View Full Version : Ώρα να συστηθούμε (3)
Pages :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
gold soul
01-08-2010, 10:58 PM
Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα! Είμαι μια Καρκινίτσα με ωροσκόπο Καρκίνο!
Ααα υπέροχα!! Θα καλοπερνάς αυτό το διάστημα κ συ!! :love:
Καλό μήνα να έχουμε και καλωσόρισες στο :horoscope:
forgetgp
01-08-2010, 11:16 PM
Δεν το συζητώ! ωραίο PM :-)
aggelikia
02-08-2010, 08:45 PM
ειλικρινά, μου δεν αντιλήφθηκα που ακριβώς μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις ή τι σημαίνει ο γενέθλιος χάρτης..προφανώς χρειάζονται εξιδεικευμένες γνώσεις.
Απλά δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα της εγγραφής-και με όλον τον σεβασμό-αν δεν επεξηγείτε παρακάτω τι σημαίνει, την στιγμή που άλλα sites το κάνουν
ΜΦΧ
Αγγ
kiaRRa
02-08-2010, 08:53 PM
ειλικρινά, μου δεν αντιλήφθηκα που ακριβώς μπορώ να διαβάσω τις προβλέψεις ή τι σημαίνει ο γενέθλιος χάρτης..προφανώς χρειάζονται εξιδεικευμένες γνώσεις.
Απλά δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα της εγγραφής-και με όλον τον σεβασμό-αν δεν επεξηγείτε παρακάτω τι σημαίνει, την στιγμή που άλλα sites το κάνουν
ΜΦΧ
Αγγ
Καταρχήν καλώς ήρθες
Αγαπητό μέλος,
δεν χρειάζεται καμια εξειδικευμένη γνώση να διαβάσεις τον γενέθλιο χάρτη σου μιας και προσφέρεται εκτενέστατη δωρεάν ανάλυση γενέθλιου χάρτη. Όσο για τις προβλέψεις... δεν σε βλέπω παρατηρητική... στο πάνω μέρος της σελίδας μας υπάρχουν κάποια tabs, ένα από αυτά λέει Προβλέψεις (http://www.myhoroscope.gr/?page=portal).
Καλή συνέχεια! :bigsmile:
cady cady
03-08-2010, 03:55 AM
γεια σε ολους!!!!!!!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-08-2010, 08:10 AM
γεια σε ολους!!!!!!!!!!
γεια σου και σενα !!:bigsmile:
καλως ορισες!!!
sirinaki
03-08-2010, 09:44 AM
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΦΙΛΩΝ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ!!!
kiaRRa
03-08-2010, 11:10 AM
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΦΙΛΩΝ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ!!!
Θα ανακαλύψεις πολύ περισσότερες δυνατότητες να προσφέρονται εδω!
Καλώς μας ήρθες :bigsmile::bigsmile:
(μην γράφεις όμως με κεφαλαία :embarrest )
peace&love
03-08-2010, 02:13 PM
kalhspera!!!! :-)
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-08-2010, 02:33 PM
kalhspera!!!! :-)
καλως ορισες!!!:bigsmile:
:nogrgl
STAVROULINI
04-08-2010, 07:08 PM
είμαι ιχθύς και στις 23 Απριλίου μου συνέβη κάτι πολύ καλό,αστρολογικά υπάρχει κάποια εξήγηση?
παλίρροια
04-08-2010, 08:14 PM
είμαι ιχθύς και στις 23 Απριλίου μου συνέβη κάτι πολύ καλό,αστρολογικά υπάρχει κάποια εξήγηση?
:bigsmile: Προσωπικά δεν μπορώ να σου δώσω κάποια εξήγηση.:unsure:,μπορώ όμως να σε καλοσωρίσω και να σου ευχηθώ καλή περιήγηση!!!!!!:bigsmile:
τσεβω
05-08-2010, 03:13 PM
καλησπερα κι απο μενα!!!!!!!!!!
cruiser1
05-08-2010, 06:13 PM
Ανοίγουμε Νέο Θέμα γιατί το προηγούμενο (http://www.myhoroscope.gr/86-%F4%E1-%F0%DC%ED%F4%E1-%E3%E9%E1-%F4%EF-myhoroscope/5297-%FE%F1%E1-%ED%E1-%F3%F5%F3%F4%E7%E8%EF%FD%EC%E5-2-a.html) είχε μεγαλώσει πολύ.
Εδώ μπορούμε να συστηθούμε. Ενθαρρύνουμε όλα μας τα μέλη, νέα αλλά και παλαιότερα, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις μας, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να πατήσετε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και να μας πείτε μερικά πράγματα για τον ευατό σας.
Ή απλά ένα "γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.
Παρακαλώ κρατήστε το θέμα "καθαρό"
Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου, Τι ζώδιο είμαι, Αναλύστε μου κάποιες όψεις κ.λπ. δημοσιεύστε τα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες.
Από εδώ θα διαγράφονται!
Η ενεργή συμμετοχή σας επιβραβεύει εμάς τους συντονιστές. Επιβραβεύει τους Αστρολόγους και τους κάνει περισσότερο δραστήριους. Δίνει πνοή και κίνητρο σε άλλα μέλη που έχουν μικρές αναστολές. Βοηθάει πολύ τους αρχάριους χρήστες.
Κάποια άλλα topics που θα μπορούσατε να συμμετάσχετε "ανώδυνα" :) ή και να ψηφίσετε είναι τα εξής:
Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=374)
Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1091)
Παρόντες και παρούσες... (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1053)
Απο που μάθατε για το myhoroscope; (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1042)
Πολλοί φίλοι και μέλη μας πιστεύουν ότι είναι προνόμιο να είσαι μέλος στα fora του MyHoroscope για πολλούς λόγους. Ίσως και να έχουν δίκιο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από το διάλογο και μέσα από την ενεργή συμμετοχή υπάρχει πάντα κέρδος για όλους.
Σημεία που πρέπει να προσέξετε:
Γράφουμε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και όχι με greekflish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα σημείο που λέγεται Επιπρόσθετες Επιλογές. Εκεί θα βρείτε τα Παρακολούθηση θέματος - Μέθοδος Παρακολούθησης
Παρακαλούμε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτόματα e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνουν για τις νέες απαντήσεις των μελών μας επιλέξτε Χωρίς Παρακολούθηση.
Γεια και χαρά!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
05-08-2010, 06:45 PM
Γεια και χαρά!
γεια σου και σενα:bigsmile:
καλως ορισες στην παρεα μας!!
flyingpig
07-08-2010, 03:16 AM
Γειά σας, ελπίζω κι εγω να γίνω μέλος της παρέας σας, γιατι απο οτι βλέπω έχουμε να πούμε πολλά.
:nuts:
gold soul
07-08-2010, 03:23 AM
Γειά σας, ελπίζω κι εγω να γίνω μέλος της παρέας σας, γιατι απο οτι βλέπω έχουμε να πούμε πολλά.
:nuts:
Καλώς τον, χαιρόμαστε που είσαι κ εσύ μαζί μας..:bigsmile:
:welcome:
katiakiss
07-08-2010, 03:25 AM
Γεια σου flyingpig ! Καλώς ήρθες σε αυτό τον τόπο αναζήτησης του άπιαστου. Καλό ταξίδι. welcome on board!:cheesy:
maniana
07-08-2010, 11:06 PM
καλησπερα σας
επιτελους βρηκα τον κωδικο μου
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
08-08-2010, 12:16 AM
καλησπερα σας
επιτελους βρηκα τον κωδικο μου
καλησπερα και σε εσενα!!:bigsmile:
KYRIAKOS1
08-08-2010, 08:24 PM
γεια χαρα στην υπεροχη παρεα..!!!
παλίρροια
08-08-2010, 09:48 PM
γεια χαρα στην υπεροχη παρεα..!!!
:bigsmile:Γειά σου και σένα!!:bigsmile:Καλώς ήρθες και καλή περιήγηση!!!
joper
09-08-2010, 01:36 PM
γεια σαςςςς!!!:amuse:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-08-2010, 02:08 PM
γεια σαςςςς!!!:amuse:
γεια σου και σενα !!!!:bigsmile:
καλως μας ηρθες !
kostakis21
09-08-2010, 09:21 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑ!!!!!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmi le::bigsmile:
παλίρροια
09-08-2010, 10:46 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑ!!!!!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmi le::bigsmile:
:bigsmile:Καλησπέρα και σε σένα!!!Καλή περιήγηση:bigsmile:
sotiastar
10-08-2010, 05:09 AM
:bigsmile::horoscope: Καλημέρα σε όλη την αστρο...παρέα!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
10-08-2010, 07:58 AM
:bigsmile::horoscope: Καλημέρα σε όλη την αστρο...παρέα!!!
καλημερα:bigsmile:
καλως ορισες!!!
donatellakaibarby
10-08-2010, 09:34 AM
Καλημέρα. Χαίρομαι που μπορώ να συμμετέχω και εγώ στην παρέα σας.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
10-08-2010, 09:39 AM
Καλημέρα. Χαίρομαι που μπορώ να συμμετέχω και εγώ στην παρέα σας.
και εμεις χαιρομαστε που ηρθες!!!
καλωσορισες λοιπον!!!:bigsmile:
"fairy"
10-08-2010, 01:24 PM
γεια σας!
είμαι η ελένη κ είμαι καλά!!:toung: (νέο μελος)
δεν ξέρω τι να γραψω...:weird:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
10-08-2010, 04:03 PM
γεια σας!
είμαι η ελένη κ είμαι καλά!!:toung: (νέο μελος)
δεν ξέρω τι να γραψω...:weird:
καλωσορισες στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!!
ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΜΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
παλίρροια
10-08-2010, 06:54 PM
ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΜΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
:bigsmile:Αυτό είναι σίγουρο!!!! :bigsmile:Καλώς ηρθες και καλή περιήγηση!!:cheesy:
Γεια σας παιδιά. Είμαι νέο μέλος στο site. Καλώς σας βρήκα!!!!!!!!!!
