα. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην παρέα σας:laugh:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
08-04-2011, 02:18 PM
Kαλημέρα σας. Είμαι η Μίρκα. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην παρέα σας:laugh:

Kαλως μας ηρθες Μιρκα!:bigsmile:
καλη συνεχεια να εχεις!

alexandra42
08-04-2011, 04:43 PM
γειασ σασ,μολισ γραφτηκα στο σιτε κ ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο

maria76
09-04-2011, 12:53 AM
Καλωσόρισες Διδυμίνα,και καλές περιηγήσεις στα forums και στην παρεούλα μας!:bigsmile:

Herb
09-04-2011, 05:20 PM
Γειά σας είμαι "φρέσκια"!!!!:bigsmile:

sophiesophie
09-04-2011, 09:14 PM
Γεια με λενε σοφια και παει λιγος καιρος που ειμαι μελος κι αυτο γιατι ψαχνομαι τωρα λιγακι με την αστρολογια...το site παντως βοηθαει αρκετα...

maria76
09-04-2011, 11:05 PM
sophiesophie και herb καλωσήρθατε!!Βλέπω μια μάζωξη από..λιονταράκια τελευταία..:bigsmile::toung:

riana 57
10-04-2011, 12:59 AM
Να πω μια καλησπερα κι'εγω..... για να γινουμε πολλα ψαρακια....
καλως ωρισατε, νεοι σαν κι'εμενα.....το ξερω πως δεν πατε πουθενα......εδω θα μεινετε...και καλα κανετε....γιατι αν κανετε μια βολτα στα αρθρα του σαιτ, θα δητε,οτι ειναι κατι σαν την ανακαλυψη του κοσμου....
μπορει να μην ανακαλυψετε καποια Γη, αλλα τον εαυτο σας, και τη ζωη σας ΣΙΓΟΥΡΑ
Καλη πλοηγηση!!!!

velxd
10-04-2011, 03:47 PM
γεια και απο εμενα

cela
10-04-2011, 05:40 PM
Καλησπερα σε ολους...!!!:bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
10-04-2011, 10:53 PM
γεια και απο εμενα

Καλησπερα σε ολους...!!!:bigsmile:

Καλως ηρθατε!:bigsmile:

Fefo
11-04-2011, 10:54 PM
Καλημέρα ,

ονομάζομαι Μαρίνα και είμαι καινούργιο μέλος , δεν ξέρω πολλά αλλά προσπαθω να διαβαζω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ καλό και φαίνεστε πολύ καλή παρέα .

καλή συνέχεια

Καλησπερα!Ονομαζομαι φεφο:nuts::laugh:

CHRISTINA746
11-04-2011, 11:16 PM
ευχομαι μεγαλη επιτυχία στη σελιδα σας!

maria76
12-04-2011, 01:26 AM
ευχομαι μεγαλη επιτυχία στη σελιδα σας!
Καλωσόρισες ψαρίνα,ολόκληρο κοπάδι είμαστε τελικά!:cheesy:;)

pallas
17-04-2011, 12:01 AM
Καλησπέρα παιδιά!:unsure:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
17-04-2011, 12:03 AM
Καλησπέρα παιδιά!:unsure:

Καλως ορισες στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!!!!!!!!!
καλη συνεχεια λοιπον!

riana 57
17-04-2011, 01:34 AM
καλημερα!!!!
παιδια πολυ ψαρι μυριζει εδω μεσα...αν μετρηθουμε, θα ειμαστε κοπαδι ολοκληρο....οπως λεει η φιλη Μαρια 76.....
μπορει να μην βλεπομαστε, μπορει να ειμαστε αγνωστες φυσιογνωμιες στον καθενα εδω μεσα....ομως.... εμεις που διαβαζουμε τον ουρανομε τ'αστρα, τελικα .........οντως ειμαστε μια παρεα, γιατι -γνωριζουμε καλα- τον εσωτερικο κοσμο ολων.....και του τοξοτη, και του λιονταριου, και του ταυρου, κλπ
αρα κατι μας δενει...ειμαστε γνωστοι-αγνωστοι......(οχι κουκουλοφοροι)
καλως ορισατε λοιπον.... οτι ζωδιο κι'αν ειστε,.....εδω απο αγνωστοι, θα γινουμε γνωστοι

agralili
17-04-2011, 11:49 AM
Καλή σας μέρα. Ειμαι πολύ ρεαλίστρια και πιστεύω ότι ο καθένας δημιουργεί μόνος του το πεπρωμένο του. Εδώ και καιρό μου συμβαίνουν διάφορα που ποτέ εως σήμερα δεν είχα φανταστεί και παρότι έχω αντιμετωπίσει πολλές σοβαρές δυσκολίες και τα έχω βγάλει πέρα τώρα αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση. Ισως χρειάζεται χρόνος και κόπος. Πως μπορεί κάποιος να αποφύγει γεγονότα που του συμβαίνουν χωρις να τα προκαλεί και αισθήματα που του δημιουργούνται χωρίς να τα θέλει. Εχουν σχέση με το κάρμα

ROSE30
17-04-2011, 11:56 AM
Γεια σας μολις εχω γινει μελος της σελιδας σας. Με λενε Μαρία κ απλα μου αρεσει να διαβαζω και να μαθαινω καινουργια πραγματα

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
17-04-2011, 12:16 PM
Καλή σας μέρα. Ειμαι πολύ ρεαλίστρια και πιστεύω ότι ο καθένας δημιουργεί μόνος του το πεπρωμένο του. Εδώ και καιρό μου συμβαίνουν διάφορα που ποτέ εως σήμερα δεν είχα φανταστεί και παρότι έχω αντιμετωπίσει πολλές σοβαρές δυσκολίες και τα έχω βγάλει πέρα τώρα αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση. Ισως χρειάζεται χρόνος και κόπος. Πως μπορεί κάποιος να αποφύγει γεγονότα που του συμβαίνουν χωρις να τα προκαλεί και αισθήματα που του δημιουργούνται χωρίς να τα θέλει. Εχουν σχέση με το κάρμα

Γεια σας μολις εχω γινει μελος της σελιδας σας. Με λενε Μαρία κ απλα μου αρεσει να διαβαζω και να μαθαινω καινουργια πραγματα

Καλημερα σας!!!
καλως μας ηρθατε!!!!!:bigsmile:

lion68
18-04-2011, 12:29 AM
γεια σας ειμαι νεο μελος και ενδιαφερομαι για την αστρολογια .ξερω αρκετα αλλα θελω να μαθω περισσοτερα

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-04-2011, 12:35 AM
γεια σας ειμαι νεο μελος και ενδιαφερομαι για την αστρολογια .ξερω αρκετα αλλα θελω να μαθω περισσοτερα

