View Full Version : Ώρα να συστηθούμε (3)
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-10-2012, 11:27 PM
Με φωνάζουν Μοργκάνα. Έμαθα αστρολογία προφορικά από ένα καλό φίλο. Και είναι απίστευτο πόσα πράγματα κατάφερα να μάθω αλλά θα ήθελα να μάθω περισσότερα :love:
Καλώς μας όρισες Μοργκανα
εισαι το σωστο μερος για να μαθεις ακομα πιο πολλα!!!:)
ΡΑΦΑΕΛΑ
24-10-2012, 04:12 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΡΑΦΑΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ....Μ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-10-2012, 04:36 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΡΑΦΑΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ....Μ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!!
Καλωσόρισες Ραφαελα:)
καλη συνέχεια λοιπόν
stirling
25-10-2012, 11:37 PM
γεια σε ολους σας.ειμαι νεο μελος.ελπιζω να εμπλουτισω τις γνωσεις μου στην αστρολογια μεσα απο την παρεα...;)
Vemar
27-10-2012, 12:25 AM
Καλησπέρα σε όλους!Λέγομαι Στέλλα..!ασχολούμαι με την αστρολογία πάνω απο 6 χρόνια(σχεδόν απ όταν ξεκίνησα το γυμνάσιο μέχρι και τώρα) αλλά ερασιτεχνικά.προσπαθώ να μαθαίνω ο,τι μπορώ γιατί μ αρέσει πολύ :)
Σας ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε στην παρέα σας :)
semira
27-10-2012, 12:55 AM
Γειά σας, ονομάζομαι Μαρίνα, είμαι καινούργια στο site με ενδιαφέρει πολύ η αστρολογία, είμαι σκορπιός στο ζώδιο και πιστεύω ότι κάνετε μια εξαιρετική δουλειά και να συνεχίσετε έτσι.
mirella79
27-10-2012, 08:57 PM
Καλησπέρα. Με λένε Μιρέλλα και ασχολούμαι ερασιτεχνικα με την αστρολογία.. :) Ευχομαι σε αυτό το forum να βρώ αρκετές απαντήσεις! Δύσκολη η Αστρολογία αλλα και τόσο συναρπαστική!
ROSEILLA
28-10-2012, 12:24 AM
γεια σας και απο μενα δε χορταινω να διαβαζω ολα τα αρθρα του site σας!!
sj3530sj
29-10-2012, 10:06 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
δημος
29-10-2012, 01:08 PM
γεια σας παιδια !
petita
30-10-2012, 03:08 PM
Γεια σε όλους όσους βλέπουν αυτό το θέμα, γράφω πρώτη φορά.
Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κοιτάξω και που για να δω τι λένε τα άστρα για το σκυλί μου που τόσκασε και αν θα ξαναγυρίσει;
Δεν είναι αστείο ούτε κατάχρηση.
Όποιος έχει χάσει ζώο καταλαβαίνει...
MariaPap
30-10-2012, 06:14 PM
Γειά σας!
Είμαι η Μαρία και είμαι καινούριο μέλος... 30 από Κεφαλονιά και είμαι Κριαράκι :D
καλησπερα σε ολους.Τι γινεται τωρα που ο Κρονος κανει συνοδο με ηλιο αρη ποσειδωνα και πριν λιγο οταν ηταν στις 27 του Ζυγου με ωροσκοπο θα αντεξω?
ζαζα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
02-11-2012, 12:59 AM
γεια σε ολους σας.ειμαι νεο μελος.ελπιζω να εμπλουτισω τις γνωσεις μου στην αστρολογια μεσα απο την παρεα...;)
Καλησπέρα σε όλους!Λέγομαι Στέλλα..!ασχολούμαι με την αστρολογία πάνω απο 6 χρόνια(σχεδόν απ όταν ξεκίνησα το γυμνάσιο μέχρι και τώρα) αλλά ερασιτεχνικά.προσπαθώ να μαθαίνω ο,τι μπορώ γιατί μ αρέσει πολύ :)
Σας ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε στην παρέα σας :)
Γειά σας, ονομάζομαι Μαρίνα, είμαι καινούργια στο site με ενδιαφέρει πολύ η αστρολογία, είμαι σκορπιός στο ζώδιο και πιστεύω ότι κάνετε μια εξαιρετική δουλειά και να συνεχίσετε έτσι.
Καλησπέρα. Με λένε Μιρέλλα και ασχολούμαι ερασιτεχνικα με την αστρολογία.. :) Ευχομαι σε αυτό το forum να βρώ αρκετές απαντήσεις! Δύσκολη η Αστρολογία αλλα και τόσο συναρπαστική!
γεια σας και απο μενα δε χορταινω να διαβαζω ολα τα αρθρα του site σας!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
γεια σας παιδια !
Γεια σε όλους όσους βλέπουν αυτό το θέμα, γράφω πρώτη φορά.
Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κοιτάξω και που για να δω τι λένε τα άστρα για το σκυλί μου που τόσκασε και αν θα ξαναγυρίσει;
Δεν είναι αστείο ούτε κατάχρηση.
Όποιος έχει χάσει ζώο καταλαβαίνει...
Γειά σας!
Είμαι η Μαρία και είμαι καινούριο μέλος... 30 από Κεφαλονιά και είμαι Κριαράκι :D
Καλώς ήρθατε στο καλύτερο αστρολογικο φορουμ
Σας ευχομαι καλη πλοήγηση και καλο διαβασμα στα πολυ καλα αρθρα θεματα
που εχει η βιβλιοθηκη του my horoscope!
:)
sagitario
05-11-2012, 12:36 PM
Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι νέο μέλος- συγχαρητήρια για τον ιστοτόπο -. Είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Ζυγό αν και πιστεύω ότι σιγά σιγά μεταλλάσσομαι σε Ζυγό με μερικές πινελιές Τοξότη! Αραγε παίζει ρόλο ότι τον επόμενο μήνα κλείνω τα 48 μου ή όχι;
sinniko1
05-11-2012, 02:19 PM
μπραβο!........
emmanou3la
07-11-2012, 03:26 PM
Καλησπερα!
Ειμαι νεο μελος και αρχαρια στους συνθετους ορους της αστρολογιας.
Γραφτηκα γιατι βρηκα ενα post του/της BrokenRainbow απο το 2006 οσον αφορα την ερωτικη χαρτομαντεια. Ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις πανω σ αυτο..οσον αφορα το πώς γινεται.
Μπορει να με βοηθησει καποιος;
Ευχαριστω!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
08-11-2012, 01:45 AM
Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι νέο μέλος- συγχαρητήρια για τον ιστοτόπο -. Είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Ζυγό αν και πιστεύω ότι σιγά σιγά μεταλλάσσομαι σε Ζυγό με μερικές πινελιές Τοξότη! Αραγε παίζει ρόλο ότι τον επόμενο μήνα κλείνω τα 48 μου ή όχι;
μπραβο!........
Καλησπερα!
Ειμαι νεο μελος και αρχαρια στους συνθετους ορους της αστρολογιας.
Γραφτηκα γιατι βρηκα ενα post του/της BrokenRainbow απο το 2006 οσον αφορα την ερωτικη χαρτομαντεια. Ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις πανω σ αυτο..οσον αφορα το πώς γινεται.
Μπορει να με βοηθησει καποιος;
Ευχαριστω!
Αγαπητα νεα μελη καλώς ηρθατε στην μεγαλη παρεα του myhoroscope
andromedeia
08-11-2012, 02:09 PM
Γειά σας...
Πολύ ευχάριστο το site και μπράβο σας...
:love:
Αγγελικη
09-11-2012, 01:21 AM
Είπα μετά από 7 σχεδόν χρόνια (Κρόνος;) και Ερμή ανάδρομο να ξαναθυμηθώ τα παλιά...:) :) :)
kalypso1979
09-11-2012, 08:51 PM
Καλησπερα σε όλους! :)
Εχω μια απορία και θα ήθελα όποιος γνωριζει να μου απαντησει:
Γνωριζετε τι ειναι και πως προκύπτει το ετος Δία σε καθε ατομο προσωπικα; απο οτι ακουσα ειναι ενα ζωδιο το οποιο προκύπτει απο το ωροσκοπιο, τη γενεθλια θεση Δια και το διελαυνοντα Δια.
πχ εγω εχω Δια στο Λεοντα, φετος ο Διας ειναι στους Διδυμους και το ετος Δια μου για φετος ανηκει στο ζωδιο του Υδροχοου. πως βρισκω οτι για φετος το ετος Δια μου ειναι στον Υδροχοο;
ευχαριστω πολυ!
yiotd
10-11-2012, 02:56 PM
Καλησπέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-11-2012, 12:50 AM
Γειά σας...
Πολύ ευχάριστο το site και μπράβο σας...
:love:
Γεια σας kai καλως ηρθατε στην παρεα του myhoroscope:)
Καλησπέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο!!!
Aurabell7
15-11-2012, 09:49 PM
καλησπέρα σε ολους ! Ειμαι μια αρχαρια λατρης της αστρολογιας ! Πολυ ομορφο το φορουμ σας !Ευχομαι να με βοηθησετε να μαθω πιο πολλα :lost:
mihail
17-11-2012, 02:29 PM
Φίλοι μου γειά σας!!! η αλήθεια είναι πως είχα μείνει μόνο στην ανάγνωση, λοιπόν μιας και μου προτείνει η σελίδα να γράψω κάτι και να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε σιγά σιγά μεταξύ μας, έχω δύο προβληματισμούς να θέσω: ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ και (1) έχω Βόρειο δεσμό στον ταύρο και Νότιο στον σκορπιο, τι θα πρέπει να προσέξω; πως με επηράζει; και (2) η αντιστοιχία στους οίκους ποιά είναι; δηλαδή υπάρχει κάποιο στανταρ όπου σε κάθε οίκο αντιστοιχίζεται κάποιο ζώδιο;:rolleyes:
Becky
17-11-2012, 03:53 PM
Γειά σας φίλοι του myhorocope! Φαίνεται ότι ενήργησε η Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο μου και πήρα επιτέλους την απόφαση να γραψω κάτι στα forum σας, τα οποία ωστόσο παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό .Ευχαριστιέμαι πολύ τα αρθρα και την πληροφόρηση που βρίσκω εδώ και εμπλουτίζω τις γνώσεις μου στην αστρολογία . Να είστε καλά!
tsioy
18-11-2012, 06:35 AM
καλημερα:lol:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-11-2012, 08:53 PM
καλησπέρα σε ολους ! Ειμαι μια αρχαρια λατρης της αστρολογιας ! Πολυ ομορφο το φορουμ σας !Ευχομαι να με βοηθησετε να μαθω πιο πολλα :lost:
Φίλοι μου γειά σας!!! η αλήθεια είναι πως είχα μείνει μόνο στην ανάγνωση, λοιπόν μιας και μου προτείνει η σελίδα να γράψω κάτι και να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε σιγά σιγά μεταξύ μας, έχω δύο προβληματισμούς να θέσω: ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ και (1) έχω Βόρειο δεσμό στον ταύρο και Νότιο στον σκορπιο, τι θα πρέπει να προσέξω; πως με επηράζει; και (2) η αντιστοιχία στους οίκους ποιά είναι; δηλαδή υπάρχει κάποιο στανταρ όπου σε κάθε οίκο αντιστοιχίζεται κάποιο ζώδιο;:rolleyes:
Γειά σας φίλοι του myhorocope! Φαίνεται ότι ενήργησε η Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο μου και πήρα επιτέλους την απόφαση να γραψω κάτι στα forum σας, τα οποία ωστόσο παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό .Ευχαριστιέμαι πολύ τα αρθρα και την πληροφόρηση που βρίσκω εδώ και εμπλουτίζω τις γνώσεις μου στην αστρολογία . Να είστε καλά!