Katerina Paraskevopoulou
11-08-2010, 01:42 AM
Γεια σας παιδιά. Είμαι νέο μέλος στο site. Καλώς σας βρήκα!!!!!!!!!!
Καλώς μας ήρθες και εσύ!:love: Καλή μελέτη!:bigsmile:
no_one
12-08-2010, 04:19 AM
Ενα καλώς σας βρήκα κ απο μένα!
Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-08-2010, 07:04 AM
:horoscope:
Ενα καλώς σας βρήκα κ απο μένα!
Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε!
καλημερα και καλωσορισες στο :horoscope:
Γεια σε ολους!
Πως βρισκει κανεις το ID του?
whisperer
13-08-2010, 01:19 PM
Γειά σου και σένα Λιονταράκι! :bigsmile:
εχετε και την τιμητική σας τωρα.....! :toung:
όταν καταχωρήσεις τα στοιχεία σου.....και πατήσεις υποβολή τότε θα δείς ότι δίπλα από το όνομά σου...θα κοτσαριστεί και ένα νουμεράκι....5ψήφιο...αυτό είναι το ID σου!
ναι?
:bigsmile:
Γεια σε ολους!
Πως βρισκει κανεις το ID του?
nadin
13-08-2010, 04:33 PM
hello!!!
το όνομά μου είναι Ναdine και είμαι καινούργιο μέλος , δε γνωρίζω πολλά αλλά θέλω να μάθω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ ενδιαφέρον και χαίρομαι που είμαι μέλος .
παλίρροια
13-08-2010, 06:24 PM
hello!!!
το όνομά μου είναι Ναdine και είμαι καινούργιο μέλος , δε γνωρίζω πολλά αλλά θέλω να μάθω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ ενδιαφέρον και χαίρομαι που είμαι μέλος .
:bigsmile:Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!:cheesy: Ηρθες στον κατάλληλο τόπο για να μάθεις πόσο συναρπαστική είναι η Αστρολογία!!:nuts:
Καλή περιήγηση, και γνώση!!!!!:bigsmile:
mamA.77
13-08-2010, 06:42 PM
Γεια σας.Καλος σας βρηκα!
παλίρροια
13-08-2010, 07:12 PM
Γεια σας.Καλος σας βρηκα!
:bigsmile:Καλώς ήρθες και συ Λιονταράκι στο:horoscope: καλή περιήγηση!!!!:bigsmile:
akiverniti
14-08-2010, 11:41 PM
Να 'μαι και πάλι κοντά σας.... Καλές διακοπές σε όσους ετοιμάζονται να φύγουν και καλή προσαρμογή σε όσους επέστρεψαν :bigsmile:
Tourkala
16-08-2010, 07:54 PM
Γειά σας είμαι καινουργιο μέλος και δεν ξέρω να χειρίζομαι πολυ καλά αυτο το site...Μήπως θα μπορόυσε κάποιος να με βοηθήσει??¶ν ναι ευχαριστώ πολύ..Υ.Γ..Η τράπουλα της ΚΑΤΙΝΑΣ παίζει κανέναν ρόλο εδώ΄???
kiaRRa
16-08-2010, 08:51 PM
Γειά σας είμαι καινουργιο μέλος και δεν ξέρω να χειρίζομαι πολυ καλά αυτο το site...Μήπως θα μπορόυσε κάποιος να με βοηθήσει??¶ν ναι ευχαριστώ πολύ..Υ.Γ..Η τράπουλα της ΚΑΤΙΝΑΣ παίζει κανέναν ρόλο εδώ΄???
Καλώς μας ήρθες.
Για οτιδήποτε χρειαστείς να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις άτομα να σε βοηθήσουν.
Σχετικά τώρα με την τράπουλα, όπως θα δεις υπάρχει ένα θέμα σχετικο αν και παλιο. Ωστόσο στο forum αυτό κύριο αντικείμενο είναι η αστρολογία και πώς μπορει να αποτελεσει μέσο αυτογνωσίας και διερεύνησης του κόσμου γύρω μας.:bigsmile:
bettini
17-08-2010, 01:09 AM
Καλησπέρα το όνομα μου είναι Μπέτυ!! εχω γραφτεί κανα 2μηνο στο site, αλλά τωρα βρήκα την ευκαιρια να το επεξεργαστω... Φυσικά ειναι τέλειο...:love:
kiaRRa
17-08-2010, 11:51 AM
Καλησπέρα το όνομα μου είναι Μπέτυ!! εχω γραφτεί κανα 2μηνο στο site, αλλά τωρα βρήκα την ευκαιρια να το επεξεργαστω... Φυσικά ειναι τέλειο...:love:
Καλώς μας ήρθες λοιπόν!
Θα ανακαλύπτεις όλο και περισσότερα όσο ψάχνεις. Καλή περιήγηση. :bigsmile:
maracki
17-08-2010, 12:00 PM
hello...Μαρια εδω...σκορπιος...:)
kiaRRa
17-08-2010, 12:26 PM
hello...Μαρια εδω...σκορπιος...:)
Kαλώς ήρθες Μαρία:bigsmile:
roulaxania
17-08-2010, 05:38 PM
Καλησπέρα , καλώς σας βρήκα
kiaRRa
17-08-2010, 05:57 PM
Καλησπέρα , καλώς σας βρήκα
Kαλώς μας βρήκες!:bigsmile:
skorpinaaaa
17-08-2010, 11:28 PM
γειααααααααααα σας.....
παλίρροια
17-08-2010, 11:34 PM
γειααααααααααα σας.....
:bigsmile:Καλώς ηρθες :horoscope: :!!!!! Καλή περιηγηση στο συναρπαστικό κόσμο της Αστρολογίας!!!!:cheesy:
skorpinaaaa
18-08-2010, 12:07 AM
ευχαριστωωωωω:bigsmile:
february
18-08-2010, 07:45 PM
γεια σας! Τέλειο το site!
kiaRRa
18-08-2010, 07:52 PM
γεια σας! Τέλειο το site!
Καλώς μας ήρθες!!!:bigsmile:
fansy
18-08-2010, 08:24 PM
καλησπερα, με λενε Δεσποινα και ειμαι καινουριο μελος. Σημερα ειναιη πρωτημουμεραμετα τιςδιακοπες και η προσαρμογη ειναι πολυ πολυ δυσκολη....
παλίρροια
18-08-2010, 08:29 PM
καλησπερα, με λενε Δεσποινα και ειμαι καινουριο μελος. Σημερα ειναιη πρωτημουμεραμετα τιςδιακοπες και η προσαρμογη ειναι πολυ πολυ δυσκολη....
:bigsmile:Καλώς ήρθες Δέσποινα στην παρέα μας!!!:cheesy: Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου!!
Οσο για τις διακοπές......γιαυτό κρατούν λίγο.....:embarrest για να καταλαβαίνουμε την διαφορά,και να εκτιμούμε το πόσο καλά περάσαμε,και να σκεπτόμαστε τις επόμενες.......:cheesy:
Καλή περιήγηση!!!:bigsmile:
costas_
18-08-2010, 11:08 PM
Γειά χαρά σε όλους!
Δεν ειμαι νέο μέλος, απλά τόσο καιρό δεν έχω γράψει κάτι.
Μ' αρέσει η αστρολογία και -επιτέλους- στις φετινές μου διακοπές αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου αστρολογικό βιβλίο, που μπορεί να βοηθήσει πολλούς να καταλάβουν τη λογική της και να μη μείνουν απλά στο "το τάδε ζώδιο είναι έτσι, το άλλο αλλιώς".Μάλιστα το έχω δει να χρησιμοποιείται και σαν πηγή σε κάποια άρθρα στο myhoroscope. Είναι το "Αστρολογία και Ψυχολογία" της Karen Hamaker-Zodag.
Κάτι απλό που διάβασα και το οποίο απαντάει στο ερώτημα "εκτός από τον Ήλιο τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο, ποιοι άλλοι πλανήτες και στοιχεία είναι σημαντικά;" (και ελπίζω να το μεταφέρω σωστά...) είναι ότι στο σύγχρονο πολιτισμό που δίνεται βαρύτητα στη σκέψη, σημαντικό ρόλο παίζει ο Ερμής.
Και κάτι τελευταίο που μ' αρέσει στο βιβλίο και θεωρώ σημαντικό για τη ζωή μας είναι ότι εξετάζει τα πράγματα ως έχουν, και όχι αν έχουν καλώς ή κακώς...κοινώς η ζωή μας έχει πολλά "διαφορετικά" πράγματα και όχι απαραιτήτως καλά ή κακά!
Αυτά από μένα! Θα συνεχίσω να διαβάζω το βιβλιαράκι μου!
kiaRRa
18-08-2010, 11:23 PM
Γειά χαρά σε όλους!
Δεν ειμαι νέο μέλος, απλά τόσο καιρό δεν έχω γράψει κάτι.
Μ' αρέσει η αστρολογία και -επιτέλους- στις φετινές μου διακοπές αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου αστρολογικό βιβλίο, που μπορεί να βοηθήσει πολλούς να καταλάβουν τη λογική της και να μη μείνουν απλά στο "το τάδε ζώδιο είναι έτσι, το άλλο αλλιώς".Μάλιστα το έχω δει να χρησιμοποιείται και σαν πηγή σε κάποια άρθρα στο myhoroscope. Είναι το "Αστρολογία και Ψυχολογία" της Karen Hamaker-Zodag.
Κάτι απλό που διάβασα και το οποίο απαντάει στο ερώτημα "εκτός από τον Ήλιο τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο, ποιοι άλλοι πλανήτες και στοιχεία είναι σημαντικά;" (και ελπίζω να το μεταφέρω σωστά...) είναι ότι στο σύγχρονο πολιτισμό που δίνεται βαρύτητα στη σκέψη, σημαντικό ρόλο παίζει ο Ερμής.
Και κάτι τελευταίο που μ' αρέσει στο βιβλίο και θεωρώ σημαντικό για τη ζωή μας είναι ότι εξετάζει τα πράγματα ως έχουν, και όχι αν έχουν καλώς ή κακώς...κοινώς η ζωή μας έχει πολλά "διαφορετικά" πράγματα και όχι απαραιτήτως καλά ή κακά!
