View Full Version : [Βεδική] Αστρολογικό κουίζ
Κοραλλία Μόζορα
09-02-2010, 01:23 PM
Θέλετε να μάθουμε περισσότερα για τα 12 ζώδια παίζοντας ένα κουίζ;
Δώδεκα άτομα, ένα από κάθε ζώδιο, κλείνονται μέσα σ' ένα ανσανσέρ. Πώς πιστεύετε ότι θα αντιδράσει το κάθε άτομο ανάλογα με το ζώδιό του;
whisperer
09-02-2010, 02:04 PM
χαχαχα
Ωραία ιδέα Κοραλλία μου...!
Λοιπόν...ας ξεκινήσει ο καθένας μας μιλώντας πρώτα για το ζώδιο στο οποίο ανήκει...
χμμ Τοξότης...Ο τοξότης λοιπόν επειδή πήγαινε σε μία φιλική μάζωξη για να τα πιεί με την παρέα του, όλως τυχαίως λοιπόν έχει και αλκοόλ μαζί του! (ποτέ δεν πάει με άδεια χέρια σε μία μάζωξη!) Οπότε ο τρόπος που αντιδράει είναι κάπως έτσι...
"λοιπόν, παιδιά από ότι φαίνεται θα μείνουμε ώρα εδώ...οπότε θέλετε να σας κεράσω κάτι...? Ας το φιλοσοφήσουμε λοιπόν...χμμμ για ποιό λόγο κλειστήκαμε στο ασανσέρ? Λέτε να έγινε καμία βλάβη και στο ασανσέρ της διπλανής πολυκατοικίας...? Πόσο πιθανό ήταν να συμβεί αυτό λέτε? σας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...? πως άραγε εφευρέθηκαν τα ασανσέρ...?" κτλ κτλ κτλ...
Κάπως έτσι φαντάζομαι να αντιδράει...
:bigsmile:
Κοραλλία Μόζορα
09-02-2010, 02:26 PM
χαχαχα
Ωραία ιδέα Κοραλλία μου...!
Λοιπόν...ας ξεκινήσει ο καθένας μας μιλώντας πρώτα για το ζώδιο στο οποίο ανήκει...
χμμ Τοξότης...Ο τοξότης λοιπόν επειδή πήγαινε σε μία φιλική μάζωξη για να τα πιεί με την παρέα του, όλως τυχαίως λοιπόν έχει και αλκοόλ μαζί του! (ποτέ δεν πάει με άδεια χέρια σε μία μάζωξη!) Οπότε ο τρόπος που αντιδράει είναι κάπως έτσι...
"λοιπόν, παιδιά από ότι φαίνεται θα μείνουμε ώρα εδώ...οπότε θέλετε να σας κεράσω κάτι...? Ας το φιλοσοφήσουμε λοιπόν...χμμμ για ποιό λόγο κλειστήκαμε στο ασανσέρ? Λέτε να έγινε καμία βλάβη και στο ασανσέρ της διπλανής πολυκατοικίας...? Πόσο πιθανό ήταν να συμβεί αυτό λέτε? σας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...? πως άραγε εφευρέθηκαν τα ασανσέρ...?" κτλ κτλ κτλ...
Κάπως έτσι φαντάζομαι να αντιδράει...
Πολύ ωραίο, whisperer!!
Ο Τοξότης λοιπόν έχει μαζί του αλκοόλ και τους κερνά όλους. Ο Τοξότης είναι γενναιόδωρος, έχει κάτι λαρτζ. Επίσης, δεν χάνει την καλή του διάθεση μπροστά σ' αυτή την αναποδιά αλλά το βλέπει σαν μια ευκαιρία για κοινωνικότητα και διασκέδαση. Τέλειο, από φαντασία σκίζεις!
Όμως δεν νομίζω να ασχοληθεί με τις στατιστικές πιθανότητες του να συμβεί αυτό ούτε για το πώς εφευρέθηκαν τα ασανσέρ. Αυτά είναι πολύ μπανάλ θέματα για ένα Τοξότη!
Ευχαριστούμε για την ωραία ιδέα σου!
saggitar1
09-02-2010, 03:32 PM
Αναλογως την παρεα μπορει να προτεινει και σεξ....αχαχαχα!!! Τι καλυτερο μεσα στο ασανσερ??:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Να πω τι θα κανει η παρθενος??
Ουφ δεν το πιστευω!!! Δεν το πιστευω γιατι να μου συμβαινει αυτο....Βοηθεια βοηθεια!!! Θα αργησουμε!!Τι θα κανουμε!!! Δεν το πιστευω!!!
Παιρνει τηλεφωνο τη μαμα, την αδελφη τις φιλες ολες και ουφ ουφ ουφ δεν το πιδτευω δεν το πιστευω!!! Που να παρει η οργη!!!
Σιχαινεται εν τω μεταξυ να μεινει σε εναν κοινοχρηστο χωρο με τοσα μικροβια τοση ωρα αλλα εχει παντα στην τσαντα μαντηλακια απολυμανσης. Τα βγαζει καθαριζει απολυμαινει και χαλαρωνει πινοντας το ουισκακι του τοξοτη.....για το σεξ το συζητανε...
fotik21
09-02-2010, 05:15 PM
ωραια λοιπον συνεχιζουμε,
ο καρκινος.....αφου πρωτα καταραστη τη τυχη του που δεν μπορει πουθενα να βρει την ησιχια του και να μεινει λιγο μονος ,θα αρχισει να κοιταει εναν εναν τους αλλους 11 μπας και βρει τιποτα ενδιαφερον να περασει η ωρα του μεχρι να τους βγαλουν.
αν βρει καλος , διαφορετικα θα κριτικαρη απο μεσα του τους παντες για τις ιδεες τους που θα ακουει και μετα θα προσπαθισει να παει στη πισω γωνια του ασανσερ οσο ποιο αποτραβιγμενος μπορει και θα αρχισει να πλαθει η να σκεφτετε παλιες ιστοριες του για να γεμισει τον χρονο........
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-02-2010, 05:17 PM
:love:Χριστε μου!!:cry:
Φοβαμαι!:cry:
Τι κανουμε τωρα;;;:nuts::wacko:
και ειμαστε και 12;;;πω!πω! τις ανασες μας θα μετραμε μου φαινεται..
διεξοδος,κατι τις ρε παιδι μου.[ολα απο μεσα μου τα σκεφτομαι]
καμια ιδεα απο τον δυδυμο;
σταματα βρε υστερικη ιχθει τι τσιριζεις:toung:
και εγω φοβαμαι αλλα δεν ουρλιαζω..
μ... τουτος εδω ωραιος αντρας ,χαθηκε να κλεινομουν μονη μου μαζι του τουλαχιστον:embarrest:bigsmile::laugh:
ολοκληρος λοχος ειναι εδω..:nuts
για να του παρατηρησω ολους καλη ευκαιρια ειναι
τα ξαφνικα ειναι και τα πιο καλα
Α... μια εμπειρια και αυτη να την .θυμαμαι..[εαν βγω ζωντανη απο τον φοβο μου ε; αλλα μοκο κανω..
δεν το δειχνω]
ΚΟΥΚΙ:love:
Κοραλλία Μόζορα
09-02-2010, 06:03 PM
Πολύ καλά πάμε, φίλοι μου!
Η Παρθένος θα δυσανασχετήσει γιατί θα βγει από το πρόγραμμά της. Θα δυσανασχετήσει και για τα μικρόβια και... σε πρώτη ζήτηση τα μαντηλάκια απολύμανσης!
Η Παρθένος επίσης μπορεί να βγάλει και μια ατζέντα γεμάτη τηλέφωνα τεχνικών κάθε είδους κι αν δεν έχει τεχνικό για ασανσέρ θα του ζητήσει και το τηλέφωνο πριν φύγει. Έτσι, για να είναι έτοιμη την επόμενη φορά που θα της συμβεί!
Ο Καρκίνος θα κρίνει σιωπηλά, θα απομονωθεί σε μια γωνιά και μπορεί να καταφύγει στις δικές του σκέψεις. Υπάρχει όμως περίπτωση να πάθει κρίση υστερίας και να κλαίει, ιδιαίτερα αν είναι γυναίκα Καρκίνος. Πολύ ωραία!
Δεσποινάκι, σε φόρμα σε βρίσκω!!
Μητσάκος
09-02-2010, 06:49 PM
Ο Κριός θα αρχίσει να κουτουλάει και να κλοτσάει την πόρτα, νομίζοντας ότι έτσι θα μπορέσει να την ανοίξει.
Ο Ταύρος θα αργήσει να καταλάβει ότι έχει κλειστεί, θα σκεφτεί ότι θα χάσει το φαγητό του, αλλά θα το πάρει γρήγορα απόφαση και θα περιμένει να απεγκλωβιστούν.
Ο Δίδυμος θα ...υστεριάσει και θα αρχίσει να τσιρίζει. Δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν ανοίξει η πόρτα. Το επιτόπιο τροχάδην θα είναι για αυτόν μια διέξοδος.
Ο Καρκίνος θα αγχωθεί και θα τον πιάσει το στομάχι του. Ενδεχομένως να βάλει και τα κλάματα, αν βέβαια σταματήσει να γκρινιάζει για την κατάσταση.
Ο Λέων θα αναλάβει αρχηγικό ρόλο και θα μοιράσει αρμοδιότητες του στιλ: "εσύ, πάτα το κουμπί συναγερμού", "εσύ, φώναζε μέχρι να μας ακούσουν", "εσύ, κάνε μου χώρο", "εσύ η ομορφούλα, έλα δίπλα μου" και τέτοια.
Η Παρθένος θα αρχίσει να μελετάει το πώς είναι διαρθρωμένος ο μηχανισμός λειτουργίας της πόρτας και θα προσπαθήσει να την ανοίξει με κάποιο τρόπο.
Ο Ζυγός αρχικά θα βάλει τα κλάματα γιατί έχει ήδη αργήσει στο ραντεβού με την γκόμενα, αλλά στη συνέχεια θα ηρεμήσει καθώς θα γνωρίσει πολλούς ανθρώπους και θα ερωτευθεί μερικούς από αυτούς. (σε αντίθεση με το Ψάρι που θα τους ερωτευθεί όλους).
Ο Σκορπιός θα αξιοποιήσει το χρόνο παραμονής στο ασανσέρ για να σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα εκδικηθεί τον συντηρητή που δεν έκανε καλά τη δουλειά του και το αν μπορεί να διεκδικήσει χρήματα από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου για απολεσθέντα κέρδη.
Ο Τοξότης θα το φιλοσοφήσει και θα αρχίσει να λέει χαζομάρες που μάλλον θα εκνευρίσουν τους υπόλοιπους, καθώς δεν είναι όλες οι ώρες για όλα. Επιπλέον, θα σκεφτεί ότι έχει μια καλή δικαιολογία για να μην ολοκληρώσει κάποια δουλειά που είχε αναλάβει.
Ο Αιγόκερως θα παραμείνει σοβαρός, θα ψέξει την κακή συντήρηση του ασανσέρ και θα ζαλίσει τους άλλους με ατάκες του στιλ "μας λείπει η οργάνωση και η υπευθυνότητα ως κοινωνία", "παλιά δεν γινόντουσαν αυτά", "εμένα ποιος θα μου πληρώσει τον χαμένο χρόνο" και τέτοια.
Ο Υδροχόος θα προσπαθήσει να οργανώσει μια επιτροπή διαμαρτυρίας ενάντια στην κλίκα των συντηρητών και των διαχειριστών που τους καλύπτουν, μια επιτροπή ατόμων που βίωσαν τον εγκλεισμό και μια επιτροπή γενικώς, για να υπάρχει. Θα γράψει συνθήματα στο κουβούκλιο του ασανσέρ και μετά θα αράξει.
Ο Ιχθείς θα βάλει και αυτός τα κλάματα, αλλά όσο και αν σας φαίνεται παράξενο θα ηρεμήσει, καθώς θα έχει άλλους 22 ώμους να γείρει και να πει τον πόνο του. Θα προσευχηθεί και θα θεωρήσει το άνοιγμα της πόρτας θαύμα που δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε η επίκληση των Αζαριήλ και Αναήλ......
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
09-02-2010, 07:17 PM
Eγω παντως ο ωμος του ιχθει δεν θα γινω:laugh:
μακρια απο μενα ρεεεεε..
αιντε σε κανενα αλλο ωμο να γυρεις λεμε..
εχουμε τον πονο μας εχουμε και εσενα..:nuts::laugh::bigsmile:
κρασακι
09-02-2010, 07:22 PM
Eγω παντως ο ωμος του ιχθει δεν θα γινω:laugh:
μακρια απο μενα ρεεεεε..
αιντε σε κανενα αλλο ωμο να γυρεις λεμε..
εχουμε τον πονο μας εχουμε και εσενα..:nuts::laugh::bigsmile:
Γι'αυτό και εμείς δεν γέρνουμε εύκολα σε ώμο τοξότη..:toung:
(επιστρέφω σε λίγο..)
Dell Piero
09-02-2010, 07:24 PM
Είναι μια καλή άσκηση. Αν συνεχίσουμε να την καίμε το θεματάκι θα πάει στον κάδο.
Astro Liv
09-02-2010, 07:45 PM
O Δίδυμος τεθεί στοίχημα ....O Υδροχόος το μυαλό ....O Τοξότης τύχη....To λιοντάρι δύναμη και με to ταύρο θα ανοίξouv την πόρτα....:wacko: Όλοι οι άλλοι είναι απασχολημένοι με την οικονομική κρίση.