καλημερα:lol:
Καλώς μας ήρθατε αγαπητά νεα μελη !
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΕΛΑ
19-11-2012, 04:11 AM
γεια σας παιδια, σορυ που δεν εχω γραψει κατι στο σαιτ σας ,αλλα δεν γνωριζω καλα τους χειρισμους του ιντερνετ!!!!!!!!!! ευχομαι να τα γραφω σωστα και να το λαβεται!! την καλημερα μου λοιπον!!
notarioussoula
19-11-2012, 02:09 PM
Καλησπέρα σας!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην παρέα σας ......
seviana
20-11-2012, 12:29 AM
Γεια χαρα σε όλους.
Δεν εχω ιδεα απο αστρολογία αλλα επιθυμω πολυ να μάθω.
Ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας
alikoula
20-11-2012, 08:56 AM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ SITE:)
magdalen
23-11-2012, 08:14 PM
Είμαι καινούρια κι εγώ στην παρέα. Με λένε Μάγδα και είμαι Λέων με ωροσκόπο Κριό.
ιολη2007
23-11-2012, 10:12 PM
Γειαα..ειμαι η ιολη,νεο μελος...μου αρεσει πολυ το site σας so far..συνεχιστε την καλη δουλειαα;)!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-11-2012, 10:35 PM
γεια σας παιδια, σορυ που δεν εχω γραψει κατι στο σαιτ σας ,αλλα δεν γνωριζω καλα τους χειρισμους του ιντερνετ!!!!!!!!!! ευχομαι να τα γραφω σωστα και να το λαβεται!! την καλημερα μου λοιπον!!
Καλησπέρα σας!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην παρέα σας ......
Γεια χαρα σε όλους.
Δεν εχω ιδεα απο αστρολογία αλλα επιθυμω πολυ να μάθω.
Ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ SITE:)
Γειαα..ειμαι η ιολη,νεο μελος...μου αρεσει πολυ το site σας so far..συνεχιστε την καλη δουλειαα;)!!!
Καλώς μας ηρθατε στην παρεα μας
Σας ευχομαι καλη συνεχεια λοιπον:)
helena.blond
25-11-2012, 02:44 PM
kalhspera kai apo mena
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-11-2012, 08:49 PM
kalhspera kai apo mena
καλησπερα και καλη συνεχεια !:)
La Musa
25-11-2012, 10:15 PM
Γεια σε ολους καιρο ειχα να μπω αλλα τα καταρεφα !
angel.jg
26-11-2012, 01:45 PM
γεια χαρά και από μένα.......!!!!
Kαλησπερα ειμαι η Κατερινα καλως σας βρηκα
fitza
26-11-2012, 08:22 PM
καλησπερα σε ολους!!!!!! ειμαι σχετικα καινουρια κ δεν γνωριζω πολλα.......εχω μια ερωτηση για την διελευση του πλουτωνα απο το 12ο οικο του προσωπικου μας ωροσκοπιου. ειναι κατι που περιμενω να μου συμβει σε λιγο καιρο κ θα ηθελα να ξερω αν αυτη η διελευση ειναι τοσο κακη οσο διαβασα.....επειρεαζει τοσο πολυ την ψυχολογια ενος ανθρωπου? αν η ψυχολογια μας ειναι ευαισθητη ,διαταρασεται περισσοτερο? ο γενεθλιος μου πλουτωνας ειναι στον 8ο οικο στον ζυγο κανει τετραγωνο με ερμη κ αρη κ εξαγωνο με κρονο κ ποσειδωνα (δεν ξερω αν αυτα που σας γραφω παιζουν ρολο. θα χαρω πολυ αν μου απαντησει καποιος,γιατι δεν σας κρυβω οτι αυτο με εχει φοβησει:( σας ευχαριστω θερμα!!!!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-11-2012, 12:14 AM
Γεια σε ολους καιρο ειχα να μπω αλλα τα καταρεφα !
γεια χαρά και από μένα.......!!!!
Kαλησπερα ειμαι η Κατερινα καλως σας βρηκα
Καλως ηρθατε στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!
καλη συνεχεια σας ευχομαι!:)
Arigata
27-11-2012, 03:58 PM
Καλησπέρα,
Είμαι η Arigata (Αριάνα το κανονικό ;))
Εχω εντυπωσιαστεί με το site σας και ελπίζω να μάθω πολλά για την αστρολογία καθώς με ενδιαφέρει πολύ.
Τα λέμε εκεί έξω!
HELEN1312
27-11-2012, 06:42 PM
Καλησπέρα είμαι η Ελένη νέο μέλος στο forum
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-11-2012, 07:19 PM
Καλησπέρα,
Είμαι η Arigata (Αριάνα το κανονικό ;))
Εχω εντυπωσιαστεί με το site σας και ελπίζω να μάθω πολλά για την αστρολογία καθώς με ενδιαφέρει πολύ.
Τα λέμε εκεί έξω!
Καλησπέρα είμαι η Ελένη νέο μέλος στο forum
Kαλως μας ήρθατε
καλη πλοηγηση σας ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ:)
ariette
27-11-2012, 09:04 PM
καλησπέρα σε όλους,είμαι καινούργια στο φορουμ....Δεν έχω και πολλές γνώσεις αλλα μου αρέσει παρα πολύ΄η αστρολογία και προσπαθώ να διαβαζω...Αυτο που θεωρώ πολυ δυσκολο ειναι να συνδυαζω ολες τις πληροφοριες μεταξυ τους.....Παντως διαβάζοντας πολλες φορες τον αστρολογικο μου χαρτη ειναι σαν να κανω ψυχοθεραπεια .....Πολλες πληροφοριες,υπεροχο σιτε
ευχαριστώ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-11-2012, 09:11 PM
καλησπέρα σε όλους,είμαι καινούργια στο φορουμ....Δεν έχω και πολλές γνώσεις αλλα μου αρέσει παρα πολύ΄η αστρολογία και προσπαθώ να διαβαζω...Αυτο που θεωρώ πολυ δυσκολο ειναι να συνδυαζω ολες τις πληροφοριες μεταξυ τους.....Παντως διαβάζοντας πολλες φορες τον αστρολογικο μου χαρτη ειναι σαν να κανω ψυχοθεραπεια .....Πολλες πληροφοριες,υπεροχο σιτε
ευχαριστώ
Καλωσόρισες Ariette:)
Καλη συνεχεια ευχομαι
spiros l
30-11-2012, 02:40 AM
γεια!!! με λενε σπυρο και ειμαι νεο μελος
- - - Updated - - -
ΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:):):):):):):):):):)
Miriel
30-11-2012, 05:30 PM
Γεια χαρά - θεωρώ πως είστε το μόνο σοβαρό αστρολογικό site εν Ελλάδι.Λατρεύω την Αστρολογία, ελπίζω κάποια στιγμή να εγκατασταθώ στην Αθήνα και να σπουδάσω.Πιο πολύ ενδιαφέρομαι για άρθρα Ερωτικής Αστρολογίας, διότι βασανίζομαι πολύ στα αισθηματικά.Το να έχεις Κρόνο σύνοδο με τον Ηλιο σου δεν είναι μικρό πράγμα.
- - - Updated - - -
Γεια χαρά - θεωρώ πως είστε το μόνο σοβαρό αστρολογικό site εν Ελλάδι.Λατρεύω την Αστρολογία, ελπίζω κάποια στιγμή να εγκατασταθώ στην Αθήνα και να σπουδάσω.Πιο πολύ ενδιαφέρομαι για άρθρα Ερωτικής Αστρολογίας, διότι βασανίζομαι πολύ στα αισθηματικά.Το να έχεις Κρόνο σύνοδο με τον Ηλιο σου δεν είναι μικρό πράγμα.
λιλιανα
01-12-2012, 09:49 AM
Καλώς σας βρήκαμε στο πολύ ενδιαφέρον σας site.Θα μπορούσα να βοηθηθώ σε σχέση με την προοδευμένη μου Αφροδίτη. Είμαι γεννημένη 24/9/1967 κι ώρα 9:20 το πρωί. Ευχαριστώ:)
- - - Updated - - -
Καλώς σας βρήκαμε στο πολύ ενδιαφέρον σας site.Θα μπορούσα να βοηθηθώ σε σχέση με την προοδευμένη μου Αφροδίτη. Είμαι γεννημένη 24/9/1967 κι ώρα 9:20 το πρωί. Ευχαριστώ:)
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
01-12-2012, 01:43 PM
- - - Updated - - -
ΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:):):):):):):):):):)
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Καλως μας ηρθατε αγαπητα νεα μελη!!
Καλη συνεχεια λοιπον!!:)
libra83
02-12-2012, 06:10 PM
Καλησπερα!! Ειμαι καινουρια στο site και ειπα να πω ενα γεια!! :)
E-mil
03-12-2012, 12:35 AM
to site einai poly kalo epaggelmatiko tha elega me polles pirofories! teleio!
to xrisimopoiw diavazw polla
eimai zygos me partheno
alla exw k polla sto skorpio 23 okt stin allagi eimai..
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-12-2012, 03:21 AM
Καλησπερα!! Ειμαι καινουρια στο site και ειπα να πω ενα γεια!! :)
to site einai poly kalo epaggelmatiko tha elega me polles pirofories! teleio!
to xrisimopoiw diavazw polla
eimai zygos me partheno
alla exw k polla sto skorpio 23 okt stin allagi eimai..
Καλωσορισατε στο myhoroscope:)
Ευχομαι καλη πλοηγηση αγαπητα νεα μελη:love:
voglio
03-12-2012, 07:19 PM
καλησπέρα είμαι νέο μέλος του φορουμ σας. είμαι ταυρος, 4-5-69 με ώρα γέννησης καπου μεταξύ 3-5 το πρωί, δεν θυμάται η μανα μου!!!εχουν περάσει και χρονια....:) :) :)..έμαθα προσφατα οτι η προοδευμένη μου αφροδίτη είναι στον ταυρο..τι σημαίνει αυτό τωρα;;;;;ξέρεις κανεις;;;επίσης επειδή αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα τη πέμπτη 6 δεκεμ. περιμενω ένα σημαντικό αποτέλεσμα, μια σημαντική είδηση, τι λέτε;; θα είναι καλή;;;;;;;;;;;;
ευχαριστώ πολύ και καλή συντροφιά να έχουμε....
