View Full Version : Δίδυμα παιδιά
seviblack
29-12-2009, 12:08 PM
Καλημέρα παιδιά.Έχω μια απορία η οποία δεν μου έχει απαντηθεί ακόμα και είναι η εξής:Τα δίδυμα παιδιά έχουν τον ίδιο αστρολογικό χάρτη;Δηλαδή εγώ με την αδερφή μου είμαστε δύο ίδιοι άνθρωποι;Θα ήθελα πραγματικά να μάθω.
kiaRRa
29-12-2009, 12:20 PM
Καλημέρα παιδιά.Έχω μια απορία η οποία δεν μου έχει απαντηθεί ακόμα και είναι η εξής:Τα δίδυμα παιδιά έχουν τον ίδιο αστρολογικό χάρτη;Δηλαδή εγώ με την αδερφή μου είμαστε δύο ίδιοι άνθρωποι;Θα ήθελα πραγματικά να μάθω.
Μην ξεχνάμε ότι και η απειροελάχιστη αλλαγη στις μοίρες ανάμεσα σε δύο χάρτες είναι αρκετά βασική διαφορά στην πορεία της εξέλιξης των προσωπικοτητων.
Ακόμα και αν είστε δίδυμες, κάποια βγήκε πρώτη και κάποια δεύτερη. Αρα υπάρχει μια διαφορετική ώρα γέννησης εστω και για ένα λεπτό, που με τη σειρά της επηρεαζει τις θέσεις και τις όψεις των πλανητών σε κάθε χάρτη. :embarrest
Γιάννης Ριζόπουλος
29-12-2009, 12:34 PM
Για το ίδιο θέμα υπάρχουν πολλά ακόμη σχόλια και μια αναζήτηση στο site θα βοηθούσε καταλυτικά. Προσωπικά παραπέμπω στο "Ωροσκόπια διδύμων", όπου και έχω εκθέσει τις απόψεις μου :bigsmile:
Μητσάκος
29-12-2009, 01:16 PM
Για το ίδιο θέμα υπάρχουν πολλά ακόμη σχόλια και μια αναζήτηση στο site θα βοηθούσε καταλυτικά. Προσωπικά παραπέμπω στο "Ωροσκόπια διδύμων", όπου και έχω εκθέσει τις απόψεις μου :bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/8289-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%E9%E1-%E4%E9%E4%FD%EC%F9%ED.html :bigsmile: