View Full Version : Ώρα να συστηθούμε (3)
Pages :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
mpatia
19-04-2010, 12:10 AM
καλησπερα σε ολους!!!
:cheesy:
kiaRRa
19-04-2010, 12:23 AM
Καλησπερα,ελπιζω νε ειστε ολη καλα..Χαιρομαι πολυ που μπαινω στην παρεα σας.Ειμαι ιχθυς με ωροσκοπο ζυγο...και πολλους αναδρομους πλανητες....
Γεια σας κ απο μένα!
¶λλο ένα νέο μέλος που προσπαθεί να μάθει αστρολογία!
Το site πάντως είναι ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ολόκληρη!
Ευχαριστώ!
καλησπερα σε ολους!!!
:cheesy:
Καλώς μας ήρθατε! :bigsmile:
Καλό διάβασμα και καλή περιήγηση στις ενότητες μας.
natliaaaa
19-04-2010, 09:48 PM
καλησπερα παιδια σε ολους ειμαι καινουρια εδω
kiaRRa
19-04-2010, 10:58 PM
καλησπερα παιδια σε ολους ειμαι καινουρια εδω
Καλώς μας ήρθες! :bigsmile:
akiverniti
20-04-2010, 12:50 AM
Είμαι η akiverniti και χαίρομαι πολύ που μπήκα στη παρέα σας! Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με την αστρολογία και τη θεωρώ ένα βασικό εργαλείο αυτογνωσίας, γι ΄αυτό και τη προσεγγίζω με σοβαρότητα.... Γνωρίζω αρκετά πράγματα σχετικά με αστρολογία αλλά επειδή θεωρώ πως είναι ένας τομέας ανεξάντλητος θέλω να μάθω κι άλλα...Είμαι ιχθύς με ωροσκόπο αιγόκερω!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-04-2010, 02:50 AM
Είμαι η akiverniti και χαίρομαι πολύ που μπήκα στη παρέα σας! Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με την αστρολογία και τη θεωρώ ένα βασικό εργαλείο αυτογνωσίας, γι ΄αυτό και τη προσεγγίζω με σοβαρότητα.... Γνωρίζω αρκετά πράγματα σχετικά με αστρολογία αλλά επειδή θεωρώ πως είναι ένας τομέας ανεξάντλητος θέλω να μάθω κι άλλα...Είμαι ιχθύς με ωροσκόπο αιγόκερω!
καλως ηρθες στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ:bigsmile:
θα χαρουμε να δουμε την ενεργη συμμετοχη σου στα θεματα
αγαπητη akiverniti:bigsmile:
καλη συνεχεια λοιπον!!!
sofurini
20-04-2010, 08:26 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 7 ΟΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ, Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ 1 ΟΙΚΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
biskotakipk
20-04-2010, 10:43 AM
καλημερα ειμαι η αλεξανδρα και ειμαι νεο μελος
biskotakipk
20-04-2010, 11:01 AM
παιδια το μονο που ξερω για μενα ειναι οτι εχω ωροσκοπο ταυρο και παλι δεν ειμαι σιγουρη πως θα μαθω και εγω τον χαρτη μου?:bigsmile:
whisperer
20-04-2010, 11:41 AM
Καταρχήν sofurini και biskotakipk καλώς μας ήρθατε! :bigsmile:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο "δωρεάν ωροσκόπιο" που βρίσκεται πάνω αριστερά και εκεί που λέει "οι χάρτες σας" να βάλετε τα στοιχεία σας, και εν συνεχεία να βάλετε το ID που αντιστοιχεί στα στοιχεία σας στο κατάλληλο κουτάκι και με τη δωρεάν γενέθλια ανάλυση που προσφέρει το :horoscope: να διαβάσετε και να ανακαλύψετε πολλά πολλά πραγματάκια για εσάς και τους φίλους σας...
ότι χρειαστείτε εδώ είμαστε για να σας βοηθήσουμε!
:bigsmile:
TALIS
20-04-2010, 11:26 PM
Καλως σας βρίσκω όλες και όλους. Είμαι Λέων με Ωροσκόπο Σκορπιό και έχω πολύ ερασιτεχνικά ασχοληθεί με την αστρολογία....
Ελπίζω να περάσουμε καλά
ΤΑLIS
Εμμ, μόλις άρχισαν τα προβλήματα... Αντιγράφω γεωγραφικό πλάτος και μήκος από το χάρτη μου και τα βγάζει λάθος, επίσης τι θα γράψω στη γεωγραφική ζώνη ;
Επίσης δεν είμαι Παρθένος ! Είμαι Λέων με Ήλιο στην 29η μοίρα του Λέοντα !
kiaRRa
20-04-2010, 11:42 PM
Καλως σας βρίσκω όλες και όλους. Είμαι Λέων με Ωροσκόπο Σκορπιό και έχω πολύ ερασιτεχνικά ασχοληθεί με την αστρολογία....
Ελπίζω να περάσουμε καλά
ΤΑLIS
Εμμ, μόλις άρχισαν τα προβλήματα... Αντιγράφω γεωγραφικό πλάτος και μήκος από το χάρτη μου και τα βγάζει λάθος, επίσης τι θα γράψω στη γεωγραφική ζώνη ;
Επίσης δεν είμαι Παρθένος ! Είμαι Λέων με Ήλιο στην 29η μοίρα του Λέοντα !
Τι εννοείς αντιγράφεις το γ.μ και γ.π? Αν συμπληρώσεις την πόλη στα βγάζει αυτόματα. :weird:
MARIANTA7702
21-04-2010, 11:30 AM
Είμαι η Μαριάντα και εύχομαι μια καλή ημέρα σε όλους!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-04-2010, 11:36 AM
Είμαι η Μαριάντα και εύχομαι μια καλή ημέρα σε όλους!
καλως μας ηρθες λοιπον!:bigsmile:
καλη ημερα και για εσενα ευχομαι!
καλη συνεχεια !
Candy08
22-04-2010, 11:31 PM
Γεια σε όλους.... ειμαι καινουργιο μελος,οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες και προσπαθω να μαθω καποια πραγματα... εχω κολλησει πραγματικα...πολυ καλο το site σας....
kiaRRa
22-04-2010, 11:55 PM
Γεια σε όλους.... ειμαι καινουργιο μελος,οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες και προσπαθω να μαθω καποια πραγματα... εχω κολλησει πραγματικα...πολυ καλο το site σας....
Καλώς μας ήρθες!
Να είσαι σίγουρη πως μπορείς να μάθεις πολλά εδώ. :bigsmile:
katerina4sk
23-04-2010, 11:45 AM
καλημερα!!!
με λενε κατερινα και ειμαι νεο μελος!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-04-2010, 12:26 PM
καλημερα!!!
με λενε κατερινα και ειμαι νεο μελος!!!
Καλως ηρθες Κατερινα:bigsmile:
καλη συνεχεια σου ευχομαι στο :horoscope::horoscope:
transparency
24-04-2010, 03:05 AM
γεια σε όλους...Ειμαι η Μάρω,καρκινος με οροσκοπο σκορπιοκαι ειμαι νεο μελος!η χρονια μου είναι γεμάτη ατυχιες,απογοητευσεις και τραγικα πισογυρισματα....:worried:
transparency
24-04-2010, 03:10 AM
Γεια σε όλους.Είμαι η Μάρω με ωροσκόπο σκορπιό...Είμσι καινούρια αλλα όχι πολυ άσχετη!..
Η χρονιά μου ειναι γεματη ατυχιες,απογοητεθσεις και τραγικα πισωγυρισματα....θελω να είμαι αισιοδοξη όμως....
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-04-2010, 02:54 PM
Γεια σε όλους.Είμαι η Μάρω με ωροσκόπο σκορπιό...Είμσι καινούρια αλλα όχι πολυ άσχετη!..
Η χρονιά μου ειναι γεματη ατυχιες,απογοητεθσεις και τραγικα πισωγυρισματα....θελω να είμαι αισιοδοξη όμως....
καλως ηρθες αγαπημενη νεα φιλη:bigsmile:
ευχομαι να εισαι αισιοδοξη για να αντιμετωπισεις ολα οσα σε βασανιζουν :bigsmile:
καλη πλοηγηση στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ λοιπον!
Ktn!!
24-04-2010, 09:16 PM
γεια σας παιδια και απο μενα!!
kiaRRa
24-04-2010, 09:20 PM
γεια σας παιδια και απο μενα!!
Γεια σου και από όλους εμας!
Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
pandorrasbox
25-04-2010, 03:57 PM
kalispera! na mai k egw sthn koinothta sas!
kiaRRa
25-04-2010, 07:24 PM
kalispera! na mai k egw sthn koinothta sas!
Καλώς ηρθες στην παρεα μας!!!
Γράφε όμως με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish. :bigsmile:
xiamta
26-04-2010, 11:33 AM
Καλημέρα. Μόλις μπήκα στην παρέα και λέω το πρώτο μου γεια σε όλους...
Ανδρομαχη
26-04-2010, 12:38 PM
Kαλημερα! Ειμαι η Ανδρομάχη!
kiaRRa
26-04-2010, 06:55 PM
Καλημέρα. Μόλις μπήκα στην παρέα και λέω το πρώτο μου γεια σε όλους...
Kαλημερα! Ειμαι η Ανδρομάχη!
Καλώς ήρθατε στην παρέα μας!!! :bigsmile:
siopi
27-04-2010, 12:59 PM
γεια σας παιδιά!και εγώ ειμαι καινούργια στο site,διαβάζω πάρα πολλά για μεταφυσική και αστρολογία και βρήκα πολύ ενδιαφέροντα όλα τα θέματα σε αυτο το site!
F-enia
27-04-2010, 02:31 PM
Γειά σας,
είμαι η Φένια κ έχω να παρατηρήσω οτι υπάρχουν κάποιες ανακρίβιες στον χάρτη...
με την οικογένειά μου ήμουν κ είμαι μια χαρά
anyway
χαιρετώ σας
gold soul
27-04-2010, 08:42 PM
Γειά σας,
είμαι η Φένια κ έχω να παρατηρήσω οτι υπάρχουν κάποιες ανακρίβιες στον χάρτη...