- - - Updated - - -
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
04-12-2012, 08:52 PM
καλησπέρα είμαι νέο μέλος του φορουμ σας. είμαι ταυρος, 4-5-69 με ώρα γέννησης καπου μεταξύ 3-5 το πρωί, δεν θυμάται η μανα μου!!!εχουν περάσει και χρονια....:) :) :)..έμαθα προσφατα οτι η προοδευμένη μου αφροδίτη είναι στον ταυρο..τι σημαίνει αυτό τωρα;;;;;ξέρεις κανεις;;;επίσης επειδή αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα τη πέμπτη 6 δεκεμ. περιμενω ένα σημαντικό αποτέλεσμα, μια σημαντική είδηση, τι λέτε;; θα είναι καλή;;;;;;;;;;;;
ευχαριστώ πολύ και καλή συντροφιά να έχουμε....
- - - Updated - - -
Καλως μας ήρθες και καλη συνεχεια ευχομαι :)
angiea
05-12-2012, 09:27 PM
Hi! Ειμαι η Αγγελικη, νεο μελοσ κ μ αρεσει η σελιδα σας!
angel azrael
07-12-2012, 12:30 PM
Καλημερα ειμαι η azrael κ χαιρομαι που βρισκομαι στην παρεα σας, δεν ξερω πολλα για την αστρολογια αλλα ελπιζω να μαθω κατι περισσοτερο εδω.:D
angeli7
13-12-2012, 07:35 AM
Γεια σας κ απο μένα !!! Νέα στην παρέα σας...
EFIEFI
13-12-2012, 07:38 PM
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ:lost:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-12-2012, 08:11 PM
Hi! Ειμαι η Αγγελικη, νεο μελοσ κ μ αρεσει η σελιδα σας!
Καλημερα ειμαι η azrael κ χαιρομαι που βρισκομαι στην παρεα σας, δεν ξερω πολλα για την αστρολογια αλλα ελπιζω να μαθω κατι περισσοτερο εδω.:D
Γεια σας κ απο μένα !!! Νέα στην παρέα σας...
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ:lost:
Καλως ήρθατε στην μεγαλη παρεα του myhoroscope
Ευχομαι καλη συνεχεια και καλο διαβασμα στα πολυ καλα αρθρα και θεματα που εχει το σαιτ μας!!!
:xmas-smiley-003::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
panther
13-12-2012, 09:20 PM
καλησπέρα σε όλους, μετά απο αρκετά χρόνια :)
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-12-2012, 07:49 PM
καλησπέρα σε όλους, μετά απο αρκετά χρόνια :)
Καλως την !τι κανεις Ιουλια μου;:)
Βαλε ξανα εκεινο το υπεροχο αβαταρ σου [εγινε αναβαθμιση του σαιτ πριν λιγους μηνες και βαλαμε ολοι ξανα απο την αρχη τα αβαταρ μας.
Θα ηθελα πολυ να εισαι ξανα ενεργη στην παρεα του myhoroscope αν μπορεις
:love::)
φιλικα
Δεσποινα κουκι
ευχομαι καλες γιορτες κοριτσι μου:Santa1:
like_a_whisper
15-12-2012, 06:45 PM
Καλησπέρα σας καλώς σας βρήκα.:)
mystick
15-12-2012, 07:45 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚ,ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ,:).ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
- - - Updated - - -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚ,ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ,:).ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
basilhs96
16-12-2012, 04:44 PM
γεια σας παιδια μπηκα και εγω στην ομαδα...θελω να διαβασω γνωμες για την εφηβεια και το αν ειναι καλο ενας εφηβος να κυνηγησει το ονειρο του...Δηλαδη για να γινω πιο συγκεκριμενος εγω ειμαι 16 ετων και οπως ξερετε οι περισσοτεροι στην ηλικια μας ακουμε δυνατη μουσικη η οποια μας εκφραζει και οι περισσοτεροι απο μας δεν δινουμε σημασια στα μαθηματα γιατι απλως θελουμε να διασκεδασουμε... Αν και δεν ειμαι καλος μαθητης λεω οτι αν δεν πετυχω στα μαθηματα και γενικα στην μορφωση στο μελλον δεν θα εχω δουλεια... Θελω να καταληξω οτι αν κυνηγησεις το ονειρο το οποιο δημιουργηθηκε στην εφηβεια μπορεις να πετυχεις στην ζωη σου? το ονειρο μου ειναι να παραγω μουσικη ειναι ο μονος τροπος που με κανει να νιωθω ωραια και θελω με αυτο που παραγω να νιωθουν και οι αλλοι ωραια... αν και εχω πολλες αμφιβολιες για το μελλον αν ακολουθησω αυτο το επαγγελμα γιατι δεν ξερω αν θα πετυχω τον σκοπο που θελω και αν το μετανιωσω τοτε θα ειναι αργα και δεν θα ξερω καποια αλλη δουλεια να κανω...Οποιος εχει καποια γνωμη θα χαιρομουνα παρα πολυ να την διαβασω..ευχαριστω για τον χρονο σας
smyrna
17-12-2012, 05:09 PM
γεια σας!καλως σας βρηκα :)
Kongafury
18-12-2012, 06:29 PM
Γεια σου Βασίλη 16χρονε.
Σίγουρα η καριέρα του μουσικού δεν ειναι ούτε εύκολη ούτε στρωμένη με ροδοπέταλα.
Επειδή όμως είσαι 16ρης, θα απαντήσω ετσι, με ατάκα του Σαββόπουλου:
"Είμαι 16ρης ... σας γαμώ τα λύκεια"
Δηλαδή ο μικρός και ο τρελός θα μας πει την αλήθεια. Αν εσυ το παιδί δεν κυνηγήσεις το όνειρό σου, αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, τότε ποιος θα το κάνει??
Κατα τα άλλα , την ευχαρίστηση , την πλήρωση που νιώθεις με τη μουσική θα τη νιώθεις είτε αυτό γίνει επάγγελμα είτε όχι.
Ψάχνε τον εαυτό σου - εσύ μόνο θα μπορείς να απαντάς στα ερωτήματα που θέτεις για τον εαυτό σου.
γεια χαρά και στον panther, θυμάμαι έχω διαβάσει κατι ενδιαφέροντα αρθράκια απο το όνομα αυτό.
cheers, και είθε η εποχή της αυτογνωσίας να έρθει για την ανθρωπότητα
Mina Telki
18-12-2012, 09:07 PM
Xronia Polla
μαρστιλια
19-12-2012, 10:27 AM
καλη σας μερα και καλως σας βρηκα!
- - - Updated - - -
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-12-2012, 12:30 AM
- - - Updated - - -
Καλως μας ήρθες Μαρστιλια:)
:xmas-smiley-029:
eleni.aigokeros
21-12-2012, 07:11 AM
Γεια σε ολους,
ονομάζομαι Ελενη, ψαχνοντας τις ετησιες προβλέψεις για το 2013 επεσα κατα τύχη πανω στο σιτε σας και μου φαίνεται πολύ ώραια η παρέα σας... Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και τα καλύτερα έρχονται!!! :D:D
Mariam22
24-12-2012, 02:29 AM
Χαιρετώ την όμορφη παρέα. Είδα τον αστρολογικό μου χάρτη πρόσφατα και παρατήρησα πως έχω δύο πλανήτες στον 7ο οίκο Ουρανό και Κρόνο, αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την σημασία, ευχαριστώ
ΤΟΤΑΙ
25-12-2012, 04:25 PM
καλησπέρα και χρόνια πολλά εύχομαι υγεία ευτυχία ευημερία σε όλους μας.
επί του θέματος σας αναφέρω ότι είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο τοξότη θα μπορούσατε να μου δώσετε αναλυτικές προβλέψεις κυριώς στα αισθηματικά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
LAHTARA
25-12-2012, 08:15 PM
Καλησπέρα σας!!! Χρόνια πολλά σε όλους!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
26-12-2012, 10:13 AM
Γεια σε ολους,
ονομάζομαι Ελενη, ψαχνοντας τις ετησιες προβλέψεις για το 2013 επεσα κατα τύχη πανω στο σιτε σας και μου φαίνεται πολύ ώραια η παρέα σας... Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και τα καλύτερα έρχονται!!! :D:D
Χαιρετώ την όμορφη παρέα. Είδα τον αστρολογικό μου χάρτη πρόσφατα και παρατήρησα πως έχω δύο πλανήτες στον 7ο οίκο Ουρανό και Κρόνο, αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την σημασία, ευχαριστώ
καλησπέρα και χρόνια πολλά εύχομαι υγεία ευτυχία ευημερία σε όλους μας.
επί του θέματος σας αναφέρω ότι είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο τοξότη θα μπορούσατε να μου δώσετε αναλυτικές προβλέψεις κυριώς στα αισθηματικά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα σας!!! Χρόνια πολλά σε όλους!!!!
Καλημερα χρονια πολλα :xmas-smiley-003::xmas-smiley-003:
καλώς μας ήρθατε !!!
lionssweetkiss
26-12-2012, 03:42 PM
Χρόνια Πολλά και χαρούμενα σε όλους! :xmas-smiley-029:
panoskrs
26-12-2012, 10:15 PM
καλησπερα σε ολους!ζυγος πονεμενος 2χρονια ελπιζουμε σε ενα καλυτερο χρονο...σε ολους!!!
annasweet
26-12-2012, 11:50 PM
χρονια πολλα παιδια. καλως σας βρηκα. ειμαι η αννα και θελω να με βοηθησετε με την ευρεση του ωροσκοπου μου. ημ/νια 02/12/1970 ωρα 09:50. ελπιζω να με περιμενει κατι καλο το 2013 γιατι το τελευταιο τριμηνο του 2012 ήταν χάλια.
rinaisa
27-12-2012, 04:14 PM
Καλή χρονιά σε όλους σας .
Με ΥΓΕΙΑ και πολύ αγάπη όλα επιλύονται.
rinaisa
Vilif
28-12-2012, 10:32 AM
Καλημέρα! Χαίρομαι που σας βρίσκω!
Βιλλυ
veta0000
28-12-2012, 02:52 PM
geiaaa sas!!!!! xronia polla kai kalh prwtoxronia sas euxomai!
Ασωτος Αγγελος
28-12-2012, 07:45 PM
Γεια σας και απο μενα ευχομαι καλη χρονια να εχετε ολοι.
markip
30-12-2012, 03:33 PM
Καλως σας βρηκα και εγω!!!! :)
Μαρη-Μαρη
30-12-2012, 04:06 PM
Καλησπερα,Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια με υπεροχες ευστοχες προβλεψεις!!!!
Ειμαι πολυ νεο μελος ,σημερινο για την ακριβεια.Δεν γνωριζω πολλα περι της αστρολογιας,αλλα με ενδιαφερει να ενημερωνομαι,και απ'οτι ειδα προσεγκιζετε το θεμα αστρολογια με ενα διαφορετικο,πιο μεστο και ενδιαφεροντα τροπο!Ευχαριστω πολυ!
evagelio
30-12-2012, 06:35 PM
γεια χρονια πολλα
ΚΑΜΠΙΑ
30-12-2012, 09:25 PM
χρονια πολλα!!!που δινουμε τα στοιχεια μας?;)
Night Fairy
30-12-2012, 11:52 PM
Καλησπέρα και χρόνια πολλά, με υγεία πάνω από όλα!
