PDA

View Full Version : Χτυπημενος απο διελευσεις Αρης

skorpion
03-08-2009, 11:47 PM
Γειααα σας!!!

Ο γενεθλιος Αρης στο ζυγο στον 5ο οικο χτυπιεται απο τον διελαυνωντα Πλουτωνα, o οποιος βρισκεται στον 7ο, με οψη τετραγωνου απο αρχες Νοεμβρη θα υπαρχει και συνοδος διελαυνωντα Κρονου με τον Αρη μου....:push:
Θα ηθελα να ακουσω αποψεις για το τι μπορει να φερει ολο αυτο...

cancerian
04-08-2009, 08:58 AM
Γειααα σας!!!

Ο γενεθλιος Αρης στο ζυγο στον 5ο οικο χτυπιεται απο τον διελαυνωντα Πλουτωνα, o οποιος βρισκεται στον 7ο, με οψη τετραγωνου απο αρχες Νοεμβρη θα υπαρχει και συνοδος διελαυνωντα Κρονου με τον Αρη μου....:push:
Θα ηθελα να ακουσω αποψεις για το τι μπορει να φερει ολο αυτο...

Ενα τετοιο τετραγωνο περιεχει εξαιρετικα ποσα ενεργειας. Η λεξη κλειδι , για αυτο το τετραγωνο ειναι η ενεργεια. Αυξανονται τα ποσα της και ο Πλουτωνας την υπερφορτιζει. Ο Αρης εκφραζει την κατα μετωπο επιθεση και ο Πλουτωνας φερνει στην επιφανεια οτιδηποτε ειναι κρυφο. Ετσι λοιπον , στην επιφανεια θα εμφανιστουν πολλα κρυμμενα πραγματα. Σκεψου αυτο το τετραγωνο σαν ενα οπλο , στο οποιο εχεις το δακτυλο στην σκανδαλη ...και τρεμει... Το τετραγωνο αυτο υποδηλωνει πολλα καταπιεσμενα συναισθηματα. Θα πρεπει εκεινη την περιοδο να μαθεις να εκφραζεις αυτο που νιωθεις χωρις να παρατραβας τα πραγματα. Mεσα απο αυτο το τετραγωνο θα σου δωθει η ευκαιρια να μαθεις να κουλαρεις την ενεργεια. Θα πρεπει να κατευνασεις συναισθηματα θυμου , οργης ή και ακομα βιας. Η εντονη προκληση της ενεργειας που ανεφερα προηγουμενως δεν θα ειναι και τοσο αντιληπτη. Περισσοτερο θα την νιωθεις απο οτι θα την βλεπεις γυρω σου. Και φυσικα θα αφορα θεματα του 7ου και του 5ου. Συνεργασιες και Ερωτικα θεματα. Θα πρεπει να μαθεις επισης να κανεις υπερβαση , διοτι μεσα απο αυτο τον πλανητικο σχηματισμο ερχονται στην επιφανεια , συμπλεγματα , φοβιες και φυσικα εμμονες. Η ψυχολογικη υγεια ειναι επισης κατι που θα πρεπει να εισαι προσεκτικη. Διοτι αυτο το τετραγωνο θα μπορουσε πολυ απλα να μεταφραστει σαν "νευροσπασμα" :bigsmile:
Ο ελεγχος ειναι επισης θεμα. Προσπαθησε να αποφυγεις την χειραγωγηση τοσο στις επαφες σου με αλλους , οσο και σε θεματα ερωτικα. Ασε τα θεματα ελεγχου στο νεκρο εκεινη την περιοδο μιας και δεν θα ειναι οτι καλυτερο για τους αλλους. Σαν τελευταιο πραγμα θα ηθελα να καταθεσω οτι αυτη η περιοδος ειναι ιδανικη για να κατακτησεις οποιο στοχο θες. Μονο ομως οταν καταφερεις να συγκεντρωσεις την ενεργεια σου προς ενα στοχο καθε φορα , χωρις να την σπαταλας...
Θεωρω οτι ο Κρονος εκεινη την περιοδο σε συνοδο με τον Αρη θα ειναι οτι πρεπει για να σε κοντρολαρει και να σε κανει να σκεφτεις αν αξιζει η σπαταλη ενεργειας. Μαλλον εκεινη την περιοδο θα μαθεις να πειθαρχεις πολυ καλα στον παρορμιτισμο. Επισης μεσα απο αυτο τον συνδιασμο , θα μαθεις να αφηνεις λιγο τα πραγματα να ακολουθουν την δικη τους ροη χωρις να εκβιαζεις τις καταστασεις. Πιστευω οτι ο Κρονος πανω στον Αρη σου ειναι οτι πρεπει για να κοντρολαρει τον συνδιασμο Αρη - ΠΛουτωνα...

με εκτιμηση
Cancerian

skorpion
04-08-2009, 01:50 PM
Σ ευχαριστω πολυ αν και νομιζω οτι μου το ωραιοποιησες λιγακι....Μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες....Αν και μ αρεσει να ακουω τα χειροτερα για να μαι προετοιμασμενη χεχε!

Θεωρω οτι μεχρι τωρα το τετραγωνακι το παλευω αν και αυτες οι οψεις δεν φαινονται παντα αμεσως οποτε τα αποτελεσματα της ακομα ισως να μην εχουν φανει ειναι εν εξελιξει ουτως ή αλλως .......Αυτο που λες με την ενεργεια ισχυει αν και δεν μπορω να τη διοχετευω παντα ετσι οπως θελω εγω και με εκνευριζει αυτο, εχω παρατηρησει επισης οτι εχω μεγαλυτερη αντοχη στο πονο, χτυπαω και δεν καταλαβαινω τιποτα....

cancerian
04-08-2009, 08:53 PM
Σ ευχαριστω πολυ αν και νομιζω οτι μου το ωραιοποιησες λιγακι....Μακαρι να ναι ετσι οπως τα λες....Αν και μ αρεσει να ακουω τα χειροτερα για να μαι προετοιμασμενη χεχε!

Θεωρω οτι μεχρι τωρα το τετραγωνακι το παλευω αν και αυτες οι οψεις δεν φαινονται παντα αμεσως οποτε τα αποτελεσματα της ακομα ισως να μην εχουν φανει ειναι εν εξελιξει ουτως ή αλλως .......Αυτο που λες με την ενεργεια ισχυει αν και δεν μπορω να τη διοχετευω παντα ετσι οπως θελω εγω και με εκνευριζει αυτο, εχω παρατηρησει επισης οτι εχω μεγαλυτερη αντοχη στο πονο, χτυπαω και δεν καταλαβαινω τιποτα....

Στο ωραιοποιησα ε ? :weird: Απλα ξερεις την αποψη μου περι καταστροφολογιας οσον αφορα την Αστρολογια και μπλα μπλα μπλα... Θεωρω οτι ειναι μια απο τις σκληροτραχηλες οψεις, αν θα μπορουσαμε να περιγραψουμε μερικες οψεις με αυτο τον χαρακτηρισμο. Ειναι ιδαιτερα ενδιαφερον αυτο που περιγραφεις με την φυσικη αντοχη στον πονο.

jungle
04-08-2009, 11:05 PM
γεια σας. να υποθεσω οτι τα ιδια ισχυουν κ για το τετραγωνο
του προχωρημενου αρη με τον γενεθ. πλουτωνα?

Μητσάκος
05-08-2009, 10:41 AM
γεια σας. να υποθεσω οτι τα ιδια ισχυουν κ για το τετραγωνο
του προχωρημενου αρη με τον γενεθ. πλουτωνα?
Να υποθέσω ότι αναφερόμενη στον "προχωρημένο" ¶ρη εννοείς την θέση του ¶ρη βάσει του συστήματος των δευτερευουσών προόδων.
Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι οι προβλέψεις μέσω των διελεύσεων έχουν να κάνουν περισσότερο με εξωτερικά γεγονότα που μας επηρεάζουν (για αυτό και είναι πιο δημοφιλείς και επειδή φαντάζουν πιο εύκολες), ενώ οι προβλέψεις μέσω των προόδων έχουν να κάνουν με μακροχρόνιες καταστάσεις και εξελίξεις που δεν προέρχονται τόσο από το εξωτερικό περιβάλλον όσο από εμάς τους ίδιους και τις ενέργειες στις οποίες εμείς πρέπει να προβούμε.
Σκέψου ότι ο διελαύνων ¶ρης με κάποιον γενέθλιο πλανήτη σχηματίζει όψη που μπορεί να διαρκέσει κάμποσες μέρες, ενώ ο προοδευμένος ¶ρης μπορεί να σχηματίζει την αντίστοιχη όψη για κάνα δυο χρόνια. Και αντικειμενικά να το δεις δλδ, δεν μπορεί να έχουν την ίδια ερμηνεία.

κρασακι
05-08-2009, 02:01 PM
Εγώ τον έχω σε αντιθεσούλα με τον Πλούτωνα τον Αρούλη στο ηλιακό εδώ και καιρό..
Θέλω να ρωτήσω για Σύνοδο ¶ρη Ουρανού που έχω με ακρίβεια αυτή την περίοδο. Όταν γυρνά ανάδρομος ο πλανήτης θεωρούμε ότι μπορεί να βγάλει και αρνητικά αρκετά την ενέργεια του μέσω της συνόδου ?

cancerian
05-08-2009, 02:47 PM
Εγώ τον έχω σε αντιθεσούλα με τον Πλούτωνα τον Αρούλη στο ηλιακό εδώ και καιρό..
Θέλω να ρωτήσω για Σύνοδο ¶ρη Ουρανού που έχω με ακρίβεια αυτή την περίοδο. Όταν γυρνά ανάδρομος ο πλανήτης θεωρούμε ότι μπορεί να βγάλει και αρνητικά αρκετά την ενέργεια του μέσω της συνόδου ?

Aρνητικα , οταν ειναι αναδρομος δεν θα ελεγα... Απλα η ενεργεια εξαιτιας της αναδρομης κινησης θα στραφει εσωτερικα και οχι εξωτερικα.Αναλογα με την θεση του στο ωροσκοπιο θα φερει παλι θεματα που ισως δεν λυθηκαν την τελευταια φορα. Θα γινουν αναθεωρησεις και θα σε κανει να στραφεις προς τα μεσα...

jungle
05-08-2009, 10:55 PM
Να υποθέσω ότι αναφερόμενη στον "προχωρημένο" ¶ρη εννοείς την θέση του ¶ρη βάσει του συστήματος των δευτερευουσών προόδων.
Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι οι προβλέψεις μέσω των διελεύσεων έχουν να κάνουν περισσότερο με εξωτερικά γεγονότα που μας επηρεάζουν (για αυτό και είναι πιο δημοφιλείς και επειδή φαντάζουν πιο εύκολες), ενώ οι προβλέψεις μέσω των προόδων έχουν να κάνουν με μακροχρόνιες καταστάσεις και εξελίξεις που δεν προέρχονται τόσο από το εξωτερικό περιβάλλον όσο από εμάς τους ίδιους και τις ενέργειες στις οποίες εμείς πρέπει να προβούμε.
Σκέψου ότι ο διελαύνων ¶ρης με κάποιον γενέθλιο πλανήτη σχηματίζει όψη που μπορεί να διαρκέσει κάμποσες μέρες, ενώ ο προοδευμένος ¶ρης μπορεί να σχηματίζει την αντίστοιχη όψη για κάνα δυο χρόνια. Και αντικειμενικά να το δεις δλδ, δεν μπορεί να έχουν την ίδια ερμηνεία.

Μητσακος, ευχαριστω για την ερμηνεια. Τωρα καταλαβα τη διαφορα διελευσεων
απο προοδους. Εχεις δικιο σ οτι εγραψες.....

GeorginaV
06-08-2009, 11:18 AM
Καλημέρα και από εμένα!Ο διελαύνων Πλούτωνας έκανε μία αντιθεση και στον δικό μου γενέθλιο ¶ρη όταν ήταν στον Τοξότη.Επειδή είδα πως εκδηλ'ωθηκε αυτό σε 'ολα τα περάσματά του (3) από την μοίρα μου θέλω να ρωτήσω το εξής: πόσες φορές περνάει από την ίδια μοίρα, 4?Κ αν θα φτάσει γύρω στο 27' του Τοξότη κινούμενος ανάδρομα, να περιμένω πάλι ότι έγινε τα προήγουμενα 3 χρόνια?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Βασιλης Παπαδολιας
06-08-2009, 03:49 PM
Καλησπέρα, Μαρία..

η διέλευση του Πλούτωνα ίσως φέρει και κάποιους φόβους να παίρνεις γενικά πρωτοβουλίες. Ίσως κάθε τι που πας να κάνεις κάποιος ή κάτι το υπονομεύει και δεν ξέρεις από πού να φυλαχτείς.. Με τη σύνοδο του Κρόνου, μπορείς, αν το αντέχεις να βγάλεις στη σέντρα, βοηθούμενος από τον Κρόνο όλες αυτές τις καταστάσεις... αλλά θα πρέπει να κάνεις σοβαρή κριτική και χωρίς να χαριστείς... αλλιώς απλά θα σε μαζέψει περισσότερο, καθώς θα νιώθεις ακόμη περισσότερο ότι δε σε παίρνει...

skorpion
06-08-2009, 10:13 PM
Καλησπέρα, Μαρία..

η διέλευση του Πλούτωνα ίσως φέρει και κάποιους φόβους να παίρνεις γενικά πρωτοβουλίες. Ίσως κάθε τι που πας να κάνεις κάποιος ή κάτι το υπονομεύει και δεν ξέρεις από πού να φυλαχτείς.. Με τη σύνοδο του Κρόνου, μπορείς, αν το αντέχεις να βγάλεις στη σέντρα, βοηθούμενος από τον Κρόνο όλες αυτές τις καταστάσεις... αλλά θα πρέπει να κάνεις σοβαρή κριτική και χωρίς να χαριστείς... αλλιώς απλά θα σε μαζέψει περισσότερο, καθώς θα νιώθεις ακόμη περισσότερο ότι δε σε παίρνει...

Γεια σου Βασιλη και συγχαρητηρια για την αποφοιτηση!

Ενδιαφερον... Σε επιπεδο πρωτοβουλιων δεν εχω δει καποια αλλαγη, υπονομευση νομιζω ναι...Θα περιμενω τον Κρονο (μπορω να κανω κι αλλιως???:cry::nuts:) και θα σας πω τι παιζει οταν θα το καταλαβω:worried:
Αντε να δουμε ποιος θα φαει ποιον!!!

Εχω αρχισει και παιζω και πολεμικα παιχνιδια:nuts:

thanks!!!

jungle
07-08-2009, 08:21 PM
Μητσακος, ευχαριστω για την ερμηνεια. Τωρα καταλαβα τη διαφορα διελευσεων
απο προοδους. Εχεις δικιο σ οτι εγραψες.....

θα κανω ακομα μια ερωτηση. Μπορω να ερμηνευσω τα ιδια κ για συναστρια?
δηλ. ο προχωρημενος πλουτωνας του αντρα μου σε 2 χρονια θα κανει
τετραγωνο με τον γενεθλιο αρη μου. Τι ισχυει σ αυτην την περιπτωση..??

Χρυσάνθη
07-11-2009, 06:29 PM
Έχω μείνει άναυδη!! Έχω και εγώ ¶ρη στο Ζυγό-5η μοίρα, στον 8ο οίκο, ο οποίος σε λιγο θα αρχίσει να ζορίζεται από Κρόνο,...και πλούτωνα αργότερα,....στο μεταξύ ο γενέθλιος Πλούτωνας είναι επίσης στον 8ο, στη μηδενική μοίρα του Σκορπιού.. μαζί με την Αφροδίτη μου στις 20 μοίρες του Ζυγού. Στο μεταξύ αυτό το ''νευρόσπασμα'' που αναφέρθηκε, το ψιλοαισθάνομαι κ απορώ....κρίσεις θυμού με όλους κ με όλα, (όχι αδικαιολόγητα αλλα πάντα γενικά ήμουν συγρατημένο παιδί..-εξάγωνο γενέθλιου Κρόνου με Αφροδίτη), απίστευτη ενέργεια, σε σημείο μερικές φορές να εύχομαι να τσακωθώ με κάποιον για να μπορώ να εκτονωθώ κ οκ, έχω ζοριστεί τώρα τελευταία, και έχω μαζέψει πράγματα αλλα αυτό εάν συνεχιστεί κ ενταθεί δεν ξέρω τι θα κάνω...Λέτε ένα άθλημα να διώξει την ένταση θα βοηθήσει?? Επίσης, επειδή είμαι καιρό χωρίς σχέση υπάρχει περίπτωση ο Κρόνος να περιορίσει όλα τα αισθηματο-σχεσο-σεξουαλικα μου (Αφροδίτη κ ¶ρης στο Ζυγο..)?? ΓΙατί κ αυτό δε θα το αντέξω.... Τώρα επειδή ο ¶ρης σχετίζεται κ με τα επαγγελματικά, όπως κ ο Κρόνος,....τι επίδραση θα έχει?? Θετική σε style σταθεροποίησης, αλλά με συνθήκες δύσκολες, ή καταιγισμό δυσκολιών?? Ο οίκος που σχετίζεται με τους πόρους άλλων, τι ρόλο παίζει? Μήπως επειδή είναι ο οίκος του ¶ρη ο 8ος, θα πρέπει να είμαι ιδιαιτέρως προσεκτική (ατυχήματα, κτλ?) ?Θα είμαι ευγνώμων αν απαντήσει κάποιος..

Aries&Libra
07-11-2009, 10:45 PM

Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχω ακριβές τετράγωνο προοδευμένου ¶ρη με προοδευμένο Πλούτωνα. Next year θα έχω τετράγωνο πρ. ¶ρη με γενέθλιο Πλούτωνα. Μπορώ να σου πω οτι βράζω μέσα μου. Επειδή το γνώριζα οτι θα μου έρθει, προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα προκειμένου να παραμείνω ήρεμη. Γενικά όμως φιτιλιάζομαι εύκολα και τσακώνομαι συχνά. Κι αυτό είναι κάτι που απαιτεί προσοχή σε αυτό το τετράγωνο γιατί αν εκπέμπεις αρνητική ενέργεια, θα τραβήξεις άτομα ίδιας ποιότητας. Να προσθέσω στην ωραία ανάλυση της cancerian, οτι ίσως ο Κρόνος να σε περιορίσει στην εκτόνωση της ενέργειας σου, φορτίζοντας σε εσωτερικά. Γενικά όμως αναρωτιέμαι πως θα λειτουργήσει το διελ. τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα σε όσους έχουν γενέθλιους πλανήτες στις 3 πρώτες μοίρες του Ζυγού, όπως επίσης και του Κριού & Καρκίνου που θα σχηματίσει Τ-τετράγωνο...

scorpio_
08-11-2009, 12:41 AM
Αγαπητή φίλη,
Με αφορμή την ερώτηση σου διάβασα την ανάλυση του Cancerian και αλήθεια αναστατώθηκα!!
Πόσο μάλλον εσυ!! Χωρίς να θέλω να ασκήσω κρτιτική στα μέλη που απαντούν καλό είναι να μην αντιγράφουν από βιβλία δεδομένου ότι οι επιδράσεις ακόμα και της ίδιας όψης είναι διαφορετική σε κάθε 'ατομο.Επίσης δεν μπορούμε να κάνουμε σωστή ανάλυση σε μεμονομένες όψεις.Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι πρέπει να ανυσηχείς ιδιαίτερα απλά θα αντιμετωπίσεις περισσότερο αγχος και καπια προβλήματα που δεν περιμένεις.

Χρυσάνθη
08-11-2009, 01:28 PM
Αγαπητέ Scorpio_
Έχω την εντύπωση ότι αναφέρθηκες σε μενα... Ναι η αλήθεια ότι αναστατώθηκα λιγάκι, μιας και οι επικείμενες όψεις, μου είχαν ξεφύγει...ουπς!! Δεν ξέρω πως αλλά είχα επικεντρωθεί μόνο στον Κρόνο..και επειδή τυχαίνει να χτυπάνε τον 8 οίκο μου που έχει 3 πλανήτες, ε απλά ήθελα αν προετοιμαστώ στο περίπου για αυτά που πιθανόν θα επιφέρει η όψη...Μετα σκέφτηκα, οκ, πάντα οι Πλούτωνας/Κρόνος/¶ρης κάτι θα χτυπάνε στα ωροσκόπια όλων μας,....αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε πάντα στο έλεός τους? Όχι βέβαια...!!! Απλά ο Κρόνος που ήταν μέχρι τώρα στον 7ο μου, είχε ως αποτέλεσμα να ξακαθαρίσω τη στάση μου απέναντι στους άλλους, να αφήσω κάποιες σχέσεις, και να συνειδητοποιήσω τι θέλω-πάντα σε επίπεδο σχέσεων...ήταν μια απαραίτητη διαδικασία μπορώ να πω, και μάλλον με βοήθησε παρά το αντίθετο. Έτσι και τώρα λοιπον, αναρωτήθηκα για τις όψεις και το πέρασμα που θα ακολουθήσει. Συγνώμη αν σε θορύβησα...η αλήθεια είναι ότι εκφράζομαι έντονα μερικές φορές..! (Ήλιος και Ερμής στον Τοξότη!!) Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον, γνωρίζω ήδη ότι κάποια αποτελέσματα των όψεων είναι σε εσωτερικό επίπεδο...και οτι χρειάζεται πληρης ανάλυση, απλα στο βαθμό που δεν μπορώ να πω ''παιδιά τι λέτε για το χάρτη μου?'' περιορίζομαι στο να ψάχνω τις μεμονομένες όψεις που με αφορούν.. πάντως το θεματάκι αυτό είναι πολύ χρήσιμο καθώς είναι μια δυσαρμονική όψη που προκειται να απασχολήσει όλους μας (το τετράγωνο Πλούτωνα-Κρόνου εννοώ...) στο μέλλον.
Φιλιά σε όλους!!!