View Full Version : Κρόνος διελαύνων σε γενέθλιο ωροσκόπιο
slobbylilina
25-10-2009, 04:17 PM
Καλησπέρα!
Με αφορμή ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο Κρόνος μπαίνει στο Ζυγό και θα παραμείνει εκεί για τα επόμενα 3 χρόνια περίπου, θα ήθελα να σας ρωτήσω τί μπορεί αυτό να σημαίνει για μένα που είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Λέων και με τον Κρόνο στο Ζυγό (3ος οίκος).
Ευχαριστώ.
Popi Vassalou
25-10-2009, 04:44 PM
Slobbillina
Θα καταφέρεις να πετύχεις μετά από σκληρή δουλειά, η οποία όμως ναι μεν μπορεί θα σε φορτώσει ευθύνες αλλά στο τέλος αυτής της επιρροής θα έχεις και την αναγνώριση που ενδεχομένως θα ήθελες.
Να είσαι ανοιχτή στην πληροφόρηση οποιαδήποτε μορφής η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως "εργαλείο" για τις νέες αλλά και πιο ουσιαστικές γνώσεις που αποκτάς.
Όσο για τον Κρόνο που έχεις στον Ζυγό...καλώς ήρθες :bigsmile:στην πρώτη και πιο σοβαρή ωριμότητα...δηλαδή αρχίζεις και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για καταστάσεις, γεγονότα, αποφάσεις, ανθρώπους κι αναλαμβάνεις σιγά σιγά υποχρεώσεις που μέχρι τώρα είτε δεν ήσουν έτοιμη, είτε δε σου είχε δoθεί η "ευκαιρία".
loulakopia
25-10-2009, 04:54 PM
ωραια δηλαδη εμενα που κρονος μπαινει στον 2 ιοκο μου κ εκει εχω τον πλουτωνα στον σκορπιο τα ιοκονομικα θα περασουν απο σαραντα κυματα....
slobbylilina
25-10-2009, 05:07 PM
Κα Βασσάλου σας ευχαριστώ για τη γρήγορη και σαφή απάντησή σας! Το εκτιμώ ιδιαίτερα.
Εν τω μεταξύ προσπάθησα να ψάξω και να διαβάσω τα περί Κρόνου, κι όσο μπορέσω να καταλάβω να τα εξηγήσω στη δική μου περίπτωση.
Το "καλωσόρισμα" της δικής σας απάντησης μου επιβεβαιώνεται με το γεγονός ότι το 2010 γίνομαι 28ετών και μπαίνω στην περίοδο των ευθυνών και της πρέπουσας ωριμότητας..σύμφωνα και με ένα blog που διάβασα κάποιου μέλους εδώ.
Πράγματι αναμένω περισσότερες ευθύνες στα επαγγελματικά και επιπλέον σχεδιάζω να παντρευτώ μέσα στο 2010..
Επειδή διάβασα ότι σε έναν γυναικείο χάρτη δίνει πληροφορίες για το σύντροφο και το θεσμό του γάμου, αλλά δεν αναλύει το πώς, τί πρέπει επιπλέον να κοιτάξω πάνω σε αυτό το θέμα?
Popi Vassalou
26-10-2009, 07:46 PM
Ναι δίνει πληροφορίες αλλά χρειάζονται ορισμένες προϋποθέσεις, όπως να είναι στον 7ο οίκο, να είναι κυβερνήτης του γάμου ή των σχέσεων, να κάνει όψεις με προσωπικούς πλανήτες.
Popi Vassalou
26-10-2009, 07:51 PM
Ο Κρόνος στο 2ο σημαίνει ότι θα βάλεις σε τάξη το σύστημα αξιών σου, που συμπεριλαμβάνει οικονομικές, αισθηματικές και ηθικές αξίες.
scorpio_
27-10-2009, 12:08 AM
φιλη μου
ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΝΕΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ.
ΤΑΚΜΑΝ
27-10-2009, 01:09 AM
Καλησπέρα.