Χαίρομαι που έγινα μέλος στην όμορφη παρέα σας! :)
Γνωρίζω ελάχιστα από αστρολογία, αλλά με ενδιαφέρει να κατανοήσω περισσότερα πράγματα, μιας και έχω αρκετές απορίες και το αντικείμενο είναι αρκετά περίπλοκο. Πιστεύω πως βρίσκομαι στο καταλληλότερο διαδικτυακό μέρος, καθότι τα περισσότερα άρθρα που έτυχε να διαβάσω στη σελίδα σας τα βρίσκω αρκετά ενδιαφέροντα και διαφωτιστικά...
kalkas
31-12-2012, 01:49 PM
Καλή Χρονιά με Υγεία.....Καταπληκτικό site!!!Φοβερή δουλειά.....
- - - Updated - - -
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
31-12-2012, 04:57 PM
Χρόνια Πολλά και χαρούμενα σε όλους! :xmas-smiley-029:
καλησπερα σε ολους!ζυγος πονεμενος 2χρονια ελπιζουμε σε ενα καλυτερο χρονο...σε ολους!!!
Καλως ήρθατε στο myhoroscope
καλη χρονια με υγεια σας ευχομαι:Santa1:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
31-12-2012, 05:03 PM
χρονια πολλα παιδια. καλως σας βρηκα. ειμαι η αννα και θελω να με βοηθησετε με την ευρεση του ωροσκοπου μου. ημ/νια 02/12/1970 ωρα 09:50. ελπιζω να με περιμενει κατι καλο το 2013 γιατι το τελευταιο τριμηνο του 2012 ήταν χάλια.
Καλως μας ηρθες στο myhoroscope
Ακριβως πανω αριστερα στην σελιδα ειναι το Δωρεαν Ωροσκοπιο
θα πατησεις εκει που λεει οι χαρτες μου και θα βαλεις τα γενεθλια στοιχεια σου
θα βρεις και το ωροσκοπο σου και μια μεγαλη αναλυση του γενεθλιου χαρτη σου!
καλη χρονια ευχομαι:xmas-smiley-029::xmas-smiley-029:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
31-12-2012, 05:08 PM
Καλή χρονιά σε όλους σας .
Με ΥΓΕΙΑ και πολύ αγάπη όλα επιλύονται.
rinaisa
Καλημέρα! Χαίρομαι που σας βρίσκω!
Βιλλυ
geiaaa sas!!!!! xronia polla kai kalh prwtoxronia sas euxomai!
Γεια σας και απο μενα ευχομαι καλη χρονια να εχετε ολοι.
Καλως σας βρηκα και εγω!!!! :)
Καλησπερα,Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια με υπεροχες ευστοχες προβλεψεις!!!!
Ειμαι πολυ νεο μελος ,σημερινο για την ακριβεια.Δεν γνωριζω πολλα περι της αστρολογιας,αλλα με ενδιαφερει να ενημερωνομαι,και απ'οτι ειδα προσεγκιζετε το θεμα αστρολογια με ενα διαφορετικο,πιο μεστο και ενδιαφεροντα τροπο!Ευχαριστω πολυ!
γεια χρονια πολλα
χρονια πολλα!!!που δινουμε τα στοιχεια μας?;)
- - - Updated - - -
Καλως ηρθατε στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ ευχομαι καλη πλοηγηση στα αρθρα και θεματα
που εχει το myhoroscope
KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΑς ΕΥΧΟΜΑΙ:)
:xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
χειρωνας
02-01-2013, 12:01 AM
γεια σας, ποια ειναι η διαφωρα των επιδρασεων, του ζωδιου απο τον ωροσκοπο?
σας ευχαριστω για την υποδοχη
elrojo
03-01-2013, 03:50 PM
Καλησπέρα Χείρων! Εννοείς για τα δικά σου χαρακτηριστικά ή για τις προβλέψεις που σε αφορούν; Θα ήταν ιδανικό να διαβάζεις και το ζωδιο και τον ωροσκόπο όταν πρόκειται για προβλέψεις...Να μην επηρεάζεσαι αν διαβάσεις κάτι αρνητικό! Προσπάθησε να το δεχτείς σα συβμουλή και όχι σαν τελεσίδικη πρόβλεψη! Κατά τα άλλα, γνώμη μου, για αυτό που ρώτησες, είναι να βγάλεις τον αστρολογικό σου χάρτη και με βάση αυτόν να διαβάζεις τις προβλέψεις...
μπαφρα
03-01-2013, 07:15 PM
ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να μάθω αστρολογία μέσω του site σας!
- - - Updated - - -
balentina8
03-01-2013, 10:39 PM
Καλησπέρα. Είμαι η Δέσποινα καινούργια στο site....Μ' αρέσει η παρέα σας
- - - Updated - - -
magdalenka
04-01-2013, 01:10 PM
καλη χρονια σε ολους, χαιρομαι που βρισκομαι αναμεσα σας!!
gemleo
04-01-2013, 11:19 PM
Καλησπέρα! Είμαι νέο μέλος και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην παρέα σας. Αγαπώ πολύ την αστρολογία!
MARIOUKA
05-01-2013, 08:41 AM
:)ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ . ΜΠΡΑΒΟ
- - - Updated - - -
dimpol
05-01-2013, 12:20 PM
Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά με αγάπη, ευτυχία και υγεία.
Και είθε το 2013 να πραγματοποιήσει εάν όχι όλες τις επιθυμίες τουλάχιστον τις περισσότερες.
Εύχομαι επίσης στα ανίψια μου Στέφανο και Γιώργο στο Δουβλίνο καλή τύχη στη ζωή τους.
canserloveswater
05-01-2013, 02:09 PM
Γεια σας, με λενε Τριάδα, είμαι καινουριο μέλος και ενδιαφέρομαι για την αστρολογία παααρα πολύ. Μου αρέσει πολύ το site σας! Kαλή χρονιά σε όλους!!:rolleyes:
melzax
05-01-2013, 03:57 PM
καλη χρονια σε ολους μας
- - - Updated - - -
καλη χρονια σε ολους μας
nikki183
05-01-2013, 05:10 PM
Γεια σας παιδια!
TRILILI
05-01-2013, 06:42 PM
καλησπερα
ευχαριστω πολυ για την αποδοχη
ευχομαι σε ολους καλη χρονια
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
05-01-2013, 09:02 PM
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
καλη χρονια σε ολους, χαιρομαι που βρισκομαι αναμεσα σας!!
Καλησπέρα! Είμαι νέο μέλος και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην παρέα σας. Αγαπώ πολύ την αστρολογία!
- - - Updated - - -
Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά με αγάπη, ευτυχία και υγεία.
Και είθε το 2013 να πραγματοποιήσει εάν όχι όλες τις επιθυμίες τουλάχιστον τις περισσότερες.
Εύχομαι επίσης στα ανίψια μου Στέφανο και Γιώργο στο Δουβλίνο καλή τύχη στη ζωή τους.
Γεια σας, με λενε Τριάδα, είμαι καινουριο μέλος και ενδιαφέρομαι για την αστρολογία παααρα πολύ. Μου αρέσει πολύ το site σας! Kαλή χρονιά σε όλους!!:rolleyes:
καλη χρονια σε ολους μας
- - - Updated - - -
καλη χρονια σε ολους μας
Γεια σας παιδια!
καλησπερα
ευχαριστω πολυ για την αποδοχη
ευχομαι σε ολους καλη χρονια
Καλησπερα σας
και καλώς μας ηρθατε στο myhoroscope:)
Ευχομαι καλη χρονια
και καλη συνεχεια στο καλυτερο και μεγαλυτερο αστρολογικο σαιτ της Ελλαδος !!!!
:love::)
giotara
08-01-2013, 07:25 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,ΤΟ SITE ΣΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!:D
xania
10-01-2013, 09:54 AM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
mini2012
10-01-2013, 11:46 PM
Καλησπέρα. Είμαι νέα στα αστρολογικά και έχω αρχίσει να παρακολουθώ την ιστοσελίδα σας εδώ και λίγο καιρό. Χαιρετώ τα πλήθη:)
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-01-2013, 07:36 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,ΤΟ SITE ΣΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!:D
Καλησπέρα. Είμαι νέα στα αστρολογικά και έχω αρχίσει να παρακολουθώ την ιστοσελίδα σας εδώ και λίγο καιρό. Χαιρετώ τα πλήθη:)
Καλως μας ήρθατε!:)
MarinaKwst
14-01-2013, 02:35 AM
Kalispera sas ! ime i marina 21/4/87 5.25 to proi k endiaferome na matho pos tha paei to 2013!! xerome poli pu sas gnorizo:D
notarioussoula
16-01-2013, 11:16 AM
Καλημέρα παιδιά!!! Καλή χρονιά να χουμε, με υγεία κιότι επιθυμεί ο καθένας
chrisb
16-01-2013, 11:51 PM
Γεια σας και από μένα!!
plooto
17-01-2013, 03:33 PM
Γεια σας και από μένα!!
Γεια σας κ απο μενα, καλη χρονια σε ολους με υγεια.
plooto
17-01-2013, 03:40 PM
Γεια σας και καλη χρονια με υγεια.:)
[COLOR="silver"]- - - Updated - - -[/COLOR
gwgwkal
17-01-2013, 11:22 PM
καλώς σας βρήκα!
astrochandra
18-01-2013, 09:44 PM
Γειά σας, είμαι ένα ανενεργό μέλος που επανέρχομαι, και σας χαιρετώ όλους...;)
thanos1547
20-01-2013, 07:26 PM
hi guys καλώς σας βρήκα !
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-01-2013, 10:58 PM
Kalispera sas ! ime i marina 21/4/87 5.25 to proi k endiaferome na matho pos tha paei to 2013!! xerome poli pu sas gnorizo:D
Καλημέρα παιδιά!!! Καλή χρονιά να χουμε, με υγεία κιότι επιθυμεί ο καθένας
Γεια σας και από μένα!!
Γεια σας κ απο μενα, καλη χρονια σε ολους με υγεια.
καλώς σας βρήκα!
Γειά σας, είμαι ένα ανενεργό μέλος που επανέρχομαι, και σας χαιρετώ όλους...;)
[QUOTE=thanos1547;151885]hi guys καλώς σας βρήκα ![/
Καλώς ήρθατε στο my horoscope
καλη πλοήγηση σας ευχομαι λοιπον!:)
depoula
21-01-2013, 08:04 PM
καλησπερα...ονομαζομαι Δεσποινα...
ilias131
21-01-2013, 08:14 PM
καλησπερα..ονομαζομαι ηλιας:D 2.6.1991 17.40
BBreath
22-01-2013, 03:42 PM
Καλησπεεεεεεεεεεεεερα!! :clap::clap::clap:
didh_13
22-01-2013, 04:03 PM
καλησπερα ειμαι και εγω εδω :D
evtyskan
23-01-2013, 04:47 PM
καλησπερα σας :)
attavyros
23-01-2013, 05:55 PM
Καλησπέρα παιδιά σε όλους !!! Ονομάζομαι Κωνσταντίνα κ χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην παρέα σας !!! Να είστε πάντα όλοι καλά, με θετική σκέψη κ ενέργεια !!! Φιλιά πολλά !!! :D
maniapetra
24-01-2013, 03:23 PM
Γεια σας καλως σας βρηκα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ Κ ΑΦΡΟΔΙΤΗ;
whisperer
26-01-2013, 06:01 PM
Καλησπέρα eva!