Fotini Christodoulou
09-02-2010, 08:03 PM
O Κριός με τον Λεοντα θα μαλώσουν αρχικά για το ποιος έχει βρεί την καλύτερη λύση και ενώ ο Λέων θα αγορευει εξηγώντας με δραματικό τόνο την δυσκολία της κατάστασης, ο Κριός θα χτυπάει την πόρτα.:bigsmile: Ο Τοξότης σαφώς θα αρχίσει να σκέφτεται την συγχρονικότητα και τους λόγους που το σύμπαν έφερε μαζί τους ετερόκλητους τύπους- ε ναι θα κεράσει και κάτι οπωσδήποτε. ;)
Ο Καρκίνος με τους Ιχθείς θα κοιταχτούν με απόγνωση, θα κλάψουν και θα χτυπηθούν αλλά σε λίγο ο Καρκίνος θα αρχίσει να παρηγορεί και όσους απο τους υπόλοιπους έχουν ταραχθεί παίρνοντας θάρρος απο την ψυχραιμία του Σκορπιού που βρίσκεται πίσω απο όλους και κόβει κίνηση.
Κάπου εκεί ο Ταύρος θα βρεί εξαιρετική την φιλοσοφική άποψη του Τοξότη- που να τρέχουμε κιολας τώρα, μπορεί να χτυπήσουμε κιολας αστο καλύτερα- και θα αφήσει την Παρθένο να γκρινιάζει για τα μικρόβια που κυκλοφορούν σε ένα τόσο μικρό συνωστισμένο μέρος. Ο Αιγόκερος σοβαρός και λογομίλητος, θα αναλύει τα δεδομένα και θα βρεί την πιο ρεαλιστική λύση...να περιμένουν τον αρμοδιο - πυροσβεστική δλδ- να έρθει να τους σώσει.:bigsmile:
Ο Ζυγός θα ταραχθεί απο όλη την κατάσταση χώρια που άρχισε να ιδρώνει- μπλιάχ:laugh: - και θα ζητήσει τις απόψεις των υπολοίπων επί του θέματος. Ο Υδροχόος θα επιχειρήσει να βρεί έναν νέο τρόπο να βγούν απο το ασανσέρ και θα πειράξει όλα τα κουμπιά των ορόφων και την οροφή μήπως και απο εκει;;;;;.... Οι Διδυμοι θα κινούνται απο παρέα σε παρέα, μεταφέροντας τις ιδέες του καθενός ( όπως τις αντιλαμβάνονται) μέσα στην καλή χαρά που γνωρίζουν νέους ανθρώπους.:bigsmile:
Πάντως θα είχε τρομερή πλάκα ένα τέτοιο ενδεχόμενο:laugh:
Astro Liv
09-02-2010, 08:21 PM
Nαi kαι έτσι roadrunner ....... Είπα ίσως είναι υπερβολικά απασχολημένος με τον Κρόνο πάνω στον άξονα το κριάρι, αμά oxι με την οικονομική κρίση :bigsmile: έτσι τον έβγαλα .... sorry. Eτσι κι αλλιώς ο ταύρος είναι πιο εύρωστη, τεράστιο .
filira
10-02-2010, 01:47 PM
εγώ θα ήθελα να είχα μία κάμερα να τραβάω για να τα βλέπω ύστερα .
zw_epimenontas
10-02-2010, 02:03 PM
υδροχοοσ πιστευω πως θα ειναι ψυχρεμος σε αντιθεση με εναν ταυρο η σκορπιο ποθ ειναι εντελωσ το αντιθετο :toung: τοξοτης και εκει στον κοσμο του θα ειναι ααχαχαχ κριος θα βιαζετε να βγει απο εκει χααχαχ δυδιμος τι να πω τωρα αυτοι εχουν 2 οψεις :toung::bigsmile: ιχθυς ετοιμος να βοηθησεει αν χριαστει αιγοκερως ψυχρος αλλα ισως να βοηθησει και αυτος αν χρειαστει γιατι ετσι πρεπει :toung::bigsmile: αχαχαχαχχαχα ζυγος αγχος λεων βιαστικος παρθενος βαζει ολοθσ σε ταξη καρκινος ισως να φοβηθει αλλα θα βοηθησει σαν τον ιχθυ ! παντως μητσακο εισαι θεος ετσι αχαχαχαχ εχει πλακα αυτο που εβαλες...
Κοραλλία Μόζορα
10-02-2010, 08:14 PM
Πολύ ωραίες απαντήσεις και το χιούμορ δεν μας λείπει! Φαίνεται ότι την κατέχουμε την τέχνη!
Υπάρχουν όμως κι άλλα ενδεχόμενα. Ο Κριός, αφού παραδεχτεί ότι δεν έχει ιδέα από ασανσέρ, θα επιμένει ότι είναι σε θέση να το φτιάξει μόνος του και πολύ πριν έρθει ο τεχνικός, έστω και με μόνο εργαλείο τα... δυο του πόδια. Κι όσο ο Κριός, ο Λέοντας και ο Αιγόκερως θα κοντράρονται ποιος είναι ο πιο ικανός αρχηγός, ο Σκορπιός σιωπηλά και αθόρυβα θα έχει τον έλεγχο της κατάστασης.
Στο μεταξύ ο Ζυγός θα μεσολαβεί συνεχώς για να διατηρούνται ήρεμα τα πνεύματα γιατί δεν φτάνει που κλείστηκε στο ασανσέρ δεν χρειάζεται να υποστεί και διαφωνίες, κόντρες και αναστάτωση. Ο Δίδυμος αφού κάνει όλα τα τηλεφωνήματά του και διαβάσει μέχρι και τις οδηγίες χρήσης του ασανσέρ θα πιάσει κουβέντα με όσους έκρινε στο μεταξύ ότι έχουν δείκτη νοημοσύνης που να πλησιάζει κάπως τον δικό του (γιατί ίδιο δείκτη μ' αυτόν αποκλείεται να έχουν) και είναι σχετικά στα σύγκαλά τους για να κάνουν μια λογική κουβέντα.
Ο Ταύρος θα παρεμβαίνει στις προτάσεις του Κριού γιατί δεν αντέχει τους "παραλογισμούς" και να κρατούν την τύχη του στα χέρια τους άνθρωποι που "δεν ξέρουν τι τους γίνεται". Απαιτεί να μην ρισκάρει κανείς την δική του ασφάλεια με... πειραματισμούς. Αν μάλιστα θυμώσει είναι ικανός να... τους κωλώσει όλους εκεί μέσα!
Ο Υδροχόος θα πει ότι ξέρει από τεχνολογία, φυσική και ειδικά για... τον νόμο της βαρύτητας και η Παρθένος θα κάνει στο μυαλό της μια γρήγορη και εμπεριστατωμένη ανάλυση του κινδύνου που διατρέχουν και φυσικά... θα την ανακοινώσει σε όλους, προς μεγαλύτερο πανικό του Ταύρου, του Καρκίνου και του Ιχθύ. Ο Τοξότης φυσικά δεν θα πτοηθεί και ο Δίδυμος θα αναρωτηθεί ποιο ακριβώς ήταν το λογικό επιχείρημα του Τοξότη που... αποδεικνύει ότι όλα θα πάνε καλά!
Astro Liv
10-02-2010, 10:42 PM
Ο Δίδυμος αφού κάνει όλα τα τηλεφωνήματά του και διαβάσει μέχρι και τις οδηγίες χρήσης του ασανσέρ θα πιάσει κουβέντα με όσους έκρινε στο μεταξύ ότι έχουν δείκτη νοημοσύνης που να πλησιάζει κάπως τον δικό του (γιατί ίδιο δείκτη μ' αυτόν αποκλείεται να έχουν) και είναι σχετικά στα σύγκαλά τους για να κάνουν μια λογική κουβέντα.. Καλά έκανα και έβαλα στοίχημα ότι μόνο ένας σκορπιός μπορεί να μας βγάλει από την οικονομική κρίση. :embarrest
Natalia10
10-02-2010, 11:10 PM
Καλησπερα και απο μενα...
Χμ...θα δοκιμασω με τον Σκορπιο...
Τι εγινε ρε παιδια??? (απο μεσα του)
Ποιος συνομοτει εναντιον μου?Μηπως ο θυρωρος? Μηπως το συμπαν? Πρεπει να το ψαξω!!!
Ποιος με εγκλωβισε εδω μεσα με ολους αυτους την συγκεκριμενη μερα και ωρα? Πρεπει να το ψαξω!!!
Ποσοι ειμαστε εδω? Δωδεκα...Δεν ειναι τυχαιος αυτος ο αριθμος,αλλα τι να σημαινει αυτο αραγε? Πρεπει να το ψαξω!!!
Εσεις οι εντεκα που με κοιτατε λοξα (γιατι ειμαι σιγουρος πως με κοιτατε λοξα), να'στε σιγουροι, θα ανακαλυψω ποιος και τι κρυβεται πισω απο αυτον τον και "και καλα" τυχαιο εγκλισμο μας σε αυτο το ασανσερ!!!
...(Απο εξω του)!!!....Ποιος θελει να του χαρισω μια νυχτα με παθιασμενο σεξ?
...(Απο μεσα του)!!!...Σε υπνωτιζει το βλεμα μου?...εεε???
(Για να μην παρεξηγηθω απο τους Σκορπιους αναγνωστες), το συμπαθω αυτο το ζωδιο γι'αυτον τον λογο θελησα να γραψω γι'αυτους,η διαθεση μου ηταν καθαρα χιουμοριστικη...(Μην με τσιμπησετε):bigsmile:
Φιλικα:bigsmile:
whisperer
10-02-2010, 11:31 PM
¶ρα για να κάνουμε μια πρώτη σούμα..από τις μέχρι τώρα απαντήσεις που καταλήγουμε?
ότι και οι πολικότητες και τα στοιχεία λειτουργούν μια χαρά ακόμα και σε ένα ασανσέρ... ! :bigsmile:
Κοραλλία μου, η αλήθεια είναι οτι με παραξένεψε η απάντησή σου ότι ένας Κριός θα παραδεχτεί (αν ειναι δυνατόν :toung: ) άγνοια??? ότι δεν έχει ιδέα από ασανσέρ??? ίσα ίσα πίστευα ότι θα έκανε τα πάντα που λεει ο λόγος για να μη φανεί η άγνοιά του και του στερήσει κάποιος από τους υπόλοιπους 11 τον ηγετικό ρόλο! (συμφωνώ ότι απειλείται περισσότερο απο λέων και αιγόκερω...) :bigsmile:
Η παρθένος θεωρώ όχι ότι θα κάνει μια γρήγορη ανάλυση...θεωρώ ότι ίσως ακόμα σχεδιάσει και πίνακα και παρουσιάσει και ποσοστά με τις πιθανότητες του τι θα συμβεί και πότε...ισως μπορεί να ζητήσει ένα κραγιόν από τη Λιονταρίνα για να σχεδιάσει στον καθρέφτη του ασανσέρ τους πίνακες...!
Και για να απαντήσω στο τελευταίο σου σχόλιο ( το οποίο επίσης αφορά πολικότητα) το λογικό επιχείρημα του Τοξότη ότι όλα θα πάνε καλά... είναι το ίδιο το αποτέλεσμα...ότι τελικά όλα πήγαν καλα..! :bigsmile:
αλλά που να καταλάβει ο Δϊδυμος από αυτά...!
Πολύ ωραία άσκηση πραγματικά...!
Τίνα Ζαχαριάδου
11-02-2010, 01:00 AM
Κοραλλία μου, η αλήθεια είναι οτι με παραξένεψε η απάντησή σου ότι ένας Κριός θα παραδεχτεί (αν ειναι δυνατόν ) άγνοια???
Xαχα σε τσάκωσα Whisperer, τι είναι αυτά που λες για εμάς τους Κριούς?
ο Κριός μπορεί όντως να γίνει απίστευτα ξερόλας και εγωιστής, όμως είναι πάντα ειλικρινής, επομένως το πιθανότερο είναι να παραδεχτεί την άγνοια του. Φυσικά θα είναι ο πρώτος που θα βοηθήσει...... για λίγα μόνο λεπτά. Στην πορεία θα βαρεθεί και θα αφήσει τους υπόλοιπους να τελειώσουν την δουλειά.
Λοιπόν, πριν από 15 χρόνια περίπου ξέμεινα για καμμιά ώρα περίπου σε ένα ασανσέρ μετά από ένα ξέφρενο πάρτυ μαζί με έναν Κριό, έναν Ζυγό, μια γυναίκα Τοξότη και μια Υδροχόο
Η πρώτη αντίδραση ήταν η δική μου, με την διαφορά πως επειδή είμαι κλειστοφοβική άρχισα να ουρλιάζω, να κλαίω και να ζητώ την μητέρα μου (ωροσκόπος Καρκίνος) .
Ο ¶ντρας Κριός ανέβασε πίεση, το πρόσωπο του ήταν κατακόκκινο μέχρι τα αυτιά, νομίζαμε πως θα σπάσει το κρανίο του.
Η Τοξοτίνα ψύχραιμη γελούσε και έκανε αστειάκα προσπαθώντας να φιλοσοφήσει την κατάσταση, όσο μπορούσε βέβαια το κορίτσι.
Ο Ζυγός ήταν χαρούμενος διότι θεωρούσε τυχερό τον εαυτό του που κλείστηκε στο ασανσέρ παρέα με την σύζυγο του ( την Υδροχοοίνα) και τους φίλους του.
Η γυναίκα Υδροχόος ήταν ήταν η έκπληξη της βραδιάς ενώ στην αρχή ήταν σχετικά ψύχραιμη. όσο έβλεπε να περνά η ώρα και να μην μας ακούει κανείς σκεφτόταν τι να κάνει. Έτσι εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα βγάζει την γόβα στυλέτο και με το τακούνι αρχίζει να χτυπά το τζάμι του ασανσέρ ουρλιάζοντας πως δεν θα ξαναδεί τα παιδιά της. Περιττό να σας πω πως μείναμε άλαλοι από το ξέσπασμα της το οποίο έπιασε τόπο αφού οι ένοικοι άκουσαν το δράμα της και έσπευσαν να μας βγάλουν.
Κοραλλία Μόζορα
11-02-2010, 10:57 AM
Πολύ ωραίες απαντήσεις και σχόλια. Ας βγάλουμε όμως κι ένα συμπέρασμα για να είναι πιο εποικοδομητική η συζήτησή μας. Ας πάρουμε καταρχήν τα 3 πρώτα ζεύγη.