Αυτά από μένα! Θα συνεχίσω να διαβάζω το βιβλιαράκι μου!
Καλώς μας ήρθες αρχικά!
Εκανες λοιπόν την αρχή φετος το καλοκαίρι, και ελπίζω να μπορέσεις να ανακαλύψεις όλες τις απαντήσεις που αναζητάς στην αστρολογία. Χρειάζεται μελέτη και υπομονη, και από όσο βλέπω εσύ εχεις όρεξη να μάθεις. Αυτό που συνηθίζω να λέω, είναι πως παντα πρεπει να δίνουμε σημασία ακόμα και στις πιο αχνές λεπτομέρειες. Τίποτα λοιπόν δεν είναι ασημαντο, αν τα βαλεις όλα σε σωστές βάσεις! Όπως επισης, μην ξεχνάμε πως τίποτα δεν ειναι μονοσημαντο....
Καλή διαμονή στο forum μας και ελπίζω να ακούσουμε σύντομα τις απόψεις σου στις συζητήσεις μας! :bigsmile:
michalangelo
20-08-2010, 02:33 PM
Γεια σας!!!!!Χαίρομαι πολύ που μπήκα κι εγώ στην όμορφη παρέα σας!
kiaRRa
20-08-2010, 02:34 PM
Γεια σας!!!!!Χαίρομαι πολύ που μπήκα κι εγώ στην όμορφη παρέα σας!
Και εμείς χαιρόμαστε να καλωσορίζουμε νέα μέλη που έχουν διάθεση να μάθουν και να μοιραστούν τις απόψεις τους.
Καλώς μας ήρθες :bigsmile:
Nabila
20-08-2010, 10:40 PM
Καλησπέρα όλοι! καλώς σας βρίσκω. Ναμπίλα είναι το όνομά μου στα αραβικά. Χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή μου εδώ. Μακάρι να δώσω και να πάρω γνώσεις κι επικοινωνία.
kiaRRa
20-08-2010, 11:11 PM
Καλησπέρα όλοι! καλώς σας βρίσκω. Ναμπίλα είναι το όνομά μου στα αραβικά. Χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή μου εδώ. Μακάρι να δώσω και να πάρω γνώσεις κι επικοινωνία.
Kαλώς ήρθες στην παρέα μας!
Εχεις καταγωγή από αραβική χώρα ή απλά σου αρεσουν και εσένα (΄όπως και εμενα) τα αραβικα?
Να είσαι σίγουρη ότι εδώ θα βρεις πολλους να μοιραστείς τις γνώσεις και τις απόψεις σου. :bigsmile:
witch lolita
21-08-2010, 06:01 AM
γεια..καλοσηρθαμε καλως σας βρηκαμ ε
angelique7
21-08-2010, 07:53 AM
Γειά σας!
Δεν είμαι καινούριο μέλος αλλά μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας και επανειλλημένα password requests στο hotmail αποφάσισα να βγω από το καβούκι μου.
Με λένε Αγγελική και η αστρολογία ασκούσε πάντα πάνω μου μεγάλο μαγνητισμό. Δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά απολαμβάνω ιδιαίτερα να διαβάζω άρθρα και βιβλία...
παλίρροια
21-08-2010, 01:22 PM
Γειά σας!
Δεν είμαι καινούριο μέλος αλλά μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας και επανειλλημένα password requests στο hotmail αποφάσισα να βγω από το καβούκι μου.
Με λένε Αγγελική και η αστρολογία ασκούσε πάντα πάνω μου μεγάλο μαγνητισμό. Δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά απολαμβάνω ιδιαίτερα να διαβάζω άρθρα και βιβλία...
:bigsmile:Γειά σου Αγγελικούλα!!!:bigsmile:Καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας!!:cheesy: Εδώ θα μάθεις πολλά πράγματα στον συναρπαστικό πράγματι κόσμο της Αστρολογίας!!!:bigsmile:
Καλή περιήγηση!!!!!!
kiaRRa
21-08-2010, 02:22 PM
γεια..καλοσηρθαμε καλως σας βρηκαμ ε
Καλως ήρθατε! :bigsmile:
astrela
22-08-2010, 01:09 PM
Καλημέρα!!!
Είμαι ένα Αιγοκεράκι με ωροσκόπο στον Σκορπιό!! Πολλή ταλαιπωρία λέμεεεε!!!!
mariakaz
22-08-2010, 01:15 PM
γεια σας ειμαι νεο μελος.
παλίρροια
22-08-2010, 02:13 PM
γεια σας ειμαι νεο μελος.
:bigsmile: :welcome:!!!!! Καλή περιήγηση!!!!!!!:cheesy:
kiaRRa
22-08-2010, 02:25 PM
Καλημέρα!!!
Είμαι ένα Αιγοκεράκι με ωροσκόπο στον Σκορπιό!! Πολλή ταλαιπωρία λέμεεεε!!!!
Kαλημερα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! :bigsmile:
Υπάρχουν και χειρότερα... πιστεψε με...:toung:
dim.math
22-08-2010, 10:16 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.
kiaRRa
22-08-2010, 10:21 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.
Καλώς μας ήρθες Δημήτρη. :bigsmile:
Σε ευχαριστουμε και για τα καλά σου λόγια. Είναι ωραίο να βλέπεις να αποδίδει τόσο η ομαδική δουλειά και η αγάπη για την αστρολογία.
Θα σε παρακαλέσω όμως να μην γράφεις με κεφαλαία. Ειναι σαν να μας φωνάζεις:embarrest
katerina01091988
23-08-2010, 01:01 PM
καλησπερα σε ολους,ειμαι η κατερινα και ενδιαφερομαι να μαθω οσο περισσοτερα μπορω σχετικα με την αστρολογια...βεβαια χρειαζομαι κ βοηθεια!!!συγχαρητηρια για το site!!!
mangothess
23-08-2010, 01:36 PM
σε ποιο σημείο μπορώ να βλέπω εβδομαδιαίο ωροσκόπιο;
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-08-2010, 01:44 PM
καλησπερα σε ολους,ειμαι η κατερινα και ενδιαφερομαι να μαθω οσο περισσοτερα μπορω σχετικα με την αστρολογια...βεβαια χρειαζομαι κ βοηθεια!!!συγχαρητηρια για το site!!!
σε ποιο σημείο μπορώ να βλέπω εβδομαδιαίο ωροσκόπιο;
καλως ηρθατε στο :horoscope:
καλη συνεχεια!!!!!!
katerina01091988
23-08-2010, 02:19 PM
καλησπερα δεσποινα,με συγχωρεις αν ενοχλω αλλα αποτι εχω δει εισαι πολυ εμπειρο μελος εδω μεσα...μηπως θα μπορουσες να με καθοδηγησεις λιγο να παρω το <<κολλαει>>.....??
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-08-2010, 02:49 PM
καλησπερα δεσποινα,με συγχωρεις αν ενοχλω αλλα αποτι εχω δει εισαι πολυ εμπειρο μελος εδω μεσα...μηπως θα μπορουσες να με καθοδηγησεις λιγο να παρω το <<κολλαει>>.....??
σιγα σιγα αγαπητο μελος!:bigsmile:
η αληθεια ειναι οτι εμαθα να τρυγυρναω μεσα στο σαιτ και το ξερω σαν το σπιτι μου:bigsmile::laugh:γιατι το αγαπω πολυ!
κοιτα πλοηγησου λιγο και διαβασε πως γραφουμε,πως ρωταμε ...
θα πρεπει να γραψεις αν εχεις καποια απορια αστρολογικη στην καταλληλη σελιδα..
σιγα σιγα καλη μου
ολοι καπως ετσι ξεκιναμε κανεις δεν τα ξερει απο την κοιλια της μανας του
αν δεις τα δικα μου ποστ στην αρχη θα γελας ..:laugh:
αλλα αν πραγματικα αγαπας τα αστρα θα δεις οτι οι δρομοι του σαιτ θα ειναι πανευκολοι για σενα..
και μην διστασεις να ρωτησεις...
ολοι θα σε βοηθησουν
καλη περιηγηση λοιπον!!!!!
κουκι:love:
JOSOF
24-08-2010, 08:34 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
παλίρροια
24-08-2010, 08:40 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
:bigsmile:Γειά σου και σένα!!!! Να περνάς καλά!!! :bigsmile:
kiaRRa
24-08-2010, 08:41 PM
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. :bigsmile:
Μην γράφεις όμως με κεφαλαία.
TSIKITA
24-08-2010, 09:40 PM
Καλησπέρα σας....:bigsmile:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-08-2010, 09:42 PM
Καλησπέρα σας....:bigsmile:
καλωσορισες στο:horoscope:
smurmf
25-08-2010, 12:31 AM
Γεια κι απο μένα...καλως σας βρήκα.
Πολυ καλό site!
kiaRRa
25-08-2010, 12:32 AM
Γεια κι απο μένα...καλως σας βρήκα.
Πολυ καλό site!
Καλώς μας ήρθες!
Ευχαριστούμε για τα καλά σου σχόλια! :bigsmile:
Kalomira*P
25-08-2010, 09:53 AM
Καλημέρα! Πολύ καλό το site και με πολύ ενδιαφέρον!
kiaRRa
25-08-2010, 10:31 AM
Καλώς μας ήρθες και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.:bigsmile:
Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς, τότε μόνο καλό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα.
mpitsinaki
26-08-2010, 10:05 PM
γεια σας και απο εμενα. πολυ ωραια η σελιδα σας... με περιμενει πολυ διαβασμα μου φαινεται!!! :-)
παλίρροια
26-08-2010, 10:11 PM
γεια σας και απο εμενα. πολυ ωραια η σελιδα σας... με περιμενει πολυ διαβασμα μου φαινεται!!! :-)
:bigsmile:Γειά σου και σένα:welcome: έχεις πράγματι πολύ διαβασμα,:laugh: αλλά και πολλά πράγματα να μάθεις!!!!:bigsmile:
Καλή περιήγηση!!!:cheesy:
giovannino
27-08-2010, 12:03 PM
geia sas paidia to site auto einai para polu wraio me polu xrhsima themata
παλίρροια
27-08-2010, 12:32 PM
geia sas paidia to site auto einai para polu wraio me polu xrhsima themata
:bigsmile:Καλώς ήρθες!!:bigsmile: Μίλα μας.......ελληνικά!!:bigsmile: Είναι .....η γλώσσα που αγαπάμε!!!:cheesy:
Καλή περιήγηση!!!