με την οικογένειά μου ήμουν κ είμαι μια χαρά
anyway
χαιρετώ σας
Καλως ήρθες,
Απ'όσο καταλαβαίνω θα διάβασες την ανάλυση των όψεων ως μεμονωμένα στοιχεία.. εδώ έρχεται το "μεγάλο" θέμα της σύνθεσης των όψεων που μπορεί να ενδυναμώσει ή να αποδυναμώσει την ισχύ τους.. Λίγη μελέτη θέλει..:cheesy:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
28-04-2010, 12:39 PM
geia sas ti k;anete
καλως ορισες!:bigsmile:
καλη συνεχεια στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!! :nogrgl
stergiosn
29-04-2010, 10:55 AM
φεια σας φιλοι και φιλες
δες τε τον παπου με τον μπαμπα και τον εγγονο που τρεχει να βοηθήσει!!ιhttp://myhoroscope.gr/images/smilies/bigsmile.gif
κρονος ,ουρανος και διας
jpki1974
29-04-2010, 11:27 AM
Καλώς σας βρήκα και γω. Νέο μέλος. Τα λέμε anytime!:bigsmile:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-04-2010, 05:00 PM
φεια σας φιλοι και φιλες
δες τε τον παπου με τον μπαμπα και τον εγγονο που τρεχει να βοηθήσει!!ιhttp://myhoroscope.gr/images/smilies/bigsmile.gif
κρονος ,ουρανος και διας
Καλώς σας βρήκα και γω. Νέο μέλος. Τα λέμε anytime!:bigsmile:
καλως ηρθατε στο :horoscope:
gwgwka1
29-04-2010, 07:34 PM
Γεια σε ολουσ.ειμαι και γω νεο μελοσ,δεν γνωριζω πολλα αλλα μου αρεσει να ασχολουμαι και να διαβαζω οτι εχει σχεση με την αστρολογια.
kiaRRa
29-04-2010, 08:08 PM
Γεια σε ολουσ.ειμαι και γω νεο μελοσ,δεν γνωριζω πολλα αλλα μου αρεσει να ασχολουμαι και να διαβαζω οτι εχει σχεση με την αστρολογια.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!
Θα βρείς πολλά αρθρα να διαβάσεις στη βιβλιοθήκη μας και ακόμα περισσοτερες συζητήσεις να μοιραστείς τις απόψεις σου μαζί μας! :bigsmile:
vasso_ster
29-04-2010, 08:20 PM
καλησπέρα σας ειμαι καινουριο μελος ειμαι καρκινακι και μου αρεσει παρα πολυ η ιστοσελιδα σας!ειμαι φαν της αστρολογιας και συνεπως και δικη σας φαν!!!!!!!
kiaRRa
29-04-2010, 08:47 PM
καλησπέρα σας ειμαι καινουριο μελος ειμαι καρκινακι και μου αρεσει παρα πολυ η ιστοσελιδα σας!ειμαι φαν της αστρολογιας και συνεπως και δικη σας φαν!!!!!!!
Καλώς το και το καρκινάκι!!!
Αφού είσαι φαν της αστρολογίας, είσαι στο καταλληλότερο μέρος! :bigsmile:
stathis111
30-04-2010, 05:56 PM
καλησπερα σε ολους!
whisperer
30-04-2010, 06:33 PM
Καλησπέρα και σε σένα και καλώς μας ήρθες στο...
:horoscope:
Καλή περιήγηση και καλή διασκέδαση!
καλησπερα σε ολους!
DENISS
01-05-2010, 08:48 PM
γεια σας μου αρεσει πολυ το site σας αν κ δεν ξερω πολλα.
kiaRRa
01-05-2010, 09:56 PM
γεια σας μου αρεσει πολυ το site σας αν κ δεν ξερω πολλα.
Kαλώς μας ήρθες και καλή Πρωτομαγια!!!
Δεν χρειαζεται να εχεις γνώσεις, αρκει να σε ενδιαφέρει να μάθεις! :bigsmile:
γεια σας.μου κανετε συντροφια και διαβαζω πολυ ενδιαφεροντα θεματα.δεν γνωριζω πολλα απο αστρολογια.χαιρομαι ομως που ειμαι κοντα σας
kiaRRa
01-05-2010, 10:20 PM
γεια σας.μου κανετε συντροφια και διαβαζω πολυ ενδιαφεροντα θεματα.δεν γνωριζω πολλα απο αστρολογια.χαιρομαι ομως που ειμαι κοντα σας
Καλώς μας ήρθες!!!
Και εμείς χαιρόμαστε να εχουμε κοντά μας άτομα που τους αρέσει η αστρολογία! :bigsmile:
Costans
02-05-2010, 12:22 PM
καλημερα σε όλους
kiaRRa
02-05-2010, 12:43 PM
καλημερα σε όλους
Καλημέρα και σε εσένα! :bigsmile:
evini
03-05-2010, 02:03 AM
Καλημερα! συγχαρητηρια για το furum που εχετε φτιαξει.
σκεφτηκα και εγω να γινω μερος της παρεας σας που απο το λιγο που εχω δει τα θεματα σας ειναι πολυ ενδιαφερον.Απο μικρη με γοητευε η αστρολογια αν και τα χαρακτηριστικα του ζωδιου μου ημερολογιακα δεν μου ταιριαζουν καθολου σε σχεση ειδικα με αυτα τα χαρακτηριστκα του ζωδιου που ειναι μια μερα πριν την γεννηση μου , και ταυτιζονται απολυτα με τον χαρακτηρα μου.-Δεν ξερω πως γινεται αυτο-παντα το εψαχνα και ακρη δεν εβγαλα ποτε..ευχομαι σε ολους να περνατε καλα!:love:
evini
03-05-2010, 03:08 AM
'' Δεν εκανα ταξιδια μακρινα
ταξιδεψε η καρδια και αυτο μου φτανει...''
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-05-2010, 10:11 AM
Καλημερα! συγχαρητηρια για το furum που εχετε φτιαξει.
σκεφτηκα και εγω να γινω μερος της παρεας σας που απο το λιγο που εχω δει τα θεματα σας ειναι πολυ ενδιαφερον.Απο μικρη με γοητευε η αστρολογια αν και τα χαρακτηριστικα του ζωδιου μου ημερολογιακα δεν μου ταιριαζουν καθολου σε σχεση ειδικα με αυτα τα χαρακτηριστκα του ζωδιου που ειναι μια μερα πριν την γεννηση μου , και ταυτιζονται απολυτα με τον χαρακτηρα μου.-Δεν ξερω πως γινεται αυτο-παντα το εψαχνα και ακρη δεν εβγαλα ποτε..ευχομαι σε ολους να περνατε καλα!:love:
καλως μας ηρθες λοιπον!!:bigsmile:
εδω θα λυσεις τις αποριες σου αγαπητο νεο μελος!!!
καλη συνεχεια...:bigsmile:
a8nva888
03-05-2010, 01:47 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΥ.HOROSCOPE!ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΑΡΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ SITE ΣΑΣ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ????????????
Fotini Christodoulou
03-05-2010, 01:53 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΥ.HOROSCOPE!ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΑΡΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ SITE ΣΑΣ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ????????????
Αν πατήσετε στο δωρεάν ωροσκόπιο και εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία θα δείτε τον γενέθλιο χάρτη σας.:bigsmile:
nancouli
03-05-2010, 07:31 PM
χαιρεται!ειμαι η Νανσούλα και προσφατως διαπιστωσα οτι ολα αυτα περι ζωδιων-τουλαχιστον τα βασικα χαρακτηριστικα- ισχυουν κατα ενα μεγαλο ποσοστο.θα ηθελα να μαθω τον αστρολογικο μου χαρτη.εχς βαλει τα στοιχεια μου αναλυτικα στο προφιλ μου αλλα δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω! ευχαριστω προκαταβολικα!
gold soul
03-05-2010, 07:40 PM
χαιρεται!ειμαι η Νανσούλα και προσφατως διαπιστωσα οτι ολα αυτα περι ζωδιων-τουλαχιστον τα βασικα χαρακτηριστικα- ισχυουν κατα ενα μεγαλο ποσοστο.θα ηθελα να μαθω τον αστρολογικο μου χαρτη.εχς βαλει τα στοιχεια μου αναλυτικα στο προφιλ μου αλλα δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω! ευχαριστω προκαταβολικα!
Καλώς μας ήρθες!
Εφόσον έχεις βάλει τα στοιχεία σου, όπως λες, θα βρεις την ανάλυση του χάρτη σου στην επιλογή ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ- ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΣΑΣ-ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ, πληκτρολογώντας τον 5 ψήφιο κωδικό του χάρτη σου στο κουτάκι ID
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php
astarti54
03-05-2010, 08:47 PM
:cheesy:Γεια σας Ειμαι πολυ καινουργια αλλα διψαω να μαθω μελετω χρονια και παρακολουθω και εχω μεινει εκπλητη με οτι διαβαζω και τα βλεπω στη ζωη τελικα οι πλανητες μας μιλανε και μακαρι ολοι να μπορουσαν να τους ακουσουν...
kiaRRa
03-05-2010, 09:09 PM
:cheesy:Γεια σας Ειμαι πολυ καινουργια αλλα διψαω να μαθω μελετω χρονια και παρακολουθω και εχω μεινει εκπλητη με οτι διαβαζω και τα βλεπω στη ζωη τελικα οι πλανητες μας μιλανε και μακαρι ολοι να μπορουσαν να τους ακουσουν...
Καλώς μας ήρθες!!
Είναι πολλά αυτά που μπορεί να διδάξει η αστρολογία σε όσους έχουν ανοιχτό μυαλό!:bigsmile:
Ntany
03-05-2010, 10:54 PM
γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love:
kiaRRa
03-05-2010, 11:04 PM
γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love:
Γεια σου και εσένα! :bigsmile:
Καλώς ήρθες.