Γνωρίζω ότι ο Κρόνος στις 29/10/2009 ώρα 20:00 μπαίνει στο Ζυγό. Εγώ είμαι λέων με ωροσκόπο καρκίνο. Η ακμή του 4ου οίκου μου είναι στην 07.36 του ζυγού. Ήθελα να ρωτήσω αυτή η νέα θέση του Κρόνου τι αλλαγές θα μου φέρει? Επιπλέον τώρα βλέπω ότι ο διελαύνων κρόνος τετραγωνίζει με τον γεννέθλιο ποσειδώνα μου (Αιγόκερως 0.60 R) και ο διελαύνων ποσειώνας τετραγωνίζει με τον γεννέθλιο κρόνο μου (20η μοίρα του Σκορπιού). Τι σημαίνει αυτή η "κακή σχέση" μεταξύ Ποσειδώνα και Κρόνου?
slobbylilina
27-10-2009, 01:35 AM
Ο Κρόνος μου εμφανίζει πολλές όψεις στο γενέθλιο..πολλές..
1)Τετράγωνο με Αφροδίτη
2)Σύνοδο με ¶ρη
3)Εξάγωνο με Ποσειδώνα
4)Σύνοδο με Πλούτωνα
5)Χιαστί Χείρων (Ταύρος)
6)Τετράγωνο Β.Δεσμός (Καρκίνος)
7)Εξάγωνο με Ωροσκόπο (Λέων)
Σαν πολλές μου φαίνονται οι όψεις στον Κρόνο (σ'αυτόν και στον Ερμή έχω τόσες πολλές, αλλά με τον Ερμή έχουμε γίνει "φιλαράκια" καλά).
Πάντως κατά έναν περίεργο τρόπο νιώθω ότι μπορώ να αναλάβω τις ευθύνες, αυτό που θα κοιτάξω προσέξω είναι να μην παραμελήσω δικούς μου ανθρώπους στην πορεία αυτή και να μην "ξεχάσω" να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.......και να πετάω και πού και πού στα σύννεφα...
basia
11-11-2009, 03:23 PM
Γεια σας! ειμαι ιχθεις με ωροσκοπο ταυρο, κρονο στον ζυγο και δια στον ζυγο...Ειναι ευκολο να μαθω τι σημαινει αυτο για μενα και πού, πώς θα με επηρεασει ο κρονος? Σας ευχαριστω παρα πολυ!!!
vikou
11-11-2009, 05:54 PM
Να εναποθέσω και γω τον πόνο μου :) Ο Κρόνος διελαύνει από το μεσουράνημά μου που είναι σε σύνοδο με γενέθλιους ουρανό και πλούτωνα... Οσονούπω θα κάνει και σύνοδο ακριβείας με τον ουρανό..Περαστικά μας :)
Aries&Libra
11-11-2009, 07:54 PM
Ο Κρόνος μου εμφανίζει πολλές όψεις στο γενέθλιο..πολλές..
1)Τετράγωνο με Αφροδίτη
2)Σύνοδο με ¶ρη
3)Εξάγωνο με Ποσειδώνα
4)Σύνοδο με Πλούτωνα
5)Χιαστί Χείρων (Ταύρος)
6)Τετράγωνο Β.Δεσμός (Καρκίνος)
7)Εξάγωνο με Ωροσκόπο (Λέων)
Σαν πολλές μου φαίνονται οι όψεις στον Κρόνο (σ'αυτόν και στον Ερμή έχω τόσες πολλές, αλλά με τον Ερμή έχουμε γίνει "φιλαράκια" καλά).
Πάντως κατά έναν περίεργο τρόπο νιώθω ότι μπορώ να αναλάβω τις ευθύνες, αυτό που θα κοιτάξω προσέξω είναι να μην παραμελήσω δικούς μου ανθρώπους στην πορεία αυτή και να μην "ξεχάσω" να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.......και να πετάω και πού και πού στα σύννεφα...