A Sequel Of Decay
27-08-2010, 06:58 PM
Γεια σας παιδιά!!!
Χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος στη σελίδα σας!!! Ασχολούμαι με την αστρολογία από 13 χρονών και μπορώ να πώ ότι από τότε το ενδιαφέρον παραμένει αμείτωτο!!! Απ' ότι είδα,στη σελίδα γίνεται πολύ καλη δουλειά! Ελπίζω να μπορώ να συνεισφέρω κι εγώ στο μελλον!!!
Με εκτίμηση
παλίρροια
27-08-2010, 07:04 PM
Γεια σας παιδιά!!!
Χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος στη σελίδα σας!!! Ασχολούμαι με την αστρολογία από 13 χρονών και μπορώ να πώ ότι από τότε το ενδιαφέρον παραμένει αμείτωτο!!! Απ' ότι είδα,στη σελίδα γίνεται πολύ καλη δουλειά! Ελπίζω να μπορώ να συνεισφέρω κι εγώ στο μελλον!!!
Με εκτίμηση
:welcome: Καλή περιήγηση!!:bigsmile:
Ελπίζω προσφέροντας και τις γνώσεις σου να γίνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις !!!:cheesy:
katiakiss
27-08-2010, 07:04 PM
Γεια σας παιδιά!!!
Με εκτίμησηΚαλώς όρισες!
Μπορείς να βοηθήσεις πάρα πολύ! Μόλις μάθεις καλά τα κατατόπια του χώρου για να νιώθεις λίγο άνετα, μπορείς να καταθέσεις τις σκέψεις σου γύρω από διάφορα ζητήματα που έχεις ψάξει από τα 13 σου μέχρι σήμερα και να μας «πετάξεις» μια καλή πάσα για να ανοίξουμε συζητήσεις και να ανταλλάξουμε απόψεις.
niki13
27-08-2010, 07:51 PM
γειααααααααα
παλίρροια
27-08-2010, 08:06 PM
γειααααααααα
:bigsmile:Καλώς ήρθες!!!!:bigsmile: Καλή περιήγηση!!!!:cheesy:
afroditaki23
28-08-2010, 04:39 PM
Γεια σας! Βρίσκω το site φοβερό! Είμαι από σήμερα κι εγώ νέο μέλος!
παλίρροια
28-08-2010, 04:58 PM
Γεια σας! Βρίσκω το site φοβερό! Είμαι από σήμερα κι εγώ νέο μέλος!
:bigsmile:Καλώς μας ήρθες!!!:bigsmile:Καλή περιήγηση!!:cheesy:
koungkoun
29-08-2010, 09:52 AM
πολυ καλη σελιδα για ζωδια !!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-08-2010, 02:18 PM
πολυ καλη σελιδα για ζωδια !!!!
η καλυτερη ειναι !!!!:bigsmile:
καλως ορισες λοιπον!!!
aimilia2
29-08-2010, 04:22 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ SITE SAS ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.....
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑς ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ!
dimitra72
29-08-2010, 04:38 PM
καλησπέρα
το όνομα μου Δήμητρα και εγώ νέο μέλος
καλώς σας βρήκα!!
kiaRRa
29-08-2010, 05:14 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ SITE SAS ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.....
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑς ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ!
καλησπέρα
το όνομα μου Δήμητρα και εγώ νέο μέλος
καλώς σας βρήκα!!
Καλώς μας ήρθατε και οι δυο σας!!!:bigsmile:
aimilia2, θα σου ζητήσω να μην γραφεις με κεφαλαία μιας και ειναι σαν να μας φωνάζεις.:embarrest
Δείμων
29-08-2010, 05:17 PM
Καλησπέρα κορίτσια, καλώς ορίσατε!! Σίγουρα υπάρχουν πολλά να δείτε και πολλά να μάθετε στο MyHoroscope, όμως να θυμάστε ότι η «φωνή» μας εδώ έχει την ίδια δύναμη ακόμα και γράφοντας με πεζούς απλούς χαρακτήρες. Τα έντονα υπογραμμισμένα γράμματα ή ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑ είναι σαν να φωνάζουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! :bigsmile:
Δείμων
29-08-2010, 05:25 PM
Χεχε γράφαμε ταυτόχρονα με την Kiarra! :-) Να τονίσω ότι ΔΕΝ σας μαλώνουμε ούτε απειλητικό ή προειδοποιητικό κλπ είναι αυτό που σας λέμε, απεναντίας. Απλά, η πεζή ελληνική γραφή κάνει την περιήγηση και την ανάγνωση στα θέματά μας πολύ πιο ευχάριστη και εύκολη για όλους. Καλή συνέχεια!
ΒΑΝΝΑ
30-08-2010, 12:38 AM
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!!!!!
kiaRRa
30-08-2010, 12:46 AM
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!!!!!
Kαλώς μας ήρθες!!!:bigsmile:
Μην γράφεις όμως σε παρακαλώ με κεφαλαία!:embarrest
Γειά σας!Κι εγώ μόλις τώρα γράφτηκα.¶ρχισα να σχολούμε με αστρολογία πέρυσι και συνεχίζω!
Είναι καλό που υπάρχει και ένα ελληνικό φόρουμ που έχει ανθρώπους με πείρα!Ανυπομωνώ να διαβάσω τι έχετε μοιραστεί σ'αυτό το σάιτ!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
30-08-2010, 03:48 PM
Γειά σας!Κι εγώ μόλις τώρα γράφτηκα.¶ρχισα να σχολούμε με αστρολογία πέρυσι και συνεχίζω!
Είναι καλό που υπάρχει και ένα ελληνικό φόρουμ που έχει ανθρώπους με πείρα!Ανυπομωνώ να διαβάσω τι έχετε μοιραστεί σ'αυτό το σάιτ!
Καλως ορισες στο :horoscope:
να ξερεις ενα μονο..εισαι στο καλυτερο ελληνικο φορουμ!!!!:bigsmile:
σε περιμενουμε στις συζητησεις μας αγαπητο νεο μελος Gaze!!!!
να ξερεις ενα μονο..εισαι στο καλυτερο ελληνικο φορουμ!!!!:bigsmile:
σε περιμενουμε στις συζητησεις μας αγαπητο νεο μελος Gaze!!!!
Να συνηθήσω πρώτα βέβαια,αχαχ.Γιάτι δεν έχω εξοικειωθεί ακόμη με το πώς λειτουργούν όλα.
Έχω μια ερώτηση αν γίνεται να μου την απαντήσεις...Υπάρχει κανένα θέμα οπου βάζεις φωτό σου και τα μέλη προσπαθούν να μαντέψουν τον Ωροσκόπο σου και το αντίθετο?
Κατά τα αλλά έχω πολλά ακόμη να μάθω,πόσο μάλλον για να μάθω να διαβάζω σωστά τους χάρτες των άλλων.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
30-08-2010, 04:15 PM
Να συνηθήσω πρώτα βέβαια,αχαχ.Γιάτι δεν έχω εξοικειωθεί ακόμη με το πώς λειτουργούν όλα.
Έχω μια ερώτηση αν γίνεται να μου την απαντήσεις...Υπάρχει κανένα θέμα οπου βάζεις φωτό σου και τα μέλη προσπαθούν να μαντέψουν τον Ωροσκόπο σου και το αντίθετο?
Κατά τα αλλά έχω πολλά ακόμη να μάθω,πόσο μάλλον για να μάθω να διαβάζω σωστά τους χάρτες των άλλων.
οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα Gaze με φωτο :bigsmile:
εξαλλου καλη μου απο μια φωτο ειναι πολυ δυσκολο να μαντεψεις τον ωροσκοπο η'' το ζωδιο του καθενα:blink:
εμενα ας πουμε με κανουν για λιονταρινα απο τα πολλα σγουρα μαλλια μου
ομως καμμια σχεση χαχαα!!!
ειναι και..θεμα κληρονομικοτητας ,.
εκτος απο τον ωροσκοπο που δειχνει καποια χαρακτηριστικα
ειναι λοιπον λιγο δυσκολο να καταλαβεις απο μια φωτο..ε;
σου ευχομαι καλη πλοηγηση και καλο διαβασμα στα αρθρα και θεματα !!!
φιλικα
κουκι:bigsmile:
Αμέ!Θα το έχω υπόψη μου.Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
παλίρροια
01-09-2010, 08:26 PM
:bigsmile::bigsmile:Kαλώς ηρθες!!!:bigsmile::cheesy:
Καλή περιήγηση!!!!!:bigsmile:
αννα μαρια
02-09-2010, 12:01 PM
καλημερα σας
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
02-09-2010, 12:57 PM
καλημερα σας
καλως ηρθες Αννα Μαρια:bigsmile:
καλη συνεχεια ευχομαι!!!
ioanna-nasia
02-09-2010, 07:04 PM
ΓΕΙΑΑΑΑ....:bigsmile:
kiaRRa
02-09-2010, 07:08 PM
ΓΕΙΑΑΑΑ....:bigsmile:
Γεια και σε εσένα!
Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
eliebe_1
02-09-2010, 11:08 PM
καταρχήν καλησπερα σε όλους.Ενδιαφέρομαι να μάθω τον ωροσκόπο μου!
kiaRRa
02-09-2010, 11:12 PM
καταρχήν καλησπερα σε όλους.Ενδιαφέρομαι να μάθω τον ωροσκόπο μου!
Καλώς μας ήρθες!
Μπορείς να δεις ολόκληρο το χάρτη σου στις εφαρμογές μας που παρεχονται δωρεάν εδω (http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php)
fidelity20581
03-09-2010, 01:31 AM
καλησπερα!!!!καλως σας βρήκα!!!!!!
kiaRRa
03-09-2010, 01:38 AM
καλησπερα!!!!καλως σας βρήκα!!!!!!
Kαλως ήρθες στην παρέα μας! :bigsmile:
billiki
03-09-2010, 11:21 AM
γεία σας!!!!! είμαι καινούργιο μέλος και δεν ξέρω πολλά πράγματα για την αστρολογία.ελπίζω να μαθω εδώ!!από ότι είδα έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. θα ήθελα όμως να κάνω 2 ερωτήσεις..
1) είμαι σκορπιός με ωροσκόπο τοξότη και από ότι διαβάζω για τα χαρακτηριστικά των ζωδίων μοιάζω περισσότερο με τον τοξότη.πόσο μεγάλο ρόλο λοιπόν παίζει ο ωροσκόπος?
2)υπάρχει κάποια δημοσίευση που να αναφέρεται στις φιλικές σχέσεις μεταξύ των ζωδίων? πιο συγκεκριμένα θέλω να μάθω κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει μία στενή φιλική σχέση ανάμεσα σε μια σκορπίνα με ωροσκόπο τοξότη και σε μία παρθένο με ωροσκόπο ζυγό...
αυτα τα λίγα :bigsmile:
συγχαρητήρια στους δημιουργούς του ιστότοπου!!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-09-2010, 12:39 PM
γεία σας!!!!! είμαι καινούργιο μέλος και δεν ξέρω πολλά πράγματα για την αστρολογία.ελπίζω να μαθω εδώ!!από ότι είδα έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. θα ήθελα όμως να κάνω 2 ερωτήσεις..
1) είμαι σκορπιός με ωροσκόπο τοξότη και από ότι διαβάζω για τα χαρακτηριστικά των ζωδίων μοιάζω περισσότερο με τον τοξότη.πόσο μεγάλο ρόλο λοιπόν παίζει ο ωροσκόπος?
2)υπάρχει κάποια δημοσίευση που να αναφέρεται στις φιλικές σχέσεις μεταξύ των ζωδίων? πιο συγκεκριμένα θέλω να μάθω κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει μία στενή φιλική σχέση ανάμεσα σε μια σκορπίνα με ωροσκόπο τοξότη και σε μία παρθένο με ωροσκόπο ζυγό...
αυτα τα λίγα :bigsmile:
συγχαρητήρια στους δημιουργούς του ιστότοπου!!!!!
καλη περιηγηση και καλο διαβασμα σου ευχομαι
και ειμαι σιγουρη οτι θα λυσεις τις παραπανω αποριες σου!!!:bigsmile:
marouath
03-09-2010, 04:47 PM
καλησπέρα σε όλους είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να μάθω τον αστρολογικό μου χάρτη αλλά αντιμετωπίζω δυσκολίες.. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? ευχαριστώ!:cheesy:
gold soul
03-09-2010, 05:26 PM
καλησπέρα σε όλους είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να μάθω τον αστρολογικό μου χάρτη αλλά αντιμετωπίζω δυσκολίες.. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? ευχαριστώ!:cheesy:
Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες, καταχωρείς τα στοιχεία σου εδώ (http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php) και μετά βρίσκεις την καταχώρηση σου στην προσωπική σου βάση δεδομένων (http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php). Διάβασε τις σχετικές οδηγίες (http://www.myhoroscope.gr/135-%E1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2-%E4%F1%E1%F3%F4%E7%F1%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2/8779-%ED%DD%EF-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%FC-%F0%F1%FC%E3%F1%E1%EC%EC%E1-%F3%F4%EF-myhoroscope-%EA%E1%E9-%EF%E4%E7%E3%FC%F2-%F7%F1%DE%F3%E7%F2.html)και θα καταλάβεις..
Καλή συνέχεια :love:
c180_alice
03-09-2010, 11:55 PM
Γεια σας ''αστεριαααααααα''.!!!!!!!καλως σας βρηκα κ εγω. :bigsmile: Με λενε Ιωαννα κ ευχομαι σε ολους καλο χειμωνα..
Katerina Paraskevopoulou
03-09-2010, 11:58 PM
Γεια σας ''αστεριαααααααα''.!!!!!!!καλως σας βρηκα κ εγω. :bigsmile: Με λενε Ιωαννα κ ευχομαι σε ολους καλο χειμωνα..
Ιωάννα μου, χαρούμενη τοξοτίνα μου καλώς ήρθες στην αστροπαρέα μας!
Ευχαριστούμε για τις ευχές και να σε βλέπουμε συχνά. Καλή περιήγηση!
deligman
05-09-2010, 03:27 PM
για σας παιδια καλος σας βρηκα:bigsmile::embarrest
Katerina Paraskevopoulou
05-09-2010, 05:01 PM
για σας παιδια καλος σας βρηκα:embarrest:bigsmile:
Καλώς σε βρήκαμε deligman. Αλλά θέλω να σε ρωτήσω: οι αντιφατικές φατσούλες....... :embarrest:bigsmile:........... δείχνουν ανάμικτα συναισθήματα που μας βρήκες ή εκφράζουν τη διττή φύση του Διδύμου σου????
Όπως και να έχει είσαι καλοδεχούμενος και σου ευχόμαστε καλή περιήγηση στο καλύτερο ελληνικό αστροσάϊτ :love:
1q2w3e$
06-09-2010, 06:03 AM
Γεια σαςςςς......
Katerina Paraskevopoulou
06-09-2010, 07:09 AM
Γεια σαςςςς......
1q2w3e$ γειά σσσσου κι εσένα!!!!
faretra
06-09-2010, 07:49 PM
Καλησπέρα σας!!!!!!Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο site σας.Καταρχάς δεν ξέρω εαν εχω καταχωρήση σωστά τον χάρτη μου θα ήθελα την βοήθεια σας γιατι δεν μπορώ να τον δω καν..
Ευχαριστώ πολύ..
παλίρροια
06-09-2010, 07:54 PM
Καλησπέρα σας!!!!!!Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο site σας.Καταρχάς δεν ξέρω εαν εχω καταχωρήση σωστά τον χάρτη μου θα ήθελα την βοήθεια σας γιατι δεν μπορώ να τον δω καν..
Ευχαριστώ πολύ..
:bigsmile:Καλησπέρα!!!:welcome: Καλή περιήγηση και γνώση!!!!!:cheesy:
Πήγαινε πάνω αριστερα στο ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και δες τους χάρτες.....Θα τον βρείς αν τον έχεις καταχωρήσει.
Διαφορετικα θα υπολογίσεις νέο χάρτη!!
Καλώς μας ήρθες!!:bigsmile:
kartanou
06-09-2010, 08:42 PM
ΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!
kiaRRa
06-09-2010, 08:45 PM
Καλώς μας ήρθες και σε ευχαριστούμε πολυ για τα καλά σου σχολια. :bigsmile:
Θα σου ζητήσω όμως να μην γράφεις με κεφαλαία μιας και είναι σαν να μας φωνάζεις.
παλίρροια
06-09-2010, 08:49 PM
:welcome: Καλή περιήγηση!!!!!:bigsmile: Πράγματι το site μας είναι το καλύτερο:bigsmile: γιατί εκτός των άλλων υπαρχει μεγάλη αγάπη για την αστρολογία :love: και σεβασμός στά μέλη!!!!:bigsmile:
Μόνο .......να γράφεις με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία......έχουμε ανάγκη απο ηρεμία....:cheesy:
Καλή γνώση!!!!!:bigsmile::bigsmile:
joper
08-09-2010, 12:56 PM
γεια σας, ειμαι η ιωαννα και ειμαι σχετικα καινουρια στον τομεα της αστρολογιας, γνωριζω τα βασικα και λιιιιγο παραπανω..και καιγομαι αν μαθω περισσοτερα!!!
bakalos
08-09-2010, 02:54 PM
παρα πολυ καλη δουλεια!!!!!!:bigsmile:
παλίρροια
08-09-2010, 03:14 PM
παρα πολυ καλη δουλεια!!!!!!:bigsmile:
:bigsmile:Καλώς ηρθες!!!!:bigsmile: Καλή περιήγηση!!:cheesy:
marilou kl
08-09-2010, 04:06 PM
γειααα σας παιδια!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
08-09-2010, 05:05 PM
γειααα σας παιδια!!
Γεια σου και σενα!:bigsmile:
καλως μας ηρθες marilou:bigsmile:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι !!!
boogie
08-09-2010, 05:40 PM
Να'μαι και γω!!!!!! Καλως σας βρηκα!!!!!
kiaRRa
08-09-2010, 06:49 PM
Να'μαι και γω!!!!!! Καλως σας βρηκα!!!!!
manolias
10-09-2010, 09:56 PM
kalhspeara
zw_epimenontas
10-09-2010, 10:09 PM
καλησπερα :welcome:
christiana15
10-09-2010, 10:18 PM
Καλησπερα και απο μενα
Ελπιζω να μαθω πολλα απο σας μιας και ειμαι καινουργια στην αστρολογια.
zw_epimenontas
10-09-2010, 10:24 PM
Καλησπερα και απο μενα
Ελπιζω να μαθω πολλα απο σας μιας και ειμαι καινουργια στην αστρολογια.
καλησ περα σου :toung: αρκει να το θες πολυ :embarrest τοτε θα μαθεις
κια θα χαρουμ ε πολυ :love:
καλη διαμονη στο :horoscope:
iteza
11-09-2010, 01:08 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ................ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΕΙΟ ΧΑΡΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ...............ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
kiaRRa
11-09-2010, 01:14 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ................ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΕΙΟ ΧΑΡΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ...............ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
Kαλώς μας ήρθες!!!
Ειδικά για τον γενέθλιο χάρτη σου μην αγχώνεσαι, μπορεις να δεις και την δωρεάν αναλυση του από το μενού που εβαλες τα στοιχεία σου.