Ειναι πολύ εύκολο αυτό που ρωτάς. :)
Θα πας επάνω, ψηλά στην σελίδα που γράφει δωρεάν ωροσκόπιο. Εκεί θα καταχωρήσεις αρχικά τον γενέθλιο χάρτη σου με τα στοιχεία σου. Η καταχωρηση σου αυτή θα αποκτήσει εναν κωδικό (ID). Εν συνεχεία θα πας εκεί που θα δεις οτι λέει "χάρτες προγνωσης" και εκεί θα επιλέξεις το προοδευτικό (ή οτι άλλο θελεις) ωροσκόπιο για την ημερομηνία που θέλεις βάζοντας τον ID σου και έτσι θα δεις όχι μόνο προοδευμένη σελήνη και αφροδίτη αλλά και ότι άλλο θες!
tweetyslvstr
27-01-2013, 04:04 PM
Καλησπέρα παιδιά!! Είμαι καινούργιο μέλος και ακόμα δεν έχω μάθει που βρίσκεται το καθε θέμα. Λοιποιν θα ήθελα να μου πείτε εάν ξέρετε που είναι ο προοδευμενος αρης όταν εχεις γεννηθει 12 σεπετεμβριου του 1996 και ωρα 12,57 το μεσημερι. Παρακαλώ απντήστε μου συντομα όποιος γνωριζει κατι
- - - Updated - - -
Καλησπέρα παιδιά!! Είμαι καινούργιο μέλος και ακόμα δεν έχω μάθει που βρίσκεται το καθε θέμα. Λοιποιν θα ήθελα να μου πείτε εάν ξέρετε που είναι ο προοδευμενος αρης όταν εχεις γεννηθει 12 σεπετεμβριου του 1996 και ωρα 12,57 το μεσημερι. Παρακαλώ απντήστε μου συντομα όποιος γνωριζει κατι
- - - Updated - - -
fantastic
27-01-2013, 07:49 PM
ευχαριστω για την αποδοχη...ελπιζω μαζι σας να λυσω ολλες μου τις αποριες....:rolleyes:
Anelia79
27-01-2013, 10:59 PM
Καλη χρονια σε ολους!Φανταστικο το σαιτ σας!
athinaz
29-01-2013, 10:19 AM
γεια σας γραφω 1 η φορα στο σαιτ σας
το παρακοουθω αρκετο καιρο ευχαριστουμε για αυτα που μαθαινουμε
ηθελα να ρωτησω δεν εχω καταλαβει τα μεσοδιαστηματα πως τα βρισκουμε
και τι σημαινουν
ευχαριστω καλη συνεχεια
pincpanic
29-01-2013, 08:12 PM
ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε τη δυνατότητα να μελετήσω το ωροσκόπιο μου μέσα από το site σας!!:)
- - - Updated - - -
ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε τη δυνατότητα να μελετήσω το ωροσκόπιο μου μέσα από το site σας!!:)
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-01-2013, 08:14 PM
καλησπερα...ονομαζομαι Δεσποινα...
καλησπερα..ονομαζομαι ηλιας:D 2.6.1991 17.40
Καλησπεεεεεεεεεεεεερα!! :clap::clap::clap:
καλησπερα ειμαι και εγω εδω :D
καλησπερα σας :)
Καλησπέρα παιδιά σε όλους !!! Ονομάζομαι Κωνσταντίνα κ χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην παρέα σας !!! Να είστε πάντα όλοι καλά, με θετική σκέψη κ ενέργεια !!! Φιλιά πολλά !!! :D
Γεια σας καλως σας βρηκα!
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
ευχαριστω για την αποδοχη...ελπιζω μαζι σας να λυσω ολλες μου τις αποριες....:rolleyes:
Καλη χρονια σε ολους!Φανταστικο το σαιτ σας!
γεια σας γραφω 1 η φορα στο σαιτ σας
το παρακοουθω αρκετο καιρο ευχαριστουμε για αυτα που μαθαινουμε
ηθελα να ρωτησω δεν εχω καταλαβει τα μεσοδιαστηματα πως τα βρισκουμε
και τι σημαινουν
ευχαριστω καλη συνεχεια
- - - Updated - - -
Καλώς μας ήρθατε αγαπητά νεα μελη του myhoroscope:)
Σας εύχομαι καλη συνεχεια και καλο διαβασμα !!!
kisaky
01-02-2013, 12:30 PM
Καλή μήνα και η καλύτερη για όλους !:D
Lina.Mel
01-02-2013, 09:13 PM
καλημερα και καλο σασ βρηκα!!!
kostasky
02-02-2013, 05:31 PM
kalispera se oloys
Maria1314
02-02-2013, 05:56 PM
:):):) giasas...herome pou gnorizo tin side sas...
ΠΗΤΕΡ
04-02-2013, 12:56 PM
Καλημέρα Μάγκες
Ονομάζομαι Παναγιώτης και είμαι καινούριο μέλος... Εύχομαι τα καλύτερα στο site και τους αναγνώστες του
vasia21
04-02-2013, 01:25 PM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ!!!
ssiissssyy
04-02-2013, 09:57 PM
yasas , ime kenuria ke den ksero na grafo sta elinika, omos tha ime poli happy an me dextite stin pareasa!! :D
magenta
05-02-2013, 11:47 PM
εεεε να μην παραπονιέται το αυτόματο μήνυμα,....Γεια σε όλη την αστρολογική παρέα! Καλή φώτιση και οι Ουρανοί μαζί μας!!!!!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
07-02-2013, 08:50 PM
Καλή μήνα και η καλύτερη για όλους !:D
καλημερα και καλο σασ βρηκα!!!
kalispera se oloys
:):):) giasas...herome pou gnorizo tin side sas...
Καλημέρα Μάγκες
Ονομάζομαι Παναγιώτης και είμαι καινούριο μέλος... Εύχομαι τα καλύτερα στο site και τους αναγνώστες του
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ!!!
Καλησπερα σας και καλώς μας ήρθατε αγαπημενα νεα μελη:)
Σας ευχομαι καλη περιήγηση στο καλυτερο αστρολογικό σαιτ:)
Καλη συνεχεια λοιπον!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
07-02-2013, 08:55 PM
yasas , ime kenuria ke den ksero na grafo sta elinika, omos tha ime poli happy an me dextite stin pareasa!! :D
εεεε να μην παραπονιέται το αυτόματο μήνυμα,....Γεια σε όλη την αστρολογική παρέα! Καλή φώτιση και οι Ουρανοί μαζί μας!!!!!!!!
Καλως ορίσατε στην αστρολογικη παρεα μας
καλη συνεχεια σας ευχομαι:)
Υ.Γ Magenta
στις 16 ε; δεν ξεχναωωωω:lol::):love:;)
LEGALLY BLONDE
09-02-2013, 11:48 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!
xeniaK2
11-02-2013, 11:39 AM
Ειμαι η Ξενια και προσφατα προστεθηκα στα μελη σας.Παρακολουθω με μεγαλο ενδιαφερον ολες τις θεματικες ενοτητες και τα σχολια των μελων .Ευχαριστω πολυ τους διαχειριστες για την ομορφη φιλοξενια στο χωρο τους και που μοιραζονται μαζι μου τις γνωσεις τους.Να ειστε ολοι καλα...θα τα λεμε!!:)
STELLALARA
11-02-2013, 10:24 PM
Γεια σαs συγχαρητηρια site σαs!!!!
- - - Updated - - -
sk1986
12-02-2013, 12:48 PM
Καλημέρα!!!Καινούρια στην παρέα!!!!
nan2009
12-02-2013, 09:47 PM
γεια σας είμαι η nan είμαι παλιό μέλος αλλά πρώτη φορά γράφω, συγχαρητήρια για τη σελίδα. Έχω απορία για τον ωροσκόπο μου που μπορώ να ποστάρω ερώτηση ;
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-02-2013, 08:26 PM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!
- - - Updated - - -
Καλημέρα!!!Καινούρια στην παρέα!!!!
γεια σας είμαι η nan είμαι παλιό μέλος αλλά πρώτη φορά γράφω, συγχαρητήρια για τη σελίδα. Έχω απορία για τον ωροσκόπο μου που μπορώ να ποστάρω ερώτηση ;
Καλώς μας ήρθατε αγαπητά νεα μελη:)
Σας ευχομαι καλή συνέχεια!
canserloveswater
13-02-2013, 08:45 PM
Kalisperoudia:D exw mia aporia ... tha ithela na mathw an iparxei diafora metaksi zwdiou mias sxesis kai iliou apo to syntheto xarti mias sxesis episis! :) euxaristw ek twn proterwn :D
Havah
15-02-2013, 11:22 PM
Γεια και απο μενα! :)
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
16-02-2013, 09:08 AM
Kalisperoudia:D exw mia aporia ... tha ithela na mathw an iparxei diafora metaksi zwdiou mias sxesis kai iliou apo to syntheto xarti mias sxesis episis! :) euxaristw ek twn proterwn :D
Γεια και απο μενα! :)
Καλημέρα και καλώς μας ήρθατε:)
EaudeNile
16-02-2013, 02:34 PM
γεια σας, ευχαριστω πολυ για το καλοδεξιμο.
chrisi70
16-02-2013, 02:56 PM
Καλημερα σε ολους και καλο Σ/Κ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
16-02-2013, 10:01 PM
Καλημερα σε ολους και καλο Σ/Κ
Καλως ήρθες στο myhoroscope
καλο Σ\Κ και σε εσενα:)
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
16-02-2013, 10:02 PM
γεια σας, ευχαριστω πολυ για το καλοδεξιμο.
Kαλωσόρισες στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ
καλη συνεχεια λοιπον:)
christiana15
17-02-2013, 12:28 PM
Καλημερα. Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες η όψη πλουτωνα αντίθεσης Με την γενέθλια Αφροδίτη μου. Και απο ότι εψαξα θα είναι μεχρι το 2016 εκτός απο κάποιο μικρό διάστημα μέσα στο 14. Τι να περιμένω απο αυτή την διέλευση; Έχω τρομοκρατηθει.
ANAKSUNAMUN
19-02-2013, 03:25 PM
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ..... ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΡΘΡΑ!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!! :)
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
19-02-2013, 03:46 PM
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ - ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ..... ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΡΘΡΑ!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!! :)
Καλώς ηρθες στο myhoroscope
καλη περιηγηση λοιπον!:)
LAHTARA
19-02-2013, 06:17 PM
Τις τελευταίες μέρες η αίσθηση της ανασφάλειας,του φόβου και της ανησυχίας τις βιώνω πιο έντονα και η αυτοκριτική σε υψηλό βαθμό... και η υπομονή.. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ... καταβάλλω μεγάλες προσπάθειες να είμαι ψυχραιμοι.. όλα μου φαίνονται εναντιον μου.... και το ότι σήμερα χτύπησε η κόρη μου.. (καρκινάκι 4-7-97, 10:25)... ήταν το κερασάκι.... ελπίζω να μην μας βρουν χειρότερα.... καθώς και όλα τα παιδάκια του κόσμου....