Γιατί ο Κριός θα επιμένει ότι μπορεί να φτιάξει το ασανσέρ μόνος του;
Γιατί ο Ζυγός θα μπει ανάμεσα σ' αυτούς που κοντράρονται;
Γιατί ο Ταύρος θα φοβηθεί και θα τα βάλει με τον Κριό;
Γιατί ο Σκορπιός δεν θα αποτραβηχτεί σε μια γωνιά;
Γιατί ο Δίδυμος, παρόλο που είναι κοινωνικό και επικοινωνιακό άτομο δεν θα κοινωνικοποιηθεί με όλους;
Γιατί ο Δίδυμος δεν θα κατανοήσει την αντίδραση του Τοξότη;
Εξετάζοντας αυτές τις αντιδράσεις θα κατανοήσουμε καλύτερα την φύση των ζωδίων.
sofiapant
11-02-2010, 07:04 PM
Πολύ ωραία άσκηση Κοραλλία μου. Δεν βλέπω απαντήσεις στην τελευταία σου ερώτηση αν και πιστεύω για τα σαϊνια που έχουμε εδώ είναι εύκολη.
Ο κριός πέρα από ξερόλας θέλει να του αναγνωρίζεται η αξία του και ξέρει ότι έχει γεννηθεί αρχηγός, ξέρει δεν ξέρει θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει.
Ο ζυγός πάνω από όλα διακρίνεται για την διπλωματία του χαρακτήρα του, εξάλλου δεν του αρέσει να βρίσκεται εν μέσω διαπληκτισμών και θα προσπαθήσει για τις ισορροπίες.
ο ταύρος είναι πάντα κόντρα με τον κριό.............!
Ο σκορπιός δεν μπορεί να αποτραβηχθεί σε μιά γωνιά αφού έχει κυβερνήτη και τον άρη αστεία λέμε;
Astro Liv
11-02-2010, 08:23 PM
Για να παιξουμε λιγο, εγω θα τους θετ...σε διαφορετικη σειρα.
Γιατί ο Διδυμος θα επιμένει ότι μπορεί να φτιάξει το ασανσέρ μόνος του;...δυστυχως.
Γιατί ο Ταυρος θα μπει ανάμεσα σ' αυτούς που κοντράρονται;
Γιατί ο Ζυγος (αναποφασιστος) θα φοβηθεί και θα τα βάλει με τον Κριό;
Γιατί ο Σκορπιός....Θα αποτραβηχτεί σε μια γωνιά; Αχ Πλουτωνας, τι μας κανεις με τη κρυφη Δυναμη σου.
Γιατί ο Δίδυμος, παρόλο που είναι κοινωνικό και επικοινωνιακό άτομο δεν θα κοινωνικοποιηθεί με όλους; Εδω αφηνω ετσι...εβαλα το γαιδαρο κοντα..:bigsmile:
Γιατί ο Τοξοτης... Δεν θα κατανοήσει την αντίδραση του Διδυμου...παι και ετσι. :embarrest
Ωχ...παλη εβγαλα τον Κριο, δεν μπ. ας ξεκουραστει λιγο....:love:
12th house
11-02-2010, 10:37 PM
ο κριος θα βρισει ο ταυρος θα βγαλει σνακ απο την τσεπη ο διδυμος θα πιασει την κουβεντα μια και βρηκε ευκαιρια ο καρκινος θα παρει στο κινητο τη μαμα να της το πει ο λεων θα κοιταχτει στον καθρεφτη να δει αν ξεφευγει καμια τουφα ο παρθενος θα αναλυσει το πως και το γιατι χαλασε το ασανσερ ο ζυγος δεν θα ξερει τι να κανει γι αυτο δε θα κανει τιποτα ο σκορπιος θα μαζευει οσα ακουει για να τα χρησιμοποιησει σε περιπτωση αναγκης ο τοξοτης θα το φιλοσοφησει το θεμα ο αιγοκερως θα κοιταει το ρολοι του ο υδροχοος θα βγαλει κατσαβιδια φακους μπαταριες γκατζετακια και ο ιχθυς θα πει στον καρκινο να τελειωνει το τηλεφωνημα με τη μαμα για να παρουμε την πυροσβεστικη γιατι δε μπορει αλλα δραματα, εχει και κλειστοφοβια
Κοραλλία Μόζορα
12-02-2010, 01:48 PM
Ο Κριός είναι το ζώδιο του ¶ρη, του πλανήτη της δράσης. Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη και αυθόρμητη αντίδραση του Κριού σε ότι συμβαίνει γύρω του είναι να δράσει, να κάνει κάτι. Παράδειγμα: σε ένα νυχτερινό κλαμπ κάποιος μέθυσε και προκαλούσε οχληρία. Οι σεκιουριτάδες του κλαμπ τον έβγαλαν έξω και αρκετοί έτρεξαν και παρακολουθούσαν την φάση. Ένας Κριός άρπαξε τον μεθυσμένο που τρέκλιζε, ειδοποίησε ταξί και τον έβαλε μέσα για να πάει σπίτι του.
Ο Κριός δεν μπορεί να παραμείνει απαθής θεατής έστω κι αν ξέρει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε, έστω κι αν η δράση που θα αναλάβει είναι παράλογη ή επικίνδυνη στην δεδομένη κατάσταση. Παράδειγμα: στην διάρκεια ενός σεισμού, μέσα σε ένα γραφείο με αρκετά άτομα, όλοι πάγωσαν και ακινητοποιήθηκαν. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου ένας Κριός έτρεξε στην πόρτα και άρχισε να κρατά με τα χέρια του τα δοκάρια σε μια προσπάθεια να τα στηρίξει.
Ήταν παράλογο γιατί σ' ένα σεισμό δεν μπορείς να στηρίξεις τα δοκάρια με τα χέρια σου. Όταν τον ρώτησα τι σκέφτηκε εκείνη την στιγμή μου απάντησε ότι το ήξερε ότι ήταν παράλογο αλλά ενστικτωδώς ήθελε να κρατήσει την πόρτα ανοικτή για να μην παγιδευτούν οι συνάδελφοί του μέσα στο γραφείο σε περίπτωση που κατέρρεε το κτήριο. Η άμεση αντίδρασή του ήταν να κάνει κάτι και μάλιστα για να προστατέψει άλλους, πράγμα που είναι η καλύτερη έκφραση του ¶ρη. Αυτό το παράδειγμα όμως δείχνει και την παντοδυναμία που αισθάνεται κατά βάθος ο ¶ρης, κάτι σαν τον βιβλικό Σαμψών.
Γι' αυτό και οι Κριοί θεωρούμε ότι έχουν ηγετικές τάσεις. Γιατί αναλαμβάνουν άμεσα σε κάθε περίπτωση δράση, παίρνουν την πρωτοβουλία, επομένως μπαίνουν μπροστά και οι άλλοι τους ακολουθούν. Η χειρότερη φάση για ένα Κριό είναι να βρεθεί σε μια κατάσταση στην οποία δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Αυτό τον αγχώνει.
Στο θέμα μας που συζητάμε, ο Κριός κλείστηκε στο ασανσέρ. Η άμεση ανάγκη του είναι να κάνει κάτι, να δράσει. Κι επειδή θέλει να δρα άμεσα είναι ανυπόμονος. Επίσης, ο ¶ρης έχει σχέση με εργαλεία, επιδιορθώσεις μηχανών και μηχανημάτων.
Ο στωικός και υπομονετικός Ταύρος όμως γιατί θα φοβηθεί και γιατί θα τα βάλει με τον Κριό;
sagimoon
12-02-2010, 02:39 PM
χμ....γιατί να τα βάλει με τον κριό , ο ταύρος στο ανσανσερ....
μήπως επειδή σκέφτηκε:
Mε την φούρια αυτού του νεάτερνταλ θα μπούμε σε μπελάδες...αντί για καλό θα μας βγει σε κακό όλο το εγχείρημα του κριού. Θα κάνει καμιά ζημιά και θα πέσει κάτω το ανσανσέρ. Κοινώς ο ανασφαλής και χέστης ταύρος θα εστανθεί ότι κυνδινεύει περισσότερο από τις δραστηριότητες του κριού μέσα στο ανσανσέρ, παρά από το ίδιο καθεαυτού το πρόβλημα....
12th house
12-02-2010, 06:09 PM
Ισως η σταθεροτητα του ταυρου να ερθει σε συγγρουση με την παρορμητικοτητα του κριου. Ο κριος πανω στη φουρια του να κανει κατι αφου η ενστικτωδης αντιδραση του ειναι αυτη, ισως να κανει κατι απερισκεπτο κι εκει ο ταυρος θα νιωσει οτι απειλειται η ασφαλεια του και θα πεισμωσει. Να μην ξεχναμε και το τι παθαινει ο ταυρος οταν βλεπει κοκκινο πανι (κοκκινο το χρωμα του κριου), γινεται ταυρος σε υαλοπωλειο. Σιγουρα ο κριος θα τον πει αναισθητο καθως διαφερουν οι ρυθμοι τους, ο ενας γρηγορος ο αλλος αργος, κι ο ταυρος θα προσπαθησει να κανει τον κριο πιο προσεκτικο και αποτελεσματικο. Αντε τωρα ο ηγετης κριος να δεχτει υποδειξεις...δεν γινονται αυτα. Ενα πραγμα μπορει να σωσει την κατασταση : αυτοι οι δυο να ειναι ατομα διαφορετικου φύλου, με κυβερνητη την αφροδιτη ο ενας και τον αρη ο αλλος...ολα παιζουν
12th house
12-02-2010, 06:43 PM
Αλλα η συγγρουση η μεγαλη δεν ειναι με τον ταυρο και τον κριο οοοοχι, το μεγαλο σοου θα γίνει με το δίδυμο και το σκορπιό. Αυτοί οι δύο βρε παιδί μου, πως να το πω βλέπει ο ένας τον άλλο και βγάζουν κι οι δυο καντηλες.. Ο δίδυμος θα κάνει τον έξυπνο, ο σκορπιός σε καμία περίπτωση δε θα δεχτεί οτι ο έξυπνος της παρέας είναι ο δίδυμος, τη στιγμή που θα παίζουν παλαμάκια οι άλλοι θα βγάλει το κεντρι και χραααατς τα επιχειρηματα θα καταρέουν ένα ένα σαν πύργος απο τραπουλοχαρτα. Μ ενα μαγικο τροπο που μονο ο σκορπιος ξερει, ενστικτωδως ισως, διαισθητικα, θα βρει τα τρωτά σημεία. Απο κει και περα η λυση για την εξοδο θα ναι κοντα...
Eirinopoios
12-02-2010, 11:12 PM
Συγγνώμη να κάνω μια ερώτηση οι δώδεκα χαρακτήρες θα αντιδράσουν σύμφωνα με το ζώδιο η με τον ωροσκόπο;
libraD
13-02-2010, 04:22 AM
Τέλειο! είναι απλά τέλειο!
Ας μιλήσω κι εγώ για τους Ζυγούς χωρίς να γενικεύω βέβαια... :cheesy:
Πιστεύω πώς ένας καθαρόαιμος Ζυγός θα έβγαζε όλο του το σνομπισμό σε μια τέτοια κατάσταση. Ως γυναίκα, θα έβγαζα το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που ίσως κρύβουν μέσα τους όλες οι Ζυγίνες!!! Μα τί πράγματα είναι αυτά; Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό τώρα; Σε εμένα; θα έλεγε μια Ζυγίνα έχοντας ανασηκωμένη τη γαλλική της μυτούλα :bigsmile: Και ούτε λόγος βέβαια να κάτσει να ασχοληθεί για το πώς θα βγούν από αυτή την κατάσταση. Θα περίμενε πολύ απλά (όχι για πολύ αλλά απαιτώντας με πολύ γλυκό τρόπο, καθότι όμορφες οι Ζυγίνες :love: ) να βγάλουν οι άλλοι το φίδι από την τρύπα βέβαια... :toung:
Μπορεί να είναι λάθος όσα γράφω, αλλά πιστεύω ότι ένα κακέκτυπο ή αλλιώς η σκοτεινή πλευρά του Ζυγίσιου εαυτού μου έτσι θα αντιδρούσε σε μια τέτοια περίπτωση. :laugh:
libraD
leoma
13-02-2010, 10:00 AM
Συγγνώμη να κάνω μια ερώτηση οι δώδεκα χαρακτήρες θα αντιδράσουν σύμφωνα με το ζώδιο η με τον ωροσκόπο;
Καλέ μου ειρηνοποιέ, η ερώτηση είναι εκτός θέματος. Εκτός από το χιούμορ, το κουιζ αναφέρεται σε γενικούς και ακραίους χαρακτηρισμούς για τα ζώδια και δεν περιγράφει πραγματικούς χαρακτήρες. Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε άτομο είναι διαφορετικό και δεν υπάρχει πιστό του αντίγραφο.
Κοραλλία Μόζορα
13-02-2010, 07:56 PM
Γεια σου Κωνσταντίνο.
Δώδεκα πραγματικοί χαρακτήρες θα αντιδρούσαν με ολόκληρο τον χάρτη τους, όχι μόνο με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο. Ο σκοπός μας εδώ είναι να απομονώσουμε την λειτουργία των 12 ζωδίων για να την αναλύσουμε καλύτερα. Σε κάθε άτομο όμως ο Ήλιος του θα λειτουργήσει συνθετικά μέσα στον χάρτη του, δηλαδή σε συνάρτηση με τους υπόλοιπους παράγοντες.
Κοραλλία Μόζορα
13-02-2010, 07:59 PM
Τέλειο! είναι απλά τέλειο!
Ας μιλήσω κι εγώ για τους Ζυγούς χωρίς να γενικεύω βέβαια... :cheesy:
Πιστεύω πώς ένας καθαρόαιμος Ζυγός θα έβγαζε όλο του το σνομπισμό σε μια τέτοια κατάσταση. Ως γυναίκα, θα έβγαζα το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που ίσως κρύβουν μέσα τους όλες οι Ζυγίνες!!! Μα τί πράγματα είναι αυτά; Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό τώρα; Σε εμένα; θα έλεγε μια Ζυγίνα έχοντας ανασηκωμένη τη γαλλική της μυτούλα :bigsmile: Και ούτε λόγος βέβαια να κάτσει να ασχοληθεί για το πώς θα βγούν από αυτή την κατάσταση. Θα περίμενε πολύ απλά (όχι για πολύ αλλά απαιτώντας με πολύ γλυκό τρόπο, καθότι όμορφες οι Ζυγίνες :love: ) να βγάλουν οι άλλοι το φίδι από την τρύπα βέβαια... :toung:
Μπορεί να είναι λάθος όσα γράφω, αλλά πιστεύω ότι ένα κακέκτυπο ή αλλιώς η σκοτεινή πλευρά του Ζυγίσιου εαυτού μου έτσι θα αντιδρούσε σε μια τέτοια περίπτωση. :laugh:
libraD
Γεια σου, Ντίνα μου.
Ναι, οι Ζυγίνες θέλουν λίγο κανάκεμα και θα μπορούσε μια Ζυγίνα να χρησιμοποιήσει μια τέτοια κατάσταση για να το πάρει με τον τρόπο της.
Κοραλλία Μόζορα
14-02-2010, 09:08 PM
Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της έξαρσης της Σελήνης γι' αυτό και είναι το ζώδιο με το ισχυρότερο ένστικτο αυτοσυντήρισης, μεγαλύτερο και από του Καρκίνου. Γι' αυτό και η ροπή του προς την ασφάλεια, την ιδιοκτησία, το φαγητό, τον ύπνο κ.λπ. Αν ο Ταύρος νιώσει ότι μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλειά του από "απερισκεψίες" κάποιου, π.χ. του Κριού θα αντιδράσει στον κίνδυνο αυτό. Επίσης ο Ταύρος ανήκει στον σταθερό σταυρό και τα σταθερά ζώδια έχουν ανάγκη να ελέγχουν τις συνθήκες γύρω τους γι' αυτό θα αντιδρούσε αν ένιωθε ότι μια κατάσταση πάει να βγει εκτός ελέγχου.
Ο Δίδυμος δεν κοινωνικοποιείται παντού και πάντα και με όλους. Μπορεί να κάνει παρέα ή να καθίσει να μιλήσει με ανθρώπους απ' όλα τα κοινωνικά στρώματα και κάθε μορφωτικού επιπέδου με την προϋπόθεση να βρει κάποιο ενδιαφέρον σ' αυτούς. Αν δεν του κινήσουν το ενδιαφέρον προχωρά παρακάτω.
Τα υπόλοιπα ζώδια νομίζω τα καλύψαμε αρκετά.
Θέλετε να μάθουμε περισσότερα για τα 12 ζώδια παίζοντας ένα κουίζ;
Δώδεκα άτομα, ένα από κάθε ζώδιο, κλείνονται μέσα σ' ένα ανσανσέρ. Πώς πιστεύετε ότι θα αντιδράσει το κάθε άτομο ανάλογα με το ζώδιό του;
Κκαλησπέρα κι απο μένα. λοιπόν ας αρχίσουμε...
σίγουρα ο καρκίνος θα γκρινιάζει και θα κλαίει να πάει σπίτι του. η παρθένος θα έχει βγάλει τα εισπνεόμενα απο την τσάντα και το ντετόλ την ώρα που θα κατακρίνει τον κριό για την απερισκεψία του να πατήσει πρώτος το κουμπί που δεν έπρεπε... η διδυμος θα έχει θυμηθεί χαλαρά μια ανάλογη περίπτωση που είχε τύχει στη συμπεθέρα της ξαδέρφης της πρόπερσι το καλοκαίρι και θα έχει συστηθει με όλους. ο λέοντας θα έχει έχει πάρει πολύ προσωπικά το όλο θέμα...και με μόνιμη φράση στα χείλη " παιδιά εγώ θα σας βγάλω απο δω μέσα".ο ταύρος θα τον κοιτάει περίεργα και θα σκέφτεται πόσο να στοίχισε μια τέτοια κατασκεύη λέγοντας "το δικό μου... είναι καλύτερο". ο αιγόκερος θα λέει και θα ξαναλέει πως αλλού θα έπρεπε να ήταν εκείνη την ώρα και οτι όση ώρα είναι κλεισμένος στο ασανσέρ χάνει λεφτα.. ο ζυγός θα έχει εναρμονιστεί πλήρως με το περβάλλον και θα προσπαθεί να ηρεμήσει όλους επισημαίνοντας τα καλά της υπόθεσης. ο τοξότης θα νιώθει μεν εγκλωβισμένος αλλά θα ψάχνει να βρεί τρόπο να βγουν απο κει μέσα παρέα με τον επινοητικό υδροχόο που θα σκαλίζει το κουτί με τα καλώδια. ο σκορπιός θα κοιτάει όλους με καχυποψία αφού κανείς δεν έχει σκεφτεί να χρησιμοποιήσει το...κινήτό του! έλα όμως που του αρέσουν οι ιχθείς με το μελαγχολικό ύφος απέναντι του;;;;;
sophier
17-02-2010, 03:04 AM
ωραια λοιπον συνεχιζουμε,
ο καρκινος.....αφου πρωτα καταραστη τη τυχη του που δεν μπορει πουθενα να βρει την ησιχια του και να μεινει λιγο μονος ,θα αρχισει να κοιταει εναν εναν τους αλλους 11 μπας και βρει τιποτα ενδιαφερον να περασει η ωρα του μεχρι να τους βγαλουν.
αν βρει καλος , διαφορετικα θα κριτικαρη απο μεσα του τους παντες για τις ιδεες τους που θα ακουει και μετα θα προσπαθισει να παει στη πισω γωνια του ασανσερ οσο ποιο αποτραβιγμενος μπορει και θα αρχισει να πλαθει η να σκεφτετε παλιες ιστοριες του για να γεμισει τον χρονο........
Χαχαχα!!!! συμφωνώ απόλυτα ως καρκίνος!!! εννοείται, το πρώτο πράγμα που θα έκανα είναι να κοιτάξω μήπως παίζει κάτι "ενδιαφέρον" :bigsmile: Αλλιώς... αρχίζει η γκρίνια... οπότε την πατησαν όλοι!
popininja
17-02-2010, 03:44 PM
λοιπον
μαλλον οι φωτιες θα αναλαβουν Δράση που όμως θα υποστηριχθεί απο τη Γη
για να είναι η πιο λογική και αποτελεσματική.
Τα Νερά πιο παθητικά μπορούν να πάρουν το ρόλο τον εμψυχωτών της ομάδας
και κυριώς να συμπαρασταθούν αν όχι το ένα στο άλλο στους υπολοίπους.
Ο Αέρας θα μπορούσε να δώσει εναλλακτικές και πιο ασυνήθιστες λύσεις απεγκλωβισμού.
Νομίζω πως τη μεγαλύτερη ανασφάλεια θα τη νιώσει η Γη που θέλει ''να πατάει στα πόδια της''
αν το ασανσερ σταμάτησε σε κάποιο όροφο και όχι στο ισόγειο.
Οι Φωτιές και ο Αέρας θα είναι ιδιαίτερα ανυπόμονοι.
Πιο ήρεμα τα Νερά με μια σχετικά πάντα γκρίνια ...
:unsure:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
17-02-2010, 04:03 PM
Τα Νερά πιο παθητικά μπορούν να πάρουν το ρόλο τον εμψυχωτών της ομάδας
και κυριώς να συμπαρασταθούν
:unsure:
Ε..οχι και εμψυχωτες τα νερα!! :nuts::nuts:
και δεν νομιζω να συμπαρασταθουν στους αλλους!!:toung::laugh:
τιποτα απο τα δυο δεν θα κανουν!
κουκι:bigsmile:
κρασακι
17-02-2010, 05:20 PM
Ε..οχι και εμψυχωτες τα νερα!! :nuts::nuts:
και δεν νομιζω να συμπαρασταθουν στους αλλους!!:toung::laugh:
τιποτα απο τα δυο δεν θα κανουν!
κουκι:bigsmile:
Εδώ υπάρχει αδικία και η σελήνη μου δεν μου επιτρέπει να κρατήσω το στόμα μου κλειστό..:toung:
Ε όχι και δεν είναι εμψυχωτές τα νερά..! αν δεν είναι τα νερά ποιοι τότε?? οι παρτάκηδες γήινοι? οι ''στον δικό μου υπέροχο κόσμο'' αεράτοι? ή οι ξερόλες και αφ' υψηλού πύρινοι??
όταν τα ''νερά''..περάσουν την κρισούλα, αν την πάθουν φυσικά..μια χαρά γίνονται τα κορόϊδα και συμπαραστέκονται πιο σιωπηλά και μη επιδεικτικά βέβαια στους άλλους..
αχχχχ τα είπα...:laugh:
please ας μη θεωρηθεί off topic..μη με κόψετε...
Astro Liv
17-02-2010, 06:39 PM
Ειλικρινα ποσο γλυκη ησασται.....μην φοβαστε, κανενα φοτια δεν μπορει να φτασει το νερο, κανενα αερα όλους τους άλλους και παει λεγοντας... αλλά αναρωτιέμαι τι θα ημασται σε αυτόν τον κόσμο, το ένα χωρίς τον αλλον. :love:
Ολοι έχουμε θετικά και αρνητικά μεσα μας, νομιζω ... αρκει να το παραδεχτουμε. Και ας είναι αλλη μπροστά μας. :embarrest
odathi
30-05-2010, 11:03 PM
Ο ταυρος χαλαρα.. Μπορει να ριξει και κανεναν υπνο...σιγουρα αμα πεινασει θα ειναι προβλημα αλλα γενικα δεν θα πολυαγχωθει
Λευκή
31-05-2010, 03:54 PM
Σαν υδροχόος πάντως,άμα κλειστώ σε ασανσέρ ποτέ,ελπίζω ότι θα υπάρχει τριγύρω κανένας Σκορπιός ή Αιγόκερως να αναλάβει ήρεμα και σοβαρά δράση να βγούμε κάποτε από κει μέσα,όπως επίσης και ένας Τοξότητς να μας διασκεδάσει όσο θα περιμένουμε διαφορετικά άμα περιμένω απ τον εαυτό μου και τα υπόλοιπα ζώδια...σώθηκα!:nuts:
Ενδιαφέρον !!
Λοιπόν...
Το ασανσέρ σταματάει, ο ιχθείς και ο καρκίνος τρομοκρατείται, ο σκορπιός μένει ατάραχος, ο ταύρος δεν κάνει τίποτα, ο λέων αναλαμβάνει από μόνος του το ρόλο του αρχηγού, ο κριός θέλει να βγει έξω εδώ και τώρα, η γυναίκα ζυγός φτιάχνει τα μαλλιά της στον καθρέφτη και ρωτάει αν κάποιος έχει κάποια χτένα μαζί του, ότι και να γίνεται πρέπει να μένει κομψή ! Ο παρθένος αθόρυβα προσπαθεί να βρει λύση και συγχρόνως θα περιεργάζεται τους πάντες και τα πάντα, αυτό μπορεί να το κάνει και ο δίδυμος, ο αιγόκαιρως παραμένει σοβαρός, ο τοξότης σκέφτεται ότι έχει μία καλή δικαιολογία για να μην πάει στην δουλειά : επιτέλους έσπασε η μονοτονία!! Και ο υδροχόος πιστεύει ότι για να καταφέρουν να βγουν από μέσα πρέπει δουλέψουν ομαδικά (ομαδικά μέσα από το δικό του εγώ).
Και η ώρα περνά και δεν βγαίνουν από μέσα ... Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα ... και αποφασίζει να αναλάβει και ο σκορπιός δράση αν δεν έχει τη δύναμη ο σκορπιός ποιος την έχει ! Θα το δεχτεί όμως ο Λέων καιο υδροχόος ? Όχι ! Με τίποτα! Τα σταθερά ζώδια είναι απόλυτα! Και έρχεται η σύγρουση ! Τι κάνουν οι υπόλοιποι ?
Ταύρος : Θα χάσω τα χρηματά μου !
Ο Παρθένος στους υπόλοιπους 11 : Δεν μπορείται να κάνεται τίποτα σωστα! Είστε εντελώς άχρηστοι!
Τοξότης : Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Σκεφτείται αισιόδοξα!
Ζυγός : Δεν αντέχω τις συγκρούσεις. Δεν μπορώ να αποφασίσω με ποιον είμαι. Όλοι έχουν δίκιο!
Αιγόκαιρως : Τι πράγματα είναι αυτά! Είναι κοινωνία αυτή ?
Από τον ιχθεί και τον καρκίνο μην περιμένεται και πολλά, γιατί αν διανύουν δύσκολη συναισθηματικά περίοδο, θα ψάχνουν τον έρωτα της ζωής τους στους υπόλοιπους 11. Δεν μπορούν να ασχολούνται τώρα με πρακτικά θέματα! Ο δίδυμος κουράστηκε να ασχολείται με το πρόβλημα και έπιασε το κουτσομπολιό με τον ζυγό!
Ο κρίος διεκδικεί και εκείνος αρχηγική θέση!
Με ποια μέσα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την αρχηγία? Υδροχόος - όραμα: Θα βγούμε από εδώ μέσα και όλοι μαζί θα κάνουμε ένα καλύτερο κόσμο με ασανσέρ που δεν σταματάνε!
Κριός - δράση : μόνο αν σπάσουμε την πόρτα θα βγούμε από μέσα! Ακούστε μόνο έμένα!
Λέων : έχω πολλές ικανότητες, θα τα καταφέρω!
Και ο σκορπιός για να περάσει το δικό του, ίντριγκα!! Όταν θέλει κάτι του βγαίνει ο κακός τος εαυτός!
Σκορπιός : Στο κάτω κάτω έχω δίκιο και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
Λυπαμαι που το λέω αλλά δεν θα βγουν από μέσα!!!