Σιγά σιγά όμως διαβάζοντας, ξεκινώντας από την αρχή και χωρις βιασύνες, θα μπορέσεις να μάθεις πολλά περισσότερα από το να διαβάζεις εναν γενέθλιο χάρτη! :bigsmile:
Θα σε παρακαλέσω όμως να μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι όρος του forum μας!
aries3
11-09-2010, 12:34 PM
καλημερα,
ειμαι πολυ χαρουμενη που ανακαλυψα το φορουμ και βρηκα τοσα ενδιαφεροντα αρθρα ! :bigsmile:
kiaRRa
11-09-2010, 12:44 PM
καλημερα,
ειμαι πολυ χαρουμενη που ανακαλυψα το φορουμ και βρηκα τοσα ενδιαφεροντα αρθρα ! :bigsmile:
Καλώς μας ήρθες!
Δεν ξερω για εσάς, αλλά εδω που έχουμε βροχερό καιρό είναι πολύ ωραία να χαλαρώνεις διαβάζοντας άρθρα!:bigsmile:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-09-2010, 03:20 AM
καλως σας βρηκα.
zw_epimenontas
12-09-2010, 11:08 AM
καλημερα σε ολους σας!! ;) :love:
ALEX_74
12-09-2010, 08:46 PM
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι άντρας Λέων και άσχετος με τα ζώδια.
Για να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος ότι πιστεύω και αυτό είναι
που θέλω ψάξω μέσα από το site.
kiaRRa
12-09-2010, 08:56 PM
Καλησπέρα σε όλους.
Kαλώς ήρθες στο :horoscope:
Και εγώ όταν ξεκινησα μπορώ να πω ήμουν αρκετά επιθετική με την ιδεα. Η περιεργεια με εφερε εδώ. Σιγα σιγά διαβαζα και έχοντας ανοιχτό μυαλό και αποδεχόμενη την πιθανότητα να ισχυουν εστώ και στο ελαχιστο αυτά που διαβάζα, συνέχισα και να 'μαι!:bigsmile:
Ελπίζω και εσύ ακόμα και αν είσαι σκεπτικιστής να εχεις ανοιχτους ορίζοντες! :bigsmile:
παλίρροια
12-09-2010, 08:57 PM
Καλησπέρα σε όλους.
:bigsmile::welcome::bigsmile:!!!!
Εδώ θα μάθεις πολλά πράγματα φτάνει να έχεις όρεξη για διάβασμα!!!!
Καλή περιήγηση!!!:bigsmile::cheesy:
wisdom
13-09-2010, 11:56 AM
Ανοίγουμε Νέο Θέμα γιατί το προηγούμενο (http://www.myhoroscope.gr/86-%F4%E1-%F0%DC%ED%F4%E1-%E3%E9%E1-%F4%EF-myhoroscope/5297-%FE%F1%E1-%ED%E1-%F3%F5%F3%F4%E7%E8%EF%FD%EC%E5-2-a.html) είχε μεγαλώσει πολύ.
Εδώ μπορούμε να συστηθούμε. Ενθαρρύνουμε όλα μας τα μέλη, νέα αλλά και παλαιότερα, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις μας, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να πατήσετε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και να μας πείτε μερικά πράγματα για τον ευατό σας.
Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου, Τι ζώδιο είμαι, Αναλύστε μου κάποιες όψεις κ.λπ. δημοσιεύστε τα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες.
Από εδώ θα διαγράφονται!
Η ενεργή συμμετοχή σας επιβραβεύει εμάς τους συντονιστές. Επιβραβεύει τους Αστρολόγους και τους κάνει περισσότερο δραστήριους. Δίνει πνοή και κίνητρο σε άλλα μέλη που έχουν μικρές αναστολές. Βοηθάει πολύ τους αρχάριους χρήστες.
Κάποια άλλα topics που θα μπορούσατε να συμμετάσχετε "ανώδυνα" :) ή και να ψηφίσετε είναι τα εξής:
Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1091)
Απο που μάθατε για το myhoroscope; (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1042)
Πολλοί φίλοι και μέλη μας πιστεύουν ότι είναι προνόμιο να είσαι μέλος στα fora του MyHoroscope για πολλούς λόγους. Ίσως και να έχουν δίκιο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από το διάλογο και μέσα από την ενεργή συμμετοχή υπάρχει πάντα κέρδος για όλους.
Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα σημείο που λέγεται Επιπρόσθετες Επιλογές. Εκεί θα βρείτε τα Παρακολούθηση θέματος - Μέθοδος Παρακολούθησης
Παρακαλούμε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτόματα e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνουν για τις νέες απαντήσεις των μελών μας επιλέξτε Χωρίς Παρακολούθηση.
γεια σας και από μένα! θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι...έχω δοκιμάσει αρκετές μηχανές αναζήτησης του ωροσκόπου μου, και δυστυχώς η κάθε μια μου βγάζει κάτι διαφορετικό...παρθένο, ιχθύ, υδροχόο και έχω καταμπερεδευτεί...σας παραθέτω λοιπόν τα στοιχεία μου: 22/08/1982 ώρα 20.10 μμ και τόπος γέννησης ¶γιοι Σαράντα, Αλβανίας.
σας ευχαριστώ και αναμένω απάντηση σας...
παλίρροια
13-09-2010, 12:19 PM
γεια σας και από μένα! θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι...έχω δοκιμάσει αρκετές μηχανές αναζήτησης του ωροσκόπου μου, και δυστυχώς η κάθε μια μου βγάζει κάτι διαφορετικό...παρθένο, ιχθύ, υδροχόο και έχω καταμπερεδευτεί...σας παραθέτω λοιπόν τα στοιχεία μου: 22/08/1982 ώρα 20.10 μμ και τόπος γέννησης ¶γιοι Σαράντα, Αλβανίας.
σας ευχαριστώ και αναμένω απάντηση σας...
:bigsmile:Καλώς ηρθες!!!:bigsmile:
Δοκίμασε στο δωρεάν ωροσκόπιο του site (δημιουργία νέου χάρτη).
Δεν μπόρεσες να βγάλεις απο εκεί τον Ωροσκόπο??
Johnee
14-09-2010, 07:53 PM
Geia sas kai apo mena!Poli kalo site ..Kalos sas brika!
kiaRRa
14-09-2010, 07:59 PM
Geia sas kai apo mena!Poli kalo site ..Kalos sas brika!
Καλως μας ήρθες!
Μην γράφεις όμως με greeklish, δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους όρους του forum μας.:embarrest
zw_epimenontas
14-09-2010, 10:42 PM
καλησπερα σας :amuse: να ρωτηζω παλια το σαιτ ειχε κατω δεξια το τσατ τωρα που ειναι ????
Fotini Christodoulou
14-09-2010, 10:47 PM
καλησπερα σας :amuse: να ρωτηζω παλια το σαιτ ειχε κατω δεξια το τσατ τωρα που ειναι ????
Δημιουργούσε προβλήματα στα περισσότερα μέλη και έτσι αφαιρέθηκε:bigsmile:
zw_epimenontas
15-09-2010, 12:12 AM
Δημιουργούσε προβλήματα στα περισσότερα μέλη και έτσι αφαιρέθηκε:bigsmile:
ευχαριστω για την διαφωτηση :embarrest:love:
sof_1545
15-09-2010, 04:55 AM
γεια σε ολουςςςςςςςςςςς :bigsmile:
Johnee
15-09-2010, 05:26 AM
geia sas epeidh eimai asxetos apo astrologia......kai thelo na diabaso ti shmainoyn ta tetragvnakia kai ta trigona toy xarth m kai genika na matho ti deixnei o genethlios xarths m....tha mporouse kapoios na me boithisei i apla na ton steilo se kapoion me e-mail kai na m ton apokodikopoihsei???
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-09-2010, 10:33 AM
γεια σε ολουςςςςςςςςςςς :bigsmile:
καλωσηρθες στο:horoscope:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-09-2010, 10:38 AM
geia sas epeidh eimai asxetos apo astrologia......kai thelo na diabaso ti shmainoyn ta tetragvnakia kai ta trigona toy xarth m kai genika na matho ti deixnei o genethlios xarths m....tha mporouse kapoios na me boithisei i apla na ton steilo se kapoion me e-mail kai na m ton apokodikopoihsei???
μπορεις να δεις την αναλυση του χαρτη σου
αφου πρωτα βαλεις τα στοιχεια σου στην εφαρμογη
που ειναι ακριβως πανω αριστερα της σελιδας εκει που λεει'' Δωρεαν Ωροσκοπιο''
Θα λυσεις τις αποριες σου και θα μαθεις πολλα επιπλεον για σενα πραγματα!!!:bigsmile:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι λοιπον!!
Nikolia Rock
18-09-2010, 01:38 PM
καλώς σασ βρήκα!!! καλησπέρα..
kiaRRa
18-09-2010, 01:58 PM
καλώς σασ βρήκα!!! καλησπέρα..
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!:bigsmile:
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ HOME ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ.
callisti
19-09-2010, 01:22 AM
Καλως ηρθες :bigsmile:
ειμαστε το καλυτερο σαιτ αστρολογιας!!!!!!!!!!!!!!!!
καλη συνεχεια σου ευχομαι ! Καλησπέρα κι από μένα ! Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και θα προσέθετα διεθνώς !!! Χωρίς ίχνος υπερβολής. Το έχω ψάξει. Το ελληνικό δαιμόνιο βλέπεις. Εχετε δώσει άλλη διάσταση στο όλο θέμα. Η ιστοσελίδα όχι μόνο έχει αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα από τότε που είμαι μέλος, αλλά κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο κοινό. Συγχαρητήρια αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συντελεστές της/πολύ ενεργά μέλη (να μην αναφέρω ονόματα από επιφύλαξη μήπως ξεχάσω κάποιους) για την βαθειά γνώση γύρω από το αντικείμενο και γενικά για αυτό που μας προσφέρετε. Να σκεφθεί κανείς ότι άλλοτε θεωρείτο ένα παρεξηγημένο είδος κυρίως από καλλιεργημένους ανθρώπους. Ε λοιπόν, αυτό το έχετε ανατρέψει εντελώς. Μόνο χαρισματικά άτομα θα μπορούσαν να συμβάλουν σε μία τέτοια ανατροπή και να προσδώσουν τόση ποιότητα σε αυτό που κάνετε.
jennny
19-09-2010, 03:03 PM
Γεια σας!