Δηλαδή έχεις σύνοδο ¶ρη-Κρόνου-Πλούτωνα σε τετράγωνο με Αφροδίτη; Σε ποιά ζώδια και ποιούς οίκους;
Aries&Libra
11-11-2009, 08:04 PM
ωραια δηλαδη εμενα που κρονος μπαινει στον 2 ιοκο μου κ εκει εχω τον πλουτωνα στον σκορπιο τα ιοκονομικα θα περασουν απο σαραντα κυματα....
Εσύ μη φοβάσαι. Με τον Πλούτωνα εκεί ξέρεις τι σημαίνουν τα πολύ πάνω και τα πολύ κάτω στα οικονομικά σου, τις αξίες σου, την ασφάλεια σου. Απλά θα προσέξεις το επόμενο διάστημα να μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα και χωρίς πρώτα να τα έχεις "ξεψαχνίσεις".
ΤΑΚΜΑΝ
12-11-2009, 02:02 PM
Γεια σας. Είμαι Λέων (εκτός από τον ήλιο, έχω άρη και ερμή στον λέοντα), με ωροσκόπο καρκίνο (και αφροδίτη στον 12ο οίκο σε σύνοδο με τον ωροσκόπο), με σελήνη στο ζυγό και δία στον υδροχόο. Εμένα σε ποιους τομείς θα με βοηθήσει ο Κρόνος στο ζυγό και σε ποιους θα πρέπει να προσέχω;
Alaia
12-11-2009, 05:51 PM
Καλησπέρα! αν και έχω διαβασει αρκετά άρθρα, και έχω ζητησει διευκρινήσεις ξανά για τον κρόνο, υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω. Εχω επιστροφή Κρόνου ως ζυγός, με τον γενέθλιο κρόνο στον 1ο οίκο, στο Ζυγό, σε σύνοδο με το Δία. εδώ και 2-3 μήνες, περνάω ίσως μια από τις χειρότερες φάσεις τις ζωής μου σε όλα τα επίπεδα. Να υποθέσω ότι αυτό το κλίμα θα συνεχιστεί σε όλη την τριετία που διελάυνει ο κρόνος? επίσης, δεν καταλαβαίνω το νόημα του "περιορισμού και ευθυνών " κτλ, καθότι σε όλη μου τη ζωή αναλάμβανα ευθυνες, τέλος πάντων δε θυμάμαι ποτέ να ήμουν ξέγνοιαστη και χωρίς προβλήματα. ΠΟΣΟ χειρότερα μπορεί να είναι? όποιος γνωρίζει κα΄τι παραπάνω ας μου απαντήσει παρακαλώ!
slobbylilina
12-11-2009, 07:24 PM
Δηλαδή έχεις σύνοδο ¶ρη-Κρόνου-Πλούτωνα σε τετράγωνο με Αφροδίτη; Σε ποιά ζώδια και ποιούς οίκους;
Αφροδίτη Αιγόκερως 26° 21' 54" R Οίκος : 6ος
Αρης Ζυγός 16° 28' 44" Οίκος: 3ος
Κρόνος Ζυγός 22° 14' 44" Οίκος: 3ος
Πλούτωνας Ζυγός 26° 55' 53" R Οίκος: 3ος
Είμαι ανοιχτή σε κάθε είδους σχόλιο-ερμηνεία, εκφραστείτε ελεύθερα..
Εσύ μη φοβάσαι. Με τον Πλούτωνα εκεί ξέρεις τι σημαίνουν τα πολύ πάνω και τα πολύ κάτω στα οικονομικά σου, τις αξίες σου, την ασφάλεια σου. Απλά θα προσέξεις το επόμενο διάστημα να μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα και χωρίς πρώτα να τα έχεις "ξεψαχνίσεις".
έχω στην ακμή του 2ου πλούτωνα στην παρθένο και απο την ώρα που ο κρόνος μπήκε εκεί ΄΄ενα συμάζεμα έφερε στα οικονομικά, μην σου πώ ότι είναι και η πρώτη φορά που έβαλα και χρήματα στην άκρη,καθόλου άσχημα δηλαδή