Μαρία-Νεφέλη
04-05-2010, 11:02 PM
Γειά σας! Είμαι η Μαρία Νεφέλη και είμαι νέο μέλος της παρέας σας!! Χαίρομαι τόσο πολύ που θα τα λέμε συχνά!! Ευχαριστώ που με δεχτήκατε!!
kiaRRa
04-05-2010, 11:17 PM
Γειά σας! Είμαι η Μαρία Νεφέλη και είμαι νέο μέλος της παρέας σας!! Χαίρομαι τόσο πολύ που θα τα λέμε συχνά!! Ευχαριστώ που με δεχτήκατε!!
Καλώς μας ήρθες Μαρία Νεφέλη!!! :bigsmile:
vickey
06-05-2010, 07:23 PM
καλησπέρα,
είμαι η Βίκη και είμαι καινούργιο μέλος.. ενδιαφέρομαι πολύ για την αστρολογία κι αυτή η ιστοσελίδα με ενδιαφέρει πολύ γιατί σκεύτομαι κ εγω να σπουδάσω αστρολόγος
kiaRRa
06-05-2010, 07:45 PM
καλησπέρα,
είμαι η Βίκη και είμαι καινούργιο μέλος.. ενδιαφέρομαι πολύ για την αστρολογία κι αυτή η ιστοσελίδα με ενδιαφέρει πολύ γιατί σκεύτομαι κ εγω να σπουδάσω αστρολόγος
Καλώς μας ήρθες μελλοντική αστρολόγε!!! :bigsmile:
vasilisV
07-05-2010, 01:58 AM
Μου ειπα να σας πω ενα γεια...
γειαααααααααααααααααααααα αα :toung:
kiaRRa
07-05-2010, 02:16 AM
Μου ειπα να σας πω ενα γεια...
γειαααααααααααααααααααααα αα :toung:
Σωστά σου είπαν!!!
elena2nt
07-05-2010, 02:20 AM
Καλησπέρα, είμαι η Έλενα. Πολύ ωραία η ιστοσελίδα με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα..:nuts:
kiaRRa
07-05-2010, 02:21 AM
Καλώς μας ήρθες Ελενα!
Ευχαριστούμε για τα θετικά σου σχόλια. :bigsmile:
melina28
07-05-2010, 03:29 PM
Γειά σας!Είναι πρώη φορά που γράφω εδώ!Εγώ προσπαθώ να μαθω κάποια πράγματα για την αστρολογία γιατί με ενδιαφέρει πολυ!Έχω μελετήσει αρκετά τον αστρολογικό μου χάρτη και έχω δεί κάποια πράγμάτα που με ενδιαφέρουν!Όμως ακόμα δεν έχω κατανοήσει πως μπορώ να κάνω έστω και λίγες προβλέψεις για μένα!!Πιστεύω να με βοηθήσετε!!!!
kiaRRa
07-05-2010, 03:34 PM
Γειά σας!Είναι πρώη φορά που γράφω εδώ!Εγώ προσπαθώ να μαθω κάποια πράγματα για την αστρολογία γιατί με ενδιαφέρει πολυ!Έχω μελετήσει αρκετά τον αστρολογικό μου χάρτη και έχω δεί κάποια πράγμάτα που με ενδιαφέρουν!Όμως ακόμα δεν έχω κατανοήσει πως μπορώ να κάνω έστω και λίγες προβλέψεις για μένα!!Πιστεύω να με βοηθήσετε!!!!
Καλώς μας ήρθες!!! :bigsmile:
Θα βρεις πολλα να διαβάσεις εδω, αλλά κυρίως πολλούς να σε βοηθησουν αν εχεις απορίες.
skoda
07-05-2010, 03:45 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :bigsmile:
kiaRRa
07-05-2010, 03:57 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :bigsmile:
Καλησπερα, καλως ήρθες! :bigsmile:
anatoliva
08-05-2010, 10:46 AM
Καλημέρα σας. Χαίρομαι που ανήκω στα μέλη της σελίδας σας.:bigsmile:
gold soul
08-05-2010, 01:24 PM
Καλημέρα σας. Χαίρομαι που ανήκω στα μέλη της σελίδας σας.:bigsmile:
Γεια σου anatoliva, :welcome:
mpakzou
08-05-2010, 02:19 PM
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
mpakzou:nuts:
Domenica Gr.
08-05-2010, 02:54 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ...ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ...!!!
el1chris
08-05-2010, 03:52 PM
Γεια σας!!!!
gold soul
08-05-2010, 05:56 PM
mpakzou, Domenica Gr. και el1chris καλώς μας ήρθατε!:bigsmile:
aggelik
09-05-2010, 12:28 AM
καλησπερα στο ομορφο σαιτ.με λενε αγγελικη ειμαι απο θεσσαλονικη και 49 ετων.απο αστρολογια ξερω μονο τα βασικα αλλα με ενδιαφερει παρα πολυ να μαθαινω.παω να διαβασω τα ποστ με πολυ αγωνια και διαθεση
gold soul
09-05-2010, 12:34 AM
καλησπερα στο ομορφο σαιτ.με λενε αγγελικη ειμαι απο θεσσαλονικη και 49 ετων.απο αστρολογια ξερω μονο τα βασικα αλλα με ενδιαφερει παρα πολυ να μαθαινω.παω να διαβασω τα ποστ με πολυ αγωνια και διαθεση
Καλώς μας ήρθες Αγγελική, αφού έχεις τόση διάθεση όπως λες, τότε είσαι στο κατάλληλο site για να μάθεις πολλά!!
marloiss
09-05-2010, 01:13 AM
Γεια χαρά σε όλους.
Φαίνεται ενδιαφέρον και αξιόλογο site. Συγχαρητήρια στους διαχειριστές.
Ελπίζω να μάθω πράγματα..
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-05-2010, 01:32 AM
Γεια χαρά σε όλους.
Φαίνεται ενδιαφέρον και αξιόλογο site. Συγχαρητήρια στους διαχειριστές.
Ελπίζω να μάθω πράγματα..
καλως μας ηρθες λοιπον!
καλη συνεχεια στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ σου ευχομαι!!:bigsmile:
neraida33
09-05-2010, 01:25 PM
Γεια σας και απο μενα !!!!!!!!!!!! ειμαι νεο μελος εδω! μπραβο για το ωραιο σας site σε κανει να θελεις να ασχοληθεις και να ψαξεις την αστρολογια!!!!!!!! :bigsmile:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-05-2010, 03:02 PM
Γεια σας και απο μενα !!!!!!!!!!!! ειμαι νεο μελος εδω! μπραβο για το ωραιο σας site σε κανει να θελεις να ασχοληθεις και να ψαξεις την αστρολογια!!!!!!!! :bigsmile:
Γεια σου και απο εμας!!
Καλως μας ορισες !!:bigsmile:
pitterpan
09-05-2010, 04:19 PM
καλη ανοιξη με αισιοδοξη διαθεση!!!!
ευχαριστω:bigsmile:
nikosp
09-05-2010, 04:29 PM
kalos sas vrika:bigsmile:
scorpio_
09-05-2010, 07:03 PM
Καλώς το Κριάρι!! Κανένας Σκορπιός για συμπαράσταση??:laugh:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-05-2010, 08:14 PM
καλη ανοιξη με αισιοδοξη διαθεση!!!!
ευχαριστω:bigsmile:
καλως μας ηρθες λοιπον
με την αισιοδοξια σου!!!!!!!!:bigsmile:
καλη πλοηγηση στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ σου ευχομαι!!:bigsmile:
Chrissa!!!!
10-05-2010, 12:39 AM
Γεια σας, ελπίζω αφού πλέον είμαι μέλος της παρέας σας να καταφέρω να μάθω όλα όσα θέλω...! Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!!
gold soul
10-05-2010, 12:42 AM
Γεια σας, ελπίζω αφού πλέον είμαι μέλος της παρέας σας να καταφέρω να μάθω όλα όσα θέλω...! Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!!
:welcome: Aφού θέλεις, έχεις να μάθεις πολλά εδώ:bigsmile:
mikroulilek
10-05-2010, 02:17 AM
eimai nea stn parea.....:embarrest
kalws sas vrhka.....
oso gia ts provlepseis pros wras mporw n pw oti isxuoun....maresei idiaitera p einai xwrismena t dekahmera t zwdiou......
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
10-05-2010, 05:25 PM
eimai nea stn parea.....:embarrest
kalws sas vrhka.....
oso gia ts provlepseis pros wras mporw n pw oti isxuoun....maresei idiaitera p einai xwrismena t dekahmera t zwdiou......
καλως ορισες!
καλη συνεχεια λοιπον!
:nogrgl
ΘΕΤΙΔΑ
10-05-2010, 08:22 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΘΕΤΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
10-05-2010, 08:24 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΘΕΤΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ.
καλως ηρθες στην μεγαλη αστρολογικη παρεα του :horoscope:
καλη πλοηγηση λοιπον!
konstantina1994
11-05-2010, 12:45 AM
γεια σας εγω προσπαθω να μαθω περισσοτερα για μενα και σιγουρα χρειαζομαι πολυ βοηθεια!!
pinelopi-dell
11-05-2010, 07:56 PM
Καλησπερα .με λενε Πηνελόπη οπως αλλωστε βλεπετε!
χμ... προσπαθώ ναμαθω λιγα πράγματα για την αστρολογία... και είμαι σίγουρη πως
ολοι εχετε την διαθεση να μοιρατειτε τις γνώσεις σας μαζι μου :)
Η δικη μου σχεση με την αστρολογια απεχει απο οτιδηποτε μεταφυσικό!
Η προσέγγισή μου απέναντί της ειναι σαν σε μια επιστήμη της οποιας την βαση ακομα ερευνούμε αλλα εξακολουθουμε να επιμενουμε διοτι τα αποτελεσματα της ειναι καταφανεστατα!