Έστω και καθυστερημένα θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς τους διαχειριστές και αστρολόγους αυτής της σελίδας για τις ιδιαίτερα χρήσιμες υπηρεσίες και πληροφορίες που μας δίνετε για την κατανόηση της αστρολογίας!
kiaRRa
19-09-2010, 03:06 PM
Γεια σας!
Έστω και καθυστερημένα θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς τους διαχειριστές και αστρολόγους αυτής της σελίδας για τις ιδιαίτερα χρήσιμες υπηρεσίες και πληροφορίες που μας δίνετε για την κατανόηση της αστρολογίας!
Καλως ήρθες κοντά μας!
Όλες οι υπηρεσίες, οι συζητήσεις και τα άρθρα έγιναν από ανθρώπους που αγαπούν την αστρολογία και ηθελαν να το προσφέρουν αυτό στα μέλη. Σε ευχαριστούμε λοιπόν, όλοι μας. Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε να εχει αντίκρυσμα ο κόπος τόσων ανθρώπων. :bigsmile:
Αστακος
19-09-2010, 07:39 PM
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι προληπτικος και μ'αρεσει!
kiaRRa
19-09-2010, 07:42 PM
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι προληπτικος και μ'αρεσει!
Kαλησπερα και σε εσένα.
Αν και δεν ξερω πώς το εννοείς το προληπτικός, ελπίζω μόνο να μην αντιστρατευεται στο ανοιχτο μυαλό που χρειαζόμαστε όλοι μας!
Καλώς ήρθες!:bigsmile:
liontarouli
19-09-2010, 08:46 PM
γεια σας...καλως σας βρηκα...ειμαι νεο μελος κ τα εχω χαμενα λιγο...
kiaRRa
19-09-2010, 08:51 PM
γεια σας...καλως σας βρηκα...ειμαι νεο μελος κ τα εχω χαμενα λιγο...
Χαμένα? Κακώς, είναι πολύ ευχρηστος και οργανωμένος ο ιστοχώρος μας! Αν εχεις και απορίες, διαβάζοντας θα βρεις είτε την απαντηση που ψάχνεις, ειτε την καταλληλη ενότητα για να θέσεις το ερώτημα σου.
liontarouli
19-09-2010, 09:20 PM
Χαμένα? Κακώς, είναι πολύ ευχρηστος και οργανωμένος ο ιστοχώρος μας! Αν εχεις και απορίες, διαβάζοντας θα βρεις είτε την απαντηση που ψάχνεις, ειτε την καταλληλη ενότητα για να θέσεις το ερώτημα σου.
ευχαριστωωω....
sara mara
19-09-2010, 09:56 PM
Καλημέρα ,
ονομάζομαι Μαρίνα και είμαι καινούργιο μέλος , δεν ξέρω πολλά αλλά προσπαθω να διαβαζω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ καλό και φαίνεστε πολύ καλή παρέα .
καλή συνέχεια
Γεια σας, ειμαι κι εγω καινουρια και ελπιζω να μαθω πολλα,
Γεια σας ειμαι καινουρια και δυσκολευομαι με τις απαντησεις,θα χρειαστω βοηθεια,
kiaRRa
19-09-2010, 11:50 PM
Γεια σας, ειμαι κι εγω καινουρια και ελπιζω να μαθω πολλα,
Γεια σας ειμαι καινουρια και δυσκολευομαι με τις απαντησεις,θα χρειαστω βοηθεια,
Καλώς μας ήρθες!
Ο,τι πρόβλημα και αν έχεις, θέσε την απορία σου στην κατάλληλη ενότητα και σίγουρα θα απαντηθεί!:bigsmile:
μελμορ
20-09-2010, 07:44 PM
καλησπέρα σε όλους! η αλήθεια είναι πως νοιώθω λίγο αμήχανα γιατί βλέπω τόσες πολλές γνώσεις αστρολογικές και εγώ μάλλον είμαι πολύ πολύ πίσω..... χαίρομαι που μπηκα στην παρέα σας και ελπίζω σύντομα να μπορώ να καταλαβαίνω καλύτερα τις διάφορες έννοιες...!!!!:embarrest
μελμορ
20-09-2010, 07:47 PM
καλησπέρα σε όλους! η αλήθεια είναι πως νοιώθω λίγο αμήχανα γιατί βλέπω τόσες πολλές γνώσεις αστρολογικές και εγώ μάλλον είμαι πολύ πολύ πίσω..... χαίρομαι που μπηκα στην παρέα σας και ελπίζω σύντομα να μπορώ να καταλαβαίνω καλύτερα τις διάφορες έννοιες...!!!!:embarrest
μία διευκρίνηση: δεν είμαι κριός αλλά ταύρος σύμφωνα με τον αστρολογικο χαρτη!!
παλίρροια
20-09-2010, 08:03 PM
μία διευκρίνηση: δεν είμαι κριός αλλά ταύρος σύμφωνα με τον αστρολογικο χαρτη!!
:bigsmile:Καλώς ήρθες!!!:bigsmile: Θα μάθεις πολλά πραγματα,το φόρουμ έχει πολλά αρθρα,μην χάνεις χρόνο ξεκίνα την περιήγηση....:cheesy:
geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sassssss:))
kiaRRa
21-09-2010, 12:14 AM
geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sassssss:))
Γεια σου και εσένα!
Καλως ήρθες, αλλά γράφε σε παρακαλώ με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish:bigsmile:
DESPOINA PAPA
21-09-2010, 06:23 PM
Γειά σας παιδιά, καλώς ήρθα στην παρέα σας.Είμαι σίγουρη πως θα κάνουμε πολλή καλή παρέα.
παλίρροια
21-09-2010, 06:27 PM
Γειά σας παιδιά, καλώς ήρθα στην παρέα σας.Είμαι σίγουρη πως θα κάνουμε πολλή καλή παρέα.
:bigsmile:Καλώς ηρθες Δέσποινα!!!:bigsmile: Καλή περιήγηση στη ΄γνώση!!!!:cheesy:
skorpios43
23-09-2010, 06:14 AM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-09-2010, 07:54 AM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ
Καλημερα:bigsmile:
και καλωσορισες στο μεγαλυτερο και καλυτερο
αστρολογικο σαιτ!!!!
Σου ευχομαι καλη συνεχεια !!!!:bigsmile:
ΗΡΕΜΙΑ
23-09-2010, 10:44 AM
Από εδώ θα διαγράφονται!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-09-2010, 10:58 AM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Καλωσορισες στο :horoscope:
και εμεις την αγαπαμε την αστρολογια
αγαπητο νεο μελος ΗΡΕΜΙΑ:bigsmile::bigsmile::bigsmile::love:
επομενως καλη συνεχεια σου ευχομαι σε αυτο που αγαπας!!!!!!!!!:bigsmile:
ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
23-09-2010, 09:12 PM
Καλησπερα σε ολους χαιρομαι που μπαινω και εγω στην παρεα σας !Συγχαρητηρια στους δημιουργους της σελιδας για την εξαιρετικη δουλεια που εχουν κανει! :bigsmile:
παλίρροια
23-09-2010, 09:19 PM
Καλησπερα σε ολους χαιρομαι που μπαινω και εγω στην παρεα σας !Συγχαρητηρια στους δημιουργους της σελιδας για την εξαιρετικη δουλεια που εχουν κανει! :bigsmile:
:bigsmile:Καλώς ήρθες:horoscope:!!!:bigsmile: Καλή περιήγηση!:cheesy:
gniko64
23-09-2010, 10:39 PM
Γεια σε όλους.
kiaRRa
23-09-2010, 10:42 PM
Γεια σε όλους.
Γεια σου και εσένα!
maryela
23-09-2010, 11:43 PM
geia sas paidia xairomai pou eimai konta sas
kiaRRa
24-09-2010, 12:01 AM
geia sas paidia xairomai pou eimai konta sas
Kαλώς μας ήρθες!
Και εμείς χαιρόμαστε να καλωσορίζουμε νέα μέλη στην κοινότητα μας. :bigsmile:
Γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες ομως! :embarrest
djsef
24-09-2010, 10:53 AM
γεια σας!!!
Μητσάκος
24-09-2010, 12:07 PM
γεια σας!!!
Γεια σου και σένα :bigsmile:
GOLDEN PEN
24-09-2010, 07:03 PM
hello :embarrest!!!!!!
mfwtiou
24-09-2010, 07:07 PM
καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια η ερμηνεία σε συναστρία όταν η λίλιθ του άντρα βρίσκεται σε σύνοδο με το βέρτεξ της γυναίκας.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-09-2010, 07:20 PM
hello :embarrest!!!!!!
καλωσορισες!!!
καλη συνεχεια!:bigsmile:
καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια η ερμηνεία σε συναστρία όταν η λίλιθ του άντρα βρίσκεται σε σύνοδο με το βέρτεξ της γυναίκας.
εδω μονο καλωσοριζουμε τα νεα μελη:bigsmile:
θα πρεπει να πας στην καταλληλη ενοτητα
και να θεσεις εκει το ερωτημα σου.
καλη περιηγηση λοιπον!!!