Victory
19-02-2013, 06:26 PM
Καλή μου εύχομαι να είναι κατι περαστικό και ελαφρύ για την κορούλα σου....Βιώνουμε όλοι την απότομη ανατροπή των συνηθειών μας. Εϊναι για όλους μας δύσκολο αλλά μια διαδικασία που είναι ακρως βοηθητική μιας που είχαμε φτασει σε επίπεδα ασύδοτης κρεπάλης και ανευθυνότητας....
Ευχομαι να πάνε όλα καλά και είμαι σίγουρη ότι σιγά σιογά θα γεννηθούν τα απαραίτητα αντισώματα ώστε να προσαρμοστουμε και να επιβιώσουμε
LAHTARA
20-02-2013, 05:39 PM
Eυχαριστώ πολύ...ράγισμα στην κερκίδα....ε..θα ταλαιπωρηθούμε λιγάκι....Επιβίωση...ναι..μα η ψυχολογία στο ναδίρ...αισθάνομαι αυτές τις ημέρες κάπως σαν..." άλλο είναι και άλλο δείχνει " στο κοντινό μου περιβάλλον...(γιατί για το υπόλοιπο περιβάλλον πλέον είναι δεδομένο....)ή η φαντασία μου..καχυποψία μου φταίει....πάντως μια εσωτερική αναστάτωση που με κανει να θελεω να κρυφτω - εξαφανιστώ...!!! Κρεπάλη και ανευθυνότητα....έτσι!!! απόροια της κρίσης αξιών.... Η αδιαφορία, η ασυδοσία και η απληστία του παρελθόντος μας έφερε ΕΔΩ...Καλή τύχη σε όλους μας....
Victory
20-02-2013, 08:01 PM
Η αυστηρή αυτοκριτική και η αυτοτιμωρία όμως πρέπει να έχουν μέτρο και όριο. Μόλις τα άφησα πίσω γιατί είναι μεγάλη παγίδα....και στο τέλος απλά ...."βολεύει" να λεμε στους εαυτούς μας ότι δεν είμαστε ικανοί για τίποτα εφόσον όλα λάθος τα κάναμε...ΟΧΙ...Πάμε για τα σωστά και επώδυνα, πάμε για καινούργιες προσπάθειες χωρίς να ξεχνάμε τα λαθη μας...Εστω κι αν ξανακάνουμε...Οποιος δεν δρα δεν κάνει λάθη....Καλή προσπάθεια και πολύ δύναμη σε όλους μας..
Σιδερένια η μικρή σου!!!!Να την χαίρεσαι!:)
panoskrs
20-02-2013, 11:52 PM
καλησπερα σε ολη την παρρεα!!!καινουργιος αλλα λιγο ενημερωμενος..παιδια θελω την βοηθεια σας γιατι εχω ανησυχησει λιγο μπορω να πω...στις 24 ο πλουτωνας κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο κρονο μου (στον ζυγο)και εχω ακουσει για θανατους δυσκολιες κτλ...δεν μπορω αλλες κακες οψεις!ειμαι ζυγος με ωροσκοπο υδροχοο 7οκτωμβρη 1981 τι να προσεξω???ευχαριστω που με ακουσατε!
katerinanoukos
21-02-2013, 04:40 PM
kalhmera eimai kainourgio melos k egw,k prospa8w na vgalw mia akrh.!:rolleyes:
LAHTARA
21-02-2013, 06:01 PM
Δεν έχω, εγώ προσωπικά, επιλογή αλλη παρά να παλέψω....μου τα χαλάει λίγο ο ανάδρομος...νοιώθω από χτες.."κάπως" μπλοκαρισμένη..δεν ξέρω τι αγγίζει στο χάρτη μου..αλλά μάλλον θα με δυσκολέψει....Ευχαριστώ πολύ...καλή συνέχεια...
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-02-2013, 06:34 PM
kalhmera eimai kainourgio melos k egw,k prospa8w na vgalw mia akrh.!:rolleyes:
Kαλωσορισες στο myhoroscope:)
hero_7
22-02-2013, 07:26 AM
γεια σας! καλες αναζητησεις!
GeorgiaG
23-02-2013, 12:57 PM
Γεια σας και απο μενα!
Μου αρεσει η αστρολογια αν και με δυσκολευει αρκετα. Ειναι όμως ενας τομεας που με ενδιαφερει να διερευνήσω...
nikigram
24-02-2013, 03:12 PM
Γειασας παιδια ....ευχαριστω που με δεχτικατε στην παρεασας..!!!
omorfia1
24-02-2013, 05:10 PM
Καλησπέρα και από μένα, Είμαι η Δήμητρα από Αθήνα
aris152
25-02-2013, 11:01 AM
καλημερα καλη εβδομαδα ολους
μια απορια η επιλογη επανω αριστερα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ παταω αλλα πρωτη φαση βλεπω κριος με κριος και δεν μπορω να δω εφοσον παταω το κουμπι για να δω το ζωδιο μου δεν ανταποκρινεται
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-02-2013, 08:16 PM
γεια σας! καλες αναζητησεις!
Γεια σας και απο μενα!
Μου αρεσει η αστρολογια αν και με δυσκολευει αρκετα. Ειναι όμως ενας τομεας που με ενδιαφερει να διερευνήσω...
Γειασας παιδια ....ευχαριστω που με δεχτικατε στην παρεασας..!!!
Καλησπέρα και από μένα, Είμαι η Δήμητρα από Αθήνα
καλημερα καλη εβδομαδα ολους
μια απορια η επιλογη επανω αριστερα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ παταω αλλα πρωτη φαση βλεπω κριος με κριος και δεν μπορω να δω εφοσον παταω το κουμπι για να δω το ζωδιο μου δεν ανταποκρινεται
Καλώς ήρθατε στο my horoscope:)
no_id
25-02-2013, 11:13 PM
Γειά σας κ απο μένα!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
26-02-2013, 01:00 AM
Γειά σας κ απο μένα!!!
καλως ορισες!!:)
- - - Updated - - -
Κ παλι καλησπερα!
καλησπερα ολα καλα;:)
korali
26-02-2013, 12:54 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ KORALI ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ
lydiamonroe
26-02-2013, 02:08 PM
kalispera...shmera xekinhsa na mai sthn selida sas...epilegete kai poli oraia mousiki....well done....:)
margarita1k
26-02-2013, 05:13 PM
Καλησπέρα!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
26-02-2013, 08:55 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ KORALI ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ
kalispera...shmera xekinhsa na mai sthn selida sas...epilegete kai poli oraia mousiki....well done....:)
Καλησπέρα!!!
Καλώς ήρθατε στο my horoscope :)
Σας ευχομαι καλη πλοήγηση λοιπόν
Anastasia.A
02-03-2013, 09:29 PM
Γεια σας κ από μένα!!! Ευχαριστώ που με δεχτήκατε,είμαι η Σούλα από Κρήτη!!:)
vagong
02-03-2013, 10:51 PM
Καλησπερα σε ολους!Ειμαι καινουργιος και βλεπω οτι το site ειναι πολυ ενδιαφερον!
enga!
03-03-2013, 06:16 PM
Καλησπερα,ειμαι νεο μελος και προσπαθω να διευρηνω τις γνωσεις μου στα προοδευτικα συστηματα.
Lina.Mel
04-03-2013, 12:10 PM
καλη σασ μερα!Μου αρεσει πολη το site σασ,το διαβαζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
10-03-2013, 08:39 PM
γεια χαρα σε όλους
Γεια σας κ από μένα!!! Ευχαριστώ που με δεχτήκατε,είμαι η Σούλα από Κρήτη!!:)
Καλησπερα σε ολους!Ειμαι καινουργιος και βλεπω οτι το site ειναι πολυ ενδιαφερον!
Καλησπερα,ειμαι νεο μελος και προσπαθω να διευρηνω τις γνωσεις μου στα προοδευτικα συστηματα.
καλη σασ μερα!Μου αρεσει πολη το site σασ,το διαβαζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!
Kαλως ορισατε στο my horoscope :)
ευχομαι καλη συνέχεια :):)
pincpanic
10-03-2013, 11:36 PM
Γεια σας, λέγομαι Κατερίνα,
ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δώσατε να πειραματιστώ και να μάθω μερικά πράγματα για την αστρολογία. Αυτό που θα ήθελα περισσότερο, το οποιο πιστεύω να ενδιαφέρει αρκετό κόσμο, θα επιθυμούσα να υπάρχει και μία δωρεάν ανάλυση για τις σχέσεις (γραπτή εννοώ, όχι μόνο με χάρτη. Ευχαριστω και πάλι. Καλή συνέχεια στο έργο σας.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
11-03-2013, 06:23 PM
Γεια σας, λέγομαι Κατερίνα,
ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δώσατε να πειραματιστώ και να μάθω μερικά πράγματα για την αστρολογία. Αυτό που θα ήθελα περισσότερο, το οποιο πιστεύω να ενδιαφέρει αρκετό κόσμο, θα επιθυμούσα να υπάρχει και μία δωρεάν ανάλυση για τις σχέσεις (γραπτή εννοώ, όχι μόνο με χάρτη. Ευχαριστω και πάλι. Καλή συνέχεια στο έργο σας.
Kαλως μας ηρθες Κατερινα:)
Dimitris pap
12-03-2013, 03:40 PM
Καλησπερα πολυ καλη δουλεια στη σελλιδα πεδες κρατηστε γερα!
ioannasani
13-03-2013, 11:58 AM
καλημέρα και από μένα ειμαι νέο μέλος ;)
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-03-2013, 08:35 PM
Καλησπερα πολυ καλη δουλεια στη σελλιδα πεδες κρατηστε γερα!
καλημέρα και από μένα ειμαι νέο μέλος ;)
Καλώς μας ήρθατε αγαπητα νεα μελη:)
bella lugosi
14-03-2013, 01:51 AM
Καλησπέρα, είναι πρώτη φορά που γράφω κάτι μετά από σχεδόν ένα χρόνο εγγραφής. Θα ήθελα να πω ότι το ραδιοφωνικό σας πρόγραμμα είναι πάρα πολύ ωραίο! Επίσης θα ήθελα να μάθω αν γίνεται το τραγούδι που έπαιξε πριν το "Johnny & Mary" του Robert Palmer. Ήταν ενα ελληνικό τραγούδι που άκουσα στο τέλος του δυστυχώς και θα ήθελα να μάθω τον τίτλο του. Ευχαριστώ!
κουτο
14-03-2013, 02:03 AM
γεια σας....καλως ηρθα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-03-2013, 02:05 AM
[QUOTE=bella lugosi;152682]Καλησπέρα, είναι πρώτη φορά που γράφω κάτι μετά από σχεδόν ένα χρόνο εγγραφής. Θα ήθελα να πω ότι το ραδιοφωνικό σας πρόγραμμα είναι πάρα πολύ ωραίο! Επίσης θα ήθελα να μάθω αν γίνεται το τραγούδι που έπαιξε πριν το "Johnny & Mary" του Robert Palmer. Ήταν ενα ελληνικό τραγούδι που άκουσα στο τέλος του δυστυχώς και θα ήθελα να μάθω τον τίτλο του. Ευχαριστώ![/QUOTE
Δεν πειραζει ποτε δεν ειναι αργα για ενα καλωσορισμα:):):love:
Μπες στο σταθμο εχει τσατ και εκει θα σου απαντησουν αμεσως!