Kαλως ορισες!!!:bigsmile:

riana 57
18-04-2011, 03:05 AM
φιλη ταυρινα, νομιζω πως δεν εχουμε απολυτη επιρροη στο πεπρωμενο μας....ισως να προσπαθουμε να το προσπερασουμε, αλλα αυτο θα κανει το δικο του.... οσο για το καρμα μας...αυτο το νοιωθουμε στην ψυχη μας οταν ερχετε....και ερχετε παντα για να μας δειξη το μαθημα μας....αν δεν το καταλαβουμε, ξαναρχετε με τον ιδιο τροπο....θα ξαναρχετε, μεχρι να παρουμε ειδηση, οτι αυτο ηταν μαθημα, για να μην ξανασυμβη.....
μετα μας αφηνει ησυχους.... ολα αυτα μας τα λενε τ'αστρα μας, αλλα τυφλωνομαστε πολλες φορες, γιατι τα'χουμε κλεισει σ'ενα συρταρι.....
διαβαζοντας τα αρθρα που ειναι παρα πολλα, θα το καταλαβεις μονη σου, οτι δεν εχουμε τον απολυτο ελεγχο.....καλως ηρθες, και καλη αναγνωση

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-04-2011, 08:34 AM
Καλημερα αγαπημενα μελη :bigsmile:
Ευχομαι μια καλη Μεγαλη Εβδομαδα να εχουμε ολοι!!!:love:

με πολυ αγαπη
κουκι:love:

des1978
18-04-2011, 10:21 PM
καλησπερα!! μου αρεσει παρα πολυ το site,

maria76
19-04-2011, 01:12 AM
καλησπερα!! μου αρεσει παρα πολυ το site,
Σε όλους μας αρέσει,γι'αυτό και είμαστε εδώ:cheesy:
Καλωσόρισες Ταυρίνα!!

riana 57
19-04-2011, 01:20 AM
Δεσποινακι μου......ευχαριστουμε για την ευχη σου....πρωτα να'χουμε μια καλη μ.εβδομαδα οσο μπορουμε βεβαια, γιατι τα παθη Του Κυριου, μας ματωνουν την ψυχη....πιστευω ολοι μας το νοιωθουμε..... και μετα..... να ευχηθω και γω, καλη ανασταση, με υγεια, καλα να περασετε....
οσοι τυχεροι φυγετε, καλο ταξιδι, και καλη επιστροφη....
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

dimima
20-04-2011, 01:30 AM
πολύ καλό side με χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα σχετικά. ασχολούμαι αρκετά με την αστρολογία αλλά μου αρέσει να μαθαίνω και άλλα ενφιαφέροντα πράγματα.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-04-2011, 02:02 AM
πολύ καλό side με χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα σχετικά. ασχολούμαι αρκετά με την αστρολογία αλλά μου αρέσει να μαθαίνω και άλλα ενφιαφέροντα πράγματα.

Καλως μας ορισες λοιπον!
καλη συνεχεια:bigsmile:

angelako
20-04-2011, 07:51 PM
Γεια σας! Με λένε Αγγελική και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην παρέα σας. Είμαι λίγο "χαμένη" ακόμη εδώ αλλά που θα πάει θα την βρω την άκρη..... :unsure:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-04-2011, 08:12 PM
Γεια σας! Με λένε Αγγελική και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην παρέα σας. Είμαι λίγο "χαμένη" ακόμη εδώ αλλά που θα πάει θα την βρω την άκρη..... :unsure:

Καλως ορισες στην παρεα μας:bigsmile:

pallas
22-04-2011, 10:31 AM
καλημέρα κ χρονια πολλά!

pallas
22-04-2011, 10:40 AM
Για να γνωριστούμε, ειμαι η pallas,γεννημένη στις 6 Αυγούστου και έχω παθιαστεί με την αστρολογία! Διαβάζω ό,τι πέσει στα χέρια μου και προσπαθώ να βρω σε όλα απαντήσεις μέσα απ΄αυτήν. Πολύπλοκο και θέλει πολύ ψάξιμο από μένα.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-04-2011, 12:38 PM
καλημέρα κ χρονια πολλά!

Για να γνωριστούμε, ειμαι η pallas,γεννημένη στις 6 Αυγούστου και έχω παθιαστεί με την αστρολογία! Διαβάζω ό,τι πέσει στα χέρια μου και προσπαθώ να βρω σε όλα απαντήσεις μέσα απ΄αυτήν. Πολύπλοκο και θέλει πολύ ψάξιμο από μένα.

Καλως την:bigsmile:
Εισαι στον καλυτερο αστρολογικο ιστοτοπο
για να βγαλεις ολο το παθος σου για τις αναζητησεις σου μεσα απο τα αρθρα και
τα σχολια των Αστρολογων και των εραστων της Αστρολογιας!
Καλη πλοηγηση σου ευχομαι λοιπον!!!!
Και Καλη Ανασταση:bigsmile:

Maeve
22-04-2011, 08:01 PM
γεια σας!!ειμαι νεο μελος στο site και ομολογω πως μου φαινεται πολυ ενδιαφερον...αν και ακομα δεν μπορω να καταλαβω πολλα γιατι προσφατα αρχισα να ασχολουμαι!!!!:bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-04-2011, 08:25 PM
γεια σας!!ειμαι νεο μελος στο site και ομολογω πως μου φαινεται πολυ ενδιαφερον...αν και ακομα δεν μπορω να καταλαβω πολλα γιατι προσφατα αρχισα να ασχολουμαι!!!!:bigsmile:

Καλως ηρθες στο :horoscope:

ally
22-04-2011, 10:45 PM
Χαίρεται χαίρεται, είμαι η άλλυ (σκορπιός) και κάνω τα πρώτα πλατσουρίσματα στην αστρολογία ελπίζοντας κάποια στιγμή να καταφέρω να την κατανοήσω.Ήδη διαβάζοντας κάποια άρθρα σας βοηθήθηκα αρκετά.Καλό Πάσχα σε όλους!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-04-2011, 06:52 AM
Χαίρεται χαίρεται, είμαι η άλλυ (σκορπιός) και κάνω τα πρώτα πλατσουρίσματα στην αστρολογία ελπίζοντας κάποια στιγμή να καταφέρω να την κατανοήσω.Ήδη διαβάζοντας κάποια άρθρα σας βοηθήθηκα αρκετά.Καλό Πάσχα σε όλους!

Καλημερα και καλως μας ηρθες!!!:bigsmile:
Καλο Πασχα και σε εσενα!

UNIKOZ
23-04-2011, 07:40 PM
Καλησπέρα σε όλους και καλή Ανάσταση!

Katerina Paraskevopoulou
23-04-2011, 07:42 PM
Καλησπέρα σε όλους και καλή Ανάσταση!

Καλώς ήρθες, ευχαριστούμε για τις ευχές. Καλή περιήγηση στις σελίδες μας.

pallas
24-04-2011, 01:17 PM
Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλους!:bigsmile:

vickylia
24-04-2011, 03:03 PM
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΟΛΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

παλίρροια
24-04-2011, 09:54 PM
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΟΛΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:bigsmile:Χρόνια πολλά!!!!:welcome:
Δεν μου κάνει εντύπωση το 'μπέρδεμα" για έναν δίδυμο......:embarrest.......γιαυτό ξεκίνα το διάβασμα στο σάιτ!!!!
Ξεκίνα απο τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίου και ωροσκόπου του δεκαημέρου που ανήκεις....
Πιστεύω κάτι θα βγάλεις!
Χρόνια πολλά και πάλι!!:bigsmile:

aigwkerina
25-04-2011, 01:09 AM
γεια σας γεια σαςςςς.... καλωσηρθααα! λατρευω την αστρολογια!! και πιστευω πολλα!:D ελπιζω να με βοηθησετε σε καποια θεματακιααα!!μακιαααα

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-04-2011, 09:47 AM
γεια σας γεια σαςςςς.... καλωσηρθααα! λατρευω την αστρολογια!! και πιστευω πολλα!:D ελπιζω να με βοηθησετε σε καποια θεματακιααα!!μακιαααα

Καλωσορισες στην παρεα μας!!
καλη συνεχεια σου ευχομαι!!!!

ΟΥΡΑΝΙΟΣ
27-04-2011, 12:57 AM
Γεια σας παιδιά,ήρθε η ορμητική ¶νοιξη.Και τώρα τί?Να χαιρόμαστε ή να τρομάζουμε?Τί μαγειρεύει το σύμπαν για μας?

thiouraki
27-04-2011, 05:18 AM
καλήμερα σε όλους...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-04-2011, 08:43 AM
καλήμερα σε όλους...

Καλημερα !Καλως ορισες!!!:bigsmile:

Αστροφεγγιά
27-04-2011, 10:49 PM
Γεία σας!!!Είχα κάνει εγραφή πολύ καιρό πρίν και χαίρομαι πολύ που ξαναείμαι εδώ!!!
:love:

maria76
27-04-2011, 10:59 PM
To"αστροφεγγιά"είναι εντελώς ταιριαστό με το site!:bigsmile:Καλωσήρθες!!

stef21
29-04-2011, 11:55 AM
Καλημέραααα σας!
Πολύ ενδιαφέρον site! =)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-04-2011, 12:27 PM
Καλημέραααα σας!
Πολύ ενδιαφέρον site! =)

Καλως την!
καλη συνεχεια στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ σου ευχομαι!:bigsmile:

PIPIS!
01-05-2011, 01:40 AM
καλησπέρα σ'όλους σας!
χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος αυτής της παρέας..

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
01-05-2011, 03:36 AM
καλησπέρα σ'όλους σας!
χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος αυτής της παρέας..

Καλως ορισες λοιπον!!!:bigsmile:
Καλη πλοηγηση σου ευχομαι!

Vasoula81
01-05-2011, 09:02 PM
Γεια σας ειμαι η Βασουλα. Φαινεται ομορφα εδω μεσα, ηρθα γιατι ακουσα τα καλυτερα απο μια φιλη και ειπα να σας γνωρισω.

παλίρροια
01-05-2011, 10:04 PM
Γεια σας ειμαι η Βασουλα. Φαινεται ομορφα εδω μεσα, ηρθα γιατι ακουσα τα καλυτερα απο μια φιλη και ειπα να σας γνωρισω.

:bigsmile::welcome: στον πιο ενδιαφέρον αστρολογικό μας κόσμο...:cheesy:
Καλή περιήγηση στη γνώση!!!!!

εγω731
02-05-2011, 10:24 PM
Καλησπέρα σας! Φετος ζω τη χειροτεροτερη χρονια της ζωης μου και ψαχνω απο καπου να βρω λιγο φως! Ειμαι Κριος με ωροσκοπο Ζυγο. Πολλες φορες νιωθω οτι θα σκασω...Το ηξερα οτι φετος θα περασω δυσκολα, αλλα δεν φανταζομουν κατι τετοιο!

Ευχομαι παντως, τα καλυτερα, σε ολους μας!

αιβμα
03-05-2011, 12:35 AM
γεια με λένε αιβμα. Συγχαρητήρια για το site σας που μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!
Έχω μια απορία... Τι γίνεται με τον χάρτη τρίδυμων όταν έχουν διαφορά γέννησης 1 λεπτό μεταξύ τους? Τι διαφορές μπορεί να υπάρχουν ή δεν υπάρχουν?

patsi
03-05-2011, 11:00 AM
KALHMERAAAA SE OLOUSSS!!!!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-05-2011, 11:33 AM
Καλησπέρα σας! Φετος ζω τη χειροτεροτερη χρονια της ζωης μου και ψαχνω απο καπου να βρω λιγο φως! Ειμαι Κριος με ωροσκοπο Ζυγο. Πολλες φορες νιωθω οτι θα σκασω...Το ηξερα οτι φετος θα περασω δυσκολα, αλλα δεν φανταζομουν κατι τετοιο!

Ευχομαι παντως, τα καλυτερα, σε ολους μας!

γεια με λένε αιβμα. Συγχαρητήρια για το site σας που μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!
Έχω μια απορία... Τι γίνεται με τον χάρτη τρίδυμων όταν έχουν διαφορά γέννησης 1 λεπτό μεταξύ τους? Τι διαφορές μπορεί να υπάρχουν ή δεν υπάρχουν?

KALHMERAAAA SE OLOUSSS!!!!!!

Καλώς μας ήρθατε!!!
Καλή πλοήγηση σας εύχομαι!:bigsmile:

debi1967
03-05-2011, 10:43 PM
καλησπέρα σε όλους τους συνοδοιπόρους στα άστρα σήμερα το βράδυ δείτε ψηλά την μαγεία του σύμπαντος και ονειρευτείτε οτι είστε σε ένα πλανήτη μαγικό

maria76
04-05-2011, 01:39 AM
καλησπέρα σε όλους τους συνοδοιπόρους στα άστρα σήμερα το βράδυ δείτε ψηλά την μαγεία του σύμπαντος και ονειρευτείτε οτι είστε σε ένα πλανήτη μαγικό
Καλωσήρθες!!:horoscope:
Σίγουρα είσαι Κριός και όχι ψαρένια?:bigsmile:

xountina
04-05-2011, 02:30 AM
Γεια σας.. καλώς σας βρήκα..
Ειλικρινά , δεν περίμενα τέτοια συμμετοχή..
Η σελίδα πραγματικά είναι πολύ καλή και χαίρομαι που έγινα μέλος..

:)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
04-05-2011, 02:36 AM
Γεια σας.. καλώς σας βρήκα..
Ειλικρινά , δεν περίμενα τέτοια συμμετοχή..
Η σελίδα πραγματικά είναι πολύ καλή και χαίρομαι που έγινα μέλος..

:)

Καλώς όρισες στο:horoscope:
καλή συνέχεια σου εύχομαι !

lafa
07-05-2011, 07:52 PM
γειαααα
.....
.....

Katerina Paraskevopoulou
07-05-2011, 08:23 PM
γειαααα
.....
.....

Γειαααα, καλώς ήρθες! :bigsmile::love:

Eleni_D
08-05-2011, 04:22 PM
Γεια σας λοιπόν και από μένα! Δεν είμαι καινούριο μέλος αλλά όχι ιδιαίτερα ενεργό... Μου αρέσει πολύ αυτό το site γιατί εκτός από το να μιλά απλώς για αστρολογία (που με ενδιαφέρει φυσικά) ασχολείται με όλες τις εκφάνσεις της ζωής και αναλύσει λίγο όλα όσα μας ενδιαφέρουν καθημερινά! Για μένα που δεν είμαι εξπέρ στην αστρολογία είναι πολύ χρήσιμο, πολύ κατανοητό και πολύ ενδιαφέρον! Κι από μένα ένα μπράβο!

kriaraki mikroyli
09-05-2011, 04:27 PM
γεια σας...... μολις γραφτηκα
:embarrest:clapping::σφύριγμα:w00t:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-05-2011, 05:59 PM
γεια σας...... μολις γραφτηκα
:embarrest:clapping::σφύριγμα:w00t:

Καλώς την!!
καλή συνέχεια λοιπόν!!:bigsmile:

andronickie33
12-05-2011, 12:03 AM
geia sas!!!eimai kainourgio melos k prospathisa prin na vrw ton astrologiko mou xarth alla dystyxws den ta katafera giati eprepe na prosthesw thn wra zwnhs kai to gewgrafiko platos k mikos..dn ixera pou na rwthsw..elpizw na m voh thisete!!pantws einai plhrws organomeno to site sas!sygxarhthria!

παλίρροια
12-05-2011, 12:17 AM
geia sas!!!eimai kainourgio melos k prospathisa prin na vrw ton astrologiko mou xarth alla dystyxws den ta katafera giati eprepe na prosthesw thn wra zwnhs kai to gewgrafiko platos k mikos..dn ixera pou na rwthsw..elpizw na m voh thisete!!pantws einai plhrws organomeno to site sas!sygxarhthria!

:welcome: Ανδρονίκη.....και.....:nogrgl Ξαναπροσπάθησε βάζοντας τα στοιχεία σου πάνω αριστερα στο δ.ωροσκόπιο !!:bigsmile: Nομίζω αν επίλέξεις υπολογισμό χάρτη προστίθεται αυτόματα η ωρα ζώνης αν βάλεις την πόλη και την χώρα.
.....Εκτός αν κάνω λάθος......

andronickie33
12-05-2011, 12:49 AM
δυστυχως δεν το βαζει αυτοματα..ευχαριστω παντως που μπηκες στον κοπο να μου γραψεις!και αν καποιος γνωριζει θα ηθελα πολυ να μου πει τον τροπο να βρω τον αστρολογικο μου χαρτη!!:)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-05-2011, 08:43 AM
δυστυχως δεν το βαζει αυτοματα..ευχαριστω παντως που μπηκες στον κοπο να μου γραψεις!και αν καποιος γνωριζει θα ηθελα πολυ να μου πει τον τροπο να βρω τον αστρολογικο μου χαρτη!!:)

Καλημερα καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
Δεν υπάρχει περίπτωση τέτοια ,αυτόματα μπαινουν μήκος ,πλάτος κ.τλ..

Θα βάλεις το όνομα σου
με Ξένους χαρακτήρες
την ώρα που γεννήθηκες και όλα όσα σου ζητάει το σύστημα
θα βάλεις την χώρα και την πόλη ,αν γεννήθηκες στην Αθήνα
θα γράψεις Αθήνα ,αν γεννηθηκες σε άλλη πόλη θα βάλεις αυτήν
μόνο περίμενε λίγο να την βρεί το σύστημα ..καμμιά φορά αργεί ενα 1΄λεπτό

:love:καλή συνέχεια!

lilu
12-05-2011, 05:52 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΡΟΧΟΟΑΚΙ!!!!!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-05-2011, 08:44 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΡΟΧΟΟΑΚΙ!!!!!!!

Καλώς την!:bigsmile:

evapico
15-05-2011, 10:17 AM
γεια σε ολους ειμαι νεο μελοςκαι εχετε ενα αξιολογο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-05-2011, 11:02 AM
γεια σε ολους ειμαι νεο μελοςκαι εχετε ενα αξιολογο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω

Καλώς όρισες στο :horoscope:

Kira22
15-05-2011, 11:39 PM
καλησπέρα σε όλους :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-05-2011, 11:46 PM
καλησπέρα σε όλους :bigsmile:

Καλωσόρισες στο :horoscope:

γαλαζιος αγγελος31
17-05-2011, 12:59 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
17-05-2011, 02:48 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ!

Καλώς όρισες στην παρέα μας:bigsmile:

Victory
17-05-2011, 02:56 PM
καλώς όρισες υδροχοούλα

eratosthenis
18-05-2011, 12:12 AM
καλησπερα.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-05-2011, 12:17 AM
καλησπερα.

καλώς όρισες!:bigsmile:
Ευχομαι καλή συνέχεια!

wildorchid
18-05-2011, 12:54 AM
Γεια σας κι απο μενα...Εχετε κανει παρα πολυ καλη δουλεια....Keep up the good job..Νομιζω πως θα ειμαι μεγαλος fan σας!!!!

SAGIVI
18-05-2011, 01:13 PM
Καλως ηρθες. Χαιρομαστε για τα καλα σου λογια και σε περιμενουμε στις συζητησεις μας.:bigsmile:

Victory
18-05-2011, 05:56 PM
Αγρια Ορχιδέα !!! Καλώς όρισες

baela
18-05-2011, 09:04 PM
γεια σας!ειμαι ενα τοξοτακι με καρκινο απ οτι εμαθα τελευταια ωροσκοπο.δυσκολο!θα τα λεμε!

farie
18-05-2011, 09:06 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΣΩΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ? ΕΧΩ ΟΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ...ΕΔΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΩΝΤΑ.ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ...ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ... ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :embarrest

SAGIVI
18-05-2011, 09:07 PM
Γεια σου και καλως ηρθες. Καλο διαβασμα και σε περιμενουμε στις συζητησεις μας.

whisperer
18-05-2011, 09:13 PM
καλησπέρα και σε σένα farie!

τι εννοείς "σωστό γενέθλιο χάρτη"?
αν βάζεις σωστά τα στοιχεία σου τότε ο χάρτης του προγράμματός μας θα είναι και ο σωστός είτε έχεις γεννηθεί εκτός είτε εντός... :bigsmile:

είσαι σίγουρη για τον ωροσκόπο σου στην παρθένο...?
παρόλα αυτά μπορείς αν θες να μου στείλεις με ένα π.μ τα στοιχεία σου να προσπαθήσω...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΣΩΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ? ΕΧΩ ΟΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ...ΕΔΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΩΝΤΑ.ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ...ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ... ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :embarrest

farie
18-05-2011, 09:31 PM
ΑΧ ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ...! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΟΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝΤΑ! ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ!!!!ΧΕΧΕ!! ΔΛΔ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΕΦΤΑΝ ΜΕΣΑ...

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ

χανιωτισσα
18-05-2011, 09:41 PM
καλησπέρα σας ! χαιρομαι που επικοινωνώ μαζί σας !! για να γνωριστούμε λίγο , έχω γεννηθεί στα Χανια Κρήτης 25 Νοεμβρίου,είμαι τοξότης με οροσκοπο παρθενο , κατοικώ και εργάζομαι στην Αθήνα, περιοχή Γλυφάδας

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
19-05-2011, 12:21 AM
καλησπέρα σας ! χαιρομαι που επικοινωνώ μαζί σας !! για να γνωριστούμε λίγο , έχω γεννηθεί στα Χανια Κρήτης 25 Νοεμβρίου,είμαι τοξότης με οροσκοπο παρθενο , κατοικώ και εργάζομαι στην Αθήνα, περιοχή Γλυφάδας

Καλώς όρισες στο :horoscope:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
19-05-2011, 12:23 AM
γεια σας!ειμαι ενα τοξοτακι με καρκινο απ οτι εμαθα τελευταια ωροσκοπο.δυσκολο!θα τα λεμε!

καλώς ήρθες στην παρέα μας!!
καλη πλοηγηση εύχομαι!:bigsmile::welcome:

SAGIVI
19-05-2011, 12:32 AM
Καλως ηρθες αγαπητο μου αντιθετο.:bigsmile: Ειμαι παρθενος με ωροσκοπο τοξοτη. Σε περιμενουμε στις συζητησεις μας.

SISTOYLIS
19-05-2011, 12:55 AM
καλως σας βρηκα!:bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
19-05-2011, 12:59 AM
καλως σας βρηκα!:bigsmile:

καλως την!:bigsmile:
καλή συνέχεια σου εύχομαι στο καλύτερο αστρολογικό σάιτ !:bigsmile:

SISTOYLIS
19-05-2011, 01:04 AM
ευχαριστω!Ηδη το βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερον!

alvina
20-05-2011, 01:34 AM
χαιρετω τους παντες!!!
πολυ καλο site παιδια συγχαρητηρια!!! :bigsmile:

fillis
20-05-2011, 04:01 PM
καλησπέρα σας, βλέπω την αστρολογία στην φιλοσοφική και ψυχολογική διάστασή της.
Ευχαρίστως θα ανταλάξω τις απόψεις μου με εσάς, καλώς σας βρήκα!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-05-2011, 06:15 PM
χαιρετω τους παντες!!!
πολυ καλο site παιδια συγχαρητηρια!!! :bigsmile:

καλησπέρα σας, βλέπω την αστρολογία στην φιλοσοφική και ψυχολογική διάστασή της.
Ευχαρίστως θα ανταλάξω τις απόψεις μου με εσάς, καλώς σας βρήκα!!

Καλώς ορίσατε στο:horoscope:

zw_epimenontas
20-05-2011, 06:16 PM
καλησπερα σας :cheesy:

dorakitr
20-05-2011, 10:48 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ DORA ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-05-2011, 12:27 AM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ DORA ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Καλώς μας ήρθες Dora:bigsmile:
καλή περιήγηση και καλό διάβασμα σου εύχομαι!

FEAR
21-05-2011, 05:53 PM
Γεια σας ειμαι καινουργια στην αστρολογια

Victory
21-05-2011, 07:31 PM
Καλως όρισες καλή διαμονή και παραμονή

Lara-lara
22-05-2011, 01:50 PM
Γειας και ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας!!!ελπιζω να μου λυθουν πολλες απορειες.....

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-05-2011, 02:15 PM
Γειας και ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας!!!ελπιζω να μου λυθουν πολλες απορειες.....

Καλώς την!:bigsmile:
καλη πλοηγηση σου εύχομαι !

pwlas
22-05-2011, 06:07 PM
εχω κρονο στον 5 στους ιχθεις χαλια ε?:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-05-2011, 08:39 PM
εχω κρονο στον 5 στους ιχθεις χαλια ε?:love:

Αγαπητό νέο μέλος pwlas καλώς όρισες:bigsmile:

Κάνε μια περιήγηση στο σάιτ
υπάρχει μπόλικο υλικό για διάβασμα
και θα λυθεί η απορία σου για τον Κρόνο και για ότι άλλο θέλεις!:bigsmile:

:welcome:

cancer27
23-05-2011, 02:47 AM
Καλησπερα,
Με λενε Γεωργια και θελω να πω ενα γεια σε ολους σας!
Πολυ ωραιο κ εξαιρετικα πλουσιο το site σας.
Συγχαρητηρια!

SAGIVI
23-05-2011, 03:23 PM
Καλησπερα,
Με λενε Γεωργια και θελω να πω ενα γεια σε ολους σας!
Πολυ ωραιο κ εξαιρετικα πλουσιο το site σας.
Συγχαρητηρια!
Πολυ αργησαμε να σε υποδεχτουμε. Καλως ηρθες στο site και καλη περιηγηση.:bigsmile:

demetrisaek
23-05-2011, 11:01 PM
hello ειμαι καινούργιος στο side all the best

maria76
24-05-2011, 12:55 AM
hello ειμαι καινούργιος στο side all the best
Καλώς το χανουμάκι!:cheesy:
Σε πειράζω,για να σπάσει ο πάγος.Αντε,άρχισε τη μελέτη,γιατί και το κόλλημα σου με τη μπάλα,κάπου θα φαίνεται κι αυτό...:bigsmile:

pwlas
24-05-2011, 11:44 AM
ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων σας!!!!

litsami
26-05-2011, 12:39 PM
Kαλημερα σε ολους!Μολις μπηκα και εγω στην ομορφη παρεα σας..

παλίρροια
26-05-2011, 12:54 PM
Kαλημερα σε ολους!Μολις μπηκα και εγω στην ομορφη παρεα σας..

:bigsmile:Καλώς μας ήρθες λοιπόν!!!!:cheesy: Καλό ταξίδι στο συναρπαστικό κόσμο της Αστρολογίας:nuts:

litsami
26-05-2011, 01:00 PM
:bigsmile:Καλώς μας ήρθες λοιπόν!!!!:cheesy: Καλό ταξίδι στο συναρπαστικό κόσμο της Αστρολογίας:nuts:

Σε ευχαριστω πολυ...Να εισαι καλα:bigsmile:

fillis
26-05-2011, 11:52 PM
Καλως όρισες καλή διαμονή και παραμονή

Ευχαριστώ, θα τα λέμε, Υδροχόε, νάσαι καλά.

SOFIA985
27-05-2011, 11:51 AM
kalhmera :love:
θελω τι βοηθεια σας επειδη ειμαι λιγο ασχετη και ξερω πολυ λιγα ...... θελω να μου πειτε αν η 17 σεπτεμβριου ειναι καλη ημερομηνια για γαμο ........ για ιχθυς με λεων???????????? ευχαριστο πολυ εκτοπροτερων:worried:

χειρωνας
27-05-2011, 09:18 PM
Γεια σας, καλος σας βρηκα. Λεγομε Χειρωνας και ελπιζω να χαρουμε για την γνωριμια:bigsmile:

katiakiss
27-05-2011, 09:28 PM
Γεια σου Χείρωνα! Γιατί να μην χαρούμε; Εδώ, δεν ξέρω αν το πρόσεξες, "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε...":bigsmile:

katiakiss
27-05-2011, 09:30 PM
kalhmera :love:
θελω τι βοηθεια σας επειδη ειμαι λιγο ασχετη και ξερω πολυ λιγα ...... θελω να μου πειτε αν η 17 σεπτεμβριου ειναι καλη ημερομηνια για γαμο ........ για ιχθυς με λεων???????????? ευχαριστο πολυ εκτοπροτερων:worried:http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E3%ED%F9%F3%E7%F2/4877-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%E9%EF-%E5%F0%E9%EB%EF%E3%DE%F2-%E3%E9%E1-%DD%ED%E1v-%E5%F5%F4%F5%F7%E9%F3%EC%DD%ED%EF-%E3%DC%EC%EF.html :welcome:

Πάτα στο λινκ και διάβασε για το θέμα που θέλεις!:bigsmile:

mariloulou
31-05-2011, 03:12 AM
geia sas...eimai h marilou kai mwlis egina melos...exw polles apories ga t oroskopio m ka8ws eimai zugos omws den ais8anomai oti ta xarakthristika tou zugou me aforoun...isws ftaiei oti exw oroskopo skorpio?

kiahian
31-05-2011, 09:18 AM
Καλημέρα και από εμένα!
Είμαι και εγώ νέο μέλος.
Με λένε ¶ννα, και είμαι ένα ταλαιπωρημένο καρκινάκι!
Α! έχω και επιστροφή κρόνου!!!:wacko:
Δεν ξέρω πολλά, ή μάλλον δεν ξέρω σχεδόν τίποτα, μόνο τα βασικά, αλλά θα μάθω!!!!:bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
31-05-2011, 10:09 AM
geia sas...eimai h marilou kai mwlis egina melos...exw polles apories ga t oroskopio m ka8ws eimai zugos omws den ais8anomai oti ta xarakthristika tou zugou me aforoun...isws ftaiei oti exw oroskopo skorpio?

Καλημέρα και από εμένα!
Είμαι και εγώ νέο μέλος.
Με λένε ¶ννα, και είμαι ένα ταλαιπωρημένο καρκινάκι!
Α! έχω και επιστροφή κρόνου!!!:wacko:
Δεν ξέρω πολλά, ή μάλλον δεν ξέρω σχεδόν τίποτα, μόνο τα βασικά, αλλά θα μάθω!!!!:bigsmile:

Καλημέρα σας!:bigsmile:
Καλως ήρθατε στο καλύτερο αστρολογικό φορουμ!!!
Καλη συν'εχεια σας ευχομαι .

mparmpounaki
31-05-2011, 11:17 AM
Καλημέραααααα!!!!!!!Καλώς σας βρήκα!!!Καινούργια και εγώ.. :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
31-05-2011, 11:41 AM
Καλημέραααααα!!!!!!!Καλώς σας βρήκα!!!Καινούργια και εγώ.. :bigsmile:

Καλημέρα και σε εσένα!!
καλως μας ορισες λοιπον!:bigsmile:

dupmup
31-05-2011, 03:43 PM
um. ας πω ενα γειά και εγώ :) (...)

παλίρροια
31-05-2011, 06:05 PM
um. ας πω ενα γειά και εγώ :) (...)

:bigsmile::welcome:

Victory
31-05-2011, 06:11 PM
Καλώς όρισες

unicorn30
31-05-2011, 07:02 PM
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ !!!

Victory
31-05-2011, 07:14 PM
Καλησπέρα καλή διαμονή

thanpap
02-06-2011, 02:29 PM
καλημερα παιδια... να ειστε ολοι καλα, κοντρα στα δυσκολα που ερχονται... :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
02-06-2011, 03:13 PM
καλημερα παιδια... να ειστε ολοι καλα, κοντρα στα δυσκολα που ερχονται... :bigsmile:

Kαλως μας ηρθες!
Σου ευχομαι καλη περιηγηση στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ:bigsmile:

bittercookie
03-06-2011, 07:41 PM
Καλησπέρα! Μόλις γράφτηκα στο site, το οποίο φαίνεται πολύ πολύ ωραιο!!:bigsmile:

sallina
03-06-2011, 09:46 PM
Καλησπερα καλως σας βρηκα...

Ο λογος που μπηκα ειναι για να ξανα αποκτησω μια επαφη με την αστρολογια και να συζητησω με ανθρωπους που ασχολουντε πιο συστηματικα, ετσι ωστε να παρω τις απαντησεις μου..

Ελπιζω και οι δικες μου οι γνωσεις οι μικρες να ειναι σημαντικες για καποιους..

maria76
03-06-2011, 11:50 PM
Καλησπερα καλως σας βρηκα...

Ο λογος που μπηκα ειναι για να ξανα αποκτησω μια επαφη με την αστρολογια και να συζητησω με ανθρωπους που ασχολουντε πιο συστηματικα, ετσι ωστε να παρω τις απαντησεις μου..

Ελπιζω και οι δικες μου οι γνωσεις οι μικρες να ειναι σημαντικες για καποιους..
Καλωσόρισες λοιπόν και να είσαι σίγουρη ότι όλοι μαθαίνουμε και μαθαίνουμε και μαθαίνουμε..όσο μπορεί ο καθένας.Η αστρολογία δεν τελειώνει ποτέ,και είμαστε δω επειδή μας αρέσει,όχι επειδή ξέρουμε ή δεν ξέρουμε:bigsmile::love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
04-06-2011, 12:32 AM
Καλησπέρα! Μόλις γράφτηκα στο site, το οποίο φαίνεται πολύ πολύ ωραιο!!:bigsmile:

Καλως μας ήρθες λοιπον!:bigsmile:

trau
04-06-2011, 05:34 AM
καλημερα. καλως σας βρηκα. ωραιο το σαιτ. περιμενω να βρω χρονο να το εξερευνησω.
χαιρετισμους.

bittercookie
04-06-2011, 05:19 PM
Καλως μας ήρθες λοιπον!:bigsmile:

ευχαριστώ!Πιστεύω οτι θα περάσω πολύ καλά εδώ!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
04-06-2011, 07:14 PM
καλημερα. καλως σας βρηκα. ωραιο το σαιτ. περιμενω να βρω χρονο να το εξερευνησω.
χαιρετισμους.

ευχαριστώ!Πιστεύω οτι θα περάσω πολύ καλά εδώ!

Γεια σας και καλώς μας ήρθατε!!!
καλή πλοήγηση σας εύχομαι!!

bittercookie
04-06-2011, 07:43 PM
Γεια σας και καλώς μας ήρθατε!!!
καλή πλοήγηση σας εύχομαι!!

Elena Gabriela
04-06-2011, 08:55 PM
Γεια σας,
Είμαι Κριός και είμαι χαρούμενη που είμαι μέλος σας!:bigsmile:

stefania1
05-06-2011, 12:07 AM
Καλως μας ηρθες Ελενα!!!
Ειμαστε και εμεις χαρουμενοι που θα σ εχουμε στην παρεα μας!:bigsmile:
Καλη συνεχεια ....

morgan fay
05-06-2011, 01:34 AM
γεια σας παιδια με λενε χριστινα και τωρα ηρθα κι εγω στην παρεα σας!το site σας ειναι πολυ καλο και νομιζω πως με την αστρολογια πραγματικα μπορείς να λύσεις πολλά μυστηρια...

stefania1
05-06-2011, 02:56 AM
Καλωσορισες στην παρεα μας!:bigsmile:

morgan fay
07-06-2011, 01:30 AM
ευχαριστω πολυ,ειμαι πολυ ενθουσιασμένη που ειμαι μελος της παρεας σας!

zavrou
07-06-2011, 06:50 PM
Καλησπερα ειμαι παλιουτσικο μελος αλλα δεν μπορουσα να γραψω γιατι ημουν εγκυος με κακη εγκυμοσυνη και τωρα το μωρο δεν μου αφηνει πολυ χρονο,οποτε μπορω θα το κανω,λοιπον την καλησπερα μου σε ολους.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
07-06-2011, 07:14 PM
Καλησπερα ειμαι παλιουτσικο μελος αλλα δεν μπορουσα να γραψω γιατι ημουν εγκυος με κακη εγκυμοσυνη και τωρα το μωρο δεν μου αφηνει πολυ χρονο,οποτε μπορω θα το κανω,λοιπον την καλησπερα μου σε ολους.

Καλωσόρισες λοιπον:bigsmile:

blue690
12-06-2011, 02:48 PM
καλησπερα. Με την εκλειψη στις 15/6 εχω σεληνη στους διδυμους στις τελευταιες 27μοιρες (ημ/νια 27/6/76) επηρεαζομαι θετικα , αρνητικα και σε ποιο τομεα? Επισης το εξάγωνο Αφροδιτης - Ουρανου? εγω έχω τριγωνο στην όψη αυτή. Διαφωτίστε με σας παρακαλώ.

morgan fay
13-06-2011, 12:27 PM
geia sou zavrou,tora ola kala?to moraki ti zodio einai?

taurine
13-06-2011, 12:54 PM
Καλωσόρισες λοιπον:bigsmile:
Καλημέρα κι από εμένα και να σου ζήσει το μωράκι σου!:love:

Victory
13-06-2011, 01:02 PM
Καλημέρα και με όλες τις ευχές μου για υγεια, τύχη και ευημερία για το μωράκι σου!!! Καλώς όρισες πίσω στην εγκάρδια παρέα.

myrtoulaki
13-06-2011, 01:51 PM
Καλησπέρα σας, ειμαι καινουργια κι εγω στην παρεα σας. Προσπαθω να μαθω και φανταζομαι εχω πολυ δρομο μπροστα μου!

Victory
13-06-2011, 02:28 PM
Καλησπέρα Μυρτουλάκι. Καλώς όρισες και καλό δρόμο.Εχουμε πολλά να μάθουμε οι αρχάριοι , αλλά έιμαστε τυχεροί γιατί εδώ μέσα η γνώση δεν κρύβεται!:!!!! Απλόχερα μας δίνεται από όλους τους γνώστες και προσωπικά τους ευχαριστώ θερμά!

LEON-ANIM
13-06-2011, 02:33 PM
γεια σας ειμαι καινουργιο μελοσ και εχω αρχισει να σχολουμαι απκετα με την αστρολογια.θα ειθελα να μαθω απκετα πραγματα!

Victory
13-06-2011, 02:43 PM
Καλώς όρισες καλή διαδρομή!!

white light
14-06-2011, 11:35 PM
γεια σε όλους...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-06-2011, 11:51 PM
γεια σε όλους...

Καλως μας ηρθες!!!:bigsmile:

Υ.Γ

και καλως ηρθα και εγω απο την Κωνσταντινουπολη!!!:bigsmile::bigs mile:

karkinaki13
17-06-2011, 12:21 AM
σας καλησπεριζω και θα θελα κι εγω να γινω μερος της ενδιαφερουσας παρεας σας,πιστευω οτι εχω να ανακαλυψω πολλα πραγματα για τον κοσμο αλλα και για τον ιδιο μου τον εαυτο....

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
17-06-2011, 12:45 AM
σας καλησπεριζω και θα θελα κι εγω να γινω μερος της ενδιαφερουσας παρεας σας,πιστευω οτι εχω να ανακαλυψω πολλα πραγματα για τον κοσμο αλλα και για τον ιδιο μου τον εαυτο....

Καλωσορισες λοιπον στην παρεα μας:bigsmile:

karkinaki13
17-06-2011, 01:00 AM
καλησπερα σε ολους

kassy
17-06-2011, 08:30 AM
καλησπερα σε ολους

Για σου καρκινάκι 13 καλώς ήρθες:cheesy:

rria
17-06-2011, 04:56 PM
Καλησπέρα. Είμαι καινούριο μέλος. Ουσιαστικά ξέρω ελάχιστα πράγματα αλλά ενδιαφέρωμε να μαθω και κάτι παραπάνω. Έχω τρομάξει με τις απανωτές εκλήψεις...

anastasios1
18-06-2011, 12:29 AM
Καλημερα σε ολους...ειμαι νεο μελος

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-06-2011, 09:16 AM
Καλησπέρα. Είμαι καινούριο μέλος. Ουσιαστικά ξέρω ελάχιστα πράγματα αλλά ενδιαφέρωμε να μαθω και κάτι παραπάνω. Έχω τρομάξει με τις απανωτές εκλήψεις...

Καλημερα σε ολους...ειμαι νεο μελος

Καλημέρα σας και καλώς ορισατε στο καλύτερο αστρολογίκό σαιτ
εύχομαι καλη περιηγηση στις σελίδες του my horoscope!

yuanzhi
19-06-2011, 07:11 PM
Γειά σας

Δεν χορταίνω να σας διαβάζω ..αλλά χρειάζεται να μάθω πολλά...

παλίρροια
19-06-2011, 10:36 PM
Γειά σας

Δεν χορταίνω να σας διαβάζω ..αλλά χρειάζεται να μάθω πολλά...

:bigsmile:Kαλώς μας ήρθες!!!:bigsmile:
Σίγουρα θα μάθεις πολλά εδώ όρεξη να έχεις και αγάπη για την Αστρολογία,και σιγα σιγά έρχεται και η γνώση!:cheesy:

soyzi
20-06-2011, 07:31 PM
καλησπερα σε ολους

soyzi
20-06-2011, 07:33 PM
μπορει καποιος να μου απαντησει σε μια ερωτηση?

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-06-2011, 07:53 PM
καλησπερα σε ολους

Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:

glukaki
22-06-2011, 10:18 PM
καλησπερα..με λενε μαρια και ειμαι ολοκαινουριο μελος,βρηκα πολυ ενδιαφερον το site σας και η παρεα σας και ηθελα να γίνω μελος της..δεν γνωριζς και πολλα,αλλα ειμαι σιγουρη οτι κοντα σας θα μαθω πολλα!!!

Atrapos
22-06-2011, 11:01 PM
μπορει καποιος να μου απαντησει σε μια ερωτηση?

Φυσικά και μπορεί.
Αρκεί να ενδιαφέρεσαι να εμπλουτίσεις τις αστρολογικές σου γνώσεις κι όχι να πάρεις κάποια προσωπική πρόβλεψη, ανάλυση ωροσκοπίου κλπ.
Επίσης καλό θα ήταν να κάνεις πριν κάποια αναζήτηση μήπως η ερώτηση που σε ενδιαφέρει έχει γίνει ήδη.
Αν υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό θέμα, μπορείς να ρωτήσεις εκεί. Αλλιώς μπορείς να ανοίξεις ένα καινούργιο θέμα.

Καλώς μας ήρθες :bigsmile:

vasoula278
24-06-2011, 02:15 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-06-2011, 04:59 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ

Καλως μας ηρθες λοιπον:bigsmile:

LEO91
25-06-2011, 11:43 PM
γεια σε ολους!
μηπως εχει κανεις ιδεα τι ζωδιο ειναι ο θεμης σοφος? ξερω οτι η σταματινα τσιμτσιλη είναι διδυμος...εψαχνα κατι σχετικο με συναστριες γι αυτο ρωταω...ευχαριστω...

derya
26-06-2011, 05:02 AM
Ελπίζω η ενημέρωση απο την ιστοσελίδα σας να είναι εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα. Δεν έχω συνηθίσει σε αυτή τη μορφή επικοινωνίας και αισθάνομαι λίγο αμήχανα. Σας ευχομαι καλή συνέχεια.
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
26-06-2011, 07:26 AM
γεια σε ολους!
μηπως εχει κανεις ιδεα τι ζωδιο ειναι ο θεμης σοφος? ξερω οτι η σταματινα τσιμτσιλη είναι διδυμος...εψαχνα κατι σχετικο με συναστριες γι αυτο ρωταω...ευχαριστω...

Ελπίζω η ενημέρωση απο την ιστοσελίδα σας να είναι εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα. Δεν έχω συνηθίσει σε αυτή τη μορφή επικοινωνίας και αισθάνομαι λίγο αμήχανα. Σας ευχομαι καλή συνέχεια.
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σας και καλώς μας ήρθατε!
Ευχομαι καλη συνέχεια στο καλύτερο και μεγαλύτερο αστρολογικό σαιτ!!
Να μην αισθανεστε αμήχανα , είμαστε μια μεγάλη παρέα που ολοι γνωριστήκαμε
εδω μέσα απο το φόρουμ .
Και μαθαίνουμε η΄΄ ανταλλάσουμε γνώσεις για να λύσουμε τις απορίες μας.
Αγαπαμε την Αστρολογία και έχουμε δίπλα μας αξιόλογους αστρολόγους
που μας βοηθάνε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τον ρολο που εχουν οι πλανήτες και τα ζώδια στην ζωή μας!
Καλη συνέχεια λοιπόν !!!!

IRENA MA
26-06-2011, 09:06 AM
:embarrest:love:

IRENA MA
26-06-2011, 09:13 AM
XAIPETE.....

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
26-06-2011, 09:43 AM
XAIPETE.....

καλως μας ηρθες!!!

NANA2
27-06-2011, 04:19 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

zw_epimenontas
27-06-2011, 06:20 PM
Γεια σας:love:

angelako
29-06-2011, 12:48 AM
Γεια σας κι από μένα! :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-06-2011, 08:44 AM
Γεια σας κι από μένα! :bigsmile:

Καλημερα και καλώς μας ήρθες:bigsmile:

Πυγολαμπίδα
29-06-2011, 09:41 PM
Καλησπέρα σας!!!
Πολύ καλή η δουλειά σας!!! Μπράβο σας :)

παλίρροια
29-06-2011, 10:36 PM
Καλησπέρα σας!!!
Πολύ καλή η δουλειά σας!!! Μπράβο σας :)

:welcome:Kαλή περιήγηση!!!!:bigsmile:

angie 1972
30-06-2011, 12:21 PM
καλημερα και καλως σας βρηκα!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
30-06-2011, 12:29 PM
καλημερα και καλως σας βρηκα!!!

Καλώς μας ήρθες angie 1972!!
καλή συνέχεια λοιπον!!

angie 1972
30-06-2011, 12:32 PM
θα ηθελα να μαθω που εχω την σεληνη μου.γεννηθηκα 28/12/1972 στον πειραια και ωρα 9 μμ.ευχαριστω προκαταβολικα!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
30-06-2011, 01:25 PM
θα ηθελα να μαθω που εχω την σεληνη μου.γεννηθηκα 28/12/1972 στον πειραια και ωρα 9 μμ.ευχαριστω προκαταβολικα!!

Ακριβως πανω αριστερα στην σελιδα θα δεις που γραφει Δωρεαν Ωροσκοπιο
θα πατησεις εκει και θα σου βγαλει διαφορες εφαρμογες
εσυ πατα '' υπολογιστε ενα νεο χαρτη'' εκει λοιπον θα βαλεις τα στοιχεια που σου ζηταει
και θα εχεις τον αστρολογικο σου χαρτη με μια πολυ μεγαλη αναλυση
και θα δεις και που εχεις ολους τους πλανητες σου οπως φυσικα και την Σεληνη σου!

καλη συνεχεια........

liontari123
02-07-2011, 02:58 AM
καλησπερα ειμαι η αγγελικη και εχω ενθουσιαστει με το site!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
02-07-2011, 09:05 AM
καλησπερα ειμαι η αγγελικη και εχω ενθουσιαστει με το site!!!

Καλημέρα και καλώς μας ήρθες liontari Αγγελικη!!!!:bigsmile:

MALOU123456
02-07-2011, 08:20 PM
γεια σας φιλοι,ελπιζω ο ερχομος μου να σας βρισκει οκ απο την επηρεια της εκλειψης;εγω ειμαι λιγο ταλαιπωρημενη καθοτι ζυγος, ε κ οι πιο ειδικοι τα ξερετε!οκρονος μας εχει στεναξει,οκ εχει Θεος.τι αλλο;αγαπω ταστρα[οπως θα καταλαβατε],τα λουλουδια ,εχω μεγαλες γλαστρες παντα ανθισμενες,το ποιοτικο τραγουδι,μα δε χαλαω παρεες ειμαι μεσα σ ολα,επισης πολυ ροκ.ζωγραφιζω κυριως με καρβουνο κ προτιμω πορτραιτα.ακομη λατρευω τη θαλασσα κ το ατελειωτο κολυμπι.α,ξεχασα...επειδη φτιαχνω υπεροχα γλυκα[αυτο το χαρακτηρισμhttp://myhoroscope.gr/images/smilies/love.gifο τον εχω παρει απο αρκετο κοσμο],συνεχως το παλευω,μια γλυκα 3 νηστεια για να μενω στα κιλα μου!λετε να φταιει πουχω ωροσκοπο ταυρο;αντε γιατι για γεια το πηγαμε κ σας ζαλισα!MALU123456http://myhoroscope.gr/images/smilies/love.gif

MALOU123456
02-07-2011, 08:42 PM
τοsite ειναι πολυ καλα οργανωμενο,τελεια εμπεριστατωμενο,ασυγκριτο με αλλα.ειμαι πολυ χαρουμενη που ειμαι μελος του.MALOU123456