PDA

View Full Version : Απορία για Ηλιακή σύνοδο και όψεις.

mairy5
08-09-2009, 03:56 PM
Έχω σύνοδο ¶ρη - Ήλιου και είναι ακριβώς έτσι όπως το γράφετε!!!!!! Θέλω να ρωτήσω μιας και είμαι αρχάρια σ' αυτό το χώρο και πολλές οι απορίες μου, αν αυτή η όψη δέχεται ή συνδέεται με άλλες γωνίες αρνητικές από άλλους πλανήτες ή όψεις τι γίνετε;;;;; π.χ. Ηλιος και Αρης στο Λέοντα, Κρόνος στον Ταύρο και Σελήνη - Ποσειδώνας στον Σκορπιό.
Επίσης όταν γίνετε μία διέλευση από ένα πλανήτη π.χ. ο Αρης στον Λέοντα - πιθανώς ενεργοποιείται αυτή η σύνοδος - θα ενεργοποιηθούν και οι άλλες γενέθλιες όψεις;........

Βασιλης Παπαδολιας
08-09-2009, 06:52 PM
Καλή σου μέρα, Μαίρη..

η ερώτηση που κάνεις θέλει αρκετή δουλειά σε επεξηγήσεις, ωστόσο αυτά που μπορούμε να πούμε για αρχή είναι ότι:

1. Θέλει καταρχήν να κατανοήσεις κάθε θέση ξεχωριστά πώς σε επηρεάζει. Π.χ. ο Κρόνος στον Ταύρο ή η Σελήνη στο Σκορπιό
2. Μετά να δεις πώς επηρεάζονται οι πλανήτες στις συνόδους τους, π.χ. η Σελήνη με τον Ποσειδώνα.
3. Σε περίπτωση που έχεις κάποιο τετράγωνο σε αυτές τις θέσεις (π.χ. μεταξύ Κρόνου και Ήλιου ή Κρόνου και Ερμή ή μεταξύ Σελήνης/Ποσειδώνα και Ήλιου ή Σελήνης/Ποσειδώνα και Ερμή) σκέψου εάν σε βρίσκουν οι καταστάσεις να διχάζεσαι πολλές φορές αν πρέπει να ακολουθήσεις το δρόμο του ενός ή του άλλου πλανήτη
4. Σε περίπτωση που έχεις κάποια αντίθεση (π.χ. Σελήνη/Κρόνος ή Ποσειδώνας/Κρόνος) σκέψου αν στη ζωή σου υπάρχουν καταστάσεις ή πρόσωπα που εκφράζουν τη μία συμπεριφορά, ενώ εσύ υϊοθετείς την άλλη.

mairy5
09-09-2009, 05:19 PM
Καλησπέρα!!! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μου δώσατε. Είμαι σε μία συνεχή αναζήτηση και μελετάω, συγκρίνω συνέχεια μέσω των άρθρων και τις πληροφορίες του υπέρχοχου αυτού site......