καλη πλοηγηση ευχομαι
bella lugosi
14-03-2013, 02:11 AM
οκ- Νόμιζα ότι είχα μπει εκεί βασικά- δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά...:p
Ευχαριστώ πολύ θα στείλω εκεί το ιδιο μήνυμα!!!
χρισα
17-03-2013, 03:28 PM
να με και εγω
DAPHNI
17-03-2013, 03:41 PM
Καλησπέρα σας, Δάφνη με λένε, είμαι καινούργιο μέλος, ευχαριστώ που με δεχθήκατε και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας! Ελπίζω να μάθω αρκετά πράγματα και ελπίζω επίσης πως γράφω στο σωστό θέμα!:D
champagne bubbles
17-03-2013, 09:12 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ
dreamharris
18-03-2013, 11:56 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΤΟ SITE ΕΔΩ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ....:D
ΜΑΛΟΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ..:lost:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-03-2013, 03:07 PM
να με και εγω
Καλησπέρα σας, Δάφνη με λένε, είμαι καινούργιο μέλος, ευχαριστώ που με δεχθήκατε και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας! Ελπίζω να μάθω αρκετά πράγματα και ελπίζω επίσης πως γράφω στο σωστό θέμα!:D
ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΤΟ SITE ΕΔΩ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ....:D
ΜΑΛΟΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ..:lost:
Καλως μας ήρθατε λοιπον!:love::love:
kat819
22-03-2013, 03:06 PM
καλημερα ειμαι καινουργιο μελλος σας βρισκω καταπληκτικους
LAHTARA
24-03-2013, 01:30 AM
Mια καλησπέρα μπήκα να γράψω...πόσο θα ήθελα να καταλάβαινα περισσότερα όσο αφορά την αστρολογία....
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-03-2013, 03:12 AM
καλημερα ειμαι καινουργιο μελλος σας βρισκω καταπληκτικους
καλώς όρισες στην μεγαλη παρέα του myhoroscope:love:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-03-2013, 03:14 AM
[QUOTE=LAHTARA;152832]Mια καλησπέρα μπήκα να γράψω...πόσο θα ήθελα να καταλάβαινα περισσότερα όσο αφορά την αστρολογία....[/QUO
καλησπερα κοριτσι μου καλα εκανες και μας εγραψες ενα γεια
:love::love::love::love::love::love:
VOULAKI
24-03-2013, 07:24 PM
Γεια σας.Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; θέλω να μάθω που είναι ο κλήρος της τύχης στο ωροσκόπιό μου
13 Ιουνίου 1962 Αθήνα 09.30 πρωί
Ευχαριστώ
gold soul
24-03-2013, 07:50 PM
Γεια σου VOULAKI στο link που σου δίνω (http://www.myhoroscope.gr/horoscope/trsoc.php) μπορείς να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου και να δεις το χάρτη σου και τον κλήρο της τύχης. Στο Δωρεάν Ωροσκόπιο από την μπάρα επιλογών στο πάνω μέρος της σελίδας, έχεις τη δυνατότητα να καταχωρείς χάρτες στη προσωπική σου βάση, να διαβάσεις τη γενέθλια ανάλυσή σου κλπ
nikki2
27-03-2013, 10:46 AM
Γειά σας και απο μένα ..καταρχάς να ευχαριστήσω για τα πολλά δωρεάν
που προσφέρετε στα μέλη σας (και όχι μόνο) προσπαθώ να περιηγηθώ
στο site σας γιατί δεν γνωρίζω πολλά απο p.c. απο φίλη φανατική σας έμαθα
την σελίδα και πραγματικά είναι πολύ καλή...ευχαριστώ προκαταβολικά..:)
σοφιονα
29-03-2013, 03:45 PM
Με λενε σοφιονα και σας χαιρετιζω απο χρονια πολλα οταν ακομη ελεγες οτι ασχολιεσαι με την αστρολογια και σε κοιταζαν σαν γραφικη απο τοτε λοιπον με ειχε συνεπαρει και σε ολη την μεχρι τουδε ζωη μου εξακολουθω να την χρησιμοποιω σαν πολυτιμο εργαλειο αυτογνωσιας χαιρομαι που τα οφελη της για οσους ειναι δεκτες ειναι προσβασιμα μεσω υμων
ntemis321
01-04-2013, 03:04 AM
Καλησπερα καλως σας βρηκα......
beatricebella
01-04-2013, 01:46 PM
Hello,
Ειμαι η beatricebella ,χαιρομαι πολυ που γνωριζω το site σας!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
01-04-2013, 04:33 PM
Γειά σας και απο μένα ..καταρχάς να ευχαριστήσω για τα πολλά δωρεάν
που προσφέρετε στα μέλη σας (και όχι μόνο) προσπαθώ να περιηγηθώ
στο site σας γιατί δεν γνωρίζω πολλά απο p.c. απο φίλη φανατική σας έμαθα
την σελίδα και πραγματικά είναι πολύ καλή...ευχαριστώ προκαταβολικά..:)
Με λενε σοφιονα και σας χαιρετιζω απο χρονια πολλα οταν ακομη ελεγες οτι ασχολιεσαι με την αστρολογια και σε κοιταζαν σαν γραφικη απο τοτε λοιπον με ειχε συνεπαρει και σε ολη την μεχρι τουδε ζωη μου εξακολουθω να την χρησιμοποιω σαν πολυτιμο εργαλειο αυτογνωσιας χαιρομαι που τα οφελη της για οσους ειναι δεκτες ειναι προσβασιμα μεσω υμων
Καλησπερα καλως σας βρηκα......
Hello,
Ειμαι η beatricebella ,χαιρομαι πολυ που γνωριζω το site σας!
Καλώς μας ήρθατε αγαπητά νεα μελη στην μεγαλη αστρολογική παρεα
του myhoroscope :)
Σας ευχομαι καλή συνέχεια και καλο διαβασμα λοιπον!
flamencodancer
07-04-2013, 09:36 PM
"γεια σας παιδιά" :love:
Lina.Mel
07-04-2013, 09:49 PM
μουαρεσει πολυ το site σασ!!!
kroisa
08-04-2013, 09:05 PM
γεια σας παιδια !
καλως ηρθα στην κοινοτητα σας....
θα ξεκινησω με ενα αισιοδοξο μηνυμα δικο μου
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ
ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΜΕ
και ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ
μαμουνι2403
11-04-2013, 11:33 AM
καλημέρα!!!!Χαίρομαι που είμαι μέλος της παρέας σας!!!!Είμαι αρχάρια και έχω πολλά να μάθω ακόμη!!!!:rolleyes:
Stella Argi
11-04-2013, 02:28 PM
Καλησπερα σας!!
Χαιρομαι πολυ που εγινα μελος της παρεας!
:D
polyxenitsa
14-04-2013, 12:44 AM
καλησπερα σας .....ειμαι η τζενη και ειμαι ιχθεις...ειμαι αρκετα χρονια μελος αλλα τα τελευταια χρονια ημουν απλος θεατης!!!!!!!!!!! εχω αρκετες γνωσεις αστρολογιας αλλα συνεχιζω να μαθαινω....ευχαριστω την κοινοτητα σας!!!!!!!!!!!!!!!
lolita1111
15-04-2013, 11:58 AM
καλώς ήρθες
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-04-2013, 01:25 PM
"γεια σας παιδιά" :love:
μουαρεσει πολυ το site σασ!!!
γεια σας παιδια !
καλημέρα!!!!Χαίρομαι που είμαι μέλος της παρέας σας!!!!Είμαι αρχάρια και έχω πολλά να μάθω ακόμη!!!!:rolleyes:
Καλησπερα σας!!
Χαιρομαι πολυ που εγινα μελος της παρεας!
:D
καλησπερα σας .....ειμαι η τζενη και ειμαι ιχθεις...ειμαι αρκετα χρονια μελος αλλα τα τελευταια χρονια ημουν απλος θεατης!!!!!!!!!!! εχω αρκετες γνωσεις αστρολογιας αλλα συνεχιζω να μαθαινω....ευχαριστω την κοινοτητα σας!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς μας ήρθατε αγαπητά νεα μελη
Σας ευχομαι καλή περιήγηση στο καλύτερο αστρολογικό σαιτ!!!
OlgaV
15-04-2013, 03:47 PM
Καλησπέρα κι απο μένα!!Παρούσα είμαι κι εγώ αν και δεν έχω αξιωθεί να σας μιλήσω ποτέ...:o
Μου αρέσει η αστρολογία και έτσι μελετάω συχνά τα άρθρα σας...τα οποία βρίσκω ενδιαφέροντα και κατατοπιστικότατα!!Συνεχίσ τε την καλή δουλειά... :):)
NimertiS
16-04-2013, 02:48 AM
Καλώς σας βρήκα όλους!
kaplani
16-04-2013, 09:16 PM
Καλησπέρα με λένε Αιμιλία και σας παρακολουθώ τακτικά.Δεν γνωρίζω πολλά για την αστρολογία αλλά μου αρέσει να διαβάζω.Είμαι γεννημένη 13/01/1977.Αν μπορείτε θα ήθελα να μου πείτε κάποια πράγματα για εμένα βάση ζωδίου.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
eirinipat
17-04-2013, 12:01 PM
Πολύ καλο site μπράβο σας!!!
Πανπαπ
17-04-2013, 06:18 PM
Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή σας ως νέο μέλος της ιστοσελίδα σας. Ασχολούμαι με την Κοσμική Αστρολογία πολλά χρόνια. Εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνώ με ανθρώπους που έχουν γνώση της Αστρολογίας, να γράφω τις απόψεις μου και να παίρνω απαντήσεις.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με του σεισμούς και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που εισέρχονται από το διάστημα στο πλανήτη μας. Τα ποιο πάνω φαινόμενα εμφανίζονται περίπου δέκα ημέρες πριν από κάθε έκλειψη, αυξάνονται σταδιακά μέχρι την έκλειψη και μειώνονται αργά αργά μέχρι την επόμενη έκλειψη.
Ασφαλώς θα γνωρίζεται ότι η επόμενη έκλειψη γίνεται στης 25 του αυτού Μηνός στης 5 μοίρες και 46΄στον Σκορπιό.
Τα φαινόμενα εμφανίζονται περίπου 60 μοίρες ανατολικά του Γκρίνουιτς και ακριβός στον αντίθετο τόπο του συγκεκριμένου σημείου.
Παρακαλώ να το δώσετε για μελέτη και ανάλυση. Περιμένω απάντηση σας.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων Πανπαπ
gold soul
17-04-2013, 06:27 PM
Καλησπέρα, καλώς μας ήρθατε :)
Πανπαπ, αν θέλεις μπορείς να αναπτύξεις τη σκέψη σου σε αυτό το θέμα (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CE%BD-88/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-944/)` και όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει και να πει τη γνώμη του..