καλως ηρθατε στο :horoscope:
στο καλυτερο και πιο ενημερωμενο αστρολογικο σαιτ !!!!!:bigsmile:
konstans
25-09-2010, 01:00 PM
kαλημερα σε ολους δεν γνωρίζω απο αστρολογια αλλα παρακολουθώ το myhoroscope γιατι μου αρεσει πολυ συχγαρητηρια στην ομαδα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-09-2010, 01:10 PM
kαλημερα σε ολους δεν γνωρίζω απο αστρολογια αλλα παρακολουθώ το myhoroscope γιατι μου αρεσει πολυ συχγαρητηρια στην ομαδα
Kαλη συνεχεια λοιπον σου ευχομαι!!!!:bigsmile:
zw_epimenontas
25-09-2010, 05:03 PM
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:cheesy:
παλίρροια
25-09-2010, 06:33 PM
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:cheesy:
:clapping:Γεια και απο μένα!!!!:toung::bigsmile:
:cheesy:Καλό Σαββατοκύριακο!!:bigsmile:
μυρσινη
25-09-2010, 08:17 PM
Γεια χαρα κι απο μενα και Καλο Φθινοπωρο!Οσο καλο μπορει να ειναι ενα αβεβαιο,
για πολλους,φθινοπωρο!
lelela
25-09-2010, 08:29 PM
Καλησπερα ! χαιρομαι που ειμαι μαζί σας και σας ευχαριστώ για όλα!
παλίρροια
25-09-2010, 10:18 PM
Καλησπερα ! χαιρομαι που ειμαι μαζί σας και σας ευχαριστώ για όλα!
:bigsmile: Kαλώς στη στην παρέα μας!!!:bigsmile::cheesy: Καλή περιήγηση!!!!:bigsmile:
jaiver1230
26-09-2010, 11:19 PM
καλησπερα σε ολους σας!!!χαιρομαι που μπηκα στην παρεα σας!!!!εχω να μαθω πολλα για τα ζωδια!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-09-2010, 12:54 AM
καλησπερα σε ολους σας!!!χαιρομαι που μπηκα στην παρεα σας!!!!εχω να μαθω πολλα για τα ζωδια!!!
Και εμεις χαιρομαστε που ηρθες!!!:bigsmile:
καλωσορισες λοιπον!:bigsmile:
μελμορ
28-09-2010, 12:03 AM
Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή!!! είναι πολύ όμορφο να ανήκεις σε μια τόσο μεγάλη παρέα! με κοινά ενδιαφέροντα!!:clapping:
ΤΑΡΑΞΙΑΣ
28-09-2010, 12:42 PM
Γειά σας είμαι ο Ταραξίας.Θέλω να μάθω τα πάντα για την τύχη μου.Ελπίζω να είναι καλή.:nuts:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
28-09-2010, 02:03 PM
Γειά σας είμαι ο Ταραξίας.Θέλω να μάθω τα πάντα για την τύχη μου.Ελπίζω να είναι καλή.:nuts:
καλως ορισες ΤΑΡΑΞΙΑ:bigsmile:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι
και καλο διαβασμα στα αρθρα:bigsmile:
aktina
28-09-2010, 03:02 PM
Ταραξία, καλώς ήρθες!
Είναι σωστή η ημερομηνία γέννησης, είσαι μόνο 9 ετών;:bigsmile::blink:
platini
29-09-2010, 01:53 AM
γεια σασ ειμαι ο πλατινι...και χαιρομαι ποθ τηα σασ γνωρισω απο εδω....
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-09-2010, 08:19 AM
γεια σασ ειμαι ο πλατινι...και χαιρομαι ποθ τηα σασ γνωρισω απο εδω....
Καλημερα Πλατινι:bigsmile:
καλωσορισες στη παρεα μας!
konvouz
29-09-2010, 09:12 AM
:wacko:: ¶ραγε τι είναι η Αστρολογία ; Σήμερα ξύπνησα και άνοιξα την πόρτα της ! Είμαι εδώ με την ελπίδα οτι κάτι μπορώ να προσφέρω...
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-09-2010, 09:49 AM
:wacko:: ¶ραγε τι είναι η Αστρολογία ; Σήμερα ξύπνησα και άνοιξα την πόρτα της ! Είμαι εδώ με την ελπίδα οτι κάτι μπορώ να προσφέρω...
καλως ορισες λοιπον!!!
εισαι στο καταλληλο μερος για να λυσεις την απορια σου
αγαπητε διδυμε!!!!:bigsmile:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι!!!
PinelopeZ
29-09-2010, 11:58 AM
Καλημέρα, λέγομαι Πηνελόπη και έχω μια απορία: όταν είναι κενός ο 7ος οίκος χωρις πλανήτες τη συμαίνει?
Μητσάκος
29-09-2010, 01:01 PM
Καλημέρα, λέγομαι Πηνελόπη και έχω μια απορία: όταν είναι κενός ο 7ος οίκος χωρις πλανήτες τη συμαίνει?
Γεια σου Πηνελόπη και καλώς ήρθες :bigsmile:
Διάβασε αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7705-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%EA%E1%E9-%F3%FD%E6%F5%E3%EF%E9.html και κάπου στη μέση θα δεις τι σημαίνει να έχεις τον 7ο κενό από πλανήτες :bigsmile:
koroko
29-09-2010, 04:42 PM
καλησπερα , με λενε ελλη και ειμαι νεα εδω. θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να δω τις διελευσεις μου μια και περναω δυσκολα τελευταια...και πως μπορω να καταλαβω τι τρεχει με μενα....ευχαριστω
παλίρροια
29-09-2010, 06:19 PM
καλησπερα , με λενε ελλη και ειμαι νεα εδω. θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να δω τις διελευσεις μου μια και περναω δυσκολα τελευταια...και πως μπορω να καταλαβω τι τρεχει με μενα....ευχαριστω
:bigsmile:Καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας!!!:bigsmile:
Πάνω αριστερα βρές το "ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ" εκει θα επιλέξεις απο κάτω "ΧΑΡΤΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ" και θα βρείς τις διευλεύσεις!!!:bigsmile:
Το τι σου συμβαίνει αστρολογικά τουλάχιστον θέλει απο μέρους σου πολύ διάβασμα:nuts: για να το διαπιστώσεις......:embarrest
Πάντως θέλω να σου πώ πως είναι δύσκολα για όλους τους παρθένους τα τελευταία χρόνια.....υπομονή......:unsure:
Καλή γνώση!!!:bigsmile:
taurine
29-09-2010, 06:32 PM
Καλησπέρα κι από εμένα!
παλίρροια
29-09-2010, 06:38 PM
Καλησπέρα κι από εμένα!
:bigsmile:Καλώς ηρθες στην παρέα :horoscope:!!!!Καλή περιήγηση στη γνώση!!!:cheesy:
PATSI77
29-09-2010, 08:30 PM
Γειά και χαρά σας φιλαράκια της πιο αξιοπρεπούς αστρολογικής κοινότητας στην Ελλάδα!!!
Σας ευχαριστώ για την αποδοχή!:cheesy:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-09-2010, 08:38 PM
Γειά και χαρά σας φιλαράκια της πιο αξιοπρεπούς αστρολογικής κοινότητας στην Ελλάδα!!!
καλωσορισες στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!!!
καλη συνεχεια λοιπον!!!:bigsmile:
kiaRRa
29-09-2010, 08:38 PM
Καλώς μας ήρθες!
Ελπίζω -αν και ειμαι σίγουρη- να βρεις όλα όσα αναζητάς εδώ και να λύσεις όλες τις απορίες σου!:bigsmile:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-09-2010, 08:41 PM
αυτος ειναι συγχρονισμος λεμεεε!!!:bigsmile:
αιγωκερινα μου καλη!!!!:bigsmile:
PATSI77
29-09-2010, 08:44 PM
Βρήκα πολύ παραπάνω απο όσα είχα φανταστεί!!!!
Μπράβο σας !!!!!!!:bigsmile:
κατερινα123
30-09-2010, 12:08 AM
Καλησπερα ονομαζομαι Κατερινα και ειμαι κανουριο μελος
Καλως σας βρηκα!!!
gold soul
30-09-2010, 12:18 AM
Καλησπερα ονομαζομαι Κατερινα και ειμαι κανουριο μελος
Καλως σας βρηκα!!!
Γεια σου Κατερίνα, καλώς ήρθες στο myhoroscope.gr :love:
Καλή περιήγηση..:love:
mariasta
30-09-2010, 12:33 AM
geia sas eimai h maria
beppelina
30-09-2010, 12:59 AM
πολύ ενδιαφέρον site :cheesy:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
30-09-2010, 08:09 AM
geia sas eimai h maria
καλημερα καλως μας ηρθες!
καλη συνεχεια λοιπον!:bigsmile:
πολύ ενδιαφέρον site :cheesy:
καλωσορισες!!
καλη συνεχεια ευχομαι!:bigsmile:
trish
30-09-2010, 12:56 PM
Είμαι καινούργια καλό χειμώνα σε όλους!!!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
30-09-2010, 01:03 PM
Είμαι καινούργια καλό χειμώνα σε όλους!!!!!!
καλως ορισες στο :horoscope:
Arfinoi
30-09-2010, 05:32 PM
Γεια σας και απο εμενα!!!!!καλως σας βρήκα!!!!!:bigsmile:
παλίρροια
30-09-2010, 06:48 PM
:
Γεια σας και απο εμενα!!!!!καλως σας βρήκα!!!!!:bigsmile:
:bigsmile:Καλώς ηρθες :horoscope:!!!:cheesy: Καλή περιήγηση!!!:bigsmile:
RANIBUNNY
30-09-2010, 07:22 PM
Καλησπέρα σε όλους...!:bigsmile:
kiaRRa
30-09-2010, 07:27 PM
Καλησπέρα σε όλους...!:bigsmile:
Καλησπερα, καλώς μας ήρθες!!!:bigsmile:
RANIBUNNY
30-09-2010, 08:04 PM
καλώς σας βρήκα, φοβερό site πολύ καλή δουλειά!!
kiaRRa
30-09-2010, 09:08 PM
καλώς σας βρήκα, φοβερό site πολύ καλή δουλειά!!
Καλώς μας βρήκες:toung:
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου σχόλια, και ελπίζουμε όσο περισσότερο μένεις κοντά μας, τόσο περισσότερο να ενθουσιάζεσαι με την αστρολογία.:bigsmile:
ninas
02-10-2010, 12:36 PM
γεια σας απο ninas
παλίρροια
02-10-2010, 02:31 PM
γεια σας απο ninas
:bigsmile:Καλώς ηρθες και πάλι στην παρέα μας!!!:cheesy: Καλή γνώση!!!:bigsmile: