View Full Version : Εξήγηση μεσοδιαστημάτων
water
25-11-2009, 10:46 AM
Καλημέρα,
Που μπορούμε να βρούμε την εξήγηση/σημασία των μεσοδιαστημάτων που υπάρχουν στο νέο πρόγραμμα?
πχ. Αυτά με λίλιθ και χειρωνα δεν ειναι εύκολο να βρω κάποια ερμηνεία...
Μητσάκος
25-11-2009, 11:02 AM
Καλημέρα,
Που μπορούμε να βρούμε την εξήγηση/σημασία των μεσοδιαστημάτων που υπάρχουν στο νέο πρόγραμμα?
πχ. Αυτά με λίλιθ και χειρωνα δεν ειναι εύκολο να βρω κάποια ερμηνεία...
Στο γενέθλιο που είναι "free" δεν υπάρχουν μεσοδιαστήματα και ούτε πρόκειται να υπάρξουν.
Οι συνδρομητές όμως έχουν την ερμηνεία των μεσοδιαστημάτων και στις διελεύσεις και στο ηλιακό τόξο.
Αλλά και πάλι, τι θες να βρεις από τα μεσοδιαστήματα της ...Λίλιθ και του Χείρωνα :wacko: Δεν νομίζω να έχει ασχοληθεί κανένας σοβαρά με αυτά :bigsmile:
water
25-11-2009, 02:12 PM
Συγνώμη κιόλας, αφού είναι για να μην ασχολούμαστε.. γιατι παρέχεται αυτη η πληροφορία στο site????
(εγω τα βλέπω τα "natal midpoints", όχι στο γενέθλιο αλλά κάπου στο προοδευτικό, χωρίς ερμηνεία. Συνδρομήτρια δεν είμαι..)
Να το θέσω αλλιώς. Την εξήγηση αυτών που θεωρούνται..σοβαρών, που μπορώ να τις βρω?
ευχαριστώ
water
Μητσάκος
25-11-2009, 02:33 PM
Συγνώμη κιόλας, αφού είναι για να μην ασχολούμαστε.. γιατι παρέχεται αυτη η πληροφορία στο site????
(εγω τα βλέπω τα "natal midpoints", όχι στο γενέθλιο αλλά κάπου στο προοδευτικό, χωρίς ερμηνεία. Συνδρομήτρια δεν είμαι..)
Να το θέσω αλλιώς. Την εξήγηση αυτών που θεωρούνται..σοβαρών, που μπορώ να τις βρω?
ευχαριστώ
water
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός: της Λίλιθ και του Χείρωνα τα μεσοδιαστήματα δεν ξέρω να απασχολούν κάποιους σοβαρά, όχι γενικά τα μεσοδιαστήματα... :bigsmile: