Log in

View Full Version : ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ........??

Aquarius78
11-04-2009, 04:43 AM
Καλημερα σε ολους!

Σε ολα τα αθρα γινοταν λογος οτι αυτη θα ειναι η χρονια μας, επιτελους λεγαμε, ηρθε κ η δικη μας ωρα..Σημερα λοιπον συζητουσα με μια πολυ καλη μου φιλη Υδροχοο.. Αναρωτιομασταν τι εχει κανει ο Διας για εμας ως τωρα... Αρκετα ταλαιπωρηθηκαμε τα τελευταια χρονια.. κ δυστυχως, αυτο συνεχιζεται.. Θα μου πειτε, ειναι ακομα νωρις! Εχουμε 8 μηνες κ βαλε μπροστα μας.. Θα συμφωνησω. Ευελπιστουμε για το καλυτερο.. Ομως, θα ηθελα, αν μου επιτρεπετε κ εσεις, να ρωτησω ολα τα μελη-Υδροχοους.. να κανω μια δημοσκοπηση, για το πρωτο 3μηνο.. να μας πουν, αν ειδαν καποιο φως στο τουνελ... Δε μπορει να ειναι ολα τα ωροσκοπια χτυπημενα.. Θελω να πιστευω οτι κατι καλο θα διαβασω για καποιον απο εμας..

Αναμενω.........:blink:

Pely
11-04-2009, 12:46 PM
Καλημέρα και απο μένα. Επίσης Υδροχόος και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκα πολύ σε πολλούς τομείς, αλλά για μένα τον τελευταίο χρόνο κάποια πράγματα μπήκαν σε κάποια τάξη, κάποια άλλα παραμένουν σε άσχημη κατάσταση, αλλά σίγουρα το πρώτο τρίμηνο του 2009 δεν είχα καμία ιδιαίτερη μεταβολή. Έχω όμως ακούσει ότι ο Δίας κυρίως είναι επέκταση, δηλαδή στην κατάσταση που σε βρίσκει αυτό επεκτείνει. Όσο για τα δώρα πρέπει να ενεργοποιεί κάποια όψη στον χάρτη σου. Φιλλάκια πολλά και κουράγιο!!!

jungle
11-04-2009, 01:38 PM
καλημερα! εγω γεννηθηκα με δια στον υδροχοο στις 5 μοιρες. Ξερω οτι σε καθε
επιστροφη δια ανοιγει μια νεα σελιδα στη ζωη μας. Ο δικος μου συμμετειχε και
στην ολικη ηλιακη εκλειψη του φεβρουαριου! Μεχρι τωρα τιποτα δεν εχει αλλαξει
στην καθημερινοτητα μου. Δεν ξερω αργοτερα αλλα προς το παρον ολα
χαλια ηταν και παλι χαλια ειναι.

Τίνα Ζαχαριάδου
11-04-2009, 04:43 PM
Καλησπερα, θεωρω σκοπιμο να ξεκαθαρισω κατι για τα αρθρα που μαλλον απ τους περισσοτερους δεν εχει γινει κατανοητο, συνηθιζεται να γραφεται κ να λεγεται οτι "εφετος ειναι η χρονια του Υδροχοου"κτλ. οταν ο Διας μπαινει στο συγκεκριμενο ζωδιο, ο ευεργετης δηλαδη του ζωδιακου, ο οποιος εχει την ταση να φερνει ευκαιριες, επεκτασεις κ ολα οσα φερνει. Ενα πρωτο που παιζει ρολο ειναι, σε ποιο δεκαημερο βρισκεται ο Ηλιος σας κ οι λοιποι πλανητες αν υπαρχουν, επισης σημαντικο ειναι, τι ενεργοποιει στον γενεθλιο χαρτη σας,αν για παραδειγμα ο Ηλιος στον Υδροχοο κανει ενα ταυ τετραγωνο με τον Αρη κ τον Δια, τι νομιζετε οτι θα φερει? ευκαιριες κ επεκταση? το πιθανοτερο ειναι να φερει τοση σπαταλη ενεργειας που ακομη κ αν παρουσιαστουν καποιες ευκαιριες η δεν θα ξερετε πως να τις χειριστειτε κ μαλλον θα δειξετε επιπολαιοτητα η θα ειστε τοσο παρορμητικοι κ νευρικοι που θα χασετε τα αυγα κ τα πασχαλια.
Συν τοις αλλοις φιλοι Υδροχοοι ξεχνατε μαλλον οτι η 1η ηλιακη εκλειψη του χρονου εγινε στο ζωδιο σας τον Ιανουαριο ενω η επομενη εκλειψη(σεληνιακη) τον Φεβρουαριο εγινε στον Λεοντα, στον ιδιο αξονα δηλαδη. Το γεγονος οτι καποιοι δεν ειδαν τα χειροτερα ολη αυτην την περιοδο ειναι ακριβως γιατι ο Διας κραταγε τα "μποσικα."

ΛΟΥΝΑΜΑΝΤ
12-04-2009, 11:09 PM
Καλησπερα. δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους υδροχοουσ παντως η νεα χρονια το πρωτο διμηνο τουλαχιστον ηταν πολυ καλη αλλα μετα....αρχισαν τα οργανα!!!!!!! ασυδωτες σπαταλες συναισθηματικα σκαμπανεβασματα ανασφαλειες ....και ποιος ξερει τι αλλο θα προκυψει!!!!!!!

GIRL
13-04-2009, 06:34 PM
ο Δίας στον Υδροχόο το μεγαλύτερο διάστημα που θε βρίσκεται εκεί , συνοδεύεται απο χείρωνα και ποσειδώνα και σαν να το ξεχνάτε νομίζω

giannas
13-04-2009, 09:34 PM
Γιατί είναι πρόβλημα ο ποσειδώνας όταν κάνει σύνοδο με τον ήλιο από διέλευση…;;;;
Ίσα ίσα που μας ευαισθητοποιεί πιο πολύ απέναντι στους άλλους. Αφήνουμε την εγωιστική συμπεριφορά μας και τις μονόπλευρες πεποιθήσεις μας και αφουγκραζόμαστε καλυτέρα το κοινωνικό σύνολο…
Βάζουμε καινούργια ιδανικά και αρχίζουμε την αυτοανάλυση..

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο ποσειδώνας ,ούτε ο δίας …αλλά τι όψεις κάνει ο ήλιος και πως εμείς έχουμε «λειτουργήσει» και αναπτύξει τον χάρτη μας..
Το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις…
Μην τα ρίχνουμε στους άλλους και στην «κακή» μας τύχη!!!!!!

ZOELINA
22-04-2009, 08:58 PM
Εγω ειμαι Υδροχοος στην 29η μοιρα... Οι 2 πρωτοι μηνες του χρονου ηταν πανω -κατω, ο Μαρτης το ιδιο κι ο Απριλιος παει χαλια...Φως στο τουνελ; Δεν βλεπω...

voulatain
22-04-2009, 09:44 PM
Τι να κανει κ ο Διας για τους απανταχου υδροχοους...:wacko:Καποιους θα ευνοησει κ βοηθησει κ αλλους οχι.
Κανενας αλλωστε υδροχοος δεν ειναι ιδιος αστρολογικα με εναν αλλο υδροχοο,ουτε ταυτιζεται απολυτα με το χαρτη του αλλου,οποτε..
Ο Διας θα μας βοηθησει αν προηγουμενως,εχουμε φροντισει εμεις τα του οικου μας:bigsmile::love::bigsmile:

locco
22-04-2009, 09:45 PM
Περίμενα πως και πως τον Δία ......και τελικά ήρθε....ας έκανε κ αλλιώς....:toung:....Βέβαια ακόμα τα δώρα του δεν έχω δει....ίσα ίσα κάποιες καταστάσεις λήξανε...και θα μου πείτε ότι ήταν για το καλό μου..όπως λέμε "κάθε εμπόδιο για καλό"....Εντάξει και για να μην είμαι και τελείως αχάριστη...δε μπορώ να πω υπήρξαν στιγμές που πραγματικά απλόχερα η τύχη συντρόφευε τα βηματά μου τουλάχιστον πέρναγα τις δυσκολίες αναίμακτα:unsure:. Για να δούμε από τον Μάη και μετά τι θα γίνει.....

Ίδωμεν....η ελπίδα πάντα ζει μέσα μας....αρκεί ο Ποσειδώνας να μη μας ρίξει πέπλο βαρύ γύρω μας:wacko:

gavrina
02-05-2009, 08:09 PM
Καλησπέρα!Υδροχόος....μια από τα ίδια και εγώ!καμία αλλαγή ολα στραβά μου πάνε βρε παιδιά..ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους!!

mamakoteli
02-05-2009, 09:05 PM
εγω ειμαι ζυγος αλλα η κορη μου υδροχοος και οι δυο τα παμε χαλια ποτε θα αρχισει να βοηθαει οδιας?συγνωμη δεν γνωριζω και πολλα και ειμαι καινουρια με τουσ υπολογιστες

voulatain
02-05-2009, 09:54 PM
εγω ειμαι ζυγος αλλα η κορη μου υδροχοος και οι δυο τα παμε χαλια ποτε θα αρχισει να βοηθαει οδιας?συγνωμη δεν γνωριζω και πολλα και ειμαι καινουρια με τουσ υπολογιστες

Αν κ υπαρχει ειδικη σελιδα για καλωσορισματα,καλως ορισες κ απο εδω.:bigsmile:
Οσο για το οτι δεν γνωριζεις καλα υπολογιστες,μην ανησυχεις κ εδω ολοι λιγο πολυ μαθαινουμε,δεν υπαρχει παρεξηγηση.
Σιγα-σιγα θα μαθεις αρκετα κ οι φιλοι του σαιτ θα σε βοηθησουν.
Κανε μια ''βολτα'' στις σελιδες κ στα θεματα του σαιτ κ εδω ειμαστε...:bigsmile::love::bigsmile:

κορντιλια
02-05-2009, 10:30 PM
Γεια σας κ απο μενα φιλοι μου κ...καλο μηνα!Ανηκω κ γω στους ταλαιπωρους αγωνιστες υδροχοους κ νομιζω πως εχω αισιοδοξα νεα να σας πω!Διανοιω απο τον Μαρτιο μια ευχαριστη παρενθεση στη ζωη μου που ελπιζω να μην κλεισει συντομα.Να υποθεσω πως ευθυνεται ο Διας για το οτι ειμαι χαλαρη,αισιοδοξη,μονιμως γελαστη κ ιδιαιτερα κοινωνικη?Δεν εχει αλαξει κατι ιδιαιτερο γυρω μου,οι ιδιες συνθηκες με περιβαλουν...αλλα...οπως λεει κ το ασμα "..τιποτα δεν εχει αλαξει κ τιποτα δεν ειναι οπως παλια...Φτου! σκορδα μου!! Μονο ενα με χαλαει...ΠΕΙΝΑΩ μονιμως κ γουρουνιαζω μονιμως...δωρακι του Δια κ αυτο?

Δείμων
03-05-2009, 03:48 AM
ΠΕΙΝΑΩ

Mάλλον δωράκι του Έρωτα! :bigsmile::bigsmile::bigsmile: (Εάν ο Δίας διελαύνει από τον 1° σου, και δικό του.)

κορντιλια
03-05-2009, 01:39 PM
....καλως τα δεχτηκα,καλως τα δεχτηκα...:love::love::love:

Aquarius78
04-05-2009, 01:19 AM
....καλως τα δεχτηκα,καλως τα δεχτηκα...:love::love::love:

Μπραβο βρε Κορντιλια!! Πολυ χαρηκα που διαβασα κ κατι καλο.. Σου ευχομαι τα καλυτερα!! Αντε να δουμε κ εμεις..γιατι υποθετω πως λιγο πολυ, οι περισσοτεροι απο μας ακομα περιμενουμε...
Εγω βρε παιδια.. Απο την αρχη του ετους, απτο κακο στο χειροτερο παω.. οικογενειακα, προσωπικα, επαγγελματικα, οικονομικα..βραστα!! Παλι καλα που εχουμε κ την υγεια μας!! Το σημαντικοτερο απ' ολα θεωρω κ ελπιζω να συμφωνησετε μαζι μου!!
Τωρα λοιπον, Μαης μπηκε, καλο μηνα κ σε ολους.. για να δουμε........:blink:

δελφινι
24-07-2009, 02:45 PM
Ειμαι ενα πληγωμενο Λιονταρακι... που εχει τη σεληνη του στον υδροχοο... ερωτευτηκα, ξεμυαλιστηκα τον Μαρτιο.νομιζα πως ηταν ο ιδανικος συντροφος που θα μπορουσε να μου ερθει... τον Μαιο τελειωσε.... δεν εχει περασει μερα απο τοτε που να μην τον σκεφτω... το μυαλο στριφογυριζει πισω... ξερω πως τελικα δεν ηταν το ιδανικο... αλλα ελα που το μυαλο πηγαινει εκει συνεχεια.... τον Μαρτιο ο Διας εκανε συνοδο με την σεληνη μου στις διελευσεις... θα ξανακανει τον Σεπτεμβριο λογω της αναδρομης πορειας του και μετα παλι σε ορθη φορα... τι λετε θα ερθει τιποτα καινουριο εκεινες τις μερες παλι? κατα τ' αλλα απο το Μαρτιο και επειτα εχω και καποια προβληματα υγειας που με ταλαιπωρουν.... το μονο που μου εχει μεινει ειναι αυτος ο ερωτας που εζησα και με ποναει ακομα...!!! απ' το τιποτα βεβαια... μια χαρα ηταν....

Aquarius78
26-07-2009, 06:14 PM
Γλυκο μου Δελφινακι, με στεναχωρησες με το μηνυμα σου.. Διεκρινα μια απογοητευση στα λεγομενα σου, δικαιολογημενη βεβαια.. Σου ευχομαι απο την πλευρα μου, να ξεπερασεις ολα τα προβληματα υγειας που αντιμετωπιζεις κ να σου ερθει ο πολυποθητος ερωτας να σε γεμισει χαρα! Απο αστρολογικης πλευρας ξερω ελαχιστα πραγματα για να μπορεσω να σου πω κατι συγκεκριμενο.. τωρα κ εγω μαθαινω βλεπεις.. μια φιλη μου που ξερει περισσοτερα πραγματα, μου ειχε πει ( επειδη κ εγω ειμαι υδροχοος με σεληνη λεοντα το αντιθετο απο σενα) οτι στις 6 Αυγουστου θα ολοκληρωθουν οι εκληψεις στον αξονα μας, λεοντα υδροχοου δηλαδη..Αυτο βεβαια ειναι κατι που καποιος αρμοδιος μπορει να απαντησει καλυτερα..Ευελπιστω κ εγω, μαζι με σενα, οτι κατι καλυτερο θα προκυψει μετα, σε ολους τους τομεις! Μη χανεις λοιπον την αισιοδοξια σου, κοιτα να περνας ομορφα..κ να εισαι σιγουρη οτι ο καλος σου θα ερθει να σε βρει οπου κ αν εισαι :bigsmile:

δελφινι
27-07-2009, 01:19 PM
Γλυκο μου Δελφινακι, με στεναχωρησες με το μηνυμα σου.. Διεκρινα μια απογοητευση στα λεγομενα σου, δικαιολογημενη βεβαια.. Σου ευχομαι απο την πλευρα μου, να ξεπερασεις ολα τα προβληματα υγειας που αντιμετωπιζεις κ να σου ερθει ο πολυποθητος ερωτας να σε γεμισει χαρα! Απο αστρολογικης πλευρας ξερω ελαχιστα πραγματα για να μπορεσω να σου πω κατι συγκεκριμενο.. τωρα κ εγω μαθαινω βλεπεις.. μια φιλη μου που ξερει περισσοτερα πραγματα, μου ειχε πει ( επειδη κ εγω ειμαι υδροχοος με σεληνη λεοντα το αντιθετο απο σενα) οτι στις 6 Αυγουστου θα ολοκληρωθουν οι εκληψεις στον αξονα μας, λεοντα υδροχοου δηλαδη..Αυτο βεβαια ειναι κατι που καποιος αρμοδιος μπορει να απαντησει καλυτερα..Ευελπιστω κ εγω, μαζι με σενα, οτι κατι καλυτερο θα προκυψει μετα, σε ολους τους τομεις! Μη χανεις λοιπον την αισιοδοξια σου, κοιτα να περνας ομορφα..κ να εισαι σιγουρη οτι ο καλος σου θα ερθει να σε βρει οπου κ αν εισαι :bigsmile:
Τι γλυκο τροπο γραφης που εχεις Deshorna και ποσο με παρηγορεις....!!! και μονο που ασχοληθηκες με ενα αγνωστο προσωπο με συγκινησες.... σε ευχαριστω πολυ.... ξερω οτι ολα ειναι περαστικα.... και θελουν το χρονο τους... ελα ομως που ειναι το παραπονο και ποναει.. και δεν βλεπουμε τα ομορφα που γινονται γυρω μας. να εισαι καλα και αντε μωρε εκλειψεις ειναι και θα περασουν...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-07-2009, 03:26 PM
Τι γλυκο τροπο γραφης που εχεις Deshorna και ποσο με παρηγορεις....!!! και μονο που ασχοληθηκες με ενα αγνωστο προσωπο με συγκινησες.... σε ευχαριστω πολυ.... ξερω οτι ολα ειναι περαστικα.... και θελουν το χρονο τους... ελα ομως που ειναι το παραπονο και ποναει.. και δεν βλεπουμε τα ομορφα που γινονται γυρω μας. να εισαι καλα και αντε μωρε εκλειψεις ειναι και θα περασουν...

ετσι σε θελω δυνατη!!

τα γκομενικα ερχονται και φευγουν ...
την υγεια σου να εχεις και ολα τα αλλα φτιαχνουν κοπελαρα μου!:bigsmile:

και εγω περασα κατι χοντρο
αλλα οπως μου ειπε ο αγαπημενος μου ομοζωδιος μην μασας και να εισαι δυνατη
ολα περνανε...
οπως και περασαν !

Δεσποινα κουκι:love:

Μητσάκος
27-07-2009, 03:42 PM
ετσι σε θελω δυνατη!!

τα γκομενικα ερχονται και φευγουν ...
την υγεια σου να εχεις και ολα τα αλλα φτιαχνουν κοπελαρα μου!:bigsmile:
και εγω περασα κατι χοντρο
αλλα οπως μου ειπε ο αγαπημενος μου ομοζωδιος μην μασας και να εισαι δυνατη
ολα περνανε...
οπως και περασαν !

Δεσποινα κουκι:love:
Δέσποινα, ξέχασα όμως να σου πω ότι όλα περνάνε επειδή ακολουθούν άλλα, χειρότερα!! :laugh:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-07-2009, 04:53 PM
Δέσποινα, ξέχασα όμως να σου πω ότι όλα περνάνε επειδή ακολουθούν άλλα, χειρότερα!! :laugh:

τι θελεις τωρα ;
να με πιασει η εμμονη του πλουτωνα [τι εχω και γιατι το ενα γιατι το αλλο ]
και η υπερβολη του Δια ε;[θα τα κανω ακομα πιο μεγαλα στο μυαλο μου]
θα σε ζαλισω στα π.μ να ξερεις ...χεχεχεχε!!!!

με αγαπη πολυ πολυ
σε σενα καλε μου φιλε:love:

κουκακι:love:

δελφινι
28-07-2009, 12:46 PM
Δεσποινα οχι την αισιοδοξια μου δεν την χανω ευκολα... και οταν πανε τα πραγματα να με παρουν απο κατω. οσο χαλια και να ειμαι ξερω μεσα μου πως ολα γινονται για καπιο λογο... να παρω το μαθημα μου και να βγω πιο δυνατη...! ε... απλα ειμαι λιγο ευαισθητουλι...:embarrest. λιονταρακι με σκορπιο.... να μοιραστω και κατι ευχαριστο... με την υγεια μου παρουσιαζω προοδο... εκει που δεν μπορουσα να κανω 2 βηματα στις μυτες των ποδιων μου καταφερνω να κανω 10. ειμαι πολυ χαρουμενη που βελτιωνομαι! εχω μπροστα μου δρομο αλλα θα παλεψω και ξερω οτι θα τα καταφερω! σας ευχαριστω για την συμπαρασταση να ειμαστε καλα και να αντιμετωπιζουμε τα δυσκολα. σας φιλω γλυκα...

konstantina318
28-07-2009, 01:31 PM
Αυτή την εποχή ο μέγας διελαύνων Κρόνος, κάνει για 2η φορά την αντίθεση του με Σελήνη και Δία μου,ενεργοποιώντας το Υοδ του χάρτη μου,και προκαλώντας μου μεγάλη σύγχηση:bigsmile:
Μπορώ να πω ομως οτι εκτός απο μερικές στιγμές απόγνωσης και ...περισυλλογής:blink:
δεν χάνω την αισιοδοξία μου,να υποθέσω λοιπόν πως αυτό έχει να κάνει με τη διέλευση του Δία απο τον 7ο πρώτα κι απο τον 8ο τώρα οίκο μου..και απο την αποχή σκληρών όψεων σ αυτούς τους οίκους.?Επίσης το γεγονός πως ο Δίας στο γενέθλιο χάρτη μου είναι στον 8ο ... αν και στους Ιχθύες σε σύνοδο με Σελήνη 9ου λειτουργεί ενθαρυντικά?

Aquarius78
29-07-2009, 03:28 AM
Δεσποινα οχι την αισιοδοξια μου δεν την χανω ευκολα... και οταν πανε τα πραγματα να με παρουν απο κατω. οσο χαλια και να ειμαι ξερω μεσα μου πως ολα γινονται για καπιο λογο... να παρω το μαθημα μου και να βγω πιο δυνατη...! ε... απλα ειμαι λιγο ευαισθητουλι...:embarrest. λιονταρακι με σκορπιο.... να μοιραστω και κατι ευχαριστο... με την υγεια μου παρουσιαζω προοδο... εκει που δεν μπορουσα να κανω 2 βηματα στις μυτες των ποδιων μου καταφερνω να κανω 10. ειμαι πολυ χαρουμενη που βελτιωνομαι! εχω μπροστα μου δρομο αλλα θα παλεψω και ξερω οτι θα τα καταφερω! σας ευχαριστω για την συμπαρασταση να ειμαστε καλα και να αντιμετωπιζουμε τα δυσκολα. σας φιλω γλυκα...

Κ καλα εκανες κ το μοιραστικες μαζι μας Δελφινακι μου! Πολυ χαρηκα με την προοδο στην υγεια σου! Συμφωνω κ εγω απολυτα μαζι σου..ολα γινονται για καποιο λογο..ενα λογο που τον μαθαινουμε καποια στιγμη..ισως οχι την ωρα που τον θελουμε, ισως οχι την απαντηση που θελουμε, αλλα κατι εχουμε διδαχτει, αρκει να εχουμε ανοιχτο μυαλο σε ολα τα ερεθισματα τριγυρω μας! Το σημαντικοτερο ομως απ' ολα κατα τη γνωμη μου, ειναι το επομενο που σου αφιερωνω..
"Πρεπει να ρισκαρουμε. Δεν καταννοουμε πραγματικα το θαυμα της ζωης, αν δεν αφησουμε να συμβει το απροσμενο. Καθε μερα ο Θεος μας δινει, μαζι με τον ηλιο, μια στιγμη κατα την οποια ειναι δυνατο ν' αλλαξει το καθετι που μας κανει δυστυχισμενους. Καθε μερα προσποιουμαστε πως δεν αντιλαμβανομαστε οτι υπαρχει αυτη η στιγμη, κανουμε πως πιστευουμε οτι το σημερα ειναι ιδιο με το χθες κ θα ειναι ιδιο με το αυριο. Αλλα οποιος δινει προσοχη στη μερα την οποια ζει.......ανακαλυπτει τη μαγικη στιγμη....."
Απο το βιβλιο του Paulo Coelho "Στις οχθες του ποταμου Πιεδρα καθισα κ εκλαψα"

Καλο βραδυ:cheesy:

δελφινι
29-07-2009, 11:49 AM
Deshorna σ'αγαπαω και ας μη σε ξερω..:love: .... σ' ευχαριστω παρα πολυ. Πες μου τωρα αυτο ειναι τυχαιο...!!!??? Αυτο το βιβλιο θελω να το παρω εδω και παρα πολυ καιρο(πανω απο χρονο).... και οποτε πηγαινα να το αγορασω ξεμυαλιζομουν με καποιο αλλο και τελικα δεν το επερνα... το ειχα δεδομενο σαν να το ειχα... και να που εδω και καποιους μηνες εχω αφησει το διαβασμα... και ερχεσαι και μου γραφεις εσυ σημερα γι΄ αυτο το βιβλιο... σαν να ειναι τωρα η ωρα του να το διαβασω, και δεν παιρνει αναβολη!!! φιλακια πολλα σ'ευχαριστω.....!!!

Aquarius78
29-10-2009, 02:31 AM
Καλεεεεε, τι κανετε??
Ειστε ακομα εδω??? Καιρο εχουμε να τα πουμε ετσι..?? για πειτε μου κανενα νεο! Τι σας εφερε ο Διας , μεχρι σημερα??
Εγω χαιρομαι, που διαβασα πως μπαινοντας ο κρονος στο ζυγο απο..σημερα νομιζω.. θα μας βοηθησει οικονομικα! Αντε να παρουμε μια ανασαααααα:laugh: :laugh:
Ο Αρης ομως που ειναι στο λεοντα κι εγω εχω σεληνη εκει κ αντιθεση Αφροδιτη, σα να μου προκαλει μια συγχιση στα προσωπικα, σαν πολυ εκνευρισμο να εχω κ κουραση!!!! Ουφ.....

Δελφινακι τι κανεις, η υγεια σου πως παει ??

δελφινι
29-10-2009, 03:33 PM
Γεια σου Deshorna μου!!! Χαρηκα πολυ που ειδα πως εγραψες! Δοξα τον Θεο!!!! Ολα μια χαρα απο υγεια.... Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου:love:
ε... για τα αλλα αστα... μια απο τα ιδια....ουφ... για να δουμε... εχουμε κανα μηνα ακομα που θα ειναι ο Διας απεναντι!!! θα ερθει τιποτα καλο? Αναμενουμε....

Χρυσάνθη
29-10-2009, 10:27 PM
Όσο ζω ελπίζω που λένε....είμαι σε αναζήτηση εργασίας αυτήν την περίοδο, που ο Δίας είναι στον ωροσκόπο μου, εξαγωνίζοντας τον Ήλιο μου και το γενέθλιο Δία μου (και τώρα που το σκέφτομαι ο Δίας ήταν μέχρι τώρα σχεδόν στο 12 οίκο μου, εξου και η εσωτερική αναζήτηση......αχα!! τώρα είναι στον 1ο μου βέβαια..)και κάτι άρχισε να κινείται από τότε που τελείωσε η ανάδρομη πορεία του!!!!!! Πολύ υπόσχεση βρε παιδί μου όμως και έχω αρχίσει να απογοητεύομαι....μέχρι που να γίνει κάτι οριστικό...κρατάω μικρό καλάθι...Αλλά αυτό που πρόσεξα είναι ότι τόλμησα να κάνω όνειρα για την καριέρα μου....μέσα στην κρίση, αυτό είναι δώρο, αλήθεια!!! Και όλα αρχίζουν από ένα όραμα....!!

Τίνα Ζαχαριάδου
30-10-2009, 01:47 PM
Όσο ζω ελπίζω που λένε....είμαι σε αναζήτηση εργασίας αυτήν την περίοδο, που ο Δίας είναι στον ωροσκόπο μου, εξαγωνίζοντας τον Ήλιο μου και το γενέθλιο Δία μου (και τώρα που το σκέφτομαι ο Δίας ήταν μέχρι τώρα σχεδόν στο 12 οίκο μου, εξου και η εσωτερική αναζήτηση......αχα!! τώρα είναι στον 1ο μου βέβαια..)και κάτι άρχισε να κινείται από τότε που τελείωσε η ανάδρομη πορεία του!!!!!! Πολύ υπόσχεση βρε παιδί μου όμως και έχω αρχίσει να απογοητεύομαι....μέχρι που να γίνει κάτι οριστικό...κρατάω μικρό καλάθι...Αλλά αυτό που πρόσεξα είναι ότι τόλμησα να κάνω όνειρα για την καριέρα μου....μέσα στην κρίση, αυτό είναι δώρο, αλήθεια!!! Και όλα αρχίζουν από ένα όραμα....!!

Χρυσάνθη, χαίρομαι γιατί ανακαλύπτω, πως έχεις πιάσει το νόημα του Δία σε αντίθεση με πολλούς που στο άκουσμα και μόνο του ονόματός του,περιμένουν, τον "από μηχανής Θεό" να δώσει λύση στα προβλήματα τους. Το ουσιαστικό νόημα του Δία, είναι ακόμη και μέσα από δύσκολες καταστάσεις να μπορούμε να διατηρούμε την αισιοδοξία μας. Ο Δίας όχι μόνο μπορεί να φέρει δυσκολίες αλλά μπορεί να μεγεθύνει προυπάρχουσες. Η διαφορά είναι πως με την βοήθεια του θα αντάπεξερθουμε ευκολότερα και με ψηλά το κεφάλι η να το πω πιο απλά, μέσα στην ατυχία μας θα είμαστε τυχεροι.

Και για να γίνω πιο κατανοητή θα καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία, όταν ο Δίας από τις πρώτες μοίρες του Υδροχόου εξαγώνιζε τον Ήλιο μου(μέσα από τον 10ο) τον Δία μου ( μέσα από τον 5ο) και ενεργοποιούσε το γενέθλιο τρίγωνο που έχω στον χάρτη μου. Έπαθε το παιδί μου γαστρεντερίτιδα και καταλήξαμε στο νοσοκομείο. Που ήταν η τύχη? στο γεγόνος, πως ενώ περίμενε η παιδίατρος να κάνει άλλη μία κένωση για να το σωληνόσουν και να κάνουμε εισαγωγή, το παιδάκι σιγά σιγά συνήλθε και στον δρόμο για το γυρισμό, εγώ μακάριζα την τύχη μου. Αν αυτό δεν θεωρείται τύχη από κάποιους, καλό είναι να αναθεωρήσουν και να σκεφτούν τι ακριβώς είναι η τύχη και ίσως κάποια στιγμή την βρούν μπροστά τους.

Χρυσάνθη
30-10-2009, 07:58 PM
Πολύ χαρακτηριστικό το παράδειγμά σου Έρση,.....Προσπαθώ εδώ και καιρό να καταλάβω τι είναι αυτό που θα κάνει το Δία να σου χαρίσει μία δουλειά, και όχι υποσχέσεις, δημόσιες σχέσεις, και τελικά απασχόληση σε άσχετο επάγγελμα,....τι είναι αυτό που θα κάνει τον Κρόνο να σου φέρει ένα σπίτι και όχι βάσανα, τι είναι αυτό που θα κάνει τον Ποσειδώνα να σου χαρίσει έμπνευση για ένα βιβλίο, και όχι αυταπάτες. Αλήθεια, μήπως είναι η προσωπική ευθύνη, και η σκληρή δουλειά,όλο το χρόνο ανεξάρτητα απο τις θέσεις των πλανητών (ακόμα και στις ώρες κενής πορείας-αν και ποτέ δε θα σταματήσω να τις κοιτάζω μου φαίνεται!!!)??? Τέλος πάντων, υποθέτω ότι έχει σχέση με το κατά πόσο είμαστε εξελιγμένα μοντέλα γενικότερα....ίσως. Αλλά ένας άνθρωπος που ασχολείται με την αστρολογία, μπορεί αλήθεια να διακρίνει όταν τον ρωτάει κάποιος, ''θα καλυτερεύσουν τα πράγματα? Αλλά πραγματική καλυτέρευση, όχι ψυχολογικό ανέβασμα....?? οι πλανήτες μπορούν να μας δείξουν πότε θα είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, και πότε θα θυμόμαστε τη συγκεκριμένη περίοδο, ως την περίοδο της μεγάλης ανατροπής-προς το καλύτερο εννοείται??? Θα με ενδιέφερε να ακούσω τη γνώμη όλων σας!

Τίνα Ζαχαριάδου
31-10-2009, 03:27 PM
Πολύ χαρακτηριστικό το παράδειγμά σου Έρση,.....Προσπαθώ εδώ και καιρό να καταλάβω τι είναι αυτό που θα κάνει το Δία να σου χαρίσει μία δουλειά, και όχι υποσχέσεις, δημόσιες σχέσεις, και τελικά απασχόληση σε άσχετο επάγγελμα,....τι είναι αυτό που θα κάνει τον Κρόνο να σου φέρει ένα σπίτι και όχι βάσανα, τι είναι αυτό που θα κάνει τον Ποσειδώνα να σου χαρίσει έμπνευση για ένα βιβλίο, και όχι αυταπάτες. Αλήθεια, μήπως είναι η προσωπική ευθύνη, και η σκληρή δουλειά,όλο το χρόνο ανεξάρτητα απο τις θέσεις των πλανητών (ακόμα και στις ώρες κενής πορείας-αν και ποτέ δε θα σταματήσω να τις κοιτάζω μου φαίνεται!!!)??? Τέλος πάντων, υποθέτω ότι έχει σχέση με το κατά πόσο είμαστε εξελιγμένα μοντέλα γενικότερα....ίσως. Αλλά ένας άνθρωπος που ασχολείται με την αστρολογία, μπορεί αλήθεια να διακρίνει όταν τον ρωτάει κάποιος, ''θα καλυτερεύσουν τα πράγματα? Αλλά πραγματική καλυτέρευση, όχι ψυχολογικό ανέβασμα....?? οι πλανήτες μπορούν να μας δείξουν πότε θα είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, και πότε θα θυμόμαστε τη συγκεκριμένη περίοδο, ως την περίοδο της μεγάλης ανατροπής-προς το καλύτερο εννοείται??? Θα με ενδιέφερε να ακούσω τη γνώμη όλων σας!

Εύλογες οι απορίες σου Χρυσάνθη μου, όμως νομιζω πως αν τις συζητήσουμε σε αυτήν εδώ την ενότητα αυτή, θα βγούμε οφ τόπικ. Μπορείς λοιπόν, αν φυσικά το επιθυμείς, να ανοίξεις νέο θέμα.:love:

zosefin
31-10-2009, 04:42 PM
χαλια , χαλια , χαλια , οσο κι αν ακουω πως τα πραγματα θα αλλαξουν, η κατασταση παει απο το κακο στο χειροτερο...ποτε θα παρουν ανασα και οι κακομοιροι οι υδροχοοι?
Το 2010 τουλαχιστον εχουμε καποια ελπιδα? Γιατι το 2009 σκορπισε αισθηματικα ,επαγγελματικα...ατελειωτες δοκιμασιες.!