ΛΙΑΝΙ
17-04-2013, 09:46 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΝΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΟΚ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ:)........ΑΙΓΟΚΕΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΛΕΟΝΤΑ.....ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ Η ΚΑΗΜΕΝΗΗΗΗΗ.....ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ:lol::lol::lol::lol:
Γεια σας , ονομάζομαι Γεωργια ειμαι μελος αρκετό καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που σας γράφω.Κατά καιρούς εχώ διαβάσει πολλά άρθρα τα οποια με βοήθησαν να κατανοήσω ως ένα βαθμό οτι η Αστρολογία είναι κατι πολύ περισσότερο απο τα 12 ζώδια.Ειμαι Διδυμος με ωροσκόπο Λεοντα και την τελευταία πενταετια εχω βιώσει τη μεγαλη ανατροπη.Ο σύζυγός μου ειναι Αιγόκερως (ηλιο στις 9 μοιρες και 33') και ωροσκοπο Ζυγό και απο αυτα που εχω αντιληφθει μαλλον η ανατροπη προήλθε απο τις δυσκολες πλανητικες επιρροές στον δικό του χαρτη.Τώρα εχει χασει παλι τη δουλειά του και διαβαζοντας για το μεγαλο τριγωνο του καλοκαιριου διαπιστωσα οτι η ακμη του δεκατου οικου του ειναι στον Καρκινο στις 4 μοιρες.Θα μπορουσαμε να ελπιζουμε σε κατι καλο οσο αφορα τα επαγγελαματικά του?Εχει γενηθει 01/01/1968 ωρα 0010.Σας ζητω συγνωμη ε των προτερων αν εχω κανει καταχρηση της δυνατοτητας που μου δινετε στο site να γραψω κατι αλλα ειμαι απελπισμενη Ευχαριστω!
ΠΗΤΕΡ
18-04-2013, 01:11 PM
γεια σας παιδιά! Συνεχίστε το διάβασμα!
frondo06
18-04-2013, 08:26 PM
:)Γειά σας φίλοι μου!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-04-2013, 02:17 AM
γεια σας παιδια !
Καλησπέρα κι απο μένα!!Παρούσα είμαι κι εγώ αν και δεν έχω αξιωθεί να σας μιλήσω ποτέ...:o
Μου αρέσει η αστρολογία και έτσι μελετάω συχνά τα άρθρα σας...τα οποία βρίσκω ενδιαφέροντα και κατατοπιστικότατα!!Συνεχίσ τε την καλή δουλειά... :):)
Καλώς σας βρήκα όλους!
Καλησπέρα με λένε Αιμιλία και σας παρακολουθώ τακτικά.Δεν γνωρίζω πολλά για την αστρολογία αλλά μου αρέσει να διαβάζω.Είμαι γεννημένη 13/01/1977.Αν μπορείτε θα ήθελα να μου πείτε κάποια πράγματα για εμένα βάση ζωδίου.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Πολύ καλο site μπράβο σας!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή σας ως νέο μέλος της ιστοσελίδα σας. Ασχολούμαι με την Κοσμική Αστρολογία πολλά χρόνια. Εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνώ με ανθρώπους που έχουν γνώση της Αστρολογίας, να γράφω τις απόψεις μου και να παίρνω απαντήσεις.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με του σεισμούς και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που εισέρχονται από το διάστημα στο πλανήτη μας. Τα ποιο πάνω φαινόμενα εμφανίζονται περίπου δέκα ημέρες πριν από κάθε έκλειψη, αυξάνονται σταδιακά μέχρι την έκλειψη και μειώνονται αργά αργά μέχρι την επόμενη έκλειψη.
Ασφαλώς θα γνωρίζεται ότι η επόμενη έκλειψη γίνεται στης 25 του αυτού Μηνός στης 5 μοίρες και 46΄στον Σκορπιό.
Τα φαινόμενα εμφανίζονται περίπου 60 μοίρες ανατολικά του Γκρίνουιτς και ακριβός στον αντίθετο τόπο του συγκεκριμένου σημείου.
Παρακαλώ να το δώσετε για μελέτη και ανάλυση. Περιμένω απάντηση σας.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων Πανπαπ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΝΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΟΚ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ:)........ΑΙΓΟΚΕΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΛΕΟΝΤΑ.....ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ Η ΚΑΗΜΕΝΗΗΗΗΗ.....ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ:lol::lol::lol::lol:
Γεια σας , ονομάζομαι Γεωργια ειμαι μελος αρκετό καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που σας γράφω.Κατά καιρούς εχώ διαβάσει πολλά άρθρα τα οποια με βοήθησαν να κατανοήσω ως ένα βαθμό οτι η Αστρολογία είναι κατι πολύ περισσότερο απο τα 12 ζώδια.Ειμαι Διδυμος με ωροσκόπο Λεοντα και την τελευταία πενταετια εχω βιώσει τη μεγαλη ανατροπη.Ο σύζυγός μου ειναι Αιγόκερως (ηλιο στις 9 μοιρες και 33') και ωροσκοπο Ζυγό και απο αυτα που εχω αντιληφθει μαλλον η ανατροπη προήλθε απο τις δυσκολες πλανητικες επιρροές στον δικό του χαρτη.Τώρα εχει χασει παλι τη δουλειά του και διαβαζοντας για το μεγαλο τριγωνο του καλοκαιριου διαπιστωσα οτι η ακμη του δεκατου οικου του ειναι στον Καρκινο στις 4 μοιρες.Θα μπορουσαμε να ελπιζουμε σε κατι καλο οσο αφορα τα επαγγελαματικά του?Εχει γενηθει 01/01/1968 ωρα 0010.Σας ζητω συγνωμη ε των προτερων αν εχω κανει καταχρηση της δυνατοτητας που μου δινετε στο site να γραψω κατι αλλα ειμαι απελπισμενη Ευχαριστω!
γεια σας παιδιά! Συνεχίστε το διάβασμα!
:)Γειά σας φίλοι μου!!!
Καλως ήρθατε στην μεγαλη παρεα του My horoscope:)
Ευχομαι καλη πλοηγηση και καλο διαβασμα στα πολυ καλα αρθρα του σαιτ!
astarti54
22-04-2013, 09:19 PM
Το site ειναι πολυ καλο ομως θα ηταν πιο σαφες για εναν αρχαριο να αναλυεται σφαιρικα η καθε οψη συνδιαστικα οψεις ζωδια οικοι στον χαρακτηρα οικονομικα σχεσεις και υγεια τοτε θα ηταν το τελειο.Ε νημερωτικα και εγκυκοπαιδικα ειναι καλο.
Πανπαπ
23-04-2013, 10:09 AM
"γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.
Μαιρη_τοπ
25-04-2013, 01:00 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΙΨΗΣ .ΠΡΟΣΟΧΗ
kikirka
25-04-2013, 09:09 AM
Καλημέρα! παρακολουθώ το site αρκετό καιρό αλλά σήμερα αποφάσισα να μπω μετά από πολύ καιρό μήπως μπορέσω να δω κάτι παραπάνω! Μου αρέσει πάρα πολύ η σελίδα σας!
:):):)
Natalex
25-04-2013, 12:38 PM
Καλημέρα παιδιά καλώς σας βρήκα!
Είμαι καινούργια και μου αρέσει πολύ η ιστοσελίδα :)
Για να δω τον αστρολογικό χάρτη τι πρέπει να βάλω κάτω κάτω που ζητά γεωγραφικό πλάτος κτλ?
gold soul
25-04-2013, 03:33 PM
Δε χρειάζεται να γράψεις κάτι εκεί Natalex, μόλις επιλέξεις από το μενού την πόλη που θέλεις, τότε συμπληρώνονται αυτόματα αυτά τα πεδία.. Καλώς μας ήρθατε :)
Natalex
25-04-2013, 09:11 PM
ευχαριστώ πολύ :rolleyes:
kathyx10
28-04-2013, 12:56 PM
Καλημέρα σε όλους και να έχετε μια όμορφη Κυριακή! :)
Υπάρχει σε κάποιο σημείο του site εξήγηση για το τι σημαίνει εάν κάποιος έχει ίδιο ζώδιο και ωροσκόπο; Δεν έχει τύχει να διαβάσω κάτι τέτοιο και θα το ήθελα. Εγώ για παράδειγμα είμαι Υδροχόος με Υδροχόο. Το ξέρω πως από μόνα τους αυτά τα 2 στοιχεία δεν σημαίνουν κάτι, αλλά σε σχέση πάντα με το σύνολο του χάρτη, παρόλα αυτά έχω την απορία εάν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σημασία και ποιά.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
28-04-2013, 08:15 PM
"γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΙΨΗΣ .ΠΡΟΣΟΧΗ
Καλημέρα! παρακολουθώ το site αρκετό καιρό αλλά σήμερα αποφάσισα να μπω μετά από πολύ καιρό μήπως μπορέσω να δω κάτι παραπάνω! Μου αρέσει πάρα πολύ η σελίδα σας!
:):):)
Καλημέρα παιδιά καλώς σας βρήκα!
Είμαι καινούργια και μου αρέσει πολύ η ιστοσελίδα :)
Για να δω τον αστρολογικό χάρτη τι πρέπει να βάλω κάτω κάτω που ζητά γεωγραφικό πλάτος κτλ?
Καλως ήρθατε στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ
Καλη συνεχεια σας ευχομαι
champagne bubbles
28-04-2013, 10:11 PM
καλησπερα και παλι..Ωραια μουσικη και ωραια ομιλια που ειχαμε απο τον Χρηστο Αρχο
balentina8
05-05-2013, 04:47 PM
καλησπέρα και χρόνια πολλά
charro
07-05-2013, 11:44 PM
ΤΕΛΕΙΑ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ 7. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
07-05-2013, 11:44 PM
καλησπέρα και χρόνια πολλά
καλησπερα balentina χρονια πολλα και σε εσενα!!:)
georgiab
09-05-2013, 01:24 PM
Καλώς σας βρήκα.Ελπίζω πως θα μάθω πολλά για την αστρολογία από όλους σας, γιατί είμαι σχεδόν αρχάρια.Χρόνια Πολλά και για τις μέρες.:rolleyes:
Taureena
10-05-2013, 09:42 AM
Καλημερα σας !:o Ωραια μερα διαλεξα να "συστηθουμε" με μια εκλειψαρα ΝΑ πανω απ τα κεφαλια μας .. τιποτα δεν ειναι τυχαιο ομως οπως φαινεται ... το συμπαν συνωμοτεί για να μαθαινουμε και να γινομαστε ολοενα καλυτεροι :rolleyes:
StamR
13-05-2013, 06:02 PM
Γεία σας !
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υπέροχη και γεμάτη όμορφα θέματα Σελίδα σας (μας) !
michati
13-05-2013, 08:11 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!!!ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ :(
ELLHKAPA
15-05-2013, 02:23 AM
:)Καλημέρα σε όλους! Ωραία άρθρα, ωραία δουλειά γενικά στο site αυτό!
thanos1547
15-05-2013, 12:41 PM
hi guys καλώς με βρήκατε !