Μια κατα καποιον τροπο αρχεγονη "στατιστικη" ερευνα -με τεραστειο πεδιο μετρήσεων και αρα εγκυρότητας
αυτα για εμενα κ την αστρολογια...για περισσοτερα σχετικα με εμενα ...msg me ανοιξαμε και σας περιμενουμε!:)
.................με ευχες για σπανιες συνοδους και ονειρεμενα τριγωνα για ολους!
καλως σας βρηκα!
gold soul
11-05-2010, 10:15 PM
γεια σας εγω προσπαθω να μαθω περισσοτερα για μενα και σιγουρα χρειαζομαι πολυ βοηθεια!!
Καλώς μας ήρθες! Σιγά σιγά και όλα θα γίνουν :bigsmile:
.................με ευχες για σπανιες συνοδους και ονειρεμενα τριγωνα για ολους!
καλως σας βρηκα!
Αμήν.. ας υπάρχει όμως και κανένα τετράγωνο.. καμία αντίθεση.. για να είμαστε σε εγρήγορση..:bigsmile:
:welcome:
gemeauxG
12-05-2010, 01:30 AM
Γειά σας.
¶ρχισα να μελετώ στοιχειώδεις γνώσεις αστρολογίας πολλά χρόνια πριν.Η εμπιστοσύνη μου σ΄αυτήν πέρασε αρκετές διακυμάνσεις.Πρόσφατα πληροφορήθηκα για τον αστεροειδή juno καθώς και την θέση του στο ωροσκόπιό μου(στον Υδροχόο και στον ένατο οίκο).Εξεπλάγην από την ερμηνεία.Πάντα έτσι κατά βάθος ''έβλεπα'' τα πράγματα,αλλά πώς μπορούσα να τα εκφράσω ακόμη και στον εαυτό μου(με τέτοια θέση);:blink:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-05-2010, 10:49 AM
Γειά σας.
¶ρχισα να μελετώ στοιχειώδεις γνώσεις αστρολογίας πολλά χρόνια πριν.Η εμπιστοσύνη μου σ΄αυτήν πέρασε αρκετές διακυμάνσεις.Πρόσφατα πληροφορήθηκα για τον αστεροειδή juno καθώς και την θέση του στο ωροσκόπιό μου(στον Υδροχόο και στον ένατο οίκο).Εξεπλάγην από την ερμηνεία.Πάντα έτσι κατά βάθος ''έβλεπα'' τα πράγματα,αλλά πώς μπορούσα να τα εκφράσω ακόμη και στον εαυτό μου(με τέτοια θέση);:blink:
καλως ηρθες στο :horoscope:
καλη περιηγηση στα αρθρα που σε ενδιαφερουν λοιπον
και οχι μονο..:bigsmile:
vouksokin
12-05-2010, 03:56 PM
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SITE ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ !
Δείμων
12-05-2010, 06:50 PM
Xaxa!! Νίκο λίγο διφορούμενος ο χαιρετισμός σου, θα τον πάρουμε όμως με την θετική του πλευρά! :laugh: Καλωσόρισες!
glukia108
13-05-2010, 04:25 PM
καλησπερα ειμαι νεο μελος. συγχαριτηρια για το σαϊτ σας
gold soul
13-05-2010, 04:54 PM
καλησπερα ειμαι νεο μελος. συγχαριτηρια για το σαϊτ σας
aniouska
13-05-2010, 05:19 PM
γεια σας καλοσωρησα
kiaRRa
13-05-2010, 07:33 PM
γεια σας καλοσωρησα
Καλώς όρισες, καλως όρισες!!! :bigsmile:
sarikeh
13-05-2010, 10:31 PM
geiaaaaa sasss!!!!
Katerina Paraskevopoulou
13-05-2010, 10:43 PM
geiaaaaa sasss!!!!
Καλώς την Ταυρίνα μας!:bigsmile:
Θα περάσεις καλά και εποικοδομητικά μαζί μας, εδώ στο καλύτερο αστρολογικό σάιτ!
Αλλά μην ξεχνάς: εδώ γράφουμε μόνο ελληνικά!!!!
Καλή περιήγηση:love:
glukia108
14-05-2010, 10:43 PM
καλησπερα!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-05-2010, 11:06 PM
καλησπερα!!
Καλως ηρθες στην μεγαλη αστρολογικη μας παρεα!!
καλη πλοηγηση σου ευχομαι!!:bigsmile:
vasoumpaki
15-05-2010, 01:48 PM
Γεια σας με λενε Βασω και με ενδιαφερουν πολυ τα ζωδια εδω και αρκετο καιρο προσπαθω να μαθω χαρακτηριστικα καθε ζωδιου!!!
marinelad20
15-05-2010, 02:37 PM
Γεια σας... Με λένε Μαρινέλα και μόλις έγινα μέλος.... Λατρεύω την αστρολογία.. άρα έχω να μάθω πολλά εδώ... Ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας..:bigsmile:
normatosca
15-05-2010, 02:45 PM
geia saaaaaaaaaaaaas
kiaRRa
15-05-2010, 03:20 PM
geia saaaaaaaaaaaaas
Καλώς μας ήρθες!!!
Ελληνικά γράφουμε όμως, οκ; :bigsmile:
margait
15-05-2010, 10:19 PM
Γειά....
ΥΓ Είναι αρκετό ή να πω κι άλλο? Ενα γενέθλιο χάρτη ήθελα...
kiaRRa
15-05-2010, 10:24 PM
Γειά....
ΥΓ Είναι αρκετό ή να πω κι άλλο? Ενα γενέθλιο χάρτη ήθελα...
Καλώς ήρθες!!! :bigsmile:
Για γενέθλιο χάρτη μπορείς να δεις την εφαρμογή μας "Δωρεάν Ωροσκόπιο" στο πάνω αριστερό μέρος της σελίδας.
zan65
16-05-2010, 02:29 AM
Καλησπέρα. πολύ μου αρέσει το site σας
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
16-05-2010, 02:50 AM
Καλησπέρα. πολύ μου αρέσει το site σας
καλως μας ηρθες λοιπον!!:bigsmile:
marintino
16-05-2010, 04:24 AM
kalhmera se oloyw eimai h marintino ki τοσο ασχετη που δρν ηξερα ουτε καν που να γραψω υο μηνυμα
τα καταφερα κι χαιρομαι πολυ.ελπιζω να μου αρεσει και να παρακολουθω τις συζητησεις.μηπως μπορει να μου πει κανεις τι πρεπει να γραψω για να βγει το προσωπικο μου ωροσκοπιο?εννοω εκει που λεει γεωγραφικο μηκο.πλατος και κατι ακομη που δεν θυμαμαι.ευχαριστω εκ των προτερων
gold soul
16-05-2010, 04:41 AM
kalhmera se oloyw eimai h marintino ki τοσο ασχετη που δρν ηξερα ουτε καν που να γραψω υο μηνυμα
τα καταφερα κι χαιρομαι πολυ.ελπιζω να μου αρεσει και να παρακολουθω τις συζητησεις.μηπως μπορει να μου πει κανεις τι πρεπει να γραψω για να βγει το προσωπικο μου ωροσκοπιο?εννοω εκει που λεει γεωγραφικο μηκο.πλατος και κατι ακομη που δεν θυμαμαι.ευχαριστω εκ των προτερων
Καλημέρα, :welcome:
Αρκεί να συμπληρώσεις τα πρώτα γράμματα στην περιοχή κ θα σου δώσει επιλογές.. Θα πατήσεις την επιλογή του τόπου γέννησης σου.. και το γεωγραφικό πλάτος/μήκος/αυτό που δεν θυμάσαι :bigsmile: θα συμπληρωθούν αυτομάτως..
glukia108
16-05-2010, 01:17 PM
γεια σας
ειμαι νεο μελος .το σαϊτ σας ειναι πολυ καλο.
ξερετε εαν υπαρχει σχολη χαρτομαντειας?
θα με ενδιεφερε
freedom23
16-05-2010, 04:02 PM
καλησπερα ειμαι νεο μελοσ κ βρησκω πολυ ενδιαφεροντα τα αρθρα σασ..θα ηθελα αν ειναι δυνατον καποιεσ πληροφοριεσ σχετικα με την λιλιθ τι δειχνει αναλογα με την θεση τησ(π.χ. εχς λιλιθ στον τοξοτη) κ ποια ειναι η σημασια τησ σε ενα γυναικειο οροσκοπιο..
ευχαριστω :bigsmile:
gold soul
16-05-2010, 05:53 PM
καλησπερα ειμαι νεο μελοσ κ βρησκω πολυ ενδιαφεροντα τα αρθρα σασ..θα ηθελα αν ειναι δυνατον καποιεσ πληροφοριεσ σχετικα με την λιλιθ τι δειχνει αναλογα με την θεση τησ(π.χ. εχς λιλιθ στον τοξοτη) κ ποια ειναι η σημασια τησ σε ενα γυναικειο οροσκοπιο..
ευχαριστω :bigsmile:
Καλώς μας ήρθες :bigsmile:
Δες αυτό προς το παρόν... http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/4764-%EC%E1%FD%F1%E7-%F3%E5%EB%DE%ED%E7-%EB%DF%EB%E9%E8.html
...αλλά να ξέρεις πως θέτουμε τις ερωτήσεις μας στην κατάλληλη θεματική ενότητα, για την διευκόλυνση όλων μας. Μια αναζήτηση στο forum (επάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα, βάζεις λέξεις κλειδιά), θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς..:bigsmile:
udroxoina
16-05-2010, 06:55 PM
γεια χαρα!!!ειμαι εντελως ασχετη κ δεν ξερω αυτη τι στιγμη που στο καλο θα δημοσιευθει αυτο το μηνυμα :) ελπιζω με τις μερες να βρω το δρομο μου γιατι μου αρεσει η αστρολογια και θελω να μαθω τα παντα!καλως σας βρηκα λοιπον....!
Φωτης Ο Λεων
16-05-2010, 07:23 PM
Γεια σας παιδια!Καλες ερευνες και αναζητισεις να χουμε!!!
kirki81
16-05-2010, 08:35 PM
Γεια σας και από μέναααααα!!!!! Ωραίο σάιτ! Συγχαρητήρια!Έχω πολλά να διαβάσω! ΑΚόμη το ψάχνω! Έπεσα επάνω σας τυχαία χτες που διάβασα μια συνέντευξη της Θεοδώρας Ντάκου. Εϊμαι Ζυγός! ΘΕωρώ υποχρέωσή μου να το πω σε περίπτωση που δεν φαίνεται!
perry2212
16-05-2010, 09:13 PM
Καλημέρα ,
ονομάζομαι Μαρίνα και είμαι καινούργιο μέλος , δεν ξέρω πολλά αλλά προσπαθω να διαβαζω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ καλό και φαίνεστε πολύ καλή παρέα .
καλή συνέχεια
καλησπερα παιδια καλως σας βρήκα!
παλίρροια
16-05-2010, 09:21 PM
καλησπερα παιδια καλως σας βρήκα!
:bigsmile:Καλώς ήρθες και καλή περιήγηση στο καλύτερο site!!!!:bigsmile:
NickCyp
16-05-2010, 10:29 PM
Γειά σας!
Είμαι ο Νικόλας από Κύπρο. Ποτέ δεν πίστευα στα ζώδια αλλά μόλις διάβασα τυχαία την περιγραφή του ζωδίου μου, πρόσεξα ότι υπάρχει μία βάση και από τότε διαβάζω που και που καμιά πρόβλεψη. Ελπίζω να μάθω κάτι περισσότερο για την αστρολογία!
Ωραία ιστοσελίδα και καλά οργανωμένη!
Καλή συνέχεια!
gold soul
16-05-2010, 10:36 PM
γεια χαρα!!!ειμαι εντελως ασχετη κ δεν ξερω αυτη τι στιγμη που στο καλο θα δημοσιευθει αυτο το μηνυμα :) ελπιζω με τις μερες να βρω το δρομο μου γιατι μου αρεσει η αστρολογια και θελω να μαθω τα παντα!καλως σας βρηκα λοιπον....!
Γεια σας παιδια!Καλες ερευνες και αναζητισεις να χουμε!!!
Γεια σας και από μέναααααα!!!!! Ωραίο σάιτ! Συγχαρητήρια!Έχω πολλά να διαβάσω! ΑΚόμη το ψάχνω! Έπεσα επάνω σας τυχαία χτες που διάβασα μια συνέντευξη της Θεοδώρας Ντάκου. Εϊμαι Ζυγός! ΘΕωρώ υποχρέωσή μου να το πω σε περίπτωση που δεν φαίνεται!
Γειά σας!
Είμαι ο Νικόλας από Κύπρο. Ποτέ δεν πίστευα στα ζώδια αλλά μόλις διάβασα τυχαία την περιγραφή του ζωδίου μου, πρόσεξα ότι υπάρχει μία βάση και από τότε διαβάζω που και που καμιά πρόβλεψη. Ελπίζω να μάθω κάτι περισσότερο για την αστρολογία!
Ωραία ιστοσελίδα και καλά οργανωμένη!
Καλή συνέχεια!
Καλησπέρα καλώς μας ήρθατε:bigsmile:
Καλή συνέχεια σε όλους εδώ στο :horoscope:
kanna
17-05-2010, 12:36 AM
Γειά σας. Ονομάζομαι ¶ννα ,έχω μάθει πολλά διαβάζοντάς σας εδώ και καιρό κι ελπίζω να κατανοήσω πολύ περισσότερα στο μέλλον. Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε forum γι΄ αυτο συγχωρήστε σας παρακαλώ τυχόν λάθη μου.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
17-05-2010, 12:47 AM
:horoscope:
Γειά σας. Ονομάζομαι ¶ννα ,έχω μάθει πολλά διαβάζοντάς σας εδώ και καιρό κι ελπίζω να κατανοήσω πολύ περισσότερα στο μέλλον. Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε forum γι΄ αυτο συγχωρήστε σας παρακαλώ τυχόν λάθη μου.
καλως ορισες στο :horoscope:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι στις ενοτητες
και καλο διαβασμα αγαπητο νεο μελος!!
καλως ηρθαν και τα υπολοιπα νεα μελη στην παρεα μας !!!!
κουκι:love:
3istis
17-05-2010, 05:28 PM
καλησπερα ειμαι νεο μελος!!πολυ καλο σαιτ!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
17-05-2010, 08:23 PM
καλησπερα ειμαι νεο μελος!!πολυ καλο σαιτ!!
kαλως ηρθες λοιπον!!:bigsmile:
darkpanther
17-05-2010, 10:59 PM
;)Γεια χαρά... οι φίλοι με φωνάζουν dark...
brassj
17-05-2010, 11:16 PM
ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ
kiaRRa
17-05-2010, 11:43 PM
;)Γεια χαρά... οι φίλοι με φωνάζουν dark...
ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ
Καλώς μας ήρθατε! :bigsmile:
mitsireli
18-05-2010, 02:05 AM
γειας σας!!!! ευχαριστω που με δεχτηκατε στη παρεα σας!!!! πολυ ωραιο το site σας το κλιμα είναι πολυ φιλικο και μου αρεσει αυτο!!
gold soul
18-05-2010, 02:17 AM
γειας σας!!!! ευχαριστω που με δεχτηκατε στη παρεα σας!!!! πολυ ωραιο το site σας το κλιμα είναι πολυ φιλικο και μου αρεσει αυτο!!
... ευχαρίστηση μας :cheesy: Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
prati
18-05-2010, 09:36 PM
Γεια και απο μενα.
παλίρροια
19-05-2010, 12:04 AM
Γεια και απο μενα.
:bigsmile:Καλώς ήρθες ,καλή περιήγηση!!!:cheesy:
καλησπερα
ευχομαι να ειστε ολοι καλα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
19-05-2010, 12:24 AM
καλησπερα
ευχομαι να ειστε ολοι καλα
καλως μου την!!
καλα ειμαστε ολοι!!:bigsmile:
να σε βλεπουμε θελουμε πιο συχνα εδω αγαπημενη ιονι :love:
rlibra
19-05-2010, 11:48 PM
Γειααααααα
Ως νέο μέλος, έχω εντυπωσιαστεί από τις πληροφορίες που προσφέρετε και ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
γειάααααααααααα σας λοιπόν!!!!!!!!!:embarrest
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-05-2010, 10:30 AM
Ως νέο μέλος, έχω εντυπωσιαστεί από τις πληροφορίες που προσφέρετε και ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
γειάααααααααααα σας λοιπόν!!!!!!!!!:embarrest
καλωσορισες λοιπον!
καλη συνεχεια!!:bigsmile:
skeftome
20-05-2010, 01:16 PM
γειά σας!!! :cheesy:
Katerina Paraskevopoulou
20-05-2010, 04:16 PM
γειά σας!!! :cheesy:
Καλώς την!! :bigsmile: Καλή περιήγηση!
agela65
21-05-2010, 10:04 AM
γεια σας και καλως σας βρηκα!!!! ειμαι τελευταια μερα του ταυρου και εψαχνα να βρω κατι σχετικο για τις τελευταια μερα των ζωδιων γιατι ειναι μια μερα που σπανια την αναφερουν. ψαχνοντας σας βρηκα και χαιρομαι πολυ γι΄αυτο γιατι κατι μου λεει απο αυτα που ειδη διαβασα οτι θα μαθω πολλα και θα περασω καλα.:bigsmile::bigsmile::clapping:
irinizisis
21-05-2010, 10:09 AM
γεια σας και απο μενα.
ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε καποιο site.
ελπιζω να τα λεμε συχνα.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-05-2010, 10:10 AM
γεια σας και καλως σας βρηκα!!!! ειμαι τελευταια μερα του ταυρου και εψαχνα να βρω κατι σχετικο για τις τελευταια μερα των ζωδιων γιατι ειναι μια μερα που σπανια την αναφερουν. ψαχνοντας σας βρηκα και χαιρομαι πολυ γι΄αυτο γιατι κατι μου λεει απο αυτα που ειδη διαβασα οτι θα μαθω πολλα και θα περασω καλα.:bigsmile::bigsmile::clapping:
γεια σου και καλως ηρθες λοιπον!!:bigsmile:
καλη συνεχεια σου ευχομαι
και καλο διαβασμα !!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ.:embarrest. ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΝΕΤΑ.
kiaRRa
21-05-2010, 08:13 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ.:embarrest. ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΝΕΤΑ.
Καλώς μας ήρθες λοιπόν!:bigsmile:
Θα γράφεις όμως με πεζά και όχι κεφαλαία? :embarrest
vagabond2
21-05-2010, 10:55 PM
Γεια σας! Φέτος ασχολούμαι με την αστρολογία, δεν ξέρω γιατι μου ηρθε εμπνευση. Η αλήθεια ειναι πως εχω παιδευτει φετος, καρκινος 3ου δεκαημερου. Αχ μακαρι να μου πανε καλα τα πραγματα.
Ελπίζω να ειστε ολοι καλά!
σταματ
22-05-2010, 02:29 AM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!!!ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!!!!!:love:
gold soul
22-05-2010, 04:07 AM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!!!ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!!!!!:love:
KAΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΕΕΣ ΣΤΟ :horoscope:!!!!
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩΩ ΟΜΩΩΣ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΙΙΙΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑΑΑΑΑ!!!!! :toung:
(τα κεφαλαία δηλώνουν ένταση... κ είμαι ευαίσθητη τέτοια ώρα στις εντάσεις.. :bigsmile: )
Καλή συνέχεια
:love:
αποσπεριτης
22-05-2010, 02:49 PM
γεια χαρα σε ολους ειμαι νεο μελος στην υπεροχη αστρολογικη σας κοινοτητα
ελπιζω μαζι ν ανοιγουμε τους οριζοντες μας
και να προσπαθουμε καθα μερα να γινομαστε καλυτεροι για τον εαυτο μας και για το κοσμικο συνολο
aposperitis
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-05-2010, 03:27 PM
γεια χαρα σε ολους ειμαι νεο μελος στην υπεροχη αστρολογικη σας κοινοτητα
ελπιζω μαζι ν ανοιγουμε τους οριζοντες μας
και να προσπαθουμε καθα μερα να γινομαστε καλυτεροι για τον εαυτο μας και για το κοσμικο συνολο
aposperitis
Καλωσορισες αγαπητε Αποσπεριτη:bigsmile:
καλη πλοηγηση στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!!
shonishin
22-05-2010, 07:35 PM
Καλησπέρα σε όλους!!!!
gold soul
22-05-2010, 07:47 PM
Καλωσορίσατε στο :horoscope:
Καλησπέρα σε όλους!!!!
Γεια σας! Φέτος ασχολούμαι με την αστρολογία, δεν ξέρω γιατι μου ηρθε εμπνευση. Η αλήθεια ειναι πως εχω παιδευτει φετος, καρκινος 3ου δεκαημερου. Αχ μακαρι να μου πανε καλα τα πραγματα.
Ελπίζω να ειστε ολοι καλά!
vagabond2, μήπως να κοιτούσες αν έχεις καταχωρήσει σωστά τα στοιχεία σου;; Καρκίνος του 3ου λες, ως Δίδυμος εμφανίζεσαι...:wacko:
alefas
23-05-2010, 02:31 PM
Καλημερα σας
kiaRRa
23-05-2010, 02:42 PM
Καλημερα σας
Καλή σου μέρα και εσένα!
Καλώς μας ήρθες :bigsmile:
savras
23-05-2010, 02:47 PM
καλως σας βρηκα καινουργια φιλαρακια..
ευχομαι να μαθω ακομα πολλα κανοντας παρεουλα μαζι σας!!!
τα ξαναλεμε...φιλια
και για να συστηθουμε με λενε τινα και ειμαι κριαρακι..
kiaRRa
23-05-2010, 02:49 PM
καλως σας βρηκα καινουργια φιλαρακια..
ευχομαι να μαθω ακομα πολλα κανοντας παρεουλα μαζι σας!!!
τα ξαναλεμε...φιλια
και για να συστηθουμε με λενε τινα και ειμαι κριαρακι..
Καλώς μας ήρθες Τίνα!!!
Εννοείται πως θα μάθεις πολλά στην παρέα μας! Αλλά θα μάθουμε και εμεις από εσένα. :bigsmile:
kalismi
23-05-2010, 02:50 PM
Καλησπερα και απο εμενα !!!
Ειμαι η Ισμηνη και με ενδιαφερει και εμενα πολυ η παρεα των αστρων !!!!
Ελπιζω να με βοηθησετε να βρω ευκολα απαντησεις !!!!!
Ευχαριστω !!!!
kiaRRa
23-05-2010, 02:52 PM
Καλησπερα και απο εμενα !!!
Ειμαι η Ισμηνη και με ενδιαφερει και εμενα πολυ η παρεα των αστρων !!!!
Ελπιζω να με βοηθησετε να βρω ευκολα απαντησεις !!!!!
Ευχαριστω !!!!
Καλώς ήρθες Ισμήνη!
Ό,τι χρειαστείς μπορείς να το ρωτήσεις και να είσαι βεβαία ότι θα πάρεις απαντήσεις! :bigsmile:
savras
23-05-2010, 03:17 PM
να εισαι καλα kiarra..
λες να εξελιχθω τοσο ωστε να μαθετε κ απο μενα?
ηδη αρχισα μελετη..ειδα τον χαρτη μου ..καταλαβαινω οτι ολα εχουν σημασια αλλα σε τι πρεπει να δωσω πιο πολυ προσοχη? ειμαι κριαρακι με ωροσκοπο λεων (αυτο το ηξερα τουλαχιστον) σεληνη στο ζυγο....α..και κατι ακομα?πως παει ενας κριος μ'εναν αιγοκερω?αααααχ μ εχει καψειιι.........
παω ξανα για μελετη...
φιλιαααααααααααααααα
mania22
23-05-2010, 03:23 PM
γεια σας ειμαι ι μανια κ μολις γραφτικα στο σαιτ.Απο οτι εχω δει ειναι καταπλικτικο
παλίρροια
23-05-2010, 05:44 PM
γεια σας ειμαι ι μανια κ μολις γραφτικα στο σαιτ.Απο οτι εχω δει ειναι καταπλικτικο
:bigsmile:Πράγματι είναι καταπληκτικό!Καλώς ηρθες και καλή περιήγηση!!!:bigsmile:
:toung:
sandra1
23-05-2010, 11:33 PM
Γειά σας, χαίρομαι που μπαίνω στη παρέα σας.Καταπληκτικό site.:nuts:
kiaRRa
23-05-2010, 11:43 PM
Γειά σας, χαίρομαι που μπαίνω στη παρέα σας.Καταπληκτικό site.:nuts:
Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
Και εμείς χαιρόμαστε που είσαι κοντά μας.
vagabond2
24-05-2010, 01:01 AM
Καλωσορίσατε στο :horoscope:
vagabond2, μήπως να κοιτούσες αν έχεις καταχωρήσει σωστά τα στοιχεία σου;; Καρκίνος του 3ου λες, ως Δίδυμος εμφανίζεσαι...:wacko:
Αχ ναι έχεις δίκιο. Πως να διορθωσω τα στοιχεία μου? Πρεπει να στειλω κατι στον administrator? Δεν το βρισκω....
Katerina Paraskevopoulou
24-05-2010, 12:47 PM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
:bigsmile:Καλημέρα και σε σένα και καλώς μας ήρθες!:love:
vi.kampel
24-05-2010, 01:29 PM
hi se olous....
gold soul
24-05-2010, 01:46 PM
hi se olous....
Γεια σου κ σένα, καλωσόρισες! :bigsmile:
Εδώ γράφουμε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, ναι; :love:
Dimitraq
25-05-2010, 01:18 AM
Γεια σας κι από εμένα.
Βρίσκω αδιανόητο ότι δεν έχω χαιρετήσει ακόμα την κοινότητα :embarrest.
¶κρως ενδιαφέρουσα η ιστοσελίδα με εξαιρετικά άρθρα, προσδίδει στην αστρολογία το κύρος που της αρμόζει ως επιστήμη - κατά τη γνώμη μου - αφού είναι ένα σύνολο συστηματικής γνώσης που αναλύει φαινόμενα και χρησιμοποιεί μεθοδολογία.
Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, εύχομαι και πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ διαφωτιστικό και εποικοδομητικό ταξίδι για μένα. Ανάβω φώτα πορείας λοιπόν και σας συναντώ.
Ευχαριστώ :bigsmile:
smurff
25-05-2010, 09:25 AM
καλημερα ειμαι μπορω να πω λιγο στόκος :toung:, προσπαθω να βρω τις κατηγοριες των θεματων αλλα δεν μπορω.Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?:embarrest
gold soul
25-05-2010, 01:55 PM
Γεια σας κι από εμένα.
Βρίσκω αδιανόητο ότι δεν έχω χαιρετήσει ακόμα την κοινότητα :embarrest.
¶κρως ενδιαφέρουσα η ιστοσελίδα με εξαιρετικά άρθρα, προσδίδει στην αστρολογία το κύρος που της αρμόζει ως επιστήμη - κατά τη γνώμη μου - αφού είναι ένα σύνολο συστηματικής γνώσης που αναλύει φαινόμενα και χρησιμοποιεί μεθοδολογία.
Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, εύχομαι και πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ διαφωτιστικό και εποικοδομητικό ταξίδι για μένα. Ανάβω φώτα πορείας λοιπόν και σας συναντώ.
Ευχαριστώ :bigsmile:
καλημερα ειμαι μπορω να πω λιγο στόκος :toung:, προσπαθω να βρω τις κατηγοριες των θεματων αλλα δεν μπορω.Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?:embarrest
Καλωσήρθατε στο :horoscope:
smurff, εκτός από την επιλογή forum που έχει επάνω στην κεντρική σελίδα, στο κάτω μέρος της σελίδας έχει συγκεντρωμένο το αρχείο θεμάτων. Επίσης υπάρχει κ η μηχανή αναζήτησης επάνω δεξιά όπου μπορείς να βάζεις λέξεις κλειδιά για το θέμα που ψάχνεις..:bigsmile:
http://php56.astrowin3.org/forums.php
http://www.myhoroscope.gr/archive/index.php/
FCLAIRE
25-05-2010, 02:24 PM
Γειάσας κ καλώς σας βρήκα!!!!:bigsmile: δεν ξέρω αν αυτό που θα ζητήσω γίνεται, αλλά μήπως μπορώ να έχω τον αστρολογικό μου χάρτη με επεξήγηση? Γιατί αυτά τα συμβολάκια μόνα τους δεν τα καταλαβαινω καθόλου....:wacko: Αν δεν γίνεται, πού θα μπορούσα να τα βρω? Ευχαριστώ πολύ!!!! Φιλιά!!
gold soul
25-05-2010, 02:39 PM
Γειάσας κ καλώς σας βρήκα!!!!:bigsmile: δεν ξέρω αν αυτό που θα ζητήσω γίνεται, αλλά μήπως μπορώ να έχω τον αστρολογικό μου χάρτη με επεξήγηση? Γιατί αυτά τα συμβολάκια μόνα τους δεν τα καταλαβαινω καθόλου....:wacko: Αν δεν γίνεται, πού θα μπορούσα να τα βρω? Ευχαριστώ πολύ!!!! Φιλιά!!
Kαλώς μας ήρθες :bigsmile:
Και βέβαια γίνεται.. καταχωρείς τα στοιχεία σου εδώ: http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php
και μετά από την επιλογή ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ, πάνω στην κεντρική σελίδα, θα μπεις στην επιλογή ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΣΑΣ, θα επιλέξεις γενέθλιος χάρτης- ανάλυση, θα πληκτρολογήσεις τον 5ψήφιο κωδικό του χάρτη σου, στο κουτάκι ID.. και έχεις μια ανάλυση πλανητών, οίκων, όψεων..
Julliet
26-05-2010, 04:27 PM
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Νομίζω ότι θα μάθω πολλά πράγματα μέσα από αυτό το site!!
enyli
26-05-2010, 05:05 PM
Γεια σας !
παλίρροια
26-05-2010, 05:41 PM
Γεια σας !
:bigsmile:Γειά σου και σένα .!!!!:bigsmile:
GloriaEl
26-05-2010, 09:49 PM
Γεια σας. Καλώς σας βρήκα.
Χαιρομαι που μπαίνω σε μια καινούργια
και πολύ ενδιαφέρουσα παρέα :)
anieza
26-05-2010, 11:45 PM
:blink: gia se olus ime neo melos
anieza
26-05-2010, 11:46 PM
thgen ime toksotis ime skorpios
gold soul
27-05-2010, 12:02 AM
Γεια σας. Καλώς σας βρήκα.
Χαιρομαι που μπαίνω σε μια καινούργια
και πολύ ενδιαφέρουσα παρέα :)
:blink: gia se olus ime neo melos
Kαλώς μας ήρθατε :bigsmile:
anieza, για την διευκόλυνση όλων μας, θα σε παρακαλέσω να γράφεις ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όπως θα διάβασες και στους όρους του site :bigsmile:
arianet
27-05-2010, 01:04 AM
Καλημέρα! Ωραία νύχτα για αναζητήσεις σε χάρτες και πλανήτες!
Αύριο 28 Μαίου, πανσέληνος. Και ο μεγάλος μου γιός θα κάνει χειρουργική επέμβαση στο γόνατο για αποκατάσταση χιαστού.
Είμαι ανήσυχη!
racoon
27-05-2010, 01:18 AM
να λοιπον και το μικρο ρακουν στον κοσμο των αστεριων...καλως σας βρηκα ολους!
gold soul
27-05-2010, 01:18 AM
Καλημέρα! Ωραία νύχτα για αναζητήσεις σε χάρτες και πλανήτες!
Γεια σου arianet :bigsmile:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-05-2010, 01:22 AM
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Νομίζω ότι θα μάθω πολλά πράγματα μέσα από αυτό το site!!
να λοιπον και το μικρο ρακουν στον κοσμο των αστεριων...καλως σας βρηκα ολους!
καλωσορισατε λοιπον!!
καλη πλοηγηση αγαπητα νεα μελη στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!:bigsmile:
litsakar
27-05-2010, 01:29 AM
γεια σας :bigsmile:
Δείμων
27-05-2010, 01:43 AM
Καλώς τη Λίτσα τη λαλίστατη! :bigsmile:
borntobewild
27-05-2010, 05:13 AM
ενα μεγαααααλο ''γεια σας'' σε ολους!!!!:nuts:
κ εγω καινουργιο μελος ειμαι!
με μια μικρη εξερευνηση που εκανα στο site,εχω να πω οτι ειναι υπεροχοοο κ πολυ μπροστα σε σχεση με αλλα..!!!!!!
μπραβοοο!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-05-2010, 08:19 AM
ενα μεγαααααλο ''γεια σας'' σε ολους!!!!:nuts:
κ εγω καινουργιο μελος ειμαι!
με μια μικρη εξερευνηση που εκανα στο site,εχω να πω οτι ειναι υπεροχοοο κ πολυ μπροστα σε σχεση με αλλα..!!!!!!
μπραβοοο!!
καλημερα και καλως μας ηρθες!!:bigsmile:
και υπεροχο ειναι το σαιτ και με πλουσια βιβλιοθηκη
και οποιος το περιηγηθει λιγο μετα δεν ξεκολαει απο εδω
για αυτο αλλωστε ειμαστε το καλυτερο και μεγαλυτερο σαιτ αστρολογιας!!!!!!
:love::love::love: :horoscope: :love::love::love:
giorgis
28-05-2010, 01:03 AM
Καλώς σας βρήκα! Με λένε Γιώργο και ελπίζω να μάθω πράγματα εδώ μέσα.
kiaRRa
28-05-2010, 01:06 AM
Καλώς σας βρήκα! Με λένε Γιώργο και ελπίζω να μάθω πράγματα εδώ μέσα.
Καλώς μας ήρθες Γιώργο.
Να είσαι σίγουρος πως θα μάθεις πολλά εδω. :bigsmile:
DOMNA63
28-05-2010, 01:14 PM
γεια σε ολους...
γεννηθηκα 8 σεπτεμβριου του 1963 στις 8 το πρωι....
επειδη αντιμετωπιζω εδω και δυο μηνες ενα προβλημα υγειας και δεν ξερω και πολλα απο χαρτες και οψεις μηπως φαινεται κατι σε καποια οψη που να δειχνει κατι σχετικο με την υγεια μου αυτο το διαστημα;
δεν ξερω που απευθυνω το ερωτημα και μπορει να ακουγεται χαζο...
ελπιζω καποιος να μπορεσει να με διαφωτισει...
ευχαριστω...
Το ζητούμενό σας είναι μια σωστή διάγνωση και κατόπιν η αποτελεσματική θεραπεία.
Μια επίσκεψη στο γιατρό σας είναι ότι το καλύτερο. Ακόμα και σε ένα δημόσιο νοσοκομείο 2 καρδιογραφήματα και γενικές εξετάσεις αίματος αλλά και γενική εξέταση γιατρού, στοιχίζει λιγότερο από 4,5 ευρώ.
Η υγεία μας είναι πολύτιμη για να την αφήσουμε στις εκτιμήσεις ακόμα και του πιο καλού αστρολόγου και προπαντώς να αναζητούμε απαντήσεις μέσα στα αστρολογικά φόρουμ.
Καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρρωση!
γεια σε ολους...
γεννηθηκα 8 σεπτεμβριου του 1963 στις 8 το πρωι....
επειδη αντιμετωπιζω εδω και δυο μηνες ενα προβλημα υγειας και δεν ξερω και πολλα απο χαρτες και οψεις μηπως φαινεται κατι σε καποια οψη που να δειχνει κατι σχετικο με την υγεια μου αυτο το διαστημα;
δεν ξερω που απευθυνω το ερωτημα και μπορει να ακουγεται χαζο...
ελπιζω καποιος να μπορεσει να με διαφωτισει...
ευχαριστω...
DOMNA63
28-05-2010, 08:03 PM
εχεις δικιο... ακουστηκα ηλιθια... ομως περασα απο τους "γιατρους" και αντιφασκουν τοσο που με κουρασαν... παντως ευχαριστω...
PIKASO
29-05-2010, 05:51 AM
γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα
kiaRRa
29-05-2010, 12:24 PM
γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα
Γεια σου και εσένα!!!
Καλώς ηρθες στην παρέα μας! :bigsmile:
tweety l
29-05-2010, 04:13 PM
geiaaaaa! :h2:
totastath
29-05-2010, 04:50 PM
γεια σας! χαιρομαι που ειμαι μαζι σας... ευχομαι τα καλυτερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!
eughon
29-05-2010, 05:10 PM
Γεια σας παιδια...ειμαι η Ευγενία και είμαι νεο μέλος...καλως σας βρήκα λοιπον....:bigsmile:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-05-2010, 06:39 PM
geiaaaaa! :h2:
γεια σας! χαιρομαι που ειμαι μαζι σας... ευχομαι τα καλυτερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!
Γεια σας παιδια...ειμαι η Ευγενία και είμαι νεο μέλος...καλως σας βρήκα λοιπον....:bigsmile:
Καλως μας ηρθατε !!
καλη πλοηγηση στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!:bigsmile:
pashalis
30-05-2010, 04:20 PM
για σας ειμαι νεο μελος
gold soul
30-05-2010, 04:29 PM
για σας ειμαι νεο μελος
Γεια σου κ σένα :bigsmile: καλωσόρισες στο :horoscope:
aria746
31-05-2010, 09:31 AM
Γεια σας και ευχαριστω που με δεκτηκατε στην παρεα σας...Νομιζω πως μεσα απο το site σας θα ενημερωθω για πολυ ενδιαφεροντα θεματα....
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
31-05-2010, 10:30 AM
Γεια σας και ευχαριστω που με δεκτηκατε στην παρεα σας...Νομιζω πως μεσα απο το site σας θα ενημερωθω για πολυ ενδιαφεροντα θεματα....
καλωσορισες στην παρεα μας λοιπον!!:bigsmile:
καλη συνεχεια στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ σου ευχομαι!!!!!!!!!!!!:bigsmile:
H13ELEN
31-05-2010, 12:00 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ:cheesy:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
31-05-2010, 02:38 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ:cheesy:
καλως την!!
καλη συνεχεια σου ευχομαι!!!!!:bigsmile:
ajelina
31-05-2010, 03:59 PM
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!!!!!: bigsmile:
Αννα Σχοινοπλοκάκη
31-05-2010, 07:31 PM
Καλώς όρισες ajelina
Εύχομαι να περάσεις όμορφα μαζί μας!!!!:love:
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!!!!!: bigsmile:
nelita
31-05-2010, 08:38 PM
Γεια σας .Είμαι η Νελίτα και είμαι νέο μέλος .Είμαι δίδυμος με ωροσκόπο λέοντα και έχω πολλές απορίες. Το site μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.
kiaRRa
31-05-2010, 09:10 PM
Γεια σας .Είμαι η Νελίτα και είμαι νέο μέλος .Είμαι δίδυμος με ωροσκόπο λέοντα και έχω πολλές απορίες. Το site μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Καλώς μας ήρθες Νελίτα!
Όσες απορίες και αν έχεις, σίγουρα θα βρεις απαντήσεις εδω! :bigsmile:
mary123
01-06-2010, 12:15 AM
γεια σας καλως σας βρηκα.....ειμαι καρκινακι με ωροσκοπο σκορπιο και σεληνη στους ιχθεις........τι να κανω?εχω πνιγει στα νερα!!!
kiaRRa
01-06-2010, 12:21 AM
γεια σας καλως σας βρηκα.....ειμαι καρκινακι με ωροσκοπο σκορπιο και σεληνη στους ιχθεις........τι να κανω?εχω πνιγει στα νερα!!!
Τότε μας ήρθες την καλύτερη εποχή.... ωρα για μπάνια άλλωστε και θαλασσες
Καλώς ήρθες :bigsmile:
sirin
01-06-2010, 02:32 PM
Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους.....!!!
Χαιρομαι που στην αρχή του μηνα βρηκα (μετά απο συσταση μιας γλυκιας μου φιλεναδας) αυτο το πολύ ενδιαφερον σαιτ και συγχαρητηρια σε οσους εργαζονται γι' αυτο το αποτελεσμα...!
Προσπαθώ να βρω το γενέθλιο χαρτη μου.... μπορειτε να με βοηθήσετε?
Καλο μηνα και ευχαριστω εκ των προτερων.....
Εγώ είμαι η γλυκιά φιλενάδα!!! Χαχαχα! Καλησπέρα και απο μένα λοιπόν και καλό μήνα!!!!! Είμαι καρκινάκι με ωροσκόπο Λιονταρι!
gold soul
01-06-2010, 06:08 PM
Εγώ είμαι η γλυκιά φιλενάδα!!! Χαχαχα! Καλησπέρα και απο μένα λοιπόν και καλό μήνα!!!!! Είμαι καρκινάκι με ωροσκόπο Λιονταρι!
Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους.....!!!
Χαιρομαι που στην αρχή του μηνα βρηκα (μετά απο συσταση μιας γλυκιας μου φιλεναδας) αυτο το πολύ ενδιαφερον σαιτ και συγχαρητηρια σε οσους εργαζονται γι' αυτο το αποτελεσμα...!
Προσπαθώ να βρω το γενέθλιο χαρτη μου.... μπορειτε να με βοηθήσετε?
Καλο μηνα και ευχαριστω εκ των προτερων.....
Καλώς μας ήρθατε λοιπόν κ καλό μήνα...μακάρι..:bigsmile:
Καταχωρείτε τα στοιχεία του χάρτη που θέλετε εδώ..
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php
κ βρίσκετε τις καταχωρήσεις σας στην προσωπική σας βάση δεδομένων, στο ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
Neptunia
01-06-2010, 11:12 PM
Καλησπέρα σας!
Διαβάζοντας τα αρθρα, έχω αποσαφηνίσει πολλά για τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Κάνετε μια υπέροχη προσπάθεια, συγχαρητήρια για όλο το υπέροχο υλικό! Είμαι νέα σχετικά στην αστρολογία αλλά κάθε μέρα μαγεύομαι όλο και πιο πολύ !
Με Εκτίμηση
παλίρροια
01-06-2010, 11:32 PM
Καλησπέρα σας!
Διαβάζοντας τα αρθρα, έχω αποσαφηνίσει πολλά για τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Κάνετε μια υπέροχη προσπάθεια, συγχαρητήρια για όλο το υπέροχο υλικό! Είμαι νέα σχετικά στην αστρολογία αλλά κάθε μέρα μαγεύομαι όλο και πιο πολύ !
Με Εκτίμηση
:bigsmile:Καλώς μας ήρθες!!! Θα μάθεις πολλά συναρπαστικά πράγματα στο site καλή παραμονή και περιήγηση!!!:cheesy:
leniw
02-06-2010, 12:57 AM
Καλησπέρα! κ εγώ νέο μέλος.. επίσης έχω αποσαφηνίσει πράγματα για μένα, αλλά τώρα πρέπει να αποσαφηνίσω κ για κάποιον άλλο... κριός εγώ, αιγόκερως αυτός... και όπως καταλαβαίνετε.. τα νεύρα μου!! :bigsmile: χαχαχα
καλώς σας βρήκα!
gold soul
02-06-2010, 03:22 AM
Καλησπέρα! κ εγώ νέο μέλος.. επίσης έχω αποσαφηνίσει πράγματα για μένα, αλλά τώρα πρέπει να αποσαφηνίσω κ για κάποιον άλλο... κριός εγώ, αιγόκερως αυτός... και όπως καταλαβαίνετε.. τα νεύρα μου!! :bigsmile: χαχαχα
καλώς σας βρήκα!
Καλωσόρισες leniw στο :horoscope:
Καλή συνέχεια να έχεις..:love:
irinitheod
02-06-2010, 07:27 PM
Γεια σας.Απλα θα ηθελα να δω το ωροσκοπιο της κορης μου,που γεννηθηκε πριν δυο εβδομαδες.
kiaRRa
02-06-2010, 07:29 PM
Γεια σας.Απλα θα ηθελα να δω το ωροσκοπιο της κορης μου,που γεννηθηκε πριν δυο εβδομαδες.
Καλώς μας ήρθες και να σου ζήσει η κόρη!!! :bigsmile:
Αυτό που θες μπορείς να το δεις στο Δωρεάν Ωροσκόπιο που εχει το σαιτ (πάνω αριστερα)
Καλημέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω ή να αγοράσω αστρολογικά προγράμματα ώστε να τα εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ορεστιάδα
03-06-2010, 01:54 PM
Καλή σας μέρα. Δεν είμαι και σπουδαίος γνώστης της Αστρολογίας, ούτε της χρήσης του διαδικτύου. Θα προσπαθήσω πάντως γιατί βρήκα ενδιαφέροντα όσα διαβάζω στις σελίδες σας.
ορεστιάδα
03-06-2010, 03:04 PM
:cry:Δεν ξέρω αν είναι οι πλανητικές θέσεις ή σύμπτωση, αλλά τους τελευταίους μήνες τίποτε δεν μου πάει καλά με αποτέλεσμα να μεταβάλλεται διαρκώς η διάθεσή μου. Για πολλά χρόνια δεν είχα σοβαρά προβλήματα, αλλά τον τελευταίο καιρό πάω από το κακό στο χειρότερο. Που θα μπορούσα να απευθυνθώ?
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-06-2010, 04:44 PM
Καλή σας μέρα. Δεν είμαι και σπουδαίος γνώστης της Αστρολογίας, ούτε της χρήσης του διαδικτύου. Θα προσπαθήσω πάντως γιατί βρήκα ενδιαφέροντα όσα διαβάζω στις σελίδες σας.
καλωσορισες στο :horoscope:
kanty kanty konst
05-06-2010, 02:08 AM
καλησπερα σας! αρχιζω τη μελετη...
gold soul
05-06-2010, 02:30 AM
καλησπερα σας! αρχιζω τη μελετη...
Καλώς το κορίτσι μας :love:
Καλή μελέτη :bigsmile:
sunshine29
06-06-2010, 12:34 AM
Γεια σας ονομαζομαι Μαρία και είμαι καινουργιο μέλος.
kiaRRa
06-06-2010, 12:36 AM
Γεια σας ονομαζομαι Μαρία και είμαι καινουργιο μέλος.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μαρία!:bigsmile:
riri1988
06-06-2010, 01:01 AM
καλησπέρα :))))) !
Katerina Paraskevopoulou
06-06-2010, 01:12 AM
καλησπέρα :))))) !
Καλώς ήρθες στην καλύτερη αστρολογική παρέα! Καλή διαμονή!:love:
ψαρακι88
06-06-2010, 11:34 AM
Γεια σας, μόλις ήρθα και εγώ δε ξέρω πολλά απο αστρολογία αλλα θα ήθελα πολύ να μάθω..
Katerina Paraskevopoulou
06-06-2010, 12:00 PM
Γεια σας, μόλις ήρθα και εγώ δε ξέρω πολλά απο αστρολογία αλλα θα ήθελα πολύ να μάθω..
Καλωσόρισες και συγχαρητήρια για την επιλογή σου!:bigsmile:
Βρίσκεσαι στο καλύτερο αστρολογικό σάιτ.
Μπορείς να μελετήσεις μόνη σου στην τεράστια e-βιβλιοθήκη μας με τα μοναδικά άρθρα, να συμμετάσχεις στις συζητήσεις ή και να συμμετάσχεις στα on line μαθήματα.
Καλή διαμονή και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!:love:
Theodora*
06-06-2010, 06:27 PM
Καλησπερα, Νεο μελος και περασα να πω ενα γεια :bigsmile:
Katerina Paraskevopoulou
06-06-2010, 07:12 PM
Καλησπερα, Νεο μελος και περασα να πω ενα γεια :bigsmile:
Theodora μου, καλά έκανες! :bigsmile:
Γειά και σε σένα λοιπόν και να σε βλέπουμε στις σελίδες μας συχνά!
Καλή περιήγηση! :love:
χρυσαυγή
06-06-2010, 11:32 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΚΑΙΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ.
kiaRRa
06-06-2010, 11:36 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΚΑΙΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ.
Καλώς μας ήρθες, :bigsmile:
πολυ ωραίο όνομα!!!
Μήν γράφεις όμως με κεφαλαία, δείχνουν ότι μας φωνάζεις! :embarrest
visualine
07-06-2010, 12:03 AM
καλυσπερα ρε παιδια! μπορει καποιος να με βοηθησει μρ την αναλυση του γενεθλιου χαρτη μου.
tigerlife
07-06-2010, 12:08 AM
Γειά σας! :bigsmile:
kiaRRa
07-06-2010, 12:14 AM
καλυσπερα ρε παιδια! μπορει καποιος να με βοηθησει μρ την αναλυση του γενεθλιου χαρτη μου.
Γειά σας! :bigsmile:
Καλώς μας ήρθατε και οι δύο! :bigsmile:
CaRaM
07-06-2010, 12:11 PM
Γεια σας...Κ εγω νεο μελος εδω στη παρεα σας....
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
07-06-2010, 03:08 PM
Γεια σας...Κ εγω νεο μελος εδω στη παρεα σας....
καλωσορισες στην ομορφη παρεα του:horoscope:
mr_flex_
07-06-2010, 04:56 PM
Γεια σας, ειστε super ;)
kiaRRa
07-06-2010, 06:14 PM
Γεια σας, ειστε super ;)
Καλώς μας ήρθες!!! :bigsmile:
scorpio_
08-06-2010, 07:45 PM
Γειά σας και από μένα στο ενδιαφέρον site σας!!:love: